-
[QUOTE=טום רידל;1056357][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"תגיד,אתה חושב שאולי נפגוש עוד את שלי?" אתה רואה שלוס ורוד קטן וחמוד מסתובב לו באזור,אתה רואה אותו מתקרב אליך ואל ג'ון.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את צ'ימצ'אר אומר משהו בכעס,אתה מבין שהוא יודע שהוא צריך ללמוד גחלת והתחמק ממתקפות המים רק שהוא לא מצליח,אתה רואה את סניזל משתמשת בציפורן קרח אך היא פספסת בגלל שצ'ימצ'אר קופץ בשנייה האחרונה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אזלף מרכין ראש ואומר:"מצטער אתה ביקשת לפתוח ואני אפתח אותה בשבילך,הדלת אל עולם הצללים נפתחת" אתה רואה את הלובן הבוהק משתנה במהירות כה רבה לחושך שחור וסגול ששואב אותך ואת צ'רמנדר שלך,אתה רואה מאמן גבוה,צנום,עיניים אדומות כמו דם,שיער קוצני,על המצח שלו יש סימן מוזר,הוא אומר לך:"מוכן לקרב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נותן אותו לצ'רמנדר,הוא מתנער קצת ונרפא לחלוטין משיתוק,אלקיד שוב תוקף בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי במיוחד בפניו של צ'רמנדר,שמגיב בשריטה חלשה אומנם אך מספיקה בשביל לעצבן את אלקיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש ומחפש אבל לא מוצא,ספיר אומרת לך:"לא כדי שתהיה בים פתוח בזמן הזה,עכשיו יש גאות,אני בפלא אם האלקיד הזה לא תבע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]סנובר מנענע את ראשו באות סירוב,אתה רואה שמהפוכדור שלך יוצא קובצ'ו והוא כועס מאוד שאתה רוצה לצרף פוקימון קרח נוסף לשישייה שלך,הוא משתמש בחתיכות קרח על סנובר שבורח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול שאומר לך:"אם אתה מחפש פוקימוני חרק,למה אתה מחפש במערה,תחפש ביערות או בשדות" אתה רואה משהו זריז טס מולך,אתה רואה שהוא מותיר אחריו שובל כחול,אתה חושב לעצמך:'אולי זה היה סויקון?'.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה שבע''מ 1 או 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]The Pearl[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה שבע''מ 1 או 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ''נכון'' ואני הולך לחפש ביער פוקימוני את וחרק כדי לנצח את מנהיגת המכון
-
[QUOTE=טום רידל;1056357][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את צ'ימצ'אר אומר משהו בכעס,אתה מבין שהוא יודע שהוא צריך ללמוד גחלת והתחמק ממתקפות המים רק שהוא לא מצליח,אתה רואה את סניזל משתמשת בציפורן קרח אך היא פספסת בגלל שצ'ימצ'אר קופץ בשנייה האחרונה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZ[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תנסה להשתמש בגחלת לחי הפסקה עד שתצליח ללמוג גחלת.אני מאמין שתצליח ללמוןג גחלת.בזמן שאתה מנסה ללמוג גחלת תתחמק ממה ששולחת לעברך סניזל.תקוף אותה בשריטות
-
[QUOTE=טום רידל;1056357][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"תגיד,אתה חושב שאולי נפגוש עוד את שלי?" אתה רואה שלוס ורוד קטן וחמוד מסתובב לו באזור,אתה רואה אותו מתקרב אליך ואל ג'ון.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"הכול יכול להיות ג'ון."אגיד לג'ון ואז אגיד לשלוס הורוד:"שלום שלוס, מה קורה?"תוך כדי שאני מוציא את ברמי ואומר לה:"ברמי תתקפי את שלוב בראש ברזל..."
-
[quote=טום רידל;1056357]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש ומחפש אבל לא מוצא,ספיר אומרת לך:"לא כדי שתהיה בים פתוח בזמן הזה,עכשיו יש גאות,אני בפלא אם האלקיד הזה לא תבע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
*טבע, עם ת' זה מהמילה לתבוע (דין)
"נו טוב..דווקא חשבתי שהוא יהיה פוקימון טוב.." אומר בשקט ובעצב ואלך לכיוון הים ועמוד לצידו בשקט..
