-
[quote=DButcher;603672][B]סילבר[/B] -
גרצ'ומפ שולח להביור אדיר לכל כיוון אפשרי ונראה שהוא גורם לשריפה אדירה סביבך והורס לכל הפוקימונים בסביבה את הבית,
מה תעשה?[/quote]
אני אומר לפרליגטור להשתמש במשאבת הידרו לכבות את כל האש ואני אומר ללוקאריו ולגראצומפ להשתמש במהירות אקסטרים כדי להציל את כל הפוקימונים
-
[quote=DButcher;603659][B]ג'וני[/B] -
מטאנג משתמש במהירות ונעשה זריז וקליל יותר ואש אומר:"גלגל להבה, קדימה!" ואינפרנייפ נכנס במטאנג בחוזקה ונראה שהוא פוצע אותו קשה,
"להביור, עכשיו!" אומר אש ואינפרנייפ יורה להביור אדיר על מטאנג שלוכד את המתקפה שלו עם על-חושי ומחזיר אותה אליו אך נראה שלא נגרם לו נזק רב,
אינפרנייפ מתאושש בקלות ואש ממהר להגיד:"קדימה להביור פעם נוספת!" ואינפרנייפ שולח להביור אדיר ששורף את מטאנג ומחסל אותו,
"מה אני עושה פה אתה שואל, טוב הגעתי הנה כדי להשתתף באתגרים של אי הקריסטל כמובן!" הוא משיב לך בחיוך,
מה תעשה?
[/quote]
"נהדר" אומר לו ואחזיר את מטאנג לפוכדור" היית מצוין צא פלוטזל" אומר ואוציא את פלוטזל מהפוכדור "השתמש במערבולת ואחר כך באקדח מים" אומר לו
-
[b]יואב[/b] -
אתה ניגש עם המאמן של גרובייל למכונת החילופים ותוך מספר שניות יש לך גרובייל חדש ואריאדוס עבר לידיים אחרות!
מה תעשה? [b]החלפת את אריאדוס בגובייל![/b][/quote]
"יופי עכשיו יש לי גרובייל" אני אומר לעצמי ויוצא מהמרכז פוקימונים לחפש מאמנים להלחם נגדם
-
[quote=DButcher;603600][B]דניס[/B] -
פיפלאפ קופץ לכיוונו של האנדום שמנסה להתאושש ופוגע בו עם קרן בועות חזקה פעם נוספת ושנייה לפני שהוא פוגע בו עם מתקפת מקור קורה משהו מדהים!
פיפלאפ מתחיל לזהור באור לבן ומדהים בעת הקפיצה שלו לכיוון האנדום וברגע שהוא פוגע בו הוא נוחת בחזרה לקרקע בתור[IMG]http://www.serebii.net/platinum/pokemon/394-m.png[/IMG]קשוח,
האנדום נראה עצבני ואייס אומר:"טוב מאוד! אוקי האנדום להביור" והאנדום שולח להביור לוהט וחזק על פרינפלאפ שסופג לא מעט נזק,
מה תעשה?[B]פיפלאפ התפתח![/B][/quote]
"תותח פיפלאפ" אמרתי לו בחיבה "קרן בועות שוב! אבל תכוון לרגליים!"
-
[quote=DButcher;603478][B]ניב[/B] -
באלבאזור פוגע חזק בסורסקיט עם הגפנים שלו וגורם לו די הרבה נזק ונראה שהוא מצליח להרדים אותו בקלות,
"מה לעזאזל?! סורסקיט תקום בבקשה!" המאמנת שלו צורחת אליו אך נראה שהוא לא מגיב וממשיך לישון עם פציעה לא קלה,
מה תעשה?
[/quote]
"מעולה בלבאזור!, עכשיו, תרים את סורסקיט גבוה באוויר עם הגפנים שלך ותשחרר אותו!, ובזמן שהוא נופל למטה תפגע בו עם בלימה חזקה בעודו באוויר!" אני מורה לו.
-
[quote=DButcher;603608
[B]רד[/B] -
אבסול נכנס לזירה מול פלוטזל ומתחיל לירות כדורי צל במהירות "סילון אקווה, צא!" פלוטזל טס לכיוון כדורי הצל ומתפוצץ עליהם,
פלוטזל נפצע קשה ופוגע בחוזקה באבסול שמתאושש במהירות ומזנק לאוויר ויורה פעימת אופל מדהימה על פלוטזל,
"פעימת מים, קדימה!" פלוטזל שולח פעימת מים אדירה שגורמת פיצוץ אדיר ברגע שהיא מתנגשת עם פעימת האופל ושני הפוקימונים סופגים נזק עצום,
שני הפוקימונים עומדים זה מול זה תשושים ופצועים ואבסול העקשן לא מוותר והוא רץ בשיא המהירות אל פלוטזל שעל הטפרים שלו כיסוי שחור ואפל,
"פלוטזל זנב ברזל!" פלוטזל משתמש בשארית כוחותיו כדי להגן על עצמו והשניים מתנגשים זה בזה עם ההתקפות שלהם ונראה ששניהם לא מסוגלים לשאת את הפציעות והם נופלים מחוסרי הכרה,
"תחזור" אומר ג'ק ובורח משם במהירות לספינה ולפתע אתה רואה מעל ראשך את קפטן הספינה שרוכב על[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/279-m.png[/IMG]שלו,
הוא עובר על פנייך ואומר:"אל תסמוך על מילה של פיראט!" ומתרחק משם ונראה שספינת הפיראטים יוצאת לדרך ומשאירה את המעגן הרוס ומעלה עשן,
מה תעשה?[/quote]
אצעטק אליו רמאי!!
