-
[QUOTE=Miku Hatsune;1281634]
סקוט- אתה יוצא אל מחוץ למכון כאשר מאי ומישל בעקבותייך, ''קרב יפה!'' משבחת אותך מאי, ''נכון מאוד'' מסכימה מישל עם מאיה, ''אז... מה אתה רוצה לעשות עכשיו סקוט?'' שואלת אותך מאי, אתה מתכוון לענות כאשר לפתע נראה כי מישל מקבלת כאב ראש ענקי, היא נופלת על הרצפה ואוחזת בראשה בכאב תוך כדי התפתלות מכאב, לפתע היא פוקחת את עיניה בבת אחת וצורחת ''רוצו!'' מה תעשה?[/QUOTE]
"אני נשאר כאן." אני אומר בבטחה.אני מקווה שמאי תישאר איתי ולא תרוץ מפה.
-
סקוט- מישל מתחילה לברוח אך שמה לב ששניכם לא זזים, אתה שומע אותה ממלמלת משהו על הטמטום האנושי, ובעיקר שלכם וחוזרת אלייכם, היא מתכוונת לומר משהו שלפתע השיח שלידכם נע וממנו קופץ וורמפל, לפתע הוורמפל מתחיל לזהור ולגדול ולגדול ולגדול\ לפתע לפניכם עומד וורמפל ענקי בגובה 4 מטר, גופו ירוק מחליא ועייניו שחורות לחלוטין, מגבו יוצאים קוציפ אדומים דוקרניים, מישל ממלמלת ''טציה...''
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282256]סקוט- מישל מתחילה לברוח אך שמה לב ששניכם לא זזים, אתה שומע אותה ממלמלת משהו על הטמטום האנושי, ובעיקר שלכם וחוזרת אלייכם, היא מתכוונת לומר משהו שלפתע השיח שלידכם נע וממנו קופץ וורמפל, לפתע הוורמפל מתחיל לזהור ולגדול ולגדול ולגדול\ לפתע לפניכם עומד וורמפל ענקי בגובה 4 מטר, גופו ירוק מחליא ועייניו שחורות לחלוטין, מגבו יוצאים קוציפ אדומים דוקרניים, מישל ממלמלת ''טציה...''[/QUOTE]
"אוקיי,צאו גסטליי אומבריאון וצ'ימצ'אר! צ'ימצ'אר,להביור,גסטליי,כדור צל,ואומבריאון,דופק אפל!" אני צורח בזעם."אוקיי,וולקאם טו מונסטר וורלד." אני ממלמל לעצמי.
-
-
אנדרו- זה ממש על הגבוןל אבל התקבלת, תגיב להתחלה
סקוט-"אוקיי,צאו גסטליי אומבריאון וצ'ימצ'אר! צ'ימצ'אר,להביור,גסטליי,כדור צל,ואומבריאון,דופק אפל!" אתה צורח בזעם."אוקיי,וולקאם טו מונסטר וורלד." אתה ממלמל לעצמך, צ'מצ'אר משתמש בלהביור על הטציה, גאסטלי בכדור צל ואמבריאון בדופק אפל, הטציה צווחת בזעם, אך לא נכנעת ומשגרת כדור ירוק ענקי לעברכם, גאסטלי מתעלף מיד ואמבריאון וצ'ימצ'אר פגועים קשה, מישל הודפת אותכם לאחור, היא מרימה את ידה למעלה אל עבר הטציה כאשר ידה פתוחה לרווחה, היא עוצמת עיינים ולוקחת נשימה עמוקה, לפתע היא פוקחת את עיניה בבת אחת, בעיניה משתקף מבט נחוש וחודר, היא אומרת ''קאטה, רונטה שולמיר טאופ'', שערה הזהוב זוהר באור זהוב בהיר ותעופף לכל הכיוונים בעוצמה, המפלצת מתחילה להעלם, תחילה גופה נעלם וככה לאט לאט עד ראשה, שערה של מישל מפסיק לזהור וצונח על גבה כאילו כלום לא קרה, והיא נופלת ממותת על הרצפה, ''מישל!'' צווחת מאי ורצה אליה
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282414]אנדרו- זה ממש על הגבוןל אבל התקבלת, תגיב להתחלה
