-
[QUOTE=Tigraro;1243274][B]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/B]
יש לך פשוט 4 ידיים צנומות, לא כדאי לעמוד עליהם XD
---
אתה מתחיל לרוץ אל העץ, לא נראה שמפריע לתושבים איך שאתה נראה.
אתה מתחיל לטפס למעלה בכבדות,משתמש בששת הגפיים שלך.
כעבור עשרים דקות אתה מגיע למעלה, מתנשף.
אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.
מה תעשה?
[spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler]
[B]עומר~לוק קאסטלאן-[/B]
רשמתי לך שאתה עוד לא ממוזג עם חיה, אתה רגיל לגמרי...
---
אתה צועק על אחד העצים, אדם שלבוש בבגדיי נינג'ה עושה סלטה מהעץ ונוחת לידך, הוא מחזיק אקדח משונה.
''מה העץ שלי עשה לך?'' הוא שואל אותך בגיחוך ''אני סיא, מה אתה צריך?''
---
הייתה לי תמונה והיא נמחקה בגלל טקטק.. מחר אני אחדש בשבילך אותה[/QUOTE]
אמרתי כבר מה אני יעשה!!!
~~
אני נעמד על שני גפיים וקורא בקול "מי זה היצור שקורא לעצמו 'ראסטן'?!" בפוזה דרמטית.
-
[b]עמית~קיבה ג'ונסון-[/b]
אתה עולה בזהירות מהמדרגות, אתה מתכופף מאחורי מה שנראה כמו ערימת קש כסופה ומתכתית.
על אותה ערימה מונח נבוט מתכתי גדול, לידו סכין.
סאלי מתכופפת לידך, אתם שומעים קולות של יצור זולל, הוא מדבר למישהו ''סיד, למה שמת כל כך קצת?''
''כי נגמר לי הסנדוויצ'ים! אני לא אשם שתקעו אותנו במשמרת הזאת בהפתעה ולא הספקתי להכין!'' קול צורמני מעט עונה.
''באסה'' מי שדיבר עם סיד יילל בקולו השמנמן.
אתה מפיל בטעות את הנבוט, שנופל לכל צלצול צומרני ומעצבן *קלאנג!*
''מי שם?'' הבחור בעל הקול השמנמן שואל בחשדנות.*
[B]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/B]
XD איזה פיגור
---
''אני לא רסטן'' הוא עונה בנינוחות ומחייך אליך ''אני רסטאם''.
אתה יוצא מהפוזה הדרמטית ורסטאם שואל ''מה מביא אותך אליי?''
[B]עומר~טום רידל-[/B]
תזכור שאתה צריך לגרום לזה, אני יכול לעזור, אבל זה רק בגלל שאתה משקיע בתגובות.
תכננתי להגיד לך שאתה לא מחליט, אבל שיניתי את דעתי וזה תלוי במעשים שלך.
---
היא מהנהנת להסכמה ואתה מתיישב לידה, היא לוחשת ''אני הולי קלארק''.
אתה לוחש לה את שמך, מרגיש את הפרפרים בבטן, מרגיש שהתאהבת בה-
באותה נערה עם שיער חום ארוך, שממוזגת עם צבי- מקרוב אתה מבחין שבעצם זהו איל נקוד, היא בעלת רגליים כמו רגליי סאטיר.
זנבנב מבצבץ מאגנה ומעליו הוא יותר אנושית, עם עור כתמתם כמו של אותם אילים נקודים, שכמובן מלווה בנקודות לבנות.
עינייה בצבע כחול, כמו הים, אישונייה גדולים.
היא לבושה בחולצה חומה רפויה ובמכנסיי ג'ינס כחולים צמודים.
קרסיליוס שואל ''מישהו מהכיתה יודע מה זה לחימה תיאורטית? למה זה חשוב?'' ומצביע עליך ''אתה! אתה יודע?''
---
סאטיר אתה יודע מה זה, כע?
-
[quote=Tigraro;1243038][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
תרצה רומאנס (=רומנים) במשחק?
ותגיב בתדירות גבוהה יותר בבקשה.
---
הוא נעלם ומתפוגג באוויר, מופיע כמה מטרים ליד "אז אי אפשר להשתגר?"
"קיק זה מקום אימונים, בכל מקרה אני מעדיף לקחת אותך לשם או לביסטיה מאשר שתשאר כאן- בביתי שבאמצע הג'ונגל".
לפתע אתה מרגיש רעד בכל הגוף, פרווה שחורה צומחת במהירות ועוטפת את מירב גופך, אתה נהיה כפוף יותר.
צורת הידיים והרגליים שלך משתנות, הרגליים נהיות דומות לידיך.
מה תעשה?
[/quote]
למה לא?
-------
'מה קרה כאן?! יש מכונת שיגור, מוזר אבל אקבל את זה1 אבל איךצ פתאום הפכתי להראות כמו... שימפנה?!' אני חושב מבולבל ואומר "שלום יש מישהו כאן? אני בבית האימונים של קיק?" ואני מחכה לתשובה.
-
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''לא השתגרת'' הוא מצחקק ''אני השתגרתי, לא צריך מכונה כשאתה טיטאן''.
''זה המיזוג'' הוא ממלמל לעצמו רציני ''נדיר שזה לא קורה''.
מה תעשה?
