-
[quote]אדם~
הדרך שאתה מסביר לא משהו.. היא ממש צריכה לשאוב את זה ממנו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר גם את סלופוק ומביא לו את הדיסק מתקפה. בשנייה שהוא נוגע בדיסק הדיסק זוהר באדום בהיר ונספג לתוכו של סלופוק.
סלופוק למד פיצוץ אש!
סלופוק מסתכל על לידיבה ופותח את פיו ובתוכו נאגרת אש עצומה והוא משחרר אותה בצורת כוכב ענקי העשוי מאש בוערת. הפיצוץ עף על לידבה ומתפוצץ עליה חזק והיא נפגעת קשה.
לידבה נעמדת על רגליה ומושיטה את כל אגרופיה קדימה ומתרכזת, אבל כלום לא קורה והיא רק נראית חלשה במיוחד.[/quote]
״אולי זה לא מועיל מרחוק״ אחשוב לעצמי. ״לידיבה, את חייבת להשיג אנרגיה ממנו, זנקי עליו ותמצצי! תחשבי שכך תקלע ממנו את האנרגיה שלו!״
-
[B][SIZE="3"]יאללה אני במצב רוח טוב~ מי שפותח את עמוד 30 יקבל פרס שווה למקצוע שלו!:big_wink:[/SIZE][/B]
[SIZE="1"]סייבר~
נידורן נוהמת שוב בחוזקה ואז שולחת עצמה במהירות לעברו של סוויפר ושורטת אותו בחוזקה בכל חלקי גופו לפתע היא מתרגזת וקופצת באוויר ומתחילה לחתוך אותו בחוזקה אדירה.
נידורן למדה חבטות זעם!
סוויפר מתעלף מעצמת המתקפה. "או לא!" אומר המאמן ומחזיר את סוויפר שלו ואז שולך את ארנקו ומביא לך 300$ "כל הכבוד לך חמודה" אומר לך בחיוך מקסים וקורץ לך "אז מה שמך? אני רוקסס" מציג את עצמו בחיוך.[/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"יפה! בתור התחלה" אומרת לך בחיוך. "האמת זה נשמע מעט מאכזב.." מתחילה לומר ואז מסתכלת עליך מעט מהססת "באחד מהמפגשים למאמנים מובילים שמארגנת הנהלת הליגה, פגשתי תופסת אחת שביום הראשון שלה היא כבר לכדה 36 פוקימונים ועוד 4 זוהרים! 11 זה לא מעט? כל העיקרון של תופס זה לתפוס את כולם ובאמת לראות מה ההבדלים ביניהם, זכר לנקבה ממקומות שונים במחוז. או שאני טועה?"[/SIZE]
[SIZE="1"]ג'ון~
אל חשש אתה חתיך מידי לכלא ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גסטלי מרחפת בין השמונה הקומבים המעולפים עד שהיא מבחינה באחת שוכבת ישנה בנעימים בין כמה זכרים. גסטלי הופכת את העננה סביבה לכף יד ואז תופסת את קומבי בעדינות ומוציאה אותה מהחבורה ואז הכף יד נסגרת לאגרוף וחובטת בקומבי בחוזקה.
קומבי מתעוררת מהמתקפה ומסתכלת ורואה את גסטלי והיא נכנסת לזעם רציני והיא מתחילה לנפנף בכנפיה הקטנות במהירות ויוצרת משב רוח ענקי המעיף את גסטלי אחורנית דרך כמה עצים.[/SIZE]
[SIZE="1"]אדם~
לידבה קופצת לעברו של סלופוק ומתחילה למצוץ את עורו, אבל זה רק מדגדג את סלופוק והוא מתחיל לצחוק כמטורף.[/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432028][B][SIZE="3"]יאללה אני במצב רוח טוב~ מי שפותח את עמוד 30 יקבל פרס שווה למקצוע שלו!:big_wink:[/SIZE][/B]
[SIZE="1"]סייבר~
נידורן נוהמת שוב בחוזקה ואז שולחת עצמה במהירות לעברו של סוויפר ושורטת אותו בחוזקה בכל חלקי גופו לפתע היא מתרגזת וקופצת באוויר ומתחילה לחתוך אותו בחוזקה אדירה.
