לא הבנתי מה אתה רוצה מאילן עמית
Printable View
לא הבנתי מה אתה רוצה מאילן עמית
[QUOTE=Protgas D. Ace;1399465]אני בקרב של קרוקודייל נגד לופי,אם לופי לא היה הגיבור הראשי הייתי בטוח הוא מת,קרוקו שיפד אותו על הקרס [או שזה כרס,לא יודע,היתד מזהב שיש לו במקום יד],מוכר?במילים אחרות עדיין בארבסטה ארכ[/QUOTE]
כרס
אתה מתקדם לאט.
בקצב הזה כשהמשחק יתחיל היו לך ספוילירים ממנו.
הוא אמר למישהו להפסיק להציק לו,למרות שאילן ידע שזה בצחוק,ועכשיו הוא נעלב מזה שאילן אמר שלאף אחד לא אכפת ממה שהוא עושה,שזאת האמת
ליאור,אני עושה מרתון בלילה
[QUOTE=Protgas D. Ace;1399465]אני בקרב של קרוקודייל נגד לופי,אם לופי לא היה הגיבור הראשי הייתי בטוח הוא מת,קרוקו שיפד אותו על הקרס [או שזה כרס,לא יודע,היתד מזהב שיש לו במקום יד],מוכר?במילים אחרות עדיין בארבסטה ארכ[/QUOTE]
אה אתה בקרב הראשון.. יש עוד איזה 20 פרקים עד סוף הארק.. אגב כשתגיע לפרק 135 תדלג ישר ל143 כי הפילרים משעממים..
אני יודע שיש עוד 20 פרקים,אני בפרק 111 ואוקיי
מוזר לי שאייס עזב בפרק פילר
[QUOTE=Protgas D. Ace;1399473]אני יודע שיש עוד 20 פרקים,אני בפרק 111 ואוקיי
מוזר לי שאייס עזב בפרק פילר[/QUOTE]
חח רוב הפרק פילר אבל אייס עוזב לא פילר למרות שהדרך שבה אייס עוזב שונה מהמנגה.
[IMG]http://images.saiyanisland.com/data/603/One-Piece-Romance-Dawn-Box-Art.jpg[/IMG]
נראלי אני זוכר את הקטע הזה!שאנקס עוזב את העיירה ונותן ללופי את הכובע שלו,קטע יפה
נכנסתי ללול ורשמו לי
Support your favorite team during the World Championship. Playoff summoner icons are available for your profile until the champions are announced on October 13.
מישהו יכול להגיד לי איך?
קוראים לזה PLOT NO JUTSU
[QUOTE=Protgas D. Ace;1399476]נראלי אני זוכר את הקטע הזה!שאנקס עוזב את העיירה ונותן ללופי את הכובע שלו,קטע יפה[/QUOTE]
ראית את הסרטון הזה ?שמראה עד לאן מגיע המשחק בינתים (אתה מוזמן לא לצפות זה יביא לך ספוילר על דמויות שיופיעו בהמשך).
[url]http://www.youtube.com/watch?v=732ATus1zrs&feature=plcp[/url]
מה זה אומר?
זה אומר שדמות לא תמות כל עוד העלילה קשורה בדמות גם אם לופי יורעל בצורה קטלנית הוא איכשהו יצא מזה.
גם אם יורידו לו את הראש צ'ופר יתקן?
אז הבנתי
[QUOTE=Protgas D. Ace;1399483]גם אם יורידו לו את הראש צ'ופר יתקן?
אז הבנתי[/QUOTE]
כן זה העיקרון.. דמות ראשית לא יכולה למות אלא אם זה בסוף הסדרה. (AKA DEATH NOTE)
אם ריוקו לא היה מתערב...מה אתה חושב היה קורה לראיטו?