-
[QUOTE=SexStyle;818100][B][SIZE=2][COLOR=indigo]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]שלומי~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]פרינפלאפ יורה קרן בועות בחשאיות לכיוונו של טראפינץ',קרן הבועות פוגעת בו ישירות!,אך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]לפתע אתה שומע קול מוזר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אתה מסתכל מעליך ורואה עשרות סלעים נופלים מלמעלה לכיוון שלך,'כנראה שהעוצמה של קרן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]הבועות הובילה למפולת' אתה חושב לעצמך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
חזרתי,היה כיף,דווקא שלא הייתי אתה הגבת הרבה?
"פרינפלאפ! קפוץ לבור!" אומר לו ואורה לו לקפוץ מהר לבור של טרפינץ',אקפוץ לבור ואנסה לנחות בלי פציעות "עכשיו פריפלאפ הכל תלוי בך! תשתמש בכנף ברזל בשביל לשבור את כל הסלעים שמתקרבים!" אומר לו ובינתיים אוציא את גרוליט מהפוכדור "גרוליט! אנחנו צריכים את העזרה שלך מהר! תתשמש בחפירה כדי למצוא מחסה מהמפולת של הסלעים האלו! אבל שזה לא יהיה לכיוון למטה! שהסלעים לא ירדפו אחרינו,אלא לצד וכמה שיותר מהר!ושתסיים תנבח בקול כדי שפרינפלאפ ישמע אותך ויבוא להסתתר גם" אומר לו ואסתכל מה שלום טרפינץ'
-
פתוח
אם הוא פתוח אני יכול להרשם?
-
[quote][SIZE=2][COLOR=#808000][B]אביב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#808000]אתה פורש את ידיך ורגליך לצדדים ומצליח להאט את מהירות הנפילה,אך עדיין נפילה תהרוג אותך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#808000]במחשבה רגעית אתה מוציא את איוויזור שמורה עליו לנסות לבנות מצנח מגפניו,הוא פורש את[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#808000]גפניו,אך זה לא עובד בצורה טובה,אתה מבין שאתה חייב לחשוב על רעיון אחר לפני שתיפול[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#808000]על הקרקע ותמות ביחד עם איוויזור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]אסתכל מעל ואנסה לחפש כל דבר מעופף.ואאז אורה על אייביזור להיתפס אילו עם גפניו בכל הכוח כשאני אוחז בו חזק.
-
[quote=SexStyle;825753][B][SIZE=2][COLOR=navy]עומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"ביבי!" סלבי אומר ומניע את הראש מצד לצד,הוא עף במהירות ומנסה לברוח ממך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE][/quote]
"סלבי תחזור הנה!" אקרא "אני לא רוצה לפגוע בך, אבל אתה תיהיה מוגן יותר בפוקדור" אומר ואנסה שוב להחזירו לפוקדור.
-
[SIZE=2]אני עמוס וזה...[/SIZE]
[SIZE=2]אני מקווה שאני יחזור להגיב כמו שצריך בזמן הקרוב.[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]בזמן שפרפדג' צולל לכיוון טוטודייל,טוטודייל יורה אקדח מים שפוגע בפרפדג'!,"לאאאא!!" יוגב אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]ומיד פוקד על פרפדג',"קום ותקוף עם משב רוח!",פרפדג' קם ומתעופף באוויר,אבל באותו זמן טוטודייל קופץ עליו במפתיע בעוד שיניו חשופות וטעונות בקרח,הוא נושך את פרפדג' בחזקה באחת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]הכנפיים שלו!,"פרפדג'..." פרפדג' אומר בעודו נאנק מכאבים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=indigo]תומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אתה מוציא את צ'ארמיליון,לפתע נכנס מישהו לזירה בעודו מחזיק 2 דגלים בידו ועומד בצד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]הזירה:"אני השופט,הקרב יהיה קרב 3X3,ברגע שאחד הפוקימונים לא יכול להילחם הוא מפסיד!,למנהיג[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אסור להחליף פוקימונים באמצע הקרב,אבל למתחרה מותר,בהצלחה!" הוא מסביר את החוקים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]"OK,אני חושב שפוקמוני האבן שלי יוכלו לנצח את צ'ארמיליון" חוזליטו אומר וצוחק צחוק כבד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]"גולם צא!" חוזליטו קורא מיד ומוציא פוקימון גדול ועגול שנראה לך כמו סלע ענקי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/76.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]מגן המה?טוב אני יזרום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]-------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]צ'ימצ'אר יורה אינספור גחלות לכל הכיוונים,הגחלות פוגעות גם בפידג'י ופידג'יוטו והם מתעלפים,אך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]אתה שם לב שהאש התפשטה לכל היער!,אתה מוקף בשריפה ענקית שצ'ימצ'אר יצא ונראה שהאש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מתעצמת ומתקרבת אליך במהירות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]אתה נכנס לחור של טראפינץ' (><)ותופס שם מחסה בעוד שבנתיים אתה מורה על פרינפלאפ לשבור כמה שיותר סלעים עם כנף ברזל,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]פרינפלאפ שובר את הסלעים במהירות,אבל אתה שם לב שהלסעים ממשיכים ליפול והוא מתעייף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]בנתיים גרווליט חופר באדמה,הוא מסיים ונובח,אבל בדיוק באותו זמן סלע נופל על הראש של פרינפלאפ ופוצע אותו!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]סלבי לא מקשיב לך וממשיך לברוח,לפתע הוא נתקל במשהו ונופל על הרצפה,אתה יכול לראות בבירור שהוא נתקל ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/149.png[/IMG],[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]דרגונייט מסתכל עליו בחיוך זדוני בעוד אתה שומע קול של גבר מאחורי הדרגונייט,"כאן דנטה,מדווח למפקדה.. סלבי נמצא!",הגבר מתקרב אליך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]ואל סלבי,אתה יכול להבחין בבחור ג'ינג'י וגבוה מחזיק בידו מכשיר קשר ועליו רשום,"מאפיית קונקלושין"[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer30.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090][/COLOR][/SIZE]
-
[quote]דסו~
אתה מודה לה ועוזב את המרכז,אתה הולך לכיוון דרך 6 ולאט לאט האקלים ניהיה יותר מדברי וצחיח,אתה יכול להרגיש את השמש שורפת את גופך.