תוך כדיי שאני מסתכל אם יש פוקימון מים באזור..
-
[QUOTE]Bhrui10
אתה נותן אותו לצ'רמנדר,הוא מתנער קצת ונרפא לחלוטין משיתוק,אלקיד שוב תוקף בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי במיוחד בפניו של צ'רמנדר,שמגיב בשריטה חלשה אומנם אך מספיקה בשביל לעצבן את אלקיד.[/QUOTE]
"תשתמש בשריטה על רגלו כדי להפיל אותו ואז שריטה בראשו!" "תשתמש בצעקה כדי להחליש אותו ושריטה סופית בגבו!"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אזלף מרכין ראש ואומר:"מצטער אתה ביקשת לפתוח ואני אפתח אותה בשבילך,הדלת אל עולם הצללים נפתחת" אתה רואה את הלובן הבוהק משתנה במהירות כה רבה לחושך שחור וסגול ששואב אותך ואת צ'רמנדר שלך,אתה רואה מאמן גבוה,צנום,עיניים אדומות כמו דם,שיער קוצני,על המצח שלו יש סימן מוזר,הוא אומר לך:"מוכן לקרב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נותן אותו לצ'רמנדר,הוא מתנער קצת ונרפא לחלוטין משיתוק,אלקיד שוב תוקף בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי במיוחד בפניו של צ'רמנדר,שמגיב בשריטה חלשה אומנם אך מספיקה בשביל לעצבן את אלקיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]סנובר מנענע את ראשו באות סירוב,אתה רואה שמהפוכדור שלך יוצא קובצ'ו והוא כועס מאוד שאתה רוצה לצרף פוקימון קרח נוסף לשישייה שלך,הוא משתמש בחתיכות קרח על סנובר שבורח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול שאומר לך:"אם אתה מחפש פוקימוני חרק,למה אתה מחפש במערה,תחפש ביערות או בשדות" אתה רואה משהו זריז טס מולך,אתה רואה שהוא מותיר אחריו שובל כחול,אתה חושב לעצמך:'אולי זה היה סויקון?'.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה שבע''מ 1 או 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]The Pearl[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה שבע''מ 1 או 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''לא אני לא מוכן לקרב וגם לא צ'ארמנדר שלי,אנחנו לא שייכים לפה אני אפילו לא ביקשתי מאזלף לפתוח את הדלת,
רק שאלתי אותו מה יש פה עכשיו מה אני יהיה תקוע פה תמיד??,דרך אגב אתה זה שצעק מהצד השני?'',
אשאל את האיש בלחץ דואג לי ולצ'ארמנדר.
-
[QUOTE]YamiYugi
סנובר מנענע את ראשו באות סירוב,אתה רואה שמהפוכדור שלך יוצא קובצ'ו והוא כועס מאוד שאתה רוצה לצרף פוקימון קרח נוסף לשישייה שלך,הוא משתמש בחתיכות קרח על סנובר שבורח.[/QUOTE]
"קובאצ'ו,אל תדאג-אתה תהיה פוקימון הקרח היחיד שלי בשישייה,אני התכוונתי שפשוט יהיה לי פוקימון זוהר" אומר לקובאצ'ו ואטפוח על שכמו "אני התכוונתי לשים אותו אצל הפרופסור לאחר שאלכוד אותו.."