-
[quote=Tigraro;1243445][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''לא השתגרת'' הוא מצחקק ''אני השתגרתי, לא צריך מכונה כשאתה טיטאן''.
''זה המיזוג'' הוא ממלמל לעצמו רציני ''נדיר שזה לא קורה''.
מה תעשה?[/quote]
"אופס." אני מצחקק וממשיך בצורה חקרנית "אז עכשיו יש לי אופי וגוף של איזה שימפנזה? איך משתמשים בגוף החדש שלי? אני אדע באופן טבעי א שבשביל זה אתה רוצה לשגר אותי לקיק?"
-
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''אני לא מכיר את היצור שהתמזגת איתו, אבל הוא נראה דומה למדיי ליצור שהיית קודם'' הוא עונה.
''אני מניח שתדע, אך קיק יעזור לך לדעת אף יותר''.
-
[QUOTE=Tigraro;1243038]
[B]מאי~רין קאגאמינה-[/B]
"טוב, אני אמור להיות שמח כש..!" הוא אומר בכעס מעט ואז עוצר בעדו "טוב אני לא אמור לשתף אותך בבעיות שלי..."
"כן, תפסי ביד שלי" את תופסת ביד החמימה שלו, שינוי מרענן אחרי השלג הקפוא, והוא מנפנף בכנפיו, מעיף את הכפור שהצטבר עליהן.
הוא ממריא לאוויר איתך, תופס בך בחוזקה.
אתם נוחתים בתוך מעין עיר הומה, "ירוקה".
את רואה שם בקתות מגורים, שבנויות על עצים גבוהים ומתחבאות בצמרות, שוקים, חנויות, מרכזים, כמו מרכז לחימה, מרכז רפואה וכו'...
מה תעשי?
[/QUOTE]
" ואוו! נורא יפה כאן," אומר לעצמי בהתפעלות, " אני יכולה להסתובב לי קצת כאן, או שצריך ללכת עכשיו לראסטם הזה? " אשאל את אייס בתמיהה.
-
[quote=Tigraro;1243455][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''אני לא מכיר את היצור שהתמזגת איתו, אבל הוא נראה דומה למדיי ליצור שהיית קודם'' הוא עונה.
''אני מניח שתדע, אך קיק יעזור לך לדעת אף יותר''.[/quote]
"כן הוא דומה מאוד. בעבר שני היצורים הלה היו מאותה משפחה. תודה על העזרה, איך אני מגיע לקיק? במכונת שיגור?" אני עונה לו.
-
[QUOTE=Tigraro;1243274][B]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/B]
יש לך פשוט 4 ידיים צנומות, לא כדאי לעמוד עליהם XD
---
אתה מתחיל לרוץ אל העץ, לא נראה שמפריע לתושבים איך שאתה נראה.
אתה מתחיל לטפס למעלה בכבדות,משתמש בששת הגפיים שלך.
כעבור עשרים דקות אתה מגיע למעלה, מתנשף.
אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.
מה תעשה?
[spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler]
[B]עומר~לוק קאסטלאן-[/B]
רשמתי לך שאתה עוד לא ממוזג עם חיה, אתה רגיל לגמרי...
---
אתה צועק על אחד העצים, אדם שלבוש בבגדיי נינג'ה עושה סלטה מהעץ ונוחת לידך, הוא מחזיק אקדח משונה.
''מה העץ שלי עשה לך?'' הוא שואל אותך בגיחוך ''אני סיא, מה אתה צריך?''
---
הייתה לי תמונה והיא נמחקה בגלל טקטק.. מחר אני אחדש בשבילך אותה[/QUOTE]
רגע אז איפה העיט? חשבתיי שמתמזגים בפיצוץ הזה..
~~~
"איפה אני..?" אשאל ואביט על הסביבה הזרה. "לפני שנייה לא הייתם פה. כאילו, הבקתות.. ו.. אני די בטוח שראיתי כאן עיט.. כבר אי-אפשר לדעת, המחשבות מתעתעות אותי מרוב רעב.." אומר.
"אולי בעצם גם אתה הזייה.." אומר ואשפשף את עיני ""בכל מקרה, סאי או איך שאמרת שקוראים לך,יש לך כאן משהו לאכול?"
-
[QUOTE=Tigraro;1243430][b]עמית~קיבה ג'ונסון-[/b]
אתה עולה בזהירות מהמדרגות, אתה מתכופף מאחורי מה שנראה כמו ערימת קש כסופה ומתכתית.
על אותה ערימה מונח נבוט מתכתי גדול, לידו סכין.
סאלי מתכופפת לידך, אתם שומעים קולות של יצור זולל, הוא מדבר למישהו ''סיד, למה שמת כל כך קצת?''
''כי נגמר לי הסנדוויצ'ים! אני לא אשם שתקעו אותנו במשמרת הזאת בהפתעה ולא הספקתי להכין!'' קול צורמני מעט עונה.
''באסה'' מי שדיבר עם סיד יילל בקולו השמנמן.
אתה מפיל בטעות את הנבוט, שנופל לכל צלצול צומרני ומעצבן *קלאנג!*
''מי שם?'' הבחור בעל הקול השמנמן שואל בחשדנות.*
XD איזה פיגור
---
''אני לא רסטן'' הוא עונה בנינוחות ומחייך אליך ''אני רסטאם''.
