היטמן הוא סתם בחור רע,הוא פתח אתר והתחיל לרשום בו קללות על כל המשתמשים כאן כולל אני,ואז הוא נכנס איזה יום אחד פרסם משהו ויצא חח
תאכלס הוא התחיל לרדת על כולם פה...הוא באמת לא משהו...
אני דיי חושב שהוא ממוצא ערבי או דרוזי...
Printable View
היטמן הוא סתם בחור רע,הוא פתח אתר והתחיל לרשום בו קללות על כל המשתמשים כאן כולל אני,ואז הוא נכנס איזה יום אחד פרסם משהו ויצא חח
אני דיי חושב שהוא ממוצא ערבי או דרוזי...
יש חוק שאוסר עליי לתקן אותך?
[quote=joltik;1439987]המנהיג\יוצר תמיד יחליט על הכול. אם אלוהים היה מחליט שחייזרים פולשים היינו מאמינים לו בכל מצב.היטמן "נלחץ" באתר שלו בשביל מתיחות וכולם מאמינים ונלחצים[/quote]
ההבדל הוא שאלוהים הוא דמיוני ורותם... גם?
[quote=d-a-l-e-k;1439990]יש חוק שאוסר עליי לתקן אותך?[/quote]
החוק שאסור על פגיעה במשתמשים מנוסח עד כדי כך גרוע שהוא יכול לאסור על כל דבר, כל עוד מישהו בהנהלה מפרש אותו בצורה המתאימה.
[QUOTE=LordAbizi;1439992]החוק שאסור על פגיעה במשתמשים מנוסח עד כדי כך גרוע שהוא יכול לאסור על כל דבר, כל עוד מישהו בהנהלה מפרש אותו בצורה המתאימה.[/QUOTE]
אכן
[quote=d-a-l-e-k;1439990]יש חוק שאוסר עליי לתקן אותך?[/quote]
לא
אבל אני מבקש יפה בתור בן אדם לבן אדם
אם תראה אדם עיוור ברחוב אתה תצעק לכלולם ותגיד "תראו תראו הוא עיוור!!!" לא נראלי אז בבקשה אל תראה לכולם שיש לי שגיעות ואל תתקן אותם
אובזי מה נשמע?
[QUOTE=Amitlv;1439995]לא
אבל אני מבקש יפה בתור בן אדם לבן אדם
אם תראה אדם עיוור ברחוב אתה תצעק לכלולם ותגיד "תראו תראו הוא עיוור!!!" לא נראלי אז בבקשה אל תראה לכולם שיש לי שגיעות ואל תתקן אותם[/QUOTE]
שגיאות*
*לכולם,שגיאות
ויש הבדל,רחוב זה בדר''כ מקום עם יחסית די הרבה אנשים,תלוי בשעה,פה בשעת העומס יש מקסימום 10 משתמשים ו-stm שכלוא בתוך פורומי הפוקימון
עשיו אתה בכוונה עושה את זה....
אני מבקש מקרב הלב אל תתקנו אותי
Lol רותם הגיע
אם כולם היו מקבלים מה שהם היו מבקשים,איזה מין עולם זה היה?
[quote=hellknighti;1439989]היטמן הוא סתם בחור רע,הוא פתח אתר והתחיל לרשום בו קללות על כל המשתמשים כאן כולל אני,ואז הוא נכנס איזה יום אחד פרסם משהו ויצא חח
אני דיי חושב שהוא ממוצא ערבי או דרוזי...[/quote]
לא,הוא לא. למען האמת הוא ירד רק על ההנהלה הגבוהה
[quote=yoyoyoyo;1439991]ההבדל הוא שאלוהים הוא דמיוני ורותם... גם?[/quote]
חחח...
[quote=yoyoyoyo;1439997]שגיאות*[/quote]
תפסיק,עכשיו. אתה יודע מה יקרה.באן,מחאה,הורדה מניהול,החזרה לניהול,קללות,באן כפול ? וזה ייגמר בשממה ונשימת אוויר צח,התכנסות נו"ד,הודעת שינויים,הודעות משוב ומנהלים,החזרה של כולם ובסוף אותו מצב כמו עכשיו
[quote=d-a-l-e-k;1440002]אם כולם היו מקבלים מה שהם היו מבקשים,איזה מין עולם זה היה?[/quote]
עולם שכל בחורה כוסית הולכת בעירום.
[QUOTE=Amitlv;1440000]עשיו אתה בכוונה עושה את זה....
אני מבקש מקרב הלב אל תתקנו אותי[/QUOTE]
עכשיו