-
[QUOTE=Astral;1235083]
[B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*לא הבנתי?[/FONT]
[FONT=Arial]אתה הולך בכיוון ההפוך לבליסטר,אתה מגיע לקשר,אתה רואה אופנוע קרב שחור משחור זרוק על הרצפה,אתה רואה שאין עליו רוכב,אתה שומע קולות מתקרבים אליך,אתה מסתובב ואתה רואה שלושה כלבי ציד איטיים במיוחד מרחרחים את הסביבה.[/FONT][/QUOTE]
*אתה באופן קבוע קורא לי alonstiro והכינוי שלי הוא alonsiro
אני הולך בשקט לכיוון האופנוע הקרב, מתניע ונוסע על הקשר (אני די בטוח שהתכוונת לגשר, אבל כבר כתבת קשר פעמיים...)
-
[quote=Astral;1235083][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]טיגריס טופז אומר לך:"מצטער,אבל פה אני לא יכול לעזור לך,חפש את בעל שבעת הכוחות הקדומים" הטיגריס נעלם לתוך יער שרק עכשיו שמת לב שהוא קיים,אתה רואה אבן טופז על הרצפה,אתה מרים אותה ונוצר סביב היד השמאלית שלך דיסק דו-קרב מוזר שאבן הטופז משובצת עליו,יש מקום לעוד 6 אבנים שונות.[/FONT]
[/quote]
"זה מוזר" אמלמל לעצמי "אבל אני אוהב את זה!"
אביט סביב ואחפש נפש חיה, תוהה מיהו 'בעל שבעת הכוחות הקדומים'
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר:"הלווין נשרף,האש כובתה,אין שמה אף אחד,אפשר ללכת למפקדה הישנה של האוכפים" ניקו ואתה מסתכלים על קאלין בסימן שאלה וקאלין מסביר:"לפני שהייתי בקראש טאון ולפני שהייתי בעל חותם אפל אני,יוסיי,קרו וג'ק היינו צוות קטן ששולט בלווין,שלטנו על חצי מהלווין היינו 'האוכפים',אבל אז התפרקנו,אני הפכתי לבעל חותם אפל והמצב הסתבך,עכשיו הלווין כולו נטוש,אז אני חושב שכדאי לנו ללכת לשם".[/QUOTE]
"טוב.אם אתה טועה והאש עוד לא כובתה, האשמה שלך." אומר לקאלין בחיוך ואלך איתו וניקו אל הלוויין.
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רואה מפלצת דו-קרב "[/FONT][FONT=Arial]Mother Grizzly[/FONT][FONT=Arial]",אתה רואה שהיא מביאה עוד 2 כמוהה,אתה מסתכל סביבך והטיגריס שלך לא שם,אתה מכוון את היד השמאלית עם הדיסק המסתורי לכיוונם ואתה רואה את טיגריס טופז יוצא מהאבן,אתה מבין שהאבן מייצגת את החיה.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"אני רואה מפה את הלווין" הוא מצביע לכיוון אי שבאמצע הים שמחובר לעיר הדומינו החדשה בקשר ארוך מאוד,ניקו אומרת:"יש שמה מישהו,הסכנה התחילה משם,הרובוטים הציתו את האש,לא בטוח להיות אפילו שם קאלין,חייבים לחשוב על מקום שבו צריך להיות".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*שיניתי,אני כותב במהירות רבה ולפעמים יוצא לי אותיות מבולבלות למשל אני כותב את המילה "את" יוצא לי "תא".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מתקרב לאופנוע ולא רואה אף נפש חיה חוץ מהכלבים האלה,אתה עולה על האופנוע ונוסע לכיוון המקום שבו בליסטר אמר לך,לכיוון הלווין.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"אני רואה מפה את הלווין" הוא מצביע לכיוון אי שבאמצע הים שמחובר לעיר הדומינו החדשה בקשר ארוך מאוד,ניקו אומרת:"יש שמה מישהו,הסכנה התחילה משם,הרובוטים הציתו את האש,לא בטוח להיות אפילו שם קאלין,חייבים לחשוב על מקום שבו צריך להיות".[/QUOTE]
"בינתיים נהיה פה." אומר לקאלין וניקו "נזמן מפלצות שיגנו עלינו." אחזיר את אוטופיה מכוח הזימון שלי ואזמן אותו בזימון רגיל.