אתה יוצא מהפוזה הדרמטית ורסטאם שואל ''מה מביא אותך אליי?''
[B]עומר~טום רידל-[/B]
---
באותה נערה עם שיער חום ארוך, שממוזגת עם צבי- מקרוב אתה מבחין שבעצם זהו איל נקוד, היא בעלת רגליים כמו רגליי סאטיר.
זנבנב מבצבץ מאגנה ומעליו הוא יותר אנושית, עם עור כתמתם כמו של אותם אילים נקודים, שכמובן מלווה בנקודות לבנות.
קרסיליוס שואל ''מישהו מהכיתה יודע מה זה לחימה תיאורטית? למה זה חשוב?'' ומצביע עליך ''אתה! אתה יודע?''
---
סאטיר אתה יודע מה זה, כע?[/QUOTE]
נכנסתי לדמות חח
~~~~~~~~~~
"אתה, מן, מביא אותי אליך!!" אני קורא ועושה גל עם הידיים, "אני צ'אד אנטיפאקט, ו...ואין לי מושג למה באתי לכאן." "אבל היי!" אני אומר לו, "רציתי לומר לך כבר מקודם דבר חשוב ביותר, יו!!!"
אני מרים גבה.
-
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''אתה יכול להגיע במספר דרכים:
אני אשלח שליח שיביא אותך לקיק.
אני אשגר אותך בעצמי.
אני אשתמש בהולוגרמה כדי לשגר אותך.
או שאתה תלך ברגל עד לשם''.
''אני לא מבין במנהגי המינים שלכם, לכן תבחר את האופציה שאתה מעדיף'' הוא אומר לבסוף.
[B]מאי~רין קאגאמינה-[/B]
''מה שאת רוצה'' הוא קורץ אליך ואומר ''את יכולה להסתובב אם מתחשק לך''.
הוא עף מעליך וסורק את האוויר מלמעלה, את שומעת אותו ממלמל ''איפה סאלי? היא עוד לא חזרה מהמשימה? מה אם קרה לה משהו? אני לא רוצה לאבד אותה שוב''.
הוא נוחת לידך ושואל ''מה החלטת?''
O.O
---
הוא מרים גבה ומחכה דקה בנינוחות, שתגיד את אותו דבר שרצית להגיד לו.
''יש לך שאלות אולי?'' הוא מפר את השקט השורר בביקתה ''מה רצית להגיד לי?''
[B]עומר~לוק קאסטלאן-[/B]
''איזה עיט?'' הוא שואל ''אני לא הזייה, ומה זה בכלל עיט?''.
הוא נכנס לבירתה וזורק אליך פרי משונה, הפרי כחול עם נקודות צהובות, איפה שהוא מנוקד יש לו שיערות בולטות צהובות.
''הדבר האכיל היחיד שיכולתי למצוא'' הוא מזנק לידך, מה תעשה?
-
[quote][b]עומר~לוק קאסטלאן-
[/b]''איזה עיט?'' הוא שואל ''אני לא הזייה, ומה זה בכלל עיט?''.
הוא נכנס לבירתה וזורק אליך פרי משונה, הפרי כחול עם נקודות צהובות, איפה שהוא מנוקד יש לו שיערות בולטות צהובות.
''הדבר האכיל היחיד שיכולתי למצוא'' הוא מזנק לידך, מה תעשה?[/quote]
אזלול את הפרי בהנאה. "מה זה?" אשאל.
לאחר כמה זמן אביט לשמיים שוב "עיט זה מין ציפור כזאת, והציפור הזאת בצבע זהב כזה.. קשה לפספס.." אסביר לו ואחשוד בליבי 'רגע אחד היא הייתה איתי, ואז נעלמה. מה קורה פה?'
-
[quote=Tigraro;1243481][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
אני אשגר אותך בעצמי.
''אני לא מבין במנהגי המינים שלכם, לכן תבחר את האופציה שאתה מעדיף'' הוא אומר לבסוף.
[/quote]
"אצלנו הולכים ברגל ואי אפשר לשגר, אבל אם המרחק גדול אני אשמח לנסות שיגור שאתבה עושה לבד או בהולגרמה, תלוי מה מהיר וביטחותי יותר." אני אומר לו ומתחיל להסתקרן מתחילת המסע.
-
[QUOTE=Tigraro;1243481]
[B]מאי~רין קאגאמינה-[/B]
הוא עף מעליך וסורק את האוויר מלמעלה, את שומעת אותו ממלמל ''איפה סאלי? היא עוד לא חזרה מהמשימה? מה אם קרה לה משהו? אני לא רוצה לאבד אותה שוב''.
[/QUOTE]
" סאלי? מי זאת סאלי? O: " אשאל את אייס " זאת היא שדיברת עליה מקודם שאמרת שאתה לא רוצה לדבר על זה? ~O: " אשאל אותו.
" בכל מקרה, אני החלטתי ללכת לראסטם!~ D: " אומר בהתלהבות.
-
[b]מאי~רין קאגאמינה-[/b]
''לא, סאלי נשלחה למשימה מטעם Ad לפני כמה ימים, ולא נפגשנו שבועות'' הוא עונה ''היא החברה שלי, פעילה גם היא בארגון Ad''.
