-
[QUOTE=Sharpedo;1500050][COLOR=#ff0000]
[B]
מייק-
אהבתי את היצירתיות, תמשיך ככה! עוד משהו מגניב שחשבתי עליו היה זה שאתה יכול ךהגיד לפידגיוטו לסחוב את בלבזור ברגליה ובלבזור יתקוף בגפנים מהאוויר. תמשיך כך![/B]
פידגיוטו משיבה רוח כנגד הלהביור שמתפזר, ספירו פוגע בפידגיוטו וחלק מהלהביור ממשיך לכיוון בלבסור שקופץ ונוחת על נידורן בבלימה חזקה. נידורן תוקף בתגובה את בלבסור בחיצי קעל שמסבים לו נזק אך גל הניצוץ של אלקיד עוצר בעדו מלהמשיך. נידורן לא מוותר ובועט פעמיים באלקיד, אלקיד מפגין עוצמה כשהוא תופס את אחת הרגליים של נידורן ומטיח אותו על הקרקע בעוצמה. ספירו ופידגיוטו עוברות לאוויר, ספירו תוקפת ברדיפה ומנסה לתפוס את פידגיוטו שרק מתעופפת, מתחמקת ופוגעת בספירו פעם אחר פעם במתקפה אווירית ואז באס אווירי שמעלף את ספירו לחלוטין. צארמליון לא מוותר ואורב מאחורי אלקיד ושורט אותו בציפורן דרקון שפוגעת בו קשה. מה תעשה? [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
חחחחחח תודה תודה, רציתי משהו עם אלקיד אבל לא היה לי כוח לחשוב.
--------------
"בלבאזור אתה תשאר על נידורן, פידג'יוטו, אלקיד שניכם על צ'ארמיליון. בלבאזור תתפוס את נידורן בעזרת הגפנים שלך ותטיח אותו על הקרקע כמו שעשינו בעבר. אלקיד, גל הלם על נידורן. פידג'יוטו תפסי את אלקיד בעזרת הציפורניים שלך ותשחררי אותו מעל צ'ארמיליון, כשאתה מעל צ'ארמיליון תנחית עליו אגרוף רעם עוצמתי!"
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"בלבאזור אתה תשאר על נידורן, פידג'יוטו, אלקיד שניכם על צ'ארמיליון. בלבאזור תתפוס את נידורן בעזרת הגפנים שלך ותטיח אותו על הקרקע כמו שעשינו בעבר. אלקיד, גל הלם על נידורן. פידג'יוטו תפסי את אלקיד בעזרת הציפורניים שלך ותשחררי אותו מעל צ'ארמיליון, כשאתה מעל צ'ארמיליון תנחית עליו אגרוף רעם עוצמתי!" את הפוקד על הפוקימונים שלך. בלבזור מפספס בפעם הראשונה אך בפעם השניה מצליח לתפוס את נידורן ולהטיח אותו פעמים רבות בקרקע ומצליח לעלף את נידורן. פידגי'וטו עפה במהירות לכיוון אלקיד ומחזיקה אותו באמצעות רגליה החזקות ומתעופפת עם אלקיד מעל צ'ארמיליון, "צ'ארמיליון להביור!" המאמן פוקד וצ'ארמיליון משחרר מטח לוהט של אש. ידו של אלקיד נטענת בחשמל חזק ובעודו נופל על צ'ארמיליון אגרופו של אלקיד חוצה את הלהביור לשניים עד שהוא לבסוף פוגש את צ'ארמיליון ומכה בו בעוצמה ביחד עם תנופת הנפילה. צ'אמריליון מתעלף. "קרב טוב מאוד" אומר המאמן ומחזיר את הפוקימונים שלו והולך למרכז הפוקימונים ומרפא אותם. הפוקימונים שלך רוקדים מאושרים מהקרב הטוב שנלחמו, האימונים עם ג'קלין בהחלט מועילים. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500014][COLOR=#ff0000][B]
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
אתה מודה לרורק על המחמאה לאייפום ומבין שיש לה סיכוי טוב לנצח. [RIGHT]"הישארי על זנבך! היי ממוקדת והשתמשי באצבעות של הזנב כדי לחוש מקרוב את הקרקע. הרגישי אותה זזה! כשאת מרגישה את אוניקס מתקרב או כל תזוזה רצינית בקרקע, קפצי הכי גבוה שאתה יכול ואז סבירת לבנים, שוב! הישר לראשו!" אתה פוקד על אייפום שנעמדת על זנבה ומנסה להרגיש תנודות שונות. "יפה מאוד" רורק אומר בחיוך. אייפום קופצת ולאחר שניה בודדה אוניקס מתפרץ מהאדמה בפראות. אייפום קופצת ומטעינה שוב זבירת לבנים אך אוניקס התכונן לכך ומטיח אותה בקיר באמצעות זנב ברזל, למרות האימונים ולמרות שאייפום חזקה, אתה מבין שאוניקס הוא פוקימון חזק. "היה מאוד טוב" רורק אומר בחיוך. מה תעשה?