נידורן למדה חבטות זעם!
סוויפר מתעלף מעצמת המתקפה. "או לא!" אומר המאמן ומחזיר את סוויפר שלו ואז שולך את ארנקו ומביא לך 300$ "כל הכבוד לך חמודה" אומר לך בחיוך מקסים וקורץ לך "אז מה שמך? אני רוקסס" מציג את עצמו בחיוך.[/SIZE]
[/QUOTE]
"אמרתי לך לא לקרוא לי חמודה" אני אומרת בעצבים. אני שונאת יחס מזלזל שכזה. אני מחזירה את נידורן אל הכדור ופשוט מתעלמת מהבחור, ממשיכה בדרכי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432028][B]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"יפה! בתור התחלה" אומרת לך בחיוך. "האמת זה נשמע מעט מאכזב.." מתחילה לומר ואז מסתכלת עליך מעט מהססת "באחד מהמפגשים למאמנים מובילים שמארגנת הנהלת הליגה, פגשתי תופסת אחת שביום הראשון שלה היא כבר לכדה 36 פוקימונים ועוד 4 זוהרים! 11 זה לא מעט? כל העיקרון של תופס זה לתפוס את כולם ובאמת לראות מה ההבדלים ביניהם, זכר לנקבה ממקומות שונים במחוז. או שאני טועה?"[/SIZE]
[/QUOTE]
"מצד שני ראית אצל המאמנת הזאת פוקימון שנחשב לנכחד ?"אומר עם חיוך.
"אם לומר את האמת אף פעם לא חשבתי על דברים בסגנון של לתפוס את כולם או לראות מה ההבדלים בין פוקימון א' לפוקימון ב'. מהיום שנולדתי אמרו לי שהסיבה שאני צריך להפוך לתופס היא בשביל לעזור למשפחה. אל תביני אותי לא נכון אני נהנה מלתפוס פוקימונים פשוט אף פעם לא חשבתי על מטרה מיוחדת. לכל אחד יש סיבה שונה להיות מי שהוא אצלי זה ההנאה."
-
[quote]אדם~
לידבה קופצת לעברו של סלופוק ומתחילה למצוץ את עורו, אבל זה רק מדגדג את סלופוק והוא מתחיל לצחוק כמטורף.[/quote]
"לידיבה, תביטי אליי." אקרא לה ואלטף את ראשה. "את חלשה, הותקפת על ידי סלובוק. יש ביכולתך למלא את האנרגיה שלך על ידי שאיבת אנרגיה ישירות מסלובוק. אם מציצה לא עוזרת אז יהיה עלייך לנשוך אותו ממש ואז לנסות למצוץ אנרגיה ממנו. תנסי שוב, שאיבת ג'יגה!"
-
[SIZE="1"]סייבר~
"בסדר!בסדר מצטער!" קורא רוקסס ורץ אחריך ותוס את ידך ומסובב אותך "אני מצטער. בואי נתחיל מההתחלה. שמי רוקסס ואני מאמן פוקימונים. מה שמך?" שואל בחיוך מנומס.[/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"אם אני לא טועה היא לכדה דגונייט ביום הראשון שלה והפוקימון שלה היה טנגלה!" אומרת בצחוק. "לא התכוונתי לפגוע או לפלוש, סתם נראה לי ביזבוז עם סוג מאמן שכמוך שלא תיהיה לך מטרה נוספת. אני יודעת שללכוד זאת ההנאה שלך, אבל אין לך שום מטרות להתפתח בתחום שלך?"[/SIZE]
[SIZE="1"]אדם~
[url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Giga_Drain_(move[/url])
תקרא, יש גם תמונות למטה מהסדרה ומהמנגה..
ואני בלפטופ, אין לי עליו מסנג'ר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לידבה מנסה שוב ונושכת את גבו של סלופוק, ומאינסטינקט הוא חובט בה עם זנבו ומעיף אותה ממנו בחוזקה והיא נופלת על האדמה הקשה.[/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432028][B][SIZE="3"]יאללה אני במצב רוח טוב~ מי שפותח את עמוד 30 יקבל פרס שווה למקצוע שלו!:big_wink:[/SIZE][/B]
[SIZE="1"]ג'ון~
אל חשש אתה חתיך מידי לכלא ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גסטלי מרחפת בין השמונה הקומבים המעולפים עד שהיא מבחינה באחת שוכבת ישנה בנעימים בין כמה זכרים. גסטלי הופכת את העננה סביבה לכף יד ואז תופסת את קומבי בעדינות ומוציאה אותה מהחבורה ואז הכף יד נסגרת לאגרוף וחובטת בקומבי בחוזקה.
