-
[QUOTE=KoDaK;1045112][COLOR=black][SIZE=6][U][B]איוונט נוסף !
[/B][/U][/SIZE][SIZE=4]ה-3 הראשונים שינצחו את מנהיג המכון-אדמונד [I](ראו את מנהיגי המכון)[/I] יזכו בפוקימון מעופף לשישיה שלהם ! ! [I](מבין האלה שאציע להם)[/I][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=black]יכול להיות שתקבלו פוקימון שהתפתחות שלו הוא מעופף לדוגמא:[I]באגון,דרטיני,טוגפי וכו'...[/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][I][U][B]בר[/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkorange]"בסדר..בטרפרי תצא ! ! " ליאנה אומרת ובאטרפרי יוצא מהפוכדור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"בטרר..פרי ! " הוא צוהל בשמחה ומורקרוו אומר "מוררר..קרווו ! " אתה מבין שהם מסכימים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"קוראים לי רוג'ר..ויש לי..אבל אני לא יודע אם זה כדי או לא.." הוא אומר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתם יוצאים החוצה והמעופפים הולכים לחפש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הוא זורק פוכדור ענק שממנו יוצא דריפלון ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=425[/IMG]) קטן ושובב, הוא אומר לו "דריפלון..הייי דריפלון..תפסיק לחלום ולהיות בעננים ! נו זקוקים לעזרה ! רוזליה הלך לאיבוד ! ! " הוא אומר וזה נראה שדריפלון בכלל לא מקשיב ולא אכפת לו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אולי נוותר עליו זה מבזבז לנו זמן, אנחנו חייבים למהר רוזליה יכול להיות בסכנה קדימה תחזיר אותו, מורקרוו בטרפרי קדימה תלכו לחפש אותו, קדימה רוג'ר ליאנה בואו נזוז" אגיד להם ונלך לחפש את רוזליה האבוד
-
קראתי שייש מקום נוסף והחלטתי לחזור אז הנה ההרשמה הישנה שלי:
[COLOR=#ff0000]ספרייט של המאמן\ת[/COLOR][URL="http://www.fastup.co.il/v.php?file=50036201.bmp"][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/50036201.bmp[/IMG][/COLOR][/URL]
[FONT=Arial][COLOR=#ff0000]כינוי בפורום[/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שם במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אלמוג[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גיל [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]15[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מחוז[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אש[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אופי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]נבון,דבק במטרתו,עקשן, חבורתי אך נוהג להתווכח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]רקע[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : סיפורו התחיל ככה,נולדתי למשפחה במעמד אמצעי במחוז האש,אביו מורה לאימון פוקימונים ואמו עקרת בית. אלמוג תמיד רצה להתחיל וללמוד בבית הספר של אביו וכך היה. הוא למד איך לתפוס פוקימונים,איך מאמנים אותם והדבר הכי חשוב מבחינתו איך לנצח בקרבות,בנוסף היו לו חברים רבים אשר איתם למד ואיתם גדל בניהם ילדה שקטה,חייכנית וחיננית ששמה "אמילי" אשר התחבר איתה,הוא רצה להמשיך את הקשר בניהם שיתחיל במסע אך חשב שלא יוכל. אך היה עוד משהו שהעיק עליו כמו כל אחד בבית הספר לפוקימונים גם הוא קיבל פוקימון, הוא רצה להתחיל עם אותו הפוקימון אשר היה לו שם הרי הוא אלג'יים. כל הלמידה הזאת נתנה לו את החשק להתחיל את מסעו כאשר שמע שרגע זה הגיע הוא התלהב ויצא למסע.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]זכר[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]התחלתי : [COLOR=black]אלג'יים.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]פוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] – [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]כסף[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]: 1,500 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שקלים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] , [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ציוד[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]([/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] !)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בקשות מיוחדות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : אפשר שותף(ה)?[/FONT][/COLOR]
-
[B][SIZE=4][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=olive]איך המשחק?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה הולך לדרך הקצרה ורואה שם המון פוקימונים חזקים במיוחד :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]לפתע אתה רואה רוגנרולה ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=524[/IMG]) קטן שכנראה אבוד..הוא לא יודע מה לעשות..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הוא מסתכל עליך ומרגיש בטוח יותר..הוא רוצה שתעזור לו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]עיניו של זקרום נוצצות באור צהוב בוהק, ולפתע אתה רואה שמפיו יוצא עשן..ויקיטיני מעט חושש אך נשאר רגוע..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]זקרום מעיף קרן כחלחלה-שחרחרה לכיוון ויקיטיני וויקיטיני מתחמק במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]עכשיו שיניו של זקרום נוצצות באור מוזר ומתמלאות בניצוצות וחשמל וההוא עף לכיוון ויקיטיני ופותח את פיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא כמעט ונושך אותו אך ויקיטיני משתמש בירייה צורבת לפה שלו, זקרום נפגע אך ממשיך ופוגע בו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ויקטיני וזקרום מתמלאים בעשן , זקרום בגלל הצריבה וויקטיני בגלל החשמל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ויק' משתמש בירייה צורבת שוב וצורב לו את הגוף..הוא משתמש בעל-חושי אך מתקשה להרים אותו, זקרום מנצל זאת ומשתמש במכת ברק עוצמתית שמחשמלת את ויקיטיני ומעלפת אותו..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מבין שזקרום הוא ענק קשה להבסה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]"סליחה חבר..זה עולה 5,600 בעוד לך יש 2,500..מצטער..תרצה לקנות שני כדורי ידידות ? או שתרצה למכור משהו..?" לאירון שוב יוצאת ומתחילה לבכות על כך שאתה לא מתייחס אליה בכלל...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]אתה צודק..אני התבלבלתי..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]איך המשחק?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]קאטרפי מתגברת על פחדיה ומשתמשת בנגיחה, מורקרוו עף אחורה מהפגיעה ופוגע באבן.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]המורקרוו לא מבין מאיפה זה בא וכבר קאטרפי יורה אליו חוטים..מורקרוו נקשר ומסתבך בחוטים..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]"דרומקה..? הוא לא עשה כלום..ובדיוק בגלל זה הוא הפסיד..תבין ילד ..אם לא תנצל את הזמן..לא תינצל..במילים אחרות "..תנצל...>>>>..תינצל.." והוא מסתלק משם[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה שומע קול "הטורניר הבא יתקיים בעוד שעה..עם אותם בני הזוג ! ! מי שעלה לשלב הבא הם:[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פרד&עידן ג'וני&רוקי רונה&ג'ק אדם&לוקאס לי&קווין תומר&לולה (כמובן שזה לא באמת הם..רק השמות..)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בשלב הבא:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred][U]עידן&פרד[/U] VS [U]ג'וני&רוק[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][U]דרומקה&זורוארק[/U] VS [U]מג'יקארפ&מג'יקארפ "[/U][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]בסדר בסדר..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]"לא..בואי לא נטריח אותם..נגיע לעיר הבאה וזהו.." בל אומרת ואת מסכימה..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אתן ממשיכות ואת רואה את העיר הבאה: העיר ליונלי[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]שלפתע את שומעת קול פיצוץ מימינך..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]רצית קיבלת...הוא לא יודע כלום על האבן הזאת..היא סתם אבן שקיבלת..