בעיקר המנוע של המחשב שלי ותכנית הבוקר בערוץ 10 אני מניח.
Printable View
בעיקר המנוע של המחשב שלי ותכנית הבוקר בערוץ 10 אני מניח.
[QUOTE=ホミカ;1355448]בוקר טוב מה נישמע מושיקו :d
מתי יצאו הפרקים החדשים של האו נו אקסורוקיסט?[/QUOTE]
איזה פרקים חדשים? האנימה נגמרה כבר. יצא לזה סרט מתישהו.
[QUOTE=Rias Gremory;1355456]איזה פרקים חדשים? האנימה נגמרה כבר. יצא לזה סרט מתישהו.[/QUOTE]
איזה אתמול גמרתי לראות
את הסדרה מתורגמת לרוסית
וזה שתרגם אמר שיצא ב 2012 פרקים חדשים ...
ויש סרט O_O?
אלים אדירים, הכתה בי הבנה אדירה כרגע.
ב-"מה נשמע", הפועל נשמע הוא אולי בזמן עתיד בצורה פעילה (אני אשמע, אתה תשמע), ולא בזמן עבר בצורה סבילה (כמו להשמע, נשמעים, וכיוצא באלו).
אם זה אכן המקרה הראשון, אז התשובה שנתתי קודם אינה הולמת.
[QUOTE=LordAbizi;1355458]אלים אדירים, הכתה בי הבנה אדירה כרגע.
ב-"מה נשמע", הפועל נשמע הוא אולי בזמן עתיד בצורה פעילה (אני אשמע, אתה תשמע), ולא בזמן עבר בצורה סבילה (כמו להשמע, נשמעים, וכיוצא באלו).
אם זה אכן המקרה הראשון, אז התשובה שנתתי קודם אינה הולמת.[/QUOTE]
-.-
על הבוקר
הייתה בשירותים נכון?
רק בשירותים יש את המחשבות הכי טובות
והכי מסריחות~
[quote=ホミカ;1355459]-.-
על הבוקר
הייתה בשירותים נכון?
רק בשירותים יש את המחשבות הכי טובות
והכי מסריחות~[/quote]
לא, המוח שלי בפעילות מתמדת. המחשבה הזו פשוט צצה ברגע אחד של שעמום.
[QUOTE=LordAbizi;1355461]לא, המוח שלי בפעילות מתמדת. המחשבה הזו פשוט צצה ברגע אחד של שעמום.[/QUOTE]
תרגע לך שתה קפה
תרגע תן למוח שלך לנוח
מה כל החיים בית ספר ם-O?
[quote=ホミカ;1355463]תרגע לך שתה קפה
תרגע תן למוח שלך לנוח
מה כל החיים בית ספר ם-O?[/quote]
אסור למוח שלי לנוח, אם המוח שלי ינוח לא יישאר לי כלום.
ולא, התקופה שלי בבית הספר לצערי נגמרה, אבל כל החיים הם מתמטיקה מבחינתי. או לפחות לכך אני אשאף.
[QUOTE=LordAbizi;1355464]אסור למוח שלי לנוח, אם המוח שלי ינוח לא יישאר לי כלום.
ולא, התקופה שלי בבית הספר לצערי נגמרה, אבל כל החיים הם מתמטיקה מבחינתי. או לפחות לכך אני אשאף.[/QUOTE]
אז תחשוב
תגיד
איזה משחקים שיחקתה בילדות?
[quote=ホミカ;1355465]אז תחשוב
תגיד
איזה משחקים שיחקתה בילדות?[/quote]
אוף, התקלת אותי.
תהיה קצת מדוייק. לאיזה טווח גילאים אתה קורא ילדות?
[QUOTE=LordAbizi;1355466]אוף, התקלת אותי.
תהיה קצת מדוייק. לאיזה טווח גילאים אתה קורא ילדות?[/QUOTE]
ואו אנחנו באמת קצת זקנים...
ובערך בסביבות 5 -8
[quote=ホミカ;1355467]ואו אנחנו באמת קצת זקנים...
ובערך בסביבות 5 -8[/quote]
טוב, עכשיו הגיעה השעה להתחיל לתקן את הגרון שלי. יש לי שמונה שעות לעשות את זה, הספירה מתחילה עכשיו.
