-
[QUOTE=roi857;634789][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Sienna]ליאור:
גרי לקח אותך לשם, זה היה מרכז פוקימונים מאוד מפואר, לאחר מכן גרי אמר לך: "אני רוצה להילחם מולך, לבדוק מה הרמה שלך"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לגרי" קודם תביא לי לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אני יערוך איתך קרב" אני הולך אל האחות ג'וי ואומר לה"תוכלי לרפאות את הפוקימונים שלי"
-
[quote=roi857;634749][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Sienna][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה ממשיך בדרכך ולפתע שם לב שאיווי עוקבת אחריך
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"אז מה את רוצה להצטרף עליי?"אני שואל אותה.
-
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
איווי סימנה שכן
[COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך, גרי לקח אותך לשדה ואמר: "קדימה תתכונן לקרב"
[COLOR=Teal]סם:
השופטים אומרים: "זה קרב תצוגה של אחד על אחד"
[COLOR=Red]קווין:
גלייסקור טס לעבר גלילי, קאי קורא: "לך עד הסוף!", גלילי התעופף גם לעבר גלייסקור, בהתנגשות ערפל אדיר נוצר, כשהוא עבר ראו את גלייסקור וגלילי עומדים מובסים, קאי אמר: "תודה על העזרה גלילי" כשהוא מחזיר אותו ואז קרא: "קדימה גלייסיון צאי!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/471.png[/IMG] יצאה במהירות ונראתה חזק מאוד
-
[QUOTE=roi857;634885][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Teal]סם:
השופטים אומרים: "זה קרב תצוגה של אחד על אחד"
[COLOR=Red]
אתה תראה שרשמתי שאגה זה כאילו כמו שדון אומרת פיפלאפ זרקור כל הזמן שהאי מוציאה אותו אז זה גם
'אוקי עם פוניטה לא התאמנתי עדיין על קרבות תחרות אז אשתמש בטוטודייל שוב' אחשוב לעצמי ואוציא את טוטודייל "אוקי טוטודייל תהיה מוכן שאגה!" אומר לו
-
[quote=roi857;634885][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
איווי סימנה שכן[COLOR=Sienna][COLOR=Teal][COLOR=Red]
[/quote]
"הינה תיכנסי לפוקדור."אני אומר לה ומוציא פוקדור ריק
-
[QUOTE=roi857;634885][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך, גרי לקח אותך לשדה ואמר: "קדימה תתכונן לקרב"
אני אומר לגרי" תבחר אתה את הפוקימון ראשון"
-
[quote=roi857;634606][CENTER][COLOR=navy][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=navy][/CENTER]
[CENTER][COLOR=navy]אתה רואה שיש לו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/68.png[/IMG] די חזק[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
אנ מחזיר אותו לפוקדור כי לא קיבלתי רשות להוציא אות ואז אני עולה על פידג'וט כדי לעוף אל הילד
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
אתה עולה על פידג'יוט ומגיע לילד והוא אומר: "בבקשה תגידו לי שמאצ'אמפ בסדר"
[COLOR=Sienna]ליאור:
גרי שולף פוקדור וקורא: "קדימה אמבריון!", מהפוקדור יצאה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/197.png[/IMG] שרצה במהירות לעמדה שלה
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
היא קפצה אל הפוקדור ונכנס
[COLOR=Teal]סם:
האישה חייכה ואמרה: "עכשיו קבלו את ג'לינה!", ושמה שתי עצבעות מעל העין, היא שלפה פוקדור ואמרה בקול "פראליגאטר צא!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG] יצא, טוטודייל די פחד מההתפתחות הסופית שלו אבל עמד לקרב באומץ רב
-
[quote=roi857;635100][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
היא קפצה אל הפוקדור ונכנס
[COLOR=Teal]
[/quote]
"ברוכה הבאה לצוות."אני אומר וממשיך בדרכי.