לאחר שקובאצ'ו יתנחם,אחזיר אותו לפוכדור ואמשיך במסע.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שברגע ששלוס רואה את ברמי מתקרבת אליו הוא בורח לתוך המים ומסתלק מהאזור במהירות רבה,אתה רואה נער צעיר בעל עור חיוור שמאוד מוכר לך הוא מתקדם צעד אחד ואתה מזהה אותו,זה עומר,עומר אומר לך:"נו ניצחת את טוד?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר מנסה שוב ושוב להשתמש במתקפת גחלת אך ללא להועיל,סניזל משתמש ברוח קרה בשביל לפגוע בצ'ימצ'אר והיא מצליחה,אתה רואה שצ'ימצ'אר לא יכול להחזיק עוד הרבה זמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי מחייך חיוך קר ואומר בקולו הקר:"לא הצעקות לא היו שלי אלא של מי שהפסיד לי,אתה מוכן לקרב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אלקיד מתחמק שוב ושוב מהמתקפות של צ'רמנדר,צ'רמנדר לעומת זאת לא מצליח להתחמק משום מתקפה בסופו של דבר צ'רמנדר הפסיד,אתה רואה שאלקיד משתחווה אליך,אתה מבין שהוא מוכן להיות הפוקימון שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*לא הייתי כול כך בטוח איך כותבים את זה [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הים הדומם לא זז בכלל,הרוח שנשבה אינה נושבת עוד,השמש מוסתרת בשורות של עננים שחורים כזפת,נראה שיום הדין הגיע,אך אתה יודע שמדבריו של ארסיאוס יום הדין עוד לא הגיע בינתיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]קובצ'ו אינו מקבל את דבריך והוא משתמש במתקפת שברי קרח בשביל להדוף אותך,אחרי זה הוא מתחיל לבכות ופיקאצ'ו שיוצא מהפוכדור שלו מנסה לנחם אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מההר ואתה רואה מאמן גבוה בעל שיער לבן הוא אומר לך:"הבנתי שאתה מחפש פוקימוני חרק בשביל לנצח את קלייר מנהיגת מכון אורבורג,האם זה נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
כינוי: TheMasterBar
שם במשחק: בר
תיאור: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/3876342c1705055aa7c75d8ee53e15a0.png[/IMG][/URL]
פוקימון התחלתי:ויניפדה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/543.png[/IMG]
פוקימונים:לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
כסף:3000$
בקשות: טראפינץ'
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]TheMasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]רשום,תגיב להתחלה בע''מ 1 או 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1035409]
[B][U][SIZE=5][COLOR=black]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אני לא רוצה לבזבז זמן אי צריך כבר להתחיל להתאמן עם וינפדה, אני צריך עוד להכיר אותו" אחשוב לעצמי ואלך משם לכיוון אחר כדי להיתאמן עם וינפאדה.
"צא ויניפדה" אגיד והוציא את ויניפדה, "שלום חבר מהיום אני המאמן שלך אנחנו ניהיה צוות מעולה, קדימה שניגש כבר לאימונים?, בוא נזוז, קפוץ על כתף" אגיד לו בשמחה ואשים אותו על הכתף שלי ואתחיל לחפש פוקימונים להיתאמן איתם
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]TheMasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]ויניפלדה מתקרב אל אחד העצים ומשתמש בעוקץ רעל על העץ ומפיל ממנו באדו קטן וחמוד,באדו משתמש בצמיחה,מתקפה שמגבירה לפוקימון המשתמש את יכולת התקיפה המיוחדת,אתה רואה שויניפלדה משתמש בניב רעל על באדו ומביס אותו תוך זמן קצר מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;1056712]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*לא הייתי כול כך בטוח איך כותבים את זה [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הים הדומם לא זז בכלל,הרוח שנשבה אינה נושבת עוד,השמש מוסתרת בשורות של עננים שחורים כזפת,נראה שיום הדין הגיע,אך אתה יודע שמדבריו של ארסיאוס יום הדין עוד לא הגיע בינתיים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אמשיך בדרכי למכון סנוופוינט...
