-
[quote=Woodpecker;1135765][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי מנסה לצאת מנן הבלבול ולשמוע בקולך.אך הוא לא מצליח לצאת מן הבילבול.הבילבול חזק מידי.איווי תוקף בכדור צל את עצמו.כדור הצל פוגע באיווי אך לא מביס אותו.ג'יראצ'י מנצל זאת ותוקף באגרוף אש את איוי.אגרוף האש פוגע באיווי ,מוציא אותו מהבילבול וגורם לו להפסיד בקרב .ג'יראצ'י אומר לך "טוב הפסדת בקרב אך אתה רשאי לרפא את איווי בעזרת הפוקידע.לאחר שתעשה זאת תוכל להמשיך בקרב ולהילחם נגדי " .איוי נהיה עצוב שאיכזב אותך והפסיד לג'יראצ'י.[/COLOR][/B][/quote]
"לא נורא איווי" אוציא את סנדשרו "איווי תנוח אתה אחרי סנדשרו"
"אני יכול להשתמש עכשיו בסנדשרו?" אשאל את ג'יראצ'י
-
[quote=Woodpecker;1135765][B][COLOR=Black]בלייק
ג'יראצ'י מתעצבן על זה שקראת לו עלוב.הוא אומר לך " אני לא עלוב.אני פוקימון אגדי ואני יותר חזק מן הג'יודוד החלש שלך ". ג'ידוד משתמש בגלגול.במתקפת גלגול הוא צד הצידה וכך הוא מתחמק מן קרן העל של ג'יראצ'י.ג'יודוד משתמש גם בחפירה הוא חופר בור ואז נכנס לבור.לאחר מכן הוא מחכה שאתה תיתן לו את הסימן לתקוף את ג'יראצ'י בגלגול משולב עם היכולת שלו.ג'יראצ'י משתמעם אז הוא הולך לישון.[/COLOR][/B][/quote]
"קדימה!!! עכשיו!! גמור את הפוקימון המעפן הזה!" אני קורא לג'יאודוד ומצביע על ג'יראצי בנחישות, בטוח שאני אנצח.
-
[quote]סטיב
אוניקס זז במהירות ומשתמש בחפירה כדי לחמוק מן קרן הקרח.אוניקס חופר במהירות ונכנס לבור שחפר.קרן הקרח של נידורינו מפספסת את את אוניקס.לאחר מכן אוניקס יוצא מהבור שלו ויד תוקף בזנב ברזל אימתני את נידורינו.נידורינו אינו מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ונפגע מימנו די קשה. אתה שם לב שנידורינו כבא תשוש מאוד .אך נידורינו לא מוותר להפסיד לאוניקס. הוא תוקף בקרן רעל את אוניקס שלך.[/quote]
"תשתמש ביכולת הפירוק שלך ותגמור אותו אוניקס!" אומר לאוניקס בביטחון ובשמחה כיוון שאני עומד לגמור את הקרב.
-
[quote=Woodpecker;1133722][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף באגרוף אש את ג'יראצ'י. ג'יראצ'י גם הוא מחליט לתתקוף את זוראה באגרוף האש. שני אגרופי האש מתנגשים אחד בשני וכול פוקימון נפגע קצת מהתנגשות בין אגרופי האש.לאחר מכן זוראה בצורת ג'יראצ'י משתמש בקרן על ג'יראצ'י. הוא יורה קרן על הרסנית לעבר ג'יראצ'י. ג'יראצ'י איננו מצליח להתחמק מימנה ונפגע קשה מאוד. ג'יראצ'י תוקף בקרן על חושית את זוראה ג'יראצ'י שלך.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר אל זורא: "תתחמק מהקרן על חושית ואז תשתמש בקרן על חושית עליו ואז בקרן על הכי חזקה שלך" ואז אני מחכה למהלך שלו.
-
[QUOTE=Woodpecker;1134945][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה קם מערסל שישנת עליו ומתארגן.אתה מעיר את צ'ארמיליון משנתו.אתה וצ'ארמיליון מתחילים לכת לעבר התחרות.כעבור הליכה קצרה אתם מגיעים תחרות.שם אתם רואים את שאר האנשים שעלו לחצי הגמר. השופט אומר " עכשיו אתן לכול אחד מס' ואגריל מי ילחם נגד מי. דארן 1,אבי2 ,יוסי 3,אור 4. הקרב הראשון הוא בין אבי לדדארן. הקרב השני הוא יוסי נגד אור.דארן ואבי תעלו לזירה להילחם "[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'אוקיי.... הגיע הזמן...' אני חושב לעצמי בחיוך מתרגש ומתחיל לעלות לבמה יחד עם צ'ארמיליון, מוכן לראות מי היריב שלי.
