-
[quote]אד
כידוע, אתה קובע באיזה שלב אתה רוצה לסיים את הקרב. יש רמזים שלי שעוזרים להבין.
--
צ'ארמנדר רץ אל נידורן ומכה בה עם זנבו. נידורן בתגובה נושכת את צ'ארמנדר. נידורן נראית ממש עייפה.[/quote]
"צ'ארמנדר-תתקוף את נידורן בהנחטת זנב!" אומר לצ'ארמנדר ובזמן שהוא תוקף, אבוא מאחורי הנידורן ואלכוד אותה עם הפוקירשת.
-
[QUOTE=LordAbizi;1183826]
לי
"איפום, תן לו מכה עם הזנב ודחיפה!" אומר המאמן. מגבי מנסה לתת אגרוף אש, אך כמקודם הוא לא מצליח, מה גם שהאגרוף הזה יוצא מאוד חלש. איפום נותן מכה עם הזנב למגבי. מגבי מנסה לנגוח באיפום אך איפום בורח ודוחף את מגבי. "בן אדם, לא נראה לך שאתה מתעלל בפוקימון שלך יותר מדי?" שואל אותך המאמן.[/QUOTE]
אני אומר למאמן" לא אכפת לי,. אני אומר למבי" תרכז את כול כוח האש שלך בגופך ואז תפלוט את כול כוח האש במתקפת הגחלת הכי חזקה שלך גמור את איפום"
-
דניס
אתה עוקב אחרי האיש לחדר, נכנס אליו, והולך לישון. אתה מתעורר ביום המחרת, יום שני, כשהשמש כבר זרחה אם כי היא נמצאת די עוד נמוך משהו.
אד
צ'ארמנדר תוקף עם הזנב שלו את נידורן, ולאחר מכן אתה מופיע מאחורי נידורן, פורש את הפוקרשת ועוטף אותה בה. נידורן מנסה להתנגד, אך ללא הועיל. היא נלכדה. יעודכן מיד.
לי
"איפום, תקפוץ מעלה ודחיפה!" אומר המאמן. מגבי מנסה לשגר מתקפת אש, אך הוא אינו מצליח כלל עקב העייפות, ואיפום מכה בו בחזקה. מגבי מתמוטט.
-
[QUOTE=LordAbizi;1189055]
לי
"איפום, תקפוץ מעלה ודחיפה!" אומר המאמן. מגבי מנסה לשגר מתקפת אש, אך הוא אינו מצליח כלל עקב העייפות, ואיפום מכה בו בחזקה. מגבי מתמוטט.[/QUOTE]
אני מחזיר את מגבי לפוכדור שלו ואז הולך למקום שבו אוכל לרפא את מגבי שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;1189055]דניס
אתה עוקב אחרי האיש לחדר, נכנס אליו, והולך לישון. אתה מתעורר ביום המחרת, יום שני, כשהשמש כבר זרחה אם כי היא נמצאת די עוד נמוך משהו.
אד
צ'ארמנדר תוקף עם הזנב שלו את נידורן, ולאחר מכן אתה מופיע מאחורי נידורן, פורש את הפוקרשת ועוטף אותה בה. נידורן מנסה להתנגד, אך ללא הועיל. היא נלכדה. יעודכן מיד.
לי
"איפום, תקפוץ מעלה ודחיפה!" אומר המאמן. מגבי מנסה לשגר מתקפת אש, אך הוא אינו מצליח כלל עקב העייפות, ואיפום מכה בו בחזקה. מגבי מתמוטט.[/QUOTE]
אצא מן החדר ואחזיר את המפתח, אשאל לאן אוכל ללכת או שאבדוק במפה (אם יש לי)
-
[quote]אד
צ'ארמנדר תוקף עם הזנב שלו את נידורן, ולאחר מכן אתה מופיע מאחורי נידורן, פורש את הפוקרשת ועוטף אותה בה. נידורן מנסה להתנגד, אך ללא הועיל. היא נלכדה. יעודכן מיד.[/quote]
"יופי!לכדתי נידורן!" אומר לעצמי בשמחה ואלך עם צ'ארמנדר אל העיר הבאה.
-
נעלם לשבוע עד ה-18/08.
לי
אין לך פוכדור, יש לך פוקרשת.
--
אתה עוטף חזרה את מגבי, והולך לכישופייה, שמה אפשר לרפא פוקימונים, אך לפי הידוע בהודעה מספר שלוש, אין להכנס לכישופייה לבד (כלומר כדי להכנס יש לחכות שמישהו יבוא פנימה, או לדפוק קודם בדלת). חוץ מזה שעכשיו כבר די חשוך.
דניס
המפה שבעמוד הראשון ידועה לכם.
