[QUOTE=scizor-x;1193866]
דסטין-
"כן היא אומרת. "אנחנו צריים לעשות את זה לעיתים קרובות יתר" היא מנשקת אותך שוב.[/QUOTE]
אני מחייך ומנשק אותה שוב. אחר כך אני פשוט מחכה שיגיע הזמן ללכת לטיפול חיות פלא.
Printable View
[QUOTE=scizor-x;1193866]
דסטין-
"כן היא אומרת. "אנחנו צריים לעשות את זה לעיתים קרובות יתר" היא מנשקת אותך שוב.[/QUOTE]
אני מחייך ומנשק אותה שוב. אחר כך אני פשוט מחכה שיגיע הזמן ללכת לטיפול חיות פלא.
[quote]"פשוט,בואי אחרי" אומר טום. את עוקבת אחריו לאורך הוגוורטוס ולבסוף מגיעה לכיתת הלחשים. פרופסור ווריט מגיע "שלום,אני פרופסור ווריט ואני המורה ללחשים" הוא מתחיל "היום נתאמן על הלחש "וינגארדיום לביוסה"" המטר שלכם היא להרים עיפרון עד לתקרה. טום מצליח להטיל את הלחש בצורה מושלמת,ועכשיו הגיע תורך.[/quote]
''וינגרדיום לביוסה'' אנופף בקלילות מעל לעיפרון עם שרביטי
[QUOTE=scizor-x;1193866]
דילן-
"אתה צודק!" אומר פרופסור ווריט. "אני רוצה שכולם ינסו להטיל א הלחש" גוון מצליחה להוציא זרנוק מים מושלם מקצה הבריט. מייק מצליח זרנוק קטן והגיע תורך לנסות.
[/QUOTE]
אני מנסה
~~~~~~~~~
???
[QUOTE]t-
סטיל וברונז אוכלים את הממתקים וכך גם אלברט. יוצא לך קלף של וולדמורט. אתה לא מוצא את הקרון של סלית'רין.[/QUOTE]
אני מסתכל על הקלף, פותח חיוך ומנסה לדבר איתו
"שלום, אדוני."
[quote]לוק-
"אולי ניפגש איתו" היא אומרת. "אני חושבת שכן" אומרת ג'סי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יכול להתנשק איתה בפה,כן.[/quote]
"נספר למרטי או לא..? אשאל אותה בזמן שאביט במרטי.
[QUOTE=scizor-x;1193866]דרו-
אתה רץ לכיתה,כל הפלפאף כבר שם. 5 דקות אחריך מגיע פרופסור ווריט,המורה. "סליחה על האיחור" הוא אומר. "היום נלמד את הלחש "אקספליארמוס"" מתחיל המורה "לחש פשוט אך משמעותי" המורה מסביר לכם איך להטיל את הלחש. "עכשיו אני רוצה שכולם יסתדרו בזוגות וינסו להטיל את הלחש" הבן זוג שלך מנסה להטיל עליך את הלחש והשרביט כמעט עף מידך אך אתה ממשיך להחזיק אותו,הגיע תורך.
[/QUOTE]
"אוקי תורי!אקספליארמוס!"אני צועק ומנופף בשרביטי
[QUOTE=scizor-x;1193866]
ג'ק-
אתה הולך לכיוון הקול יחד עם מייק ורואה את האגריד החצי-ענק המפורסם. אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם קייטי וטימי ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך חוכמה חזקה. אז אתה תתאים לריבנקלו אבל אני רואה בך גם אומץ אז אולי תתאים לגריפנדור"
[/QUOTE]
"מצנפת.. אני חושב שאני לא רוצה ללכת לגריפינדור.. אין לי מה לעשות שם. אני קרוע בין שתי החלטות.. מישהי שרק הכרתי ואני ממש רוצה להיות חבר שלה שנמצאת ברייבנקלו.. ומצד שני המזימה ההיא שדיברו עליה הביריונים.. הם לא הפסיקו לדבר על לשון נחש.. אני חייב לדעת מה זה ורק דרך סלית'רין כנראה אני אוכל לברר מה זה.. אהבה או הצלת כולם? אהבה או הצלת כולם......" אגיד בלחש למצנפת "לילי בבקשה תסלחי לי!!" אצעק בקול חזק מספיק כדי שיזעזע את כל האולם "החלטתי סלית'רין,יש לי את החוצפה והשחצנות.. וגם אם זה יהרוג אותי אני אברר מה זה לשון נחש,בבקשה כבדי את רצוני ושימי אותי בסלית'רין.. זה יישבור את לילי אבל אני חייב" אלחש למצנפת בעצב
[quote=scizor-x;1193866]
ג'וני-
מייק ניגש לילדה וחוזר איתה. "קוראים לה ג'ולי" הוא אומר "ולחתול קוראים מיר"[/quote]
"אוקי.."
"מה נעשה עכשיו?"
[QUOTE=scizor-x;1193866]סטיבן-
אתה הולך לכיוון הקול יחד עם קייטי ורואה את האגריד החצי-ענק המפורסם. אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם קייטי ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך אומץ אז אתה תתאים לגריפינדור" את המילה האחרונה המצנפת צעקה. אתה הולך לשולחן של גריפינדור ומיד אחר כך גם קייטי נבחרת לגריפינדור.