לאחר שהיריב יעלה, אביט בו ואחייך חיוך ערמומי, "קדימה, בוא נראה מה יש לך..." אגיד.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מתרגש לקראת הקרב שלך.אתה עולה לזירה עם צ'ארמיליון שלך .אתה רואה שכבר אבי נמצא בזירה ומוכן להילחם נגדך. השופט אומר לכם " טוב הקרב היה 1 על 1. הפוקימון הראשון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד בקרב.מותר להשתמש ביכולת המיוחדת של הפוקימון שלכם.טוב בהצלחה לשניכם " .אבי מוציא את קלף התפיסה שלו.מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/100.png[/IMG] ולטרוב. אבי אומר לך " שהיה בהצלחה לך בקרב.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'יסון
זוראה סצורת ג'יראצ'י מתחמק מן קרן העל חושית של ג'יראצ'י.לאחר זאת הוא שולך אל ג'יראצ'י האמיתי קרן על חושית.ג'יראצ'י גם הוא מתחמק מן קרן העל חושית.ג'יראצ'י האמיתי משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל מעלה לו את הגנה.זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף בקרן על חזקה מאוד את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מימנה ונפגע מימנ קל בזכות הגנת הברזל שלו. ג'יראצ'י משתמש בבילבול על זוראה ג'יראצ'י שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס משתמש ביכולת המיוחדת שלו.הוא מפרק את גופו וכך מתחמק מן קרן הרעל של נידורינו.לאחר מכן אוניקס משליך את כול האבנים מגופו לעבר נידורינו.נידורינו מכיון שתשוש הוא לא מתחמק.הוא סופג את כול האבנים מגופו.האבנים פוגעות בו חזק וגורמות לו להתעלף.השופט אומר " 1 0 לסטיב. " קליי מחזיר את נידורינו לקלף שלו והוא מוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/062.png[/IMG] פוליראט.פוליראט מיד תץוקף את אוניקס באקדח מים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה קורא לג'יודוד לעשות את המהלך שלו כדי לגמור את ג'יראצ'י במהירות.ג'יודוד קופץ במהירות מן הבור שלו.הוא משתמש בגילגול משולב עם היכולת המיוחדת שלו.קוצים גדלים על גופו של ג'יודוד.ג'יראצ'י שם לב לז זה ומשתמש בהגנת ברזל.המתקפה פוגעת קשה מאוד בג'יראצ'י. ג'יראצ'י מתרסק על הזירה.לאחר כמה שניות אתה רואה שג'יראצ'י עוד עומד. הוא אומר " אם לא היתי משתמש בהגנת ברזל היתי מפסיד בקרב ". ג'יראצ'י תוקף בבילבול את ג'יודוד. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מוציא את סנדרשו שילחם נגד ג'יראצ'י. ג'יראצ'י אומר לך " לא אסור לך להשתמש בסנדרשו.אתה חייב להשתמש באיווי.פשוט תרפא אותו וזה יביא לך יתרון עלי.מכיון שאיוי מלא אנרגיה ואני לא יכול לרפא את עצמי זה נוגד את חוקי הקרב.חוץ מזה איווי כבר הצליח להוריד לי חצי מהכוח שליח אז אתם כבר קרובים לניצחון להביס אותי.אז אל תפרוש עכשיו.אבל תרצה להשתמש בסנדרשו שלך תיאלף ךהיכנע ולעשות קרב חדש אחרי שריפאתי את עצמי".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זוראה בצורת אגרון תוקף בקרן על את אגרון בצורת זורארק.פרולסאס שולחת קרן קרח לעברו.פליגון שולח קרן על גם הוא לעבר זורארק בצורת אגרון.ראלסט משתמש בעל חושי כי לכון את כול המתקפות ישירות לאגרון.אגרון משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל מעלה לו את הגנה.בעזרת העל חושי כול המתקפות פוגעות באגרון.אך בזכות הגנת ברזל הנזק ירד בשליש.אגרון תוקף בקרן את כולכם.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1136128][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה קורא לג'יודוד לעשות את המהלך שלו כדי לגמור את ג'יראצ'י במהירות.ג'יודוד קופץ במהירות מן הבור שלו.הוא משתמש בגילגול משולב עם היכולת המיוחדת שלו.קוצים גדלים על גופו של ג'יודוד.ג'יראצ'י שם לב לז זה ומשתמש בהגנת ברזל.המתקפה פוגעת קשה מאוד בג'יראצ'י. ג'יראצ'י מתרסק על הזירה.לאחר כמה שניות אתה רואה שג'יראצ'י עוד עומד. הוא אומר " אם לא היתי משתמש בהגנת ברזל היתי מפסיד בקרב ". ג'יראצ'י תוקף בבילבול את ג'יודוד.[/COLOR][/B][/quote]
"תתחפר ותצא בכל מיני מקומו כדי לבלבל אותו" אני אומר לג'יאודוד.
"עכשיו, זריקת אבנים!" אני קורא ברגע שהבלבול של ג'ראצי מפסיק.
-
[quote]סטיב
אוניקס משתמש ביכולת המיוחדת שלו.הוא מפרק את גופו וכך מתחמק מן קרן הרעל של נידורינו.לאחר מכן אוניקס משליך את כול האבנים מגופו לעבר נידורינו.נידורינו מכיון שתשוש הוא לא מתחמק.הוא סופג את כול האבנים מגופו.האבנים פוגעות בו חזק וגורמות לו להתעלף.השופט אומר " 1 0 לסטיב. " קליי מחזיר את נידורינו לקלף שלו והוא מוציא פוליראט.פוליראט מיד תץוקף את אוניקס באקדח מים.[/quote]
"אוניקס-השתמש בצעקה כדי להסית את אקדח המים אל פוליראט ולאחר מכן השתמש בזנב ברזל!" אומר לאוניקס בזמן שאבדוק מידע על הפוליראט בפוקידע.
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE]
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
אתה מחליט להשתמש בקרבי שלך בקרב הזה.אתה מוציא את קרבי ישירות לקרב.קרבי יוצא מהקלף שלו ונכנס לזירה בשמחה רבה. קרבי משתמש ביכולת המיוחדת שלו צבת גדולה.הצת שלו נהפכת לצבת ענקית.בעזרת הצת שלו הוא תופס את מאוויל בחוזקה ומטיח אותה באדמה. מאוויל נפגעת קשה מאוד מזה אך היא מצליחה לעמוד על רגלייה.מאוויל תוקפת בקרן קרח את קרבי.היא שולחת לעבר קרבי קרן קרח חזקה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קרבי,תתחמק ותשתמש באקדח מים לעברה! ואז תשתמש במהלך המיוחד שלך ותעיף אותה בעזרתו!" אומר לו "בוא נכסח אותה!" אוסיף[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1136128][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את סנדרשו שילחם נגד ג'יראצ'י. ג'יראצ'י אומר לך " לא אסור לך להשתמש בסנדרשו.אתה חייב להשתמש באיווי.פשוט תרפא אותו וזה יביא לך יתרון עלי.מכיון שאיוי מלא אנרגיה ואני לא יכול לרפא את עצמי זה נוגד את חוקי הקרב.חוץ מזה איווי כבר הצליח להוריד לי חצי מהכוח שליח אז אתם כבר קרובים לניצחון להביס אותי.אז אל תפרוש עכשיו.אבל תרצה להשתמש בסנדרשו שלך תיאלף ךהיכנע ולעשות קרב חדש אחרי שריפאתי את עצמי".[/COLOR][/B][/quote]
"אני אמשיך עם איווי" אשאיר את סנדשרו בחוץ שיעודד ויצפה בקרב "אני מרפא את איווי שלי"
-
[quote]ג'ון
זוראה בצורת אגרון תוקף בקרן על את אגרון בצורת זורארק.פרולסאס שולחת קרן קרח לעברו.פליגון שולח קרן על גם הוא לעבר זורארק בצורת אגרון.ראלסט משתמש בעל חושי כי לכון את כול המתקפות ישירות לאגרון.אגרון משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל מעלה לו את הגנה.בעזרת העל חושי כול המתקפות פוגעות באגרון.אך בזכות הגנת ברזל הנזק ירד בשליש.אגרון תוקף בקרן את כולכם. [/quote]
"ראלטס תשתמש שוב בעל-חושי כדי לתפוס את הקרן על ואז תשלח אותו לעברו ואז זוראה ופרוסלאס תתקפו בקרן קרח את זוראזארק!" אפקוד על שלושת הפוקימונים שלי.
