ליאור ולפיגור החרב שלו אתה מאמין? #____#
Printable View
ליאור ולפיגור החרב שלו אתה מאמין? #____#
אני לא אומר שואן פיס גרוע כי הוא טוב, ואולי גם יותר מפיירי טייל לא ראיתי מספיק מוואן פיס כדי לאמר חד משמעית, אבל להגיע לרמה של אנטי ואן פיס קיצוני, אנשים זה פשוט מוזר 0-0.
חשבתי שהפורום הזה קצת התקדם מלהיות רק פורום פוקימון.... או שזאת עדיין האנימה היחידה שרואים כאן?
איתי,דווקא בדיג'ימון יש בסיס לזה שהוא רואה,מצד שני כל אחד יכול לזכור דברים שהוא ראה בגיל 6-5 בג'טיקס זה לא ביג דיל
Lol ראיתי 2 פרקים D:
אין לי בעיה שמישהו יאהב פיירי טייל יותר מוואן פיס
אבל יש הבדל בין להגיד שוואן פיס זה מטומטם או פחות טוב מפיירי טייל לעומת העדפה של אנימה או מנגה
טל נעלבתי ממך.. :doubt:
נגמרה לי הסוללה במחשב ואין לי כח להטעין נתראה ב9-10 שאני יעלה לחדר^^
ביי^^
ואין לי משו נגדכם כי אתם אוהבים וואן פיס, כל אחד והדעה שלו זה הכל..אני לא הולכת להתחיל לריב פה על זה...
זה כמו שהיטמן השווה בין פרק אחד של וואן פיס לכל פוקימון
אין לך מושג מהחיים שלך, וגם רק לפי הפרק הראשון הייתי אומר לך שוואן פיס>פיירי טייל
שחכתי שהמטען לידיlol
עדיין פה
כמו שאמרתי כל אחד והדעה שלו אין לי כל כוונה לריב עכשיו על זה
[QUOTE=Wendy;1366245]Lol ראיתי 2 פרקים D:[/QUOTE]
תעשי טובה אל תחכי את היטמן-
השוואה את פוקימון לוואן פיס על פי פרק 1 שהוא ראה בוואן פיס. ואמר שפוקימון יותר טוב.
אל תהיה כמוהו.
פאק אני ודניס חשבנו על אותו דבר.
[QUOTE=Wendy;1366248]נגמרה לי הסוללה במחשב ואין לי כח להטעין נתראה ב9-10 שאני יעלה לחדר^^
ביי^^
ואין לי משו נגדכם כי אתם אוהבים וואן פיס, כל אחד והדעה שלו זה הכל..אני לא הולכת להתחיל לריב פה על זה...[/QUOTE]
נכון,אנחנו לא שונאים אנשים שהם חברים שלנו וצופים בוואן פיס,אבל אנשים אחרים שהם לא חברים שלנו ואת וואן פיס זה מה שאנחנו שונאים.
[QUOTE=Wendy;1366248]נגמרה לי הסוללה במחשב ואין לי כח להטעין נתראה ב9-10 שאני יעלה לחדר^^
ביי^^
ואין לי משו נגדכם כי אתם אוהבים וואן פיס, כל אחד והדעה שלו זה הכל..אני לא הולכת להתחיל לריב פה על זה...[/QUOTE]
''דיי לטמטום'' , ''אתה ראית וואן פיס יאבוגד''
את אשכרה לא מבדילה בין העדפה למה שאת עושה?
בחיי, תקראי קצת מנגות ותראי אנימות, תאמיני לי שלא תחשבי שפיירי טייל זה האנימה הכי טובה בעולם
אוקיי עכשיו פגעת><'
אני לא כמו היטמן
ואני לא משווה לפוקימון (שדרך אגב אני כבר לא רואה לדעתי השתי עונות האחרונות ממש גרועות אני מתעדכנת במה שקורה בהם רק בעדכונים בפורום)
אני בסך הכל אומרת את דעתי זה הכל, לא בכוונה לריב זאת הדעה לי וזה הכל
[quote]נכון,אנחנו לא שונאים אנשים שהם חברים שלנו וצופים בוואן פיס,אבל אנשים אחרים שהם לא חברים שלנו ואת וואן פיס זה מה שאנחנו שונאים.
