-
[quote]אליסה ~
את מבחינה בסטן בוהה בשפתיך. הוא מרוכז רק בהם ואז מתרכז ושואל אותך בבילבול מה "סליחה? שותפות? את רוצה לצאת איתי לסיבוב? התכונתי את רוצה לבדוק איתי חברות שיעסיקו אותנו אמ אותי?"[/quote]
[/quote]
'הוא בהה בי הרגע...? לאת אני סתם מדמיינת' תחלוף המחשבה בראשי. "כן בטח, בוא נעבור בין כמה חברות ואז כל אחד מאתנו ילך לחברה שהוא חושב שהכי תתאים לו" אומר.
אתחיל ללכת בשביל, ואבקש הוראות הגעה לחברה הכי קרובה.
-
[QUOTE=The Charmander;1481190]בל ~
"בל המבולבל!" כועס עליך אוק. "זכור את מי אתה מייצג, אנחנו לא מדברים על לברת סלולרי. טלפוקימון מורכבת משני מילים, טלפורט ופוקימון. המכשירים שלהם לא נבדקו על ידי מומחה מטעמי ועל כן הם היו מסוכנים ביות, יכלו לגרום לפוקימונים רבים נזק ואני דאגתי שהמאצנים ידעו על כך."
"מה שאתה דאגת לעשות הוא, פתחת חברה מתחרה ופירסמת מידע שלילי נגדנו. אני קורא לזה השתלטות עוינת, מקבלים על זה איזה, עשרים שנה בכלא בפועל? שאל את העורך דין שלך, הור ידיג לך." ענה בהתרסה בעל החברה.
אלון ~
"אני כבר מתעב אותך." הוא כועס בכל הכח. "צא סינדקוויל!" הוא העלה פרץ אש על גבו מיד.
רובי ~
הדלת נפתחת ומולך עומד אדם מקריח עם שיער ורוד ם_ם. הוא מביט בך בעצבנות. "במה אוכל לעזור לך?"
אליסה ~
את מבחינה בסטן בוהה בשפתיך. הוא מרוכז רק בהם ואז מתרכז ושואל אותך בבילבול מה "סליחה? שותפות? את רוצה לצאת איתי לסיבוב? התכונתי את רוצה לבדוק איתי חברות שיעסיקו אותנו אמ אותי?"[/QUOTE]
אעלה חיוך גדול על פני "היי שמי רובי, אחת מהבנות שלך שלחה.אותי אלייך לגבי התביעה על מכשרי ההנשמה במכרזי פוקיצונים. ידוע לך על זה משהו?"
-
[QUOTE=The Charmander;1481190]בל ~
"בל המבולבל!" כועס עליך אוק. "זכור את מי אתה מייצג, אנחנו לא מדברים על לברת סלולרי. טלפוקימון מורכבת משני מילים, טלפורט ופוקימון. המכשירים שלהם לא נבדקו על ידי מומחה מטעמי ועל כן הם היו מסוכנים ביות, יכלו לגרום לפוקימונים רבים נזק ואני דאגתי שהמאצנים ידעו על כך."
"מה שאתה דאגת לעשות הוא, פתחת חברה מתחרה ופירסמת מידע שלילי נגדנו. אני קורא לזה השתלטות עוינת, מקבלים על זה איזה, עשרים שנה בכלא בפועל? שאל את העורך דין שלך, הור ידיג לך." ענה בהתרסה בעל החברה.
אלון ~
"אני כבר מתעב אותך." הוא כועס בכל הכח. "צא סינדקוויל!" הוא העלה פרץ אש על גבו מיד.
רובי ~
הדלת נפתחת ומולך עומד אדם מקריח עם שיער ורוד ם_ם. הוא מביט בך בעצבנות. "במה אוכל לעזור לך?"