-
[quote=Woodpecker;1134072][B][COLOR=green]קודאק [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]תבין בהמשך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]---------------------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה די מתרגש שאימך הצליחה לשרוד כמוך ואתה פוגש אותה פה מול עינך. אמא שלך אומרת לך " סתם רציתי לראות את הבן שלי שאני הכי אוהבת בעולם הזה. לאחר שעזבת לעולם החדש הצלחתי לשרוד מהברק ולא נהרגתי.אאז נכנסתי לשער מימדי והגעתי לעולם הזה. פגשתי את קוא שאמר לי שאתה פה ואז התחלתי לעקוב אחריך עד לפה".לאחר כמה שניות אימך גם היא נעלמת בחושך המוחלט הזה .[/COLOR][/B]
[/quote]
אצעק "חכי!" אבל אראה שזה לא עוזר.
אוציא את אוניקס מקלף התפיסה ואתפוס בו הכי חזק שאני יכול.
"חפירה!" אורה לו.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה צועק לאימך לעצור אך היא כבר לא שומעת אותך והיא נלעמת באפלה המולחטת של המערה.אתה מחליט להוציא את אוניקס מתוך קלף התפיסה שלך אך אתה שם לב שקלף התפיסה לא עליך.לאחר כמה שניות האפלה נעלמת מן המערה.אתה מוצא את עצמך ליד למפרט זוראה ואלריק שלך.אתה שומע שאגה אדירה שנשמעת.מולכם מופיע [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/571.png[/IMG] זורארק שיש לו צלקת בעין ימין שלו .אלריק אומר לך " אם נרצה לעבור תמערה נצטרך להביס אותו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ראלסט משתמש בעל חושי ובעזרת העל חושי הוא שולט בקרן העל של אגרון.הוא מחזיר את קרן העל לעבר אגרון.אגרכון מצליח להתחמק מן קרן העל של עצמו.זוראה בצורת אגרון ורפולסאס תקופים את אגרון במתקפת קרן קרח.אגרון לא מהיר מספיק בשביל קרן הקרח וקרן הקרח פוגעת בו ומקפיאה אותו.זורארק משנה את צורתו בחזרה לזרארק.זורארק אינו יכול לעשות כלום כשהוא קפוא בקרח שיצרה קרן הקרח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחליט להמשיך להילחם עם איווי שלך.בעזרת הפוקיידע שלך אתה מרפא את איוי לקרב.איווי נחוש הפעם לנצח לג'יראצ'י ולא להפסיד לו הפעם.איווי נכנס לקרב ומחכה שתורה לו במה לתקוף.בזמן הזה סנדרשו נשאר מחוץ לזירה ומתחיל לעודד את איווי שינצח את ג'יראצ'י.איווי שמח מאוד שסנדרשו מעודד אותו.ג'יראצ'י אומר לך " מחשבה נבונה עכשיו ממשיכים בקרב " .ג'יראצ'י שולח קרן בילבול חזקה לעבר איווי. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
קרבי זז הצידה ומתחמק מן קרן הקרח של מאוויל.לאחר מכן קרבי פותח את הצוות הימנית שלו ושלח אקדח מים עוצמתי לעבר מאוויל.מאוויל מנסה להתחמק מן הטווח של אקדח המים אך לא מצליחה.אקדח המים של קרבי פוגע בה חזק מאוד.לאחר זאת קרבי שוב משתמש ביכולת שלו צבת גדולה.הצבת שלו נהפכת לגדולה.הוא מנסה לתפוס את מאוויל אך היא כול הזמן קופצת ולא נותנות לו לתפוס אותה.מאוויל משתמש בנשיכה על קרבי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס שולח צעקה כדי שתסיט את כיון אקדח המים אל פוליראט.אקדח המים חזק מהצועקה ולכן הוא מביס את הצעקה.אקדח המים פוגע קשה באוניקס שלך.אוניקס מיד זאת שולח זנב ברזל אל פוליראט.פוליראט קופץ לאוויר ומתחמק מזנב הברזל.לאחר זאת אתה בודק מידע ל פוליראט בפוקידע " פוליראט סוג מים ולחימה. יכולת מיוחדת-ברג שהיריב יסתכל על הסימן שעל פוליראט הוא יהפוך למבולבל". פוליראט שולח משאבת הידרו אל אוניקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
ג'יודוד משתמש בחפירה ויוצא מהחפירה ואז שוב בחפירה.כ הוא עושה שוב ושוב כדי להתחמק מהבילבול שג'יראצ'י שולח לעברו.לבסוף ג'יראצ'י מפסיק לשלוח אל ג'יודוד בלבול. ג'יודוד עובר לתקוף בזריקת סלע. הוא מוציא סלע מהזירה וזורק אותו בעוצמה רבה אל ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהסלע.הסלע מתנפץ אליו ופוגע בו קשה.ג'יראצ'י נופל על הזירה מעולף לגמרי. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב ".[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
קרבי זז הצידה ומתחמק מן קרן הקרח של מאוויל.לאחר מכן קרבי פותח את הצוות הימנית שלו ושלח אקדח מים עוצמתי לעבר מאוויל.מאוויל מנסה להתחמק מן הטווח של אקדח המים אך לא מצליחה.אקדח המים של קרבי פוגע בה חזק מאוד.לאחר זאת קרבי שוב משתמש ביכולת שלו צבת גדולה.הצבת שלו נהפכת לגדולה.הוא מנסה לתפוס את מאוויל אך היא כול הזמן קופצת ולא נותנות לו לתפוס אותה.מאוויל משתמש בנשיכה על קרבי.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קרבי,תנסה להשתמש באקדח מים הכי חזק שלך! במידה וזה לא מצליח,שלח מתקפת צבת! קדימה!" אומר לו ואביט למאוויל הזאת בעיינים
"אני ינצח אותך,ג'יראג'י..." אמלמל ואנסה להיות כמה שיותר בטוח בעצמי.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
ראלסט משתמש בעל חושי ובעזרת העל חושי הוא שולט בקרן העל של אגרון.הוא מחזיר את קרן העל לעבר אגרון.אגרכון מצליח להתחמק מן קרן העל של עצמו.זוראה בצורת אגרון ורפולסאס תקופים את אגרון במתקפת קרן קרח.אגרון לא מהיר מספיק בשביל קרן הקרח וקרן הקרח פוגעת בו ומקפיאה אותו.זורארק משנה את צורתו בחזרה לזרארק.זורארק אינו יכול לעשות כלום כשהוא קפוא בקרח שיצרה קרן הקרח.[/quote]
"עכשיו ראלטס אני חייב שתיתפתח..." אומר לראלטס בשקט, מקווה שהוא יתפתח
"בנתיים זוראה תשלח להביור ואת פרוסלאס תשלחי כדור צל שכך יווצר כדור צל אש שיחסל את זורזארק!" אוסיף בתקווה שהם יצליחו לעשות את המתקפה.