אחרי כמה דקות של הליכה אתה מבחין בבור גדול באדמה,ליד הבור יש שלט ועליו רשום:"בור זה הינו בית לפוקמונים מסוכנים,נא לא להיכנס!".
מה תעשה? [/quote]
כמובן שאני אקפוץ פנימה! אך לפני שאני בוחר לעשות את המהלך הזה אני מתקרב בזהירות לשפת הבור ומסכת למטה.
-
[QUOTE=שמוליקיפוד;844178][SIZE=2]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]אתה נכנס לחור של טראפינץ' (><)ותופס שם מחסה בעוד שבנתיים אתה מורה על פרינפלאפ לשבור כמה שיותר סלעים עם כנף ברזל,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]פרינפלאפ שובר את הסלעים במהירות,אבל אתה שם לב שהלסעים ממשיכים ליפול והוא מתעייף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]בנתיים גרווליט חופר באדמה,הוא מסיים ונובח,אבל בדיוק באותו זמן סלע נופל על הראש של פרינפלאפ ופוצע אותו!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=slategray][B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
תוכל לומר איך הוא נפצע?כאילו יורד לו דם מהראש?
"פרינפלאפ!" אקרא בקול "גרוליט תחכה לי במערה שהכנת,קח את טרפינץ'" אומר לו ואתקדם לפרינפלאפ,אמשוך אותו לחור שגרוליט הכין ואחר כך אומר "אוקיי,מממ אני יודע!" אומר,אוריד את החולצה שלי ואחבוש את החולצה על ראשו של פרינפלאפ,בשביל לעצור את הדימום וגם אשאיר אותה עליו אחר כך "אוקיי חברים בעזרת שיתוף הפעולה ניצלנו,כל הכבוד" אומר לו ואחזיר את גרוליט לפוכדור,אסתכל על טרפינץ' כדי לראות מה מצבו ואסתכל אחר כך על פרינפלאפ כדי לראות אם הוא מתאושש
-
[quote=שמוליקיפוד;844178]
[SIZE=2][COLOR=slategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]סלבי לא מקשיב לך וממשיך לברוח,לפתע הוא נתקל במשהו ונופל על הרצפה,אתה יכול לראות בבירור שהוא נתקל ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/149.png[/IMG],[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]דרגונייט מסתכל עליו בחיוך זדוני בעוד אתה שומע קול של גבר מאחורי הדרגונייט,"כאן דנטה,מדווח למפקדה.. סלבי נמצא!",הגבר מתקרב אליך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]ואל סלבי,אתה יכול להבחין בבחור ג'ינג'י וגבוה מחזיק בידו מכשיר קשר ועליו רשום,"מאפיית קונקלושין"[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer30.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#708090]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"היי אתה שם!" אקרא ואתקדם בצעד נחוש "תעזוב את סלבי!" אומר בקול רציני ואסתכל על סלבי במבט נוקשה ואנסה שוב להחזירו לפוקדור בעודי כבר מכין את הפוקדור של באנט בידי האחרוית.
-
[QUOTE=שמוליקיפוד;844178][SIZE=2]אני עמוס וזה...[/SIZE]
[SIZE=2]אני מקווה שאני יחזור להגיב כמו שצריך בזמן הקרוב.[/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=indigo]תומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אתה מוציא את צ'ארמיליון,לפתע נכנס מישהו לזירה בעודו מחזיק 2 דגלים בידו ועומד בצד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]הזירה:"אני השופט,הקרב יהיה קרב 3X3,ברגע שאחד הפוקימונים לא יכול להילחם הוא מפסיד!,למנהיג[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אסור להחליף פוקימונים באמצע הקרב,אבל למתחרה מותר,בהצלחה!" הוא מסביר את החוקים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]"OK,אני חושב שפוקמוני האבן שלי יוכלו לנצח את צ'ארמיליון" חוזליטו אומר וצוחק צחוק כבד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]"גולם צא!" חוזליטו קורא מיד ומוציא פוקימון גדול ועגול שנראה לך כמו סלע ענקי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/76.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"צארמיליון חזור ! צא פוליוורל תשתמש בגלישה ואז בשבירת לבנים !"אומר לו.
-------------
ובחרתי את קראינדוס לא את הלפלף המתרומם המזה :@
-
tasti le hartzot ha brit le shvoaiim
hahorim sheli aso li haftaha...
ani iisaper at col hapratim csheani yahzor
she ihya ahla shvoaiim :)
-
החלטתי לסגור תמשחק חברים..
מקווה שנהנתם,אני נהנתי מאוד אבל פשוט אין לי זמן וכוח לעדכן את המשחק...
הייתה לי כבר עלילה וסוף מוכן מראש,משהו מאוד מעניין.
אוהב אותכם,ואני מתכוון לפתוח את המשחק שוב וכשהוא ייפתח שוב אני אשמח אם תירשמו שוב.
אפשר לנעול.
-