אליסה ~
את מבחינה בסטן בוהה בשפתיך. הוא מרוכז רק בהם ואז מתרכז ושואל אותך בבילבול מה "סליחה? שותפות? את רוצה לצאת איתי לסיבוב? התכונתי את רוצה לבדוק איתי חברות שיעסיקו אותנו אמ אותי?"[/QUOTE]
"סלולרי, טלפורט, אותו הדבר!" אנסה להציל מאט מהכבוד שנשאר לי. "לצערך אני חושש שבית במשפט יאמינו למומחה הלא הוא הפרופסור, ויפסלו את המוצר שלך" אגיד סמכותי "אולי הלקוח שלי טעה בדרכו, אך זה היה אך ורק לטובת הציבור והמאמנים שהוא כו אוהב" אסיים את תיעוני. "שנלך לבית הצדק?" אשאל בטוח מתמיד
-
[QUOTE=The Charmander;1481117]
אביזי ~
אתה מגיע לבניין. יוצא מהרכב וכריס מחכה לכם ליד הכניסה לובש כובע שחור לראשו. הוא נראה די מגוחך בעיניך.
"אז אני אראה לכם את המחשב הישן שלי." אתם נכנסים פנימה לחדר המחשבים והמשרד הצדדי של כריס נותר כפי שהיה.
"מה אתם עושים פה?" נשמעה השאלה הכל כך אובייס ואתה לא מופתע. מגיחה לעברכם נערה עם שיער אסוף. "אתם חייבים לעזוב, אנחנו סגורים. זה גם ממש לא מקום למבקרים! מה אתם עושים פה?!"
[/QUOTE]
אני אושיט בהחבא את היד שלי לפוכדור של גסטלי.
"הוי סוזי, קחי את זה בקלות. את בסדר אם זה שאני אקרא לך סוזי, נכון? בכל מקרה סוזי, זה בסדר, אנחנו טכנאים. לא קיבלת את המזכר? צריך לעשות עבודות תחזוקה רציניות ברשת הפנימית, וכדי לא להפריע אנחנו עושים את זה עכשיו, כשאין אף אחד על הרשת. את מבינה, אם נעשה את זה ויהיה אפילו משתמש אחד מחובר ברשת אז הTCP עלול בטעות להפיל את הsplay tree וזה יכול להיות מאוד לא יפה. ואת, סוזי, לא רוצה שזה יהיה על מצפונך, נכון? אז לכי הצידה, תתנתקי מהחשבון שלך, תצאי לסיור פאבים בעיר או משהו, ובעוד שלוש שעות אנחנו נסיים ותוכלי להוריד סרטים ב-100 ג'יגה בייט בננו שנייה." אנסה לאמר בקול כמה שיותר טכני ומשעומם, ולא לנסות לתת לה להתערב בנאום שלי.
-
[QUOTE=The Charmander;1481117]
ג׳רי ~
אתה מחליט לנסות. אתה פונה לדשא ומבחין בפוקימון מיד. זה היה פידג׳י. הוא נראה נחוש לקרב וליטלאו זינק מצס לצד בהתרגשות. הוא באמת יוצא מהשריון שלו.
[/QUOTE]
"יש לך את כל הציוד לתפיסת פוקימון? יש לך פוקדורים? או שאת רוצה שאתן לך אחד משלי?" אתחיל לשאול אותה שאלות ומיד אפסיק את עצמי כשאזכר שהיא באה אליי ממש חסרת אונים וכנראה שאין לה מושג. "אוקיי, בשביל לתפוס פוקימון חייבים להחליש אותו בקרב קודם. "ליטלאו ,דחוף את פיג'י!" אפקוד על ליטלאו הקטן והחמוד שלי
-
אלון ~
הוא מוכן מיד, הוא ממלא את האיזור בעשן סמיך ביותר. אקדח המים של טוטודייל חצה את העשן הסמיך אך לא ניתן לראות מה קורה עם סינדקוויל, שבנתיים מעבה את מסך העשן יותר ויותר. זה מתחיל להתקרב לעבר טוטודייל.