אד
אתם מתנגדים הלאה, וכעבור זמן מה אתה מגיע לעיר ורידיוס-אנטום. הרחובות מתחילים להתרוקן, מכיוון שכבר קרוב מאוד לחושך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1194130]נעלם לשבוע עד ה-18/08.
לי
אין לך פוכדור, יש לך פוקרשת.
--
אתה עוטף חזרה את מגבי, והולך לכישופייה, שמה אפשר לרפא פוקימונים, אך לפי הידוע בהודעה מספר שלוש, אין להכנס לכישופייה לבד (כלומר כדי להכנס יש לחכות שמישהו יבוא פנימה, או לדפוק קודם בדלת). חוץ מזה שעכשיו כבר די חשוך.
.[/QUOTE]
אני אחפש לי מקום שאפשר לישון בו
-
[quote]אד
אתם מתנגדים הלאה, וכעבור זמן מה אתה מגיע לעיר ורידיוס-אנטום. הרחובות מתחילים להתרוקן, מכיוון שכבר קרוב מאוד לחושך.[/quote]
"הממ..מעניין אם יש פה מקום לינה.." אומר לעצמי ואלך בינתיים על הכישופייה ואשאל לליווי על מנת לרפא את הפוקימונים שלי.
-
לי
אתה מחפש ומוצא פונדק בעיר.
אד
אתה הולך למרכז העיר ושם מסתכל על השלטים ומוצא את השלט של כישופייה. אתה מוצא אליה ודופק בדלת. מכשף שואל אותך לשם מה באת. אתה עונה לו שבאת לרפא את הפוקימונים שלך. (ככה אני פרשתי את "שואל לליווי..." בתגובה שלך). הוא מוביל אותך אל אחד מהכשפים.
"לרפא פוקימון זה מטבע ארד אחד," הוא אומר. "תראה לי את הפוקימונים שאתה רוצה לרפא אותם קודם."
-
[QUOTE=LordAbizi;1203196]לי
אתה מחפש ומוצא פונדק בעיר.
[/QUOTE]
אני נכנס אליו ואז אומר לבעל המקום" אפשר חדר לישון בו הלילה ?"
-
[quote]אד
אתה הולך למרכז העיר ושם מסתכל על השלטים ומוצא את השלט של כישופייה. אתה מוצא אליה ודופק בדלת. מכשף שואל אותך לשם מה באת. אתה עונה לו שבאת לרפא את הפוקימונים שלך. (ככה אני פרשתי את "שואל לליווי..." בתגובה שלך). הוא מוביל אותך אל אחד מהכשפים.
"לרפא פוקימון זה מטבע ארד אחד," הוא אומר. "תראה לי את הפוקימונים שאתה רוצה לרפא אותם קודם."[/quote]
"אוקיי, צאו צ'ארמנדר ונידורן!" אומר ואוציא את צ'ארמנדר ונידורן מהפוקירשת.
-
לי
"כן, יש לנו חדרים. חדר פשוט שמכיל רק מיטה יעלה שתי מטבעות ארד ללילה." הוא אומר.
אד
"הם אינם פצועים, הם בסך הכל עייפים מקרב. אין טעם כל כך לרפא אותם. הם בסך הכל צריכים לנוח והם יחזרו למלוא הכוח שלהם. אם אתה נלחם יותר מדי עם פוקימון מסויים ואינך נותן לו לנוח כמות זמן מספקת, הסיכוי שהוא יפצע באמת גדל, ואז הוא כבר נצטרך לרפא אותו. הייתי יכול לא לאמר לך את זה ולבקש ממך כסף עבור ריפוי, אבל מיו בורא-כל לא יראה זאת בעין יפה." הוא אומר לך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1207922]לי
"כן, יש לנו חדרים. חדר פשוט שמכיל רק מיטה יעלה שתי מטבעות ארד ללילה." הוא אומר.
א[/QUOTE]
אני אומר לו" אז אקח חדר פשוט"
-
[quote]אד
"הם אינם פצועים, הם בסך הכל עייפים מקרב. אין טעם כל כך לרפא אותם. הם בסך הכל צריכים לנוח והם יחזרו למלוא הכוח שלהם. אם אתה נלחם יותר מדי עם פוקימון מסויים ואינך נותן לו לנוח כמות זמן מספקת, הסיכוי שהוא יפצע באמת גדל, ואז הוא כבר נצטרך לרפא אותו. הייתי יכול לא לאמר לך את זה ולבקש ממך כסף עבור ריפוי, אבל מיו בורא-כל לא יראה זאת בעין יפה." הוא אומר לך.[/quote]
"טוב תודה רבה!" אומר למכשף ואצא איתו ממרכז הפוקימונים.לאחר מכן אסתובב בעיר קצת ואלך לעיר הבאה.