''טוב מן הסתם..'' הוא מחייך ''אחרת לא הייתה יוצאת למשימה מטעם הארגון''.
''רסטאם יהיה שם'' הוא מצביע על הבקתה שעל העץ הכי גבוה ''להטיס אותך לשם?''
[b]עומר~לוק קאסטלאן-[/b]
''משהו אכיל'' הוא מגחך ''ציפור?''
''אולי תלך לרסטאם? הוא יוכל להבהיר לך את כל העניינים'' הוא שואל.
''אני סיא אגב''.
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''אני לא בטוח בהשפעות על מינך בהשתגרות שאני מבצע, ושיגור הולוגרמה עוד לא ניסיתי''.
''תחליט...'' הוא אומר משפט בקוצר סבלנות, אך נראה מאוד נינוח.
-
[quote=Tigraro;1243526]
[B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''אני לא בטוח בהשפעות על מינך בהשתגרות שאני מבצע, ושיגור הולוגרמה עוד לא ניסיתי''.
''תחליט...'' הוא אומר משפט בקוצר סבלנות, אך נראה מאוד נינוח.[/quote]
"תנסה לשגר אותי בעצמך, אקווה שזה לא ישפיע עלי לרעה." אני עונה וחושב לעצמי 'באגדות של זה נקרא קסם ומסבירים באגדות שזה לא משפיע עחל האדם. מעניין אם זה נכון'
-
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
אתם נשאבים למערבולת זהובה.
אתם מגיעים למקום מעט מוזר.
אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.
"נו איך אתה מתרשם?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך, ואז אתה מקיא.
"תלך למגדל הגבוה בעיר" הוא אומר אחרי שאתה עונה לו ונעלם אל תוך מערבולת.
-
[QUOTE=Tigraro;1243526][b]מאי~רין קאגאמינה-[/b]
''לא, סאלי נשלחה למשימה מטעם Ad לפני כמה ימים, ולא נפגשנו שבועות'' הוא עונה ''היא החברה שלי, פעילה גם היא בארגון Ad''.
''טוב מן הסתם..'' הוא מחייך ''אחרת לא הייתה יוצאת למשימה מטעם הארגון''.
''רסטאם יהיה שם'' הוא מצביע על הבקתה שעל העץ הכי גבוה ''להטיס אותך לשם?''
[/QUOTE]
" אהה.. " אומר בהבנה לאייס, למרות שלא הבנתי ממש מה הוא אמר.
" כן, אני אשמח שתטיס אותי לשם ~ ^^ "אומר לו בחיוך, ואחזיק את ידו כדי שיטיס אותי.
-
[quote=Tigraro;1243538][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
אתם נשאבים למערבולת זהובה.
אתם מגיעים למקום מעט מוזר.
אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.
"נו איך אתה מתרשם?" הוא שואל אותך כשהוא מבחין בהפתעה המרוחה על פרצופך, ואז אתה מקיא.
"תלך למגדל הגבוה בעיר" הוא אומר אחרי שאתה עונה לו ונעלם אל תוך מערבולת.[/quote]
"מרשים ביותר, אומנות מופלאה יש לכם. אבל תגיד איפה אמצא את קיק?" אני אומר לו בפליאה ומקיא.
אני חושב 'ווואוו איזה מקום, ממש קדוש.מתברר שהנסיעה כן משפיעה על בני אדם או לפחות עלי, זה גורם לבחילה.' ואני מתחיל ללכת לכיוון המגדל הגבוהה בעיר.
-
[QUOTE=Tigraro;1243481][b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
אני אשגר אותך בעצמי.
[B]מאי~רין קאגאמינה-[/B]
O.O
---
הוא מרים גבה ומחכה דקה בנינוחות, שתגיד את אותו דבר שרצית להגיד לו.
''יש לך שאלות אולי?'' הוא מפר את השקט השורר בביקתה ''מה רצית להגיד לי?''
[B]עומר~לוק קאסטלאן-[/B]
''איזה עיט?'' הוא שואל ''אני לא הזייה, ומה זה בכלל עיט?''.
''הדבר האכיל היחיד שיכולתי למצוא'' הוא מזנק לידך, מה תעשה?[/QUOTE]
"כן" אני אומר לו, "יש לי משהו לשאול. איכשהוא הגעתי לכאן בלי הסבר הגיוני ונהפכתי לנמלה, יש לך מושג איך יוצאים מכאן??".
-
[QUOTE=Tigraro;1243038][B]
[B]ליאור~לי אוזומאקי[/B]-
תרצה רומאנס (=רומנים) במשחק?
---
אתה מתחיל להרדם, אך לפתע נכנסת לחדר אישה לבושה בלבן, כנפיים קטנות מבצבצות מראשה.
שיערה שחור ואישוניה ורודים ועצומים, היא מחייכת אליך.
בעקבותיה עף מלאך ורוד משונה, אתה מתאר לעצמך שהוא המלאך השומר שלה.
מה תעשה?
[spoiler] [URL="http://tektek.org/avatar/46690767"][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/2264/tek4ea054818e6989771538.png[/IMG][/URL]
[/spoiler]
[/QUOTE]
אני אחשוב על זה
---------------------------------------------
אני אומר לאישה שפונה אלי" הי אפשר לדעת מי את בידיוק? ומזה היצור שעף מאחריך בצבע לבן?."