אליסה ~
את שואלת עוברי אורח ואחד מהם מספר לך שהבת שלו עובדת כעורכת דין בסרוליין. הוא מסביר לך איך להגיע וסטן מודה לו בקרב ולוחץ את ידו. אתם מתחילים ללכת לעבר היער שמוביל לורידיאן. היער עבות הוא ואת מאבדת ריכוז בזמן שאת בוהה בסטן שמתחיל לפלס את הדרך בזרועותיו ובטעות נראה שבעטת במשהו צהוב ומוזר. זה היה פוקימון. קקונה למעשה, והוא לא היה שמח. מיד הופיעו בידרילים זועפים והם נראו מוכנים לתקוף. סטן מיד שלף את הפוקדור שלו וגונן עליך, מהפוקדור יצא סקווירטל קטן וסטן פקד עליו לתקוף בבועות. הבידרילים החלו להתפזר מלבד שתי בידרילים עקשניים במיוחד...
"דחיפה!" פקד סטן, עוקב אחר מה שהפוקדע שלו מנחה אותו..."
את בודקת בפוקדע: קלפה יודעת שירה ונשיקה מתוקה.
רובי ~
"תביעה לגבי מה?" אמר מר ג׳וי. "אף אחד לא תבע אף אחד אדוני מוצץ הדם. זעף לעברך מר ג׳וי, הוא האדים פניו והחל לקלל נמרצות "הבת שלי אמרה לי שהם החליטו לשווק קפסולות לבני אדם. מה שעושה את זה בלתי אפשרי לשימוש פוקימונים. איך לדעתך אתה יכול לעזור, עם חליפת המיליון דולר והג׳ל על השיער?"
בל ~
"אני לא חושב שאף אחד ימצא את זה מעניין שאוק הוא המומחה. הוא פושע והעולם צריך לדעת את זה, אני לא מוכן להתקפל. ניפגש בעוד שעה בבית המשפט!" אמר והחליט לצאת לדרכו.
"מה עכשיו?" שאל אוק. הוא נראה היה לחוץ למדי.
אביזי ~
סלאפ. אתה שומע חבטה חזקה על המצח של כריס.
"הו כמובן!" אמרה הנערה בחיוך מתחכם. "אני מצטערת אדוני, אני מיד אלך לסיבוב!" היא חייכה ויצאה לדרכה מפטירה "ערב טוב כריס."
"אנחנו חייבים להתסתלק מכאן, היא עלתה עלינו. היא הולכת להזעיק אבטחה. יש לנו חמש דקות! הכנס את הכרטיס הזה זה יעתיק הכל פנימה!" אמר כריס "בנתיים תגבה אותי!"
השומר הראשון רץ לעברך "היי אתה!" הוא קורא, שולח סירסקיט לקרב!
ג׳רי ~
ליטלאו מזנק לעבר פידג׳י אך מפספס. פידג׳י ממהר לאויק ואז נוחת בכל הכח ונכנס בליטלאו המבוהל.
-
[QUOTE=The Charmander;1481414]אלון ~
הוא מוכן מיד, הוא ממלא את האיזור בעשן סמיך ביותר. אקדח המים של טוטודייל חצה את העשן הסמיך אך לא ניתן לראות מה קורה עם סינדקוויל, שבנתיים מעבה את מסך העשן יותר ויותר. זה מתחיל להתקרב לעבר טוטודייל.
אליסה ~
את שואלת עוברי אורח ואחד מהם מספר לך שהבת שלו עובדת כעורכת דין בסרוליין. הוא מסביר לך איך להגיע וסטן מודה לו בקרב ולוחץ את ידו. אתם מתחילים ללכת לעבר היער שמוביל לורידיאן. היער עבות הוא ואת מאבדת ריכוז בזמן שאת בוהה בסטן שמתחיל לפלס את הדרך בזרועותיו ובטעות נראה שבעטת במשהו צהוב ומוזר. זה היה פוקימון. קקונה למעשה, והוא לא היה שמח. מיד הופיעו בידרילים זועפים והם נראו מוכנים לתקוף. סטן מיד שלף את הפוקדור שלו וגונן עליך, מהפוקדור יצא סקווירטל קטן וסטן פקד עליו לתקוף בבועות. הבידרילים החלו להתפזר מלבד שתי בידרילים עקשניים במיוחד...
