[QUOTE=Assassin;1470808]לא היא צמח. ולקרוא לאנשים חיות זה מעליב
פעם הבאה אזהרה[/QUOTE]
באן.
Printable View
פעם הבאה אזהרה[/QUOTE]
באן.
באן ip
פעם הבאה אזהרה[/QUOTE]
ההומור פה כמו יין אה, הופך לסביר+ עם השנים):
[QUOTE=Pen Draig;1470807]טלי את חיה???[/QUOTE]
אני חושבת... או שמתתי?
[QUOTE=טלי;1470811]ההומור פה כמו יין אה, הופך לסביר+ עם השנים):
אני חושבת... או שמתתי?[/QUOTE]
היום הלכתי לקולנוע
ראיתי ספר הג'ונגל 2 עם הכוסיות של כיתה ד'5
היה פיצוץ
היי
טוב היה ברור שזה לא יכו ללהימשך לנצח, ואחרי כמה פרקים טובים של נארוטו עכשיו יהיו כמה פרקים שלא ראויים לתואר זבל.
[QUOTE=טלי;1470806]אני ממש בדילאי
מתנצלת חח
שמונה עשרה!
אתה?[/QUOTE]
גם חחח
[QUOTE=LordAbizi;1470822]טוב היה ברור שזה לא יכו ללהימשך לנצח, ואחרי כמה פרקים טובים של נארוטו עכשיו יהיו כמה פרקים שלא ראויים לתואר זבל.[/QUOTE]
המנגה עוד שנייה נגמרת אז תהיה שמח שיש פרקים :(
כשראיתי את הפרומו לפרק הבא אני החשיבה שלי בערך הייתה כזו:
"נו טוב, פילר. נו אוקיי, יש פה את דיאדרה ג'יראיה נג'י ועוד כמה אנשים אז זה כנראה לא יהיה נורא מדי..." ואז ראיתי את הרובוט נארוטו הענקי שרואים לשנייה בסוף הטרייליר ואז "אוקיי זה יהיה זבל של פרק."
חחחח עידן י'קשיש
מי יכול להאשים את החמאס בזה שהם משתמשים בטילים... לתקוף ארטילרית ערים זה אחד הכלים הכי יעילים כדי לכבוש אותן. אלכסנדר מוקדון, אפילו עם העליונות האווירית שלו אל מול אטילה ההוני, לא מצליח לעצור את הפלישה שלי לשטח שלו. אפילו הוא מתקדם יותר טנכולוגית, ומזריק לי פתאום צנחנים כשאני משתמש בחי"ר של מלחמת העולם הראשונה, אני עדיין מפגיז לו ארטילרית את העיר. כל מה שנותר זה שאני אלמד ballistics ואז אני אוכל לייצר סוללות נ.מ., ואז אפילו העליונות האווירית שלו תרד אל מתחת לעפר. ועוד מעט יהיו גם לי מטוסים ואז שנינו נוכל לשחק במשחק הזה.
[QUOTE=LordAbizi;1470840]מי יכול להאשים את החמאס בזה שהם משתמשים בטילים... לתקוף ארטילרית ערים זה אחד הכלים הכי יעילים כדי לכבוש אותן. אלכסנדר מוקדון, אפילו עם העליונות האווירית שלו אל מול אטילה ההוני, לא מצליח לעצור את הפלישה שלי לשטח שלו. אפילו הוא מתקדם יותר טנכולוגית, ומזריק לי פתאום צנחנים כשאני משתמש בחי"ר של מלחמת העולם הראשונה, אני עדיין מפגיז לו ארטילרית את העיר. כל מה שנותר זה שאני אלמד ballistics ואז אני אוכל לייצר סוללות נ.מ., ואז אפילו העליונות האווירית שלו תרד אל מתחת לעפר. ועוד מעט יהיו גם לי מטוסים ואז שנינו נוכל לשחק במשחק הזה.[/QUOTE]
חחחחחח
שוב אתה מנסה להשתלט על העולם?
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1470841]חחחחחח
שוב אתה מנסה להשתלט על העולם?[/QUOTE]
אני חושב שהוא משחק civ 5
שתי התשובות בערך נכונות.
civ v זה ה-משחק!!!!!
חזרתי לשחק לא מזמן ב civ 5 gods and kings...
בינתיים לא ניצחתי אף משחק ברמה 5. עכשיו אני משחק עוד משחק אחד אבל זה כבר נראה לי אבוד למדי, כי אני מקום רביעי בניקוד, אלכסנדר מוקדון מקום ראשון ואני במלחמה איתו, ומקום שני זה הארון אל ראשיד שהשלים 2 חלקי חללית. אם אלכסנדר ואני נפסיק להילחם ונכסח ביחד את ארון אל ראשיד, ואז נחזור לכסח אחד את השני, אז יש לי סיכוי. אבל אלכסנדר לא מוכן לקבל הסכם של שקט ייענה בשקט... הוא דורש ממני לוותר על כל המשאבים שלי בתמורה לשלום...
בכל מקרה, תהא תוצאת המשחק הזה אשר תהא, אני אוריד את brave new world, ואשחק שם. שם המחשב טיפה פחות אגרסיבי, ושם יש תועלת בלשחק בשבדיה כי לכוח הדיפלומטי שלך יש השפעה מוקדם יותר (ניסיתי לשחק עם שבדיה בgods and kings, אבל כל הבריתות שלי עם ערי מדינה היו חסרי תועלת כי נפלתי טכנולוגית מאחורי כולם ואז כבר ניצחו ניצחון מדעי לפני שלמדתי את הטכנולוגיה של האומות המאוחדות...)