[/quote]
זה לא נכון
זה מה שאתה שונא
אין לי בעיה עם אף אחדד שאוהב וואן פיס
אל תערב אותי בדעות שלך יש הבדל
למי יש קישור למנגה של פוקימון? שווה לי להתחיל לקרוא?
ליאון עשה טובה תפסיק להיות אידיוט
אתה שונא וואן פיס בלי לראות את זה
ואני לא חבר שלך אגב
ליאור-
דיי לטמטום!
א.ש.ש.ו.פ
אגודת שונאי שונאי וואן פיס
Lol איזה לא קשור אתהxd
[QUOTE=Wendy;1366254]אוקיי עכשיו פגעת><'
אני לא כמו היטמן
ואני לא משווה לפוקימון (שדרך אגב אני כבר לא רואה לדעתי השתי עונות האחרונות ממש גרועות אני מתעדכנת במה שקורה בהם רק בעדכונים בפורום)
אני בסך הכל אומרת את דעתי זה הכל, לא בכוונה לריב זאת הדעה לי וזה הכל[/QUOTE]
זה נכון. אנחנו נגד וואן פיס והיוצר שלה. אם אתם חברים שלנו שנתפסו צופים בכמה פרקים של וואן פיס,אל תדאגו כי אנחנו לא כועסים עליכם! אבל אם ראיתם את כל וואן פיס או חצי אז אתם נשאבתם לוואן פיס.
זה יכול להיות המוטו שלנו! XD
הקטע הוא שבמקום להגיד שאת אוהבת פיירי טייל את מתנהגת כאילו וואן פיס זאת איזו מחלת מין
וזה מגעיל אותי אישית
[QUOTE=omer2012;1366255]למי יש קישור למנגה של פוקימון? שווה לי להתחיל לקרוא?[/QUOTE]
[url]http://www.mangahere.com/manga/pokemon_adventures/[/url]
מקווה שתשנא את האנימה אחר זהXD
גם לא
אין לי שום בעיה נגד היוצר של וואן פיס
ולמה שנכעס עליהם? 0-ם
מה ?!לא נכון!
האמת שלדעתי פיירי טייל הרבה יותר יפה מוואן פיס. אני שונא אנימות שהפוואנטה ברורה.
תקראי את התגובות הקודמות שלך
ליאון צא מהפורום ותחזור עוד כמה שנים כשתהיה בן עשר אולי תחכים קצת
[QUOTE=Wendy;1366261]גם לא
אין לי שום בעיה נגד היוצר של וואן פיס
ולמה שנכעס עליהם? 0-ם
מה ?!לא נכון![/QUOTE]
זה בדיחה,אז אנחנו שונאי וואן פיס,נכון? לא שונאי אנשים שרואים וואן פיס,נכון?
[QUOTE=Rias Gremory;1366260][url]http://www.mangahere.com/manga/pokemon_adventures/[/url]
מקווה שתשנא את האנימה זהXD[/QUOTE]
תודה על הקישור D:
[quote=ヒトカゲ;1366263]האמת שלדעתי פיירי טייל הרבה יותר יפה מוואן פיס. אני שונא אנימות שהפוואנטה ברורה.[/quote]
אין לזה עלילה בכלל ><
וזה מה שאתה מעדיף, אבל תגיד בכנות- מה יותר טוב?
ובוואן פיס הכל נחשף לאט לאט לא יודעים הכל בכלל
[quote=ヒトカゲ;1366263]האמת שלדעתי פיירי טייל הרבה יותר יפה מוואן פיס. אני שונא אנימות שהפוואנטה ברורה.[/quote]
רוצה להצטרף לאגודה נגד וואן פיס?