-
[QUOTE=roi857;635100][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
גרי שולף פוקדור וקורא: "קדימה אמבריון!", מהפוקדור יצאה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/197.png[/IMG] שרצה במהירות לעמדה שלה
אני שואל את גרי" כמה פוקימונים אנו יכולים להשתמש" ומוציא את פיפלאפ ואומר לו" תשתמש בקרן בועות ואז בניקור על אמבריון"
-
[quote=roi857;634885][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
[COLOR=Red]קווין:
גלייסקור טס לעבר גלילי, קאי קורא: "לך עד הסוף!", גלילי התעופף גם לעבר גלייסקור, בהתנגשות ערפל אדיר נוצר, כשהוא עבר ראו את גלייסקור וגלילי עומדים מובסים, קאי אמר: "תודה על העזרה גלילי" כשהוא מחזיר אותו ואז קרא: "קדימה גלייסיון צאי!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/471.png[/IMG] יצאה במהירות ונראתה חזק מאוד
[/quote]
"הגלסיון שלך ניראת חזקה, בוא ניראה איך היא תתמודד עם הוויביל שלי"
"צאי וויביל"
-
[QUOTE=roi857;635100][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
האישה חייכה ואמרה: "עכשיו קבלו את ג'לינה!", ושמה שתי עצבעות מעל העין, היא שלפה פוקדור ואמרה בקול "פראליגאטר צא!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG] יצא, טוטודייל די פחד מההתפתחות הסופית שלו אבל עמד לקרב באומץ רב
"טוטודייל הישאר אמיץ!" אומר לו ואוסיף "אוקי קדימה מהר השתמש בסילון אקווה אך סביב פרליגאטר תעוף בסיבובים באוויר וסביבו ושלא יהיה מוכן תתקיף אותו בסילון אקווה תוך כדי שאתה משתמש באקדח מים!" אומר לו
-
[CENTER][COLOR=Red]קווין:
קאי קרא: "גלייסיון רסיס קרח!"
[COLOR=Sienna]ליאור אמר:
"אתה יכול להשתמש בכל הפוקימונים שיש עליך", כשפיפלאפ ירה קרן בועות גרי הגיב במהירות: "בלבול", הבועות חזרו אל פיפלאפ ואמבריון תקפה במתקפה מהירה, תגובה מהירה שהפילה את פיפלאפ, פיפלאפ נפגע מאוד וקם עם גאוותו הידועה
אתה מגיע שוב לפיצול דרכים
[COLOR=Teal]סם:
הטבלאות נקודות הופיעו, כל אחד קיבל 100 נקודות להתחלה שירדו במהלך מרשים של היריב וגרף שמציג אותם, המתקפה לא השפיעה בכלל על פראליגאטר ואיבדת נקודות על כך, לפתע ג'סלינה אמרה: "קדימה תשתמש בתותח הידרו"
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;635115][CENTER][COLOR=Red]קווין:
קאי קרא: "גלייסיון רסיס קרח!"
[COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"תתחמקי מזה וויביל, שיסוע לילה!"
-
[QUOTE=roi857;635115][CENTER][COLOR=Red]
[COLOR=Teal]סם:
הטבלאות נקודות הופיעו, כל אחד קיבל 100 נקודות להתחלה שירדו במהלך מרשים של היריב וגרף שמציג אותם, המתקפה לא השפיעה בכלל על פראליגאטר ואיבדת נקודות על כך, לפתע ג'סלינה אמרה: "קדימה תשתמש בתותח הידרו"
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
'נו באמת צריכים למצוא טקטיקה אחרת' אחשוב לי בלחץ "קדימה טוטודייל תשתמש בסילון אקווה ותעוף סביב הזרם של סילון האקווה עד שתפגע בפרליגטר ואחר כך אקדח מים לאדמה שיאפשר לך להיות באוויר!" אומר לו ואקווה שיצליח
-
[QUOTE=roi857;635115][CENTER][COLOR=Red]קווין:
[COLOR=Sienna]ליאור אמר:
"אתה יכול להשתמש בכל הפוקימונים שיש עליך", כשפיפלאפ ירה קרן בועות גרי הגיב במהירות: "בלבול", הבועות חזרו אל פיפלאפ ואמבריון תקפה במתקפה מהירה, תגובה מהירה שהפילה את פיפלאפ, פיפלאפ נפגע מאוד וקם עם גאוותו הידועה
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ" תשתמש בניקור ואז בקרן בועות"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
פיפלאפ קם וירה קרן בועות, אמבריון קפצה לאויר כשהיא מתחמקת, פיפלאפ נפל כשהוא לא יכול להילחם יותר
[COLOR=Teal]סם:
ג'סלינה אמרה: "מה הוא מנסה לעשות?", טוטודייל יצא בסילון אקווה לעבר כדור תותח ההידרו ויצא משם פפגיעה, אבל החלק של המים חיזקו את סילון האקווה והוא פגע לפראליג'אטר בפנים ועבר אותו, לג'סלינה ירדו נקודות
המצב כרגע: לך נשארו 60 נקודות לג'סלינה 90
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל קפצה ועמדה להכין צל לילה לפתע היא נפגעה מכדור הצל של גלייסיון, קאי קרא: "גלייסיון קרח סינג'ל!"