(היא מאובן והמוכר לא יודע..הוא חושב שזו סתם אבן..)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ובשביל מתקפה אתה צריך למלות אותה לפי הטופס ולשלוח לי אותה בה"פ..אם תקבל אישור אז אתה יכול..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]נ.ב- איך המשחק ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הפרופ' אומר "שמחתי לעזור ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ואתה ממשיך לכיוון העיר הבאה ורואה נהר גדול ורחב שוליים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתם נכנסים אליו ונחים בו שלפתע אתה לא רואה את דנה..אתה נשאר במקום ואומר לקומבי ללכת לחפש אותה אך אתה לא מוצא..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע אתה רואה אותה וטוגפי עומדים כאילו הם בקרס ובצד השני עומד טדיאורסה זוהר ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=216&shiny=1[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]היא זורקת עליו פוכדור והוא נתפס..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=teal]איך המשחק ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"בסדר.." אומר הפרופסור ואתם נכנסים למכונית הגדולה..תוך כדיי שאתם מכניסים את הפוקימונים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]תוך 2-3 דקות הגעתם לעיר ~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתם יורדים ולפתע רם אומר "לא רצית קרב ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=navy]"בסדר ילד ! קח ! " והוא מגיש לך שקית, אתה סופר מה יש בא ורואה שזה 3 שיקויי חיים ואתה נותן לו 900 $..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה הולך לכיוון הנחל אבל לפתע אתה רואה משהו מוזר ! כל הנהר מוקפא ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]דרטיני יוצא מהפוכדור ורץ אל נחל הקפוא..אתה רץ אחריו כדיי שלא יחליק ואתה תופס אותו בזמן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לפתע נוצר סדק בקרח ושניכם נופלים למים הקפואים וכמעט מתחילים לטבוע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]"בסדר ! " הם אומרים פה אחד ורוג'ר אומר לדריפלון "בכל זאת..תחפש אותו.." ורוג'ר רץ לעבריכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רץ ורץ אבל לא רואה כלום..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע אתה מגיע לחנות פרחים קטנה ולידה פרח קוצני קטן עם שני פרחים שאתה רואה שמעט זז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה עוד פרחים כאלו בצורות שונות לידו מתחילות לזוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע משהו תופס אותך ברגל ומתחיל לחבק לך את הרגל, אתה רואה שזה פוקימון ירקרק ובעל המון עלים,פרחים וקוצים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=5][B][U]אלמוג[/U][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B]סליחה שאין את הציטוט אבל אתה רשום ! ![/B][/SIZE]
[SIZE=3][B]תגיב להמשך שנתתי לך בפעם האחרונה כדי לחסוך זמן יקר..[/B][/SIZE]
-
[QUOTE=KoDaK;1045352][B][SIZE=4][COLOR=olive]
[B][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]עיניו של זקרום נוצצות באור צהוב בוהק, ולפתע אתה רואה שמפיו יוצא עשן..ויקיטיני מעט חושש אך נשאר רגוע..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]זקרום מעיף קרן כחלחלה-שחרחרה לכיוון ויקיטיני וויקיטיני מתחמק במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]עכשיו שיניו של זקרום נוצצות באור מוזר ומתמלאות בניצוצות וחשמל וההוא עף לכיוון ויקיטיני ופותח את פיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא כמעט ונושך אותו אך ויקיטיני משתמש בירייה צורבת לפה שלו, זקרום נפגע אך ממשיך ופוגע בו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ויקטיני וזקרום מתמלאים בעשן , זקרום בגלל הצריבה וויקטיני בגלל החשמל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ויק' משתמש בירייה צורבת שוב וצורב לו את הגוף..הוא משתמש בעל-חושי אך מתקשה להרים אותו, זקרום מנצל זאת ומשתמש במכת ברק עוצמתית שמחשמלת את ויקיטיני ומעלפת אותו..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מבין שזקרום הוא ענק קשה להבסה.[/COLOR][/B]
.[/B][/SIZE][/QUOTE]
אני ניגש אל ויקטני ואומר לו"היית טוב אבל חבל שהפסדת לזרקוום.טוב אני אמן אותן בשביל שתהפוך לחזק יותר ותוכל להביס את זרקום של קקוין". אני אומר לקווין"היה קרב טוב.הזרקום שלך באמת חזק מאוד בקרבות.טוב בוא נמשיך לעיר האקט סיטי".אני ממשיך לעיר הבאה
-
[QUOTE=KoDaK;1045352][B][SIZE=4][COLOR=olive][SIZE=4][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]"דרומקה..? הוא לא עשה כלום..ובדיוק בגלל זה הוא הפסיד..תבין ילד ..אם לא תנצל את הזמן..לא תינצל..במילים אחרות "..תנצל...>>>>..תינצל.." והוא מסתלק משם[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה שומע קול "הטורניר הבא יתקיים בעוד שעה..עם אותם בני הזוג ! ! מי שעלה לשלב הבא הם:[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פרד&עידן ג'וני&רוקי רונה&ג'ק אדם&לוקאס לי&קווין תומר&לולה (כמובן שזה לא באמת הם..רק השמות..)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בשלב הבא:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred][U]עידן&פרד[/U] VS [U]ג'וני&רוק[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][U]דרומקה&זורוארק[/U] VS [U]מג'יקארפ&מג'יקארפ "[/U][/COLOR][/B]
[/B][/SIZE][/QUOTE]
*כן הבנתי מה זה תנצל תינצל חחחח
------------------------------
''מג'יקארפים?? טוב כל פוקימון הוא משהו וגם יכול להיות שיש להם מתקפות טובות דרומקה'',
אומר לדרומקה בחיוך ואחשוב בלב,'הפעם הוא לא יעשה הכל אני יודע שדרומקה יכול לתרום לקרב',
לאחר מכן אלך לנוח טיפה ליד לאון.
-
[B][SIZE=4][COLOR=red]לי [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]אתה ממשיך לעיר הבאה ורואה עיר ענקית ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יש בה המון בניינים,מרכז פוקימונים,חנויות בשפע,המון אנשים הולכים בעיר,חנות בגדים ואביזרים,חנות לחפצים מיוחדים,מכון אימונים,מחצבי אבן ופלדה....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]והכי חשוב מכון ענק ! ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע ויקיטיני יורד לך מהידיים ועף ללמעלה וגם זקרום עף ללמעלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]כל האנשים במקום נבהלים, ואתה רואה שויקטיני וזקרום מחייכים אליכם וכנרא שחוזרים לאי האגדיים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"נו? איך היה הקרב ? נראה שנהנתם מאוד מהניצחון לא ? מי זה הפרד הזה ? יש לו זורוארק ! אחד הפוקימונים הטובים ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1045352][B][SIZE=4][COLOR=olive]
[B][COLOR=teal]איך המשחק ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"בסדר.." אומר הפרופסור ואתם נכנסים למכונית הגדולה..תוך כדיי שאתם מכניסים את הפוקימונים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]תוך 2-3 דקות הגעתם לעיר ~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתם יורדים ולפתע רם אומר "לא רצית קרב ? "[/COLOR][/B]
[/B][/SIZE][/QUOTE]
המשחק מעולה תערוך תהודעה ותגיב גם לי בבקשה כי אני ממש רוצה להמשיך :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה פרופסור!" אני אומרת לפרופסור ואז פונה לרם
"כן אני מאוד רוצה קרב!" אני אומרת ומחזיקה את הפוקדורים של וורמפל ומה שמו העכבר הצהוב הזה (אני גרועה בשמות ..:sorry:)
ומתכוננת לקרב
-
[QUOTE=KoDaK;1045364][B][SIZE=4][COLOR=red]
[B][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"נו? איך היה הקרב ? נראה שנהנתם מאוד מהניצחון לא ? מי זה הפרד הזה ? יש לו זורוארק ! אחד הפוקימונים הטובים ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
''הפרד הזה סתם שוויצר לא אכפת לו מכלום ואפילו לא נראה לי שאכפת לו מהניצחון ישר בא ניצח ונעלם,
והוא כל הזמן קורא לי ילד יש לי שם!,זורוארק ביג דיל לי יש את דרומקה ושהוא יתפתח הוא יהיה הכי טוב!,
אגב ''ממש נהננו'' פרד אפילו לא נתן אפשרות לדרומקה לעשות משהו אני שונא אותו!'',
אומר ללאון עצבני מהקרב.
