-
[QUOTE=torterra11;1311396]טוב,מתחילים
[u][b]התחלה[/b][/u]
אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [IMG][IMG]http://i1005.photobucket.com/albums/af180/Twilightwolf4/palmer.gif[/IMG][/IMG]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.
*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.[/QUOTE]
אני מסתכל על הפוקדורים , מוצף ברגש , 'סוף סוף , אני הולך להציל את אבא שלי.' אני חושב לעצמי , "פאנפי , מגבי , צאו עכשיו." אני אומר , "פאנפי , מגבי , אנחנו הולכים לנצח." אני אומר לפאנפי ומגבי ואבחן את מי שעומד מולי , "את מי אתה מוציא?" אני שואל אותו .
-
[QUOTE=torterra11;1398674][SIZE="5"]הודעות
*בשביל שהאיוונט יתחיל, אני צריך שגם טל (Wendy( ודור (Joey Tribbiani יגיבו אז מי שיכול להגיד להם בנוסף לה''פ שאני שלחתי להם שיגיד.[/SIZE]
[B][U][COLOR="RoyalBlue"]שחר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="RoyalBlue"]*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס מתחמק מעלי התער. לאחר מכן ,שינקס רץ במהירות לעבר צ'יקוריטה, כשלאט לאט חשמל מתחיל לעטוף אותו, ובסוף הוא מתנגש בחוזקה בצ'יקוריטה. לאחר מכן הוא נושך את צ'יקוריטה ומעלף אותה *מזל טוב! שינקס למד [B]נשיכה[/B]!*גראולית' מחכה שטרטוויג יתקרב אליו, ואז הוא קופץ ומנסה להשתמש בגחלת, אך במקום זה הוא מתחיל להתגלגל כשהאש עוטפת אותו, ואז מתנגש בטרטוויג ומעלף אותו. *מזל טוב! גראולית' למד [B]גלגל להבה[/B]!* ברנדון אומר לך: ''יפה יפה, ניצחת אותי. הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור נוסף, גם הוא אדום כולו. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך וברנדון אומר:''סרביין, צא!'' ומוציא החוצה פוקימון שנראה כנחש עשב עם רגליים. ''ברגע שץוציא את הפוקימון שלך נתחיל'' הוא אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="DeepSkyBlue"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="DeepSkyBlue"]*0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוריגון 2 להתחמק מהמתקפה, ואז אומר לו להשתמש במתקפת טריו. פוריגון 2 מרחף ומתחמק, ואז שולח לכיוון דאגטריו שילוב קטלני של להבות,ברקים וקרח. דאגטריו נפגע קשה מהמתקפה.
האיש אומר: ''דאגטריו,חפירה!'' ודאגטריו נבלע בתוך האדמה. אתה לא יודע איפה הוא הולך לצאת.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U]אנדי[/U][/B]
רשום. תבחר צבע ותגיב להתחלה.[/QUOTE]
״פוריגון, תתעופף גבוה ואז תשתמש במתקפת טריו על הרצפה!״ אני אגיד לפוריגון 2.
-
[QUOTE=torterra11;1408262][SIZE="5"]הודעות-
*מצטער שלא הגבתי הרבה זמן. היו לי בעיות אינטרנט ולא היה לי איך להגיב
*בקרוב האיוונט השלישי!!! בהמשך יודעו פרטים נוספים. תמשיכו להתעדכן.[/SIZE]
[COLOR="RoyalBlue"][B][U]שחר[/U][/B]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'ייק אומר:"אין בעיה. אלקטרייק צא!'' ומהפוקדור יוצא אריה קטן ירוק-צהוב. ''אני מחכה'' ג'ייק אומר
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי הגיע הזמן לשינקס אז צא" אני אומר בלהט לקרב."שינקס תשתמש בניח קרח ואז נשיכה ותקנח בניב חשמל."
-
[quote]אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [img][/img]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.
*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.[/quote]
"אוקיי,פנאפי,מגבי!צאו!"אומר ואזרוק בהתלהבות את הפוקדורים של פאנפי ומגבי באוויר. "בואו נתחיל בקצת עבודת צוות!פאפני תשתמש בחפירה ואז בגלגול מתחת למגבי כדאי להרים אותו לאוויר!מגבי תשתמש בגחלת כשאתה מגיע למעלה!"
