אייל זה מתכיל להציק לי אני כל הזמן מנסה לא להגיד כלום אבל אני לא יכול יותר
תפסיק לאמץ ולבנות מתי"ם!!! אתה לא טוב בזה ואתה שה"ם גרוע אז תפסיק וגם תפסיק להתחנן שירשמו כי לא רוצים להירשם למ"ת שאתה שה"ם בוא אז די!!!!
Printable View
אייל זה מתכיל להציק לי אני כל הזמן מנסה לא להגיד כלום אבל אני לא יכול יותר
תפסיק לאמץ ולבנות מתי"ם!!! אתה לא טוב בזה ואתה שה"ם גרוע אז תפסיק וגם תפסיק להתחנן שירשמו כי לא רוצים להירשם למ"ת שאתה שה"ם בוא אז די!!!!
הלכתי להתקלח
מודיעים פה שהולכים להתקלח כאילו לא התקלחו כבר חודשים.. חח..
אשכרה
מי יודע אולי זה נכון לגבי מישו?
יש לי ילד בכיתה כזה Xp
אם הוא בא לישון אצל מישהו,הוא בא בלי כלום חוץ ממה שהוא לובש!בלי בגד לישון,בלי מברשת שיניים,בלי כלום!
אני הולך.
ועוד 20 דקות...
פרק 200!!!!!!!!! אני ממש גאה בעצמי!! רק עוד 58 פרקים להכי עדכני!!!
אני עוד 300 ומשהו פרקים מגיע להכי עדכני!
[quote=~prinny;1316563]פרק 200!!!!!!!!! אני ממש גאה בעצמי!! רק עוד 58 פרקים להכי עדכני!!![/quote]
ב...? [באיזו מנגה/אנימה]
נארוטו שיפודן
חבל שהגיבו רק 2 אבל אולי צ'רמנדר ואחרים בספרות יגיבו מחר...
Watashi Wa Stando Ando Doru!!!!
כמו שהוא אמר.. נארוטו שיפודן.. למי שרואה, יש לי השארה מי זה טובי.. טוב האמת, שחבר שלי אמר לי אותה והתחלתי להאמין לה..
[spoiler]טובי לדעתו זה אוביטו בגלל:
1. טובי- אוביטו, שמות ממש דומים.
2. קאקשי קיבל את השרינגן השמאלי של אוביטו ולפי המסכה הישנה של טובי, השרינגן שלו בצד ימין כך שזה מתאים..
3. שיער דומה...
בדרך הוא גם עשה לי ספויילר על הריננגן שהוא יקח..[/spoiler]
קירא רצח אותי D:
[QUOTE=~prinny;1316573]כמו שהוא אמר.. נארוטו שיפודן.. למי שרואה, יש לי השארה מי זה טובי.. טוב האמת, שחבר שלי אמר לי אותה והתחלתי להאמין לה..
2. קאקשי קיבל את השרינגן השמאלי של אוביטו ולפי המסכה הישנה של טובי, השרינגן שלו בצד ימין כך שזה מתאים..
3. שיער דומה...
בדרך הוא גם עשה לי ספויילר על הריננגן שהוא יקח..[/spoiler][/QUOTE]
טובי זה בכלל [SPOILER]חחח יא חלש אופי [SPOILER]טוב נו.. מאדרה[/SPOILER][/SPOILER]
תגיד תודה שזה קירא, יש לך סיכוי לחזור לחיים..
לי יש השערה שונה לגמרי מי זה טובי...
תגידו איזה פרק אתם?
אייל, אתה רואה נארוטו? ויודעים כבר מי זה טובי? רישמית? אני לא הסתכלתי בספויילר אם זה אמיתי ולא השערה.. כי אני לא רוצה להרוס לעצמי..
אני פרק 200
[QUOTE=~prinny;1316579]אייל, אתה רואה נארוטו? ויודעים כבר מי זה טובי? רישמית? אני לא הסתכלתי בספויילר אם זה אמיתי ולא השערה.. כי אני לא רוצה להרוס לעצמי..
אני פרק 200[/QUOTE]
בשיפודן?
כן, פרק 200 בשיפודן..
[quote=ACMilaneZi;1316575]טובי זה בכלל [spoiler]חחח יא חלש אופי [spoiler]טוב נו.. מאדרה[/spoiler][/spoiler][/quote]
היה דיון על כך בפורום אנימה, והסברה הזו כמעט הופרכה לחלוטין עקב ארועים במנגה, שעל טיבם אני לא יכול לעמוד משום שאני לא קורא את המנגה.
בנושא הזה הועלו כמה השערות, כולל גם כמה השערות מופרחות שלי.
[QUOTE=~prinny;1316579]אייל, אתה רואה נארוטו? ויודעים כבר מי זה טובי? רישמית? אני לא הסתכלתי בספויילר אם זה אמיתי ולא השערה.. כי אני לא רוצה להרוס לעצמי..
אני פרק 200[/QUOTE]
לא ראיתי כבר כמה ימים(אני גם לא זוכר משהו על טובי) ובספוילר זה לא אמיתי, נראה לי
[QUOTE=~prinny;1316581]כן, פרק 200 בשיפודן..[/QUOTE]
איך באזור פרק 130 מראים מי זה טובי
[QUOTE=~prinny;1316573]כמו שהוא אמר.. נארוטו שיפודן.. למי שרואה, יש לי השארה מי זה טובי.. טוב האמת, שחבר שלי אמר לי אותה והתחלתי להאמין לה..