-
[QUOTE=KoDaK;1045352]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]רצית קיבלת...הוא לא יודע כלום על האבן הזאת..היא סתם אבן שקיבלת..(היא מאובן והמוכר לא יודע..הוא חושב שזו סתם אבן..)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ובשביל מתקפה אתה צריך למלות אותה לפי הטופס ולשלוח לי אותה בה"פ..אם תקבל אישור אז אתה יכול..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]נ.ב- איך המשחק ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הפרופ' אומר "שמחתי לעזור ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]ואתה ממשיך לכיוון העיר הבאה ורואה נהר גדול ורחב שוליים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתם נכנסים אליו ונחים בו שלפתע אתה לא רואה את דנה..אתה נשאר במקום ואומר לקומבי ללכת לחפש אותה אך אתה לא מוצא..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע אתה רואה אותה וטוגפי עומדים כאילו הם בקרס ובצד השני עומד טדיאורסה זוהר ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=216&shiny=1[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]היא זורקת עליו פוכדור והוא נתפס..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני נהנה מהמשחק וסבבה:P
דנה,כל הכבוד. מזל"ט על הטדיאורסה.אני באמת צריך להתחיל להשקיע יותר מבחינתי באימון,את כבר עוקפת אותי בהרבה.
אבל באמת דאגתי לך,תשתדלי לא להיעלם סתם ככה עוד פעם באמצע היום.
טוב אחרי שאת נעלמת לי,גם אני רוצה להיעלם.אז אני הולך לחפש לי קרבות לאמן את מאנצ'י
-
[quote=KoDaK;1024718][SIZE=4][COLOR=green][B][U]אלמוג[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=green]איגליבאף מהנהן בראשו ואומר לאיש המיסתורי שקמת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מסתכל על האיש ורואה פנים מוכרות מאוד ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הלא זה הפרופסור [IMG]http://www.israup.net/images/c61118c909086ca3a2cdb1c1d648d9fe.bmp[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הוא אומר לך : " או ! יופי שקמת ! אמרתי לאיגליבאף שירדים אותך כדי שאוכל לבוא ולאסוף אותך אליי ! למעבדה ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הוא אומר לך : " דרך אגב ...אלמוג , אני מצטער אם אתה לא רוצה אבל נשאר לי רק את הקוף אש כהתחלתי ..מעוניין בו ? " [/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green]מה תעשה ? [/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"פרפסור אני הייתי מעוניין במישהו קצת שונה,שכבר התחברתי אליו בעבר שהייתי בבית הספר למאמנים,חשבתי על אלג'ריים,פשוט התחבר אליו המון ויהיהי לי יותר קל לאמן פוקימון שכבר אימנתי בעבר,דרך אגב איגליבאף שלך?"אומר לו בחיוך בעודי מלטף קצת את איגליבאף.
-
[quote]יוגי
אתה צודק..אני התבלבלתי..
איך המשחק?
--
קאטרפי מתגברת על פחדיה ומשתמשת בנגיחה, מורקרוו עף אחורה מהפגיעה ופוגע באבן.
המורקרוו לא מבין מאיפה זה בא וכבר קאטרפי יורה אליו חוטים..מורקרוו נקשר ומסתבך בחוטים..
מה תעשה?[/quote]
אחלה בינתיים..
----------------------
"קדימה קאטרפי!" אומר לקאטרפי "השתמשי בנגיחה חזקה במיוחד!"
-
[B][COLOR=teal]תודה..:embarrassed:XD והייתי מציע לך לבחור בטוגפי כי הוא ההתחלתי שלך.. איך יכול להיות שאת לא איתו ? אך תדאגי אני אפנה לך זמן איכות איתו..:D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את מוציאה אותם שלפתע את רואה זרועות מברזל שכנראה של מכונה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הזרועות חוטפות לך את אמונגה ווורמפל והמכונה בורחת, את רואה שזו מכונה ענקית ובתוכה חייל עם האות O על בגדיו..את לא מוצאת אותם ולפתע טוגפי יוצא ושמח והוא לא יודע למה את עצובה..[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkred]"טוב..אז אתה צריך לנצל את כל הזמן הזה באמת כמו שהוא אמר לך..קח.." הוא אומר ומגיש לך חתיכת פחם קטנה ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה חושב לעצמך בראש 'איכססס..מה אני אעשה עם זה ? ' ושואל אותו "מה זה? " הוא אומר "זה מחזק מתקפות מסוג אש..אתה צריך את זה ? זה די מיוחד..זה לא כל פחם מחזק אלה רק פחם זה..תיתן לו להחזיק אותו.. "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=sienna][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=sienna][B]אתה הולך עם מאנצ'י באזור הנהר ורואה :[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]וורמאדם ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=413[/IMG]) מריחה את הפרחים שליד הנהר.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קבוצת ג'ולטיק ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=595[/IMG]) משחקים בינהם ומחשמלים זה את זה כמשחק.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אזוריל ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=298[/IMG]) קופצים בנהר .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]וקבוצת איגליבאף ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=174[/IMG]) שרים להם שירים.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=purple][B]אלמוג [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][B]"בסדר.." הפרופ' אומר ותוך כמה שניות הוא מוציא פוכדור תכול (בצבע תכלת) ובוהק ואומר "קח..זה אלג'יים.."[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ומגיש לך אותו.."בעיניין איגליבאף..הוא לא שלי אלה חבר טוב שלי שנמצא ביער ועוזר למאמנים צעירים..אם אתה רוצה..נילחם ואם תנצח אותו תוכל לקחת אותו איתך ? מה אתה אומר ? אבל תטפל בו טוב ! ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/U][/I][/B]
[B][COLOR=darkslategray]קאטרפי מתקרבת לכיוון מורקרוו שמצליח להוציא את מקורו מהקשרים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]הוא משתמש בניקור ומעיף את קאטרפי אחורה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]לפתע קאטרפי זוהרת באור לבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
"בסדר ילד ! קח ! " והוא מגיש לך שקית, אתה סופר מה יש בא ורואה שזה 3 שיקויי חיים ואתה נותן לו 900 $..
