-
דרייק-שרלין מביטה בך בתדהמה ''אתה לא יודע מה זה תחרויות פוקימון?!'' היא שואלת כמעט בצרחה, ''אלו תחרויות בהם מאמנים בשלב הראשון אומרים לפוקימון שלהם לעשות מס' מתקפות אשר גורמות לפוקימון להראות יפה ומראים את היכולות שלו עם עברת על ידי הדופטים לשלב השני אתה נלחם במאמן אחר ואתה צריך להשתדל שהמתקםות יהיו יפות יותר וכך גם בשלב השלישי והרביעי ואז החמישי שזה הגמר. בסוף המנצח זוכה בסרט, 5 סרטים ואתה יכול להיכנס לפסטיבל הגדול שזה כמו הליגה רק של תחרויות פוקימון, אז נלך?'' היא שואלת בתקווה
תומאס- לילך מביע הבעה זעופה על פניה ואומרת א. אף אחד לא אמר לך להציל אותי ב.על מה אתה מדבר??? והנה ההסבר שלך-
היא נושמת משימה עמוקה אומרת ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל לכדו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''
מרקוס-האחות ג'וי מראה לך את הדרך ואתה מקבל חינם חתם לבבות לפוקדור אתה חוזר ומאיה אומרת ''אל תקרא לי דירלינג... למה נראה לך שאלחם בתחרות?'' היא ממשדיכה לנעוץ במט בפוקדור כזוממת להתנפל עליו
-
[QUOTE=ttrrtte;1271596]דרייק-שרלין מביטה בך בתדהמה ''אתה לא יודע מה זה תחרויות פוקימון?!'' היא שואלת כמעט בצרחה, ''אלו תחרויות בהם מאמנים בשלב הראשון אומרים לפוקימון שלהם לעשות מס' מתקפות אשר גורמות לפוקימון להראות יפה ומראים את היכולות שלו עם עברת על ידי הדופטים לשלב השני אתה נלחם במאמן אחר ואתה צריך להשתדל שהמתקםות יהיו יפות יותר וכך גם בשלב השלישי והרביעי ואז החמישי שזה הגמר. בסוף המנצח זוכה בסרט, 5 סרטים ואתה יכול להיכנס לפסטיבל הגדול שזה כמו הליגה רק של תחרויות פוקימון, אז נלך?'' היא שואלת בתקווה
[/QUOTE]
"למה לא?" אני עונה לה. אני הולך עם כיוון השלט. אני נכנס לבניין ונרשם עם צ'ינטר. "אמממ... יש איזשהו חפץ שמראה את הכניסה של הפוקימון בצורה טובה יותר?" אני שואל את שרלין
-
[QUOTE=ttrrtte;1271596]דרייק-שרלין מביטה בך בתדהמה ''אתה לא יודע מה זה תחרויות פוקימון?!'' היא שואלת כמעט בצרחה, ''אלו תחרויות בהם מאמנים בשלב הראשון אומרים לפוקימון שלהם לעשות מס' מתקפות אשר גורמות לפוקימון להראות יפה ומראים את היכולות שלו עם עברת על ידי הדופטים לשלב השני אתה נלחם במאמן אחר ואתה צריך להשתדל שהמתקםות יהיו יפות יותר וכך גם בשלב השלישי והרביעי ואז החמישי שזה הגמר. בסוף המנצח זוכה בסרט, 5 סרטים ואתה יכול להיכנס לפסטיבל הגדול שזה כמו הליגה רק של תחרויות פוקימון, אז נלך?'' היא שואלת בתקווה