-
[quote=Tigraro;1243430]
[B]עומר~טום רידל-[/B]
---
---
סאטיר אתה יודע מה זה, כע?[/quote]
*זה חצי תיש חצי אדם לא?
אסתכל על המורה ואגיד בחוסר ביטחון:"לחימה טאורטית זה שלומדים איך נלחמים כמו שצריך וזה חשוב בגלל ששוב לומדים איך נלחמים" 'בטח עשיתי צחוק מעצמי!ועוד ליד הנערה היפה הזו!' אחשוב לעצמי בכעס.
-
[quote][b]עומר~לוק קאסטלאן-
[/b]''משהו אכיל'' הוא מגחך ''ציפור?''
''אולי תלך לרסטאם? הוא יוכל להבהיר לך את כל העניינים'' הוא שואל.
''אני סיא אגב''.[/quote]
"אוקיי, סיא, תודה על העזרה.. רק איפה רסטאם בדיוק..?" אשאל כשאסקור בקתות לסימן אדם. "זה אדם, נכון? כי אני לא ממש רואה פה מישהו"
-
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]כע, אז במבנה היא דומה D=[/COLOR]
[COLOR=teal]---[/COLOR]
[COLOR=teal]"לא מדוייק" הוא אומר בקולו הצווחני ואתה מרגיש מעט נבוך.[/COLOR]
[COLOR=teal]"מטרת הלחימה תיאורטית היא ללמד מה לעשות במצבים מסויימים, נותנים לך מצב ואתה מחליט מה תעשה במצב כזה".[/COLOR]
[COLOR=teal]"נותנים לך מצב, אתה טועה ומת תיאורטית?" הולי קלארק ממלמלת וכל הנערים צוחקים.[/COLOR]
[COLOR=teal]"בדיוק!" קרסיליוס אומר "מטעויות לומדים!"[/COLOR]
[COLOR=teal]"תתחלקו לשלוש קבוצות של שלושה" הוא אומר "ונתחיל לעבוד".[/COLOR]
[COLOR=teal]אלו מי שנמצא בחדר:[/COLOR]
[COLOR=teal]גמד, חצי נער חצי דוב, חצי נערה חצי צבי- הולי קלארק, טרול, חצי נער חצי חפרפרת, חצי נערה חצי פרפר, אלף, חצי נער חצי טרמיט ועוד גמד.[/COLOR]
[B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"כן הוא אדם" הוא עונה "הוא שם, בבקתה הכי גבוהה בעיר".[/COLOR]
[COLOR=sienna]הוא מצביע על העץ הכי גבוה בעיר, עץ עבה וגבוה, המתנוסס מעל צמרות כל.[/COLOR]
[SPOILER][url=http://tektek.org/avatar/46700412][img]http://img198.imageshack.us/img198/6494/tek4ea15a50166f89445689.png[/img][/url][/SPOILER]
[B][COLOR=darkorchid]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorchid]הוא מטיס אותך אל הבקתה, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים עומד שם, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]הוא מדבר עם נער בגילך, שנראה כי ממוזג עם נמלה.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]מה תעשי?[/COLOR]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]תודיע לי כשתחליט.[/COLOR]
[COLOR=purple]---[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני אנג'י" היא עונה ומורידה לך את התחבושת.[/COLOR]
[COLOR=purple]"וזה מלאך שמתעקש לשמור עליי מאז איזו תקרית ביער" היא לוחשת "שמו סקוטר".[/COLOR]
[B][COLOR=blue]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"איני יודע מה זה נמלה, אך נראית בך אנושיות, אתה חצי חצי" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=blue]"בשביל זה צריך לעשות שני דברים- להרוג את דינאקס, ולמזג את כל אבני הטיטאנים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מאחוריך נוחת אדם עם כנפיים, ביחד עם נערה.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45812857"][COLOR=sienna][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/8960/tek4e4cc863f0db31119702.png[/IMG][/COLOR][/URL][/spoiler]
[B][COLOR=darkgreen]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"זה קיק" גמד שעבר לידך אומר לך ונעלם בי כל היצורים "המקום הזה".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה נכנס לבקתה ועולה בגרם המדרגות המייגע, אתה חושב שהוא לא ייגמר לעולם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]כעבור עשרים וחמש דקות את מגיע לדלת שאליה היית אמור להגיע, אתה מטפס פנימה [הדלת בתקרה].[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]בפנים אתה רואה אדם זקן, אך מקרין עוצמה, מרחף בתוך מעין חור שחור בלבוש לחימה.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1243748][B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]כע, אז במבנה היא דומה D=[/COLOR]
[COLOR=teal]---[/COLOR]
[COLOR=teal]"לא מדוייק" הוא אומר בקולו הצווחני ואתה מרגיש מעט נבוך.[/COLOR]
[COLOR=teal]"מטרת הלחימה תיאורטית היא ללמד מה לעשות במצבים מסויימים, נותנים לך מצב ואתה מחליט מה תעשה במצב כזה".[/COLOR]
[COLOR=teal]"נותנים לך מצב, אתה טועה ומת תיאורטית?" הולי קלארק ממלמלת וכל הנערים צוחקים.[/COLOR]
[COLOR=teal]"בדיוק!" קרסיליוס אומר "מטעויות לומדים!"[/COLOR]
[COLOR=teal]"תתחלקו לשלוש קבוצות של שלושה" הוא אומר "ונתחיל לעבוד".[/COLOR]
[COLOR=teal]אלו מי שנמצא בחדר:[/COLOR]
[COLOR=teal]גמד, חצי נער חצי דוב, חצי נערה חצי צבי- הולי קלארק, טרול, חצי נער חצי חפרפרת, חצי נערה חצי פרפר, אלף, חצי נער חצי טרמיט ועוד גמד.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen].[/COLOR][/quote]
אגיד להולי:"רוצה שאת אני ועוד מישהו נהיה צוות?אני חושב על החצי נער חצי חפרפר [הזכר של חפרפרת כי אין כזה דבר "נער חפרפרת" מבחינה מינית] מה את חושבת?".