ולשאלתך:
הממ... בוא נחשוב. בבית היו כל מיני משחקי DND שאח שלי שיחק במחשב, ואני אחר כך גם שיחקתי בהם, לא שיכולתי לעשות יותר מדי כי לא ידעתי את האנגלית הנחוצה כדי להבין מה הם רוצים. היה גם את המשחק של הפנתר הורוד עם מחנה צ'ילי-וואה-וואה, והיה עוד איזה משחק מחשב של "קרלו" שבו קרלו היה צריך לירות מעדנים שלו על כל מיני דברים או משהו הזוי שכזה.
מחוץ למחשב שיחקתי ב... היה משחק קופסא נמל תעופה, שהמטרה שלו כעת נעלמה מעיניי, אבל די אהבתי את המשחק הזה, ללא סיבה נראית לעין. וכמובן, לגו, וקצת ביוניקלים. שוב פעם, בגלל העילגות שלי אז, לא יכולתי כל כך לבנות אותם כמו שצריך, לפחות בהתחלה.
בבית הספר שיחקתי... אפשר להגיד גרסא ראליסטית של "שרשור". הייתי משחק משחק דמיוני שבו רק אני מבין את העלילה, ואני מגלם את כל הדמויות. אפשר להגיד שהדבר הזה היה ההתחלה של השגעון שלי.
התשובה סיפקה אותך?
הלכתי ואתחבר אחר כך
[QUOTE=Salamander;1355303][YOUTUBE]0uf1g6N4sKY[/YOUTUBE]
חחחח [זה מתוך סאות' פארק][/QUOTE]
גם אני ראיתי את זה,קורע.
[QUOTE=Salamander;1355320]בלי להעליב אבל אסור לקחת לשום שרשור את עמית עם ה-ADHD וליאון,שניהם זה חוסר השקעה טהור[/QUOTE]
לא,אני יודע להשקיע(אני באמת יודע להשקיע(על אמת)) רק שעכשו יש לי מ"ת עם 8 רשומים ואני לא הגבלתי מקומות,אז גם לנו"ד יש לי זמן רק אחרי שאני מגיב,אני מאבד מהסאמריות שלי בגלל שאני לא בנו"S!
[QUOTE=Spider Man;1355347]בא לי להיות נוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !?! :punch: :wink: :nose_pick: :D :punch: :love: :sorry: :O:sleep::cry::wink::peee:[/QUOTE]
אתה צריך ללמוד את טכניקת הנוב הקסום!!!
[QUOTE=LordAbizi;1355469]טוב, עכשיו הגיעה השעה להתחיל לתקן את הגרון שלי. יש לי שמונה שעות לעשות את זה, הספירה מתחילה עכשיו.
ולשאלתך:
הממ... בוא נחשוב. בבית היו כל מיני משחקי DND שאח שלי שיחק במחשב, ואני אחר כך גם שיחקתי בהם, לא שיכולתי לעשות יותר מדי כי לא ידעתי את האנגלית הנחוצה כדי להבין מה הם רוצים. היה גם את המשחק של הפנתר הורוד עם מחנה צ'ילי-וואה-וואה, והיה עוד איזה משחק מחשב של "קרלו" שבו קרלו היה צריך לירות מעדנים שלו על כל מיני דברים או משהו הזוי שכזה.
מחוץ למחשב שיחקתי ב... היה משחק קופסא נמל תעופה, שהמטרה שלו כעת נעלמה מעיניי, אבל די אהבתי את המשחק הזה, ללא סיבה נראית לעין. וכמובן, לגו, וקצת ביוניקלים. שוב פעם, בגלל העילגות שלי אז, לא יכולתי כל כך לבנות אותם כמו שצריך, לפחות בהתחלה.
בבית הספר שיחקתי... אפשר להגיד גרסא ראליסטית של "שרשור". הייתי משחק משחק דמיוני שבו רק אני מבין את העלילה, ואני מגלם את כל הדמויות. אפשר להגיד שהדבר הזה היה ההתחלה של השגעון שלי.
התשובה סיפקה אותך?[/QUOTE]
חחח גם אני שיחקתי פנתר ורוד
וגם לגו :D
יואו בלי על לגו עכשיו :D
איזה כיף זה היה :D