תומאס- לילך מביע הבעה זעופה על פניה ואומרת א. אף אחד לא אמר לך להציל אותי ב.על מה אתה מדבר??? והנה ההסבר שלך-
היא נושמת משימה עמוקה אומרת ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל לכדו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''
מרקוס-האחות ג'וי מראה לך את הדרך ואתה מקבל חינם חתם לבבות לפוקדור אתה חוזר ומאיה אומרת ''אל תקרא לי דירלינג... למה נראה לך שאלחם בתחרות?'' היא ממשדיכה לנעוץ במט בפוקדור כזוממת להתנפל עליו[/QUOTE]
"לא רציתי שהיא תדע את האת יודעת מה ואת לא רוצה בסדר אבל את הכי חמודה בכל היקום אפילו יותר מג'יגליפאף בבקשה?" אומר בחלקלקות ואשים את הלבבות על הפוקדור.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271596]
[/QUOTE]
"אני מוכן אבל אני יצתרך פוכדור\פוקימון חדש"
-
דרייק-שרלין אומרת''כמובן היא מובילה אותך בין כל האנשים ואתם מגיעים לעמדה מיוחדת, אתה מקבל כיסוי פוקדור חינם ומתחיל לבחור חותמות לכיסוי, יש שם לבבות,כוכבים,בועות מים, עלים, זרמי חשמל ושמשות, ''מה תיקח?'' היא שואלת
מרקוס-''אני יודעת'' היא עונה עם חיוך מריר על שפתיה ''גם הדירלינגים הזכרים חושבים כמוך...'' היא אומרת במרירות ''אבל לא, אין מצב'' ואז היא מזנקת לכיוון הפוקדור שלה ומקרבת אליו במהירות
תומאס-''אני אתן לך את אחד הפוקדורים שלי'' היא אומרת ואז ממלמלת לעצמה ''מזל שהוא לא משתמש בי כפוקימון לקרבות, מכונים ותחרויות כמו המאמן ההוא שלכד אותי פעם..'' אך אתה שומע אותה למרות שהיא דיברה חלש ''נו אז שבור אותו '' היא אומר חזק יותר
-
[QUOTE=ttrrtte;1271601]
תומאס-''אני אתן לך את אחד הפוקדורים שלי'' היא אומרת ואז ממלמלת לעצמה ''מזל שהוא לא משתמש בי כפוקימון לקרבות, מכונים ותחרויות כמו המאמן ההוא שלכד אותי פעם..'' אך אתה שומע אותה למרות שהיא דיברה חלש ''נו אז שבור אותו '' היא אומר חזק יותר[/QUOTE]
"את יודעת מה אני בכל מקרה אשמור אליך ולא אתפוס אותך יותר, תודה על הפוכדור. ומה זה תחרויות" אני אומר ושובר את הפוכדור
-
[QUOTE=ttrrtte;1271601]דרייק-שרלין אומרת''כמובן היא מובילה אותך בין כל האנשים ואתם מגיעים לעמדה מיוחדת, אתה מקבל כיסוי פוקדור חינם ומתחיל לבחור חותמות לכיסוי, יש שם לבבות,כוכבים,בועות מים, עלים, זרמי חשמל ושמשות, ''מה תיקח?'' היא שואלת
[/QUOTE]
"אני חושב שבשביל צ'ינטר הכי יתאים זרמי חשמל" אני אומר ולוקח אחד. אני מכסה בעזרתו את הפוקדור של צ'ינטר. "מה את אומרת שרלין, נלך לאמן קצת את צ'ינטר?" אני שואל ומחפש מקום טוב להתאמן בו.