-
[QUOTE=Tigraro;1243748][COLOR=teal]
[B][COLOR=darkorchid]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorchid]הוא מטיס אותך אל הבקתה, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים עומד שם, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]הוא מדבר עם נער בגילך, שנראה כי ממוזג עם נמלה.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
" אווו.. אז זה ראסטם? D: " אשאל את אייס ואצביע על הנער שממוזג עם הנמלה. ' הוא נראה מוזר.. 0-0 אבל שיהיה, ' אחשוב לעצמי, ואביט על המחושים שלו.
אתחיל להתקרב אל הנער, ואשאל אותו " אתה ראסטם? 3: " בחיוך קטן.
-
[quote=Tigraro;1243748][B][COLOR=darkgreen]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"זה קיק" גמד שעבר לידך אומר לך ונעלם בי כל היצורים "המקום הזה".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה נכנס לבקתה ועולה בגרם המדרגות המייגע, אתה חושב שהוא לא ייגמר לעולם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]כעבור עשרים וחמש דקות את מגיע לדלת שאליה היית אמור להגיע, אתה מטפס פנימה [הדלת בתקרה].[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]בפנים אתה רואה אדם זקן, אך מקרין עוצמה, מרחף בתוך מעין חור שחור בלבוש לחימה.[/COLOR][/quote]
"שלום אתה קיק? אני רוברט. הטיטאן שלח אותי אליך, זה שגר ביער. באתי ללחמוד ממך איך להתמש בגוף החדש שלי. אבל לדעתי אני כבר את הרוב, אני והיצור שהתמזגתי איתו מאוד דומים."אני פונה אליו ומתרשם מהריחוף הטוב שלו.
-
[QUOTE=Tigraro;1243748][B][COLOR=teal]
[B][COLOR=blue]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"איני יודע מה זה נמלה, אך נראית בך אנושיות, אתה חצי חצי" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=blue]"בשביל זה צריך לעשות שני דברים- להרוג את דינאקס, ולמזג את כל אבני הטיטאנים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מאחוריך נוחת אדם עם כנפיים, ביחד עם נערה.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45812857"][COLOR=sienna][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/8960/tek4e4cc863f0db31119702.png[/IMG][/COLOR][/URL][/spoiler]
[/QUOTE]
"המקום הזה נהיה מוזר יותר ויותר בכל רגע" אני אומר, "מי זה בדיוק דינאקס הזה?". אני עושה סלטה באוויר, ואומר בהתלהבות "ומה זה אבני הטיטאנים, אה?! פוחלץ שכמותך!!". אני מתחיל לדפוק את הראש בקיר.
-
[COLOR="Red"][B]התמונות של סאלי,סיא והמאסטר שנמחקו בגלל האתר חודשו ועודכנו[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkOrchid"]מאי[/COLOR]~[COLOR="DarkOrchid"]רין קאגאמינה[/COLOR]-[/B]
''זה לא רסטאם'' אייס לוחש אליך.
את ניגשת אל הנער והאדם הזקן, שמסתבר שהוא רסטאם.
את שומעת את מה שהוא אומר לנער (תמשיכי לקרוא זה ההמשך של אוהד).
~המשך למטה~
[B][COLOR="Blue"]אוהד[/COLOR]~[COLOR="Blue"]צ'אז אנטיפאקט[/COLOR]-[/B]
''דינאקס הוא אדם שחזר מעולם המתים, כמו שאת ממוזג עם חיה שאתה מכנה נמלה- כך הוא ממוזג עם חיה שאותה הוא מכנה טירנוזאור רקס''.
~המשך למטה~
[B]המשך משותף, מאי ואוהד~ [COLOR="DarkOrchid"]רין קאגאמינה[/COLOR] ו[COLOR="blue"]צ'אז אנטיפאקט[/COLOR]-[/B]
''תכירו- רין, צ'אז - צ'אז, רין'' הוא מכיר לכם אחד את השני ''אני רסטאם''.
''על אבני הטיטאנים המאסטר כבר יספר לכם, האם אתם מוכנים לקיק? מקום האימונים של אנימלנד?''.
[B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''אני לא קיק, קיק זה השם של העיר'' הוא עונה בנינוחות ''אני המאסטר''.
''אתה מדבר בטח על לייף, טוב אני אגש ישר לעניין'' הוא אומר ''תצטרף לארגון שהקמתי, ארגון ששמו AD?''
''אם יש שאלות אתה מוזמן לשאול''.