ואלך למרכז הפוקימונים בעודי מצפה למשהו מעניין שם או באיור ההחלפות...
-
[B]סילבר[/B] - [B]גרצ'ומפ לא יודע מהירות אקסטרים[/B]
נראה שאתה מצליח להציל את היער ואת התושבים שלו בלי יותר מדי בעיות, מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] -
פלוטזל נכנס לזירה ונעמד מול אינפרנייפ ושולח עליו מתקפת מערבולת אדירה "תתחפר!" אומר אש ואינפרנייפ יורד במהירות מתחת לאדמה,
פלוטזל לא מבזבז אף רגע והוא מזנק מעל הבור עם אקדח מים ומציף את אינפרנייפ שחוטף התקפה קטלנית,
מה תעשה?
[B]יואב[/B] -
אתה מחפש מאמנים באיזור ואתה רואה מאמנת שמשחקת עם[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/311-m.png[/IMG]ו[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/312-m.png[/IMG]שלה על שפת האגם,
מה תעשה?
[B]דניס[/B] -
פרינפלאפ לא מבזבז אף שנייה ויורה קרן בועות אדירה על האנדום שנפצע קשה במיוחד ונראה שהוא כבר בקושי מסוגל לעמוד,
"תחזור ותנוח" אומר אייס ומסיים את הקרב בכך שהוא בוחר להחזיר את האנדום לפני שיתעלף "זה היה קרב מצויין!" הוא משבח אותך,
מה תעשה?
[B]ניב[/B] -
באלבאזור אוחז בסורסקיט הרדום ומרים אותו באוויר וחובט בו חזק מאוד ונראה שסורסקיט התעורר אך תוך מספר שניות הוא מאבד את ההכרה,
מה תעשה?
[B]רד[/B] -
אתה מגיע למרכז הפנינה לאחר מסע ארוך ואתה מוצא את עצמך צופה במסיבת עיתונאים לכבוד פרופסור איימי מהאי,
"כן התחלתי לא מזמן גם ללמד מתקפות רבות ואתם יודעים מה אני אקח מתנדב מהקהל בשביל להדגים את הידע שלי" היא אומרת אחד העיתונאים,
היא מצביעה עלייך ומביאה אותך לבמה שם היא חוטפת את אחד הפוקדורים שלך ומשחררת את[IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/143-m.png[/IMG]שלך בבמה,
נראה שהיא מדריכה אותו בשקט ואומרת לו משהו ולאחר רבע שעה בלבד הוא מצליח ללמוד להביור ומכת ברק!
"אני מאמינה שזה אומר די הרבה על היכולות שלי ומי שזקוק לשירותים שלי יכול לפנות אלי במקרים רבים,
ואתה מתנדב צעיר אני רוצה להלחם נגדך מחר ואם תזכה אני יעניק לך פרס אדיר ההאמן לי" היא אומרת בהתלהבות,
מה תעשה? [B]סנורלקס למד מכת ברק ולהביור![/B]
-
[quote=DButcher;604025]
[B]ניב[/B] -
באלבאזור אוחז בסורסקיט הרדום ומרים אותו באוויר וחובט בו חזק מאוד ונראה שסורסקיט התעורר אך תוך מספר שניות הוא מאבד את ההכרה,
מה תעשה?
[/quote]
"מעולה בלבאזור! ניצחנו!, עשית את זה!" אני קורא בשמחה ומחבק אותו, לאחר שאני מרפה ממנו אני ניגש למאמנת,
"כל הכבוד לך, אני מקווה שניפגש שוב!" אני לוחץ את ידה ורץ משם כדי לרפא את בלבאזור ולהמשיך להתאמן.
-
[quote=DButcher;604025]
[B]רד[/B] -
אתה מגיע למרכז הפנינה לאחר מסע ארוך ואתה מוצא את עצמך צופה במסיבת עיתונאים לכבוד פרופסור איימי מהאי,
"כן התחלתי לא מזמן גם ללמד מתקפות רבות ואתם יודעים מה אני אקח מתנדב מהקהל בשביל להדגים את הידע שלי" היא אומרת אחד העיתונאים,
היא מצביעה עלייך ומביאה אותך לבמה שם היא חוטפת את אחד הפוקדורים שלך ומשחררת את[IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/143-m.png[/IMG]שלך בבמה,
נראה שהיא מדריכה אותו בשקט ואומרת לו משהו ולאחר רבע שעה בלבד הוא מצליח ללמוד להביור ומכת ברק!
"אני מאמינה שזה אומר די הרבה על היכולות שלי ומי שזקוק לשירותים שלי יכול לפנות אלי במקרים רבים,
ואתה מתנדב צעיר אני רוצה להלחם נגדך מחר ואם תזכה אני יעניק לך פרס אדיר ההאמן לי" היא אומרת בהתלהבות,
מה תעשה? [B]סנורלקס למד מכת ברק ולהביור![/B][/quote]
תודה לך !!