-
תומאס-''כפי שאמרתי רק בעוד שבוע אחזור לנרמאל כך שרק בעוד שבוע התיק שלי יחזור ברגע שזה יקרה אחזיר לך פוקדור'' אומרת לילך באנחת רווחה ''מה עושים עכשיו?'' היא שואלת
דרייק-''כן, בטח'' אומרת שרלין בשמחה,
אתה מחפש פוקימום שצ'ינטר יוכל להתמודד מולו וללמוד איך לייפות את מתקפותיו ''אני יכולה?'' שואל תשרלין כמעט בתחנונים
-
[QUOTE=ttrrtte;1271601]דרייק-שרלין אומרת''כמובן היא מובילה אותך בין כל האנשים ואתם מגיעים לעמדה מיוחדת, אתה מקבל כיסוי פוקדור חינם ומתחיל לבחור חותמות לכיסוי, יש שם לבבות,כוכבים,בועות מים, עלים, זרמי חשמל ושמשות, ''מה תיקח?'' היא שואלת
מרקוס-''אני יודעת'' היא עונה עם חיוך מריר על שפתיה ''גם הדירלינגים הזכרים חושבים כמוך...'' היא אומרת במרירות ''אבל לא, אין מצב'' ואז היא מזנקת לכיוון הפוקדור שלה ומקרבת אליו במהירות
תומאס-''אני אתן לך את אחד הפוקדורים שלי'' היא אומרת ואז ממלמלת לעצמה ''מזל שהוא לא משתמש בי כפוקימון לקרבות, מכונים ותחרויות כמו המאמן ההוא שלכד אותי פעם..'' אך אתה שומע אותה למרות שהיא דיברה חלש ''נו אז שבור אותו '' היא אומר חזק יותר[/QUOTE]
"לא את לא מאיה חזרי!" אומר ואחזיר את מאיה אז אוסיף:"זורואה צא! עכשו תשתנה לדירלינג!" אומר בחוכמה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271606]תומאס-''כפי שאמרתי רק בעוד שבוע אחזור לנרמאל כך שרק בעוד שבוע התיק שלי יחזור ברגע שזה יקרה אחזיר לך פוקדור'' אומרת לילך באנחת רווחה ''מה עושים עכשיו?'' היא שואלת
אתה מחפש פוקימום שצ'ינטר יוכל להתמודד מולו וללמוד איך לייפות את מתקפותיו ''אני יכולה?'' שואל תשרלין כמעט בתחנונים[/QUOTE]
"נלך לתחרות.ואני אבחר בצ'ימצ'אר" אני אומר בשמחה והולך למרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=ttrrtte;1271606]
אתה מחפש פוקימום שצ'ינטר יוכל להתמודד מולו וללמוד איך לייפות את מתקפותיו ''אני יכולה?'' שואל תשרלין כמעט בתחנונים[/QUOTE]
"אין בעיה!" אני אומר לה. צ'ינטר, צא! כשאתה באוויר תסתובב ותשתמש בברק אפל כדי ליצור מערבולת ברקים אפלים, שייתווספו ליופי שלה ברקים מהמכסה של הפוקדור, ואז תשלח אותה על שרלין!" אני אומר, וחושב בליבי 'הלוואי שהיא לא תיפגע קשה מידי מהקרב הזה...'
-
[QUOTE=ttrrtte;1271409]תומאס-צ'מצ'אר משתמש בגחלת עוצמתית ואינה נראת כה ..גחלית לפתע מצפצף הפוקדע ואתה שומע ''צ'מצ'אר למד להביור'' הלהביור פוגע בווימה אשר נופל מעולף
ג'ינה-שלא אשכח קרדיט לאלון על השילבו הזה
הפוקימ ון הקטן מסתכל בך בסקרנות את מכוונת את הפוקדע אליו והצד מיד מתעורר לחיים והפוקדע מזמזם בקולו המתחתי ''פטיש - Petish. פוקימון הפקעת,, פטיש חיים בדרך כלל בין עשבים גבוהים בכדי לא להראות לעין יותר מידי, פטיש נמצא בסכנת הכחדה חמורה ובקושי ניתן לראותם בטבע, מטבעם הם יודעים להשתמש במתקפות שלהם בצורה יפה מאוד ולכן הפטישים אשר נמצאים נחטפים בשביל תחרויות'' וכך מסיים הפוקדע את דבריו