סקוט-"אוקיי,צאו גסטליי אומבריאון וצ'ימצ'אר! צ'ימצ'אר,להביור,גסטליי,כדור צל,ואומבריאון,דופק אפל!" אתה צורח בזעם."אוקיי,וולקאם טו מונסטר וורלד." אתה ממלמל לעצמך, צ'מצ'אר משתמש בלהביור על הטציה, גאסטלי בכדור צל ואמבריאון בדופק אפל, הטציה צווחת בזעם, אך לא נכנעת ומשגרת כדור ירוק ענקי לעברכם, גאסטלי מתעלף מיד ואמבריאון וצ'ימצ'אר פגועים קשה, מישל הודפת אותכם לאחור, היא מרימה את ידה למעלה אל עבר הטציה כאשר ידה פתוחה לרווחה, היא עוצמת עיינים ולוקחת נשימה עמוקה, לפתע היא פוקחת את עיניה בבת אחת, בעיניה משתקף מבט נחוש וחודר, היא אומרת ''קאטה, רונטה שולמיר טאופ'', שערה הזהוב זוהר באור זהוב בהיר ותעופף לכל הכיוונים בעוצמה, המפלצת מתחילה להעלם, תחילה גופה נעלם וככה לאט לאט עד ראשה, שערה של מישל מפסיק לזהור וצונח על גבה כאילו כלום לא קרה, והיא נופלת ממותת על הרצפה, ''מישל!'' צווחת מאי ורצה אליה[/QUOTE]
"מה לעזאזל קרה פה עכשיו...?" אני שואל את עצמי בתמיהה. אני רץ אל מישל בדאגה."היא בסדר?" אני שואל בקול קר.
-
[b]התחלה:
אתם קמים בבוקר מתלבשים ושמחים שהגיע יום הולדתכם העשירי אתם יורדים למטה ורואים את אימכם אביכם ואחותכם מחזיקים עוגה מתנה ומכתב.אחותכם שהחזיקה את המכתב נותנת לכם אותו ואתם קוראים אות
"לכבוד ______ היקר מזל טוב ליום הולדתך העשירי"
היום אתה מתחיל את מסע הפוקימונים שלך.
היום תוכל לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלך
ניפגש בשעה שלוש וחצי במעבדה שלי
בברכה פרופסור אופק"
בשעה 3:30 אתם נכנסים למעבדה ובוחרים את הפוקימון הראשון שלכם
פתאום נשמעת דפיקה בדלת
"אני מחפשת את ______ אתה אני צריכה לדבר אתך תבחר את הפוקימון הראשון שלך ובוא"[/b]
אני לוקח אות הפוכדור של גיבל את הפוקדקס ואת הפוקדורים והולך אחרי האישה
-
אנדרו- תערוך, אי אפר גיבל בתור מתחיל בעמ' הראשון של המ''ת כתובים ההתחלתיים
סקוט-''היא נושמת... היא רק קצת מותשת'' אומרת לך מאי מעט בלחץ, היא מרימה את מישל לידיה, מתאמצת מעט להחזיק בגופה, אתם מגיעים לקרחת יער קטנה ומשכיבים בא את מישל, מאי מסתכלת עלייך ואומרת ''זה לא הזמן? אתה לא חושב שכדאי לשאול אותה מה קרה שם? אתה יודע בכלל??'' שואלת מאי
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1281634]מרקוס-שאני לא אשכח אלה הדברים שאתה יכול ביינתים לעשות-
שיגור
על חושי (להררים, להזיז, להצמיד פוקימונים או חפצים, מתקפה שלא פוגעת פיזית אלה עם כן מפילים או משו...)
קרן על חושית
ראייה (לראות דברים שמתרחשים)
"אני רוצה לדעת מה קרה עם מאיה \אז אני אסתכל" אתה אומר בזמן שאתה עוצם עייניים ומשתמש ביכולת שלך בכדי לראות את מאיה, אתה רואה את מאיה כדירלינג ישנה בתוך מערה חומה, במבט שני אתה משאר שהיא בתוך גזע עץ חלול, מאיה פצוע בפציעות שונות בכל גופה- פצעים, חתכים, בליטות, ואתה חושב שאתה אפילו מזהה עצם שיצאה ממקומה ברגלה, אתה משער שזה קרה מפני קרב, אתם שם לב שהיא רועדת מקור כאשר רוח חודרת לגזע העץ בוא היא שוכנת, אתה פוקח את עיינך ואמך שואלת ''נו..אז מה ראית?''