שונאי וואן פיס לא שום אנשים שקשורים רק האנימה עצמה-_-
זה אני אישית עם אתה חושב אחרת לך על זה..
[size="7"]אני יוצאת מהריב הזה די אין לי כח להיתווכח על זה[/size]
איתי,ליאור-יש להם טעם שונה,עובדה שגם אני שנאתי את זה,אז מין הסתם שהם ישנאו את זה הם אוהבים פוקימון ואתם לא,לכל אחד יש טעם באנימות שונה
ליאון וטל-מה שעשיתם ילדותי,מפגר וגורר ריבים,אחרי זה אל תתבכיינו שאתם לא אשמים בכלום
[QUOTE=Wendy;1366269]שונאי וואן פיס לא שום אנשים שקשורים רק האנימה עצמה-_-
זה אני אישית עם אתה חושב אחרת לך על זה..
[size="7"]אני יוצאת מהריב הזה די אין לי כח להיתווכח על זה[/size][/QUOTE]
אבל האגודה עדיין תהיה קיימת נכון? כי שברתי את הראש מה לעשות בספוילר
דניס. וואן פיס מצטייר בעיני כך: שודדי ים מחפשים מטמון ואוכלים תפוחים ומשתדלים לא לשחות במים.
נארוטו: ילד מכוער עם שד רב עוצמה שחבר שלו קיבל נשיכה משם שבסוף עובר לצד של השד והם מנסים להחזיר אותו.
וואלה מעדיף ווינקס קלאב...
[quote=Spider Man!;1366271]אבל האגודה עדיין תהיה קיימת נכון? כי שברתי את הראש מה לעשות בספוילר[/quote]
אחרי זה אתה בוכה שיורדים עליך
ליאון-lol כן
[quote=ヒトカゲ;1366272]דניס. וואן פיס מצטייר בעיני כך: שודדי ים מחפשים מטמון ואוכלים תפוחים ומשתדלים לא לשחות במים.
נארוטו: ילד מכוער עם שד רב עוצמה שחבר שלו קיבל נשיכה משם שבסוף עובר לצד של השד והם מנסים להחזיר אותו.
וואלה מעדיף ווינקס קלאב...[/quote]
תן לי להסביר לך:
חפורת פיוקאצות(אני יודע שאומרים פקאצות) ששרות. ככה זה מצטייר בעיניי(מאז אותו יום ארור שאחי צפה בזה)
מה אתם מתייחסים אליו בכלל...
אייל Get a life.
-_-
[QUOTE=Brook;1366267]אין לזה עלילה בכלל ><
וזה מה שאתה מעדיף, אבל תגיד בכנות- מה יותר טוב?
ובוואן פיס הכל נחשף לאט לאט לא יודעים הכל בכלל[/QUOTE]
לפיירי טייל יש עלילה.
ונאטסו רצה למצוא את איגניל-למרות שבקושי מתמקדים בזה.
עומר אתה לפחות צפית ב10 פרקים לא 1 זה דבר שונה.
אדם-זהה פירות לא תפוחים.
[quote=Rias Gremory;1366278]לפיירי טייל יש עלילה.
ונאטסו רצה למצוא את איגניל-למרות שבקושי מתמקדים בזה.
עומר אתה לפחות צפית ב10 פרקים לא 1 זה דבר שונה.[/quote]
זה עלה ל-13
אגב פיירי טייל גדוש בעלילה.
אותי חירפן [COLOR="Yellow"]הדרקון השחור ההוא עם הסימנים הכחוליםP:[/COLOR]
[QUOTE=Gamatatsu;1366279]זה עלה ל-13[/QUOTE]
כל הכבוד מקווה שתמשיך.
כדי להגיד שוואן פיס לא טוב רצוי לעבור את פרק 60+ כי אז הפרקים משתפרקים.
טל-[COLOR="Yellow"] הדרקון הזה הוא הכי מגניב מבין כל הדרקונים שנראו באנימה[/COLOR]
אני מעריך את היטמן מאוד, ולכן אני מדחיק לעולמי עולמים את הכתבה ההיא