3. שיער דומה...
בדרך הוא גם עשה לי ספויילר על הריננגן שהוא יקח..[/spoiler][/QUOTE]
[QUOTE=ACMilaneZi;1316575]טובי זה בכלל [SPOILER]חחח יא חלש אופי [SPOILER]טוב נו.. מאדרה[/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE]
שניכם טועים.
בינתיים הזהות של טובי אינה ברורה.
שתי האפשרויות שאמרתם לא יתאפשרו בגלל סיבות שיהיו בפרקים הבאים בשיפודן(אני מדבר על החדשים) ואחד מהפרקים הקודמים.
[quote=ACMilaneZi;1316584]איך באזור פרק 130 מראים מי זה טובי[/quote]
אני טוען שטובי הוא או "החלק האפור של זטסו", או השד עם עשר הזנבות, שמשום מה כלוא בגוף אנושי. אבל זו סברה פסיכית לגמרי.
שמעו יכול להיות שבימים הקרובים תהיה לנו נציגות רשמית באנימה ספין.
מה?? מפתאום... יש חלק שהוא אומר לפיין ולקונן (אם ככה קוראים לה, אני שכחתי..) שהוא אומר שהוא מאדארה.. או שזה היה עם סאסקה אחרי שסאסקה ניצח את איטאצ׳י.. אבל חוץ מזה עד לפרק 200 לא הראו בוודעות מי הוא..
[QUOTE=Crown♕Clown;1316585]שניכם טועים.
בינתיים הזהות של טובי אינה ברורה.
שתי האפשרויות שאמרתם לא יתאפשרו בגלל סיבות שיהיו בפרקים הבאים בשיפודן(אני מדבר על החדשים) ואחד מהפרקים הקודמים.[/QUOTE]
אם כבר אמרת שהוא לא מאדרה אז לפי הפרקים במאנגה.
טובי הוא "אף אחד".
מישהו רוצה לשמוע את ההשערה שלי? ובדקתי, זה לא מי שהיה בספוילר
אייל, באיזה פרק אתה?
[QUOTE=מאסטר ליאון;1316590]מישהו רוצה לשמוע את ההשערה שלי? ובדקתי, זה לא מי שהיה בספוילר[/QUOTE]
מה היא?
אתה לא רואה נארוטו ויש לך השערות [IMG]http://www.myforum.co.il/images/smilies2/oing.gif[/IMG].
[quote=~prinny;1316588]מה?? מפתאום... יש חלק שהוא אומר לפיין ולקונן (אם ככה קוראים לה, אני שכחתי..) שהוא אומר שהוא מאדארה.. או שזה היה עם סאסקה אחרי שסאסקה ניצח את איטאצ׳י.. אבל חוץ מזה עד לפרק 200 לא הראו בוודעות מי הוא..[/quote]
בני אדם, ואפילו שדים בעלי עשר זנבות (לפי הסברה שלי) יכולים לשקר...
[QUOTE=~prinny;1316588]מה?? מפתאום... יש חלק שהוא אומר לפיין ולקונן (אם ככה קוראים לה, אני שכחתי..) שהוא אומר שהוא מאדארה.. או שזה היה עם סאסקה אחרי שסאסקה ניצח את איטאצ׳י.. אבל חוץ מזה עד לפרק 200 לא הראו בוודעות מי הוא..[/QUOTE]
נו....
גם למאדארה יש ריננגן
ליאור, מה זאת אומרת ״אף אחד״?
[quote=~prinny;1316596]ליאור, מה זאת אומרת ״אף אחד״?[/quote]
חשוב לזכור שזו בסך הכל השערה, ושלאף אחד אין כל כך מושג נכון להיום מי באמת מסתתר מאחורי המסכה. דיאדרה כמעט היה יכול לגלות (איפשהו בסגת הסנבי), אבל הוא בחר שלא...
[QUOTE=~prinny;1316596]ליאור, מה זאת אומרת ״אף אחד״?[/QUOTE]
היה איזה שם של פרק אחד במאנגה שקרואי לו "אף אחד" שדיבר על טובי.השערה שלי טובי הוא "אף אחד"
בקיצור לא ידוע מי זה טובי ,מעניין אם היוצר יודע מי הוא.
תאמת שבהתחלה חשבתי שטובי זה ריקודו או אבל זה לא אפשרי.
גיא, יש לטובי ריננגן מנאגאטו...
ואביזי, זה כשטובי אכל אז הוא הוריד את המסכה והזיז את הראש הצידה ^^
זה מוזר.. לכל הביג׳וים השמות שלהם זה מספר יפני+ בי חוץ מהשוקאקו..
למשל סאנבי, סאן (שלוש ביפנית) + בי
קיובי, קיוו (תשע ביפנית) + בי..
[QUOTE=~prinny;1316601]גיא, יש לטובי ריננגן מנאגאטו...
ואביזי, זה כשטובי אכל אז הוא הוריד את המסכה והזיז את הראש הצידה ^^
זה מוזר.. לכל הביג׳וים השמות שלהם זה מספר יפני+ בי חוץ מהשוקאקו..
למשל סאנבי, סאן (שלוש ביפנית) + בי
קיובי, קיוו (תשע ביפנית) + בי..[/QUOTE]
נו אז? אולי טובי למד בתור מאדארה?