ואמשיך אל עבר מרכז ההחלפות
-
[quote=DButcher;604025][B]סילבר[/B] - [B]גרצ'ומפ לא יודע מהירות אקסטרים[/B]
נראה שאתה מצליח להציל את היער ואת התושבים שלו בלי יותר מדי בעיות, מה תעשה?
אני הולך עד שהביצה בוקעת
-
[B]ניב[/B] -
מאושר ומרוצה אתה מגיע למרכז הפנינה שם האחות ג'וי רושמת אותך לאתגרי המכון של אי הקריסטל ומעניקה לבאלבאזור טיפול רפואי,
לאחר שעה באלבאזור חוזר אלייך מאושר והוא מקפץ סביבך ושניכם מביטים במפת המרכז ואתה רואה שהמרכז מכיל:מרכז פוקימונים, זירת קרב ומדריך מתקפות,
מה תעשה?
[B]רד[/B] -
אתה פונה לכיוון החדר עם מכונת ההחלפות וברגע שאתה פותח את הדלת נכנס בך מאמן צעיר שרץ משם במהירות,
"אני כל-כך מצטער אני כזה מגושם..." הוא אומר לך בבושה ומוסיף:"שמעת לוסיאן מהאליט פור של שינו נמצא כאן והוא מאתגר מאמנים צעירים לקרבות כדי למצוא את האחד שירש את אחד מהפוקימונים הטובים ביותר שלו!",
מה תעשה?
[B]סילבר[/B]*-
אתה מטייל עם הביצה ולפתע עם מתחילה לזהור ותוך מספר שניות היא בוקעת ומתוך האור הלבן והיפה שלה נולד[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/HGSS/092-m.png[/IMG]זוהר ושובב,
הוא מביט בך בחיוך ומתחיל להתעופף סביבך עד שלפתע הוא נעלם למעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם מפני שהוא הפוקימון השביעי שלך,
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;604062][B]ניב[/B] -
מאושר ומרוצה אתה מגיע למרכז הפנינה שם האחות ג'וי רושמת אותך לאתגרי המכון של אי הקריסטל ומעניקה לבאלבאזור טיפול רפואי,
לאחר שעה באלבאזור חוזר אלייך מאושר והוא מקפץ סביבך ושניכם מביטים במפת המרכז ואתה רואה שהמרכז מכיל:מרכז פוקימונים, זירת קרב ומדריך מתקפות,
מה תעשה?
[/quote]
"טוב... אני אלך למדריך המתקפות הזה, אחרי זה לזירת הקרב ואז אני אמשיך לדרך 302..." אני ממלמל לעצמי, ומתחיל להתקדם לכיוון מדריך המתקפות.
-
[quote=DButcher;603629][B]חיים[/B] -
קורפיש נכנס לזירה מפוחד מול טורטרה העצום ונראה שהוא מנסה להתאמת עם הפחדים שלו והוא מזנק על ראשו של טורטרה עם פטיש סרטן,
"קדימה שותף נשיכה!" ברנדון אומר וטורטרה תופס את הצבת של קורפיש בפיו ומכשיל את המתקפה שלו ובלי לבזבז זמן קורפיש מפוצץ את הפה של טורטרה עם קרן בועות אדירה וגורם לו נזק עצום,
נראה שעשן עולה מתוך הפה של טורטרה שמנסה להתאושש מההתקפה שהוא חטף, מה תעשה?
"עכשיו קורפיש פטיש סרטן ותגמור אותו"
-
[b]ניב[/b] - [b]טוב קרה פה קטע מוזר שקיבלת את הפרס על פתיחת עמוד 55 שהוא די גדול עלייך אז במקום אני ייתן לך איזה פוקימון שתרצה חוץ מאגדיים בהתפתחות ראשונה[/b]
אתה מבקר את מדריך המתקפות והוא מאבחן את באלבאזור ואומר:"אני מוכרח ללמד אותו להשתמש ביריית חוט ופצצת זרע!",
תוך זמן קצר נראה שבאלבאזור לומד בהצטיינות את שני המתקפות ומתחזק מאוד ואתה מודה למדריך המתקפות ומיד פונה לזירת הקרב,
אתה מגיע לזירה ואתה רואה ארבעה מאמנים צעירים על הרצפה בוכים מבושה ומולם עומד אדם מוזר ושרירי עם זקן שאומר:"אני בלתי מנוצח!" ומתלהב מעצמו,
מה תעשה? [B]באלבאזור למד פצצת זרע ויריית חוט![/B]
[b]חיים[/b] -
קורפיש מנצל את מצבו של טורטרה ומזנק על ראשו עם פטיש סרטן אדיר ומנחית עליו מכה מדהימה שמצליחה להטיח את ראשו בקרקע ולהפיל אותו מרגליו,
ברנדון עומד בקצה הזירה המום ונדהם מהכח שהיה בפטיש הסרטן הזה וקורפיש נראה מלא רוח לחימה ורצון לנצח,
טורטרה מתקשה מאוד לקום בחזרה על רגליו אך לבסוף הוא מצליח להתאושש והוא נראה זועם כלפי קורפיש וברנדון אומר:"טוב מאוד שותף עכשיו שאיבת ג'יגה",
טורטרה שולח ענפים עצומים שזוהרים בצבע ירוק ויפה מתוך הסלע שעל גבו לכיוון קורפיש במהירות ומתכונן לפגוע בו,
מה תעשה?