-
[quote]סטיב
אוניקס שולח צעקה כדי שתסיט את כיון אקדח המים אל פוליראט.אקדח המים חזק מהצועקה ולכן הוא מביס את הצעקה.אקדח המים פוגע קשה באוניקס שלך.אוניקס מיד זאת שולח זנב ברזל אל פוליראט.פוליראט קופץ לאוויר ומתחמק מזנב הברזל.לאחר זאת אתה בודק מידע ל פוליראט בפוקידע " פוליראט סוג מים ולחימה. יכולת מיוחדת-ברג שהיריב יסתכל על הסימן שעל פוליראט הוא יהפוך למבולבל". פוליראט שולח משאבת הידרו אל אוניקס.[/quote]
"אוניקס-תשתמש בזנב ברזל אבל תפרק תוך כדי שתי אבנים מהגוף שלך כדי שזה יצור מתקפה חדשה-פירוק ברזל!" אומר לאוניקס בתקווה שהמתקפה המשולבת תצליח.
-
[QUOTE=Woodpecker;1136128][B][COLOR="Red"]דארן
אתה מתרגש לקראת הקרב שלך.אתה עולה לזירה עם צ'ארמיליון שלך .אתה רואה שכבר אבי נמצא בזירה ומוכן להילחם נגדך. השופט אומר לכם " טוב הקרב היה 1 על 1. הפוקימון הראשון שמתעלף או יוצא מהזירה מפסיד בקרב.מותר להשתמש ביכולת המיוחדת של הפוקימון שלכם.טוב בהצלחה לשניכם " .אבי מוציא את קלף התפיסה שלו.מתוך קלף התפיסה שלו יוצא [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/100.png[/IMG] ולטרוב. אבי אומר לך " שהיה בהצלחה לך בקרב.."[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"תודה, גם לך." אני עונה בחיוך קטן ואז מכין את קלף התפיסה, "צא אוניקס!" אני צועק ומוציא את אוניקס לקרב מול וולטורב.
"קדימה, תתחיל בזנב ברזל על וולטורב!" אני קורא בנחישות ומצביע לעבר וולטורב, בתקווה שאוניקס יפגע בו.
-
[quote=Woodpecker;1136128][B][COLOR=darkred]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]זוראה סצורת ג'יראצ'י מתחמק מן קרן העל חושית של ג'יראצ'י.לאחר זאת הוא שולך אל ג'יראצ'י האמיתי קרן על חושית.ג'יראצ'י גם הוא מתחמק מן קרן העל חושית.ג'יראצ'י האמיתי משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל מעלה לו את הגנה.זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף בקרן על חזקה מאוד את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מימנה ונפגע מימנ קל בזכות הגנת הברזל שלו. ג'יראצ'י משתמש בבילבול על זוראה ג'יראצ'י שלך.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לזורא: "זורא, תתחמק מהר מהבילבול שלו ואז תשתמש אתה בבילבול ותבלבל אותו ואז שהוא מבולבל תשלח לו קרן על הכי חזקה שלך שננצח בקרב" ואז אני אחכה למהלך.
-
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
זוראה זז הצידה וכך מתחמק מהבילבול של ג'יראצ'י.לאחר מכן זוראה בצורת ג'יראצ'י תוקף במכת בלבול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י מנסה להתחמק מהבילבול ששולחים אליו אך הוא לא מצליח בזה.הבילבול פוגע בו ומשפיע עליו.ג'יראצ'י מתחיל להיות מבולבל.זוראה מנצל את זה שג'יראצ'י מבולבל והוא שולח לעברו קרן על.קרן העל פוגעת בג'יראצ'י קשה מאוד.הפגיעה ורמת לג'יראצ'י לצאת מהבילבול.שינוי הצורה של זוראה מתבטל.זוראה חוזר להיות זוראה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מחליט להשתמש באוניקס מול ולטרוב .אוניקס יוצא מתוך קלף התפיסה שלו הישר אל הזירה.אוניקס שומע בקולך ומיד משתמש בזנ ברזל.הוא תוקף בזנב ברזל את ולטרוב.ולטרוב לא מהיר מספיק בשביל להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ולכן הוא לא מצליח להתחמק.זנב הברזל פוגע בו די קשה.אבי אומר לוטרוב" ולטרוב תשמש בפצצת על קולי" ולטרוב משתמש בפצצת על קולי על אוניקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס משתמש בזנב ברזל על פוליראט.הוא גם מפרק 2 אבנים מגופו ומשלב אותם יחד עם זנב הברזל שלו.זנב הברזל מתנגש במשאבת ההידרו של פוליראט.זנב הברזל של אוניקס חזק יותר והוא מצליח לעבור את משאבת הידרו של פוליראט.פוליראט מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס2 האבנים חוזרותו לגופו של אוניקס.פוליראט רץ אל אוניקס במתקפת אגרוף הדינאמי שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מקווה שראלסט עומד להתפח לך עכשיו אבל הוא לא מתפתח.זוראה צורת אגרון תוקף בלהביור את זורארק שכלוא בקרח פרולסאס תוקפת בכדור צל.כדור הצל והלהביור מאחדים כוחות ומשתלבבים למתקפה אחת וחזקה.הלהביור וכדור הצל פוגעים בקרח וממיסים אותו.שניה לאחר מכן הם פוגעים בזורארק קשה מאוד.זוראה שלך חוזר למצבו הרגיל.זורארק הובס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
קרבי מצליח להתחמק מן מתקפת הנשיכה של מאוויל.לאחר מכן הוא שולח אקדח מים עוצמתי לעבר מאוויל.מאוויל לא מצליחה להתחמק שוב מהאקדח המים של קרבי.אקדח המים פוגע בו וושה נזק קל.לאחרמכן קרבי משתמש ביכולת שלו צבת גדולה.הצבת שלו נהפכת לגדולה.הוא מנסה לתפוס את מאוויל אך היא לא נותנת לו. מאוויל מחליטה לתקוף את קרבי בקרן קרח.היא שולחת לעברו קרן קרח.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אוניקס משתמש בזנב ברזל על פוליראט.הוא גם מפרק 2 אבנים מגופו ומשלב אותם יחד עם זנב הברזל שלו.זנב הברזל מתנגש במשאבת ההידרו של פוליראט.זנב הברזל של אוניקס חזק יותר והוא מצליח לעבור את משאבת הידרו של פוליראט.פוליראט מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס2 האבנים חוזרותו לגופו של אוניקס.פוליראט רץ אל אוניקס במתקפת אגרוף הדינאמי שלו.[/quote]
"תשתמש בחפירה ואז בזנב ברזל אוניקס!" אומר לאוניקס בביטחון תוך כדי שאחשוב לעצמי:"וואוו, השילוב החדש הזה של זנב ברזל ויכולת הפירוק ממש טובה כמו שציפיתי.פירוק ברזל-המתקפה האולטימטיבית החדשה של אוניקס."