סקוט- אתה יוצא אל מחוץ למכון כאשר מאי ומישל בעקבותייך, ''קרב יפה!'' משבחת אותך מאי, ''נכון מאוד'' מסכימה מישל עם מאיה, ''אז... מה אתה רוצה לעשות עכשיו סקוט?'' שואלת אותך מאי, אתה מתכוון לענות כאשר לפתע נראה כי מישל מקבלת כאב ראש ענקי, היא נופלת על הרצפה ואוחזת בראשה בכאב תוך כדי התפתלות מכאב, לפתע היא פוקחת את עיניה בבת אחת וצורחת ''רוצו!'' מה תעשה?[/QUOTE]
"אוי לא אימא אני צריך ללכת ואשמח אם תביאי לי אוכל ותרופות" אומר בהכנה לשיגור.
-
מרקוס- ''אוי לא אמא, אני צריך ללכת ואשמח עם תביאי לי אוכל ותרופות'' אתה אומר לאמא שלך, אמא שלך מביאה לך תיק קטן ובוא- חמש תרופות שונות, תחבושות ומעט מזון פוקימונים ומזון בני-אדם, אתה מחזיק בתיק הקטן ומודה לאמא שלך, אתה משתגר ונעמד מול עץ אורן גבוהה מאוד, במרכזו אתה רואה חור, ומשער כי שם מאיה נמצאת
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282927]מרקוס- ''אוי לא אמא, אני צריך ללכת ואשמח עם תביאי לי אוכל ותרופות'' אתה אומר לאמא שלך, אמא שלך מביאה לך תיק קטן ובוא- חמש תרופות שונות, תחבושות ומעט מזון פוקימונים ומזון בני-אדם, אתה מחזיק בתיק הקטן ומודה לאמא שלך, אתה משתגר ונעמד מול עץ אורן גבוהה מאוד, במרכזו אתה רואה חור, ומשער כי שם מאיה נמצאת[/QUOTE]
"מאיה, את שם הבאתי תרופות ואוכל אולי אוכל לרפא אותך עם הכוחות שלי?" אשאל ואומר את מאיה בפוקימונית למקרה שקרוב לשם סוכן של טי אר חשמל.
-
מרקוס-אתה מנסה לדבר אל מאיה בפוקימונית, אך אין שום תשובה, אתה שומע נשימות עמוקות ונזכר כי ראית שמאיה ישנה, ומגובה זה סביר להניח שלא תשמע אותך, אתה מבין שתצטרך לטפס, אתה מתחיל לטפס במעלה העץ אך נופל שוב ושוב ולא מבין איך מאיה- עם ארבע פרסות הצליחה לטפס לשם, אתה ממשיך לנסות ללא כל הצלחה, אתה כבר ממש עיף מכל הנסיונות, מה תעשה?
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282945]מרקוס-אתה מנסה לדבר אל מאיה בפוקימונית, אך אין שום תשובה, אתה שומע נשימות עמוקות ונזכר כי ראית שמאיה ישנה, ומגובה זה סביר להניח שלא תשמע אותך, אתה מבין שתצטרך לטפס, אתה מתחיל לטפס במעלה העץ אך נופל שוב ושוב ולא מבין איך מאיה- עם ארבע פרסות הצליחה לטפס לשם, אתה ממשיך לנסות ללא כל הצלחה, אתה כבר ממש עיף מכל הנסיונות, מה תעשה?[/QUOTE]
"שיגור!!!!!!!" אומר ואשגר את עצמי לסימן החיים המוכר של מאיה.