[/QUOTE]
אומר לו:"תודה רבה, אבל זה עוד לא היה. איפום, צוות כפול! את ושכפוליך, רוצו מסביב לכל הזירה, התקיפו את אוניקס בשבירת לבנים מכל כיוון! איפון ועוד כמה שכפולים, התקיפו דארך החור של החפירה שלו!" אומר להם. 'טקטיקה די מעניינית' אחשוב לעצמי' אם יום אחד אצליח ללמד את אחד מפוקימוניי חפירה אני בטוח שאני אשתמש בה יותר'. אצפה במהלך שפקדתי על איפום לבצע.
-
[COLOR=#006400][B]פטריק-
חחח באסה, רציתי לרשום שהיא התעלפה ושכחתי, טוב נו.[/B]
אתה פוקד על אייפום להשתמש בצוות כפול וככה היא עושה, 10 אייפומים מופיעים סביב אוניקס ופוגעים בו בשבירת לבנים. אוניקס מחסל אחד אחד מהם עם זנב ברזל חזק, כשאייפום האמיתית קופצת על אוניקס ופוגעת בו שוב, אוניקס מתעצבן לגמרי ומשתמש בזריקת סלעים שמעלפת את אייפום. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
מאט-
אתה משחרר את סוובלו וצרמנדר ומודה להם על הקרב, אתה מחבק אותם והם מחזירים לך חיבוק אוהב כשהם מסמיקים, סוובלו מאוד אוהב אותך, מקורו הקטן מנקר את ראשך בחיבה רבה ואילו צרמנקר מחזיק את ידך ומחכך בה את ראשו. אתה נפרד מרוקסן וחוזר כל הדרך לדרך 104, זה אומר לחצות ביער פטלבורג. אתה פוגש פוקימונים רבים בדרך, ולאחר סריקה של כולם אתה מבין כי מדובר ב- [/QUOTE]
"טריקו יכול להיות אימון נהדר למאדקיפ. בוא נצא לדרך!" אני מכריז בהתלהבות. "מאדקיפ, אני בוחר בך! סטירת בוץ!"
-
[COLOR=#800080][B]מאט-
תעשה קרב כפול אם כבר! או אפילו משולש, לא עדיף? וחשבתי שתרצה לתפוס אחד מהפוקימונים פה, אבל אני מניח שאתה גם חושב שפוקימוני עשב זה לא משהו מאסט בצוות.[/B]
[RIGHT]"טריקו יכול להיות אימון נהדר למאדקיפ. בוא נצא לדרך!" אתה קורא ומשחרר את מאדקיפ שיוצא מוכן לקרב. "מאדקיפ, אני בוחר בך! סטירת בוץ!". מאדקיפ מתקרב לטריקו ומשחרר מפיו מטח של אדמה בוצית שעפה לטריקו על הפרצוף וגורמת לו לטישטוש. "טריקו!" טריקו קורא ומזיז את הבוץ מעיניו ותוקף בקליע זרעים שמאדקיפ מצליח להתחמק מהם, האומנם טריקו מכין מטח נוסף. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500052][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
[RIGHT]״ריולו, אל דאגה. אני פה! נחלץ אותך מזה״ אתה מנסה להרגיע את ריולו שמתקשה לשמוע אותך בגלל כל ההנפות הרמות של לארבסטה, "כל הכבוד חמודי!" המאמנת קוראת. לאור קריאותיך לגרום לריולו להשתחרר המאמנת מנדנדת את ראשה, "זה לא יעזור לו, אבל הרשה לי! לארבסטה!" המאמנת קוראת ולארבסטה מעיף את ריולו לאוויר ויורה גחלת חמה על הגולם שיצר סביבו ושורף את הגולם ואת ריולו ביחד. ריולו עומד להתרסק באוויר אך לארבסטה מכין בשבילו מיטת משי שמקפיצה את ריולו בהרבה פחות גובה. ריולו משתנק ונראה שהוא ממש מפחד, הוא תוקף במתקפה מהירה אך הוא כנראה מפתח פוביה מלארבסטה ועושה זאת לא באופן מלא. ריולו מדחיק את לארבסטה אחורה אך לארבסטה משתמש במציצת חיים ומעלף את ריולו במקום. "כל הכבוד לארבסטה!" המאמנת קוראת ומחבקת את הפוקימון שלה, ואילו ריולו מתאמץ לעמוד ומתחיל לבכות ולברוח מהזירה. מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
מה?! איך זה קרה? פקדתי עליו לעשות דברים אחרים לגמריי, איך הוא הגיע למצב הזה.
