מזלט מושיקו
כן ברור אבל פווק' איכסה...
לול אדם
Printable View
מזלט מושיקו
לול אדם
למה לעזאזל זאקסל נגמר בצורה כזאת?!?!
אני עצבני בטירוף!
[QUOTE=The Charmander;1345699]למה לעזאזל זאקסל נגמר בצורה כזאת?!?!
אני עצבני בטירוף![/QUOTE]
בגלל שזה קקה ):
ברצינות זה ממש מעצבן...
ומה זו העונה המפגרת על האופנועים...
לא אהבתי את הזיוף הנוראי של הדיג'ימון הציפור הורודה...
בעלי טוטנהאם דני לוי... אין קבוצה כמעט שישראלי יכול לאהוד יותר מטוטנהאם באמת O:
[QUOTE=X-Drake;1345705]בעלי טוטנהאם דני לוי... אין קבוצה כמעט שישראלי יכול לאהוד יותר מטוטנהאם באמת O:[/QUOTE]
OO
אני אוהד ריאל
לא אוהד טוטנהאם
יש לך בעיה?
[QUOTE=The Charmander;1345702]ברצינות זה ממש מעצבן...
ומה זו העונה המפגרת על האופנועים...
לא אהבתי את הזיוף הנוראי של הדיג'ימון הציפור הורודה...[/QUOTE]
האופנועים הרבה יותר נורמלי מהזקסל הגועל נפש הזה עם הילדים אימח שמם האלה O:
ילדים זה איכסה
[QUOTE=F|upy;1345707]OO
אני אוהד ריאל
לא אוהד טוטנהאם
יש לך בעיה?[/QUOTE]
הוא התכוון לזה שהבעלים של טוטנהאם הכי ציונים שיש D:
אופנועים זה איכסע... כאילו ברצינות, אני הרגשתי כאבים בתחת כל הקרב...
[QUOTE=The Charmander;1345712]אופנועים זה איכסע... כאילו ברצינות, אני הרגשתי כאבים בתחת כל הקרב...[/QUOTE]
וילד בן 3 שהופך לסופר סאיה יותר טוב?.. זאת אומרת, זה יכול להיות יותר טוב ב-DB, אבל לא ביוגיהו.. ):
[quote=מלך השטיחים;1345714]וילד בן 3 שהופך לסופר סאיה יותר טוב?.. זאת אומרת, זה יכול להיות יותר טוב ב-DB, אבל לא ביוגיהו.. ):[/quote]
DBZ תוכנית הזויה וגיטה כל החיים שלו רצה להפוך לסופר סאייה והבן שלו תוך 6-7 שנים הפך לסופר סאייה
דבר דפוק
[QUOTE=NapTime;1345716]DBZ תוכנית הזויה וגיטה כל החיים שלו רצה להפוך לסופר סאייה והבן שלו תוך 6-7 שנים הפך לסופר סאייה
דבר דפוק[/QUOTE]
זה כי העונה עם מג'ין בו הייתה מאולצת אקירה טוריאמה רצה לסיים את הסדרה אחרי סל אבל היא הייתה כל כך פופולארית שהוא החליט על עוד עונה.
אבל זה הגיוני אם הוא עבר אימונים דומים...
וכנראה וג'יטה העביר לו חלק מהעוצמה שלו הוא היה סופר סאייה כבר באימונים לפני האנדרואידים.
[QUOTE=X-Drake;1345698]מזלט מושיקו
לול אדם[/QUOTE]
תודה לך אביב היקר :wink:
[QUOTE=The Charmander;1345712]אופנועים זה איכסע... כאילו ברצינות, אני הרגשתי כאבים בתחת כל הקרב...[/QUOTE]
כאב לך בתחת בגלל הבולבול שלי מה אתה מתרץ ♥
[QUOTE=Ilan;1345717]זה כי העונה עם מג'ין בו הייתה מאולצת אקירה טוריאמה רצה לסיים את הסדרה אחרי סל אבל היא הייתה כל כך פופולארית שהוא החליט על עוד עונה.
אבל זה הגיוני אם הוא עבר אימונים דומים...
וכנראה וג'יטה העביר לו חלק מהעוצמה שלו הוא היה סופר סאייה כבר באימונים לפני האנדרואידים.[/QUOTE]
סתום תפה אם אתה לא יודע סבבה?
והוא רצה לסיים כבר אחרי פריזה.
[QUOTE=NapTime;1345716]DBZ תוכנית הזויה וגיטה כל החיים שלו רצה להפוך לסופר סאייה והבן שלו תוך 6-7 שנים הפך לסופר סאייה
דבר דפוק[/QUOTE]
ידוע שחצי סייאנים בהתחלה הרבה יותר חזקים מסייאנים מלאים (כמו שגוהן היה הרבה יותר חזק מגוקו נגד ראדיץ כשהוא התעצבן, זה גם למה גוהן הפך לסופר סאיין כבר בגיל 15 בערך.
קיצר אתה טיפש.
זה היה גם אחרי 8 שנים, גוטן אחרי 7.