מרקוס-מאוויל משתמשת בריסוק אבנים אך לא כל כך חזק מפני שבקעה לא מזמן (אתה תופס אותה?! 0_0 חייבת לומר הפתעת אותי), ''לא...'' מספיקה מאיה לגמגם לפני שהפוקדור פוגע בא ונפתח מעל לראשה, מאיה זוהרת באור אדמדם ונשאבל אל תוך הפוקדור, הפוקדור מתנודד מצד לצד מימין לשמאל אך לבסוף נעצר מפני שמאיה הייתה מותשת מידי מן הקרב ואינה יכלה להאבק בפוקדור יותר מידי, בינתיים סטיליקס הודף בלי בעיה את ריסוק האבנים של מאוויל, ''שיט'' אומר האיש בלבוש השחור למראה הפוקדור, ''אנחנו עוד נחזור'' הוא אומר ונעלם[/QUOTE]
"וואו! אגיד בהתפעלות, אתכופף על פטיש ואגיד "שלום חמוד, אני ג'ינה"
-
מרקוס0אתה תופס את הפוקדור לפני שמאיה מספיקה להגיע אליו ולשבור אותו, אתה מחזיר אותה במהירות לפוקדור ומוציא את זרורא, ''זרו?'' אומר זרורא ומשתנה לדירלינג ורודה (אך פחות מתוקה ממאיה כדירלינג)
תומאס-אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים ולילך אומרת ''אני יוצאת ליער להתאמן קצת'' היא הולכת ליער ואתה נרשם לתחרות בינתיים יחד עם צ'ימצ'אר, אחד המתאמים עוברים על ידך ואתה שומע אותו מדבר עם מישהו אחר ''יש פוניטה ממש חזקה וחמודה ביער, כל מי שניסה לתפוס אותה עד עכשיו נכשל, אבל קמיל נלחמת בא עכשיו, אין לפוניטה הזו סיכוי''
דרייק-תוצאת הצתרפה מרהיבה ומערבולת הברקים האפלים עם ניצוצת החשמל ממש מדהימה, אך שרלין (שכפי שהבנת מאוד חזקה) הודפת את המתקפה בכדור צל אחד, זה היה חזק מאוד כל הכבוד'' היא אומרת!, ''אבל עם כמה שהמתקפה יפה היא מסתירה את היופי האמיתי של צ'ינטר, הפוקימון אמור להראות יפה כתוצאה מן המתקפה נסה שוב''
ג'ינה-פטיש מחיי[b]כת[/b] אלייך ואומרת
''פטי,פטיש פש'' ונותנת לך מבט קרב, ואת מבינה שהיא רוצה להילחם נגדך, מה תעשי?
-
[QUOTE=ttrrtte;1271614]תומאס-אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים ולילך אומרת ''אני יוצאת ליער להתאמן קצת'' היא הולכת ליער ואתה נרשם לתחרות בינתיים יחד עם צ'ימצ'אר, אחד המתאמים עוברים על ידך ואתה שומע אותו מדבר עם מישהו אחר ''יש פוניטה ממש חזקה וחמודה ביער, כל מי שניסה לתפוס אותה עד עכשיו נכשל, אבל קמיל נלחמת בא עכשיו, אין לפוניטה הזו סיכוי''
[/QUOTE]
"נראה אותה." אני רץ ליער
-
תומאס- אתה נכנס ליער וכבר שומע את קולות הקרב אתה הולך לכיוונם ורואה נערה בעלת שיער כחול-ירוק בתספורת זיג-זג ובעת עיינים בצבע ירוק-ים ומנומשת אשר לובשת שמלה פשוטה בצבע ירוק, ''סקווירטל, שוב משאבת הידרו!'' אתה מסתכל לצד השני ןרןאה את לילך כאשר האש שבזנבה ועל אורכה כמעט דועכת לחלוטין ונראת פצועה לגמרי לילך משתמשת בלהביור על סקווירטל שבקושי מרגיש את המתקפה, משאבת ההידרו פוגעת בלילך אשר בקושי עומדת והילדה עומדת לזרוק עליה פוקדור