רובי ~
"תביעה לגבי מה?" אמר מר ג׳וי. "אף אחד לא תבע אף אחד אדוני מוצץ הדם. זעף לעברך מר ג׳וי, הוא האדים פניו והחל לקלל נמרצות "הבת שלי אמרה לי שהם החליטו לשווק קפסולות לבני אדם. מה שעושה את זה בלתי אפשרי לשימוש פוקימונים. איך לדעתך אתה יכול לעזור, עם חליפת המיליון דולר והג׳ל על השיער?"
בל ~
"אני לא חושב שאף אחד ימצא את זה מעניין שאוק הוא המומחה. הוא פושע והעולם צריך לדעת את זה, אני לא מוכן להתקפל. ניפגש בעוד שעה בבית המשפט!" אמר והחליט לצאת לדרכו.
"מה עכשיו?" שאל אוק. הוא נראה היה לחוץ למדי.
אביזי ~
סלאפ. אתה שומע חבטה חזקה על המצח של כריס.
"הו כמובן!" אמרה הנערה בחיוך מתחכם. "אני מצטערת אדוני, אני מיד אלך לסיבוב!" היא חייכה ויצאה לדרכה מפטירה "ערב טוב כריס."
"אנחנו חייבים להתסתלק מכאן, היא עלתה עלינו. היא הולכת להזעיק אבטחה. יש לנו חמש דקות! הכנס את הכרטיס הזה זה יעתיק הכל פנימה!" אמר כריס "בנתיים תגבה אותי!"
השומר הראשון רץ לעברך "היי אתה!" הוא קורא, שולח סירסקיט לקרב![/QUOTE]
"מזאת אומרת מה עכשיו." אגיד כואס "לבית המשפט! קשימה בוא כבר"
-
בל ~
"אתה בטוח במה שאתה אומר? למה יש מצב אני מאבד רשיון היום..."
-
[QUOTE=The Charmander;1481414]
רובי ~
[/QUOTE]
"בהתחשב בעובדה, שזאת עבירה על החוזה שלכם מולם. אין לי כנראה משהו שאוכל לעשות בשבילך" אומר בזעף אשלב את ידי "תודה על זמנך. בהצלחה בהמשך" אוסיף לו ואסתובב ללכת.
"עשיתי את זה בתור טובה ידידותית ותו לא. ביתך עזרה לי מאוד במסעי ורציתי לגמול לה. אבל כנראה שהבעיה היא משהו אחר, ולא החברה. אני מניח שתמיד תוכלו לחזור לצ'אנסי ולביצי הריפוי שלה.. מעניין כמה זמן זה ייקח עד שפוקימונים יחלימו" אוסיף ואתחיל לצעוד משם לאט
-
[QUOTE=The Charmander;1481423]בל ~
"אתה בטוח במה שאתה אומר? למה יש מצב אני מאבד רשיון היום..."[/QUOTE]
"למה שתאבד אותו??" אשאל בהתלהבות "הרי אתה המומחה הגדול בעולם לענייני פוקימונים! ואם אתה קובע שמשהו מסוכן להם סימן שזה מסוכן!" אגיד "עשית שירות חשוב לציבור!"
-
רובי ~
"עצור!" אתה שומע וחיוך קטן מפציע על פיך (יא זבל אתה טוב!). מר ג׳וי סופק ידיו ומזמין אותך לשבת. "מה בפיך. איך אמרת שקוראים לך?"
בל ~
"אגיד לך את זה. אתה באמת מאמין בי במלוא הכנוץ. את זה אני אוהב בך ילד. בוא נסע לבית המשפט, אני בטוח שננצח."
