-
[QUOTE=monster;654583][B][COLOR="Red"]יגאל אתם נכנכסים לדלת השמאלית אך גם היא מבוי סתום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי אקדח מים של מדקיפ מביס את פאנפי לחלוטין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה ולי מחזיקים בטוטודיל והוא מוביל אותכם לשפת אגם ג'נג'ר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק רג'אייס ניצל ומילין אומרת לך" תרפא את הפוקימונים שלך ובוא למכון שלי אני יחכה לך שם[/COLOR][/B][/QUOTE]
יופי מדקיפ!!!!
נחפש עוד פוקימון אחד ואלך למכון!
-
[QUOTE=monster;654971][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים בדרך ורואים באגון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל זאפדוס מתחמק ותוקף בשוק חשנמלי שמביס את גליסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סוינאב לא יוצא מן הבורה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]שחר אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את מקדש גראדון[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בדיוק מה שחיפשתי פוקימון דרקון ועוד סלאמנס האהוב עליי!" אני אומר "צא גלאיגר ניב אש וגליוטינה!"
-
[QUOTE=monster;655000][B][COLOR="Red"]יגאל מולטרס משתמש בלהביור אך זאפדוס מתחמק ומשתש בשוק חשמלי שמבי את גליסון[/COLOR][/B][/QUOTE]
מולטרס תתקוף בFLY
-
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי את מפשת פוקימוים אך את לא מוצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס גליגר יוצא אל באגון אך הוא מתחמק ומשתמש בראשיה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]יגאל מולטרס תוקף את זאפדוס בתעופה ושניהם נפגעו לפתע להביור שובר את החלון מאחורי רין השוטרת ג'ני אומרת שזה "אנטי"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655027][B][COLOR="RoyalBlue"]מרי את מפשת פוקימוים אך את לא מוצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס גליגר יוצא אל באגון אך הוא מתחמק ומשתמש בראשיה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]יגאל מולטרס תוקף את זאפדוס בתעופה ושניהם נפגעו לפתע להביור שובר את החלון מאחורי רין השוטרת ג'ני אומרת שזה "אנטי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אלך לצד השני של הדשא ואחפש.
-
[QUOTE=monster;655027][B][COLOR="RoyalBlue"]מרי את מפשת פוקימוים אך את לא מוצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="blue"]יגאל מולטרס תוקף את זאפדוס בתעופה ושניהם נפגעו לפתע להביור שובר את החלון מאחורי רין השוטרת ג'ני אומרת שזה "אנטי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
כאשר כולם מסתקלים אני אומר למולטרס לתקוף בלהביור בכל הכוח
-
"האהא יופי גיליוטינה!"
-
[QUOTE=monster;654971][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים בדרך ורואים באגון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל זאפדוס מתחמק ותוקף בשוק חשנמלי שמביס את גליסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סוינאב לא יוצא מן הבורה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]שחר אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את מקדש גראדון[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי אנחנו נחכה" אני אומר
* אני רוצה לקנות 2 מאסטר בול
-
[B][COLOR="Red"]יגאל הלהביור של מלטרס פוגע בזאפדוס אך לפתע אתם רואים את אנטי ורין בורח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הראשיה של באגון היתה יותר חזקה מגליגר ופגעה בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק לפתע סונב יוצא ומשתמש ברוח קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מרי את לא מוצאת גם שם[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655066][B][COLOR="Red"]יגאל הלהביור של מלטרס פוגע בזאפדוס אך לפתע אתם רואים את אנטי ורין בורח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הראשיה של באגון היתה יותר חזקה מגליגר ופגעה בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מרי את לא מוצאת גם שם[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרטוויג מהר עלי טער על סונב" אני אומר לטרטוויג
-
[QUOTE=monster;655066][B][COLOR="Red"]יגאל הלהביור של מלטרס פוגע בזאפדוס אך לפתע אתם רואים את אנטי ורין בורח[/COLOR][/B]
אני שואל את אנטי עם הוא רוצה להיצטרף אלי כך רין וצוות ניוטק לא יתפסו אותו וזורק עליו פוכדור
-
"לא נורא תנסה שוב גליוטינה!"
-
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סונב מתחמק שוב בחפירה ונעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל הפוכדר נזרק אך נהדף על ידי אנטי הוא לא רוצה להצטרף אליך והוא נעלם האחות ג'וי אומרת לך" טוב תודה רבה לכם ביי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס גליגר משתמש בגיליוטינה אך באגון מתחמק מזה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655274][B][COLOR="DarkRed"]רורק סונב מתחמק שוב בחפירה ונעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל הפוכדר נזרק אך נהדף על ידי אנטי הוא לא רוצה להצטרף אליך והוא נעלם האחות ג'וי אומרת לך" טוב תודה רבה לכם ביי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס גליגר משתמש בגיליוטינה אך באגון מתחמק מזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני זורק מזון פוקימונים כדי להסיח את דעתו של באגון ואז אומר לגלאיגר להשתמש בניב אש משולב עם גליוטינה!
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס בגון אוכל את המזון ונפדע מהגיליוטינה וניב אש קשה מאוד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655274][B][COLOR="DarkRed"]רורק סונב מתחמק שוב בחפירה ונעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
בסדר וני ומיל ממשיכים בדרך למכון השני
-
[B][COLOR="Red"]יגאל אתם ראים את היציאה מן הבינין[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655286][B][COLOR="Blue"]לוקאס בגון אוכל את המזון ונפדע מהגיליוטינה וניב אש קשה מאוד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלאיגאר תקפוץ עם הזנב ותשתמש בכנף ברזל" אני אומר "פוקדור צא!"