-
[QUOTE=טום רידל;1056742][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]TheMasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]ויניפלדה מתקרב אל אחד העצים ומשתמש בעוקץ רעל על העץ ומפיל ממנו באדו קטן וחמוד,באדו משתמש בצמיחה,מתקפה שמגבירה לפוקימון המשתמש את יכולת התקיפה המיוחדת,אתה רואה שויניפלדה משתמש בניב רעל על באדו ומביס אותו תוך זמן קצר מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"א-אני לא מאמין הבסתה אותו בלי להתאמץ, אתה מאוד חזק!, אתה תוכל לנצח הרבה פוקימונים של מנהיגי מכון, קדימה בוא נמשיך למצוא לנו איזה קרב נגד פוקימון כדי להיתאמן איתו" אגיד לו ונלך ביחד לחפש קרב נגד פוקימון כדי להיתאמן
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*להבא יותר מושקע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר כאילו היא קראה את מחשבותיך אומרת לך:"אתה בטוח שכדי ללכת למכון סנופויט בהתחלה,המכון הרחוק ביותר מפה,שמעתי שבאורבורג שזו דרך יותר קצרה יש מכון של אחד על אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וויניפלדה בקושי עושים צעד אחד וכבר אתה רואה מאמן מתקרב אליך הוא אומר לך:"אני מאתגר אותך ואת הפוקימון שלך לקרב פוקימונים של אחד על אחד!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1056751]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וויניפלדה בקושי עושים צעד אחד וכבר אתה רואה מאמן מתקרב אליך הוא אומר לך:"אני מאתגר אותך ואת הפוקימון שלך לקרב פוקימונים של אחד על אחד!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה, ויניפדה שמעת אותו, לך לקרב, בוא נראה לו מה אנחנו שווים וכמה אתה חזק!" אגיד לו ולויניפאדה.
"נו איזה פוקימון אתה עומד להתשתמש?" אשאל אותו
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff6600][B][U]KoDak
[/U][/B][FONT=Arial]*להבא יותר מושקע.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר כאילו היא קראה את מחשבותיך אומרת לך:"אתה בטוח שכדי ללכת למכון סנופויט בהתחלה,המכון הרחוק ביותר מפה,שמעתי שבאורבורג שזו דרך יותר קצרה יש מכון של אחד על אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
*לא היה לי מה לרשום...
"אבל את בעצמך אמרת לי בוא נלך לשם ! ! עזבי.. אני אלך עד לשם ! אם תרצי..תבואי איתי.. אם לא אז ..." אומר בשקט ואתחיל ללכת לכיוון סנוופוינט תוך כדיי שאוציא את סניבי ואומר לו "בטח יש בדרך המון פוקימונים חזקים ! תפתח טוב טוב את עינייך ! "
*אתה יכול להתייחס לכל החלקים שכתבתי בתגובה ? כי לפעמים אתה מתייחס רק לחלק אחד..ואני מאוד הייתי רוצה לתפוס כבר פוקימון...
-
[QUOTE]YamiYugi
קובצ'ו אינו מקבל את דבריך והוא משתמש במתקפת שברי קרח בשביל להדוף אותך,אחרי זה הוא מתחיל לבכות ופיקאצ'ו שיוצא מהפוכדור שלו מנסה לנחם אותו.[/QUOTE]
"אני אמשיך מכאן" אומר לפיקאצ'ו ולאחר מכן אלך אל קובאצ'ו ואומר לו "יודע מה קובאצ'ו-אתה תהיה פוקימון הקרח היחיד שלי,מרוצה?"
-
[QUOTE=טום רידל;1056712][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שברגע ששלוס רואה את ברמי מתקרבת אליו הוא בורח לתוך המים ומסתלק מהאזור במהירות רבה,אתה רואה נער צעיר בעל עור חיוור שמאוד מוכר לך הוא מתקדם צעד אחד ואתה מזהה אותו,זה עומר,עומר אומר לך:"נו ניצחת את טוד?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר מנסה שוב ושוב להשתמש במתקפת גחלת אך ללא להועיל,סניזל משתמש ברוח קרה בשביל לפגוע בצ'ימצ'אר והיא מצליחה,אתה רואה שצ'ימצ'אר לא יכול להחזיק עוד הרבה זמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי מחייך חיוך קר ואומר בקולו הקר:"לא הצעקות לא היו שלי אלא של מי שהפסיד לי,אתה מוכן לקרב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אלקיד מתחמק שוב ושוב מהמתקפות של צ'רמנדר,צ'רמנדר לעומת זאת לא מצליח להתחמק משום מתקפה בסופו של דבר צ'רמנדר הפסיד,אתה רואה שאלקיד משתחווה אליך,אתה מבין שהוא מוכן להיות הפוקימון שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*לא הייתי כול כך בטוח איך כותבים את זה [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]קובצ'ו אינו מקבל את דבריך והוא משתמש במתקפת שברי קרח בשביל להדוף אותך,אחרי זה הוא מתחיל לבכות ופיקאצ'ו שיוצא מהפוכדור שלו מנסה לנחם אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מההר ואתה רואה מאמן גבוה בעל שיער לבן הוא אומר לך:"הבנתי שאתה מחפש פוקימוני חרק בשביל לנצח את קלייר מנהיגת מכון אורבורג,האם זה נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''נכון'' ואני מוסיף ''אבל איך אתה יודע את זה''?
-
[quote]שלמח''הם
צ'ימצ'אר מנסה שוב ושוב להשתמש במתקפת גחלת אך ללא להועיל,סניזל משתמש ברוח קרה בשביל לפגוע בצ'ימצ'אר והיא מצליחה,אתה רואה שצ'ימצ'אר לא יכול להחזיק עוד הרבה זמן.[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"מהלך אחר רוץ סביב סניזל בלי הפסקה במעגלים וכשאר היא תהיה מבולבלת .רוץ אליה במהירות וכשתהיה קרוב אליה תקוףאותה בשריטות הכי חזקות שלך.בנוסף שוב תנסה להשתמש בגחלת.קדימה אתה יכול ללמוד גחלת"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר קורא קראת כאב,נופל ומפסיד,קלייר מחזירה את סניזל שלה ואומרת לך:"חבל מאוד,ציפיתי לקרב יותר ארוך,פוקימון אש הצ'ימצ'אר הזה אמור להיות,אפילו להבה קטנה לא מוציא,חבל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שספיר ממשיכה אחריך,היא מלמלת:"טוב,איך שהוא רוצה",אתה וסניבי מסתכלים ימינה ושמאלה ולא רואים אף לא פוקימון אחד,חוץ מכמה פוקימוני עשב,אתה מבין שסניבי לא יהיה מרוצה מעוד פוקימון עשב אצלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]קובצ'ו מהנהן וחוזר לפוכדור שלו,גם פיקאצ'ו מרוצה וחוזר לפוכדור שלו,אתה רואה איך הלילה מתחיל לרדת,אתה מרגיש איך הכפור מתחיל לזחול לתוכך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מתקרב אליך ואומר לך:"אני יודע כול מה שקורה במכון העיר אורבורג,לא רעיון חכם בכלל להשתמש בפוקימון על חושי,רוצה פוקימון חרק כן או לא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך ואומר לך:"אני אשתמש בפוקימון האהוב עליי קומבי,צא קומבי אני בוחר בך!" אתה רואה קומבי קטן וזוהר מתחיל להתרוצץ מסביב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב נגד המאמן התחיל,0-0![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1056855][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר קורא קראת כאב,נופל ומפסיד,קלייר מחזירה את סניזל שלה ואומרת לך:"חבל מאוד,ציפיתי לקרב יותר ארוך,פוקימון אש הצ'ימצ'אר הזה אמור להיות,אפילו להבה קטנה לא מוציא,חבל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שספיר ממשיכה אחריך,היא מלמלת:"טוב,איך שהוא רוצה",אתה וסניבי מסתכלים ימינה ושמאלה ולא רואים אף לא פוקימון אחד,חוץ מכמה פוקימוני עשב,אתה מבין שסניבי לא יהיה מרוצה מעוד פוקימון עשב אצלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]קובצ'ו מהנהן וחוזר לפוכדור שלו,גם פיקאצ'ו מרוצה וחוזר לפוכדור שלו,אתה רואה איך הלילה מתחיל לרדת,אתה מרגיש איך הכפור מתחיל לזחול לתוכך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מתקרב אליך ואומר לך:"אני יודע כול מה שקורה במכון העיר אורבורג,לא רעיון חכם בכלל להשתמש בפוקימון על חושי,רוצה פוקימון חרק כן או לא?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך ואומר לך:"אני אשתמש בפוקימון האהוב עליי קומבי,צא קומבי אני בוחר בך!" אתה רואה קומבי קטן וזוהר מתחיל להתרוצץ מסביב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב נגד המאמן התחיל,0-0![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ''כן אני רוצה אבל על כמה כסף אתה רוצה?''