[B]עומר~טום רידל-[/B]
''על אדמונד?'' היא שואלת, אתה בוחן את הנער חפרפר.
הוא נמוך, שיערו זהוב ומבולגן, עם משקפיי שמש כהים.
ואז אתה מגיע לחלק ה''חפרפרי'' שבו:
אפו מזכיר מעט כוכב, בידייו ורגליו טפרים עצומים ועורו בגוון חום~שחרחר.
''אני אשמח להשתתף איתך'' היא אומרת.
-
[quote=Tigraro;1244234][B]עומר~טום רידל-[/B]
''אני אשמח להשתתף איתך'' היא אומרת.[/quote]
אגיד לאדמונד:"תגיד אדמונד רוצה להיות איתי ועם הולי?".
-
[QUOTE=Tigraro;1244234][COLOR="Red"][B]התמונות של סאלי,סיא והמאסטר שנמחקו בגלל האתר חודשו ועודכנו[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkOrchid"]מאי[/COLOR]~[COLOR="DarkOrchid"]רין קאגאמינה[/COLOR]-[/B]
''זה לא רסטאם'' אייס לוחש אליך.
את ניגשת אל הנער והאדם הזקן, שמסתבר שהוא רסטאם.
את שומעת את מה שהוא אומר לנער (תמשיכי לקרוא זה ההמשך של אוהד).
~המשך למטה~
[B][COLOR="Blue"]אוהד[/COLOR]~[COLOR="Blue"]צ'אז אנטיפאקט[/COLOR]-[/B]
''דינאקס הוא אדם שחזר מעולם המתים, כמו שאת ממוזג עם חיה שאתה מכנה נמלה- כך הוא ממוזג עם חיה שאותה הוא מכנה טירנוזאור רקס''.
~המשך למטה~
[B]המשך משותף, מאי ואוהד~ [COLOR="DarkOrchid"]רין קאגאמינה[/COLOR] ו[COLOR="blue"]צ'אז אנטיפאקט[/COLOR]-[/B]
''תכירו- רין, צ'אז - צ'אז, רין'' הוא מכיר לכם אחד את השני ''אני רסטאם''.
''על אבני הטיטאנים המאסטר כבר יספר לכם, האם אתם מוכנים לקיק? מקום האימונים של אנימלנד?''.
[B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''אתה מדבר בטח על לייף, טוב אני אגש ישר לעניין'' הוא אומר ''תצטרף לארגון שהקמתי, ארגון ששמו AD?''
[B]עומר~טום רידל-[/B]
''אני אשמח להשתתף איתך'' היא אומרת.[/QUOTE]
"אני יודע מה זה טירנוזאורוס רקס..." אני ממלמל ונהפך לרציני, "ואני לא בטוח שיצור כמו נמלה יוכל להביס אותו..."
"שלום לך רין!" אני אומר בשמחה לנערת הנמר שעומדת מולי, "אני צ'אד, ואת ממש מוצאת חן בעיני! בואי נלך למקום האימונים ביחד!"
"אני מוכן ללכת!" אני אומר לרסטאם, "בוא נראה לטירנוזאורוס רקס שגם נמלה תנצח אותו!"
-
[b]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/b]
אלא אם הוא לא ידרוך עליה קודם Xd
מוקפא עד שמאי תגיב
[b]עומר~טום רידל-[/b]
''איך אתה יודע את השם שלי?'' הוא נבהל.
אתה רואה שכל השאר הסתדרו בקבוצות והוא מסכים.
אתה רואה את קרסיליוס מסתכל בספר בצד, מחכה בלי לשים לב למתרחש.
מה תעשה?
-
[quote=Tigraro;1244256]
[B]עומר~טום רידל-[/B]
''איך אתה יודע את השם שלי?'' הוא נבהל.
אתה רואה שכל השאר הסתדרו בקבוצות והוא מסכים.
אתה רואה את קרסיליוס מסתכל בספר בצד, מחכה בלי לשים לב למתרחש.
מה תעשה?[/quote]
אחייך ואומר לו:"יש לי כוחות על טבעיים,סתם סתם הולי סיפרה לי,אז אתה רוצה להיות בצוות כן או לא?".
-
[quote=Tigraro;1244234][COLOR=red][B]התמונות של סאלי,סיא והמאסטר שנמחקו בגלל האתר חודשו ועודכנו[/B][/COLOR]
[B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
[/quote]
"אהה.. אוקי מאסטר, אני אצטרף לארגון גם שלא נראה לי שהועיל לכם. תגיד מאסטר מהו תפקידו של הארגון? לאסוף את האבנים האבודות?"אני עונה למאסטר בעניין.
-
[QUOTE=Tigraro;1243748][B][COLOR=teal]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]תודיע לי כשתחליט.[/COLOR]
[COLOR=purple]---[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני אנג'י" היא עונה ומורידה לך את התחבושת.[/COLOR]
[COLOR=purple]"וזה מלאך שמתעקש לשמור עליי מאז איזו תקרית ביער" היא לוחשת "שמו סקוטר".[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאנג'י " תודה שטיפלת בי בזמן שהיתי בהכרה.טוב להתראות לכם תמסרו ממני לג'אמפר החלמה מהירה " .אני יוצא מהמרפאה ומחפש עוד דברים שאפשר לעשות במקום הזה
-
[b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''כמו השם, להביס את דינאקס ולא לאפשר לו למזג את כל האבנים האגדתיות''.