-
מרקוס-טוב שלא הערת את כל היער עם צעקת השיגור שלךxd
אתה צורח שיגור ומשגר את עצמך אל סימן החיים המוכר של מאיה, אתה מוצא את עצמך בתוך גזע העץ הגבוהה, קר מאוד בפנים אך בטוח הרבה יותר מאשר על האדמה, מאיה שוכבת ישנה על הרצפה, היא רועדת מקור וממלמלת משהו לא מובן, עכשיו אתה יכול לאבחן את המראה שלה טוב יותר- צבע עורה כבר לא נראה ורוד אלה עם חום מכל האבק והלכלוך אשר מכסה אותה, מבין כל הלכלוך מופיעים פצעים פתוחים, שריטות, ועוד.... אתה מעביר אצבע על גבה של מאיה בכדי להסיר את הלכלוך, נחשף פס ורוד דקיק מלא פצעים גדולים וקטנים כאחד, מה תעשה? (תשקיע בתגובה בבקשה)
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282956]מרקוס-טוב שלא הערת את כל היער עם צעקת השיגור שלךxd
אתה צורח שיגור ומשגר את עצמך אל סימן החיים המוכר של מאיה, אתה מוצא את עצמך בתוך גזע העץ הגבוהה, קר מאוד בפנים אך בטוח הרבה יותר מאשר על האדמה, מאיה שוכבת ישנה על הרצפה, היא רועדת מקור וממלמלת משהו לא מובן, עכשיו אתה יכול לאבחן את המראה שלה טוב יותר- צבע עורה כבר לא נראה ורוד אלה עם חום מכל האבק והלכלוך אשר מכסה אותה, מבין כל הלכלוך מופיעים פצעים פתוחים, שריטות, ועוד.... אתה מעביר אצבע על גבה של מאיה בכדי להסיר את הלכלוך, נחשף פס ורוד דקיק מלא פצעים גדולים וקטנים כאחד, מה תעשה? (תשקיע בתגובה בבקשה)[/QUOTE]
"אוי לא מי שעשה לך את זה ימות תוך שניה אם הוא בכלל ישרוד עד אז, מי זה אני אחסל אותו ובקשר לפצעים אולי אוכל לרפא אותם ואני מצטער מאוד אבל זה עלול לכאוב קצת תאמרי לי עד כמה בסולם של אחד עד עשר" אומר למאיה בכעס ודאגה בזמן שאנסה לרפא אותה עם כוחותיי.
-
מרקוס-מאיה פוקחת את עיניה במעט למשמע קולך "אוי לא, מי שעשה לך את זה ימות תוך שניה אם הוא בכלל ישרוד עד אז, מי זה?, אני אחסל אותו ובקשר לפצעים אולי אוכל לרפא אותם ואני מצטער מאוד אבל זה עלול לכאוב קצת תאמרי לי עד כמה בסולם של אחד עד עשר" אומר למאיה בכעס ודאגה בזמן שאנסה לרפא אותה עם כוחותיי'' אצה אומר למאיה, לפתע מאיה מתחילה להאבק בך, ומקפצת בכל גזע העץ, אתה שם לב שעצם ברגלה שבורה, אך היא נסערת מאוד ממשהו ולא מגיבה לדברייך רק ממשיכה לקפוץ כמשוגעת, אתה יודע כי היא רק פוצעת את עצמה יותר ככהף ואתה חייב למצא דרך לגרום לה לעצור בכדי שתוכל לראפות אותה.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282970]מרקוס-מאיה פוקחת את עיניה במעט למשמע קולך "אוי לא, מי שעשה לך את זה ימות תוך שניה אם הוא בכלל ישרוד עד אז, מי זה?, אני אחסל אותו ובקשר לפצעים אולי אוכל לרפא אותם ואני מצטער מאוד אבל זה עלול לכאוב קצת תאמרי לי עד כמה בסולם של אחד עד עשר" אומר למאיה בכעס ודאגה בזמן שאנסה לרפא אותה עם כוחותיי'' אצה אומר למאיה, לפתע מאיה מתחילה להאבק בך, ומקפצת בכל גזע העץ, אתה שם לב שעצם ברגלה שבורה, אך היא נסערת מאוד ממשהו ולא מגיבה לדברייך רק ממשיכה לקפוץ כמשוגעת, אתה יודע כי היא רק פוצעת את עצמה יותר ככהף ואתה חייב למצא דרך לגרום לה לעצור בכדי שתוכל לראפות אותה.[/QUOTE]
"עצרי, את צריכה להיות בשקט כי אני מתחיל בריפוי" אומר אל מאיה בדאגה ואקפיא את מאיה במקום ביכולת על חושית ואתחיל לרפא אותה.
-
מרקוס-אתה עוצר את מאיה בעזרת העל-חושי שלך, מאיה מנסה להילחם בהשפעה ולברוח החוצה אך היא לא יכולה והיא קפואה באוויר, אתה מנקה את גופה של מאיה בעזרת מים שאתה רואה שאמא שלך הכניסה לתיק שלך, הגוף הורוד של מאיה בקושי נראה מתחת לכל גופה הפצוע, אתה מנסה לרפא את מאיה בעזרת הכוחות שלך, אך אתה עדיין לא מבים בכוחותייך מספיק, אתה מורח תרופת חיטוי על פצעיה של מאיה, אשר מזדעקת בכאב, אתה מקבע את רגלה השבורה בעזרת תחבושת וענף, כעט מאיה קפואה באוויר לפנייך בגלל העל חושי כאשר רגלה מקובעת ופצעיה מחוטאים, היא עדיין מנסה להאבק, אתה לא יודע מה עוד ניתן לעשות, מה תעשה?
