אוהד תגיב לי בסיפור
Printable View
אוהד תגיב לי בסיפור
[QUOTE=Angelamon;1292651]עדיף להיות בטופ ולהיכשל מאשר להיות בתחתית להצליח לא?[/QUOTE]
ככה אני בידיוק חושב.ילדים מהכיתה שלי אומרים לי לרדת להקבצה א'(אני הקבצה א'+ -מצוינות) כדי שאני אקבל ציונים גבוהים ולא נכשלים.
אבא שלי אומר ההפך,אבל שמע,בתכל'ס בסוף זה לא החלטה שלך
[QUOTE=Diamondes;1292653]אוהד תגיב לי בסיפור[/QUOTE]
קודם תענה לי לה"פ :)
[quote=Master Po;1292644]שלום אבי, קוראים לי אוהד ואני מנהל פורום ספרות. נעים להכיר אותך ^^[/quote]
נעים להכיר אותך אוהד :).
האות קשה בתחרות בירוק (רציתי להגיד לדניס אבל הוא הלך חח).
אבי,אם אתה זוכר אותי זה עומר יוגי הו או עומר שפותח מ''תים וסוגר אותם בלי הפסקה
[quote=Angelamon;1292661]אבי,אם אתה זוכר אותי זה עומר יוגי הו או עומר שפותח מ''תים וסוגר אותם בלי הפסקה[/quote]
בטח זוכר,
מה קורה חח?
יש לך מ"ת ה1000 עכשיו או פרשת מאלה חח?.
[QUOTE=Angelamon;1292661]אבי,אם אתה זוכר אותי זה עומר יוגי הו או עומר שפותח מ''תים וסוגר אותם בלי הפסקה[/QUOTE]
רגע עומר, אז השתתפת אי פעם במ"ת על פוקימון?
[quote=Master Po;1292663]רגע עומר, אז השתתפת אי פעם במ"ת על פוקימון?[/quote]
הוא היה תמיד סוגר מ"ת כאלה חח.
בינתיים לא Xd
השתתפתי אני לא זוכר,אבל יצרתי הרבה מאוד,ובגלל זה אני יודע שהרוב די גרועים
[quote=Angelamon;1292665]בינתיים לא Xd
השתתפתי אני לא זוכר,אבל יצרתי הרבה מאוד,ובגלל זה אני יודע שהרוב די גרועים[/quote]
חח תמיד היית מרמז לי להגיב במ"ת שלך חח.
נכון Xd
[QUOTE=Angelamon;1292665]בינתיים לא Xd
השתתפתי אני לא זוכר,אבל יצרתי הרבה מאוד,ובגלל זה אני יודע שהרוב די גרועים[/QUOTE]
למה שלא תנסה להשתתף באחד? תנסה להיפתח לאיזה משחק, מקסימום תפרוש אם לא יהיה מוצא חן בעיניך.
אם תרצה, אני פותח אחד בקרוב מאוד(עכשיו בשלב בדיקות עם אביזי), אשמח מאוד אם תירשם!
יש פ-ה מישהו שמבין בפלייסטיישן 2?!?!?!
[QUOTE=Master Po;1292669]למה שלא תנסה להשתתף באחד? תנסה להיפתח לאיזה משחק, מקסימום תפרוש אם לא יהיה מוצא חן בעיניך.
אם תרצה, אני פותח אחד בקרוב מאוד(עכשיו בשלב בדיקות עם אביזי), אשמח מאוד אם תירשם![/QUOTE]
אני יכול להיות שמור אני יכול להשקיע המון למרות מה שעומר חושב ומגל אני סוג של