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.אוניקס מצליח להתחמק מן אגרוף הדינאמי של פוליראט.אוניקס יוצא מהבור ומיד תוקף בזנב ברזל את פוליראט.פוליראט משתמש באגרוף דינאמי על זנב ברזל.אגרוף הדינאמי וזנב הברזל מתנגשים וויוצרים פיצוץ חזק.הפיצוץ פוגע באוניקס ובפוליראט.אבי אומר לפוליראט " תשמש ביכולת שלך ואז באגרוף דינאמי ". אוניקס מביט בסימנים של פולירט ומתחיל להיות מבולבל.פוליראט מנצל זאת ותוקף באגרוף דינאמי את אוניקס.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Woodpecker;1137134][B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס משתמש במהירות בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.אוניקס מצליח להתחמק מן אגרוף הדינאמי של פוליראט.אוניקס יוצא מהבור ומיד תוקף בזנב ברזל את פוליראט.פוליראט משתמש באגרוף דינאמי על זנב ברזל.אגרוף הדינאמי וזנב הברזל מתנגשים וויוצרים פיצוץ חזק.הפיצוץ פוגע באוניקס ובפוליראט.אבי אומר לפוליראט " תשמש ביכולת שלך ואז באגרוף דינאמי ". אוניקס מביט בסימנים של פולירט ומתחיל להיות מבולבל.פוליראט מנצל זאת ותוקף באגרוף דינאמי את אוניקס.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוי לא אוניקס!" אומר לאוניקס "תשתמש בזנב ברזל!"
-
[quote=Woodpecker;1136718][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחליט להמשיך להילחם עם איווי שלך.בעזרת הפוקיידע שלך אתה מרפא את איוי לקרב.איווי נחוש הפעם לנצח לג'יראצ'י ולא להפסיד לו הפעם.איווי נכנס לקרב ומחכה שתורה לו במה לתקוף.בזמן הזה סנדרשו נשאר מחוץ לזירה ומתחיל לעודד את איווי שינצח את ג'יראצ'י.איווי שמח מאוד שסנדרשו מעודד אותו.ג'יראצ'י אומר לך " מחשבה נבונה עכשיו ממשיכים בקרב " .ג'יראצ'י שולח קרן בילבול חזקה לעבר איווי. [/COLOR][/B]
[/quote]
"תשתמש בכדור צל כנגד קרן הבלבול!" אורה לאיווי "תתקוף את ג'יראצ'י בשילוב של נשיכה ומתקפה מהירה!"
-
[quote]ג'ון
אתה מקווה שראלסט עומד להתפח לך עכשיו אבל הוא לא מתפתח.זוראה צורת אגרון תוקף בלהביור את זורארק שכלוא בקרח פרולסאס תוקפת בכדור צל.כדור הצל והלהביור מאחדים כוחות ומשתלבבים למתקפה אחת וחזקה.הלהביור וכדור הצל פוגעים בקרח וממיסים אותו.שניה לאחר מכן הם פוגעים בזורארק קשה מאוד.זוראה שלך חוזר למצבו הרגיל.זורארק הובס.[/quote]
אני אשלוף את הקלף ואזרוק אותו על זורזארק כדי לתפוס אותו, "כול הכבוד פוקימונים!" אומר להם ואז אחזיר לאחר התפיסה את ראלטס ואת זוראה לקלף.
-
[quote=Woodpecker;1136718][B][COLOR=Green][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
ג'יודוד משתמש בחפירה ויוצא מהחפירה ואז שוב בחפירה.כ הוא עושה שוב ושוב כדי להתחמק מהבילבול שג'יראצ'י שולח לעברו.לבסוף ג'יראצ'י מפסיק לשלוח אל ג'יודוד בלבול. ג'יודוד עובר לתקוף בזריקת סלע. הוא מוציא סלע מהזירה וזורק אותו בעוצמה רבה אל ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהסלע.הסלע מתנפץ אליו ופוגע בו קשה.ג'יראצ'י נופל על הזירה מעולף לגמרי. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת בקרב ".[/COLOR][/B][/quote]
"זהו, גמרנו אותו, עבודה טובה ג'יאודוד,ניצחת בלי שאני ארפא אותך" אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור.
'איך יוצאים?' אני שואל את עצמי ומתחיל לחפש את היציאה, כשאני מוצא אני יוצא החוצה.
-
[QUOTE=Woodpecker;1137116][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מחליט להשתמש באוניקס מול ולטרוב .אוניקס יוצא מתוך קלף התפיסה שלו הישר אל הזירה.אוניקס שומע בקולך ומיד משתמש בזנ ברזל.הוא תוקף בזנב ברזל את ולטרוב.ולטרוב לא מהיר מספיק בשביל להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ולכן הוא לא מצליח להתחמק.זנב הברזל פוגע בו די קשה.אבי אומר לוטרוב" ולטרוב תשמש בפצצת על קולי" ולטרוב משתמש בפצצת על קולי על אוניקס.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"אוניקס תתחמק!" אני צועק במהירות ובביטחון, 'אוקיי... וולטורב הוא פוקימון חשמל, אז מתקפות אדמה יעבדו עליו טוב...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן וערמומי.