-
[QUOTE=roi857;635132][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
ג'סלינה אמרה: "מה הוא מנסה לעשות?", טוטודייל יצא בסילון אקווה לעבר כדור תותח ההידרו ויצא משם פפגיעה, אבל החלק של המים חיזקו את סילון האקווה והוא פגע לפראליג'אטר בפנים ועבר אותו, לג'סלינה ירדו נקודות
המצב כרגע: לך נשארו 60 נקודות לג'סלינה 90
[COLOR=Red]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אהה תותח סליחה רשמתי רשום משאבת הידרו
"יפה טוטודייל כל הכבוד!" אומר לו לעידוד "אוקי עכשיו נתחיל בסילון אקווה ותעוף סביב פרליגאטר שיתבלבל ולא יראה אותך ואז שתהיה מאחוריו תפגע בו עם סילון האקווה ואחר כך תנשך אותו בזנב ואז תוך כדי הנשיכה סילון קווה שיעוף איתך" אומר לו
-
[quote=roi857;635115][CENTER][COLOR=Red][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה מגיע שוב לפיצול דרכים
[COLOR=Teal]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני פונה בשמאלית.
-
[quote=roi857;635132][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל קפצה ועמדה להכין צל לילה לפתע היא נפגעה מכדור הצל של גלייסיון, קאי קרא: "גלייסיון קרח סינג'ל!"
[/quote]
[מזה לעזאזל קרן סינג'ל?! טוב אני מניח שאתה מתכוון לקרן סיגנל..]
"וויביל תשתמשי באגרוף קרח כדי לחדור את קרן הסיגנל!"
-
[quote=roi857;634789][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
האחות ג'וי אמרה: "כמובן!", וריפאה את סינדאקוויל, לאחר מכן היא נתנה לך 5 פוקדורים ופוקידע
=[COLOR=Red][COLOR=DarkRed][COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"תודה" אומר לה בזמן שאצא ואז אמשיך בדרך..
-
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה יוצא מהמרכז פוקימונים ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/399.png[/IMG] קטן עובר
[COLOR=Red]קווין:
גלייסיון חזקה מדי והקרן סיגנל מעיפה את וויבייל אחורה ומביסה אותה
אתה מגיע לאגם גדול מאוד
[COLOR=Teal]סם:
פראליג'אטר קופץ לעבר טוטודייל ומשתמש בסריטה חזקה מאוד שמעיפה אותו אחורה, אתה מתחיל לאבד נקודות
[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;635146][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Teal]סם:
פראליג'אטר קופץ לעבר טוטודייל ומשתמש בסריטה חזקה מאוד שמעיפה אותו אחורה, אתה מתחיל לאבד נקודות
[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"קדימה טוטודייל לא לוותר! השתמש בסילון אקווה כדי להשתמש בנשיכה על זנבו ואז ישר תשתמש בסילון אקוה תוך כדי שזנב של פרליגטר בפיך ותעוך איתו בסיבובים באוויר" אומר לו
-
[quote=roi857;635146][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Red]קווין:
גלייסיון חזקה מדי והקרן סיגנל מעיפה את וויבייל אחורה ומביסה אותה
[COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Teal]
[/COLOR][/COLOR]
[/quote]
"צא גיבל זעם דרקון"
-
[quote=roi857;635146][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה יוצא מהמרכז פוקימונים ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/399.png[/IMG] קטן עובר
[COLOR=Red]
[/quote]
"צא סינדוקוויל תיתקוף אותו בעזרת גחלת ולאחר מכן במסך עשן" אומר בזמן שהוציא את סינדוקוויל.