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282977]מרקוס-אתה עוצר את מאיה בעזרת העל-חושי שלך, מאיה מנסה להילחם בהשפעה ולברוח החוצה אך היא לא יכולה והיא קפואה באוויר, אתה מנקה את גופה של מאיה בעזרת מים שאתה רואה שאמא שלך הכניסה לתיק שלך, הגוף הורוד של מאיה בקושי נראה מתחת לכל גופה הפצוע, אתה מנסה לרפא את מאיה בעזרת הכוחות שלך, אך אתה עדיין לא מבים בכוחותייך מספיק, אתה מורח תרופת חיטוי על פצעיה של מאיה, אשר מזדעקת בכאב, אתה מקבע את רגלה השבורה בעזרת תחבושת וענף, כעט מאיה קפואה באוויר לפנייך בגלל העל חושי כאשר רגלה מקובעת ופצעיה מחוטאים, היא עדיין מנסה להאבק, אתה לא יודע מה עוד ניתן לעשות, מה תעשה?[/QUOTE]
מאיה מה לעשות?, תאמרי לי כי אני עומד לשחרר את הפה שלך" אומר ואשאל את מאיה בזמן שאשחרר את פיה.
-
מרקוס-''מאיה מה לעשות? תאמרי לי כי אני עומד לשחרר את הפה שלך'' אתה אומר למאיה, אתה משחרר בעדינות את הפה של מאיה שמתנשמת קצרות, היא אומרת ''תעזוב אותי מרקוס... אני מסתדרת בסדר גמור גם בלעדייך, יש לי מקום חם לישון בוא, אוכל ומים', הפציע שלי הייתה רק כי נתקלתי באורסארינג שלא הייתי מוכנה לזה זה הכל'' אומרת מאיה, אתה מסתכל סביב, קור עז חודר אל תוך המקום 'חם זה לא..' אתה חושב לעצמך, אתה רואה שקע קטן ברצפת הגזע ובוא מים שחורים, 'לא הייתי קורא לזה מים.. מים לא' אתה חושב לעצמך, אתה רואה ערמת גרגירי אורן רקובים, 'אוכל לא...' אתה חושב לעצמך שוב,
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282981]מרקוס-''מאיה מה לעשות? תאמרי לי כי אני עומד לשחרר את הפה שלך'' אתה אומר למאיה, אתה משחרר בעדינות את הפה של מאיה שמתנשמת קצרות, היא אומרת ''תעזוב אותי מרקוס... אני מסתדרת בסדר גמור גם בלעדייך, יש לי מקום חם לישון בוא, אוכל ומים', הפציע שלי הייתה רק כי נתקלתי באורסארינג שלא הייתי מוכנה לזה זה הכל'' אומרת מאיה, אתה מסתכל סביב, קור עז חודר אל תוך המקום 'חם זה לא..' אתה חושב לעצמך, אתה רואה שקע קטן ברצפת הגזע ובוא מים שחורים, 'לא הייתי קורא לזה מים.. מים לא' אתה חושב לעצמך, אתה רואה ערמת גרגירי אורן רקובים, 'אוכל לא...' אתה חושב לעצמך שוב,[/QUOTE]
"תשמעי אני אעזור לך אם את תעזרי לי וגם אם לא תעזרי לי אעזור לך למען האמת אני די מאוהב בך אבל לא רציתי לומר את זה עדיין אז אלווה אותך" אומר באהבה ודאגה בשביל מאיה.
-
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1282824]א
סקוט-''היא נושמת... היא רק קצת מותשת'' אומרת לך מאי מעט בלחץ, היא מרימה את מישל לידיה, מתאמצת מעט להחזיק בגופה, אתם מגיעים לקרחת יער קטנה ומשכיבים בא את מישל, מאי מסתכלת עלייך ואומרת ''זה לא הזמן? אתה לא חושב שכדאי לשאול אותה מה קרה שם? אתה יודע בכלל??'' שואלת מאי[/QUOTE]
"אין לי שום מושג. אבל יש לי השערה כללית." אני אומר ולא מוסיף עוד.'אחותה היא פוקימון. אני מנחש שכוחות מסתוריים הם אל הדבר הכי מוזר שיש להן במשפחה.' אני חושב לעצמי.
