[QUOTE=Igarashi Ganta;1271952]מי שאמר שadhd זה בעיות מוחיות הוא אדם בודד ועצוב שאין לו חיי חברה וחושב שהוא מבין בדברים שאין לו מושג קלוש בהם[/QUOTE]
לא כי אתה מבין גדול
Printable View
[QUOTE=Igarashi Ganta;1271952]מי שאמר שadhd זה בעיות מוחיות הוא אדם בודד ועצוב שאין לו חיי חברה וחושב שהוא מבין בדברים שאין לו מושג קלוש בהם[/QUOTE]
לא כי אתה מבין גדול
[QUOTE=Amitlv;1271953]למה לשנות כי אני צודק?!?![/QUOTE]
לא,כי אני לא יודע מי..
כפי שאמרתי:
שינוי נושא-
צ'יפס!
[QUOTE=יאיר לפיד מלך;1271956]נה, הוא משעמם.
DEAL WITH IT.[/QUOTE]
אתה לא היית פה, אין לך זכות להגיד אם הוא היה משעמם או לא..
[QUOTE=DigiSaver;1271963]לא,כי אני לא יודע מי..
כפי שאמרתי:
שינוי נושא-
צ'יפס!
אתה לא היית פה, אין לך זכות להגיד אם הוא היה משעמם או לא..[/QUOTE]
אתה טמבל, אין לך זכות להגיד לי אם אני טועה או לא.
[quote=יאיר לפיד מלך;1271964]אתה טמבל, אין לך זכות להגיד לי אם אני טועה או לא.[/quote]
אני הולך לישון כי אני לא מרגיש טוב.
יאללה ביי!
[QUOTE=DigiSaver;1271963]לא,כי אני לא יודע מי..
כפי שאמרתי:
שינוי נושא-
צ'יפס!
אתה לא היית פה, אין לך זכות להגיד אם הוא היה משעמם או לא..[/QUOTE]
מי מה??
[QUOTE=DigiSaver;1271966]אני הולך לישון כי אני לא מרגיש טוב.
יאללה ביי![/QUOTE]
תרגיש טוב!
טל אני יוכל להירשם למ"ת שלך??
[QUOTE=DigiSaver;1271966]אני הולך לישון כי אני לא מרגיש טוב.
יאללה ביי![/QUOTE]
מה, עד כדי כך נעלבת? :(
[QUOTE=Amitlv;1271962]לא כי אתה מבין גדול[/QUOTE]
בתור אחד שיש לו את זה המון זמן ולוקח ריטאלין כבר בערך 10 שנים וגם קרא על זה ספרים והרצאות
כן, נראלי אני מבין בתחום
Adhd יכול לבוא בצרה של ריחוף וגם בצורה של היפראקטיביות.
זה לא פוגע במוח אלא אך ורק בריכוז וכאלה עם adhd לרוב גם חכמים מעל הממוצע
ועשה טובה תעיף תחתימה שלך כי זה פשוט גועל נפש להתייחס לאנשים עם ADHD כמיוחדים
אני מבין גדול בadd, Hdd ובadhd.
יש לי ניסיון של אחד מאובחן, שלוקח כדורים ושיש לו אבא נוירולוג (ושהוא במקרה גם די גדול, מתעניין ברפואה ולומד ביולוגיה).
שיקומארו, אתה קופץ לביקור קטן וכבר הופך הכל? בקושי הספקתי להכיר אותך מצפייה במ"תים אז אני לא אתפלא אם אתה לא זוכר אותי. בכל מקרה, לילה טוב! הלכתי.
בוקר..
[B]אני מצטט משהו ששלחתי לאחד האנשים בפורום בנוגע "לילדים מיוחדים"
[QUOTE][/B]גם adhd אבל אצלנו כל תלמיד פראי יותר מהשני והבית ספר שלנו שונה מאחרים למשל..המבחנים קלים אין שביתות בגרויות קלות ועוד...אנחנו קוראים לעצמנו "מפגרים" אך ורק בגדר הומור ואנחנו מחשיבים את עצמנו ככה כי אנחנו "שונים" מבחינת תוכן לימודי ועוד..אך כפי שאמרתי בגדר הומור :-)[B][/QUOTE][/B]
[B]אני לא מתבייש בזה,ואני לא חולה בזה,נולדתי עם זה ואני מסתדר עם זה יחסית בסדר אז אל תקחו כל מה שאומרים ברצינות :big_wink:[/B]
[quote=Sakurai Tomoki;1271893]תשתף אותי מחר בפרטים (:
אני מודע לכך שאתה רואה רק את האנימה, אז חכה כמה חודשים, עד שהיא תגיע לקטע שבו המנגה נמצאת הרגע (יכול לקחת הרבה זמן) ואז תבין מה זאת שליטה אמיתית D:
~לא מספיילר~[/quote]
וברור שזה לגמרי לא קשור למה שאמרתי, כי אני דיברתי על שיטות שבהן אפשר להכאיב לאדם אחר (כדי שיהיה ניתן להבין אותו דרך כאב לפי משפט PAIN). לצורך העניין, לא מעניין אותי שום דבר שקורה בנארוטו חוץ ממשפט PAIN.
באסה..
התחלתי לאהוב את גאררה..