לא אני לא מדבר אליך.. אני מדבר לאנשים שצופים בנו"ד אבל לא מגיבים.. P:
Printable View
לא אני לא מדבר אליך.. אני מדבר לאנשים שצופים בנו"ד אבל לא מגיבים.. P:
שמח שכותבים כאן סיפורים, רק שאני מניח שהם על פוקימון... אני זוכר שניסיתי לפני שנה והשקעתי המון בפורום סיפורים כדי לנסות ולהחיות את הפורום אבל לא כל כך הלך, אני חושב שהיטמן עזר לי...נוסטלגיה
אני לא כותב רק על פוקימון, אני כרגע מסייף סיפור ישן שלי על פוקימון
[QUOTE=Blackbeard;1175614]שמח שכותבים כאן סיפורים, רק שאני מניח שהם על פוקימון... אני זוכר שניסיתי לפני שנה והשקעתי המון בפורום סיפורים כדי לנסות ולהחיות את הפורום אבל לא כל כך הלך, אני חושב שהיטמן עזר לי...נוסטלגיה[/QUOTE]
אני וחבר שלי כאן כותבים סיפור על מכשפים וקוסמים וכאלה.. O:
אם יהיה לי כוח אולי אני אעשה סיפור על השנה שלי בפורום אבל מוקצן ומחציק חח.
אבי, תגיב בפוקירדות
[QUOTE=Druddigon man;1175577]אחלה.. איך איתך? יש לך יס נכון? אז איזה תוכניות עוד יש שם שאין לנו..?[/QUOTE]
בוא נראה...לא יודע עכשיו :) יש לכם תוכנית שנקראת מחשבות פליליות? יש לכם הסימפסומנס? איש משפחה? קליבלנד?
אחר כך טוב דניס?,
אני קצת עייף.
[quote=Druddigon man;1175608]ביי גלעד..
~~~
[B][SIZE=4][I]פרק חדש בסיפור שלי D:[/I][/SIZE][/B][/quote]
הגבתי לך.
מתי עוד פרק?
טוב
[QUOTE=CrashRide;1175628]בוא נראה...לא יודע עכשיו :) יש לכם תוכנית שנקראת מחשבות פליליות? יש לכם הסימפסומנס? איש משפחה? קליבלנד?[/QUOTE]
מה זה מחשבות פליליות..?
[QUOTE=lucario;1175630]הגבתי לך.
מתי עוד פרק?[/QUOTE]
בקרוב, עוד יומיים אולי, כי מחר- היום אני עובד על המשך בסיפור שלי ושל יואב שיפתח בקרוב.. S:
יואב- אין בהוט, אבל יש סאות'פארק (=
[QUOTE=Druddigon man;1175634]מה זה מחשבות פליליות..?
בקרוב, עוד יומיים אולי, כי מחר- היום אני עובד על המשך בסיפור שלי ושל יואב שיפתח בקרוב.. S:[/QUOTE]
סדרה פשע טובה מאוד.ו רוצה לפתוח את הסיפור היום? וכדאי לך להסתכל בספרות, יש שם סיפור מוכר משהו :)
כל הכבוד דרדיגון, כל דבר שהוא לא פוקימון הוא מבורך
וואי נכנסתי לשיר סתם טפשי כזה שכתבתי מלפני 4-5 שנים! כאן בפורום, וראיתי תגובות של 2 מהאנשים שהיו הכי חשובים לי, ניצן מיצמיץ שאותה אתם לא מכירים זו ניצן אחרת, וסאי. אם מישהו היה מהתקופות הישנות הוא היה יודע על מה אני מדבר, היה אז כל כך כיף, הנודים היו אדירים, אני נגיד רואה שכתוב " ל- sai אין חברים ברשימה. " ואם היה פה הייתי אומר שאין לו חברים בכלל ם: אבל היה באמת התקופה הכי יפה, אולי בעיקר עומר פה יודע על מה אני מדבר
הלכתי לכמה דקות