-
[B][U]רועי[/U][/B]
אתה אומר לדרגונייר להתחמק והוא זוחל במהירות ומתחמק מהמכה. דרגונייר יוצר בעזרת זנבו טורנדו-אש קטלני ושולח אותו לעבר ברטיק. לאחר מכן דרגונייר תופס את היד של ברטיק בזנבו. כשברטיק מנסה לרוץ,דרגונייר מנצל את העוצמה של ברטיק ומטיס את עצמו אליו, ולאחר מכן שולח להבה סגולה עוצמתית לעבר ברטיק. ברטיק מתנשף. ברנדון אומר:''יפה מאוד. ברטיק קרן קרח!!!''' וברטיק מתחיל לטעון קרן קפואה שתחסל את דרוגנייר
מה תעשה?
[B][U]אנדי[/U][/B]
אתה נכנס לחדר ורואה את השותף שלך ישן . אתה אומר לעצמך שאתה תפנה אליו בבוקר
מה תעשה?
[B][U]מתן[/U][/B]
אתה מוציא את מגבי ופאנפי. ברנדון אומר:''קוטוני פטיליל צאו!'' ומהפוקדור יוצאים כדור כותנה ופרח קטן. ''ריקוד עלי כותרת שניכם!'' הוא אומר ואל עבר מאגבי ופאנפי נשלחים עלי כותרת חדים.
מה תעשה?
[B][U]עומר[/U][/B]
אתה אומר לפוריגון לרחף באוויר, ואז הוא משתמש במתקפת טריו קטלנית לעבר דאגטריו,והוא מתעלף. האיש אומר:''כל הכבוד! אתה הראשון אי פעם שניצח אותי! תוכל לחזור מתי שאתה רוצה. בהצלחה!'' אתה הולך ומתלבט מה לעשות
מה תעשה?
[B][U]שחר[/U][/B]
אתה מוציא את לאקסיו. לאקסיו שולח משיניו קרני קרח חזקות ומכת חשמל חזקה. אלקטרייק מתעלף. ג'ייק אומר:''כל הכבוד!. נתראה מחר'' וחוזר לישון.
מה תעשה?
[B][U]bugoji[/U][/B]
ברנדון אומר:''דרילבארים צאו!'' ושתי חפרפרות יוצאות החוצה. ''תשתמשו בשריטה'' והדרילבארים באים לשרוט בחוזקה את פנפי ומגבי. מה תעשה?
-
[QUOTE=torterra11;1411609][B][U]ר
[B][U]אנדי[/U][/B]
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אלך לישון ובבוקר אומר לו שקוראים לי אנדי ושאני החדש. אני אשאל אותו איך קוראים לו ואיזה פוקימונים יש לו.
-
[QUOTE=torterra11;1411609][B][U]רועי[/U][/B]
אתה אומר לדרגונייר להתחמק והוא זוחל במהירות ומתחמק מהמכה. דרגונייר יוצר בעזרת זנבו טורנדו-אש קטלני ושולח אותו לעבר ברטיק. לאחר מכן דרגונייר תופס את היד של ברטיק בזנבו. כשברטיק מנסה לרוץ,דרגונייר מנצל את העוצמה של ברטיק ומטיס את עצמו אליו, ולאחר מכן שולח להבה סגולה עוצמתית לעבר ברטיק. ברטיק מתנשף. ברנדון אומר:''יפה מאוד. ברטיק קרן קרח!!!''' וברטיק מתחיל לטעון קרן קפואה שתחסל את דרוגנייר
מה תעשה?
[B][U]אנדי[/U][/B]
מה תעשה?
[B][U]מתן[/U][/B]
אתה מוציא את מגבי ופאנפי. ברנדון אומר:''קוטוני פטיליל צאו!'' ומהפוקדור יוצאים כדור כותנה ופרח קטן. ''ריקוד עלי כותרת שניכם!'' הוא אומר ואל עבר מאגבי ופאנפי נשלחים עלי כותרת חדים.
מה תעשה?
[B][U]עומר[/U][/B]
אתה אומר לפוריגון לרחף באוויר, ואז הוא משתמש במתקפת טריו קטלנית לעבר דאגטריו,והוא מתעלף. האיש אומר:''כל הכבוד! אתה הראשון אי פעם שניצח אותי! תוכל לחזור מתי שאתה רוצה. בהצלחה!'' אתה הולך ומתלבט מה לעשות
מה תעשה?
