-
היטמן לא שם לב לתלונה העיקרית עליו: שימוש בפורום כאמצעי הקרבה לצורך השגת המטרות הזדוניות שלו. אם ניתן לו להמשיך בכיוון הזה יהיה לכם טוב מאוד וזה לא מה שאתם רוצים, תסמכו עליי.
@monster
עצה מאדם שהיה במצב דומה לשלך: תעמיד פנים שאתה בוגר. ככה אנשים כאילו מכבדים אותך ולוקחים אותך ברצינות, ואז כשאתה מטיל עליהם את הפצצות הכבדות אין להם מושג מה לעשות עם זה והם מתאבדים.
-
[quote=lordabizi;1457405]היטמן לא שם לב לתלונה העיקרית עליו: שימוש בפורום כאמצעי הקרבה לצורך השגת המטרות הזדוניות שלו. אם ניתן לו להמשיך בכיוון הזה יהיה לכם טוב מאוד וזה לא מה שאתם רוצים, תסמכו עליי.
@monster
עצה מאדם שהיה במצב דומה לשלך: תעמיד פנים שאתה בוגר. ככה אנשים כאילו מכבדים אותך ולוקחים אותך ברצינות, ואז כשאתה מטיל עליהם את הפצצות הכבדות אין להם מושג מה לעשות עם זה והם מתאבדים.[/quote]
אבל אני אוהב להיות ילד קטן, לא בא לי להתבגר.
-
[quote=monster;1457407]אבל אני אוהב להיות ילד קטן, לא בא לי להתבגר.[/quote]
אני יודע, אבל תקרא את המילים שלי: [b]תעמיד פנים שאתה בוגר[/b]. אתה יכול להמשיך להחזיק בדיוק באותן אמונות שבא לך, אבל כלפי חוץ אתה תחילה תפגין נורמליות מסויימת, ואז כשהרגע יהיה נכון, תוכל לחשוף את האמת שלך ולתקוף איתה את בני האדם שכבר התרגלו למחשבה שאתה פחות או יותר בן אדם שפוי, ואז הם יהיו בכזה שוק שהמוצא היחיד שלהם יהיה למרוח את המוח שלהם על גבי עשרות מטרים.
-
[quote=lordabizi;1457409]אני יודע, אבל תקרא את המילים שלי: [b]תעמיד פנים שאתה בוגר[/b]. אתה יכול להמשיך להחזיק בדיוק באותן אמונות שבא לך, אבל כלפי חוץ אתה תחילה תפגין נורמליות מסויימת, ואז כשהרגע יהיה נכון, תוכל לחשוף את האמת שלך ולתקוף איתה את בני האדם שכבר התרגלו למחשבה שאתה פחות או יותר בן אדם שפוי, ואז הם יהיו בכזה שוק שהמוצא היחיד שלהם יהיה למרוח את המוח שלהם על גבי עשרות מטרים.[/quote]
אה אני מעדיף שיחשבו שאני לא שפוי.
לתקוף בני אדם זה לא יפהף אני נגד אלימות.
-
אבל להעמיד פנים מצריך השקעה. ):
-
[quote=monster;1457410]אה אני מעדיף שיחשבו שאני לא שפוי.
לתקוף בני אדם זה לא יפהף אני נגד אלימות.[/quote]
אתה משתמש באי שפיות לכאורה שלך כאמצעי להתמודדות עם בני אדם. האמצעי הזה הרבה יותר אפקטיבי אם הוא בא בצורה פתאומית. אם אתה קודם מפתה אותם להאמין שאפשר לדבר איתך כמו עם בן אדם רגיל ואז אתה אומר שאבא שלך הוא קיסר מאדים (למשל במקרה שלי) זה מוציא אותם משיווי משקל ואז ברגע הזה יש לך שליטה מלאה ביקום כולו.
מ נ י ס י ו ן.