קומבי מתעוררת מהמתקפה ומסתכלת ורואה את גסטלי והיא נכנסת לזעם רציני והיא מתחילה לנפנף בכנפיה הקטנות במהירות ויוצרת משב רוח ענקי המעיף את גסטלי אחורנית דרך כמה עצים.[/SIZE][/QUOTE]
זאת בדיוק הבעיה, אתה יודע מה עושים לחתיכים בכלא? ):
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"גסטלי, תתקרבי אל הקומבי ותפתיעי אותה עם ליקוק ואחריו אגרוף קרח" אני אומר לה מה לעשות
"ועוד משהו, תיזהרי מהרוחות שהיא עושה, תנסי להצמד לעצים בדרך כדי שהיא לא תוכל להעיף אותך אחורה" אני מוסיף.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432037][SIZE="1"]סייבר~
"בסדר!בסדר מצטער!" קורא רוקסס ורץ אחריך ותוס את ידך ומסובב אותך "אני מצטער. בואי נתחיל מההתחלה. שמי רוקסס ואני מאמן פוקימונים. מה שמך?" שואל בחיוך מנומס.[/SIZE]
[/QUOTE]
"אל תיגע בי" אגיד בכעס ואשחרר את ידי ממנו.
"ואם תמשיך לעקוב אחרי זה לא יגמר בטוב, תעזוב אותי כבר." אסנן לעברו ואתרחק ממנו. איזה ניג'ס ))):
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432037][SIZE="1"]סייבר~
[SIZE="1"]אינג'ל~
"אם אני לא טועה היא לכדה דגונייט ביום הראשון שלה והפוקימון שלה היה טנגלה!" אומרת בצחוק. "לא התכוונתי לפגוע או לפלוש, סתם נראה לי ביזבוז עם סוג מאמן שכמוך שלא תיהיה לך מטרה נוספת. אני יודעת שללכוד זאת ההנאה שלך, אבל אין לך שום מטרות להתפתח בתחום שלך?"[/SIZE]
[SIZE="1"]אדם~
לידבה מנסה שוב ונושכת את גבו של סלופוק, ומאינסטינקט הוא חובט בה עם זנבו ומעיף אותה ממנו בחוזקה והיא נופלת על האדמה הקשה.[/SIZE][/QUOTE]
" את מתכוונת לפתוח עסק ודברים כאלה? תאמת שתפסתי גרובלר לאיזה מאמן מקודם אבל אף פעם לא חשבתי על זה לעומק בינתיים אני נהנה מהקצת חופש שיש לי"
-
[QUOTE]אדם~
לידבה מנסה שוב ונושכת את גבו של סלופוק, ומאינסטינקט הוא חובט בה עם זנבו ומעיף אותה ממנו בחוזקה והיא נופלת על האדמה הקשה.
__________________[/QUOTE]
כיצד לידיבה יעשה שאיבת גיגה. אחשוב בקדחנות. ראיתי פוקימונים אחרים עושים זאת בעבר אך לא יצא לי לראות לידיבה עושה את זה. ראיתי פעם נינג'סק באיזשהו ספר...
"יש לי רעיון!" אקרא בהתלהבות "לידיבה עופי סחור סחור סביב סלובוק ונסי לשאוב את האנרגיה של סלובוק פנימה היישר אלייך!"