-
[B]חיים[/B] -
קורפיש מנצל את מצבו של טורטרה ומזנק על ראשו עם פטיש סרטן אדיר ומנחית עליו מכה מדהימה שמצליחה להטיח את ראשו בקרקע ולהפיל אותו מרגליו,
ברנדון עומד בקצה הזירה המום ונדהם מהכח שהיה בפטיש הסרטן הזה וקורפיש נראה מלא רוח לחימה ורצון לנצח,
טורטרה מתקשה מאוד לקום בחזרה על רגליו אך לבסוף הוא מצליח להתאושש והוא נראה זועם כלפי קורפיש וברנדון אומר:"טוב מאוד שותף עכשיו שאיבת ג'יגה",
טורטרה שולח ענפים עצומים שזוהרים בצבע ירוק ויפה מתוך הסלע שעל גבו לכיוון קורפיש במהירות ומתכונן לפגוע בו,
מה תעשה?[/quote]
"תשלח קרן בועות לרגליים שלו ואז פטיש סרטן"
-
[quote=DButcher;604025]
[B]ג'וני[/B] -
פלוטזל נכנס לזירה ונעמד מול אינפרנייפ ושולח עליו מתקפת מערבולת אדירה "תתחפר!" אומר אש ואינפרנייפ יורד במהירות מתחת לאדמה,
פלוטזל לא מבזבז אף רגע והוא מזנק מעל הבור עם אקדח מים ומציף את אינפרנייפ שחוטף התקפה קטלנית,
מה תעשה?[/quote]
"קדימהה תנל את זה שאינפרנפ בתוך הבור ושתמש באקדח מים וישר סילון אקווה לתוך הבור!" אומר לו
-
[quote=DButcher;604077][B]ניב[/B] - [B]טוב קרה פה קטע מוזר שקיבלת את הפרס על פתיחת עמוד 55 שהוא די גדול עלייך אז במקום אני ייתן לך איזה פוקימון שתרצה חוץ מאגדיים בהתפתחות ראשונה[/B]
אתה מבקר את מדריך המתקפות והוא מאבחן את באלבאזור ואומר:"אני מוכרח ללמד אותו להשתמש ביריית חוט ופצצת זרע!",
תוך זמן קצר נראה שבאלבאזור לומד בהצטיינות את שני המתקפות ומתחזק מאוד ואתה מודה למדריך המתקפות ומיד פונה לזירת הקרב,
אתה מגיע לזירה ואתה רואה ארבעה מאמנים צעירים על הרצפה בוכים מבושה ומולם עומד אדם מוזר ושרירי עם זקן שאומר:"אני בלתי מנוצח!" ומתלהב מעצמו,
מה תעשה? [B]באלבאזור למד פצצת זרע ויריית חוט![/B]
[/quote]
חחח XD. אני אקח את ההתפתחות הראשונה של פלייגון (: (שכחתי את השם...).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'בלתי מנוצח אה?, נראה כבר...' אני חושב בשמחה,
"היי אתה!, מה דעתך לעשות קרב של אחד על אחד?, בוא נראה אם אתה כזה טוב כמו שאתה טוען" אני אומר לו בקול לגלגני.
-
[B]חיים[/B] -
קורפיש יורה קרן בועות אל טורטרה אך לצערו לפני שהוא פוגע הענפים של טורטרה כובלים אותו ומכשילים את ההתקפה שלו,
קורפיש מנסה להמלט מהאחיזה החזקה של טורטרה אך לפני שהוא מרגיש בכלל טורטרה מרוקן אותו מכל טיפת אנרגיה שיש לו והוא מאבד את ההכרה,
השופט מביט בקורפיש ואומר:"קורפיש לא מסוגל להלחם, המנצח הוא ברנדון אדון הר הברקת השמיימי ומנהיג מכון הברקת",
ברנדון מתקרב אלייך וטופח על ראשך ואומר:"לצערי אני לא יכול להגיד שיש לך את מה שצריך כדי לנצח אותי... אני להלחם איתך בקרב חוזר אבל אני גם רוצה שתבטיח לי שלפני שתחזור אתה תתאמן קשה",
הוא מסיים לדבר וניגש לאחד הסלעים שבהר ונוגע בו ולפתע הוא נפתח לדלת מיוחדת במינה והוא נכנס לתוך אחת הגבעות שנמצאת לצד הזירה,
מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] -
פלוטזל מתכונן לשלוח אקדח מים לתוך הבור פעם נוספת ואש אומר:"צא משם ותפגע בו עם מאבק קרוב" ואינפרנייפ מתאושש ומתחמק מאקדח המים,
פלוטזל נח לרגע לאחר שהשתמש באקדח המים ואינפרנייפ מגיע מולו ובמהירות מתחיל להכות אותו בחוזקה ונראה שנגרם לו נזק רב,
אינפרנייפ לא מפסיק לרגע עם מאבק קרוב עד שפלוטזל בוחר להתעשת על עצמו והוא מכסה את עצמו מים ונכנס באינפרנייפ בחוזקה,
מה תעשה?
