-
[QUOTE]Monster
אתה שומע את קולו של צ'רלס שאומר לך:"לוקאס בוא רגע,אני רוצה שתכיר מישהו הוא יכול לעזור לך ללמוד איך משתמשים בשריון אש של מונפרנו שלך כמו שצריך,אתה רוצה לבוא,היי ליאו מה נשמע?".[/QUOTE]
אני אומר לצ'רלס"תקשיב אני לא מורה לשריון אש.במקרה יצא שאיכשהון מונפרנו שלי למד שריון אש.באמצע הקרב שלנו"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה לא שומע את קולו של דיאוקסיס אך אתה רואה את באבל שלך נלחמת בחוזקה ובעוצמה נגד המגבי של צ'רלס שמחזיר קרב כמו שצריך,אתה רואה שהמים של מתחילים לגעוש והם עולים לשמיים ונופלים על באבל ומגבי,שאתה יכול לראות אתה רואה את באבל ואת מגבי מעולפים,צ'רלס פעור פה מחזיר את מגבי והוא אומר:"תיקו אחד-אחד שני פוקימונים לכול צד,צא טורקול אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]המגבי של צ'רלס הפסיד,באבל שלך הפסידה,זה תיקו אחד-אחד![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הנער השני מתקרב אליך ואל מונפרנו שיצא מרצונו,הוא בוחן את שניכם והוא אומר לכם:"אהה סליחה שלא הצגתי את עצמי אני יוגין,מנהיג מכון העיר לוליה,מנהיג מכון הרעל,אך אני מתמחה גם בסוגי אש ובמתקפות אש בשעות הצורך אתה יודע ויש הכאלה שקוראים לי המורעל הלוהט,לעזור לך לשלוט בשריון אש?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את מנהיג מכון העיר לוליה המתמחה בסוג רעל![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;863775][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]באבל שלך כבר חלשה מאוד,צ'רלס אומר לך:"יש לך הזדמנות אחת ויחידה לגרום לה להישאר בקרב,או שהיא תנצח והיא לא את מגבי שלי,או שהיא תפסיד למגבי שלי ויש עוד אופציה אחת ויחידה להחליף אותה בפוקימון אחר שיחליש ואולי ינצח את מגבי וגם באבל שלך תנוח קצת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"כן,מונפרנו שלך חזק מאוד במיוחד אחרי הקרבות שלך נגדי,תבין ברגע שאגרון ניצח את הצ'ימצ'אר שלך ידעתי שהוא למד את זה,זה משהו שלא ניתן להסביר ראיתי את זה בעיניים שלו וגם שלך יש לשניכם תיאום מושלם כמו שלי ושל הפוקימונים שלי,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*קיבלת כוכב אדום בגלל שכתבת באנגלית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את דבורן משתמש בשיגור והוא נעלם שוב אך שהוא חוזר אתה רואה שהוא מובס,לון מסביר לך:"תבין מתקפת צל פחד ברגע שהיא מזהה פוקימון מסוג על-חושי היא מנצחת אותו ישירות בלי שום אפשרות להתחמק לכן הפסדת לי,להתראות ילד",לון מחזיר את הזורא שלו וממשיך בדרכו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]הדבורן שלך הפסיד לזורא,הפסדת ללון![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אגיד לדבורן: "לא נורא עשית כל מה שיכלת" ואחזיר אותו לפוכדור שלו.
"בפעם הבאה אני ינצח אותך שניפגש הפוקימונים שלי יהיו הרבה יותר חזקים ממה שאתה יכול לתאר אז לכרגע להתראות לך" אגיד בזילזול ללון והלך לכיוון המרכז פוקימונים בעיר מורפי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כוכב אדום זה רע או טוב XD ולא רשום שאי אפשר לרשום באנגלית או שרשום ולא ראיתי O_o?
