-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל. אני יודע איך לחזור הביתה. אמא הסבירה לי שעלי להתקשר אליה. אני פשוט צריך לבקש ממישהו שיחה." הוא מבקש ממישהו שיחה והוא מקבל מחייג במהירות הביתה. אימו מאשרת הגעה תוך מספר דקות אתה כבר מוצא את עצמך חזרה בביתו של כריס. לאחר שהיא הכניסה אתכם אל תוך דלת מסתורית מחוץ לקניון הגדול.
"אני מודה לך על כך העזרה אנג'י. כל הכבוד לך! אני אשמח לפגוש אותך בבית הספר," נפרד ממך כריס. "פקחת לי את העניים. אמא שלי תיקח אותך הביתה ברכב שלה. מה אתה אומר?"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359183][b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל. אני יודע איך לחזור הביתה. אמא הסבירה לי שעלי להתקשר אליה. אני פשוט צריך לבקש ממישהו שיחה." הוא מבקש ממישהו שיחה והוא מקבל מחייג במהירות הביתה. אימו מאשרת הגעה תוך מספר דקות אתה כבר מוצא את עצמך חזרה בביתו של כריס. לאחר שהיא הכניסה אתכם אל תוך דלת מסתורית מחוץ לקניון הגדול.
"אני מודה לך על כך העזרה אנג'י. כל הכבוד לך! אני אשמח לפגוש אותך בבית הספר," נפרד ממך כריס. "פקחת לי את העניים. אמא שלי תיקח אותך הביתה ברכב שלה. מה אתה אומר?"[/QUOTE]
"לא צריך אני אלך ברגל, נפגש בבית הספר "אומר בחיוך, ולאחר מכן אלך עם הביתה לא לפני שאעלים את הזנב והאוזניים..
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה נכנס הביתה ומגלה דירה ריקה. רעש נשמע מהמוסך. צרחה וחבטה. זה היה הקול של סטף.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359188][b]אנג'ל ~
[/b]
אתה נכנס הביתה ומגלה דירה ריקה. רעש נשמע מהמוסך. צרחה וחבטה. זה היה הקול של סטף.[/QUOTE]
'סטף!' אחשוב וארוץ לכיוון המחסן במהירות.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה נכנס למוסך והמחזה שנגלה לעניך שיתק אותך. סטף החזיקה בידיה אנרגיה מחשמלת ותקפה גבר כבן 30. הדמון שלו נראה מעולף על הרצפה והוא התחנן לרחמים.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359191][b]אנג'ל ~
[/b]
אתה נכנס למוסך והמחזה שנגלה לעניך שיתק אותך. סטף החזיקה בידיה אנרגיה מחשמלת ותקפה גבר כבן 30. הדמון שלו נראה מעולף על הרצפה והוא התחנן לרחמים.[/QUOTE]
"סטף! אני לא יודע מה קרה כאן אבל הוא הפסיד !תעזבי אותו !"
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל תזדיין מפה!" צרחה סטף בקול שמעולם לא שמעת. "אני לא צוחקת. הבנאדם הזה הולך למות! אני נותנת לך 30 שניות להסתלק מכאן! אני לא רוצה שתיכנס לזה!"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359193][b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל תזדיין מפה!" צרחה סטף בקול שמעולם לא שמעת. "אני לא צוחקת. הבנאדם הזה הולך למות! אני נותנת לך 30 שניות להסתלק מכאן! אני לא רוצה שתיכנס לזה!"[/QUOTE]
"סטף תרגעי !הוא הפסיד את ניצחת את באמת צריכה להרוג אותו ?!"
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
הגבר נעמד תוך כדי שמכות חשמל מפלחות את גופו ופרץ אש בקע מתוך כף ידו לעברך. פימפאם מיהר להגן עליך בגופו.
"כח האנרגיה הטמון באלף אני מצווה עליך, על ידי שליטתי!" צרחה סטף והושיטה יד שמאל קדימה בזמן שהיד השנייה המשיכה לחשמל את האלף.
"לא!!!!" צרח האלף בכל כוחו. "הצילו!!!"
"השתחרר!!" סיימה סטף את המשפט. גופו של האלף יבש והתפורר. כאילו, כאילו כל האנרגיה נלקחה ממנו. כדור אנרגיה סגול כהה בהק ועף לעבר סטף. הגופה הפכה לעפר.
"אמרתי לך להסתלק נכון?!" צרחה עליך סטף.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359197][b]אנג'ל ~
[/b]
הגבר נעמד תוך כדי שמכות חשמל מפלחות את גופו ופרץ אש בקע מתוך כף ידו לעברך. פימפאם מיהר להגן עליך בגופו.
"כח האנרגיה הטמון באלף אני מצווה עליך, על ידי שליטתי!" צרחה סטף והושיטה יד שמאל קדימה בזמן שהיד השנייה המשיכה לחשמל את האלף.
"לא!!!!" צרח האלף בכל כוחו. "הצילו!!!"
"השתחרר!!" סיימה סטף את המשפט. גופו של האלף יבש והתפורר. כאילו, כאילו כל האנרגיה נלקחה ממנו. כדור אנרגיה סגול כהה בהק ועף לעבר סטף. הגופה הפכה לעפר.
"אמרתי לך להסתלק נכון?!" צרחה עליך סטף.[/QUOTE]
"מה לעזאזל קרה כן !? למה הרגת אותו !?"
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אל תשאל שאלות קשות!" צרחה עליך סטף. "הוא... הוא בא לרצוח אותי! אז הגנתי על עצמי!"
היא יצאה מהמוסך וסימנה לך לעקוב אחריה. היא התיישבה על הספה אך עדיין נראתה נסערת. "בכל מקרה... איך היה אצל כריס?"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359200][b]אנג'ל ~
[/b]
"אל תשאל שאלות קשות!" צרחה עליך סטף. "הוא... הוא בא לרצוח אותי! אז הגנתי על עצמי!"
היא יצאה מהמוסך וסימנה לך לעקוב אחריה. היא התיישבה על הספה אך עדיין נראתה נסערת. "בכל מקרה... איך היה אצל כריס?"[/QUOTE]
"הוא רכש את הדמון, אבל זה לא קשור עכשיו, אני רוצה לדעת, הייתה לך סיבה מספיק טובה בשביל להרוג מישהו אני לא רוצה לדעת מה הסיבה אני סך הכל רוצה לדעת אם את שלמה עם עצמך"אומר ואתיישב מולה.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל. זה לא נוגע אליך. לכל אחד יש את הצרות שלו. בכל אופן... יש קרב שאתה חייב לי אח קטן... אני רוצה לראות איך פאנג ואתה מסתדרים."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359202][b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל. זה לא נוגע אליך. לכל אחד יש את הצרות שלו. בכל אופן... יש קרב שאתה חייב לי אח קטן... אני רוצה לראות איך פאנג ואתה מסתדרים."[/QUOTE]
"בשמחה "אומר, "אז איפה נבדוק את זה?"
-
[quote]ג'ואי ~
ג'ואי 10
עפר הארץ: 10
אתה נעמד מול דמון שנראה כמו אדם רק שכל כולו מורכב מחול. הוא נעמד מולך וכיוון את האגרופים שלו כדי להגן על פניו. הוא היה מוכן לקרב.[/quote]
"הינה זה בא!" אומר ואתקוף את הדמון עם בעיטה באשכיו ולאחר מכן אתן לו אגרוף בפניו.