[B]ניב[/B] - [B]יש לך טרפינץ'![/B]
הוא צוחק בקול רם עם צחוקו המטופש ומחייך אלייך ואומר:"אין סיכוי שאני יגיד לאתגר לא! אז קדימה אוניקס!",
הוא אומר וזורק פוקדור מולך והפוקדור נפתח ומתוך הבזק האור שלו מופיע מולך[IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/095-m.png[/IMG]עצום ושחצן,
מה תעשה?
-
"אוניקס מה?... פוקימון עשב טוב יטפל בזה בלי קושי. צא בלבאזור!" אני קורא ומשחרר את בלבאזור מהפוכדור,
"תתחיל עם פצצת זרע חזקה ומדוייקת ולאחר מכן תעבור להצלפת גפן!" אני שואג.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איך טרפינץ' XD, ביקשתי את ההתחפתחות הראשונה של פלייגון, הדרקון הירוק עם הכנפיים בצורת יהלום O: (שכחתי את השם:sorry:).
-
[quote=DButcher;604199][B]חיים[/B] -
קורפיש יורה קרן בועות אל טורטרה אך לצערו לפני שהוא פוגע הענפים של טורטרה כובלים אותו ומכשילים את ההתקפה שלו,
קורפיש מנסה להמלט מהאחיזה החזקה של טורטרה אך לפני שהוא מרגיש בכלל טורטרה מרוקן אותו מכל טיפת אנרגיה שיש לו והוא מאבד את ההכרה,
השופט מביט בקורפיש ואומר:"קורפיש לא מסוגל להלחם, המנצח הוא ברנדון אדון הר הברקת השמיימי ומנהיג מכון הברקת",
ברנדון מתקרב אלייך וטופח על ראשך ואומר:"לצערי אני לא יכול להגיד שיש לך את מה שצריך כדי לנצח אותי... אני להלחם איתך בקרב חוזר אבל אני גם רוצה שתבטיח לי שלפני שתחזור אתה תתאמן קשה",
הוא מסיים לדבר וניגש לאחד הסלעים שבהר ונוגע בו ולפתע הוא נפתח לדלת מיוחדת במינה והוא נכנס לתוך אחת הגבעות שנמצאת לצד הזירה,
מה תעשה?
[B]
"לא יכול להיות שהפסדתי" אני יוצא עם ג'סי החוצה
[/B]
-
[b]ניב[/b] -
באלבאזור צועד לתוך הזירה מול אוניקס העצום מלא ביטחון והוא לועג לו ומשליח עליו פצצת זרע אדירה שמפוצצת לו את הפרצוף באיזור העיניים והוא ניזוק ועננת עשן מכסה את פניו,
היריב שלך רוטן ואומר:"קדימה אוניקס זנב ברזל!" אוניקס מקשה את הזנב שלו ומניף אותו מול באלבאזור ומתכונן להכות,
באלבאזור שולח את הגפנים שלו אל אוניקס והוא מפגין כח פיזי עצום שהוא מצליח להחזיק את אוניקס ולעצור אותו מלתקוף,
מה תעשה?
[B]חיים[/B] -
אתה וג'סי הולכים מהזירה ועושים הליכה קצרה בהר וג'סי מביט בך ואומר:"תאמין לי שאני יודע למה הוא מסוגל אחרי הכל אני ניצחתי אותו!
אבל גם לברנדון יש נקודות תורפה והם השיטה שלו עצמו לגדל פוקימונים, אתה מבין הפוקימונים שלו כל כך חזקים ויציבים משום שהוא מאמן אותם טוב ועם אהבה!
אם אתה תעשה את אותו הדבר בדיוק אתה תהיה מאמן נהדר לא פחות ויותר מזה אתה תצליח להביס אותו, מה דעתך להתאמן קצת?",
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;604199]
[B]ג'וני[/B] -
פלוטזל מתכונן לשלוח אקדח מים לתוך הבור פעם נוספת ואש אומר:"צא משם ותפגע בו עם מאבק קרוב" ואינפרנייפ מתאושש ומתחמק מאקדח המים,
פלוטזל נח לרגע לאחר שהשתמש באקדח המים ואינפרנייפ מגיע מולו ובמהירות מתחיל להכות אותו בחוזקה ונראה שנגרם לו נזק רב,
אינפרנייפ לא מפסיק לרגע עם מאבק קרוב עד שפלוטזל בוחר להתעשת על עצמו והוא מכסה את עצמו מים ונכנס באינפרנייפ בחוזקה,
מה תעשה?
[/quote]
"תשתמש מהר בריקוד גשם ואחר כך השתמש בגלישה" אומר לו
-
[B]יואב[/B] -
אתה מחפש מאמנים באיזור ואתה רואה מאמנת שמשחקת עם[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/311-m.png[/IMG]ו[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/312-m.png[/IMG]שלה על שפת האגם,
מה תעשה?
"שלום לך מעניין אותך להלחם נגדי קרב זוגות" אני אומר ומוציא את גרוויל ואת דסקלופס"
-
[B]חיים[/B] -
אתה וג'סי הולכים מהזירה ועושים הליכה קצרה בהר וג'סי מביט בך ואומר:"תאמין לי שאני יודע למה הוא מסוגל אחרי הכל אני ניצחתי אותו!