"צא אוניקס! תשתמש בחפירה!" אני צועק בנחישות ומצביע על וולטורב.
-
[B][COLOR=#4b0082][QUOTE][B][COLOR=#4b0082]דרוד
קרבי מצליח להתחמק מן מתקפת הנשיכה של מאוויל.לאחר מכן הוא שולח אקדח מים עוצמתי לעבר מאוויל.מאוויל לא מצליחה להתחמק שוב מהאקדח המים של קרבי.אקדח המים פוגע בו וושה נזק קל.לאחרמכן קרבי משתמש ביכולת שלו צבת גדולה.הצבת שלו נהפכת לגדולה.הוא מנסה לתפוס את מאוויל אך היא לא נותנת לו. מאוויל מחליטה לתקוף את קרבי בקרן קרח.היא שולחת לעברו קרן קרח.[/COLOR][/B] [/QUOTE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]"קרבי,תתחמק ממנה ושלח לה מיד בועות! ואז שלח לה גם אקדח מים שייחסל אותה סופית!!!" אומר לו בצעקה ואנסה לבטוח בהחלטתי..[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
קרבי זז הצידה ומצליח להתחמק מן קרן הקרח של מאוויל.לאחר מכן קרבי פותח את הצבת שלו ומשתמש במתקפת בועות על מאוויל.הוא יורה מלא בועות אל מאוויל.מאויל לא מצליחה להתחמק מכול הבועות של קרבי וקצת נפגעת מהם.לאחר זאת קרבי פותח את הצבת שלו ושולח אקדח מים עוצמתי לעבר מאוויל.מאוויל לא מצליחה להתחמק מן אקדח המים ונפגעת קשה.מאוויל רצה אל קרבי ומשתמש עליו בראש ברזל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס שומע בקולך והוא מתחמק מן פצצת העל קולי של ולטרוב.אתה מבין שמתקפות אדמה יעבדו מצוין על ולטרוב כי אדמה חזק על סוג חשמל.אוניקס מיד משתמש בחפיר.הוא חופר בור במהירות ונכנס אליו.לאחר זאת היוא יוצא מהבור ופוגע בולטרוב.ולטרוב נפגע מן החפירה של אוניקס די קשה.אבי אומר לו " תשמש בבג'ירו בול על אוניקס שלו " ולטרוב מתחיל להשתמש בכדור ג'ירו. הוא משתמש בכדור ג'ירו על אוניקס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בבלייק
הקול ברמקול אומר לך" רגע לפני שתלך אתה צריך לקבל את הפרסים על זה שניצחת את ג'יראצ'י שלנו. טוב הפרס הראשון הוא 200$ שכבר נכנסו לכסף האישי שלך.פרס שני ההוא שאתה יכול ללמד מתקפה אחת שתרצה את ג'יודוד שלך על זה שניצח את ג'יראצ'י.אז איזה מתקפה תרצה שהוא ילמד לך ? הפרס האחרון זה הסמל של קרב האגדי ה1.הוכחה לזה שניצחת בקרב והבסת את ג'יראצ'י ". מולך [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/77/Ani385MS.png[/IMG] הסמל מתעופףף וונוחת בידך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה זורק את קלף התפיסה שלך כדי לתפוס את זורארק המעולף.קלף התפיסה עף לעבר זורארק המעולף.הוא כולא אותו בכלא חשמלי ואז שוב אותו.זורארק נשאב לקלף התפיסה שלך.לאחר זאת הקלף חוזר אליך.לכדת זורארק יעודכן.אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לקלף התפיסה שלך וכך גם קרל.אתם ממשיכים ללכת במערה ותוך כדי הליכה אתם רואים מלא זוראה וזרארק שגרים במערה.לאחר הליכה ארוכה במערה אתם עוברים אותה. כשאתם יוצאים אתם רואים שאתם נמצאים על צוק גבוה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי משתמש בכדור צל על מתקפת הבילבול.כדור הצל מתנגש במתקפת הבילבול ונוצר פיצוץ חזק שאיוי וג'יראצ'י נפגעים מימנו.לאחר מכן איוי משתמש בנשיכה ובהתקפה מהירה לשילוב 1 ויחיד.איוי רקץ במהירות אל ג'יראצ'י ואז קופץ עלחיו במהירות במתקפת נשיכה מהירה.המתקפה מהירה כול כך שג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מימנה.הנשיכה והתקפה מהירה פוגעים בג'יראצ'י.לאחר ג'יראצ'י מתאושש מהפגיעה שספג ומיד משתמש בראש ברזל על איווי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס במהירות משתמש בזנב ברזל על אגרוף הדינאמי של פוליראט.זנב הברזל פוגע באגרוף הדינאמי.אגרוף הדינאמי של פוליראט חזק יותר מזנב הברזל של אוניקס ולכן אגרוף הדינאמי מצליח לבטל את זנב הברזל.פוליראט ממשיך לרוץ לעבר אוניקס. אוניקס לא מצליח להתחמק מן אגוף הדינאמי של פוליראט.אגרוף הדינאמי של פויראט פוגע באוניקס.אוניקס נפגע די קשה.אתה שם לב שאוניקס תשוש וכמעט נגמר לו הכוח.[/COLOR][/B]
-
[quote]
[B][COLOR=#4b0082][B][COLOR=#4b0082]דרוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]קרבי זז הצידה ומצליח להתחמק מן קרן הקרח של מאוויל.לאחר מכן קרבי פותח את הצבת שלו ומשתמש במתקפת בועות על מאוויל.הוא יורה מלא בועות אל מאוויל.מאויל לא מצליחה להתחמק מכול הבועות של קרבי וקצת נפגעת מהם.לאחר זאת קרבי פותח את הצבת שלו ושולח אקדח מים עוצמתי לעבר מאוויל.מאוויל לא מצליחה להתחמק מן אקדח המים ונפגעת קשה.מאוויל רצה אל קרבי ומשתמש עליו בראש ברזל.[/COLOR][/B][/COLOR][/B][COLOR=#4b0082]
[/COLOR][/quote][COLOR=#4b0082]
[B]"זהו זה!יש לי משהו שייגמור את הקרב סופית! התנגשות של שניכם! הטוב ביותר יינצח!" אמרתי וראיתי את קרבי קצת מבוהל,אגש אליו.[/B]
[B]"קרבי,אני מאמין שתוכל לנצח אותה,תשתמש במהלך המיוחד ותפגע לה בבטן!" אעודד אותו.[/B][/COLOR]
-
[quote]ג'ון