-
[quote=טום רידל;1056855]
[/quote]
*לא יכולת לומר מי הם..?
אני אסתכל ואומר "נו טוב..בטח יהיה כאן עוד משהו טוב.." אומר ואמשיך בדרכי לעיר סנוופוינט והפעם אחפש מאמנים שהולכים אולי או פוקימונים שהם לא מסוג עשב
-
[QUOTE]Bhrui10
אלקיד מתחמק שוב ושוב מהמתקפות של צ'רמנדר,צ'רמנדר לעומת זאת לא מצליח להתחמק משום מתקפה בסופו של דבר צ'רמנדר הפסיד,אתה רואה שאלקיד משתחווה אליך,אתה מבין שהוא מוכן להיות הפוקימון שלך.[/QUOTE]
אני זורק פוקדור על אלקיד ואומר "בסדר" "לא נורא שהפסדנו עדין אלקיד יהיה פוקימון שלי" אומר לעצמי ואתחיל לחשוב לקוות שאצליח לתפוס אותו
-
[QUOTE=טום רידל;1056855][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
אני מתעצבן מה שקליר אמרה לי ועל הפסד של צ'ימצ'אר בקרב.אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.אני אומר לצ'רן"בהצלחה לך בקרב נגד קלייר היא חזקה מאוד".לאחר מכן אצפה בקרב שלו נגד קלייר
-
[QUOTE]YamiYugi
קובצ'ו מהנהן וחוזר לפוכדור שלו,גם פיקאצ'ו מרוצה וחוזר לפוכדור שלו,אתה רואה איך הלילה מתחיל לרדת,אתה מרגיש איך הכפור מתחיל לזחול לתוכך.[/QUOTE]
"טוב,כנראה שאצטרך לבלות את הלילה בחוץ!" אומר ואכין אוהל ללילה.לאחר שאגמור להכין את האוהל,אאסוף עצים למדורה,אוציא את פיקאצ'ו מהפוכדור ואבקש ממנו להכות במכת ברק את העצים כדי שישרפו,אחזיר אותו לפוכדור ואלך לישון.
-
[QUOTE=טום רידל;1056712][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/QUOTE]
מה עם ראלטס הזוהר?
-------------------
"כן ניצחתי אותו, דרך אגב מה עם ראלטס הזוהר? תפסתם אותו כבר? או שלא?"אשאל את עומר תוך כדי שאני חושב לעצמי:'מעניין מה עם הראלטס הזוהר הזה...'
-
[QUOTE=טום רידל;1056855]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב נגד המאמן התחיל,0-0![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה ויניפדה בוא נתחיל בעוקץ רעל תוך כדי שאתה מתקרב אליו כדי שיהיה עסוק בזה ועם הוא זז תזוז עם הפה שלו וכשאתה קרוב אליו תשתמש בניב רעל קדימה חבר, אתה יכול" אגיד לויניפדה בעידוד
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*נעלם.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עומר אומר לך:"הראלטס הזוהר נעלם כלא היה,זה מוזר הוא לא יכול לצאת מהמחוז והוא לא יכול להיות בלתי נראה אבל כול השליחים שזה אומר בערך מאה אנשים מחפשים בכול פינה קיימת וגם כזאת שלא קיימת,הוא כאילו לא קיים עוד".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]קלייר נעלמת בין הצללים,אתה שומע קול שאומר:"סניזל ואני צריכות מנוחה,תחזרו בעוד מספר שעות,מי שנלחם מולי תתכונן לקרב החוזר,מי שעוד לא נלחם מולי תתכונן גם אתה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*מצטער שההודעה תהיה קצרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הפוכדור האדום-לבן נזרק לכיוונו של אלקיד,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,לכדת אלקיד![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת אלקיד זכר,שיודע אגרוף חשמל וגל הלם![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שתי מאמנות צעירות מתקרבות אליך ואל ספיר והימנית שואלת אתכם:"אתם רוצים קרב זוגות של אחד על אחד נגדי ונגד אחותי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיקאצ'ו עייף מדי וחלש מדי בשביל להדליק אש,אך אתה רואה להבה קטנה משום מקום פוגעת בעצים ואז אתה נרדם,אתה חולם שאתה שוב מגיע לעיר קנלייב ופוגש את ריקואזה,כשאתה מתעורר,פיקאצ'ו וקובצ'ו מוכנים ליציאה,האש כבתה ואתה מוכן להמשיך במסע!