-
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*זה אומר שלושה כאלה[עוד שניים כאלה]ואתה עף בלי אפשרות לחזור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה חוזר למרכז הפוקימונים של העיירה מרופי והאחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"רק לפני עשר דקות עזרתי לך,מה עשית להם קרב,ראיתי הכול,אתה היית בסדר פלוס הוא ברמת ליגה",היא לוקחת לך את הפוכדורים וכעבור דקה היא חוזרת עם הפוכדורים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;864149][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה לא שומע את קולו של דיאוקסיס אך אתה רואה את באבל שלך נלחמת בחוזקה ובעוצמה נגד המגבי של צ'רלס שמחזיר קרב כמו שצריך,אתה רואה שהמים של מתחילים לגעוש והם עולים לשמיים ונופלים על באבל ומגבי,שאתה יכול לראות אתה רואה את באבל ואת מגבי מעולפים,צ'רלס פעור פה מחזיר את מגבי והוא אומר:"תיקו אחד-אחד שני פוקימונים לכול צד,צא טורקול אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]המגבי של צ'רלס הפסיד,באבל שלך הפסידה,זה תיקו אחד-אחד![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"טוב מאוד באבל" אומר לכיוון הפוקדור שלה ואחזיר אותו לחוגרתי "צא גייר!" אצעק והוציא את פוקימון דמוי גלגל השיניים שלי לקרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;864187][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*זה אומר שלושה כאלה[עוד שניים כאלה]ואתה עף בלי אפשרות לחזור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה חוזר למרכז הפוקימונים של העיירה מרופי והאחות ג'וי מקבלת את פניך והיא אומרת לך:"רק לפני עשר דקות עזרתי לך,מה עשית להם קרב,ראיתי הכול,אתה היית בסדר פלוס הוא ברמת ליגה",היא לוקחת לך את הפוכדורים וכעבור דקה היא חוזרת עם הפוכדורים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לאחות ג'וי: "תודה רבה לך אני ישתדל להיתאמן איתם ולנצח אותו בקרב הבא שלנו, ותגידי את מכירה אזור שאפשר ליתפוס בוא מורקרו ולאמן את הפוקימונים שלי שיהיו יותר חזקים?" ואחכה לתשובה בסבלנות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא כתוב בחוקים שאי אפשר לכתוב באנגלית לא פר :(
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;864149]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הנער השני מתקרב אליך ואל מונפרנו שיצא מרצונו,הוא בוחן את שניכם והוא אומר לכם:"אהה סליחה שלא הצגתי את עצמי אני יוגין,מנהיג מכון העיר לוליה,מנהיג מכון הרעל,אך אני מתמחה גם בסוגי אש ובמתקפות אש בשעות הצורך אתה יודע ויש הכאלה שקוראים לי המורעל הלוהט,לעזור לך לשלוט בשריון אש?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת את מנהיג מכון העיר לוליה המתמחה בסוג רעל![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו"כן בשמחה תעזור ל להביס את צ'רלס ואז אני אביס אותך עם דשריון האש שעזרתי לי ללמוד לשלוט בו.קדימה תלמד את מונפרנו שלי שריון אש"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך יוצא מין הפוכדור בחשש מסוים לגבי הטורקול של צ'רלס,אתה רואה את הטורקול שלו מסתכל על גייר במבט די מפחיד,צ'רלס אומר לך:"סיבוב מספר שתיים מתחיל,המתמודדים גייר,סוגו הוא סוג מתכת,טורקול,סוגו הוא סוג אש צריך לזכור שאש מנצח פלדה תמיד זה ככה,נו לוקאס תתחיל את המהלך של הסיבוב השני!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]יוגין אומר לך:"מונפרנו יודע כבר שריון אש,אך הוא לא יודע לשלוט בה,הוא נותן לאש לשלוט בו וזו טעות מספר אחד של פוקימוני אש,ראיתי כבר מקרה כזה,אצל אש קאצ'ם,הצ'ימצ'אר שלו השתמש בלהט והוא לא ידע לשלוט באש".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]האחות חושבת כמה שניות אולי חצי דקה והיא עונה לך:"כן זה אפשרי יש חלק מסוים ליד העיר ספטרה שבו אפשר לתפוס פוקימוני אופל חזקים במיוחד,זורא,מרקורו,סניזל ועוד כמה אך כמובן החלק הזה ניתן רק למאמנים שעברו את התג הראשון היות וזה אזור מסוכן מאוד".