אתה הולך לכיוון הנחל אבל לפתע אתה רואה משהו מוזר ! כל הנהר מוקפא !
דרטיני יוצא מהפוכדור ורץ אל נחל הקפוא..אתה רץ אחריו כדיי שלא יחליק ואתה תופס אותו בזמן..
לפתע נוצר סדק בקרח ושניכם נופלים למים הקפואים וכמעט מתחילים לטבוע.
מה תעשה?[/quote]
"אההה!" אצעק בעודי במים הקפואים "הצילו!" אצעק שנית ואחכה לעזרה.
אחרי כמה דקות אזכר שיש לי את הרקרוס ואוציא אותו מהפוקדור "הרקרוס תעזור לנו לצאת מכאן בבקשה!"
-
[quote]יוגי
קאטרפי מתקרבת לכיוון מורקרוו שמצליח להוציא את מקורו מהקשרים.
הוא משתמש בניקור ומעיף את קאטרפי אחורה..
לפתע קאטרפי זוהרת באור לבן
מה תעשה?[/quote]
"קאטרפי?" אומר בתהיה לקאטרפי "את מתפתחת?"
-
[B][SIZE=4][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=navy]אתה מוציא את הרקרוס שמפחד מהמים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה מבין שהוא פוחד ממים והוא מנסה להושיט לכם את הקרן שלו,דרטיני עולה ואז אתה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לפתע אתה שומע ' בום ! ' ואתה קולט שהרקרוס היה גגם על קרח ואתם שוב נופלים למים ! אך עכשיו אתם נרגעים ולא טובעים..תה רואה שהרקרוס אפילו במים רגיללים הוא מפחד מהם ואתה מחזיר אותו..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy].מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkslategray]דרטיני לא עונה שפתאום אתה רואה שהיא מתרחבת ורגליה מתכווצות והיא מקבלת צורה של בננה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה רואה מולך לפתע[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=11[/IMG]ואתה מבין שהיא התפתחה למטפוד ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מטפוד למדה התקשות ! [/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]היא מוכנה לקרה ומורקרוו מתקרב עם ניקור.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]*קאטרפי התפתחה למטפוד![/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]*מטפוד למדה התקשות![/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][/COLOR]
-
[quote]יוגי
דרטיני לא עונה שפתאום אתה רואה שהיא מתרחבת ורגליה מתכווצות והיא מקבלת צורה של בננה.
אתה רואה מולך לפתעואתה מבין שהיא התפתחה למטפוד !
מטפוד למדה התקשות !
היא מוכנה לקרה ומורקרוו מתקרב עם ניקור.
מה תעשה?
--
*קאטרפי התפתחה למטפוד!
*מטפוד למדה התקשות![/quote]
*קאטרפי,לא דרטיני..
-------------------------
"וואוו מטפוד!" אומר למטפוד "התפתחת!עכשיו,תשתמשי בהתקשות ואז בנגיחה!"
-
[QUOTE=KoDaK;1045439][B][SIZE=4][COLOR=teal]
[B][SIZE=4][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkred]"טוב..אז אתה צריך לנצל את כל הזמן הזה באמת כמו שהוא אמר לך..קח.." הוא אומר ומגיש לך חתיכת פחם קטנה ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה חושב לעצמך בראש 'איכססס..מה אני אעשה עם זה ? ' ושואל אותו "מה זה? " הוא אומר "זה מחזק מתקפות מסוג אש..אתה צריך את זה ? זה די מיוחד..זה לא כל פחם מחזק אלה רק פחם זה..תיתן לו להחזיק אותו.. "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
''וואו תודה לאון'', אומר ללאון ואפנה אל דרומקה,
''דרומקה קח את זה (אושיט לו את הפחם) זה יעזור לך בקרב ויחזק אותך'',
אומר לדרומקה ואחייך מחכה לקרב הבא.
-
[QUOTE=KoDaK;1045439][B][SIZE=4][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=teal]תודה..:embarrassed:XD והייתי מציע לך לבחור בטוגפי כי הוא ההתחלתי שלך.. איך יכול להיות שאת לא איתו ? אך תדאגי אני אפנה לך זמן איכות איתו..:D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את מוציאה אותם שלפתע את רואה זרועות מברזל שכנראה של מכונה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הזרועות חוטפות לך את אמונגה ווורמפל והמכונה בורחת, את רואה שזו מכונה ענקית ובתוכה חייל עם האות O על בגדיו..את לא מוצאת אותם ולפתע טוגפי יוצא ושמח והוא לא יודע למה את עצובה..[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
לקחתי כבר את טוגופי הוא ביידים שלי אז אני לא מוציאה תפוקדור שלו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני בודקת את המתקפות של טוגופי ומנסה להכניס אותו לפוקדור
אחר כך אני מטפסת על המכונה ולוקחת תעלה טער ומנסה לחתוך תידים אחר כך אני צועקת לרם "נו כבר תשתמש בבאלבאזור ובאגון ותעזור לי להוציא אותם!" ועולה למקום של החייל וקופצת לעברו ונותנת לו מכה בעורף כדאי לשתק אותו (שנותנים שמה מכה אתה משותק כי שם זה מערכת העצבים)
-
[B][COLOR=darkslategray]*סליחה..התלבלתי עם לוקאס..3 ; 1 ..ניצחת ..:big_wink:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מטפוד משתמשת בהתקשות ומגנה על עצמה בעוד כמה שכבות עור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מורקרוו מנסה להדוף אותם עם ניקור ופוגע אך חלש מכצפוי..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]היא משתמשת בנגיחה לכיוון מורקרוו ומצליחה להפיל אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]הוא רץ במהירות סביבה והיא מתקשה לראות אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה מבין שזה המורקרוו הפזיז והמהיר...[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=darkred]אתה שומע "עכשיו ! היכונו לקרבות ! ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ואתה הולך למקום ורואה את פרד מגיע ואומר "נו?אז אתה יודע מה לעשות כן ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מי שמולך מוציאים מג'יקארפ ענקיים וחזקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אחד מהם משתמש בבלימה לכיוון דרומקה ומפספס אך רץ לכיוונו שוב ומעיף אותו אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לאחר מכן השני רץ לעבר זורוארק ומעיף גם אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מבין שהם חזקים יותר ממה שאתם חושבים.[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=teal]סיגל[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=teal]*נכון צודקת..תודה שהזכרת..ואם התכוונת שהוא תמיד בחוץ אז למה החזרת אותו ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ואיך יש לך עלה תער ? הקודם כבר נזרק..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את בודקת את מתקפותיו בפוקטץ' והוא אומר :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]שם: טוגפי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]סוג: נורמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]יודע: נהימה,הקסמה(charm),מטרונום[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את מנסה לטפס אך לא מצליחה..בלבאזור משתמש בעלי-תער ולא מצליח לשבור אף זרוע ובאגון משתמש בזעם דרקון שפוגע בך בטעות והורס לך את התסרוקת שוב..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון מתחיל לצחקק שוב ולהתגלגל מרוב צחוק..[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1045475][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkslategray]*סליחה..התלבלתי עם לוקאס..3 ; 1 ..ניצחת ..:big_wink:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מטפוד משתמשת בהתקשות ומגנה על עצמה בעוד כמה שכבות עור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מורקרוו מנסה להדוף אותם עם ניקור ופוגע אך חלש מכצפוי..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]היא משתמשת בנגיחה לכיוון מורקרוו ומצליחה להפיל אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]הוא רץ במהירות סביבה והיא מתקשה לראות אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה מבין שזה המורקרוו הפזיז והמהיר...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray] [/COLOR][/B][/QUOTE]
"מטפוד!תתפסי אותו בנקודה כלשהי ותקשרי אותו עם יריית חוט ולאחר מכן תשתמשי בנגיחה!" אומר למטפוד.