~~~~
אביט בריולו המעולף ואתמלא כעס ומרמור 'איזה חוסר משמעת... זה לא היה צריך לקרות כלל' ועוד 'טוב נו... הוא בסה"כ מתחיל נקווה שהוא ישתפר במהרה'. אשלוף את הפוקדור שלו ואחזיר את ריולו לנוח ליפני שיספיק להתרחק.
לאחר מכן אודה לה על הקרב ואלך למרכז הפוקימונים לרפא את השניים שנלחמו. ואחזור לטייל בעיר ולחפש מקום מוצל ונעים להתאמן בו, שם אוציא את ריולו ואושאווט.
-
[QUOTE=Sharpedo;1500061][COLOR=#006400][B]פטריק-
חחח באסה, רציתי לרשום שהיא התעלפה ושכחתי, טוב נו.[/B]
אתה פוקד על אייפום להשתמש בצוות כפול וככה היא עושה, 10 אייפומים מופיעים סביב אוניקס ופוגעים בו בשבירת לבנים. אוניקס מחסל אחד אחד מהם עם זנב ברזל חזק, כשאייפום האמיתית קופצת על אוניקס ופוגעת בו שוב, אוניקס מתעצבן לגמרי ומשתמש בזריקת סלעים שמעלפת את אייפום. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
סעמקוק
~~~~~
"אוקיי טרטוויג, הגיע תורך! צא, והתקף את אוניקס בעלי תער! תקוף על טווח רחב ככל שאתה יכול! פגע בו מכמה שיותר כיוונים!" אומר לו. 'אני מקווה שזה יעבוד...' אחשוב.
-
[COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]"אוקיי טרטוויג, הגיע תורך! צא, והתקף את אוניקס בעלי תער! תקוף על טווח רחב ככל שאתה יכול! פגע בו מכמה שיותר כיוונים!" אתה קורא לטרטוויג שיוצא למתקפה. טרטוויג יורה עלי תער שחותכים את גופו החסון של אוניקס ומפילים אותו לקרקע, "אוניקס זנב ברזל שוב!" רורק קורא ופוגע בטרטוויג ומחליש אותו. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-
חח מה הקשר חוסר משמעת? הוא ניסה להשתחרר בריסוק סלעים מהמשי ולא הצליח אז המאמנת שיחררה אותו בשביל המהלך שלה. והוא פיתח פוביה כנגד לארבסטה כמו שמיסטי מפחדת מפוקימוני חרק.[/B]
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור וחוזר למרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך ומוצא לך פינה שקטה בסמוך לעיר. אתה משחרר את אושואווט וריולו שנראה לא טוב, מאוד עצוב ומאוכזב מעצמו. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500069][COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#0000cd][RIGHT][B][U]דרו-[/U]
חח מה הקשר חוסר משמעת? הוא ניסה להשתחרר בריסוק סלעים מהמשי ולא הצליח אז המאמנת שיחררה אותו בשביל המהלך שלה. והוא פיתח פוביה כנגד לארבסטה כמו שמיסטי מפחדת מפוקימוני חרק.[/B]
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור וחוזר למרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך ומוצא לך פינה שקטה בסמוך לעיר. אתה משחרר את אושואווט וריולו שנראה לא טוב, מאוד עצוב ומאוכזב מעצמו. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
אוייש... איך אני שונא את הרגעי 'אש קאטצ'אם' האלה של לנחם תפוקימון.
~~~~~
"ריולו, דיי תתעשת על עצמך. בסדר בסה"כ הפסדת חמוד... זה לא אומר כלום והדרך עוד ארוכה. אנחנו נתאמן עכשיו, נלמד זה מזה ונשתפר ואתה עוד תיהיה חזק מאוד! סמוך עליי בזה" אומר כשאני מתכופף ומלטף אותו בקריצה האופיינית לי. לאחר מכן אוסיף להגיד לו "אתה מרגיש בסדר? מוכן להתאמן? אני בטוח שזה יעשה לך טוב, יחזק אותך ואולי תלמד מתקפה. הסתכלתי בפוקדע ויש כמה שנראלי כדי שתלמד. כך תנצח פוקימונים כמו לארבסטה הזה" אסביר לו
-
[QUOTE=Sharpedo;1500069][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]"אוקיי טרטוויג, הגיע תורך! צא, והתקף את אוניקס בעלי תער! תקוף על טווח רחב ככל שאתה יכול! פגע בו מכמה שיותר כיוונים!" אתה קורא לטרטוויג שיוצא למתקפה. טרטוויג יורה עלי תער שחותכים את גופו החסון של אוניקס ומפילים אותו לקרקע, "אוניקס זנב ברזל שוב!" רורק קורא ופוגע בטרטוויג ומחליש אותו. מה תעשה?