-
[SIZE="1"]ג'ון~
אל תדאג הכי כיף! :wink:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גסטלי עפה לעברה שוב מוכנה עם לשונה קדימה מוכנה לליקוק ושנייה לפני שהיא מלקקת אותה קומבי עפה הצידה במהירות ופיה מתחיל לזהור בירוק- צהוב ונושכת אותה בחוזקה. אתה מעט מופתע שהיא הצליחה לגעת בה. קומבי מנסה שוב להעיף אותה עם רוח, אבל גסטלי מוכנה והיא הופכת את הענן שוב לאגרוף ענק ומנסה לחבוט בה, אבל קומבי עפה הצידה ומתחמקת מהמתקפה ואז מתחילה לנפנף בכנפיה ואבקה ורודה וריחנית מתחילה להתפזר בכל מקום מה שגורם לגסטלי לרחרח אותו בהנאה מרובה.[/SIZE]
[SIZE="1"]סייבר~
"לא צריך" אומר בבוז וזורק את ידך בחזרה אלייך והולך משם במהירות "אני רק רציתי לעזור לנערה שאולי תהיה צריכה עזרה. אבל לא חשוב" מלמל ומתרחק ממך במהירות. את לא זזה כשאת מבחינה לפתע בשורה של ביצים הקופצות לרוחב השביל [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/8f/Spr_5b_102.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"אני כבר עוסקת בזה. יש לי עסק של הרבייה שפתחתי ואני מרבה פוקימונים בתשלום. כמובן מי שרוצה שאני ארבה לו צריך להביא לי פוקימונים שהוא רוצה, או להביא לי אחד ועם דיטו שלי אני עושה עוד אחד. אבל הרוב רוצים להרבות בשביל המתקפות הרבייה, או בשביל להשיג פוקימוני תינוק כמו מגבי, אלקיד,קלפה וכאלה-- כי אותם כמעט ואי אפשר למצוא פראיים" מסבירה לך סוזן "תחשוב על לפתוח עסק משלך או משהו. שירותי לכידה וכאלה. תופסים מרוויחים טונות של כסף! כאילו הבחורה הזאת.." אומרת ואז מעקמת מעט את אפה "לוקחת ללכידה כמעט 3000$ ללכידה! ואפילו לפוקימונים פשוטים כמו ווידל או רטטה! אבל היא לוכדת כאלה ברמות מאוד גבוהות ורובם עם משהו מיוחד. היא הראתה לה איזה בידוף שלכדה למישהו שהיה לו זנב קצת שונה יותר וידע מתקפות מטורפות! כאילו אני מדברת איתך על בידוף פראי שיודע זנב ברזל,פעימת מים,בורג רעם וקרן קרח! משהו מטורף!"[/SIZE]
[SIZE="1"]אדם~
מביאים לך תמונות ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לידבה מתחילה להתעופף סביבו של סלופוק ומנסה- אבל לא עוזר במיל. נראה שלידבה מתחילה להתעייף מהניסיונות.[/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432051][SIZE="1"]ג'ון~
גסטלי עפה לעברה שוב מוכנה עם לשונה קדימה מוכנה לליקוק ושנייה לפני שהיא מלקקת אותה קומבי עפה הצידה במהירות ופיה מתחיל לזהור בירוק- צהוב ונושכת אותה בחוזקה. אתה מעט מופתע שהיא הצליחה לגעת בה. קומבי מנסה שוב להעיף אותה עם רוח, אבל גסטלי מוכנה והיא הופכת את הענן שוב לאגרוף ענק ומנסה לחבוט בה, אבל קומבי עפה הצידה ומתחמקת מהמתקפה ואז מתחילה לנפנף בכנפיה ואבקה ורודה וריחנית מתחילה להתפזר בכל מקום מה שגורם לגסטלי לרחרח אותו בהנאה מרובה.[/SIZE][/QUOTE]
מה כיף בזה, אין שם כוסונים כמוך ):
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
'מה לעזאזל זה אמור להיות..' אני חושב ומסתכל על האבקה הזאת.
(אני מניח שיש לזה השפעה כלשהי אז..) "גסטלי, תתעלמי מהאבקה, תעקבי אחרי קומבי ותהי מוכנה עם אגרוף קרח בזמן שאת עושה את זה ככה שתוכלי לפגוע בה במהירות ברגע שתהיה הזדמנות לכך" אני אומר לה קצת בלחץ בגלל האבקה ומחכה לראות מה היא תעשה עכשיו.