-
[QUOTE=KoDaK;1045364][B][SIZE=4][COLOR=red]לי [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]אתה ממשיך לעיר הבאה ורואה עיר ענקית ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יש בה המון בניינים,מרכז פוקימונים,חנויות בשפע,המון אנשים הולכים בעיר,חנות בגדים ואביזרים,חנות לחפצים מיוחדים,מכון אימונים,מחצבי אבן ופלדה....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]והכי חשוב מכון ענק ! ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע ויקיטיני יורד לך מהידיים ועף ללמעלה וגם זקרום עף ללמעלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]כל האנשים במקום נבהלים, ואתה רואה שויקטיני וזקרום מחייכים אליכם וכנרא שחוזרים לאי האגדיים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר "איזה מבאס רציתי להשתמש ביקטני בקרב המכון שלי פה בעיר.טוב נו אני אביס תמכון בלעדיו.אני יכול להביס תמכון".אני אומר לקווין"גם אתה רוצה להילחם במכון העיר?".אאני הולך עם קווין למרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=KoDaK;1045475][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray]
[U][B][COLOR=teal]סיגל[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=teal]*נכון צודקת..תודה שהזכרת..ואם התכוונת שהוא תמיד בחוץ אז למה החזרת אותו ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ואיך יש לך עלה תער ? הקודם כבר נזרק..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את בודקת את מתקפותיו בפוקטץ' והוא אומר :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]שם: טוגפי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]סוג: נורמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]יודע: נהימה,הקסמה(charm),מטרונום[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את מנסה לטפס אך לא מצליחה..בלבאזור משתמש בעלי-תער ולא מצליח לשבור אף זרוע ובאגון משתמש בזעם דרקון שפוגע בך בטעות והורס לך את התסרוקת שוב..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון מתחיל לצחקק שוב ולהתגלגל מרוב צחוק..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מכניסה אותו שלא יקחו לי אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מוציאה את טוגופי לביינתיים קצת מסדרת תשער אבל ממש בקטנה ואומרת לטוגופי
"טוגופי תשתמש במטורנום לעברו ואז בנהימה הכי חזק שלך!" אני ואמרת וגם מנסה לטפס ומנסה להעזר ברם
-
[B][SIZE=4][COLOR=darkslategray]לי[/COLOR][/SIZE][/B]
אתה הולך למרכז הפוקימונים עם קווין ומרפא אותם.
קווין אומר שהוא יצפה בך ואז הוא יהיה לבד בקרב מכון..
שלפתע אתה רואה איש מוזר מעט[IMG]http://www.israup.net/images/89960e3beb55175f51219eb54dc3e770.bmp[/IMG]
ולידו פוקימון דמוי קוף [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisage.png[/IMG]
מה תעשה?
[B][SIZE=4][COLOR=darkslategray][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מטפוד מעט מסוחררת הריצות אך משתמשת ביריית חוט ומצליחה לתפוס אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מורקרוו נופל ומטפוד מנצלת את הרגע ופוגעת בו חזק ומעלפת אותו ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]2;1 לך ! אתה רשאי לבחור אחד מהמורקרוו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]המורקרוו שואלים אותך מי אתה רוצה שיצטרף אליך:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]החכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]ההגנתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]המהיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]או ביצת מורקרוו[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=teal][B]סיגל[/B][/COLOR][/SIZE]
*דרך אגב...טוגפי היא בת..
---
[COLOR=teal][B]טוגפי משתמשת במטרונום ומזיזה את ידיה מצד לצד..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]לפתע את רואה שיוצא תער כמו של בלבאזור רק תער אווירי חזק במיוחד שפוגע לו ביד (למכונה) ומוריד את אמולגה מהאחיזה של הזרוע, היא משתמשת בנהימה אך זה לא משנה כלום..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=KoDaK;1045352][B][SIZE=4][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=olive]איך המשחק?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה הולך לדרך הקצרה ורואה שם המון פוקימונים חזקים במיוחד :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]לפתע אתה רואה רוגנרולה ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=524[/IMG]) קטן שכנראה אבוד..הוא לא יודע מה לעשות..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הוא מסתכל עליך ומרגיש בטוח יותר..הוא רוצה שתעזור לו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
..[/B][/SIZE][/QUOTE]
"אתה רוצה להיצטרף אליי?" אני שואל אותו בטון הכי נעים שלי
במידה והוא מסכים אני זורק עליו פוכדור
במידה והוא רוצה קרב לפני שאני לוכד אותו אני מוציא את ארון
במידה והוא לא רוצה אני שואל אותו מה קרה ואם אני יכול לעזור לו
-
[QUOTE=KoDaK;1045498][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray]COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=teal][B]סיגל[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=teal][B]טוגפי משתמש במטרונום ומזיז את ידיו מצד לצד..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]לפתע את רואה שיוצא תער כמו של בלבאזור רק תער אווירי חזק במיוחד שפוגע לו ביד ומוריד את אמולגה מהאחיזה של הזרוע, הוא משתמש בנהימה אך זה לא משנה כלום..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשי?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי נסה שוב על היד השניה!" אני אומרת ובודקת תמתקפות של אמונגה
אחר כך אני נעזרת ברם כדי לקפוץ למכונה אחרי שהוא סיים תמטורנום
-
[QUOTE=KoDaK;1045352][B][SIZE=4][COLOR=olive][B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]"סליחה חבר..זה עולה 5,600 בעוד לך יש 2,500..מצטער..תרצה לקנות שני כדורי ידידות ? או שתרצה למכור משהו..?" לאירון שוב יוצאת ומתחילה לבכות על כך שאתה לא מתייחס אליה בכלל...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"לאירון אני אתייחס אליך עוד מעט פושט אני עושה פה עסקה..."אומר ללאירון תוך כדי שאני מחזיר אותה ואומר למוכר:"טוב תביא לי שני כדורי ידידות..."ואז מגיש לו את הכסף.
-
[quote]יוגי
מטפוד מעט מסוחררת הריצות אך משתמשת ביריית חוט ומצליחה לתפוס אותו.
מורקרוו נופל ומטפוד מנצלת את הרגע ופוגעת בו חזק ומעלפת אותו !
2;1 לך ! אתה רשאי לבחור אחד מהמורקרוו.
המורקרוו שואלים אותך מי אתה רוצה שיצטרף אליך:
החכם
ההגנתי
המהיר
או ביצת מורקרוו
מה תעשה?[/quote]
"אני אבחר את המרקרוו המהיר!" אומר ואסתכל עליו בבוחן המתקפות.