[/QUOTE]
"טרטוויג, אתה יכול! תתחמק מאוניקס, השתמש בנסיגה ונסה להתגלגל בעודך בתוך הקונכיה מחוץ לטווח הפגיעה שלו!" לאחר מכן, פגע בו עם העלי תער הכי חזקים שלך, מרחוק! אני יודע שאתה יכול! אתה הפוקימון הכי חזק שלי!" אומר לו. 'אני גאה בך' אחשוב בלב, אקווה שהוא איכשהו שומע.
-
[COLOR=#008000][B]פטריק-[/B]
[RIGHT]"טרטוויג, אתה יכול! תתחמק מאוניקס, השתמש בנסיגה ונסה להתגלגל בעודך בתוך הקונכיה מחוץ לטווח הפגיעה שלו!" בתוך הקונכיה מחוץ לטווח הפגיעה שלו!" לאחר מכן, פגע בו עם העלי תער הכי חזקים שלך, מרחוק! אני יודע שאתה יכול! אתה הפוקימון הכי חזק שלי!" אתה קורא ומדרבן את טרטוויג שפוקח את עיניו ולפתע העלים של הנבט שלראשו מתחילים לזהור ונראה שהם שואבים את כוח השמש, טרטוויג נראה בריא לחלוטין. [B]טרטוויג למד סינטזה! [/B]לפתע, קורה הבלתי ייאמן. טרטוויג כולו מתחיל לזהור בלבן! גופו אט אט נהיה מסיבי וגדול יותר, וכשגופו החדש מוצג בפניך, טרטוויג נראה אחרת לגמרי! [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/388.gif[/IMG] "גרוטל!" גרוטל שואג בפראות! ואתה סורק את הפוקידע ומגלה שטרטוויג התפתח! אוניקס מכין עוד זנב ברזל פוגע בגבו של גרוטל אך אתה מבחין כי גופו המסיבי והחדש מצליח לעמוד במכה! גרוטל מרים את גופו ומפיל את אוניקס. גרוטל שובר סלעים באמצעות גבו המשוריין ומיד אחר כך מייצר בפיו כדור אנרגיה ירוק ומשגר אותו על אוניקס שפוגע בו בחוזקה שמעלף אותו לחלוטין! [B]גרוטל למד כדור אנרגיה! [/B][B]גרוטל למד שאיבת מגה![/B]. "המנצח הוא פטריק!" השופט קורא וגרוטל צוהל בשמחה ובששון. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-
חחחח זה חלק מהעלילה! אם אני אעשה שכל הפוקימונים הם כמו רובוטים זה ייראה לא אמין, הפוקימון הרגע בקע מביצה וזה הקרב הראשון שלו, חוצפן!