-
היום יום הולדת לודימיר פוטין
-
מכירים את הימים האלה שמתבאסים אותך לגמרי? הלוואי ומחר יהיה יום חדש וטוב!
-
[QUOTE=PeterPan;1457415]מכירים את הימים האלה שמתבאסים אותך לגמרי? הלוואי ומחר יהיה יום חדש וטוב![/QUOTE]
כן:(
-
המצב של barmaster די בעייתי כי מצד אחד אם הוא מגיב להיטמן אז הוא משחק את המשחק שלו וזה נחשב כניעה, ומצד שני הוא לא יוצא טוב גם אם הוא אומר "אני יודע שלאף אחד לא אכפת אז תנעל".
אבל בכל מקרה ננסה לזרוק לו רמזים במה להאשים את היטמן:
רצח אופי מתוכנן לפורום. היטמן מתכנן לרצוח את האופי של הפורום הזה, והוא גורם לזה להראות כדבר טוב על ידי זה שהוא מארגן דברים נחמדים לכאורה כמו העלאת פלופי לפורום משוב וכל השטויות האלו. הוא מעוור את המשתמשים וגורם להם לחשוב שמה שהוא עושה טוב לפורום כשברור שהמטרה היחידה שלו היא קידום הפורום שלו, גם אם המחיר הוא שהפורום הזה יסבול ויושמד. כל השליטים תמיד אומרים שהם עושים הכל "לטובת העם", כי כל דבר אחר יגרום לדה-לגיטימציה עצמית גדולה, וזה טמטום. אני בטוח שלא צריך לציין דוגמאות למקרים שבהם "טובת העם" התבררה כאסון מוחלט.
-
הם ברחו מהמשוב והם מפחדים לענות לי.
-
זוהי טיפשות להסתער לקרב לפני שגיבשת את האסטרטגיה שלך עד הסוף. להגיב בלהט הרגע יכול לגרום רק לשטויות.
ובהמשך להודעה הקודמת שלי עם טובת העם, בוא ניתן בתור דוגמא אותי כמנהל חת"ם. אני לא הצהרתי שום דבר. אני לכאורה לא עשיתי שום דבר. כשהאשימו אותי שאני לא עושה שום דבר אמרתי שזה נכון ומוצדק, כי זו הדרך היחידה של המשתמשים בפורום לבטא את הרצונות שלהם (כשבפורום חת"ם זה אכן משהו מרכזי). אבל אלו שכן באו במגע איתי יכלו לתמוך בי ולאמר שמה שאני עושה אני עושה מצויין, ואז בכל תלונה עליי היו קופצים לעזרתי 4820948209840 משתמשים שאומרים שאני מנהל מצויין, למרות שלמראית עין אני לא עושה שום דבר.
אבל זה כמובן מתאים לפורום כמו חת"ם, שם המנהל בא במגע בערך עם כל דבר שקורה בפורום. לפקחים מנהלים ראשיים זה קשה יותר. לכן זה טיפשי לרצות להיות פקח או מנהל ראשי. Just saying.
-
אביזי על פי הגישה שלך,אני הגורם הראשי לכל מה שקורה כאן מלכתחילה חח אני זה שגרמתי לכל זה לקרות חח
ד"א,אביזי,גם אתה חלק מהרס הפורום חחחח
-
[quote=kittym;1457420]אביזי על פי הגישה שלך,אני הגורם הראשי לכל מה שקורה כאן מלכתחילה חח אני זה שגרמתי לכל זה לקרות חח
ד"א,אביזי,גם אתה חלק מהרס הפורום חחחח[/quote]
lolwut? מה אתה קשור?
וברור שאני תומך בהרס הפורום אבל אני תומך בהרס הפורום על ידי מוות איטי והדרגתי עד שהשמתש היחיד בפורום יהיה רותם. הפורום ימות בכבוד כפורום שכל המשתמשים עזבו אותו, אבל הוא שמר על אופיו עד נשימתו האחרונה ולעולם לא נכנע.
-