-
[QUOTE=KoDaK;1045475][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray]
[U][B][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=darkred]אתה שומע "עכשיו ! היכונו לקרבות ! ! " [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ואתה הולך למקום ורואה את פרד מגיע ואומר "נו?אז אתה יודע מה לעשות כן ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מי שמולך מוציאים מג'יקארפ ענקיים וחזקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אחד מהם משתמש בבלימה לכיוון דרומקה ומפספס אך רץ לכיוונו שוב ומעיף אותו אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לאחר מכן השני רץ לעבר זורוארק ומעיף גם אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מבין שהם חזקים יותר ממה שאתם חושבים.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
''אין בעיה ככה אתם רוצים?,דרומקה תשתמש על הימני בבלימה ואחריה שריפה!'',
אומר לדרומקה ואסתכל לראות מה פרד עושה.
-
[SIZE=4][COLOR=olive][B]אליס[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][B]רוגנרולה אומר שהוא רוצה אבל קודם קרב..[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אתה מוציא את ארון.[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]רוגנרולה משתמש בבלימה לכיוון ארון.[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=teal][B]נוקו[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=teal][B]זה אמולגה לא אמונגה..סליחה שבלבלתי אותך..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]---[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]הוא משתמש במטרונום ועכשיו הוא משתמש באקדח מים.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]אקדח המים פוגע ביד אך לא עושה כלום.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את בודקת את אמולגה:[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]שם:אמו[U]ל[/U]גה[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]סוג: חשמל / מעופף[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מין: זכר[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]יודע: הלם-רעם,מתקפה מהירה,הנפת זנב[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]אתם קופצים למכונה אך את לא מצליחה להיכנס אליה..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]החייל זורק פוכדור שממנו יוצא סאנדייל ([IMG]http://pokemon.marriland.com/images/bw/sprites/front/norm/551_sandile_front_norm.png[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]הוא מכוון לכיוונך מכת-חול פוגע בך את מחליקה ונופלת..[/B][/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]הוא מביא לך שני כדורי ידידות בצבע ירוק כהה ואתה מכניס לתיק ונותן לו 2000 $ .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"תודה שקנית אצלנו ! מקווה שתחזור ! כיף לעשות איתך עסקים ! ! " אומר המוכר וחוזר לעמדתו..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה חושב כיצד להשיג כסף ואתה חושב על מחצבי הברזל וכיצד הם יתאימו ללאירון.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אם תמצא חפצים אז אתה יכול למכור אותם.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה מקבל את מורקרוו והשאר עוזבים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה בודק אותו בבוחן המתקפות :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]שם: מורקרוו[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]סוג: אופל / מעופף[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מין: נקבה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]יודעת: ניקור,הבהלה,רדיפה [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה זורק עליה פוכדור :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]נדנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]נדנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]נדנוד 3..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]ונתפס ! [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מטפוד מגיעה אליך ואתה רואה שהיא מחייכת ונופלת על גבה ומותשת מאוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=#008080][B][COLOR=darkslategray]*תפסת מורקרוו[/COLOR] [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה משתמש בבלימה במהירות על מג'יקארפ וזורוארק תוקף בציפורן מחודדת.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"תגיד לדרומקה לתקוף אותו בגלגל להבה..אני יודע מה אני עושה ! ! " פרד אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לפתע אתה רואה שהמג'יקארפ זוהרים בצבע לבן ותוך שנייה אתה רואה מולך שני גרידוס זוהרים וענקיים מאוד ! אתה מבין שהמג'יקארפ התפתחו ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20101120025916/pokemon/images/f/f0/Shiny_Gyarados_BW.png[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה פוגע בו אך גרידוס מעיף אותו, זורוארק משתמש בציפורן מחודדת ומצליח להיתפס על גרידוס.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה משתמש בשריפה וגרידוס עוצר אותה עם אקדח מים..[/B][/COLOR]
-
[quote]יוגי
אתה מקבל את מורקרוו והשאר עוזבים.
אתה בודק אותו בבוחן המתקפות :
שם: מורקרוו
סוג: אופל / מעופף
יודעת: ניקור,הבהלה,רדיפה
אתה זורק עליה פוכדור :
נדנוד 1..
נדנוד 2..
נדנוד 3..
ונתפס !
מטפוד מגיעה אליך ואתה רואה שהיא מחייכת ונופלת על גבה ומותשת מאוד.
מה תעשה?
--
*תפסת מורקרוו [/quote]
אוף עוד פעם בת..
-----------------------------
"מטפוד-חזרי!" אומר ואחזיר אותה לפוכדור.לאחר מכן אקח את הפוכדור של מרקרוו בשמחה ואלך אל המכולת הקרובה.
-
[QUOTE=KoDaK;1045539][B][SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]הוא מביא לך שני כדורי ידידות בצבע ירוק כהה ואתה מכניס לתיק ונותן לו 2000 $ .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"תודה שקנית אצלנו ! מקווה שתחזור ! כיף לעשות איתך עסקים ! ! " אומר המוכר וחוזר לעמדתו..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה חושב כיצד להשיג כסף ואתה חושב על מחצבי הברזל וכיצד הם יתאימו ללאירון.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אם תמצא חפצים אז אתה יכול למכור אותם.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"הולכים לולה?כאילו לעיר אקס-סיטי"אשאל את לולה בעודי הולך לעיר אקס סיטי וחושב לעצמי:'מעניין מה עם הבית...'
-
[QUOTE=KoDaK;1045539][SIZE=4][COLOR=olive][B]אליס[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][B]רוגנרולה אומר שהוא רוצה אבל קודם קרב..[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אתה מוציא את ארון.[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]רוגנרולה משתמש בבלימה לכיוון ארון.[/B][/COLOR]
[7?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לארון להיתחמק עד שרוגנרולה מספיק קרוב ואז להיכנס בו עם החלקת סלע
-
[quote=KoDaK;1041763][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסתכל על הטירטוג'ה אבל הוא מפחד ומרכין את ראשו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מנסה לשאול את האחות ג'ואי אם יש פרי באזור והיא מגישה לך פרי בצורת לב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נותן לו ולפתע הוא פותח את פיו ומעז לאכול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הוא כבר מרגיש יותר טוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסתכל במפה ואתה רואה שאתה בעיר רסקט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה צריך לעבור את הנחל ואת הדרך אחריה כדי להגיע למכון הבא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טרטוג'ה מסתכל עליך במבט של 'מה אני עושה פה? מי אתם? '[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
אחפש קרב קליל לטירטוג'ה ואגיד לו "אני אייס, המאמן החדש שלך, בוא נחפש קרב קטן כדי שנתחבר"
-
[QUOTE=KoDaK;1045352]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]"בסדר ! " הם אומרים פה אחד ורוג'ר אומר לדריפלון "בכל זאת..תחפש אותו.." ורוג'ר רץ לעבריכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רץ ורץ אבל לא רואה כלום..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע אתה מגיע לחנות פרחים קטנה ולידה פרח קוצני קטן עם שני פרחים שאתה רואה שמעט זז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה עוד פרחים כאלו בצורות שונות לידו מתחילות לזוז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע משהו תופס אותך ברגל ומתחיל לחבק לך את הרגל, אתה רואה שזה פוקימון ירקרק ובעל המון עלים,פרחים וקוצים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"היי קטנצ'יק מי אתה?, כדי שנבדוק" אגיד לו בחיוך והוציא את הפוקאץ' לבדיקה.