[B][U]שחר[/U][/B]
אתה מוציא את לאקסיו. לאקסיו שולח משיניו קרני קרח חזקות ומכת חשמל חזקה. אלקטרייק מתעלף. ג'ייק אומר:''כל הכבוד!. נתראה מחר'' וחוזר לישון.
מה תעשה?
[B][U]bugoji[/U][/B]
ברנדון אומר:''דרילבארים צאו!'' ושתי חפרפרות יוצאות החוצה. ''תשתמשו בשריטה'' והדרילבארים באים לשרוט בחוזקה את פנפי ומגבי. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אלך לרפאות את פוריגון במרכז הפוקימונים ואז אני אלך לבסיס.
-
[QUOTE=torterra11;1411609][B][U]
[B][U]מתן[/U][/B]
מה תעשה?
[/QUOTE]
"אוקיי." אני אומר , "מאגבי , פאנפי , בואו נעשה את זה." אני מוסיף , "מאגבי , תשתמש בפרץ אש על העלים כדי לשרוף אותם ואז תרוץ לכיוון קוטוני תוך כדי שימוש בפרץ אש , ואם העלים לא נשרפים אז תתחמק מהם ואז תרוץ לכיוון קוטוני תוך כדי שימוש בפרץ אש."אני אומר למאגבי , "פאנפי , אחרי שמאגבי ישרוף את העלים תשתמש בחפירה ובתוך הבור תשתמש בגלגול על פטיליל , ולאחר שתפגע בפטיליל תשתמש בגלגול על פטיליל , אם העלים לא נשרפים אז תשתמש בחפירה ובתוך הבור תשתמש בגלגול , ולאחר שתפגע תשתמש בגלגול על פטיליל." אני מוסיף .
-
[quote]ברנדון אומר:''דרילבארים צאו!'' ושתי חפרפרות יוצאות החוצה. ''תשתמשו בשריטה'' והדרילבארים באים לשרוט בחוזקה את פנפי ומגבי. מה תעשה?[/quote]
"פאנפי,תתחיל בחפירה!כשאתה מוכן,תעלה למעלה ותשתמש בגלגול כדי להעצים את התנופה שלך לכיוון הדרילבור הראשון! מגבי תשתמש בפרץ אש כדי לעוור את שדה הראייה של הדרילבור השני ואז תשתמש בגחלת!!!"
-
[quote=torterra11;1411609][B][U]רועי[/U][/B]
מה תעשה?
[/quote]
"דרגונייר תחמוק הצידה מהר" אומר במהירות ואמשיך להדריך את דרגונייר "עכשיו תשתמש שוב בזעם דרקון, לאחר מיכן תטוס כלפי מעלה ואז תצלול לעבר ברטיק ותשתמש שוב בזעם דרקון"
-
הודעות- מצטער שלא יכולתי להגיב כל כך הרבה זמן, הייתי בתקופת מבחנים ארוכה מאוד. מעכשיו אני יגיב רציף.
[B][U][COLOR="Navy"]רועי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="navy"]אתה אומר לדרגונייר להתחמק מקרן הקרח ודרגונייר מצליח על הקשקש להתחמק, אך קצה הזנב שלו קופא. דרגונייר מייצר טוויסטר כדי להפשיר את הרגל שלו, והטוויסטר הולך ומתפתח אל ברטיק. ברטיק נפגע. אחר כך דרגונייר שולח זעם דרקון עוצמתי לעבר ברטיק ומעלף אותו. ברנדון אומר: ''כל הכבוד. ניצחת אותי. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! הנה התיק שלך, שבו נמצאים כל הדברים שאתה זקוק להם, וסיכת הטירון שלך, שמוכיחה שאתה חבר בצוות אג'נטרה. בתור מתנה על תושייתך הרבה, אה זוכה באחד מהפוקימונים הישנים והיותר חזקים שלי, אקסיו. ברכותיי. הבסיס שלך נמצא בעיר לאבהברידג' ,הואן. בהצלחה!!!'' הוא אומר ועוזב את החדר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"][U][B]נועם[/B][/U]
