אכזבתם קשה... חשבתי כולנו נשחק Cs ביחד
בסדר כמעט רבע מה זה משנה כל הקטע שבאמת אין לזלזל בזה
Printable View
אכזבתם קשה... חשבתי כולנו נשחק Cs ביחד
בסדר כמעט רבע מה זה משנה כל הקטע שבאמת אין לזלזל בזה
מה קורה?
[QUOTE=X-Drake;1342712]זה רבע מהמשכורת של חייל!!!!!!!!!!!!!!!!! לא לזלזל!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
אתה מרוויח פחות ממני ואני בכלל לא עובד :nose_pick:
[QUOTE=Mr.Pizza;1342716]20 דולר זה 70 ש"ח.
כפול ארבע 280 ש"ח.
משכורת חייל 300 ש"ח?
ו20$ זה די הרבה. אתם יודעים כמה אנשים באפריקה חיים על משכורת ששווה לדולר וחצי ליום?=/[/QUOTE]
למי אכפת מאפריקה ):
[QUOTE=omer2012;1342719]מה קורה?[/QUOTE]
סבבה.
אתה יכול לעזור לי לחפור על המ"ת שלי? (קישור בחתימה :D )
יש עוד רק שתי מקומות במשחק בקבוצה האדומה.
למה gil_gil בבאן שוב?
[QUOTE=omer2012;1342723]למה gil_gil בבאן שוב? עריכה : סבבה נתן. קישור למ"ת סוס : [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50169[/url] ( רק שתדע שאני מסספים בגללך )[/QUOTE]
אני בעצמי לא יודע למה, נכנסתי לפורום ופתאום הוא שוב בבאן, אני לא עשיתי כלום חוץ מלהגיב פה ולדבר עם אנשים ..
שלחתי לעומר הודעה פרטית על זה שיטפל בזה
ממתי מותר משתמשים כפולים?
תגיד תודה שהמשתמש הזה לא בבאן ותשתוק P=
[QUOTE=Black Rain;1342724]אני בעצמי לא יודע למה, נכנסתי לפורום ופתאום הוא שוב בבאן, אני לא עשיתי כלום חוץ מלהגיב פה ולדבר עם אנשים ..
שלחתי לעומר הודעה פרטית על זה שיטפל בזה[/QUOTE]
אתה gil_gil ?! חשבתי אבל שאסור כפולים...
[QUOTE=omer2012;1342723]למה gil_gil בבאן שוב? עריכה : סבבה נתן. קישור למ"ת סוס : [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=50169[/url] ( רק שתדע שאני מסספים בגללך )[/QUOTE]
תודהאחי.
אבל בכל מקרה אתה ספאמר אז זה לא כל כך משנה.
[QUOTE=Monkey D Luffy;1342725]ממתי מותר משתמשים כפולים?
תגיד תודה שהמשתמש הזה לא בבאן ותשתוק P=[/QUOTE]
סליחה? מי אתה בדיוק? אני פה 5 שנים ויש פה אנשים שזוכרים אותי, וחוץ מזה עומר בעצמו יודע שיש לי את המשתמש הזה, והוא הוריד למשתמש שלי את הבאן
[QUOTE=Chity;1342727]תודהאחי.
אבל בכל מקרה אתה ספאמר אז זה לא כל כך משנה.[/QUOTE]
ערכתי את ההודעה.
[QUOTE=omer2012;1342726]אתה gil_gil ?! חשבתי אבל שאסור כפולים...[/QUOTE]
עומר יודע שיש לי את המשתמש הזה, בגלל זה אני פניתי אליו בעזרת מישהו בנושא הדיבורים הקודם שהסביר לי שהוא מוריד את הבאן אחרי 4 שנים שהמשתמש היה בבאן
וזה לא משתמש כפול, מתי אנשים יבינו? נכנסתי למשתמש הזה בשביל לדבר בנושא הדיבורים על מנת להבין איפה אני פונה ועם מי אני מדבר על מנת להוריד את הבאן, ככה ירד לי הבאן בעזרת עומר
[quote=Black Rain;1342729]סליחה? מי אתה בדיוק? אני פה 5 שנים ויש פה אנשים שזוכרים אותי, וחוץ מזה עומר בעצמו יודע שיש לי את המשתמש הזה, והוא הוריד למשתמש שלי את הבאן[/quote]
אבל אסור כפולים O.O
איתי כנס Dn נעשה דואל מהיר נגד פרוג שלך. ישך מלכודות? כי רבע דק שלי הורס ק\מ שאדע לעשות שינויים שיהיה כיף ><
[QUOTE=Monkey D Luffy;1342732]אבל אסור כפולים O.O[/QUOTE]
אני פה משנת 2007 ותאמין לי שאני יודע יותר ממה שאתה יודע בתור זה שאתה פה שנתיים
ואני במשתמש הזה בגלל שאני מחכה להודעה פרטית מעומר על מנת שאקבל תשובה הגיונית למה הורחק לי פעם שניה
ואין קשר לכפול או לא כפול, המשתמש הזה קיים 3 וחצי שנים, אם הייתי פותח חדש זה היה נחשב [B]משתמש כפול[/B] אבל אתה בעצמך לא מבין