[QUOTE=AquaDesign;1118278]חזרתי[/QUOTE]
היי ראול יש לך פייסבוק אולי?:)
Printable View
[QUOTE=AquaDesign;1118278]חזרתי[/QUOTE]
היי ראול יש לך פייסבוק אולי?:)
הויכוח הבילתי פוסק אם יש אלוהים או לא:)
[QUOTE=mor15;1118285]שמע אחי עוד פעם אחת תגיד תשמפט הזה, לפחות כלפיי אני באמת יתחיל לריב איתך פה ברצינות[/QUOTE]
גם אתה זכותו להגיד מה שבא לו וגם אני לא מאמין באלוהים!
ויואב (נכון?) קראתי לו רנדון! אני מחכה שהוא יגדל שאני יוכל לרכב עליו!
[QUOTE=Yuval Ramot;1118283]תוכל ללמד אותי בה"פ עוד? אני עושה מחברת קסמים! ותגיד הקסמים של הארי פוטר עובדים?[/QUOTE]
תלוי איזה, יש בודדים שג'יי קיי רולינג העתיקה ממחברת של קוסם ששכח אותה. למזלנו זה היה קוסם מתחיל והיו לו קסמים בודדים במחברת.
הקסמים שעובדים:
רפארו, פריורי אינטאנקטם, וגם קרושיאטוס. זהו.
ואגב, רנדון זה שם מגניב :)
ומור- זכותי להגיד את דעתי פה בדיוק כמוך. אני לא מאמין בזה וזה שאתה מאין זה עניין שלך. אני לא מאמין בזה.
[QUOTE=white_angel;1118288]היי ראול יש לך פייסבוק אולי?:)[/QUOTE]
יש :)
[QUOTE=AquaDesign;1118284]אהוווו אהווווו
לכל הספרטנים!!![/QUOTE]
אהוו אהווווו!!!
מה קורה.?
[QUOTE=cladino;1118291]תלוי איזה, יש בודדים שג'יי קיי רולינג העתיקה ממחברת של קוסם ששכח אותה. למזלנו זה היה קוסם מתחיל והיו לו קסמים בודדים במחברת.
הקסמים שעובדים:
רפארו, פריורי אינטאנקטם, וגם קרושיאטוס. זהו.[/QUOTE]
פריורי אינטאהקטם זה לא קסם זה תיאור של שני שרביטים תאומים כשהבעלים תוקפים זה את זה (אם אני לא טועה)
אהווו אהוו עומר!
ויובל- אתה טועה. זה קסם שנועד לחקות את פעולותיו האחרונות של השרביט אליו הוא מכוון
מיאוו!
יש פה חתולים? לא ?
[QUOTE=AquaDesign;1118292]יש :)[/QUOTE]
אז למה שלא נדבר דרך הפייסבוק ולא דרך סקייפ יותר נוח מה אתה חושב?:)
[QUOTE=Druddigon man;1118293]אהוו אהווווו!!!
מה קורה.?[/QUOTE]
הינה משהו שפוי לדבר איתו..
הגעתי להחלטה אני לא יוצא יותר!
[quote=cladino;1118291]
ומור- זכותי להגיד את דעתי פה בדיוק כמוך. אני לא מאמין בזה וזה שאתה מאין זה עניין שלך. אני לא מאמין בזה.[/quote]
זה שאתה לא מאמי זאת זכותך אבל יש הבדל בין לא להאמין ובין להגיד שלא קיים אז חלאס לשחק אותה
וואלה מה זה השטויות האלה כישוף, עלאק מצאה ממחברת של קוסם מתחיל אתה יודע מה תן לי הוכחה אני שותק ואומר סליחה בנתיים לא יעזור כלום חוץ מהוכחה
[QUOTE=cladino;1118295]אהווו אהוו עומר!
ויובל- אתה טועה. זה קסם שנועד לחקות את פעולותיו האחרונות של השרביט אליו הוא מכוון[/QUOTE]
אה נכון!! איך שחכתי! יש לך מסן?
[QUOTE=white_angel;1118297]אז למה שלא נדבר דרך הפייסבוק ולא דרך סקייפ יותר נוח מה אתה חושב?:)[/QUOTE]
סבבה :)
[QUOTE=mor15;1118299]זה שאתה לא מאמי זאת זכותך אבל יש הבדל בין לא להאמין ובין להגיד שלא קיים אז חלאס לשחק אותה
וואלה מה זה השטויות האלה כישוף, עלאק מצאה ממחברת של קוסם מתחיל אתה יודע מה תן לי הוכחה אני שותק ואומר סליחה בנתיים לא יעזור כלום חוץ מהוכחה[/QUOTE]
קוסם לעולם לא מגלה את סודותיו! אסור לגלות!