[/QUOTE]
"יש!!!" אני צועק ומחבק את קייטי "הבית שרצינו להתמיין אליו! איזה כיף!!" אני מתיישב ליד רוח הרפאים ומחכה שהמיון ייגמר. אחרי שהמייון נגמר אני הולך לחדר השינה שלי ומנסה להרדם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני לא בטוח שאני אוכל להגיב היום הרבה, אבל אני אנסה כמה שאני יכול
סטיבן-
אתה נרדם וקם למחרת עם פתק ליד המיטה. "בוא לאולם הגדול"
ג'וני-
"נזמין אותה להצטרף אלינו?" שואל מייק
ג'ק-
אתה שומע את לילי בוכה. "אתה בטוח?" שואלת המצנפת "אתה לא ממש תצליח בסלית'ין"
דרו-
השרביט לא זז מידו של השותף. אתה מנסה שוב ושוב עד שלבסוף השרביט זע מעט אך לא יותר מזה. הילד צוחק. לאחר מכן יש לכם שיעור טיפול בחיות פרא. בדרך,אתה רואה את התלמיד שכתב לך. הוא מבחין בך גם.
לוק-
"אני חושבת שכן,אלא אם כן זה יפגע בו"
t-
"אל תדבר אלי ככה" אומר הקלף של וולדמורט "אני אדון האופל ורק כך תפנה אלי!" אומר הקלף.
דילן-
סילון מים מושלם יוצא משרביטך. "נהדר!" צועק פרופסור ווריט "אתה ממש טוב בזה" . לאחר מכן יש לכם שיעור שינויי צורה. אך לפתע אתה מבחין בפתק שמבצבץ מתיקך. "פגוש אותי ליד היער האסור,אני מחכה"
סאלי-
העיפרון עולה לאוויר. הפרופסור ווריט משבח אותך. "כל הכבוד סאלי". אחר זה יש לכם שיעור תולדות הכישוף. טום רוצה להבריז ממנו.
דסטין-
הגיע הזמן. אתם הולכים לשיעור. זהו שיעור על היפוגריפים. האגריד מסביר לכם על היפוגריפים וכל ילד בתורו מתקרב להיפוגריף. אתה מצליח ללטף את ההיפוגריך אך כשג'סמין מתקרבת ההיפוגריף מצווח לפתע ועולה על רגליו האחוריות,מוכן לתקוף.
[QUOTE]t-
"אל תדבר אלי ככה" אומר הקלף של וולדמורט "אני אדון האופל ורק כך תפנה אלי!" אומר הקלף.[/QUOTE]
"שלום אדון האופל.
איך אוכל לשתרך כדי שתחזור לחיים ותשתלט על עולם הקוסמים והבוצדמים?"
[QUOTE=scizor-x;1197576]
דסטין-
הגיע הזמן. אתם הולכים לשיעור. זהו שיעור על היפוגריפים. האגריד מסביר לכם על היפוגריפים וכל ילד בתורו מתקרב להיפוגריף. אתה מצליח ללטף את ההיפוגריך אך כשג'סמין מתקרבת ההיפוגריף מצווח לפתע ועולה על רגליו האחוריות,מוכן לתקוף.[/QUOTE]
"אוקיי,ג'סמין,יש לי רעיון,תקודי קידה." אני אומר לה במהירות ומנסה לשחזר מה קראתי פעם על היפוגריפים. ברגע שהיא עושה את זה אני אומר לה להתרחק מההיפוגריף באיטיות,להביט בעיניו,ולא למצמץ.
[QUOTE=scizor-x;1197576]
דילן-
סילון מים מושלם יוצא משרביטך. "נהדר!" צועק פרופסור ווריט "אתה ממש טוב בזה" . לאחר מכן יש לכם שיעור שינויי צורה. אך לפתע אתה מבחין בפתק שמבצבץ מתיקך. "פגוש אותי ליד היער האסור,אני מחכה"
[/QUOTE]
אני מספר למייק וגוון על המכתב, אני הולך לשיעור שינוי צורה ולאחר מכן אלך ליער האסור.
t-
"ישנה דרך אחת" אומר וולדמורט. "אבל היא מסוכנת" אומר וולדמורט. "אני רוצה שתשיג דם של הארי פוטר ואת אבן האוב"
דסטין-
ההיפוגריף נרגע. ג'סמין הולכת אחורה "תודה" היא אומרת "הצלת אותי" אתה הולך להיפוגריף. לאחר כמה זמן ההיפוגריף כורע ברך. "נראה לי הוא רוצה שתרכב עליו" אומר האגריד.
דילן-
"אני לא בטוחה בקשר לזה" אומרת גוון "זה נראה לי מלכודת"
[QUOTE]t-
"ישנה דרך אחת" אומר וולדמורט. "אבל היא מסוכנת" אומר וולדמורט. "אני רוצה שתשיג דם של הארי פוטר ואת אבן האוב" [/QUOTE]
אני לא אוכל בגיל 11 ללא ידע בקסמים לעשות זאת, אדון האופל"