[url=http://www.zefhemel.com/upload/2008/02/funny-cat.jpg]מלחמה!![/url]
Printable View
[url=http://www.zefhemel.com/upload/2008/02/funny-cat.jpg]מלחמה!![/url]
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 11 2008, 08:35 PM
[b] לא הבנתי מה אני רואה... [/b][/quote]
איפה?
בזה עם הכדורסל
שים לב ליד השניה של ההוא עם הכחול
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 11 2008, 10:36 PM
[b] בזה עם הכדורסל [/b][/quote]
הוא נגע לו ב***
עצוב מאוד מאוד מאוד
יותר נכון פיצץ
[url=http://www.graphicsarcade.com/comments/funny/funny_comment_graphic_13.gif]אחים[/url]
איש אחד חוזר לבית שלו לאשתו נותן לה עט מוריד את החולצה, נשכב על הבטן ואומר לה : תעשי לי קוים לאורך הגב, אז היא עושה, אחרי זה הוא אומר לה תעשי לי קוים לרוחב ! והיא עושה, אחרי זה הוא אומר לה תאשים לי קוים לאורך והיא עושה, ואז הוא אומר לה עכשיו תעשי בשורה העלינה אותיות מ-א עד איזה אות שתגיעי, ואחרי זה בצד שמאל בעמודה הראשונה תעשי מספרים מ1 עד למספר שתגיעי, והיא עושה ואז הוא אומר לה : יופי, עכשיו תגרדי לי ב : ד5 !
זה טוב
[quote][i]Originally posted by the phenomenal[/i]@Dec 11 2008, 10:41 PM
[b] איש אחד חוזר לבית שלו לאשתו נותן לה עט מוריד את החולצה, נשכב על הבטן ואומר לה : תעשי לי קוים לאורך הגב, אז היא עושה, אחרי זה הוא אומר לה תעשי לי קוים לרוחב ! והיא עושה, אחרי זה הוא אומר לה תאשים לי קוים לאורך והיא עושה, ואז הוא אומר לה עכשיו תעשי בשורה העלינה אותיות מ-א עד איזה אות שתגיעי, ואחרי זה בצד שמאל בעמודה הראשונה תעשי מספרים מ1 עד למספר שתגיעי, והיא עושה ואז הוא אומר לה : יופי, עכשיו תגרדי לי ב : ד5 ! [/b][/quote]
לא הבנתי :ph34r:
השניה קצת גזענית אבל נחמדה וישנה
יום אחד לפני שדני שהיה מגמגם יצא מהבית באה אליו אמא שלו ואמרה לו : תלך לנהג ותגיד לו שאתה רוצה כרטיסיה, דני הלך לנהג, הנהג פתח את הדלת ודני אמר לו : א.. א.. אני .. רוצ רוצה כרטיסיה ! אז הנהג ירד מהאוטובוס, תפס את הילד ונגח לו בתוך הפרצוף, דני חוזר לבית שלו בוכה עם שבר באף וקצת דם, אמא שלו אומרת לו : מחר שאתה הולך לנהג תגיד לו רק : אפשר כרטיסיה, דני הסכים ויום למחרת הוא בא לנהג ואמר לו : אפ..אפש..אפשר כרטיס.. כרטיסיה ? הנהג ירד מהאוטובוס והפעם הזאת כיסח אותו במכות רצח, אחרי שדני חזר לבית שבור כולו מלא סימנים כחולים ובוכה, אמא שלו לקחה חופש מהעבודה ביום למחרת ובאה לנהג עם הבן שלה ואמר לו : למה אתה מרביץ לילד ? אז הנהג ענה : ל.. ל.. למה הוא צוח.. צוחק עליי ?!
כושי כורדי ואינדיאני רצו לעבוד במסעדה יוקרתית, נכנס הכושי למקום ובעל המסעדה אמר לו שהוא מצטער אבל לא כל הלקוחות אוהבים כושים ולכן הוא לא יכול להעסיק אותו, אחרי זה נכנס האינדיאני ובעל המקום אמר לו שאם ישמעו הלקוחות שהוא אינדיאני הם לא יגיעו יותר, אחרי זה מגיע הכורדי והתקבל, בעל המקום אמר לו להגיע יום אחרי ב-8:00 בבוקר, חוזר הכורדי לבית שלו ואמר לאינדיאני שיעיר אותו ב-7:30 כי הוא גם ככה כל יום גם ב-7:00, האינדיאני הסכים, הכורדי הלך לישון ובינתיים הכושי והאינדיאני שקינאו בו צבעו אותו בלילה בשחור, בבוקר מעיר אותו האינדיאני והוא הולך לעבודה, מנהל המקום אומר לו : אני לא מעסיק כושים, אז הכורדי אמר לו : אבל אני לא כושי, אני כורדי ! אבל מנהל המקום התעצבן ואמר לו תעוף מפה כבר ! הכורדי נעלב והתחיל ללכת חזרה לבית, בדרך הוא ראה ראי, הוא הסתכל בראי ואמר : איזה אידיוט האינדיאני הזה, במקום להעיר אותי, הוא העיר את הכושי !
מטומטם כזה
[quote][i]Originally posted by Chilli Sauce[/i]@Dec 11 2008, 08:44 PM
[b] מטומטם כזה [/b][/quote]
חחח
וואי
עקפתי את יוסי
בהרבה
וואלה?
כנראה