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך אליך ואומר לך:"לא בתמורת כסף אני מעוניין למכור לך את פוקימון החרק,בתמורה לקרב פוקימונים של אחד על אחד,פוקימון חרק שלי נגד המריפ הזוהרת שלך,אם תנצח תקבל יאנמה חזק מאוד,אם תפסיד תקבל קומבי זכר שאינו יכול להתפתח,עסקה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הקומבי הזוהר מתחמק במהירות מהמתקפות של ויניפלדה שלך והוא משתמש במתקפת גל על חושי שפוגע בויניפלדה שלך בצורה קשה במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;1057394]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שתי מאמנות צעירות מתקרבות אליך ואל ספיר והימנית שואלת אתכם:"אתם רוצים קרב זוגות של אחד על אחד נגדי ונגד אחותי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"בטח ! סניבי תתכונן לניצחון ! " אומר ואחכה לראות איזה פוקימונים הבנו (כולל ספיר) מוציאות..
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את סניבי,ספיר מוציא את המגמר הזוהר שלה,התאומה השמאלית מוציאה פיג'יוטו,והתאומה הימנית מוציאה טוטודייל,קרב הזוגות התחיל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]קרב הזוגות התחיל,אתה וספיר נגד התאומות,0-0.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סניבי ומגמר [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]VS[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] פיג'יוטו וטוטודייל.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
-
[QUOTE=טום רידל;1057394][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*נעלם.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עומר אומר לך:"הראלטס הזוהר נעלם כלא היה,זה מוזר הוא לא יכול לצאת מהמחוז והוא לא יכול להיות בלתי נראה אבל כול השליחים שזה אומר בערך מאה אנשים מחפשים בכול פינה קיימת וגם כזאת שלא קיימת,הוא כאילו לא קיים עוד".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]קלייר נעלמת בין הצללים,אתה שומע קול שאומר:"סניזל ואני צריכות מנוחה,תחזרו בעוד מספר שעות,מי שנלחם מולי תתכונן לקרב החוזר,מי שעוד לא נלחם מולי תתכונן גם אתה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*מצטער שההודעה תהיה קצרה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הפוכדור האדום-לבן נזרק לכיוונו של אלקיד,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,לכדת אלקיד![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]לכדת אלקיד זכר,שיודע אגרוף חשמל וגל הלם![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיקאצ'ו עייף מדי וחלש מדי בשביל להדליק אש,אך אתה רואה להבה קטנה משום מקום פוגעת בעצים ואז אתה נרדם,אתה חולם שאתה שוב מגיע לעיר קנלייב ופוגש את ריקואזה,כשאתה מתעורר,פיקאצ'ו וקובצ'ו מוכנים ליציאה,האש כבתה ואתה מוכן להמשיך במסע!
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך אליך ואומר לך:"לא בתמורת כסף אני מעוניין למכור לך את פוקימון החרק,בתמורה לקרב פוקימונים של אחד על אחד,פוקימון חרק שלי נגד המריפ הזוהרת שלך,אם תנצח תקבל יאנמה חזק מאוד,אם תפסיד תקבל קומבי זכר שאינו יכול להתפתח,עסקה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הקומבי הזוהר מתחמק במהירות מהמתקפות של ויניפלדה שלך והוא משתמש במתקפת גל על חושי שפוגע בויניפלדה שלך בצורה קשה במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''בסדר אין בעיה'' ומוציא את מריפ ואני שואל אותו ''באיזה פוקימון אתה תשתמש?''
