[quote=odin borson;1445394]אבל לפי מה שהבנתי יוסי אוחנה מת...[/quote]
מי אמר שהיטמן חי?
Printable View
מי אמר שהיטמן חי?
[QUOTE=שלום לכם;1445395]מי אמר שהיטמן חי?[/QUOTE]
אז התקבלתי למ"ת?
[quote=odin borson;1445397]אז התקבלתי למ"ת?[/quote]
אני עדיין מחכה לצורת הטירון....
פרסמתי התחלות לעומר בר ומונקי
[quote=שלום לכם;1445402]אני עדיין מחכה לצורת הטירון....
פרסמתי התחלות לעומר בר ומונקי[/quote]
אהה... לשלוח לך על צורת הטירון?
צהריים טובים
בוקר
אוקיי, myForum, אני צריך לחלוק דילמה שלי בנוגע לשכתוב של הסיפור שלי אתכם.
באחד הפרקים שלא הגעתי אליהם פה, הם נלחמים בלילה גשום באיזשהו חזיר עם כוחות אש, ובסוף הם זורקים אותו למים. אנבסיל לא בדיוק יודע לאמר להם אם הוא עדיין חי או לא. מרטין מציע שהוא ייכנס לבדוק. זה גם בדיוק קורה לאחר שמרטין השתגע קצת וניסה להרוג את כולם או משהו כזה, ועכשיו הוא מנסה להוכיח את עצמו בפניהם. ברנז לא בוטח במרטין וחושב שמרטין יעשה יד אחת עם החזיר הזה ויציל אותו.
מה שאני כתבתי שקורה זה שברנז מחליט ללכת לבדוק בעצמו, ואז מסתבר שהחזיר עדיין חי והוא מנסה לחנוק את ברנז, אנבסיל רואה זאת באמצעות הקסם, ומדווח למרטין. מרטין קופץ לתוך הנהר מחלץ את ברנז שמאבד את ההכרה ומחזיר אותו לפני המים.
אבל יש כאן בעיה, כי אני לא בטוח עד כמה ברנז ירצה להכנס לנהר בגשם ובחושך, כשהוא לא יכול אפילו לראות את מה שהוא מחפש...
מרטין רוצה להכנס, למרות שזה קשה, כי הוא רוצה להוכיח את עצמו, אבל ברנז לא רוצה שהוא ייכנס כי הוא חושד בו.
אנבסיל לא אמור להכנס כי הוא אמור לדווח בראיית הקסם שהוא עדיין חי.
ג'אוורה לא תכנס כי זה לא מעניין אותה וכי היא יותר מדי בהיריון בשביל לשחק בדברים כאלו.
מה לעשות?
רגע... אולי דווקא יש לי רעיון... טכניקת בובת העץ המשופרת....
עריכה:
אוקיי, ברנז יתנגד לרעיון שמרטין ילך לבדוק, אבל לא יתנדב, ואז ג'אוורה תגיד שזה חשוב שמישהו יבדוק את זה, ושברנז יוכל ללכת לבדוק את זה עם טכניקת בובת העץ המשופרת ועדיין להשאר בטוח. ברנז מסכים לזה, נכנס למים, נתפס על ידי החזיר, אנבסיל מכריז על זה, ברנז הופך לבול עץ, ג'אוורה הופכת לברנז, וג'אוורה מופיעה מהאדמה, מרטין אומר שעכשיו כשאנחנו יודעים שהחזיר עדיין חי, אם הג'מוזה יכול לאסוף אותו הוא יעשה זאת ASAP, ולכן הוא חייב למהר והוא קופץ למים בלי שברנז מספיק לערער על כך, הוא הורג את מה שנותר מהחזיר וחוזר עם החנית שלו כראיה וכמנצח. אנבסיל יצדיק את זה שמרטין אכן הרביץ לחזיר במים, וברנז יישאר מסופק עד שלא ישמע את ההסבר של מרטין לארועים האחרונים.
HOW IS THAT?
[SIZE=1]אני מצפה לתגובה בסגנון "What the fuck did I just read"[/SIZE]
"What the fuck did I just read"
אוקיי אז עכשיו נעדכן את זה בסיפור ונוכל להמשיך את פרק 25.
שבת שלום :)
[QUOTE=Odin Borson;1445386]תגיד,איך קוראים להיטמן באמת?[/QUOTE]
סוד
אז אתה טוען שפגשתי אתמול רוח?
אל תהיה מטומטם.
אוף אני כבר הרבה זמן תקוע על הפרקים המטומטמים עם וורגון והמאסטר... נראה לי שבוע הבא אני אסיים סוף סוף את פרק 25, אבל אז עוד נותר לי פרק שלם של הטמטום הזה, ואחרי זה אני אצטרך לחשוב מה אני עושה עם השניים-שלושה פרקים עם הזומבים... כי ההיגיון שהנחה אותי בכתיבת הקטע הזה בעבר לוקה בחסר בברור.
אני הולך לנסות להכין משחקים בפלאש,מקווה שאני אצליח
[QUOTE=Odin Borson;1445442]אני הולך לנסות להכין משחקים בפלאש,מקווה שאני אצליח[/QUOTE]
לא קל