- - - - -- - -- - -- -
לא היה לי עוד מה לכתוב מצטער אם זה קצר מדי
-
[QUOTE=KoDaK;1045539][SIZE=4][COLOR=olive][B]אB][/COLOR]
[COLOR=teal][B]זה אמולגה לא אמונגה..סליחה שבלבלתי אותך..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]---[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]הוא משתמש במטרונום ועכשיו הוא משתמש באקדח מים.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]אקדח המים פוגע ביד אך לא עושה כלום.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את בודקת את אמולגה:[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]שם:אמו[U]ל[/U]גה[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]סוג: חשמל / מעופף[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]מין: זכר[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]יודע: הלם-רעם,מתקפה מהירה,הנפת זנב[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]אתם קופצים למכונה אך את לא מצליחה להיכנס אליה..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]החייל זורק פוכדור שממנו יוצא סאנדייל ([IMG]http://pokemon.marriland.com/images/bw/sprites/front/norm/551_sandile_front_norm.png[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]הוא מכוון לכיוונך מכת-חול פוגע בך את מחליקה ונופלת..[/B][/COLOR]
"אוקי אמולגה תשתמש בהלם רעם ואז המתקפה מהירה! ואז טוגפי תשתמש במטורנם! "
אני צועקתו אליהם ומנסה עוד פעם לתפס במהירות "טוגפי תשתמש בהקסמה אל סאנדייל ואז הנפת זנב אמולגה!"
-
[quote=KoDaK;1045352][SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]בסדר בסדר..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]"לא..בואי לא נטריח אותם..נגיע לעיר הבאה וזהו.." בל אומרת ואת מסכימה..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אתן ממשיכות ואת רואה את העיר הבאה: העיר ליונלי[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]שלפתע את שומעת קול פיצוץ מימינך..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשי?[/B][/COLOR][/quote]
אקפוץ הצידה ואוציא את דיטו. "דיטו, מהר, תשתנה לסקרמורי אם תה יכול!" אקרא לו בפחד ואלך בשקט אל הרעש ואבדוק את המתקפות של סקרמורי. "דיטו, ברגע שמישהו ינסה להתקיף אותנו או שכמעט ניפגע, תקוף בחוזקה במתקפה הכי חזקה שלך!" אקרא לו ואלך אל הרעש בביטחון עם בל. "מענין מה זה היה..." אמלמל לי בפחד ואסמן לדיטו ובל לבוא איתי אל הרעש. אוציא את אייפום ואת דירלינג ואומר להם: "אל תדאגו, יהיה בסדר, אף אחד לא יפגע בכם אם אני כאן..." אלחש בהרגעה ואחזיר אותם לפוקדורים. "בל, תיזהרי, אם משהו יתקוף או יפגע בנו, נרוץ אל מאחורי העצים ודיטו יתקוף בינתיים, בסדר?" אומר לה ואמשיך להיתקדם לרעש במעט חשש אבל בהרגשת ביטחון בזכות דיטו. "דיטו, אל תהסס לתקוף מישהו שיעז לפגוע בנו, טוב?" אלחש לו.
-
[QUOTE=KoDaK;1045539][SIZE=4][COLOR=olive][B]
[COLOR=darkred][B]דרומקה משתמש בבלימה במהירות על מג'יקארפ וזורוארק תוקף בציפורן מחודדת.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"תגיד לדרומקה לתקוף אותו בגלגל להבה..אני יודע מה אני עושה ! ! " פרד אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לפתע אתה רואה שהמג'יקארפ זוהרים בצבע לבן ותוך שנייה אתה רואה מולך שני גרידוס זוהרים וענקיים מאוד ! אתה מבין שהמג'יקארפ התפתחו ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20101120025916/pokemon/images/f/f0/Shiny_Gyarados_BW.png[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה פוגע בו אך גרידוס מעיף אותו, זורוארק משתמש בציפורן מחודדת ומצליח להיתפס על גרידוס.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה משתמש בשריפה וגרידוס עוצר אותה עם אקדח מים..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
''אה הם קשים יותר ממה שחשבתי,דרומקה תתקוף את הימני מהר בגלגול ואחריו תשתמש עליו בבלימה הכי מהר שאתה יכול!!'',
אומר לדרומקה ואפנה לפרד,
''אני יודע שעכשיו זה לא הזמן המתאים אבל מה כנראה שכרגע גם אתה לא הכי חזק פה הא?'',
אומר לפרד מחייך אך חושש מהקרב.
-
[QUOTE=KoDaK;1045498][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray]לי[/COLOR][/SIZE][/B]
אתה הולך למרכז הפוקימונים עם קווין ומרפא אותם.
קווין אומר שהוא יצפה בך ואז הוא יהיה לבד בקרב מכון..
שלפתע אתה רואה איש מוזר מעט[IMG]http://www.israup.net/images/89960e3beb55175f51219eb54dc3e770.bmp[/IMG]
ולידו פוקימון דמוי קוף [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisage.png[/IMG]
מה תעשה?
[B][SIZE=4][COLOR=darkslategray][/COLOR][/SIZE][/B]
[[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל האיש ואומר לו"תגיד אתה לא במקרה מנהיג המכון של העיר הזאת?.כי אני רוצה לילחם פה נגד מנהיג המכון של העיר.אם זה אתה אז מתי אני אוכל להילחם נגד בקרב מכון רשמי?"