-
[quote=Astral;1235106][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רואה מפלצת דו-קרב "[/FONT][FONT=Arial]Mother Grizzly[/FONT][FONT=Arial]",אתה רואה שהיא מביאה עוד 2 כמוהה,אתה מסתכל סביבך והטיגריס שלך לא שם,אתה מכוון את היד השמאלית עם הדיסק המסתורי לכיוונם ואתה רואה את טיגריס טופז יוצא מהאבן,אתה מבין שהאבן מייצגת את החיה.[/FONT][/quote]
"מגניב!" אתלהב ואחשוב 'אסור לי לתקוף אותם, הם יזמנו אחרות'.
ואז אגחך בלי לחשוב ואורה בהתלהבות "טיגריס הטופז, תקוף!"
-
[QUOTE=Astral;1235106]
[FONT=Arial]*שיניתי,אני כותב במהירות רבה ולפעמים יוצא לי אותיות מבולבלות למשל אני כותב את המילה "את" יוצא לי "תא".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מתקרב לאופנוע ולא רואה אף נפש חיה חוץ מהכלבים האלה,אתה עולה על האופנוע ונוסע לכיוון המקום שבו בליסטר אמר לך,לכיוון הלווין.[/FONT][/QUOTE]
*זה בסדר רק רציתי שתשים לב, זה לא באמת חשוב לי...
כדי להעביר את הזמן אחרי שהגעתי אני אבדוק ואסרוק את האופנוע קרב לדברים חשודים, או משהו שיראה לי למי האופנוע היה שייך
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*זה לא כמו דו-קרב,רוב היכולות שלא קיימות פה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]טיגריס טופז מתקיף אמה גריזלי אחת ומשמיד אותה,אתה רואה שהכוח של האמה עובר לאמה אחרת,הנמר משמיד עוד אחד והכוח עובר לגריזלי האחרונה,הטיגריס שלך מנסה להתקיף את הגריזלי האחרונה אך לא מצליח להשמידה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*אם אתה מזמן אותו בזימון רגיל הוא הולוגרמה שלא יכולה לעשות הרבה.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]קאלין אומר לך:"תחזיר את אוטופיה שלך,צריך לשמור על הכוח שלך,ניקו את זימנת 3 מפלצות למי יודע כמה זמן,אני ביום האחרון בכלל השתמשתי בכוח שלי,ואני גם היחיד בינתיים שיכול לשמור על הכוחות שלו למשך זמן ארוך,צאו "[/FONT][FONT=Arial]Infernity Beetle[/FONT][FONT=Arial]"".[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלוש חיפושיות יוצאות מחפיסה של קאלין.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[RIGHT][RIGHT][B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Alonsiro[/SIZE][/FONT][/U][/B][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש באופנוע משהו שירמוז מי הוא בעל האופנוע,אתה רואה תמונה ישנה,אתה רואה[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial][SIZE=2]אישה בעלת שיער אדום,עומדת ליד אופנוע קרב אדום-שחור,תמונה של ורד על צד האופנוע,אתה מסתכל על האופנוע ומבין שזה לא אותו אחד.[/SIZE][/FONT][/RIGHT][/RIGHT]
-
[quote=Astral;1235143][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*זה לא כמו דו-קרב,רוב היכולות שלא קיימות פה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]טיגריס טופז מתקיף אמה גריזלי אחת ומשמיד אותה,אתה רואה שהכוח של האמה עובר לאמה אחרת,הנמר משמיד עוד אחד והכוח עובר לגריזלי האחרונה,הטיגריס שלך מנסה להתקיף את הגריזלי האחרונה אך לא מצליח להשמידה.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"טוב, בוא נעזוב אותה?" אשאל את עצמי ואתחיל להסתלק עם הטיגריס לתוך היער
-
[QUOTE=Astral;1235143]
[RIGHT][RIGHT][B][U][FONT=Arial][SIZE=2]Alonsiro[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש באופנוע משהו שירמוז מי הוא בעל האופנוע,אתה רואה תמונה ישנה,אתה רואה[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אישה בעלת שיער אדום,עומדת ליד אופנוע קרב אדום-שחור,תמונה של ורד על צד האופנוע,אתה מסתכל על האופנוע ומבין שזה לא אותו אחד.[/SIZE][/FONT][/RIGHT][/RIGHT][/QUOTE]
אני יושב, אולי מסתכל קצת על החפיסה, ופשוט מחכה לבליסטר
-
[QUOTE]Vanguard
*אם אתה מזמן אותו בזימון רגיל הוא הולוגרמה שלא יכולה לעשות הרבה.