אבל גם לברנדון יש נקודות תורפה והם השיטה שלו עצמו לגדל פוקימונים, אתה מבין הפוקימונים שלו כל כך חזקים ויציבים משום שהוא מאמן אותם טוב ועם אהבה!
אם אתה תעשה את אותו הדבר בדיוק אתה תהיה מאמן נהדר לא פחות ויותר מזה אתה תצליח להביס אותו, מה דעתך להתאמן קצת?",
מה תעשה?[/quote]
"אתה אומר שאני לא מאמן עם אהבה"אני צועק על ג'סי והולך לחפש לי להתאמן
-
[quote=DButcher;604062][B]סילבר[/B]*-
אתה מטייל עם הביצה ולפתע עם מתחילה לזהור ותוך מספר שניות היא בוקעת ומתוך האור הלבן והיפה שלה נולד[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/HGSS/092-m.png[/IMG]זוהר ושובב,
הוא מביט בך בחיוך ומתחיל להתעופף סביבך עד שלפתע הוא נעלם למעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם מפני שהוא הפוקימון השביעי שלך,
מה תעשה?[/quote]
אני מחליף אותו בהרקרוס ואז מאמן אותו עם לוקאריו עד שיוכלו להשתמש בכדור צל ועד שגסלי התפתח
-
[quote=DButcher;604217][B]ניב[/B] -
באלבאזור צועד לתוך הזירה מול אוניקס העצום מלא ביטחון והוא לועג לו ומשליח עליו פצצת זרע אדירה שמפוצצת לו את הפרצוף באיזור העיניים והוא ניזוק ועננת עשן מכסה את פניו,
היריב שלך רוטן ואומר:"קדימה אוניקס זנב ברזל!" אוניקס מקשה את הזנב שלו ומניף אותו מול באלבאזור ומתכונן להכות,
באלבאזור שולח את הגפנים שלו אל אוניקס והוא מפגין כח פיזי עצום שהוא מצליח להחזיק את אוניקס ולעצור אותו מלתקוף,
מה תעשה?
[/quote]
'ואוו, בלבאזור ממש חזק מבחינה פיזית...' אני חושב בתדהמה,
"עכשיו תשתמש ביריית חוט על העיניים של אוניקס כך שהוא לא יוכל לראות כלום מסביבו!, לאחר מכן תתקרב אל אוניקס בלי שוא ירגיש ותשתמש בגפנים שלך כדי לעלות לגובה האף שלו!, משם תפזר לו לתוך הנחיריים אבקת שינה! קדימה!" אני מדריך את בלבאזור.
-
[B]ג'וני[/B] -
פלוטזל רוקד במהירות את ריקוד הגשם ומיד יוצר גל אדיר וגולש אל אינפרנייפ ונכנס בו חזק מאוד ונראה שהוא לא מסוגל להלחם,
"תחזור היית אדיר!" אש אומר ומכוון אליו את הפוקדור והוא מביט בפיקאצ'ו ואומר:"אוקי פיקאצ'ו זה תורך!" ומול פלוטזל נעמד[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/25.png[/IMG]בכוננות,
מה תעשה?
[B]יואב[/B] -
"למה לא, השם הוא סמנתה אבל אתה יכול לקרוא לי סם, הי פלוסל מינון אתה מוכנים? קדימה!" אתה נעמדים זה מול זה לצד האגם ומוכנים לקרב,
מה תעשה?
[B]חיים[/B] -
אתה מסתובב בהר כדי לחפש אימון טוב וג'סי מגיע ואומר:"אתה מאמן עם אהבה?! אז תראה לי את זה בקרב של 3 נגד 3, עכשיו!",
הוא צועק אלייך ומולך נעמד[IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/196-m.png[/IMG]שלו,
מה תעשה?
[B]סילבר[/B] -
אתה משאיר את הרקרוס אצל פרופסור אלם ואתה מעביר את לוקאריו וגסטלי אימונים קשים ונראה שגסטלי מצליח ללמוד כדור צל בשונה מלוקאריו שמתקשה עם זה אך נראה שהוא לא מוכן להתפתח,
מה תעשה?
[B]ניב[/B] - [B]נרגעת עם העניין של טרפינץ'?[/B]
באלבאזור מלפף חוטים מסביב לעיניו של אוניקס במהירות ולפני שהוא שם לב הוא שולח שתי גפנים לגובה ומטפס עליו,
אוניקס מצליח לקרוע את החוטים אך נראה שזה מאוחר מדי מפני שבאלבאזור שתל אבקת שינה באפו והוא נוחת בחוזקה על הקרקע ישן,
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;604025][B]דניס[/B] -
פרינפלאפ לא מבזבז אף שנייה ויורה קרן בועות אדירה על האנדום שנפצע קשה במיוחד ונראה שהוא כבר בקושי מסוגל לעמוד,
"תחזור ותנוח" אומר אייס ומסיים את הקרב בכך שהוא בוחר להחזיר את האנדום לפני שיתעלף "זה היה קרב מצויין!" הוא משבח אותך,
מה תעשה?[/quote]
"תודה רבה" אמרתי לו "גם אתה היית מצויין"
אני פונה ללכת משם לחפש עוד מאמן להלחם מולו
-
סליחה על ההפרעה אבל אני יכול להירשם?בבקשה
-
[quote=DButcher;604324][B]ג'וני[/B] -
פלוטזל רוקד במהירות את ריקוד הגשם ומיד יוצר גל אדיר וגולש אל אינפרנייפ ונכנס בו חזק מאוד ונראה שהוא לא מסוגל להלחם,
"תחזור היית אדיר!" אש אומר ומכוון אליו את הפוקדור והוא מביט בפיקאצ'ו ואומר:"אוקי פיקאצ'ו זה תורך!" ומול פלוטזל נעמד[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/25.png[/IMG]בכוננות,
מה תעשה?