פאנפי משתמש בחפירה ומספיק לצלול לתוך הבור לפני שדרילבאר שורט אותו. ברנדון אומר:''דרילבאר תעקוב אחריו בבור!'' ודרילבאר צולל אל הבור. שומעים רעשים חזקים מהבור, ורואים הבזקי אור עוצמתיים. ואז, פתאום, מזנק מהבור פיל אפור ענקי ומתגלגל, שסוחף אחריו את הדרילבאר הקטן עד שהוא מתעלף *מזל טוב! דרילבאר התפתח ל[B]דונפאן[/B] ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/232.gif[/IMG])* אחר כך מאגבי משתמש בפרץ אש שפוגע בדרילבאר ומסנוור עד כדי רמה שהוא לא יכול לזוז. אחר כך מגבי שולח אליו אבני גחלת לוהטות, שפוגעות בו בעוצמה ומעלפות אותו. ברנדון מתרשם ואומר לך: ''כל הכבוד, אם הצלחת כל כך מהר לפתח את הפוקימון הזה, כנראה שיש לך יצירתיות מיוחדת שמביאה פוקימונים למצבי התפתחות. ועכשיו, הגיע הזמן לשלב השני.'' הוא אומר וזורק לך פוקדור כחול וכבד. ''בשלב השני, תקבל פוקימון בהתפתחות שניה שיילחם מול פוקימון שחזק עליו מבחינת הסוגים. אם תנצח, התקבלת לצוות. אם תפסיד, לא תתקבל והפוקימונים החדשים יילקחו ממך.'' אתם מחזירים את הפוקימונים וברנדון אומר: ''לודיקולו צא!'' ומהפוקדור יוצא יצור שנראה כמו פיניאטה של ברווז שמן עם סומבררו. ''אני מחכה שתתחיל. '' ברנדון אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"][U][B]מתן[/B][/U]
אתה אומר למגבי לשרוף את העלים עם פרץ אש, ופאנפי שולח מהפה שלו פרץ של נחשיח אש גדולים ואדומים ששורפים כליל את כל העלים. אחר כך מגבי מייצר שוב פעם את פרץ האש הקטלני ורץ לעבר קוטוני, עד שלאט לאט הוא נעטף בלהבות ומתנגש בקוטוני בעוצמה עטוף בלהבות *מזל טוב! מגבי למד [B]טעינת להבה[/B]!!!* קוטוני מתעלף. אחר כך, לאחר שכל העלים נשרפו, פאנפי משתמש בחפירה ומתחפר לתוך בור. הוא יוצא מהבור בפתאומיות מתחת לפטיליל ומתגלגל, סוחף את פטיליל איתו עד שפטיליל מתעלף. ברנדון מחזיר את הפוקימונים שלו, ואחרי מבט מתרשם אומר:" כל הכבוד, כנראה שלפוקימונים שלך יש רוח לחימה חזקה ועוצמתית, שכנראה הם מקבלים ממך. עכשיו הגיע הזמן לשלב השני.'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור בצבעים כחול-כהה, לב באדום, מסודרים בדוגמה בסגנון אינדיאני שנותן לך אומץ לנצח את ברנדון. ''בשלב הזה אתה הולך להילחם עם הפוקימון החדש שלך מול פוקימון שחזק עליו מבחינת הסוגים, ולהוכיח שאתה מתאים לצוות בכך שתנצח. זבסטרייקה צא!'' הוא אומר ומהפוקדור יוצאת זברה ענקית בצבע שחור עם פסי ברק לבנים. ''תוציא את הפוקימון ויתחיל הקרב.'' ברנדון אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B][U]עומר[/U][/B]
*0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתה חוזר לבסיס בבלקת'ורן, שם בתוך החדר שלך אתה מרפא את פוריגון ומעודד אותו על הניצחון שלו. אתה מנסה להתלבט מה לעשות בשלושת ימי החופש שלך. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red[B][U]אנדי[/U][/B]
אתה מתעורר בבוקר והשותף שלך אומר בבהלה: ''מה זה מי אתה? אתה באת לקחת אותי? לעולם לא!'' אתה מעביר מבט על השותף לחדר שלך ורואה שהוא לובש בגדי ספורט ושעל השידה שלו נחים משקפי ראייה. אתה אומר:" לא באתי לעשות לך כלום. אני אנדי וורטהם ואני השותף שלך בצוות. מה השם שלך?" אתה רואה שהוא נרגע מעט ומסדר את המשקפיים על אפו. "קוראים לי לוקאס קייג'. נעים להכיר אותך" פתאום אתם שומעים צפצוף מחריש אוזניים, ולוקאס נבהל שוב פעם. אתה פותח את לוח המשימות האלקטרוני מהתיק שלך ומראה ללוקאס מה רשום
[FONT="Fixedsys"]משימה 1- "האור שבקצה המנהרה".