''ולמזג אותם, כדי שהלא שייך יחזור לעולמו'' הוא ממשיך ''כמובן, אני מתכוון למי שכמוך, שמקורו לא באנימלנד''.
''והאבנים לא אבודות'' הוא מוסיף ''כל אחת אצל הטיטאן שיצר אותה, למרות שאני מתאר לעצמי שאחת לא''.
[b]עומר~טום רידל-[/b]
הוא מסכים, הקבוצות הן כאלו:
-אתה, הולי האיילה, אדמונד החפרפר
-האלף, הפרפרית, הדוב.
-הטרול, שני הגמדים.
לראשי קבוצה קרסיליוס ממנה אותך, את הפרפרית ואת אחד מהגמדים.
''טוב, תגרילו מזל'' קרסיליוס קורא בהתלהבות ''תבחרו מספרים מ- 1 עד 10!'
שני ראשי הקבוצה בוחרים מספרים, הפרפרית את 1 והגמד את , במה תבחר?
[b]ליאור~לי אוזומאקי-[/b]
''אתה יכול לבחור אימון להיום'' אנג'י אומרת לך.
"אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".
''כמובן שאל תלך לאימון שהלכת ביום הראשון שלך כאן'' היא מוסיפה.
-
[quote=Tigraro;1244455]
[B]עומר~טום רידל-[/B]
הוא מסכים, הקבוצות הן כאלו:
-אתה, הולי האיילה, אדמונד החפרפר
-האלף, הפרפרית, הדוב.
-הטרול, שני הגמדים.
לראשי קבוצה קרסיליוס ממנה אותך, את הפרפרית ואת אחד מהגמדים.
''טוב, תגרילו מזל'' קרסיליוס קורא בהתלהבות ''תבחרו מספרים מ- 1 עד 10!'
שני ראשי הקבוצה בוחרים מספרים, הפרפרית את 1 והגמד את , במה תבחר?
.[/quote]
*הגמד מה בחר?
אומר לקרסיליוס:"אנחנו בוחרים במספר שלוש"
-
[QUOTE=Tigraro;1244455][b]
''אתה יכול לבחור אימון להיום'' אנג'י אומרת לך.
"אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".
''כמובן שאל תלך לאימון שהלכת ביום הראשון שלך כאן'' היא מוסיפה.[/QUOTE]
אני אומר לאנג'י" אל תדאגי אני לא אלך לאן שהלכתי בפעם הקודמת.אני לא רוצה לחטוף עוד פעם פציעה קשה ולא להיות בהכרה במשך 3 ימים.אני אלך להתאמן בנשק על בובות אימון.אני מנחש שם אני לא אפצע קשה מהאימון". לאחר שאגיד לה את זה אלך למקום שבו מתאמנים עם נשק על בובות.
-
''יהיה לך קשה להשיג נשק'' בקוטר המלאך עף בזמזום וחוסם את היציאה.
''תוכל לנסות להשיג נשק, או ללכת בכלל ללחימה בנשק ששם בטוח תקבל נשק''.
[b]עומר~טום רידל-[/b]
8, מחקתי בטעות כנראה כי מיהרתי.
---
''אלו המצבים שיצאו!'' הוא קורא בהתלהבות ומקריא.
''לקבוצה שבחרה ב1 יש הפתעה של יער, יער עם עצים צפופים, דשא גבוה ואופל ששורר עקב העצים המסתירים את אור היום.
לכם מצפה מפגש לא נעים עם שדונים שלא שמחו שפלשתם ליער שלהם.
בלהבלהבלהלא עדכוני למספרים שבחרתם...
לקבוצה שבחרה ב3 יש הפתעה של מדבר, בשעת לילה, הרוח המקפיאה, המון בעלי החיים המשוטטים, החול הקפוא והמציק ברגליים.
לכם מצפה מפגש עם להקת אנשי זאב, נפלתם על אתגר קשה.
בלהבלהבלהבלהבלהבלהבלההנה שמונה!
לכם מצפה מפגש עם רוצחים שכירים בביצה, הרוצחים מהמין המוכר לכם בתור 'בני האדם', לא אתגר קשה במיוחד, אילולא הוא היה מתרחש בעמק הביצות הנשכחות, בצורה תיאורטית כמובן''.
-
[quote=Tigraro;1244455][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''כמו השם, להביס את דינאקס ולא לאפשר לו למזג את כל האבנים האגדתיות''.
''ולמזג אותם, כדי שהלא שייך יחזור לעולמו'' הוא ממשיך ''כמובן, אני מתכוון למי שכמוך, שמקורו לא באנימלנד''.
''והאבנים לא אבודות'' הוא מוסיף ''כל אחת אצל הטיטאן שיצר אותה, למרות שאני מתאר לעצמי שאחת לא''.
[/quote]
"הבנתי, אני חושב. אז דינאקס זה הרע? ואני לא יוכל לחזור לעולמי?!" אני מתפלא 'לא הוכל לחזור! זה לא טוב... טוב אז כדי שהתחיל להביס את דינקאס כדי שאחזור לביתי ' ולאחר מכן אני מוסיף "אז מאסטר, אני מתחיל באימונים?"