-
מרקוס-מאיה מסמיקה מאוד למשמע דברייך ומבטיחה שלא תשתולל יותר, אתה משחרר אותה והיא צולעת לעברך ושואלת אותך בקול חלוש ועייף ''במה אתה צריך עזרה מרקוס?''
אנדרו-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, אנדרו,מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שטפיג קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.
סקוט-"אין לי שום מושג. אבל יש לי השערה כללית." אתה אומר ולא מוסיף עוד.'אחותה היא פוקימון. אני מנחש שכוחות מסתוריים הם אל הדבר הכי מוזר שיש להן במשפחה.' אתה חושב לעצמך, מאי מקשיבה לך ולבסוף שואלת ''איזו השערה כללית?'' היא מסתכלת בך במבט ''צמא'' לידיעה
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283015]מרקוס-מאיה מסמיקה מאוד למשמע דברייך ומבטיחה שלא תשתולל יותר, אתה משחרר אותה והיא צולעת לעברך ושואלת אותך בקול חלוש ועייף ''במה אתה צריך עזרה מרקוס?''
אנדרו-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
אז האם אתה, אנדרו,מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שטפיג קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.
סקוט-"אין לי שום מושג. אבל יש לי השערה כללית." אתה אומר ולא מוסיף עוד.'אחותה היא פוקימון. אני מנחש שכוחות מסתוריים הם אל הדבר הכי מוזר שיש להן במשפחה.' אתה חושב לעצמך, מאי מקשיבה לך ולבסוף שואלת ''איזו השערה כללית?'' היא מסתכלת בך במבט ''צמא'' לידיעה[/QUOTE]
"זה כבר לא משנה רציתי לשאול אותך איך לומר למישהי שאני מחבב שאני אוהב אותה אבל..." אומר ואחכה שתשלים אותי.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283015]
סקוט-"אין לי שום מושג. אבל יש לי השערה כללית." אתה אומר ולא מוסיף עוד.'אחותה היא פוקימון. אני מנחש שכוחות מסתוריים הם אל הדבר הכי מוזר שיש להן במשפחה.' אתה חושב לעצמך, מאי מקשיבה לך ולבסוף שואלת ''איזו השערה כללית?'' היא מסתכלת בך במבט ''צמא'' לידיעה[/QUOTE]
"השערה.לא חשוב איזה." אני אומר ואוחז בידה של מישל."בבקשה,תתעוררי." אני לוחש לעצמי ומסתכל עליה בדאגה.
-
[QUOTE=r03e;1283089]אנדרו-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
לפתע שמת לב שטפיג קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.[/quote]
"אני מסכים להצתרף לצוות ולעמוד בכל מה שיבוא בעיקבות זאת" אומר, ואז ארד על הבירכיים ואלטף את טפיג ואגיד "נכון טפיג"
-
אנדרו-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה ואמר ''לטפיג גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
מרקוס- ''כבר הסתדרת לגמרי בעצמך'' משלימה מאיה בחיוך, משתרר רגע של שתיקה מביכה ביניכם.
לבסוף, שאתה רואה שמאיה אינה יוזמת את המשך השיחה אתה אומר ''אז.....'' כדי לפתוח בשיחה
מאיה, כאילו מתנערת מחלום אומרת ''אז... לאן נלך עכשיו? אני לא יכולה לזוז כל כך עם הרגל הזאת...''
סקוט- אתה אוחז בידה של מישל, ואומר ''בבקשה תתעוררי'', לפתע, ללא כל אזהרה פוקחת מישל את עיניה ובתנופה אדירה, היא קמה ואוחזת מעט את ראשה בכדי להתייצב, ללא כל מילה מיותרת היא אומרת ''תראו'' היא מצביע מעלה ואתם רואים את העיר הבאה, אתם הולכים אחרי מישל בשתיקה מביכה ומלאת מתח, לבסוף אתם מגיעים לעיר ורואים כי כבר מאוחר
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283256]אנדרו-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה ואמר ''לטפיג גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
מרקוס- ''כבר הסתדרת לגמרי בעצמך'' משלימה מאיה בחיוך, משתרר רגע של שתיקה מביכה ביניכם.