קאלין אומר לך:"תחזיר את אוטופיה שלך,צריך לשמור על הכוח שלך,ניקו את זימנת 3 מפלצות למי יודע כמה זמן,אני ביום האחרון בכלל השתמשתי בכוח שלי,ואני גם היחיד בינתיים שיכול לשמור על הכוחות שלו למשך זמן ארוך,צאו "Infernity Beetle"".
אתה רואה שלוש חיפושיות יוצאות מחפיסה של קאלין.[/QUOTE]
"קדימה קאלין וניקו, בואו נישן.לפחות יש את המפלצות של קאלין שישמרו עלינו בעת צרה." אומר לקאלין וניקו ואלך לישון.
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה רואה שטיגריס לא עוזב את הגריזלי המסוכן,אתה רואה הבזק כחול מגיע מהשמיים,אתה רואה שזה פגסוס עם אבן ספיר בליבו,אתה רואה שמקום נוסף בדיסק מתחיל לזהור,אך האבן לא נוצרת,שתי החיות משלבות את כוחן ומשמידות את הדוב.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]קאלין אומר:"אנחנו עדיין צריכים להגיע למפקדה של האוכפים" אתם הולכים במשך חצי שעה,אתם מגיעים לצוק שלידו יש בניין הרוס,הוא אומר לכם:"ברוכים הבאים למפקדה של האוכפים,אני אשמור בקומת הקרקע יחד עם שני חרקים,והחרק השלישי יפרטל בקומה השנייה עד הרביעית וישמור עליכם,כול אחד ישמור שלוש שעות,קודם אני,אחרי זה אייצ'י ובסוף ניקו,בסדר?".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה מחכה ומחכה,בסוף אתה רואה את שלושת כלבי הציד מתקרבים,אתה רואה שמאחוריהם יש מישהו שנראה מסוכן,אתה חושב שאולי לא כדאי שהוא יראה אותך.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר:"אנחנו עדיין צריכים להגיע למפקדה של האוכפים" אתם הולכים במשך חצי שעה,אתם מגיעים לצוק שלידו יש בניין הרוס,הוא אומר לכם:"ברוכים הבאים למפקדה של האוכפים,אני אשמור בקומת הקרקע יחד עם שני חרקים,והחרק השלישי יפרטל בקומה השנייה עד הרביעית וישמור עליכם,כול אחד ישמור שלוש שעות,קודם אני,אחרי זה אייצ'י ובסוף ניקו,בסדר?".[/QUOTE]
"אוקיי." אומר לקאלין וניקו "בינתיים תשמור אתה.אני וניקו נלך לתפוס תנומה קלה."
-
[FONT=Arial]אתה עולה לקומה השלישית,אתה רואה חדר קטן,אתה רואה יומן עור ישן,אתה רואה שבו כתוב "היומן של האוכף #4,קרו הוגן".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה פותח את היומן ואתה רואה שכתוב:"זהו היום הראשון שלי בצוות האוכפים,יוסיי פודו האגדי ראה אותו מציל קבוצת ילדים מארגון שלושת הקוסמים והוא המליץ לי להצטרף,פגשתי את קאלין קסלר האגדי וג'ק אטלס הגדול,נלחמתי נגד קאלין והפסדתי 0-500 לקאלין,הוא אמר לי שהוא מקבל אותו לשורת הלוחמים,זה גדול!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]תגיב להתחלה.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה עולה לקומה השלישית,אתה רואה חדר קטן,אתה רואה יומן עור ישן,אתה רואה שבו כתוב "היומן של האוכף #4,קרו הוגן".
אתה פותח את היומן ואתה רואה שכתוב:"זהו היום הראשון שלי בצוות האוכפים,יוסיי פודו האגדי ראה אותו מציל קבוצת ילדים מארגון שלושת הקוסמים והוא המליץ לי להצטרף,פגשתי את קאלין קסלר האגדי וג'ק אטלס הגדול,נלחמתי נגד קאלין והפסדתי 0-500 לקאלין,הוא אמר לי שהוא מקבל אותו לשורת הלוחמים,זה גדול!".
[/QUOTE]
"קרו הפסיד?אני לא מאמין!" אומר ואקח את היומן איתי, אלך לישון ואמשיך לקרוא בו אח"כ.