לוקאס ואנדי שלום. ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה, והנה פרטי המשימה הראשונה שלכם
פרטים: כמו שאתם בוודאי יודעים,במיוחד אתה, אנדי, באמצע מחוז סינו עובר הר קורונט. בקצה אחת המנהרות של הר קורונט, שמובילה לעיר סנוופוינט, התקבלו דיווחים על אורות וקולות מוזרים. כשהסוכנים שלנו צאו לבדוק, הם גילו שקצה המנהרה סתום באבנים. משימתכם היא לפתוח את קצה המנהרה, ולגלות מה קרה במנהרה שגרם לאירועים המוזרים הללו.
נ''ב: ברגע שתגיעו להר קורונט, על לוח המשימות תופיע מפה שתוביל אתכם עד למיקום של מנהרה. בהצלחה! .[/FONT]
לוקאס אומר: "נו אנדי, אתה בא?"
מה תעשה?"][/COLOR]
שחר
אתם מתחילים את הקרב ובאמצע הקרב אתם שומעים צפצוף מחריש אוזניים. אתה לוקח את לוח המשימות ורואה את הכיתוב הבא:
[FONT="Courier New"]משימה 1-"מבצע חפרפרת"
ג'ייק ותומאס שלום. ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה, ואלה פרטי המשימה הראשונה שלכם.
פרטים: כמו שאתם בוודאי יודעים, במחוז קאנטו נמצאת מערת הדיגלטים, אשר מלאה בחפרפרות האחרונות. בזמן האחרון הגיעו אלינו תלונות שבמערת הדיגלטים, טוב ,אין דיגלטים. עליכם לחקור את המצב ולדווח לנו. בהצלחה! [/FONT]
ג'ייק אומר לך: ''נסיים את זה כבר אחר כך. עכשיו, בוא נלך אל המערה!"
מה תעשה?
-
[QUOTE=torterra11;1419507]
אתה אומר למגבי לשרוף את העלים עם פרץ אש, ופאנפי שולח מהפה שלו פרץ של נחשיח אש גדולים ואדומים ששורפים כליל את כל העלים. אחר כך מגבי מייצר שוב פעם את פרץ האש הקטלני ורץ לעבר קוטוני, עד שלאט לאט הוא נעטף בלהבות ומתנגש בקוטוני בעוצמה עטוף בלהבות *מזל טוב! מגבי למד [B]טעינת להבה[/B]!!!* קוטוני מתעלף. אחר כך, לאחר שכל העלים נשרפו, פאנפי משתמש בחפירה ומתחפר לתוך בור. הוא יוצא מהבור בפתאומיות מתחת לפטיליל ומתגלגל, סוחף את פטיליל איתו עד שפטיליל מתעלף. ברנדון מחזיר את הפוקימונים שלו, ואחרי מבט מתרשם אומר:" כל הכבוד, כנראה שלפוקימונים שלך יש רוח לחימה חזקה ועוצמתית, שכנראה הם מקבלים ממך. עכשיו הגיע הזמן לשלב השני.'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור בצבעים כחול-כהה, לב באדום, מסודרים בדוגמה בסגנון אינדיאני שנותן לך אומץ לנצח את ברנדון. ''בשלב הזה אתה הולך להילחם עם הפוקימון החדש שלך מול פוקימון שחזק עליו מבחינת הסוגים, ולהוכיח שאתה מתאים לצוות בכך שתנצח. זבסטרייקה צא!'' הוא אומר ומהפוקדור יוצאת זברה ענקית בצבע שחור עם פסי ברק לבנים. ''תוציא את הפוקימון ויתחיל הקרב.'' ברנדון אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי , תהיו לצידי מגבי ופאנפח." אני אומר וזורק את הפוקדור החדש , "ברייברי , תשתמש במתקפת כנף ותוך כדי בציפור אמיצה ככה שהוא יקבל פי 2 נזק מאשר 2 המתקפות בנפרד , לאחר מכן תשתמש במתקפת כנף ובמהירות תחמוק מכל המתקפות של זבסטרייקה." אני אומר .
-
[quote=torterra11;1419507]הודעות- מצטער שלא יכולתי להגיב כל כך הרבה זמן, הייתי בתקופת מבחנים ארוכה מאוד. מעכשיו אני יגיב רציף.