[/quote]
"השתמש מהר בחפירה ואחר כך שבירת לבנים" אומר לו
-
[B]חיים[/B] -
אתה מסתובב בהר כדי לחפש אימון טוב וג'סי מגיע ואומר:"אתה מאמן עם אהבה?! אז תראה לי את זה בקרב של 3 נגד 3, עכשיו!",
הוא צועק אלייך ומולך נעמד[IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/196-m.png[/IMG]שלו,
מה תעשה?
"זה מה שאני יראה לך צא אייפום צוות כפול ואז אגרוף ממוקד"
-
[b]יואב[/b] -
"למה לא, השם הוא סמנתה אבל אתה יכול לקרוא לי סם, הי פלוסל מינון אתה מוכנים? קדימה!" אתה נעמדים זה מול זה לצד האגם ומוכנים לקרב,
מה תעשה?
"קדימה גרוויל תשתמש בעלה להב וקליע זרעים על מינון
ואתה דסקלופס תשתמש באגרוף צל וכדור צל על פלסל"
-
[quote=DButcher;604324][B]סילבר[/B] -
אתה משאיר את הרקרוס אצל פרופסור אלם ואתה מעביר את לוקאריו וגסטלי אימונים קשים ונראה שגסטלי מצליח ללמוד כדור צל בשונה מלוקאריו שמתקשה עם זה אך נראה שהוא לא מוכן להתפתח,
מה תעשה?
[/quote]
אני אומר להם עבודה טובה ומחפש מאמנים ואני משאיר את גסלי תמיד לידי
-
[B]דניס[/B] -
אתה ממשיך לחפש מאמנים באיזור ואתה מבחין במאמנת צעירה שמשוחחת עם[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/460-f.png[/IMG]הגדול שלה[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/594/DP353.jpg[/IMG]
מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] -
פלוטזל מתחפר במהירות ונראה שפיקאצ'ו מהסס מעט ונראה מוכן לקפוץ ברגע שהוא יצא מהאדמה ואש אומר:"קדימה פיקאצ'ו תתרכז ותתחמק ברגע המתאים",
פיקאצ'ו ואש עוצמים את עיניהם ומקשיבים לאדמה שזזה ומרגישים את האבנים הקטנות שזזות מילימטרים ולפתע פלוטזל קופץ מתוך האדמה ומתכונן לחבוט בפיקאצ'ו שמצליח לזנק ולהתחמק!
"עכשיו פיקאצ'ו מכת ברק!" אש אומר ופלוטזל מזנק אל פיקאצ'ו מתכונן להכות אותו בחוזקה וחוטף מכת ברק אדירה שמשאירה אותו מחוסר הכרה,
מה תעשה?
[B]חיים[/B] -
ג'סי מתבונן באייפום שיוצר כפילים של עצמו ואומר:"אספיאון על-חושי" ברוגע ואספיאון תוקף עם גל על-חושי אדיר שפוגע באייפום ומעלים את כל הכפילים בקלות,
אייפום מתאושש במהירות ומתכונן לזנק על אספיאון עם אגרוף ממוקד וג'סי אומר:"אספיאון זנב ברזל בבקשה" ואספיאון חובט באגרוף של אייפום בחוזקה,
השניים מתעמתים למשך זמן קצר עד שאספיאון מצליח לגבור עליו ולהטיח אותו בקרקע וג'סי אומר:"בחייך חיים אני לא התכוונתי להעליב אותך אני ניסיתי לעזור ולפי המצב בקרב נראה שצדקתי!",
מה תעשה?
[B]יואב[/B] -
גרובייל מזנק על מינון עם עלה להב ודסקלופס על פלוסל עם אגרוף צל וסם אומרת:"קדימה חברים תחזיקו ידיים ותשתמשו בטעינה ופריקה",
פלוסל ומינון יוצרים מגע ומינון טוען מטען חשמלי חזק עם טעינה ורגע לפני שגובייל ודסקלופס פוגעים בהם פלוסל משתמש בפריקה ומחשמל אותם עם כח עצום ונראה ששני הפוקימונים שלך משותקים,
"עכשיו שניכם זנב ברזל על גרובייל" מינון ופלוסל עושים סלטה מושלמת באוויר ופוגעים בגרובייל המשותק עם זנב ברזל אדיר ונראה שהוא נופל על הקרקע ומתעלף,
"עבודה טובה חברה עכשיו נשאר רק דסקלופס! השתמשו במסך אור" היא אומרת ופלוסל ומינון יוצרים מסך אור מגן וחזק מולם,
מה תעשה?