אתם יוצאים ברכבו של אוק על כביש ראשי ולפתע אתה מרגיש קור רציני. נררה שיש בעיה על הכביש, סנוראנטס רבים וכעוסים יורים רוח שלגית חכל עבר!
-
[QUOTE=The Charmander;1481414]אלון ~
[/QUOTE]
'מה לעשות.. מה לעשות...' אחשוב בלחץ ואתבונן בטוטודייל בדאגה, מכפכף לעצמי את הצוואר בלחץ. "יש לי!" אקרא, כן כן, בקול.
"טוטודייל, תשתמש באקדח מים בעודך מסתובב על האדמה כמו איזה רקדן ברייקדאנס!" אסביר לו, ואקווה שיבין מה רצוני. "פשוט תסתובב על האדמה ותשתמש באקדח מים!"
'ככה הוא לא יוכל לפספס את סינדקוויל, אפילו לא מבעד לעשן' אחשוב.
-
[quote][quote=the אליסה ~
[/quote]
"קלפה! תשתמשי בשירה" אצעק בלחץ לקלפה. 'אני לא מאמינה שזה קורה לי-אני מותקפת על ידי בידרלים!'.
"סטן, ברגע שהם יירדמו, תגיד לסקווירטל לתקוף אותם ואז, שהם יהיו ישנים ומעט פגועים נוכל לברוח!" אומר לסטן בתקווה שיקשיב לי.
-
[QUOTE=The Charmander;1481431]רובי ~
"עצור!" אתה שומע וחיוך קטן מפציע על פיך (יא זבל אתה טוב!). מר ג׳וי סופק ידיו ומזמין אותך לשבת. "מה בפיך. איך אמרת שקוראים לך?"
בל ~
"אגיד לך את זה. אתה באמת מאמין בי במלוא הכנוץ. את זה אני אוהב בך ילד. בוא נסע לבית המשפט, אני בטוח שננצח."
אתם יוצאים ברכבו של אוק על כביש ראשי ולפתע אתה מרגיש קור רציני. נררה שיש בעיה על הכביש, סנוראנטס רבים וכעוסים יורים רוח שלגית חכל עבר![/QUOTE]
"מה... אבל... למה... אוףף!" אתאצבן "כל פעם, כל פעם שאני מנסה לעשות משהו יש איזה מקרה ראנדומאלי ודפוק שמשבש הכל!" אני לא אוכל יותר קרסתי תחת הלחץ של היום הזה, נשברתי. "אוק יש לך פאקינג דרקון בפוקדור! תתשתמש בוא כבר גאד דמאט!" הכאס שלי יצא מכל שליטה, אומנם הסטרתי זאת אך זה היה היום המלחיץ ביותר בחיי, והלחץ ניצח את השלווה שלי.
-
אלון ~
אתה פוקד על טוטודייל להסתחרר אך הוא מזלזל ברעיון שלך ויורה אקדח מים פעם נוספת ישירות לעבר העשן לכל עבר. לבסוף נשמעה חבטה רמה שמתבררת כסינדקוויל שהוטח על העץ מאחוריו. הוא מזדקף ונפקד עליו לתקוף בגחלת.
אליסה ~
קלפה נלחצת מאוד ולא מסוגלת לשיר, היא מנסה אך מזייפת מאוד! בנתיים סטן לא מוותר ונלחם בעוז, הוא ניתרל אחד מהבידרילים ונותר רק עוד אחד, שעף חעבר סטן ישירות והעיף אותו לאחור לשיחים!
בל ~
אוק יצא לדשוחח עם הסנאורנטים ולבסוף מחלץ אותך מהמצב. אתם חוזרים לצאת ךדרך ומגיעים לבניים הגדול של בית המשפט. אתה נכנס בזמן והשופטת מקחקחת בגרונה. היא מסבירה לך שלהגיע בזמן גורם לעיכוב כח המשפט לבטח לא מתחיל בזמן!