-
[QUOTE=monster;655296][B][COLOR="Red"]יגאל אתם ראים את היציאה מן הבינין[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רץ ליציאה
-
י[B][COLOR="Red"]גאל אתם רצים ליציעה ואתם יצאתם מןן הבינין[/COLOR][/B]
-
אוי חבל...
אני חושבת שאלך למכון...אני מרפאה את הפוקימונים שלי והולכת למכון.
-
[B][COLOR="Blue"]
"טרטוויג השתמש בפוטוסינטזה ואז תחכה לסונב שיעלה ואז בכל הכוח עלי טער מוכן!!!!?" אני אומר לטרטוויג
-
[QUOTE=monster;655312]י[B][COLOR="Red"]גאל אתם רצים ליציעה ואתם יצאתם מןן הבינין[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ומחפש מאמן או פוקימון פראי כדי להילחם
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס גליגאר פוגע קשה באבגון והפוכדור נזרק ובאגון נתפס(יעודכן)
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה רואה מאמן שנראבה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
מרי את נכנכסת למכון ורוקר אומר לך" הקרב היה 1 על 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סוינב לא הופיע[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655340][B][COLOR="Blue"]לוקאס גליגאר פוגע קשה באבגון והפוכדור נזרק ובאגון נתפס(יעודכן)
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה רואה מאמן שנראבה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סוינב לא הופיע[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגלאיגר כל הכבוד ושיש לו מטרה ללמוד מספרי אקס ואז אני אביא לו את ניב תער.
-
[QUOTE=monster;655340][B][COLOR="Blue"]לוקאס גליגאר פוגע קשה באבגון והפוכדור נזרק ובאגון נתפס(יעודכן)
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
אני שאל אותו עם הוא רוצה להילחם נגדי
-
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
אוקי צא מדקיפ!
-
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
"טרטוויג תשתמש בעלי תער על האדמה"
-
[QUOTE=monster;654039][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Green"]מקס מצטער
טרטויג נכנכס לבור ושתמש בגפן מצליפה שמביסה את דיגלט ניצחת בקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
---------------------------
"יש! טרטוויג היית מדהים!"אני אומר בשמחה והולך לחבק את טרטוויג,"זה היה קרב מצויין!"אני אומר למנהיג המכון בשמחה,ומחכה לקבל את התג.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים וראים מאמן ביער[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]יגאל המאמן עונה "כן"[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]מרי מדקיפ יוצא ורוקר בוחר בכרינדוס ואומר לך "להתחיל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק טרטויג משתמש בעלי טער על האדמה אבל זה לא עושה כלום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס תום אומר לך" הנה תג האדמה זכית בו ביושר" [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655411][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים וראים מאמן ביער[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי מדקיפ יוצא ורוקר בוחר בכרינדוס ואומר לך "להתחיל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק טרטויג משתמש בעלי טער על האדמה אבל זה לא עושה כלום[/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב אני בוחר בצ'ימצ'אר ואתה
-
[QUOTE=monster;655411][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים וראים מאמן ביער[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק טרטויג משתמש בעלי טער על האדמה אבל זה לא עושה כלום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס תום אומר לך" הנה תג האדמה זכית בו ביושר" [/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב בואו נחכה"
-
[QUOTE=monster;655411][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Green"]מקס תום אומר לך" הנה תג האדמה זכית בו ביושר" [/COLOR][/B][/QUOTE]
-------------------------
"תודה"אני אומר לו,יוצא מהמכון וממשיך בדרכי.
-
[quote=יגאל;655412]לוקאס אתם ממשיכים וראים מאמן ביער
יגאל המאמן עונה "כן"
מרי מדקיפ יוצא ורוקר בוחר בכרינדוס ואומר לך "להתחיל"
רורק טרטויג משתמש בעלי טער על האדמה אבל זה לא עושה כלום
מקס תום אומר לך" הנה תג האדמה זכית בו ביושר" [/quote]
מהיר מדקיפ!
דחיפה ואקדח מים!
-
[B][COLOR="Red"]יגאל המאמן מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/61.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סוינב יוצא מן הבור ומשתש בקרן קרח על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]מקס אתה יוצא מן המכון אל דרך 2 ואתה רואה דיטו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי מדקיפ פוגע בכרינדוס עם אקדח מים אך הוא משיב בראשית זן[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655481][B][COLOR="Red"]יגאל המאמן מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/61.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק סוינב יוצא מן הבור ומשתש בקרן קרח על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי מדקיפ פוגע בכרינדוס עם אקדח מים אך הוא משיב בראשית זן[/COLOR][/B][/QUOTE]
חפירה ואז להביור
-
[B][COLOR="Red"]יגאל צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ולהביור על [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/61.png[/IMG] אך זה לא מזיז לו והוא כוך תותח הידרו לעבר צ'ימצ'אר מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;655481][B][COLOR="Red"]יגאל המאמן מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/61.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי מדקיפ פוגע בכרינדוס עם אקדח מים אך הוא משיב בראשית זן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה לאל יצאת אה יפחדן טרטוויג התחמק ואז עלי תער!!!!!11 קדימה!!!!!!!!!!"
-
[B][COLOR="DarkRed"]רורק טרטויג מתחמק ופוגע בסוינב בעלי טער אך סונב שוב משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
-
"היי אתה יודע איפה העיר הקרובה?"