-
[QUOTE=Master Po;1288289]טופס הרשמה-
שם משתמש- Master Po
שם במשחק- ששון
אופי- גלמוד, עצוב, ערירי, מסכן, אפס, שמן מאוד, אוכל כל היום, יש לו בגוף מגנט שממגנט חפצים ופוקימונים אדירים שמיד נתפסים.
מראה- [IMG]http://i743.photobucket.com/albums/xx76/dickintoaster/superburger.jpg[/IMG]
רקע- ששון הגלמודון היה ילד מסכן שפך לאיש שמן ועוד יותר מסכן וגם גלמוד, עצוב, ערירי, מסכן, אפס, שמן מאוד, אוכל כל היום. הוא אוהב לרבוץ תחת התחת.
הערות- אני רוצה שיהיה לי לאבדיסק כי הוא גלמוד וגם איגליבאף וסנוראנט וטוגפי ושלכולם יהיה אבן נצח כדי שלא יתפתחו.[/QUOTE]
טוב אבל תמצא ספרייט ותשקיע ברקע או כן ותוסיף שם משפחה ואז תירשם
-
[QUOTE=Diamondes;1288234]טליה מוציאה פוקדור עינק ומוציאה ממנו אלאקזם ענק שיורה בלבול אליך[/QUOTE]
[SIZE="3"]מה יש לי לענות [B]תחשוב[/B][/SIZE]
-
אני נרשם עם התמונה הזאת כי לא מצאתי ספרייט דומה. ערכתי.
-
[QUOTE=r03e;1288296][SIZE="3"]מה יש לי לענות [B]תחשוב[/B][/SIZE][/QUOTE]
לברוח ולפחד במריחה ואוהד אבדוק עכשו
-
[QUOTE=Diamondes;1288234]טליה מוציאה פוקדור עינק ומוציאה ממנו אלאקזם ענק שיורה בלבול אליך[/QUOTE]
אנסה להתחמק מהבילבול ולאחר מכן אוציא את הונצ'קרו "הונצ'קרו תשתמש בכדור צל ואז בגל צלליות" אומר בנחישות אך בפחד
-
[QUOTE=r03e;1288305]אנסה להתחמק מהבילבול ולאחר מכן אוציא את הונצ'קרו "הונצ'קרו תשתמש בכדור צל ואז בגל צלליות" אומר בנחישות אך בפחד[/QUOTE]
כדור הצל וגל הצלליות מתחברים אבל לא חזים מספיק לפגוע באלאקזם שמתחיל ליפול עליכם.
-
-
כן אבל תשקיע כי ההרשמה שלך תלויה בתגובה הראשונה
-
אתם קמים יום אחד בבוקר שימשי ויפה. אתם מעט לחוצים בגלל העובדה שהיום אתם מתחילים את מסע הפוקימונים שלכם. אתם לחוצים עוד יותר כי זאת הולכת להיות הפעם הראשונה שתיראו פוקימון מפני שבמחוז רליק (המחוז שלכם) אסור לראות פוקימון עד גיל 7. אתם לוקחים מכתב שהונח על השולחן רק בשבילכם ויוצאים. אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ג'ון ומדברים איתו בהתרגשות,ג'ון אומר לכם שאתם יכולים לבחור אתד מהמתחילים של הדורות.
אני רק בן 7 ונראה ככה?!
~~~~~~~~~
"ג'ון!" אני קורא, "איזה פוקימון לטעמך הוא הקטן מכולם?". אני חושב מעט. "נראה לי שאקח את טורצ'יק, הוא ממש מגולמד!". אני חושב על חיבתי לפוקימונים מסכנים ואומר "יש לך במקרה אבן נצח?".
-
[QUOTE=Master Po;1288315]אתם קמים יום אחד בבוקר שימשי ויפה. אתם מעט לחוצים בגלל העובדה שהיום אתם מתחילים את מסע הפוקימונים שלכם. אתם לחוצים עוד יותר כי זאת הולכת להיות הפעם הראשונה שתיראו פוקימון מפני שבמחוז רליק (המחוז שלכם) אסור לראות פוקימון עד גיל 7. אתם לוקחים מכתב שהונח על השולחן רק בשבילכם ויוצאים. אתם מגיעים למעבדה של פרופסור ג'ון ומדברים איתו בהתרגשות,ג'ון אומר לכם שאתם יכולים לבחור אתד מהמתחילים של הדורות.
אני רק בן 7 ונראה ככה?!
~~~~~~~~~
"ג'ון!" אני קורא, "איזה פוקימון לטעמך הוא הקטן מכולם?". אני חושב מעט. "נראה לי שאקח את טורצ'יק, הוא ממש מגולמד!". אני חושב על חיבתי לפוקימונים מסכנים ואומר "יש לך במקרה אבן נצח?".[/QUOTE]
*לא רצית שמן?
ג'ון אומר שיש לו 5 אבני נצח(אחד לכל אחד מהפוקמונים שיהיו לך) ונותן לך הכול למסע ואבן הרזיה שתעבוד גם על בני אדם בשקית.
-
[QUOTE=Diamondes;1288316]*לא רצית שמן?
ג'ון אומר שיש לו 5 אבני נצח(אחד לכל אחד מהפוקמונים שיהיו לך) ונותן לך הכול למסע ואבן הרזיה שתעבוד גם על בני אדם בשקית.[/QUOTE]
אני אוכל כבר את האבן הרזיה כי אני רעב אבל לא קורה כלום מרוב שאני שמן. אני יוצא למסעי ברינה, ו[B]מתגלגל[/B] לעבר הפרתקה חדשה!
-
[QUOTE=Master Po;1288318]אני אוכל כבר את האבן הרזיה כי אני רעב אבל לא קורה כלום מרוב שאני שמן. אני יוצא למסעי ברינה, ו[B]מתגלגל[/B] לעבר הפרתקה חדשה![/QUOTE]
אתה מתגלגל ונופל כי איכשהו רזית ואז הטורצ'יק שלך מריח ממך אוכל ומנסה לאכול אותך.
-
[QUOTE=Diamondes;1288320]אתה מתגלגל ונופל כי איכשהו רזית ואז הטורצ'יק שלך מריח ממך אוכל ומנסה לאכול אותך.[/QUOTE]
אני בועט בו ופתאום שוב משמין. אני ממשיך להתגלגל להנאתי.
-
[QUOTE=Master Po;1288322]אני בועט בו ופתאום שוב משמין. אני ממשיך להתגלגל להנאתי.[/QUOTE]
*תפסיק להשמין
אתה חוזר רזה אבל צומח לך לאב הנדל מרובע (זה כפול ארבע משמע חצי שמן כמו קודם)ואתה רואה אגם ולידו בחורה יפהפייה שרוצה לדוג איתך לאבדיסקקים לולנטיין.
-
[QUOTE=Diamondes;1288326]*תפסיק להשמין
אתה חוזר רזה לתמיד אבל צומח לך לאב הנדל ואתה רואה אגם ולידו בחורה יפהפייה שרוצה לדוג איתך לאבדיסקקים לולנטיין.[/QUOTE]
אם אני יהפוך לרזה לתמיד אני יתאבד.
ומה זה לאב הנדל??
~~~~~~~
אני מנסה להשמין שוב.