[B][U][COLOR=Navy]רועי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy]אתה אומר לדרגונייר להתחמק מקרן הקרח ודרגונייר מצליח על הקשקש להתחמק, אך קצה הזנב שלו קופא. דרגונייר מייצר טוויסטר כדי להפשיר את הרגל שלו, והטוויסטר הולך ומתפתח אל ברטיק. ברטיק נפגע. אחר כך דרגונייר שולח זעם דרקון עוצמתי לעבר ברטיק ומעלף אותו. ברנדון אומר: ''כל הכבוד. ניצחת אותי. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! הנה התיק שלך, שבו נמצאים כל הדברים שאתה זקוק להם, וסיכת הטירון שלך, שמוכיחה שאתה חבר בצוות אג'נטרה. בתור מתנה על תושייתך הרבה, אה זוכה באחד מהפוקימונים הישנים והיותר חזקים שלי, אקסיו. ברכותיי. הבסיס שלך נמצא בעיר לאבהברידג' ,הואן. בהצלחה!!!'' הוא אומר ועוזב את החדר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'התקבלתי' אחשוב בהיתרגשות 'באמת התקבלתי לצוות איג'ינטרה!!' אחשוב ואחייך לעצמי. 'טוב אז אני צריך להגיע לבסיס שלי, אבל קודם נארגן לי ציוד ליציאה וננעל את הביץת' אחשוב לעצמי, אארוז תיק קטן עם המצרכים הבסיסיים, אצא מהבית ואנעל אותו, בודק שכל החלונות סגורים היטב. לאחר מיכן אתקדם לכיוון לאבהברידג'(לא מצאתי מפה אז אין לי הוראות מדויקות יותר)
-
[QUOTE=torterra11;1419507]הודעות- מצטער שלא יכולתי להגיב כל כך הרבה זמן, הייתי בתקופת מבחנים ארוכה מאוד. מעכשיו אני יגיב רציף.
[B][U][COLOR="Navy"]רועי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="navy"]אתה אומר לדרגונייר להתחמק מקרן הקרח ודרגונייר מצליח על הקשקש להתחמק, אך קצה הזנב שלו קופא. דרגונייר מייצר טוויסטר כדי להפשיר את הרגל שלו, והטוויסטר הולך ומתפתח אל ברטיק. ברטיק נפגע. אחר כך דרגונייר שולח זעם דרקון עוצמתי לעבר ברטיק ומעלף אותו. ברנדון אומר: ''כל הכבוד. ניצחת אותי. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! הנה התיק שלך, שבו נמצאים כל הדברים שאתה זקוק להם, וסיכת הטירון שלך, שמוכיחה שאתה חבר בצוות אג'נטרה. בתור מתנה על תושייתך הרבה, אה זוכה באחד מהפוקימונים הישנים והיותר חזקים שלי, אקסיו. ברכותיי. הבסיס שלך נמצא בעיר לאבהברידג' ,הואן. בהצלחה!!!'' הוא אומר ועוזב את החדר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"][U][B]נועם[/B][/U]
פאנפי משתמש בחפירה ומספיק לצלול לתוך הבור לפני שדרילבאר שורט אותו. ברנדון אומר:''דרילבאר תעקוב אחריו בבור!'' ודרילבאר צולל אל הבור. שומעים רעשים חזקים מהבור, ורואים הבזקי אור עוצמתיים. ואז, פתאום, מזנק מהבור פיל אפור ענקי ומתגלגל, שסוחף אחריו את הדרילבאר הקטן עד שהוא מתעלף *מזל טוב! דרילבאר התפתח ל[B]דונפאן[/B] ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/232.gif[/IMG])* אחר כך מאגבי משתמש בפרץ אש שפוגע בדרילבאר ומסנוור עד כדי רמה שהוא לא יכול לזוז. אחר כך מגבי שולח אליו אבני גחלת לוהטות, שפוגעות בו בעוצמה ומעלפות אותו. ברנדון מתרשם ואומר לך: ''כל הכבוד, אם הצלחת כל כך מהר לפתח את הפוקימון הזה, כנראה שיש לך יצירתיות מיוחדת שמביאה פוקימונים למצבי התפתחות. ועכשיו, הגיע הזמן לשלב השני.'' הוא אומר וזורק לך פוקדור כחול וכבד. ''בשלב השני, תקבל פוקימון בהתפתחות