אתה זורק את קלף התפיסה שלך כדי לתפוס את זורארק המעולף.קלף התפיסה עף לעבר זורארק המעולף.הוא כולא אותו בכלא חשמלי ואז שוב אותו.זורארק נשאב לקלף התפיסה שלך.לאחר זאת הקלף חוזר אליך.לכדת זורארק יעודכן.אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לקלף התפיסה שלך וכך גם קרל.אתם ממשיכים ללכת במערה ותוך כדי הליכה אתם רואים מלא זוראה וזרארק שגרים במערה.לאחר הליכה ארוכה במערה אתם עוברים אותה. כשאתם יוצאים אתם רואים שאתם נמצאים על צוק גבוה.[/quote]
"צא זוראזרק ותשתמש באשליה!" אומר ואז אוציא אותו כדי לראות עם הוא ישתמש באשליה לצורת פוקימון מעופף.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את זורארק שלך מתוך קלף תפיסה שלך שיעזור לכם.זורארק יוצא מתוך קלף התפיסה שלו.הוא מבין שאתה רוצה שהוא יהפוך לפוקימון מעופף.זורארק משתמש ביכולת שלו אשליה ומשנה את צורתו [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/373.png[/IMG] לסאלאמנס זוהר.אתה קרל ורופולסאס עולים על סאלאמנס.זורארק כשהוא בצורת סאלאמנס מנופף בכנפיו ומתחיל להתרומם.לאחר מכן הוא מתחיל לעוף בשמיים.אתה קרל ופרולסאס נהים לעוף על סאלאמנס.כעבר טיסה של כמה דקות סאלאמנס נוחת על האדמה.זורארק חוזר לצורתו הקודמת. אתם עומדים מול העיר סאיינה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
קרבי במהירות משתמש ביכולת המיוחדת שלו.הוא מגדיל את הצבת לגודל ענק.לאחר מכן הוא משתמש בצבת על ראש הברזל של מאוויל.שני המכות מתנגשות זה בזה וכול אחד שווה בעוצמה שנותנת ליריב.מכת הצבת של קרבי חזקה יותר מן ראש הברזל של מאאוויל ולכן מכת הצבת מעיפה מחוץ לזירה.מאוויל יוצאת מהזירה ומתעלפץ.הקול ברמקול אומר לך " כנס בדלת האדומה". מולך מופיעה דלת אדומה פתוחה[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
אתה מוציא את זורארק שלך מתוך קלף תפיסה שלך שיעזור לכם.זורארק יוצא מתוך קלף התפיסה שלו.הוא מבין שאתה רוצה שהוא יהפוך לפוקימון מעופף.זורארק משתמש ביכולת שלו אשליה ומשנה את צורתו לסאלאמנס זוהר.אתה קרל ורופולסאס עולים על סאלאמנס.זורארק כשהוא בצורת סאלאמנס מנופף בכנפיו ומתחיל להתרומם.לאחר מכן הוא מתחיל לעוף בשמיים.אתה קרל ופרולסאס נהים לעוף על סאלאמנס.כעבר טיסה של כמה דקות סאלאמנס נוחת על האדמה.זורארק חוזר לצורתו הקודמת. אתם עומדים מול העיר סאיינה.[/quote]
[i]תעדכן את העיר...[/i]
~~~~~
'מעניין מה יש כאן...' אחשוב לעצמי ואז אחזיר את זורארק לקלף, "רוצה לחפש פה את הקרב אגדי 2?" אשאל את קרל ובלי תשובה ישר אלך לחפש את הבניין עם הקרב אגדי 2.
-
[quote]סטיב
אוניקס במהירות משתמש בזנב ברזל על אגרוף הדינאמי של פוליראט.זנב הברזל פוגע באגרוף הדינאמי.אגרוף הדינאמי של פוליראט חזק יותר מזנב הברזל של אוניקס ולכן אגרוף הדינאמי מצליח לבטל את זנב הברזל.פוליראט ממשיך לרוץ לעבר אוניקס. אוניקס לא מצליח להתחמק מן אגוף הדינאמי של פוליראט.אגרוף הדינאמי של פויראט פוגע באוניקס.אוניקס נפגע די קשה.אתה שם לב שאוניקס תשוש וכמעט נגמר לו הכוח.[/quote]
"קדימה אוניקס-עוד מאמץ קטן!תשתמש ביכולת הפירוק שלך עליו!" אומר לאוניקס בתקווה שזה יצליח ובדאגה למצבו.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס מנסה להשתמש ביכולת הפירוק שלו בפעם האחרונה לפני שיפסיד בקרב.הוא מצליח לפרק מגופו רק אבן 1 בשל הכוח החסר בגופו. הוא מעיף את האבסן אל פוליראט.האבן פוגעת בפוליראט די קשה.האבן חוזרת לאוניקס ואז הוא מתעלף על הזירה מכיון שהאנרגיה שלו נגמרה..השופט אומר " 1-1 עכשיו הקרב המכריע". היריב אומר לך " קדימה תוציא את הפוקימון השני שלך לקרב ". אקסיו מבין שאתה תבחר בו כהפוקימון השני שלךך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אתה מחזיר את זורארק לקלף התפיסה שלך.לאחר מכן אתה מחליט להיכנס לעיר ולחפש שם את קר האגדי 2 שבוודי נמצא בעיר. קרל אומר לך " טוב אין בעיה נלך לקרב אגדי מס' 2". ש/לושתיכם נכנסים לעיר ומתחילם לחפש את קרב אגדי מס' 2.אתם נתקלים בהרבה אנשים בדרך לקרב אגדי.אתם מבינים שהעיר עמוסה מאוד.לאחר מלא זמן של חיפושים אחר קרב אגדי מס' 22 אתם מוצאים אותו לבסוף.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Woodpecker;1138159][B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אתה מחזיר את זורארק לקלף התפיסה שלך.לאחר מכן אתה מחליט להיכנס לעיר ולחפש שם את קר האגדי 2 שבוודי נמצא בעיר. קרל אומר לך " טוב אין בעיה נלך לקרב אגדי מס' 2". ש/לושתיכם נכנסים לעיר ומתחילם לחפש את קרב אגדי מס' 2.אתם נתקלים בהרבה אנשים בדרך לקרב אגדי.אתם מבינים שהעיר עמוסה מאוד.לאחר מלא זמן של חיפושים אחר קרב אגדי מס' 22 אתם מוצאים אותו לבסוף.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ארפא את הפוקימונים שלי במהירות ואז אכנס לקרב אגדי מס' 2 כדי להילחם שם ולזכות בתג השני שלי.