-
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך שוב ואומר:"צא סניזל אני בוחר בך,אני הוא אחיה של מנהיגת המכון קלייר,אני לשעבר מנהיג המכון של העיר אורבורג כעת אני מאמן נודד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][COLOR=olive][FONT=Arial]הקרב נגד המאמן התחיל,מריפ [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=olive][FONT=Arial]VS[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=olive][FONT=Arial] סניזל,0-0.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]
-
[QUOTE=טום רידל;1057418][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך שוב ואומר:"צא סניזל אני בוחר בך,אני הוא אחיה של מנהיגת המכון קלייר,אני לשעבר מנהיג המכון של העיר אורבורג כעת אני מאמן נודד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][COLOR=olive][FONT=Arial]הקרב נגד המאמן התחיל,מריפ [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=olive][FONT=Arial]VS[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=olive][FONT=Arial] סניזל,0-0.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לו ''עם אתה אח של מנהיגת המכון אז אני חייב לנצח אותך''
ואני אומר למריפ ''תתקפי את סניזל בגל הלם ואחריו במכת ברק''
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל של המאמן חוסם את גל ההלם בעזרת ציפורניו בלבד,אתה רואה שמריפ מאוד עצבנית על כך ומשתמשת במכת ברק שגם אותה סניזל חוסם,המאמן מחייך ואומר לך:"באמת ככה אתה חושב לנצח את קלייר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;1057411][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את סניבי,ספיר מוציא את המגמר הזוהר שלה,התאומה השמאלית מוציאה פיג'יוטו,והתאומה הימנית מוציאה טוטודייל,קרב הזוגות התחיל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]קרב הזוגות התחיל,אתה וספיר נגד התאומות,0-0.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סניבי ומגמר [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]VS[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] פיג'יוטו וטוטודייל.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/quote]
"סניבי צעקה ! ואז תשתמש בחבטה על פידג'ייוט ואם הוא מתחמק תקפוץ עליו ! " ואחכה לראות מה ספיר תעשה ..
-
[QUOTE=טום רידל;1057427][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל של המאמן חוסם את גל ההלם בעזרת ציפורניו בלבד,אתה רואה שמריפ מאוד עצבנית על כך ומשתמשת במכת ברק שגם אותה סניזל חוסם,המאמן מחייך ואומר לך:"באמת ככה אתה חושב לנצח את קלייר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''כן''
ואומר למריפ ''תרוצי לסניזל ותשתמשי בגל הלם ואחרי זה במכת ברק שוב''
-
[QUOTE=טום רידל;1057394]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הקומבי הזוהר מתחמק במהירות מהמתקפות של ויניפלדה שלך והוא משתמש במתקפת גל על חושי שפוגע בויניפלדה שלך בצורה קשה במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ויניפדה , אל תתיאש אתה יכול לנצח אותו, קדימה חבר תתאושש תשתמש בעוקץ רעל ותנסה לפגוע בכנף שלו כדי שלא יוכל ולעוף והפעם אל תפספס תראה לו מזה, אתה יותר חזק ממנו" אגיד לויניפדה בעידוד ובחיזוק
-
[QUOTE=טום רידל;1057394][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"בואנלך לרפאות את הפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים ואת שלך אם תרצה גם תרפא".אנחנו הולכים למרכז הפוקימונים של העיר אורבוג
-
[QUOTE]YamiYugi
אתה רואה שפיקאצ'ו עייף מדי וחלש מדי בשביל להדליק אש,אך אתה רואה להבה קטנה משום מקום פוגעת בעצים ואז אתה נרדם,אתה חולם שאתה שוב מגיע לעיר קנלייב ופוגש את ריקואזה,כשאתה מתעורר,פיקאצ'ו וקובצ'ו מוכנים ליציאה,האש כבתה ואתה מוכן להמשיך במסע![/QUOTE]
"קדימה-להמשיך במסע!" אומר לקובאצ'ו ופיקאצ'ו בשמחה ואלך איתם לכיוון הדרך אחרי העיר סדג'ם.