-
[QUOTE=ttrrtte;1229354]ג'ון-אה.... אתה ממשיך לדבר על כך עם לילה שממש שמחה שהיא לאלבד בעולם ומחבקת אותך
נ.ב כה סיימתי אבל בוא נאמר שכל מי שיראה אותו יחשוב שהוא מוטציית טורטרה אז אני יכין חדש... זה קשה יותר משחשבתי חח
נ.ב 2-אופק תגיב בממ'ת שלך בבקשה[/QUOTE]
כן ככה זה אחות קטנה אני אומר ואחבק אותה וארים אותה ואמשיך לצפות בקרב של אופק.
-
"אוף" אומר ואז אתחמק ויהפוך לבן אדם ואז יעמוד במקום ואומר "טוב ניצחת" אומר אבל אחשוב עם זה יצליך לבלבל אותה
-
ג'ון-אתה ולילה ממשיכים לצפות בקרב ,ורואה שהם פחות או יותר בתיקו לילה צורחת ''איי!!!''
אופק-רייצ'ל אומרת טוב אז מכה לסיום ומשתמשת בכדור הילה
נ.ב אופק מ''ת שלך!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
[QUOTE=ttrrtte;1229359]ג'ון-אתה ולילה ממשיכים לצפות בקרב ,ורואה שהם פחות או יותר בתיקו לילה צורחת ''איי!!!''
אופק-רייצ'ל אומרת טוב אז מכה לסיום ומשתמשת בכדור הילה
נ.ב אופק מ''ת שלך!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח[/QUOTE]
מה קרה לך לילה אני אומר.
-
אני יהפוך לסקיטי בשביל שהיא לא תפגע ואז אומר "את לא תפגעי בי"
-
ג'ון-אתה שם לב לפצע עמוק שנפער בגבה של לילה ומבין שאחד מכדורי ההילה פגעה בא לילה אומרת ''אני חושבתשהגיעה זמני ביי ג'ון אחי'' הי
א אומרת ונשכבת על הארץ עם עיינים עומות
אופק-כה,היא מפספסת ואז נשכבת חסרתכ וחות על האדמה
-
[QUOTE=ttrrtte;1229364]ג'ון-אתה שם לב לפצע עמוק שנפער בגבה של לילה ומבין שאחד מכדורי ההילה פגעה בא לילה אומרת ''אני חושבתשהגיעה זמני ביי ג'ון אחי'' הי
א אומרת ונשכבת על הארץ עם עיינים עומות
אופק-כה,היא מפספסת ואז נשכבת חסרתכ וחות על האדמה[/QUOTE]
לילה לא אני אומר וצועק לשמיים(אני אוהב להגזים) ואז אני נזכר שאני יכול להשתמש בסינטזה יחד עם טרטוויג.
-
ג'ון-אתה מנסה סינטזה יחד עם טרטוויג אבל זה לא עוזר אתה מבין שמאוחר מיד ושלילה הקטנ מתה
-
"טוב ניצחתי מיי בואי נלך"
-
[QUOTE=ttrrtte;1229368]ג'ון-אתה מנסה סינטזה יחד עם טרטוויג אבל זה לא עוזר אתה מבין שמאוחר מיד ושלילה הקטנ מתה[/QUOTE]
למה למה למה זה הגיע לה.
-
אופק-אתה ומיי שמים לב שג'ון צועק אל השמים ''למה למה זה מגיעה לה?!!'' ואתם רואים אותו שוכב על יד לילה שמדממת על אדמה
ג'ון-אתה ממשיך לצעוק ושם לב למילים האחרונות שיואות מפיה של לילה ''אוהבת אותך'' ואז הלכה לעולם הבא
-
-
אופק- ג'ון אומר לך שאחד מכדורי ההילה פגע בא והיא מתה
נ.ב תוך כדי ירידה על הברכיים-פליז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגיב במ''ת שלך!
-
"אוי" טוב פה אנחנו ניפרד אומר ויוציא את צאריזארד טוב צאריזרד לעיר השלישית
-
אופק-אתה הוך לעיר השלישית ומשאיר את ג'ון לבד עם אחותו
נ.ב אני לא מגיבה יותר עד שאתה מגיב במ''ת שלך!
נ.ב 2-מ9 ורבע עד 10 אני לא אהיה פה כי אני רואה טרה נובה
-
מיי בואי נלך לישון במרכז שנגיע אומר ואז ישחק בפוקימון נשמת כסף
-
אני לא מגיבה לזה עד שאתה מגיב לשלך!
-
-
אופק-הגיעה הזמן!!! חח
אתה ומיי מגיעים למרכז הפוקימונים,שמים את טל במיטה ומיי נרדמת בזמן שאתה משחק בנשמת כסף
נ.ב מעכשיו (מחר לא אבל היום) אני לא מגיבה לשום תגובה שלך עד שאתה מגיב בשלך כי אני מ-תה על המשחק שלך!!!
-
[QUOTE=ttrrtte;1229378]אופק-אתה ומיי שמים לב שג'ון צועק אל השמים ''למה למה זה מגיעה לה?!!'' ואתם רואים אותו שוכב על יד לילה שמדממת על אדמה
ג'ון-אתה ממשיך לצעוק ושם לב למילים האחרונות שיואות מפיה של לילה ''אוהבת אותך'' ואז הלכה לעולם הבא[/QUOTE]
ביי לילה אני אומר לה בקול חלוש וצרוד ולא מתגלח שבוע (חחחחחח.....).
נ.ב: תודה שגרמת לאופק להגיב במ"ת שלו.
-
ג'ון- אתה מסתכל על השמיים ממש עצוב,ואז מבין העצים מגיח.. סלבי!!!!! הוא מחזיק בך ואתה פתאום מוצא את עצמך לצד לילה כמה שניות לפני שהכדור אנרגיה פוגע בא!!!
נ..ב אין בעיה חח
-
-
אופק-אתה הולך לישון לאחר שעברתה במשחק ת'מכון הראשון וקם בבוקר ממש מותש מהניצחון של אתמול,אתם שם לב שמיי ליד טל ממש מודאגת
נ.ב מ''ת שלך תגיב בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב 2-אופק וג'ון אתם רואים טרה נובה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1229412]ג'ון- אתה מסתכל על השמיים ממש עצוב,ואז מבין העצים מגיח.. סלבי!!!!! הוא מחזיק בך ואתה פתאום מוצא את עצמך לצד לילה כמה שניות לפני שהכדור אנרגיה פוגע בא!!!
נ..ב אין בעיה חח[/QUOTE]
אני קופץ אל כדור [B]ההילה[/B] ויורה עליו עלים קסומים ושזה יסתיים אני אגיד תודה לסלבי גם עם הוא לא שם.
אני הולך להתקלח אני אחזור עוד מעט.
-
ג'ון0-תהנה במקלחת
אתה עוצר את כדור [b]ההילה[b][/b][/b] ואז מוצא את עצמך בנקודה שבא בהיתה בשמיים ולילה ליידך
-
[QUOTE=ttrrtte;1229419]ג'ון0-תהנה במקלחת
אתה עוצר את כדור [b]ההילה[b][/b][/b] ואז מוצא את עצמך בנקודה שבא בהיתה בשמיים ולילה ליידך[/QUOTE]
אני לא רואה טרה נובה.
הוו אני נושם לרווחה.
-
-
ג'ון-לילה שואלת אותך מה קרה
אופק- מיי אומרת לך ''לטל יש חום גבוהה משהו כמו 40 מעלות''
נ.ב תגיב במ''ת שלך
-
אני יגיב מחר
"לא טוב בואי נלך לאחות גוי"
-
אופק-בבקשה עכשיו!! :(
אתה ומיי לוקחים את טל אל האחות ג'וי,אבל בגלל החום הגבוהה טל הוזה ובורחת ד החלון אל תוך היער הקרוב!!
-
-
אופק-בבקשה תגיב :(
אתה ומיי מתפצלים והולכים לחפש את טל ביער,אתם מחפשים ומחפשים אבל לא מוצאים!! בגלל שאתה חיביר וחצוי אתה מבין פוקימונים ואתה שומע כמה מהם מדברים על גורת סקיטי מוזרה
-
-
אופק-בבקשה :(
אתה הולך לכיוון הכל ורואה שתי אודישות מדברות אחת עם השניה
-
אני ישאל אותם איפה הם ראו את טל
-
אופק-האודישים יגידו לך שתמשיך ישר ישר עד שתראה את השדה ואז שמאלהנ
-
אני ילך לאן שהם אמרו ואחפש עד שאראה את טל
-
אופק-אתה הולך על פי ההוראות של האודישים ומגיעה לשדה אתה רואה את טל נאבקת עם פרח (או לייתר דיו זה היה פרח עד שהוא פגש את טל
)
-
אני יקח את טל בידיים ואלך לחפש את מיי
-
אופק-אתה מוצא את מיי בלי בעיה תוך כמה שניות ואתם לוקחים יחד את טל אל החות ג'וי שאומררת שהיא חטפה שפעת ושזה לא נורא כל כך היא נותנת לטל זריקה וטל מיד נראת טוב יותכ