[B]סילבר[/B] -
אתה עובר את דרך 303 ומגיע לכיפת רובי ואתה מתבונן במפה ורואה שהכיפה מכילה:מכון רובי, מרכז פוקימונים, חנות ומדריך מתקפות,
מה תעשה?
-
[b]יואב[/b] -
גרובייל מזנק על מינון עם עלה להב ודסקלופס על פלוסל עם אגרוף צל וסם אומרת:"קדימה חברים תחזיקו ידיים ותשתמשו בטעינה ופריקה",
פלוסל ומינון יוצרים מגע ומינון טוען מטען חשמלי חזק עם טעינה ורגע לפני שגובייל ודסקלופס פוגעים בהם פלוסל משתמש בפריקה ומחשמל אותם עם כח עצום ונראה ששני הפוקימונים שלך משותקים,
"עכשיו שניכם זנב ברזל על גרובייל" מינון ופלוסל עושים סלטה מושלמת באוויר ופוגעים בגרובייל המשותק עם זנב ברזל אדיר ונראה שהוא נופל על הקרקע ומתעלף,
"עבודה טובה חברה עכשיו נשאר רק דסקלופס! השתמשו במסך אור" היא אומרת ופלוסל ומינון יוצרים מסך אור מגן וחזק מולם,
מה תעשה?
"קדימה תשתמש בבלבול כדי לבלבל את שניהם ואז תשתמש באגרוף צל על שניהם"
-
[quote=DButcher;604384]
[B]סילבר[/B] -
אתה עובר את דרך 303 ומגיע לכיפת רובי ואתה מתבונן במפה ורואה שהכיפה מכילה:מכון רובי, מרכז פוקימונים, חנות ומדריך מתקפות,
מה תעשה?[/quote]
אני יהיה בטיול שנתי מחר אז לא אוכל להגיב.
------------------------------------------------
אני הולך לחנות ואם אין משהו שמעניין אני הלך למדריך מתקפות.
-
[b]חיים[/b] -
ג'סי מתבונן באייפום שיוצר כפילים של עצמו ואומר:"אספיאון על-חושי" ברוגע ואספיאון תוקף עם גל על-חושי אדיר שפוגע באייפום ומעלים את כל הכפילים בקלות,
אייפום מתאושש במהירות ומתכונן לזנק על אספיאון עם אגרוף ממוקד וג'סי אומר:"אספיאון זנב ברזל בבקשה" ואספיאון חובט באגרוף של אייפום בחוזקה,
השניים מתעמתים למשך זמן קצר עד שאספיאון מצליח לגבור עליו ולהטיח אותו בקרקע וג'סי אומר:"בחייך חיים אני לא התכוונתי להעליב אותך אני ניסיתי לעזור ולפי המצב בקרב נראה שצדקתי!",
מה תעשה?
"כן!!!!!!!! אייפום תשתמש באגרוף ממוקד על הבטן ובזריזות על הרגליים"
-
[quote=DButcher;604384]
[B]ג'וני[/B] -
פלוטזל מתחפר במהירות ונראה שפיקאצ'ו מהסס מעט ונראה מוכן לקפוץ ברגע שהוא יצא מהאדמה ואש אומר:"קדימה פיקאצ'ו תתרכז ותתחמק ברגע המתאים",
פיקאצ'ו ואש עוצמים את עיניהם ומקשיבים לאדמה שזזה ומרגישים את האבנים הקטנות שזזות מילימטרים ולפתע פלוטזל קופץ מתוך האדמה ומתכונן לחבוט בפיקאצ'ו שמצליח לזנק ולהתחמק!
"עכשיו פיקאצ'ו מכת ברק!" אש אומר ופלוטזל מזנק אל פיקאצ'ו מתכונן להכות אותו בחוזקה וחוטף מכת ברק אדירה שמשאירה אותו מחוסר הכרה,
מה תעשה?
[/quote]
"כל הכבוד פלוטזל היית מצוין" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור ואוציא את מנקטריק "השתמש מהר במהירות אקסטרים ואחר כך בלהביור" אומר לו
-
[quote=DButcher;604324]
[B]ניב[/B] - [B]נרגעת עם העניין של טרפינץ'?[/B]
באלבאזור מלפף חוטים מסביב לעיניו של אוניקס במהירות ולפני שהוא שם לב הוא שולח שתי גפנים לגובה ומטפס עליו,
אוניקס מצליח לקרוע את החוטים אך נראה שזה מאוחר מדי מפני שבאלבאזור שתל אבקת שינה באפו והוא נוחת בחוזקה על הקרקע ישן,
מה תעשה?[/quote]
באפ...
~~~~~~~~~~~
"עכשיו תמשיך בהצלפת גפן חזקה ולאחר כמן עבור לפצצת זרע!" אני מורה לו.
-
[quote=DButcher;604384][B]דניס[/B] -
אתה ממשיך לחפש מאמנים באיזור ואתה מבחין במאמנת צעירה שמשוחחת עם[IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/460-f.png[/IMG]הגדול שלה[IMG]http://www.serebii.net/anime/pictures/shinou/594/DP353.jpg[/IMG]
מה תעשה?[/quote]
"שלום אני דניס" פניתי לה "הייתי רוצה להלחם מולך, אם אפשר"