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;864215][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך יוצא מין הפוכדור בחשש מסוים לגבי הטורקול של צ'רלס,אתה רואה את הטורקול שלו מסתכל על גייר במבט די מפחיד,צ'רלס אומר לך:"סיבוב מספר שתיים מתחיל,המתמודדים גייר,סוגו הוא סוג מתכת,טורקול,סוגו הוא סוג אש צריך לזכור שאש מנצח פלדה תמיד זה ככה,נו לוקאס תתחיל את המהלך של הסיבוב השני!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אנחנו עוד ניראה בנוגע לזה,קדימה גייר,כדור גיירו!" אומר לו בחיוך ואגיד לבטרי ובאבל:"קדימה תעודדו אותו הוא בקרב הריאשון שלו תזכרו איך אתם הרגשתם ותנו לו תקווה וגבורה קדימה!" אחייך והסתכל על הקרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;864215][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]יוגין אומר לך:"מונפרנו יודע כבר שריון אש,אך הוא לא יודע לשלוט בה,הוא נותן לאש לשלוט בו וזו טעות מספר אחד של פוקימוני אש,ראיתי כבר מקרה כזה,אצל אש קאצ'ם,הצ'ימצ'אר שלו השתמש בלהט והוא לא ידע לשלוט באש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]האחות חושבת כמה שניות אולי חצי דקה והיא עונה לך:"כן זה אפשרי יש חלק מסוים ליד העיר ספטרה שבו אפשר לתפוס פוקימוני אופל חזקים במיוחד,זורא,מרקורו,סניזל ועוד כמה אך כמובן החלק הזה ניתן רק למאמנים שעברו את התג הראשון היות וזה אזור מסוכן מאוד".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לאחות ג'וי: "תודה רבה לך על המידע כנראה שהלך להתאמן עוד קצת עם הפוקימונים שלי ואז הלך למכון הראשון, תודה רבה לך על המידע"
הצא ממרכז הפוקימונים לכיוון דרך מספר אחת והתאמן אם הפוקימונים שלי לקראת המכון הראשון שלימכון האש בעי ג'ול ריו.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך משתמש בכדור ג'ירו חזק מאוד,אתה רואה את גייר שלך הופך להיות כדור והוא משתגר אל עבר טורקול שמשתמש במתקפת נגד של להביור,אתה רואה את גייר-כדור ג'ירו מתעטף בלהבות החמות של טורקול,אתה רואה את הלהבות מגיעות לשמיים והן נוצצות בלילה האפל שלאט לאט מתחיל להיגמר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה שלושה פוקימוני אופל חזקים במיוחד והם,סניזל,זורא וכנראה מנהיגם וויבל ההתפתחות האכזרית של סניזל,אתה רואה את ג'פרי מתקרב והוא אומר לך:"נו בר,אפשר לעשות את הקרב שקבענו לעשות?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לכול מנהיג מכון יש שישה פוקימונים,אך הוא השתמש נגדכם לפי החוק של המכון שלו,לכול מנהיג יש פוקימון אחד שהוא "אס" שלו,אני לא חייב לגלות לכם את כול הפוקימונים שלו ישר,אני מוסיף את השמות ואת הסוגים של הפוקימונים שלכם ושל הדמויות,הוספתי מספר חוקים ומתקפה למתקפות חדשות.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866557][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך משתמש בכדור ג'ירו חזק מאוד,אתה רואה את גייר שלך הופך להיות כדור והוא משתגר אל עבר טורקול שמשתמש במתקפת נגד של להביור,אתה רואה את גייר-כדור ג'ירו מתעטף בלהבות החמות של טורקול,אתה רואה את הלהבות מגיעות לשמיים והן נוצצות בלילה האפל שלאט לאט מתחיל להיגמר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה שלושה פוקימוני אופל חזקים במיוחד והם,סניזל,זורא וכנראה מנהיגם וויבל ההתפתחות האכזרית של סניזל,אתה רואה את ג'פרי מתקרב והוא אומר לך:"נו בר,אפשר לעשות את הקרב שקבענו לעשות?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לכול מנהיג מכון יש שישה פוקימונים,אך הוא השתמש נגדכם לפי החוק של המכון שלו,לכול מנהיג יש פוקימון אחד שהוא "אס" שלו,אני לא חייב לגלות לכם את כול הפוקימונים שלו ישר,אני מוסיף את השמות ואת הסוגים של הפוקימונים שלכם ושל הדמויות,הוספתי מספר חוקים ומתקפה למתקפות חדשות.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי: "עוד לא אני עוד לא מוכן אני הלך להתאמן אם הפוקימונים שלי ולאחר מכן הלחם נגדך, כרגע הפסדתי בקרב לבחור אחד בשם לון, אז בפעם הבאה שניפגש נלחם כי הפוקימונים שלי לא כולכך חזקים עוד אבל הם יהיו מאודד חזקים".
והלך לכיוון דרך 1 להתאמן ואולי לפגוש מאמנים לאמן את הפוקימונים שלי
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי חושב מספר שניות והוא אומר לך:"לון הוא מאמן קשוח מאוד,שיטות האימונים שלו עולות על של כמה מאמנים טובים ממני וממך בכמה רמות הוא מענה את הפוקימונים שלו בשביל לאמן אותם,הוא מאמן רשע וגם מבוקש וכנראה מהיום גם היריב שלך נו אתה רוצה קרב אחרי ההסבר שלי על לון".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866634][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי חושב מספר שניות והוא אומר לך:"לון הוא מאמן קשוח מאוד,שיטות האימונים שלו עולות על של כמה מאמנים טובים ממני וממך בכמה רמות הוא מענה את הפוקימונים שלו בשביל לאמן אותם,הוא מאמן רשע וגם מבוקש וכנראה מהיום גם היריב שלך נו אתה רוצה קרב אחרי ההסבר שלי על לון".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי: "תודה על ההסבר אבל בכל זאת זה לא עזר לי לאמן את הפוקימונים שלי, אמרתי לך אני יאמן אותם עוד קצת ואז הלחם איתך בקרב. כרגע אני הולך להתאמן למכון הראשון שלי ולאחר המכון נלחם, אמ, אתה אולי מכיר מקום טוב להתאמן עם הפוקימונים שלי?"
-
[QUOTE=מאסטר
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ליוג'ין"אוקי אני מבין אותך.אז תוכל ללמוד את מונפרנו שלי ללמוד לשלוט באש.בקשה תלמד אותו.כך מונפרנו שלי יתחזק"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]יוגין אומר לך:"כן בטח,אבל אני לא יכול עכשיו אני צריך ללכת לעיר שלי,העיר לוליה",יוגין ממשיך בדרכו לכיוון יער החרקים,אתה שומע מתוך היער קול של פיצוץ,ליאו מסתכל אליך מבוהל והוא אומר לך:"עומר ואש מהר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך בקול דק וגבוה אך רציני:"אני יודע איפה אפשר להתאמן,אך אני אגלה לך בתנאי אחד,קרב מולי,שלושה על שלושה בלי אפשרות להחליף את הפוקימונים בין הקרבות רק אחרי שהפוקימון מפסיד,ברור?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866753][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]יוגין אומר לך:"כן בטח,אבל אני לא יכול עכשיו אני צריך ללכת לעיר שלי,העיר לוליה",יוגין ממשיך בדרכו לכיוון יער החרקים,אתה שומע מתוך היער קול של פיצוץ,ליאו מסתכל אליך מבוהל והוא אומר לך:"עומר ואש מהר!".[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לליאו"מה עומר ואש נלחמים כרגע ביער החרקים.אנו צריכים להגיע לצפות בקרב שלהם.זה הולך להיות מדליק" אני רץ הכי מהר שאני יכול ליער החרקים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866753][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך בקול דק וגבוה אך רציני:"אני יודע איפה אפשר להתאמן,אך אני אגלה לך בתנאי אחד,קרב מולי,שלושה על שלושה בלי אפשרות להחליף את הפוקימונים בין הקרבות רק אחרי שהפוקימון מפסיד,ברור?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי: "טוב נוו... איזה כוחות שיכנוע יש לך. אז אתה יכול לעשות קרב בלי פוקימוני אופל כי יש לי חיסרון ענקי עליהם"
אחכה לתשובה ולאחר מכן אגיד לו: "קדימה בוא נתחיל טור'צק צאי ותתכונני לקרב שלך נגד ג'פרי"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך בזמן שאתם רצים ליער:"עומר כעס מאוד על זה שפיקאצ'ו גרם לך להיפצע",ליאו ואתה רצים לכיוון אזור הפיצוץ ואתה רואה את האגרון של עומר נלחם מול הגיבל של אש,אתה רואה את הגיבל משתמש שוב פעם ושוב פעם במטאור דרקון שפוגע אגרון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"בסדר בלי פוקימוני אופל,צא גוביטו אני בוחר בך,הוא סוג אדמה ורוח,זכור אסור לך להחליף!",אתה רואה גוביטו כחול וגדול מתקרב אליך ואל טורצ'יק המפוחדת ממנו,אתה מבין שזו הייתה טעות לשלוח אותה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866759][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ליאו אומר לך בזמן שאתם רצים ליער:"עומר כעס מאוד על זה שפיקאצ'ו גרם לך להיפצע",ליאו ואתה רצים לכיוון אזור הפיצוץ ואתה רואה את האגרון של עומר נלחם מול הגיבל של אש,אתה רואה את הגיבל משתמש שוב פעם ושוב פעם במטאור דרקון שפוגע אגרון.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"בכהצלחה בהבסת אש קאצ'אם.אתה יכול להביס אותו." אני אומר לאגרון של עומר"אתה יכול להביס את גיבל אתה חזק.בהצלחה גם לך"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866759][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"בסדר בלי פוקימוני אופל,צא גוביטו אני בוחר בך,הוא סוג אדמה ורוח,זכור אסור לך להחליף!",אתה רואה גוביטו כחול וגדול מתקרב אליך ואל טורצ'יק המפוחדת ממנו,אתה מבין שזו הייתה טעות לשלוח אותה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'פרי: "כל הכבוד לך, הסגת גוביטו אבל תזכור הגודל לא קובע." והוציא את הפוקדע שתיתן לי מידע על גוביטו ואת המתקפות שלו.
"קדימה טורצ'יק אל תפחדי תזכרי שהגודל לא קובע, עכשיו רוצי בין הרגליים שלו קפצי שאת מאחוריו וצאי לניקור חזק במיוחד" אגיד לטורצ'יק לאחר שאחזיר את הפוקדע שנתנה לי את המידע
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את אגרון משתמש בתותח פלאש שפוגע בגיבל ומביס אותו,אש מחזיר את גיבל ומוציא במקומו את הפיקאצ'ו הנאמן שלו,אתה רואה שעומר נראה לחוץ מתמיד הוא מחזיר את הגליסקור החזק שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי משחק עם המחשב שלו וגוביטו משתמש במתקפת אדמה חזקה מאוד שאתה מזהה בתור רעידת-אדמה,אתה מרגיש את האדמה רועדת לך מתחת לרגליים ואתה רואה שטורצ'יק נפגעה בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866773][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את אגרון משתמש בתותח פלאש שפוגע בגיבל ומביס אותו,אש מחזיר את גיבל ומוציא במקומו את הפיקאצ'ו הנאמן שלו,אתה רואה שעומר נראה לחוץ מתמיד הוא מחזיר את הגליסקור החזק שלו.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אל תהיה לחוץ הגליסקור שלך יביס את פיקאצ'ו של אש.בהצלחה בקרב.תגיד מה התוצאה?" אני ממשיך לצפות בקרב
-
[quote=מאסטר אספיון;866557][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד גייר,אני רואה שאתה חזק" אומר לו בחיוך ואז אומר לו:"תשתמש שוב בכדור גיירו אך הפעם מתי שהוא משתמש בלהביור תסתובב לצד ההפוך כדי שהכדור שלך יכה בו עם כדור גיירו אש" אחכה לפגיעה והסתכל על בטרי ואומר לו:"אל תידאג עוד מעט תורך" ואחייך אליו
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את גייר שלך מחייך אליך ואת באבל ואת בטרי מעודדים אותו בשמחה רבה,אתה רואה את טורקול משתמש בפיצוצי להבה חזקים שמנטרלים את כדור הג'ירו ופוגע בגייר שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זה קרב מלא שישה על שישה וזה תיקו חמש-חמש זה הסיבוב האחרון ניצחון אחד למישהו והשני בחוץ,גליסקור אני מאמין בך זכור את זה בימים שאני לא יהיה כאן,שאני חבר שלך,ניב קרח!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;866852][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את גייר שלך מחייך אליך ואת באבל ואת בטרי מעודדים אותו בשמחה רבה,אתה רואה את טורקול משתמש בפיצוצי להבה חזקים שמנטרלים את כדור הג'ירו ופוגע בגייר שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"גייר תקשיב יש לי רעיון,שהוא משתמש במתקפות שלא זזות,תסתובב לכיוון ההפוך,ומתי שמתקפות שכן זזות,תתאפך בזמן הסיבוב ואז תיהיה כדור גדול יותר וזה יהיה כמו,מתקפה הגנתית התקפית" אחייך אליו ואחשוב על עוד אסטרטגיות
-
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר:"שיטה יפה,אני מבין שאתה הולך כאן על שיטת אש מתכת,מהלך מאוד חזק שיודעים להשתמש בו,טורקול קרן בלבול!",אתה רואה את טורקול משגר קרן סגולה מוזרה שמבלבלת את גייר שלך לחלוטין,והוא מתחיל להיכנס בעצים בשביל להתרפות מזה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;866874][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס אומר:"שיטה יפה,אני מבין שאתה הולך כאן על שיטת אש מתכת,מהלך מאוד חזק שיודעים להשתמש בו,טורקול קרן בלבול!",אתה רואה את טורקול משגר קרן סגולה מוזרה שמבלבלת את גייר שלך לחלוטין,והוא מתחיל להיכנס בעצים בשביל להתרפות מזה.[/FONT][/COLOR][/quote]
*מה זה כבל מתכת?
----------
"גייר תעמוד במקום ותירגע אתה תשתחרר מזה בבא הזמן,אבל אני יודע מה אתה יכול לעשות,תשתמש בכדור גיירו על האדמה מתחתיך בשביל להתחפר בה ותחכה שם עד שהבילבול היגמר!" אחייך אליו ואומר לבטרי:"תתכונן לקרב"
-
[QUOTE=מאסטר
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זה קרב מלא שישה על שישה וזה תיקו חמש-חמש זה הסיבוב האחרון ניצחון אחד למישהו והשני בחוץ,גליסקור אני מאמין בך זכור את זה בימים שאני לא יהיה כאן,שאני חבר שלך,ניב קרח!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אז בהצלחה אני מחזיק שגליסקור שלך ינצח את פיקאצ'ו של אש קטאצ'ם"אני ממשיך לצפות בקרב של עומר נגד אש
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;866773][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי משחק עם המחשב שלו וגוביטו משתמש במתקפת אדמה חזקה מאוד שאתה מזהה בתור רעידת-אדמה,אתה מרגיש את האדמה רועדת לך מתחת לרגליים ואתה רואה שטורצ'יק נפגעה בחוזקה רבה מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה טורצ'יק את יכול אל תוותרי כולכך בקלות תראי לגוביטו הזה איך נלחמים עכשיו תקפצי עליו ותשתמשי בניקור ישירות לפנים שלו". אגיד בעידוד לטורצ'יק.
ואגיד לג'פרי: "מממ אני רואה שהתאמנת מעולה אם הגוביטו שלך אבל גם אני התאמנתי אם הטורצ'יק שלי הרבה אז בוא נראה אותך בהמשך הקרב שלנו".
-
[COLOR=red][FONT=Arial]*מתקפה חזקה מסוג מתכת[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את גייר שלך מתבלבל והוא משתמש בכדור ג'ירו חזק מאוד שפוגע בעץ שלידך והוא מעיף אותו וממנו יוצא מטפוד ועוד מטפוד,אתה רואה את טורקול משתמש בפיצוץ להבה שפוגע בגייר שלך ומביס אותו,אתה שומע את אלקטבז שלך מוכן לקרב.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]גייר שלך הפסיד,2-1 לצ'רלס.[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיו של גליסקור הופך לקרח,אתה רואה את פיקאצ'ו טוען את הברקים בדיוק כמו בקרב שלך נגד אש,אתה רואה את שרשרת הברקים משתחררת שוב אתה רואה מאמן בעל כובע כחול וחליפה כחולה משגר מין אנרגיה כחולה שלוכדת את הברקים ומעלימה אותם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]ג'פרי שוב משחק עם המחשב שלו בזריזות רבה מאוד ואתה רואה את גוביטו משתמש בכדור צל חזק מאוד שמשוגר לכיוונה של טורצ'יק שלך,כדור הצל של גוביטו מתקרב מאוד לטורצ'יק ואתה רואה אותה נפגשת אך היא יכולה עוד להילחם.[/FONT][/COLOR]
-
כינוי: אני בובי בוטן כן
שם במשחק: תומר קקון
תמונה:[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG]
פוקימון התחלתי: צ'רמנדר
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות: אני רוצה ליתפוס את מיג'ומרו אבל זכר
-
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]נרשמת,היריב שלך,הדף משתמש שלך נמצאים בדף מספר אחד באחת ההודעות שלי,ההתחלה נמצאת בעמוד אחד בסופו.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את צ'רמנדר והולך לעזור לילד
-
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*להבא הודעות יותר מושקעות בסדר כמו שאר המשתמשים בסדר מההודעה הבא אני מתחיל לתת לך כוכבים אדומים אם לא תגיב מושקע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]צ'רמנדר שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי שמשתמש גם הוא במתקפת חבטה חזקה מאוד,אתה רואה שזה צ'רמנדר רק זוהר,אתה רואה את שני הצ'רמנדרים נלחמים זה בזה בחוזקה רבה בזמן שהילד נראה מפוחד מאוד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868103][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*להבא הודעות יותר מושקעות בסדר כמו שאר המשתמשים בסדר מההודעה הבא אני מתחיל לתת לך כוכבים אדומים אם לא תגיב מושקע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]צ'רמנדר שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי שמשתמש גם הוא במתקפת חבטה חזקה מאוד,אתה רואה שזה צ'רמנדר רק זוהר,אתה רואה את שני הצ'רמנדרים נלחמים זה בזה בחוזקה רבה בזמן שהילד נראה מפוחד מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לילד שלא יפחד ואז אני אומר לצ'רמנדר להישתמש במתקפת חבטה על הצרמנדר השני ואם הוא יתחמק להישתמש עוד הפעם בחבטה
-
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*יותר טוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]הצ'רמנדר שלך משתמש בחבטות חזקות ומהירות שפוגעות אחת אחרי השנייה בצורה מדהימה כמו של פוקימון לחימה מקצועי,אתה רואה את הצ'רמנדר הזוהר מתחיל להתעצבן והלהבה של זנבו מתחילה לשרוף את גופו של הצ'רמנדר הזוהר,הילד אומר לך:"תיזהר,הוא משתמש בשריון אש!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868107][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*יותר טוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]הצ'רמנדר שלך משתמש בחבטות חזקות ומהירות שפוגעות אחת אחרי השנייה בצורה מדהימה כמו של פוקימון לחימה מקצועי,אתה רואה את הצ'רמנדר הזוהר מתחיל להתעצבן והלהבה של זנבו מתחילה לשרוף את גופו של הצ'רמנדר הזוהר,הילד אומר לך:"תיזהר,הוא משתמש בשריון אש!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את הילד מזה שיריון אש? ואומר לצ'רמנדר שלי להיתחמק ולישתמש בחבטה נוספת על הצ'רמנד הזוהר
-
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*תגיד יש לך בעיה לכתוב " כי זה די מעצבן בלי זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]הילד מסביר לך:"שריון אש,היא מתקפת אש שיכולה להיות מגן,המתקפה שורפת את הפוקימון המשתמש בה באופן מוזר מגדיל את כוחו פי שלושה,טוב אני בורח,ביי!",אתה רואה את הילד בורח לכיוון דרך מספר אחד,ואת שריון האש של הצ'רמנדר הזוהר מתחיל לאט לאט להיעלם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;868111][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אני בובי בוטן כן[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*תגיד יש לך בעיה לכתוב " כי זה די מעצבן בלי זה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]הילד מסביר לך:"שריון אש,היא מתקפת אש שיכולה להיות מגן,המתקפה שורפת את הפוקימון המשתמש בה באופן מוזר מגדיל את כוחו פי שלושה,טוב אני בורח,ביי!",אתה רואה את הילד בורח לכיוון דרך מספר אחד,ואת שריון האש של הצ'רמנדר הזוהר מתחיל לאט לאט להיעלם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר "לחזור" והולך אל הילד שברח לדרך מס' 1