-
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
בידוף נפגע ועף אחורה, המסך עשן החמיר בשבילו את המצב, בידוף יצא מהעשן והתכונן לחבטה, אבל הוא לא ראה את סינדאקוויל, סינדאקוויל היה באויר ופגע לבידוף בגב באמצעות מתקפה מהירה, בידוף הובס
[COLOR=Red]קווין:
גיבל ירה זעם דרקון אבל גלייסיון התחמק בקלות והקפיא אותו בעזרת קרן קרח
[COLOR=Teal]סם:
פראליגאטר עשה זנב אקווה שטוטודייל נשך אותו בזנב, טוטודייל עף למעלה עם הבועות, לפתע ג'סלינה איבדה נקודותך כי טוטודייל היה יפה ליד קישוטי זנב האקווה, ג'סלינה אמרה: "זהו גמרנו להשתעשע קרן על!"
-
[QUOTE=roi857;634789][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=DarkRed]נועם:
אתה מגיע לפיצול וצריך לבחור בין דרך 1, 2, או 3
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני בוחר בדרך למכון הראשון (תזכיר לי מה הדרך למכון...)
-
[quote=roi857;635154][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
בידוף נפגע ועף אחורה, המסך עשן החמיר בשבילו את המצב, בידוף יצא מהעשן והתכונן לחבטה, אבל הוא לא ראה את סינדאקוויל, סינדאקוויל היה באויר ופגע לבידוף בגב באמצעות מתקפה מהירה, בידוף הובס
[COLOR=Red][COLOR=Teal]
[/quote]
"עבודה טובה סינדוקוויל" אומר בזמן שארים את סינדוקוויחל ואחבק אותו לאחר מכן אשים אותו על הכתף שלי ואמשיך ללכת בדרך 3...
-
[quote=roi857;635154][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Red]קווין:
גיבל ירה זעם דרקון אבל גלייסיון התחמק בקלות והקפיא אותו בעזרת קרן קרח
[COLOR=Teal]
[/quote]
"גיבל תשתמש בחבטה בכל הכח כדי לנסות לשבור את הקרח!"
-
[quote=roi857;635146][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=Red][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה מגיע לאגם גדול מאוד
[COLOR=Teal]
[/COLOR][/COLOR]
[/quote]
'זה יהייה אימון טוב לבאלבזור.'אני חושב ומחכה שיצא פוקימון מהאגם
-
[QUOTE=roi857;635132][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
פיפלאפ קם וירה קרן בועות, אמבריון קפצה לאויר כשהיא מתחמקת, פיפלאפ נפל כשהוא לא יכול להילחם יותר
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מחזיר את פיפלאפ ומוציא את צ'יקי ואומר לה" צאי תשתמשי בעלי טער עליו"
-
[quote=roi857;635100][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]אתה עולה על פידג'יוט ומגיע לילד והוא אומר: "בבקשה תגידו לי שמאצ'אמפ בסדר"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"הוא בסדר לפחות כך אני חושב!"אני אומר ונותן לו את הפוקדור של הפוקימון שלו ומוכן לשחרר את פידג'וט לחופשי.
-
[quote=roi857;635154]
[COLOR=navy]
[CENTER][COLOR=navy][COLOR=teal]סם:[/COLOR][/COLOR][COLOR=navy][/CENTER]
[CENTER][COLOR=navy]פראליגאטר עשה זנב אקווה שטוטודייל נשך אותו בזנב, טוטודייל עף למעלה עם הבועות, לפתע ג'סלינה איבדה נקודותך כי טוטודייל היה יפה ליד קישוטי זנב האקווה, ג'סלינה אמרה: "זהו גמרנו להשתעשע קרן על!"[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"אוקי טוטודייל עכשיו השתמש בסילון אקווה ותעוף אל פרליגאטר סביב קרן העל ואחר כך תכה בו בסילון האקווה ואחר כך השתמש באקדח מים מקרוב" אומר לו
-
שם:matanry1
שם במשחק:דן
תיאור הדמות/תמונה של הדמות: עיניים כחולות שיער חום
מידע על הדמות: לוקאס הוא נער רגיל שרצה להיות מגדל פוקמונים ולגדל את הפוקימון האהוב עליו גראווליט הסוגים האהובים עליו אש מים וברק. יש לו משפחה רגילה שחיה במחוז קנטו.