שניה שיילחם מול פוקימון שחזק עליו מבחינת הסוגים. אם תנצח, התקבלת לצוות. אם תפסיד, לא תתקבל והפוקימונים החדשים יילקחו ממך.'' אתם מחזירים את הפוקימונים וברנדון אומר: ''לודיקולו צא!'' ומהפוקדור יוצא יצור שנראה כמו פיניאטה של ברווז שמן עם סומבררו. ''אני מחכה שתתחיל. '' ברנדון אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B][U]עומר[/U][/B]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתה חוזר לבסיס בבלקת'ורן, שם בתוך החדר שלך אתה מרפא את פוריגון ומעודד אותו על הניצחון שלו. אתה מנסה להתלבט מה לעשות בשלושת ימי החופש שלך. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red[B][U]אנדי[/U][/B]
אתה מתעורר בבוקר והשותף שלך אומר בבהלה: ''מה זה מי אתה? אתה באת לקחת אותי? לעולם לא!'' אתה מעביר מבט על השותף לחדר שלך ורואה שהוא לובש בגדי ספורט ושעל השידה שלו נחים משקפי ראייה. אתה אומר:" לא באתי לעשות לך כלום. אני אנדי וורטהם ואני השותף שלך בצוות. מה השם שלך?" אתה רואה שהוא נרגע מעט ומסדר את המשקפיים על אפו. "קוראים לי לוקאס קייג'. נעים להכיר אותך" פתאום אתם שומעים צפצוף מחריש אוזניים, ולוקאס נבהל שוב פעם. אתה פותח את לוח המשימות האלקטרוני מהתיק שלך ומראה ללוקאס מה רשום
[FONT="Fixedsys"]משימה 1- "האור שבקצה המנהרה".
לוקאס ואנדי שלום. ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה, והנה פרטי המשימה הראשונה שלכם
פרטים: כמו שאתם בוודאי יודעים,במיוחד אתה, אנדי, באמצע מחוז סינו עובר הר קורונט. בקצה אחת המנהרות של הר קורונט, שמובילה לעיר סנוופוינט, התקבלו דיווחים על אורות וקולות מוזרים. כשהסוכנים שלנו צאו לבדוק, הם גילו שקצה המנהרה סתום באבנים. משימתכם היא לפתוח את קצה המנהרה, ולגלות מה קרה במנהרה שגרם לאירועים המוזרים הללו.
נ''ב: ברגע שתגיעו להר קורונט, על לוח המשימות תופיע מפה שתוביל אתכם עד למיקום של מנהרה. בהצלחה! .[/FONT]
לוקאס אומר: "נו אנדי, אתה בא?"
מה תעשה?"][/COLOR
אתם מתחילים את הקרב ובאמצע הקרב אתם שומעים צפצוף מחריש אוזניים. אתה לוקח את לוח המשימות ורואה את הכיתוב הבא:
[FONT="Courier New"]משימה 1-"מבצע חפרפרת"
ג'ייק ותומאס שלום. ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה, ואלה פרטי המשימה הראשונה שלכם.
פרטים: כמו שאתם בוודאי יודעים, במחוז קאנטו נמצאת מערת הדיגלטים, אשר מלאה בחפרפרות האחרונות. בזמן האחרון הגיעו אלינו תלונות שבמערת הדיגלטים, טוב ,אין דיגלטים. עליכם לחקור את המצב ולדווח לנו. בהצלחה! [/FONT]
י
ג'ייק אומר לך: ''נסיים את זה כבר אחר כך. עכשיו, בוא נלך אל המערה!"
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר ללוקאס:" טוב, עכשיו מתארגנים, אוכלים ויוצאים לדרך" ואז נתארגן ונצא לחדר אוכל נשתמש במחשיר שיגור כדי להגיע להר קורונט
-
[quote]עומר
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתה חוזר לבסיס בבלקת'ורן, שם בתוך החדר שלך אתה מרפא את פוריגון ומעודד אותו על הניצחון שלו. אתה מנסה להתלבט מה לעשות בשלושת ימי החופש שלך. מה תעשה?[/quote]
אני אשתגר לעיר פיוטר בקנטו, אחפש מקום לאמן את הפוקימונים ואחשוב 'מעניין מה תהיה המשימה הבאה'.