-
[B][COLOR=#4b0082]דרוד
קרבי במהירות משתמש ביכולת המיוחדת שלו.הוא מגדיל את הצבת לגודל ענק.לאחר מכן הוא משתמש בצבת על ראש הברזל של מאוויל.שני המכות מתנגשות זה בזה וכול אחד שווה בעוצמה שנותנת ליריב.מכת הצבת של קרבי חזקה יותר מן ראש הברזל של מאאוויל ולכן מכת הצבת מעיפה מחוץ לזירה.מאוויל יוצאת מהזירה ומתעלפץ.הקול ברמקול אומר לך " כנס בדלת האדומה". מולך מופיעה דלת אדומה פתוחה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"היית מעולה קרבי!" אומר לו ואחזיר אותו לקלף התפיסה,אמשיך עם שינקס ואפתח את הדלת האדומה בציפייה..[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אוניקס מנסה להשתמש ביכולת הפירוק שלו בפעם האחרונה לפני שיפסיד בקרב.הוא מצליח לפרק מגופו רק אבן 1 בשל הכוח החסר בגופו. הוא מעיף את האבסן אל פוליראט.האבן פוגעת בפוליראט די קשה.האבן חוזרת לאוניקס ואז הוא מתעלף על הזירה מכיון שהאנרגיה שלו נגמרה..השופט אומר " 1-1 עכשיו הקרב המכריע". היריב אומר לך " קדימה תוציא את הפוקימון השני שלך לקרב ". אקסיו מבין שאתה תבחר בו כהפוקימון השני שלךך.[/quote]
"קדימה אקסיו-לקרב!" אומר ואסמן לאקסיו להיכנס לזירה.לאחר מכן אומר לאקסיו:"קדימה אקסיו, השתמש בפרצוף מפחיד ואז בזעם דרקון!" ואחזיר בינתיים את אוניקס לקלף התפיסה שלו.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מחזיר את אוניקס לקלף התפיסה שלו ואז מורה לאקסיו להיכנס לזירה. אקסיו נכנס לזירת הקרב ומוכן להילחם נגד פוליראט.אקסיו משתמש פרצוף מפחיד.הפרצוף המפחיד גורם לפוליראט להיות איטי ומורטע. אקסיו מנצל זאת שולח לעבר פוליראט את זעם הדרקון שלו.זעם הדרקון פוגע בפוליראט די קשה.לאחר מכן פוליראט מצליח לצאת מן המצב שהיה בו.פוליראט משתמש במשאבת הידרו חזקה ביותר על אקסיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה מחזיר את קרבי לקלף שלך ואז עם שינקס אתה נכנס דרך הדלת האדומה.אתה מגיע לעוד חדר ענק שבו זירת קרב ענקית מתפרסת לאורך כול החדר.לאחר המתננה קצרה מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/385.png[/IMG] ג'יראצ'י האגדי.ג'יראצ'י מתחיל לדבר בשפת בני האנוש " שלום הגעת לפה כי הצלחת לעבור את 2 האתגרים.טוב חוקי הקר הם כאלו.הקרב היה 1 על 1 אני אהיה הפוקימון היריב שלך. מותר לך השתמש ביכולת של הפוקימון שלך. אם הפוקימון מתעלף אסור לך להחליף אותו. תוכל לרפא את הפוקימון שלך 3 פעמיים במהלך הקרב אם תרפא יותר אתה תפסיד בקרב. אז אם אתה מוכן תוציא את הפוקימון שתילחם איתו "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מוציא את ספירו,ראלסט זורארק וזוראה שלך ומרפא את כולם בעזרת הפוקידע שלך.לאחר מכן אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך שהוצאת לקלף שלך.לאחר מכן עם קרל ופרולסאס אתה נכנס למבנה. אתה מגיע לחדר ענק שבו זירת קרב. מולך מופיע לוח שכתוב עליו" מים ,עשב,אדמה,אש". קול ברמקול אומר לך"אתגר ראשון עליך להביס את הפוקימון היריב-תסובב את הגלגל וזה יקבע באיזה זירה תילחם ובאיזה סוג הפוקימון היריב תילחם נגדו. אז סובב תגלגל "[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה מחזיר את אוניקס לקלף התפיסה שלו ואז מורה לאקסיו להיכנס לזירה. אקסיו נכנס לזירת הקרב ומוכן להילחם נגד פוליראט.אקסיו משתמש פרצוף מפחיד.הפרצוף המפחיד גורם לפוליראט להיות איטי ומורטע. אקסיו מנצל זאת שולח לעבר פוליראט את זעם הדרקון שלו.זעם הדרקון פוגע בפוליראט די קשה.לאחר מכן פוליראט מצליח לצאת מן המצב שהיה בו.פוליראט משתמש במשאבת הידרו חזקה ביותר על אקסיו.[/quote]
"אקסיו-במהירות תתחמק ותשתמש ביכולת להב הניב שלך!" אומר לאקסיו.
-
[quote]ג'ון
אתה מוציא את ספירו,ראלסט זורארק וזוראה שלך ומרפא את כולם בעזרת הפוקידע שלך.לאחר מכן אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך שהוצאת לקלף שלך.לאחר מכן עם קרל ופרולסאס אתה נכנס למבנה. אתה מגיע לחדר ענק שבו זירת קרב. מולך מופיע לוח שכתוב עליו" מים ,עשב,אדמה,אש". קול ברמקול אומר לך"אתגר ראשון עליך להביס את הפוקימון היריב-תסובב את הגלגל וזה יקבע באיזה זירה תילחם ובאיזה סוג הפוקימון היריב תילחם נגדו. אז סובב תגלגל " [/quote]
אני אסובבב את הגלגל כדי לגלות נגד איזה סוג פוקימון אני נלחם.