-
[U][SIZE=6][B]חדשות היום:[/B][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][COLOR=red][B]תחרות השקעה ! ! [/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=red][B]הפעם המנצח בתחרות ההשקעה ללא ספק הוא..[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][SPOILER][U]היא [/U]נל ! לא בן אלה בת ! [/SPOILER][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]מזל טוב לזוכה ! הפעם יש פרס שונה והוא...[/B][/COLOR]
[U][SIZE=2][COLOR=red][B]התחלתי ממחוז אונובה ![/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=red][B]תבחר/י אחד מההתחלתיים הבאים ועוד מעט תקבלי אותו :[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סניבי זוהר[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/snivy.png[/IMG]סוג: עשב[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טפיג זוהר[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/tepig.png[/IMG]סוג אש[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אושוואט זוהר[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/oshawott.png[/IMG]סוג מים[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]תבחרי אחד מהם ! ! ! [/B][/COLOR]
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue][U]איוונט מאובנים[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=royalblue]מי שלא הלך לחנות זה הזמן ! ! האיוונט עומד להסתיים ! ! ! [/COLOR][/B]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][U][B]איוונט מנהיגים - חדש ! [/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=seagreen]ה-3 הראשונים שייפגשו את אדמונד ([IMG]http://www.israup.net/images/2c6d68f0983f7e3f3429a9b5782fb658.bmp[/IMG]) שהוא מנהיג מכון התעופה ייקבלו פוקימון מעופף לשישיה שלהם ! הפוקימום ייבחר ע" כמה שאני אביא והם ייבחרו ! ! [/COLOR][/B]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]תתייחס שאמרתי שהיא בן לא בת..:)על זה שניצחת אותי 3;1 :([/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה הולך לכיוון החנות הקרובה ואתה רואה שבתוכה עומד לו המוכר [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110223040161/pokemon/images/f/fe/Emmet(BW)Sprite.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]הוא שואל "מה אתה רוצה ? " ואתה אומר לו שלהסתכל ואולי לקנות..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה ממשיך ללכת לכיוון הפוכדורים שלפתע אתה נתקע באבן מוזרה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/58/Bag_Old_Amber_Sprite.png[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה מרים אותה שלפתע אדם בא ואומר "ואו זה מאובן של ארודקטייל ! נדיר למצוא כאלו ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה ולולה ממשיכים ואתם נתקעים בצומת:[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]*דרך רגילה- של עשב ומשעממת שבדרך כלל הולכים שם רוב האנשים[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]*דרך מחצבי האבן- שנראית ממש מגניבה בגלל כל הסלעים היפים והפלדות למינהן, זוהי דרך מבודדת [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לפתע לאירון יוצאת שוב ורוצה לכיוון מחצבי האבן, אתה רואה שהיא אוהבת את הדרך..[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=olive][B]אליס[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][B]רוגנרולה מצליח לפגוע בארון וארון לא מצליח להתחמק ועף אחורה..[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]רוגנרולה חוזר לעמדתו ומשתמש שוב בבלימה והפעם ארון מתחמק, הוא משתמש בהחלקת אבן ומעיף את רוגנרולה אחורה אך גורם לו ממש מעט נזק.[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]אייס[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkgreen][B]אתם הולכים ולפתע אתה רואה מאמן עם ארצ'ן ([IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/archen.png[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]הוא שואל אותך "יפה..קיבלת טירטוג'ה..רוצה קרב ? " ואתה רואה שארצ'ן מסתכל על טירטוג'ה במבט חושד ומוזר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אם אתה תלך לחנות תקבל עוד מאובן..תחייה אותו בעיר בלקריי[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][B]אתה מוציא את הפוקדקס ובודק :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]שם: רוזליה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סוג: רעל / עשב[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]תיאור: כשרוזליה מרגישה שהיא בסכנה היא נעמדת ליד כמה פרחים ונראית כמו פרח בשיא ליבלובו, לעומת מתיקותה לרוזליה יש רוצים על ראשה שמסוגלים להרעיל את האויב להמון זמן .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה רואה שרוזליה נעמדת לידך וזה נראה שהיא מכירה אותך והיא קופצת אליך בחיוך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"היי רוזליה ! הנה את ! " אומר רוג'ר .. " הממ ? אתם מכירים ? ממתיי ? " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]לא אמרת על מה כל אחד ישתמש..על סאנדייל או המכונה ?[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]אמולגה משתמש בהלם רעם על סאנדייל אל זה לא משפיע עליו, סאנדייל מוציא חול מפיו ומעוות את הראייה של שלושתכם, אמולגה לא רואה כלום ומפספס.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]טוגפי משתמש במטרונום ומוציא אקדח מים מפיו ומצליח לעלף את סאנדייל.[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]הוא משתמש במטרונום ומוציא להביור מפיו שמצליח לחמם את הזרועות , פקעת משתמש בעלי-תער ומצליח לחתוך את הזרוע, אמולגה משתמש במתקפה מהירה ומפיל את הזרוע ומשחרר את וורמפל.[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]למרות כל חששותיכם אתן הולכות ולפתע את רואה :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]סקורפי ([IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/skorupi.png[/IMG]) ונוספאס זוהר ([IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/nosepass.png[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מותקפים ע"י חבורה של גאבייט בעלת 3 גאבייט ([IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/gabite.png[/IMG])[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רואה שסקורפי ונוספאס חסריי אונים מול שלושת הגאבייט הענקיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הם מסתכלים עליכם ומבקשים עזרה ואת מבינה שהפיצוץ זה כנראה ממתקפת מטאור דרקון, את מבינה זו לפי שאריות הפיצוץ על האדמה..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשי?[/B][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][B]משהו על דיטו ! את יכולה לבחור 6 פוקימונים שהוא יוכל להשתנות אליהם..[/B][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][B]מבין כל מי שהוא פגש עד עכשיו כולל הפוקימונים של בל..אבל..את רשאית להחליף את הפוקימונים ..[/B][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][B]חוק להחלפת הפוקימונים להשתנות דיטו:[/B][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][B]*מותר להחליף רק אם אתה [U]לא[/U] באמצע קרב..[/B][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][SIZE=4]עידן
[/SIZE]"עוד נראה את זה.." הוא אומר.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דרומקה משתמש בגלגול ופוגע בגרידוס, אך גרידוס לא מאבד זמן ומשתמש בזנב אקווה שמעלף את דרומקה במכה אחת ! ! פרד אומר "חח..תסתכל על האלוף ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]והוא פונה אל זורוארק "זורוארק..עכשיו..זבסטריקה..מטען פראי..(wild charge)...פריקה.."[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה לא מבין מה הולך שם אבל אתה רואה לפתע זבסטריקה ענק מלא ניצוצות רץ לעבר הגרידוס הראשון ומעלף אותו ב-2 המכות הראשונות..הוא זורק נצוצות חשמליים על השני ונראה שהגרידוס השני לא עומד בזה יותר ומתעלף גם כן.."אז מה אמרת ? חחח.. " הוא אומר לך והולך לנוח..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה שומע "והמנצחים בקרב הם ! לא אחר חוץ מעידן ופרד שוב פעם ! ! הגמר יהיה בעוד שעה ! הישארו איתנו ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]"כן..אני המנהיג..אבל אני לא יכול עכשיו מחר זה בסדר ? " שואל אותך המנהיג ואתה מאוד מאוד מאוכזב מתשובתו..[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]קווין אומר "בינתיים נתאמן רוצה ונתפוס פוקימונים ? "[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=KoDaK;1045872
[SIZE=3][COLOR=seagreen][U][B]איוונט מנהיגים - חדש ! [/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=seagreen]ה-3 הראשונים שייפגשו את אדמונד ([IMG]http://www.israup.net/images/2c6d68f0983f7e3f3429a9b5782fb658.bmp[/IMG]) שהוא מנהיג מכון התעופה ייקבלו פוקימון מעופף לשישיה שלהם ! הפוקימום ייבחר ע" כמה שאני אביא והם ייבחרו ! ! [/COLOR][/B]
[COLOR=seagreen][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה ולולה ממשיכים ואתם נתקעים בצומת:[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]*דרך רגילה- של עשב ומשעממת שבדרך כלל הולכים שם רוב האנשים[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]*דרך מחצבי האבן- שנראית ממש מגניבה בגלל כל הסלעים היפים והפלדות למינהן, זוהי דרך מבודדת [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לפתע לאירון יוצאת שוב ורוצה לכיוון מחצבי האבן, אתה רואה שהיא אוהבת את הדרך..[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אני כבר נפגשתי עם המנהיג המכון הזה...
אז אני מקבל משהו או לא?
-------------------------------------
"טוב לאירון אם את רוצה ללכת לשם אז בואי לשם!בואי גם את לולה!"אומר ללולה ולאירון ואמשיך במסעי עם לאירון כדי שהיא תרגיש שאני מתייחס אליה וגם כדי שהיא תיתפתח לאגרון חזקה ועוצמתית.