תפקיד:מגדל
-
[CENTER]מתן:
יש כבר מישהו בשם לוקאס במשחק, ועוד משהו, כרגע יש 8 משתתפים ורובם עוד בעיר הראשונה ואף אחד לא קרוב אפילו למכון הראשון, אין לי איפה לשבץ אותך כרגע, מצטער
[COLOR=Teal]סם:
ג'סלינה אמרה: "הסילון אקווה הזה כבר מאוס", טוטודייל יצא בסילון אקווה מסביב לקרן על, פראליגאטר הגדיל את הקרן על ככה טוטודייל נפגע והתעלף
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה רואה את עצמך בשדות ולא מבין איפה אתה
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה שוב הפגינה את כוחה הרב כשפגעה באמבריון בעלי טער וניצחה אותה בעימות ששניהם נפגשו במכת חבטה, אמבריון ירתה כדור צל לעבר צ'יקוריטה
אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/363.png[/IMG] יוצא מהאגם, והולך באדמה להאנתו
[COLOR=Red]קווין:
גיבל יצא מהקרח תשוש ולפתע נפגע מכדור צל והובס
[COLOR=Navy]אדם:
אתה רואה את העיר רימונג', יש שם שלט אזהרה מאבסול
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;635421][CENTER]
[COLOR=Teal]סם:
ג'סלינה אמרה: "הסילון אקווה הזה כבר מאוס", טוטודייל יצא בסילון אקווה מסביב לקרן על, פראליגאטר הגדיל את הקרן על ככה טוטודייל נפגע והתעלף
[COLOR=Blue]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"ואת אישה רעה ואת לא תצליחי בחיים אם זאת הגישה שלך" אומר לה ואלך לזירה לטוטודייל ואומר לו "כל הכבוד לך היית מעולה אל תדאג בתחרות הבאה אנחנו ננצח אני מבטיח לך" אומר לו ואחבק אותו וארים אותו בידיי ואחזור למקומי בזירה
-
[QUOTE=roi857;635421][CENTER]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה שוב הפגינה את כוחה הרב כשפגעה באמבריון בעלי טער וניצחה אותה בעימות ששניהם נפגשו במכת חבטה, אמבריון ירתה כדור צל לעבר צ'יקוריטה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'יקוריטה"תשתמשי בעלי תער על הכדור צל אם זה לא מצליח אז תתחמקי מכדור הצל ואז שוב עלי טער הפעם על אמבריון"
-
[quote=roi857;635421]
[CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Red]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה רואה את העיר רימונג', יש שם שלט אזהרה מאבסול
[/quote]
"להוריי בחווה פעם היה אבסול" אומר לצעמי ואז הוסיף:" אני רוצה ליתפוס אותו " ובאותו הזמן אכנס לעיר ואחפש את מרכז הפוקימונים.
-
[quote=roi857;635421]
[CENTER][COLOR=Teal] [COLOR=Blue][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/363.png[/IMG] יוצא מהאגם, והולך באדמה להאנתו
[COLOR=Red][COLOR=Navy]
[/quote]
"צא באלבזור עלי טער."אני אומר לבאלבזור.
-
[quote=roi857;635421][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]אתה רואה את עצמך בשדות ולא מבין איפה אתה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][COLOR=teal][COLOR=teal][COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
'כרגיל הסקרונות היא דבר רע! אין מה לעשות, אי אפשר להחליט יום אחד שלא יהיה כזה סקרן וכך יהיה! אבל בעצם למה לא לנסות!'אני חושב ויודע שעשיתי כנראה דבר רע אך עדיין אני מחפש איפה אני.