[/B][RIGHT]"ריולו, דיי תתעשת על עצמך. בסדר בסה"כ הפסדת חמוד... זה לא אומר כלום והדרך עוד ארוכה. אנחנו נתאמן עכשיו, נלמד זה מזה ונשתפר ואתה עוד תיהיה חזק מאוד! סמוך עליי בזה" אתה אומר ונראה שריולו מבין את מה שאתה מנסה להגיד לו. "אתה מרגיש בסדר? מוכן להתאמן? אני בטוח שזה יעשה לך טוב, יחזק אותך ואולי תלמד מתקפה. הסתכלתי בפוקדע ויש כמה שנראלי כדי שתלמד. כך תנצח פוקימונים כמו לארבסטה הזה" אתה מסביר ונראה שריולו מוכן להתאמן ולהתחזק. אושואווט מחייך לריולו ומעודד אותו אפילו יותר וגורם לו לרצות להתאמן. שני הפוקימונים נלחמים, ברור שאושוואוט מוותר לריולו אך נראה שריולו אכן מבין עניין הקרבות. ריולו מחזק את שרירי גופו כשלפתע אגרופיו זוהרים בלבן ונעים במהירות רבה ופוגעים באושוואוט בפניו! [B]ריולו למד אגרוף קליע! [/B]מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500058][COLOR=#ff0000][B]מייק-[/B]
[RIGHT]"בלבאזור אתה תשאר על נידורן, פידג'יוטו, אלקיד שניכם על צ'ארמיליון. בלבאזור תתפוס את נידורן בעזרת הגפנים שלך ותטיח אותו על הקרקע כמו שעשינו בעבר. אלקיד, גל הלם על נידורן. פידג'יוטו תפסי את אלקיד בעזרת הציפורניים שלך ותשחררי אותו מעל צ'ארמיליון, כשאתה מעל צ'ארמיליון תנחית עליו אגרוף רעם עוצמתי!" את הפוקד על הפוקימונים שלך. בלבזור מפספס בפעם הראשונה אך בפעם השניה מצליח לתפוס את נידורן ולהטיח אותו פעמים רבות בקרקע ומצליח לעלף את נידורן. פידגי'וטו עפה במהירות לכיוון אלקיד ומחזיקה אותו באמצעות רגליה החזקות ומתעופפת עם אלקיד מעל צ'ארמיליון, "צ'ארמיליון להביור!" המאמן פוקד וצ'ארמיליון משחרר מטח לוהט של אש. ידו של אלקיד נטענת בחשמל חזק ובעודו נופל על צ'ארמיליון אגרופו של אלקיד חוצה את הלהביור לשניים עד שהוא לבסוף פוגש את צ'ארמיליון ומכה בו בעוצמה ביחד עם תנופת הנפילה. צ'אמריליון מתעלף. "קרב טוב מאוד" אומר המאמן ומחזיר את הפוקימונים שלו והולך למרכז הפוקימונים ומרפא אותם. הפוקימונים שלך רוקדים מאושרים מהקרב הטוב שנלחמו, האימונים עם ג'קלין בהחלט מועילים. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
"זה היה קרב פשוט מושלם, תיאום נהדר ביניכם יופי של עבודה." אחמיא להם "קדימה בואו נלך לרפא אתכם" בתום הריפוי אתקדם ביחד איתם לעבר מערת הירח.
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-
תחבק אותם! הם הפוקימונים שלך! חחח
[/B][RIGHT]"זה היה קרב פשוט מושלם, תיאום נהדר ביניכם יופי של עבודה." אתה מחמיא להם ורץ לרקוד ולשמוח איתם, פידגיוטו יושבת לך על הכתף בגאווה ואילו אלקיד מחזיק את ידיך כשבלבזור מדגדג אותך עם הגפנים שלו. כולכם בקשר מצוין אחד עם השני. אתם חוזרים למרכז הפוקימונים שם אתה מרפא את כולם וביחד ארבעתכם נכנסים למערת הירח לאחר שאתה קורא את הוראות האזהרה במערה וכן מידע נוסף שניתן למצוא במערה הזו פוקימונים שונים כמו אוניקס וריהורן.
[/RIGHT]אתה מוציא פנס מהתיק שלך ומתחיל ללכת בעקבות השביל המסומן להגעה לעיר סרוליין. אתה צופה במספר מאמנים נלחמים בתוך המערה, ותוך כדי אפילו מצליח לזהות מספר פוקימונים שראית וחלק שלא ראית [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/074.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/035.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/050.gif[/IMG] מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500097][COLOR=#ff0000][B]מייק-
תחבק אותם! הם הפוקימונים שלך! חחח
[/B][RIGHT]"זה היה קרב פשוט מושלם, תיאום נהדר ביניכם יופי של עבודה." אתה מחמיא להם ורץ לרקוד ולשמוח איתם, פידגיוטו יושבת לך על הכתף בגאווה ואילו אלקיד מחזיק את ידיך כשבלבזור מדגדג אותך עם הגפנים שלו. כולכם בקשר מצוין אחד עם השני. אתם חוזרים למרכז הפוקימונים שם אתה מרפא את כולם וביחד ארבעתכם נכנסים למערת הירח לאחר שאתה קורא את הוראות האזהרה במערה וכן מידע נוסף שניתן למצוא במערה הזו פוקימונים שונים כמו אוניקס וריהורן.
[/RIGHT]אתה מוציא פנס מהתיק שלך ומתחיל ללכת בעקבות השביל המסומן להגעה לעיר סרוליין. אתה צופה במספר מאמנים נלחמים בתוך המערה, ותוך כדי אפילו מצליח לזהות מספר פוקימונים שראית וחלק שלא ראית [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/095.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/074.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/035.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/050.gif[/IMG] מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'אז אין פה משהו מיוחד עד עכשיו...' אחשוב לעצמי ואתקדם