היי?
מה קורה שקד..על מה מדברים?
Printable View
היי?
מה קורה שקד..על מה מדברים?
מכות יכולות להפוך לסקס אם זה סאדו D:
[QUOTE=Mashine X;1184731]ברור...:)[/QUOTE]
"שיר היום"..
פתח נושא שבו אנשים יוכלו להציע שירים לפעילות הזאת, אם אתה רוצה תגביל אותם לאנגלית ולעברית.
בכל יום בבחירה אקראית תפתח סיקור על השיר שנבחר.
תסקר קצת על הזמן, דבר קצת על השיר, על המילים של השיר, על הקצה ועל הדעות שלך.
אם אתה יכול למצוע דעות של אחרים זה מצוין גם כן.
תשאיר את הנושא פתוח לדעות.
במקרה ומביאים לך שיר למשל בגרמנית אתה לא חייב לדעת את השפה דבר על הסולן יותר ועל הביצוע שלו מאשר על המילים עצמן.
מה דעתך עד כה?
מכות וסקס?
זה יכול להגיע אם אתה לבד עם חברה שלך בחדר והיא מנצחת אותך במלחמת כריות נועזת..
[QUOTE=The Little Elbaz;1184732]היי?
מה קורה שקד..על מה מדברים?[/QUOTE]
מדברים על זה שדניס עקשן קטטנוני ומתווכח איתי על דברים שהוא לא מבין בהם, שהוא חושב שסלחנות זה לא לשנוא ושהוא הביא לתומר באן סתמי בכלל שהוא כועס עליו..
למה הוא נתן לו באן?על התמונה עם הכוסית בביקיני ממקודם?
[QUOTE=The Little Elbaz;1184735]מכות וסקס?
זה יכול להגיע אם אתה לבד עם חברה שלך בחדר והיא מנצחת אותך במלחמת כריות נועזת..[/QUOTE]
קרה לי שנה שעברה או לפני שנתיים..
[QUOTE=The Little Elbaz;1184737]למה הוא נתן לו באן?על התמונה עם הכוסית בביקיני ממקודם?[/QUOTE]
כן, לפני דניס זה נחשב פורנו ><
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184734]"שיר היום"..
פתח נושא שבו אנשים יוכלו להציע שירים לפעילות הזאת, אם אתה רוצה תגביל אותם לאנגלית ולעברית.
בכל יום בבחירה אקראית תפתח סיקור על השיר שנבחר.
תסקר קצת על הזמן, דבר קצת על השיר, על המילים של השיר, על הקצה ועל הדעות שלך.
אם אתה יכול למצוע דעות של אחרים זה מצוין גם כן.
תשאיר את הנושא פתוח לדעות.
במקרה ומביאים לך שיר למשל בגרמנית אתה לא חייב לדעת את השפה דבר על הסולן יותר ועל הביצוע שלו מאשר על המילים עצמן.
מה דעתך עד כה?[/QUOTE]
רעיון מעולה אחי :)
יש לך רעיון לשיר להתחיל? אני חושב להתחיל עם rehab של איימי ווינהאוז בגלל שהיא מתה לא מזמן מסמים והשיר מדבר על משהו דומה...מה אתה חושב?
ובמה זה שונה מכל אחת מחתימותיו הלא מצונזרות של עומר סקסטייל?
[QUOTE=The Little Elbaz;1184740]ובמה זה שונה מכל אחת מחתימותיו הלא מצונזרות של עומר סקסטייל?[/QUOTE]
לא שונה :)
[QUOTE=Mashine X;1184739]רעיון מעולה אחי :)
יש לך רעיון לשיר להתחיל? אני חושב להתחיל עם rehab של איימי ווינהאוז בגלל שהיא מתה לא מזמן מסמים והשיר מדבר על משהו דומה...מה אתה חושב?[/QUOTE]
נשמע לי רעיון טוב,
כל עוד תעקוב אחרי מה שכתבתי לך ואפילו תרחיב, זה יהיה בסדר.
אחרי הפעם הזאת אני ממליץ, שוב, לפתוח נושא בחירת קהל.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1184742]נשמע לי רעיון טוב,
כל עוד תעקוב אחרי מה שכתבתי לך ואפילו תרחיב, זה יהיה בסדר.
אחרי הפעם הזאת אני ממליץ, שוב, לפתוח נושא בחירת קהל.[/QUOTE]
אני יודע, רק בגלל שזאת פעם ראשונה,אז... וברור שיהיה נושא בחירת שירים.זה יהיה מעולה. אחלה רעיון,מאיפה הבאת אותו?
[QUOTE=Mashine X;1184743]אני יודע, רק בגלל שזאת פעם ראשונה,אז... וברור שיהיה נושא בחירת שירים.זה יהיה מעולה. אחלה רעיון,מאיפה הבאת אותו?[/QUOTE]
דניס שעמם אותי וחשבתי מה יקרה אם אני אנצל את הידע שלי במוזיקה אבל אז חשבתי שאתה רוצה את התפקיד ואני ממש לא אז הצעתי לך אותו P:
היי
[IMG]http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/023/e/b/eb23ab07e4e24f76776c3ec8a7d44f98.jpg[/IMG]
[QUOTE=Mashine X;1184741]לא שונה :)[/QUOTE]
טוב לדעת...