-
[quote]אדם~
מביאים לך תמונות ><
לידבה מתחילה להתעופף סביבו של סלופוק ומנסה- אבל לא עוזר במיל. נראה שלידבה מתחילה להתעייף מהניסיונות.[/quote]
״נסיון אחרון.״ אעודד את לידיבה. ״נסי ליצור סוג של חוט שיחבר בינך לבין סלובוק ותשאבי ממנו את האנרגיה!״
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432051][SIZE="1"]ג'ון~
גסטלי עפה לעברה שוב מוכנה עם לשונה קדימה מוכנה לליקוק ושנייה לפני שהיא מלקקת אותה קומבי עפה הצידה במהירות ופיה מתחיל לזהור בירוק- צהוב ונושכת אותה בחוזקה. אתה מעט מופתע שהיא הצליחה לגעת בה. קומבי מנסה שוב להעיף אותה עם רוח, אבל גסטלי מוכנה והיא הופכת את הענן שוב לאגרוף ענק ומנסה לחבוט בה, אבל קומבי עפה הצידה ומתחמקת מהמתקפה ואז מתחילה לנפנף בכנפיה ואבקה ורודה וריחנית מתחילה להתפזר בכל מקום מה שגורם לגסטלי לרחרח אותו בהנאה מרובה.[/SIZE]
[SIZE="1"]סייבר~
"לא צריך" אומר בבוז וזורק את ידך בחזרה אלייך והולך משם במהירות "אני רק רציתי לעזור לנערה שאולי תהיה צריכה עזרה. אבל לא חשוב" מלמל ומתרחק ממך במהירות. את לא זזה כשאת מבחינה לפתע בשורה של ביצים הקופצות לרוחב השביל [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/8f/Spr_5b_102.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"אני כבר עוסקת בזה. יש לי עסק של הרבייה שפתחתי ואני מרבה פוקימונים בתשלום. כמובן מי שרוצה שאני ארבה לו צריך להביא לי פוקימונים שהוא רוצה, או להביא לי אחד ועם דיטו שלי אני עושה עוד אחד. אבל הרוב רוצים להרבות בשביל המתקפות הרבייה, או בשביל להשיג פוקימוני תינוק כמו מגבי, אלקיד,קלפה וכאלה-- כי אותם כמעט ואי אפשר למצוא פראיים" מסבירה לך סוזן "תחשוב על לפתוח עסק משלך או משהו. שירותי לכידה וכאלה. תופסים מרוויחים טונות של כסף! כאילו הבחורה הזאת.." אומרת ואז מעקמת מעט את אפה "לוקחת ללכידה כמעט 3000$ ללכידה! ואפילו לפוקימונים פשוטים כמו ווידל או רטטה! אבל היא לוכדת כאלה ברמות מאוד גבוהות ורובם עם משהו מיוחד. היא הראתה לה איזה בידוף שלכדה למישהו שהיה לו זנב קצת שונה יותר וידע מתקפות מטורפות! כאילו אני מדברת איתך על בידוף פראי שיודע זנב ברזל,פעימת מים,בורג רעם וקרן קרח! משהו מטורף!"[/SIZE]
[SIZE="1"]אדם~
מביאים לך תמונות ><
לידבה מתחילה להתעופף סביבו של סלופוק ומנסה- אבל לא עוזר במיל. נראה שלידבה מתחילה להתעייף מהניסיונות.[/SIZE][/QUOTE]
" אני לא חושב שהבנת אותי. אני לא עושה את זה בשביל הכסף, אולי בעתיד כרגע אני רוצה להנות מהחופש הראשון שיש לי ב17 שנה האחרונים. "
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1432051][SIZE="1"]
[SIZE="1"]סייבר~
[/QUOTE]
'ברוך שפטרנו' אני חושבת עצמי ורק לאחר מכן אתייחס לאגזקיוט. פוקימון מעניין דווקא, מתפתח באמצעות אבן עלה מביצים ל...עץ קוקוס. או משהו כזה. לא התעמקתי יותר מדי בפוקימון הזה, אבל תוספת של סוג עשב לצוות שלי בהחלט יכולה להיות מועילה, ולמרות שהיא תשושה מהקרב קודם אני בוחרת להשתמש בנידורן בגלל יתרון הסוגים.
"נידורן, השתמשי בזנב ברזל על אגזקיוט ותסיימי עם זה מהר"