לבסוף, שאתה רואה שמאיה אינה יוזמת את המשך השיחה אתה אומר ''אז.....'' כדי לפתוח בשיחה
מאיה, כאילו מתנערת מחלום אומרת ''אז... לאן נלך עכשיו? אני לא יכולה לזוז כל כך עם הרגל הזאת...''
סקוט- אתה אוחז בידה של מישל, ואומר ''בבקשה תתעוררי'', לפתע, ללא כל אזהרה פוקחת מישל את עיניה ובתנופה אדירה, היא קמה ואוחזת מעט את ראשה בכדי להתייצב, ללא כל מילה מיותרת היא אומרת ''תראו'' היא מצביע מעלה ואתם רואים את העיר הבאה, אתם הולכים אחרי מישל בשתיקה מביכה ומלאת מתח, לבסוף אתם מגיעים לעיר ורואים כי כבר מאוחר[/QUOTE]
*רוצה איתי שרשור פוקימון יהיה בו משהו מיוחד אומר בה"פ
"שכחת שאני יכול לרחף או כן ויש לי קצת אוכל תתכבדי" אומר ואראה למאיה את האוכל.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283256]
סקוט- אתה אוחז בידה של מישל, ואומר ''בבקשה תתעוררי'', לפתע, ללא כל אזהרה פוקחת מישל את עיניה ובתנופה אדירה, היא קמה ואוחזת מעט את ראשה בכדי להתייצב, ללא כל מילה מיותרת היא אומרת ''תראו'' היא מצביע מעלה ואתם רואים את העיר הבאה, אתם הולכים אחרי מישל בשתיקה מביכה ומלאת מתח, לבסוף אתם מגיעים לעיר ורואים כי כבר מאוחר[/QUOTE]
"אוקיי,בואו נלך למרכז וניקח לנו חדרים." אני אורמ בביטחון והולך אל עבר מרכז הפוקימונים. אני נכנס ומבקש מהאחות ג'וי חדר לשלושה.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1283256]אנדרו-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פע שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה ואמר ''לטפיג גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'[/QUOTE]
אומר לפרופסור תודה ואלך לכיוון דרך 1 כשטפיג לידי
-
דבר ראשון כמה מילים, נרשמו למ''ת הזה הרבה אנשים (שבעה כי זה המקסXD) והשקיעו והשקיעו, ופתאום הפסיקו להשקיע, הפסיקו להגיב , הפסיקו להתחבר לפורום, ולאט לאט נשרו.
גם עם התזכורות שלי בה''פ, בנ''וד ומה לא, הם לא הגיבו ולכן אני סוגרת את המ''ת, בקרוב אפתח חדש לא על פוקימון שבוא בשביל להישאר יהיה צורך בסטאנדרטים גבוהים יחסית.
אני רוצה לשבח פה את אלו שהמשיכו להגיב ולא הפסיקו כמו השאר-
Sire Despair- תודה רבה על שהשקע והגבת!
מאסטר ליאון- תודה רבה גם לך, שהשקעת והגבת במ''ת!
r03e-אתה חדש במ''ת, ולכן איני יודעת מה לכתוב אבל תודה רבה שנרשמת!
מצטערת מאוד כולם :)
המ''ת ננסגר
-
שם פרטי :דור
שם במשחק:רד
תיאור מראה או תמונה:עיניים ירוקות,שיער בהיר,גבוה,עור בהיר
רקע: רד נולד בעיירה קטנה במחוז אחר. רד אהב מאוד טבע ופוקימונים. כשרד היה עדיין קטן,יום אחד הוא יצא לטייל בנחל שהיה ליד ביתו,ושלושה וופרים שובבים החליטו להפיל אותו למים.רד הקטן לא ידע לשחות,והוא ניסה להישאר מעל המים ולהזעיק עזרה. פתאום,בין השיחים הופיע סניווי שתפס אותו בעזרת הגפנים שלו והציל אותו. מאותו יום,רד החליט שאם הוא יצא למסע פוקימונים,הוא יבחר בסניווי
חפצים:5 פוקבולים,פוקדע,פוקטוץ',תיק מסע ואוכל פוקימונים (לא לשנות)
כסף:3000 ₪ (לא לשנות)
הערות/הארות/בקשות: