-
[QUOTE=Sharpedo;1502255][COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]"תתחמק בגלגול רסיסי קרח. תסתבוב ברחבי הזירה כמה שיותר מהר ובהזדמנות הראשונה תשתמש שוב בדחפור. אם אתה לא מצליח תתקוף בגלגול בכל זאת" את פוקדת על פאנפי, שמצליח להתחמק בהצלחה מנידורינה. פאנפי מסתחרר בזירה ומבצע דיחפור נוסף, הוא קופץ ומתכונן לנחות כמטאור על הזירה. "נידורינה בשניה שהוא נוחת תקפצי למעלה! תאגפי אותו בבעיטה כפולה!" וויטני קוראת מיד. נידורינה מביטה בפאנפי ומחכה לרגע המתאים, היא מכווצת את רגליה שמתחילות לזהור וקופצת כשפאנפי נוחת, פאנפי חוזר לצורתו הרגילה ומחפש את נידורינה, שנוחת עליו מהאוויר ובועטת בו פעמיים בצורה עוצמתית במיוחד. נידורינה אינה מרפה ותוקפת בחבטת גוף ומעיפה את פאנפי רחוק יותר, פאנפי מתנשם ומתחיל להתכדרר בשנית במהירות, נידורינה יורה עוקצי רעל, פאנפי הודף אותם ומצליח לפגוע בנידורינה. שני הפוקימונים מתנשמים, כשלפתע אור סגול עוטף את פאנפי, נידורינה מחייכת חיוך ערמומי. פאנפי הורעל! "נידורינה יפה מאוד! עכשיו תשתמשי בעוקצי רעל שנית, לאחר מכן תרוצי ותשרטי את פאנפי! למקרה שישתמש בדיחפור שוב תכי בו בעוצמה בעזרת חבטת גוף כשאת מתרחקת ממקום ההתנגשות" וויטני פוקדת על נידורינה שלה שמהנהנת כשהיא מבינה את ההוראות. פאנפי עומד איתן, אך ההרעלה מציקה לו מאוד. מה תעשי?
"פנאפי-אני יודעת שזה קשה אבל תשתמש שוב בגלגול קרח" אומר ואז אתקרב אליו מעט ואלחש "ברגע שתוכל תשתמש בדיחפור שאתה נמצא מאחוריה, כך שלא תוכל לצפות את זה."
אתרחק ממנו במהירות ואצפה בתוצאה. 'אני חייבת ללמוד על דרכים שיכולולת להקל על הרעלה' אחשוב לעצמי מעט בתסכול
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]"פנאפי-אני יודעת שזה קשה אבל תשתמש שוב בגלגול קרח" את אומרת ומתקרבת מעט ומנסה לדבר בקול יותר שקט "ברגע שתוכל תשתמש בדיחפור שאתה נמצא מאחוריה, כך שלא תוכל לצפות את זה." פאנפי מהנהן, פאנפי מיד מתגלגל ויורה קרח לכיוונה של נידורינה שיורה כנגד רסיסי הקרח עוקצי רעל רבים, המבטלים אחד את השני. פאנפי מתגנב מאחורי נידורינה, וקופץ הפעם בגובה נמוך יותר, כדי שיוכל להפתיע אותה במהירות, הפגיעה מתבצעת בצורה מושלמת ונידורינה מתעלפת. "יפה מאוד נידורינה" וויטני משבחת את נידורינה ומשיבה אותה לפוכדור. "פאנפי שלך מאוד חזק. הוא מסתדר מצוין יחסית עם ההרעלה" וויטני אומרת בחיוך ומשחררת את הפוקימון הבא שלה [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/039.gif[/IMG] "ג'יגליפאף! חמודה" וויטני אומרת במתיקות וגי'גליפאף משיבה לה בקול רך ומתוק להפליא, את מתמוגגת מהמתיקות שלה. קשה לך לדמיין אותה נלחמת. פאנפי נשאר לעמוד איתן, אך ההרעלה מגיעה ולוקחת ממנו נזק נוסף, פאנפי נשאר לעמוד יציב. "גי'גליפאף! תשתמשי בסטירה כפולה!" וויטני פוקדת במהירות, ג'יגליפאף מתחילה לרוץ לכיוון פאנפי כשהיא מרימה את ידה הימנית ומתכוננת לסטור לו בפניו. מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1502265]
[RIGHT][U][COLOR=#333399] [B]דרו-[/B]
[/COLOR][/U][/RIGHT]
[COLOR=#333399]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399][B] חחח כן, שמח שאתה במתח! זה עוד כלום[/B][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#333399]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399] אסור לך להציץ על החיילים, ניקולס שולף מראה קטנה אשר משקפת לך את מיקומם, [IMG]http://up416.siz.co.il/up2/1itwmhndqmwf.png[/IMG][IMG]http://up416.siz.co.il/up2/1itwmhndqmwf.png[/IMG]מדובר בבחור גבוה ובבחור נמוך יותר, אתה מבין שהבחור הגבוה מתאים לניקולס, ואילו הבחור השני הוא המטרה שלך. אתה מנסה לנשום בצורה סדירה. אתה מתכנן את כל המהלכים שלך בזה אחר זה..רואה את זה בראש שלך. אתה מסמן לדיווט ולניקולס שאתה מוכן, שניהם מהנהנים בהסכמה. דיווט מבין את האחריות שמוטלת על כתפיו. הוא נושם ומתכונן. אתה מביט לניקולס בעיניים, ועושה לו וי עם היד, וזה מתחיל! זה קורה כל כך מהר. דיווט נעמד במהירות ויורה מים על מצלמות האבטחה, מנטרל אותם. ניקולס נעמד גם הוא בתחתונים ומפעיל את מכשיר העמעום, שגורם לשני החיילים לקרוס על הקרקע ולהגן את אוזניהם. אתה וניקולס מזנקים במהירות אליהם, ניקולס מכה בחייל שלו במכה חזקה בצוואר, בעוד אתה בוחר להעיף את החייל שלך קדימה ולהטיח את ראשו ברצפה כמה וכמה פעמים. לרגע אתה שוכח שאתה רק בתחתונים, זה מרגיש לך מוזר. אך אתה לא נותן לזה לעצור אותך אפילו לרגע. אתה שומע את צעקותיו והוא מתנגד לך, אך האימונים של ניקולס הטיבו עמך, אתה יותר חזק ממנו. אחרי שלוש פעמים שראשו פוגש את הרצפה הוא מתעלף לחלוטין, במהירות רבה אתם מושכים את המטרות שלכם מאחורי המכשיר החשמלי בו הסתרתם בהתחלה, אתם מפשיטים אותם מהר, אתה לובש את החליפה השחורה, הגרביים, הכובע השחור ואתה עוטה על פניך את הבד השחור שמשמש אותך כדי להסתיר את פיך. מהר מאוד אתה הופך לחייל מן המניין בצוות פלזמה. עכשיו מגיע הרגע הקשה..נטילת החיים. אתה שולף את הסכין, אתה יודע שאין לך זמן לבזבז, אתה אפילו מבחין שעיניו של החייל נפתחות, דיווט מביט בך, אתה מביט בו, ואתה מבחין לראשונה שהוא מעט מפחד ממך. אתה מהנהן אליו והוא אליך, הוא מבין שזאת המטרה שלכם במסע. ורק ככה תוכלו להצליח להציל את המחוז. "קדימה!" ניקולס מסמן לך, הוא כבר דקר את החייל שלו, אטם את החור בבד וסידר אותו בתוך הקופסא. אתה סופר עד שלוש שוב, ואז אתה תוקע את הלהב בחזה שלו, ישר בלב. החייל מתעורר ועיניו מביטות בך, אתה מביט בו, ונוצר רגע מצמרר, עיניו נעצמות לאט, ואתה יודע שהדבר האחרון שהוא רואה בחייו הוא את עיניך הטובות, שכרגע טעמו איך זה להיות רע.. אתה מסובב את הסכין, לוודא שהלב בהחלט נפגע ומהר מאוד אתה אוטם את החור בחזה של החייל שלך בבד, ניקולס מסדר את הגופה השניה בתוך הקופסא, לא לפני שאתה מוודא שאתה נקי מדם. אתה קופא. הרגת מישהו. לא דמיינת לעולם שתעשה דבר כזה. אתה יודע שאתה כבר לא אותו דרו שלבי שהתחיל את המסע, משהו בך השתנה..אתה מחליף את כפפותיו הלבנות של ניקולס בכפפות השחורות של החייל, כשאתה מסתכל במראה הקטנה של ניקולס אתה נראה בדיוק כמו החייל לפני שהרגת אותו. ניקולס לראשונה מדבר, אך לוחש. "דרו עשית את זה נהדר.. זה לא קל בכלל ותסמוך עליי שנעשה על זה שיחה שנצא מכאן. תחזיר את דיווט לפוכדור שלך. לא נוכל להחזיק בו כאן עוד" ניקולס מסביר לך ודיווט מהנהן בהסכמה. הוא מבין שזה חלק מהמשימה, הוא מאחל לך בהצלחה כשאתה משיב אותו לפוכדור. ניקולס שולף פוכדור משלו ומשחרר מתוכו פוקימון רוח הנראה כמו בלון גדול [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/426.gif[/IMG] "דריפבלים. תיקח את החפצים שלנו. תחזיר אותם למרכז הפוקימונים המרכזי, תדאג שלא יראו אותך. תהיה במצב בלתי נראה ותחצה את הקירות. אתה יודע איך למצוא אותי שתסיים"ניקולס מסביר לדריפבלים ביסודיות. "דריייי פבלייםםם" דריפבלים לוחש ומרים את כל הציוד שלכם בעל חושי כשעיניו זוהרות בכחול, ופתאום חוצה את הקיר. נעלם ממכם. "דרו עכשיו עוד משהו חשוב. תצטרך להשתמש בקול מעט רציני, קח את זה" ניקולס אומר ומצמיד לך מכשיר קטן לצוואר, ניקולס מסביר שזה הולך לשנות את הקול שלך שיישמע כמו החייל שהחלפת את מדיו. "קוראים לך מעכשיו ג'סלי גורזין.התגייסת לצוות פלזמה לפני שנתיים כשפלשו לכפר שלך באזור נובמה. השתכנעת מדיבוריו של הכוהן שהקריב את החוטאים שזהו המטרה האמיתית שלך. מחזור הגיוס שלך הוא מרץ 15 (תתעלם חח) אתה גר כעת במרכז הזה, עושה שמירות. אתה אוהב לגנוב ולזיין את הקורבנות שלך, מתעלל בהם באופן תדיר. לפני שבועיים רצחת בחור כבן-30 שהפריע לך לאנוס את הבת שלו. הכי חשוב מכל, אתה שייך למחלקה 5. כולם הולכים לאכול עכשיו. לאחר מכן תנסה להגיע אליי לנקודה שליד חדר השבויים שהראתי לך. תהיה שם בשעה שתיים עשרה ועשרה בלילה. אל תאחר בדקה. שיהיה המון בהצלחה" ניקולס אומר ובמהירות הבזק פותח את הדלת האחרונה. שניכם נכנסים, ניקולס מיד ממהר לכיוון שמאל, אתה אינך כל כך יודע לאן ללכת אבל אתה פשוט מתמוגג מהמראה של המקום. מעלית ענקית. המבנה עליו הולכים כולם עשוי ממתכת, לכן יש המון רעש של נקישות רגליים. המון חיילים הולכים מהצדדים, הכרוז אומר שיש ארוחת לילה מאוחרת. פסל ענקי של פוקימון עומד באמצע המקום, כשלפתע אתה שומע קולות צועקים את השם שלקחת. "ג'סלי!!! אחייי אתה בא לאכול? הקולות מתקרבים אליך ומתבררים כשני חיילי פלזמה נוספים [IMG]http://up416.siz.co.il/up2/1itwmhndqmwf.png[/IMG][IMG]http://up416.siz.co.il/up2/1itwmhndqmwf.png[/IMG] שניהם הולכים איתך לצד ימין, הפוך מאיפה שניקולס הלך, לכיוון החדר אוכל. "ג'סלי תאמין לי..שדדנו עיירה שלמה לפני יומיים..והבחורות!!" אחד החיילים אומר ואתה נגעל מבפנים, "איך אתה? השמירה הייתה קשה? קח את זה. עוד מעט נראה קצת אטרקציות בחדר אוכל אם אתה מבין למה אני מתכוון" החייל אומר ונותן לך שקית קטנה עם אבקה לבנה, אתה מבין שמדובר בסמים. "איך הייתה השמירה?" הוא שואל שוב. כשהוא שם לב שאתה לא עונה לו. קולו נהיה עצבני. [B]מה תעשה? [/B][/COLOR]
[/RIGHT]
[/QUOTE]סמים? זונות? הפרעות נפש מוזרת? יצרתי תדמית של מקום רציני. ומאובטח ותוך עדכון הפכת אותו לבית בושת... שמע אני לא אוהב תכיוון שזה הולך אליו כבר, אבל נזרום.
~~~~~~
בשנייה וחצי הזאת אבין שאני לא יודע באמת מה הייתה צורת הדיבור של ג'סלי ואופיו, משהו שגם ניקולס ואף אחד פרט לג'סלי לעולם לא ידעו. אז אנסה טכניקה שאני מכיר מהספרים שנקראת אפקט המראה, נתח את האדם שמולך ותן לו מה שהוא רוצה לשמוע "סתם אחיייי עזוב, כואב לי הראש מהבוקר, מרגיש פיצוצים במוח. וסתם הייתה משעממת אחי אין כלוםםםם" אסיים ומיד אוסיף "מה אחי מה עשית עכשיו?! ספר מה הולך?" ואראה איך מסתדר. אזרום איתם לאן שהם הולכים ואקפיד לשמור עם ניקולס על קשר עין הדוק ולשים לב לפניו וידיו לראות מה הם עושות או מסמנות לי.
[FONT=tahoma][U][B]
[COLOR=#ff0066]מקס:[/COLOR][/B][/U][COLOR=#ff0066][B]
חחח מה אתה מסביר לבאלבזור מה אתה תופס פוקימון. כאילו אכפת לו... עוד חבר, ועוד מסוג עשב כמוהו. חחחחחחח הרגת אותי! "באלבזור נעלב עלייך רצח, מפליץ לך בפנים והולך!" חחחחחחחחחחחחח
המתקפות בסוגריים הן עם היפר קישור, הן לחיצות ושולחות אותך לתמונת המחשה... רעיון של ניב.[/B]
~~~~~~~~~
"וואוו... אילו פוקימונים יש כאן!" אתה ממש מתמוגג מהמראה המיוחד ומשחרר החוצה את באלבזור ופיקאצ'ו גם יחד. פיקאצ'ו לפקודתך קורא תיגר על פירו ומנהל עימו קרב. הוא מפתיע את הציפור הגדולה במתקפת הלם חשמלי שתופסת את פירו לא מוכן ומהממת אותו בעצמה! מתקפה שמאוד משפיעה עליו, כשאז פירו מתעצבן נורא ויורד למטה ותקוף בחבטות זעם, פיאקצ'ו מחוייך וכבר יודע מה לעשות. הוא מביט בוא בחיוך בטוח כשלפתע ממנו יוצאים עוד שני מעגלי כפילים כאלה שמתרוצצים סביב בקפיצות ומתחמקים, פירו מגביר את הקצב חובט עם תופריו, מקורו וכנפיו החזקות ומעלים כמה ומאוד מתעצבן מכך שלא פוגע באמיתי. בצווחה גדולה הוא עולה מעלה ומשתמש במתקפת רוח רעה ([/COLOR][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Fantina_Drifblim_Ominous_Wind_2.png"][COLOR=#6699cc]Ominous wind[/COLOR][/URL][COLOR=#ff0066]) ומשב רוח סגול אפור כזה יוצא מניפוף כנפיו הגדולות והפרוותיות. ומעיף את כל הפיקאצ'ואים על הרצפה על גזעי עץ ושיחי קוצים ומעלים אותם בזה אחר זה כשפיקאצ'ו מנסה כמה שניות לאחוז בדשא בציפרניו הקטנות שניי ליפני שמתרומם מעלה מן הרוח ומוטח על עץ שהיה מאחוריו, הוא קם ומנער את ראשו כשלפתע פירו מתחיל לרקוד מין ריקוד משונה ומפזר שלל נוצות בצבאי כסף שמתעופפות כמו סופה אל פיקאצ'ו ([/COLOR][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Chester_Fletchling_Feather_Dance.png"][COLOR=#6699cc]Feather Dance[/COLOR][/URL][COLOR=#ff0066]).
בנתיים אתה מתלבט מה לעשות עם באלבזור, אין לך מושג איך יקבל זאת אז אתה חושב מעט ומחליט לשלוח אותו להכיר את האודיש שעליו כיוונת. הוא יוצא בחביבות ובא אליכם מאחור. אומר שלום בכולו הגרוני והמתוק "באבבבס'וורר!" והן לפתע נבהלות נורא!!! וקופצות רוטטות בבהלה ומסתובבות עליו, מתחילים לצעוק עליו בגסות שהוא הבהיל אותן מאוד ושהוא חוצפן, באלבזור מפיל פניו וממלמל בעצבות כשהוא מביט בך מצוברח. השלושה הללו חברות טובות כנראה כבר המון זמן והן סנוביות נורא.
מה תעשה?
[/COLOR][/FONT]
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
אוקיי קודם כל שתבין- אין זונות! חחח כשהוא אמר בחורות הוא סתם התכוון לחיילות מצוות פלזמה שהוא מחבב, כמו בצבא שמסתכלים על חיילות יפות-סמים, יש מדי פעם, כמו בצבא, תמיד יש את החייל הלא ממושמע הזה שמפר פקודות, זה שהם חלק מצבא גדול לא אומר שאין כאלו שעושים מה שבא להם, ואתה מבין שאתה לקחת זהות של חייל בעייתי, וסאדיסט ברמות יותר מאשר שאר החיילים. זה באמת מקום מאובטח, בגלל זה הוא החביא לך את השקית של הסמים, כדי שאף אחד לא יראה. שאר המקום באמת מאובטח והמקום עצמו רציני. וניקולס לא לידך. הוא אמר לך לפגוש אותו בשתיים עשרה ועשרה בחדר של השבויים שאראה לך. אחרי שתצא משם אתה תבין למה קיבלת חייל כזה.[/B]
אתה מנסה מהר לעבד את מה שאתה שג'סלי היה עושה. אתה לא מכיר אותו, אך ממה שאתה שומע, מכך שהיה לוקח סמים ומסתובב עם אנשים שאינם ממושמעים, אתה מבין שאין מדובר בחייל המסודר ביותר, או הממושמע ביותר. כנראה ניקולס בחר אותו בכוונה, שבמידה ותעשה טעויות יוכלו להאשים את האופי הבעייתי של אותו חייל. חייל מגעיל במלוא מובן המילה. [/COLOR][RIGHT][COLOR=#0000cd]"סתם אחיייי עזוב, כואב לי הראש מהבוקר, מרגיש פיצוצים במוח. וסתם הייתה משעממת אחי אין כלוםםםם" אתה עונה לו, מופתע מהקול החדש שיש לך. החייל מתחיל לצחוק. "תחביא את השקית..אתה רוצה ששוב ישפטו אותנו? עוד ישלחו אותנו להיות בעוד אחד מהמסעות קורבן של אחד הכוהנים האלו..עד שקיבלנו את הקידום להיות במתקן הזה, אסור לאבד אותו!" חברך החייל מסביר לך, אתה מבחין בתג חולצתו, שם המשפחה לא נקלט לך אך אתה מבין ששמו צ'אד. "מה אחי מה עשית עכשיו?! ספר מה הולך?" אתה שואל ומנסה להישמע מציאותי ככל שניתן, צ'אד מסדר את כפפותיו ומוציא סכין גדולה מהאפוד הפנימי שבתוך חולצתו. "אל תשאל..שמו אותי לשמור על השבויים. זה היה נוראי. כולם מעולפים, חוץ מאיזו אחת שהתחילה לצעוק עליי ולבכות..בחורה עם שיער ארוך, דווקא חמודה...אתה מכיר אותי. אם היו נותנים לי? היא הייתה שותקת" צ'אד מתחיל לצחוק ותוקע בך מרפק. אתה והוא מתחילים לצחוק. כשבתוך תוכך אתה נגעל ובא לך להקיא. במיוחד מכיוון שאתה מדמיין שאותה הבחורה היא לולה. הצפיפות מתחילה להיות יותר ויותר גדולה, עד שאתה נמצא בגוש של כ-200 אנשים שרק מחכים להיכנס לחדר אוכל. רובם עומדים בשקט מופתי, אך אתה שומע מספר מוקדים בהם צועקים אחד על השני פקודות מוזרות וקודים שרק צוות פלזמה יכול להבין. "שלחו לך את התוכנית לארוחה היום?" צ'אד שואל אותך לפתע, אתה לא כל כך יודע מה להגיב, ואתה עונה שפרח מזיכרונך. "אויי אתה. עישנת משהו לפני השמירה נכון? מסטול שכמוך" צ'אד צוחק שוב, הצחוק שלו מעורר בך סלידה גמורה מהבחור. אבל אתה חייב להיות לידו. אתם מתקדמים בתור לחדר אוכל, כשסורק מיוחד סורק את השבב שעל הבגדים שלכם, "ג'סלי. ברוך הבא. חייל החופש של צוות פלזמה" קול רובוטי אומר. אתה וצ'אד נכנסים וצופים בחדר אוכל ענקי, ומאובזר, המון אנשים עומדים בתור לקבל אוכל, נושאים מגשים, צלחות וסכום בידיהם. אתה לא מבזבז זמן ולוקח לעצמיך מגש וצלחת עם צלי בשר ואורז לבן. מעט ירקות חתוכים בצד, אתה מתיישב ליד החברים של צ'אד שמוזג לך בירה שחורה בכוס שקופה וגדולה מזכוכית. אתה מבחין שבאמצע חדר האוכל עומדת במה גדולה, כנראה לנאומים. אתם אוכלים כרבע שעה, בהם החברים של צ'אד מספרים לצ'אד על המשימה שלהם בעיר מיסטרלטון, על שלושה אנשים שרצחו כשהפריעו להם, ועל שלל הזהב שמצאו. "הבאנו הכל למפקדה כאן. שיפרו לנו את הציון הכללי" אחד החברים של צ'אד ששמו בארני, משוויץ. אתה מבין שהחיילים מדורגים ומועלים בדרגות על ידי ציונים לשבח. כמה שיותר יותר טוב. לידכם מתהלכות [/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#0000cd][IMG]http://up416.siz.co.il/up1/idgnyitzjzol.png[/IMG][IMG]http://up416.siz.co.il/up1/idgnyitzjzol.png[/IMG][IMG]http://up416.siz.co.il/up1/idgnyitzjzol.png[/IMG]שלוש חיילות, צ'אד שורק להן, והן מרימות את ידיהן ושולחות נשיקה באוויר. "אח..על זה אני מדבר! סיפרתי לך שאני רוצה ללכת אליה אחרי זה לחדר? כלומר. קבעתי איתה לאימון במרכז האימונים. אני שוקל להמשיך אותו בחדר שלה.." צ'אד אומר בקול מלגלג. לפתע אתה מבחין שממול לבמה, עומד מקרן, וליד המקרן עומד בחור מבוגר מאוד המזכיר לך את אותו הכוהן מהמכון של לנורה, אותו עצרת בעזרתו של ליליפאפ מטקס הקרבת קורבנות [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/152.gif[/IMG]הכוהן לוקח מיקרופון ומתחיל לדבר. "שלום. לצדיקי המשמר שלנו. הטובים שבטובים". הכוהן מתחיל, וזוכה למחיאות כפיים. "אני, פרנסיקוס ה-4 מצר על כך שחברי,פרנסיקוס ה-3 נמצא עדיין במעצר על כך שלא סיים את טקס הקרבת הקורבנות אז במכון הנורמל, סמל שיעבוד הפוקימונים הגדול ביותר במחוז שלנו. אך אל תדאגו! נשחרר אותו בקרוב..אנחנו עובדים על זה" פרנסיקוס זוכה למחיאות כפיים וקריאות עידוד מכל האולם, האוזניים שלך הופכות לחירשות, צ'אד לידך צועק כמו מטורף. "אני רוצה להקרין לכם סרטון קצרצר, של אחת מהקורבנות האהובות עליי שהייתה אמורה לשלם את המחיר..אך כנראה שרצה הגורל ושיחררו אותה. אנחנו עוד נמצא אותה! בהבטחה. אנחנו מחפשים אותה כעת.." פרנסיקוס חודל מלדבר והאורות כבים. המקרן מופעל וכולכם צופים בסרט. ההתחלה חשוכה, היא מתרחשת בחדר קטן הנראה כצינוק, דמות כלשהיא קשורה מהידיים בשלשלאות ברזל לתקרה, לאט לאט האור מתבהר. הפרצוף של הדמות מתרומם והלב שלך יורד לתחתונים. פרצופה הבלונדיני היפה של ליסה הלני מופיע במסך. כשדמעות מכסות את כל פניה האדמומיות. "מי האל שלך?" קול מבוגר שואל אותה. "אני לא יודעת..בבקשה תשחרר אותי-" בום. סטירה חזקה פוגעת בלחייה, "מי האל שלך?! מה אמרנו לך על רשיראם וזקרום? האם את מתעלמת מן הפרטים הקטנים?! תתביישי!" הקול צועק עליה ומחטיף לה עוד סטירה בפרצוף. קהל הצופים משתגע משמחה ומעודד את הנעשה בסרטון, אתה מכווץ את אגרופך כל כך חזק שאתה עוד שניה קורע את הכפפה השחורה שלך. לפתע..קולה הרך אך השברירי כל כך של ליסה נשמע לראשונה. "בבקשה..אני מתחנ..נת.. אפשר לראות את הפוקימונים שלי?" רק לדקה" אתה לא עומד בפני קולה העצוב של ליסה, והלב שלך פשוט מתחיל לבכות מבפנים. עכשיו אתה מבין על אילו עינויים היא דיברה כשתחקרת אותה. "את לא תראי את הפוקימונים שלך לעולם..הם ישוחררו. הם שונאים אותך!" הקול צועק שוב וליסה מתחילה לבכות. "זה לא נכון! אני אוהבת אותם. בכל גופי!". "את צריכה לאהוב את האל שלך בכל גופך! חוטאת! כופרת!" הקול גובר על קולה של ליסה שנשבר בבבת אחת, סוטר לה עוד פעם כשקולה הבוכה מסיים את הסרטון. האורות חוזרים, הקהל חוזר להריע, ואתה מרגיש שמשהו בתוכך מת עכשיו. "אז..כמו שאמרתי.. אנחנו במאמצים למצוא את ליסה שוב. אנחנו רוצים שתשלם על החטאים שלה כמה שיותר מהר" פרנסיקוס אומר ולפתע זוג חיילים מושכים בשלשלאות איש מבוגר שמופל על הקרקע [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/050.gif[/IMG]"החוטא הזה. הארור הזה! עזר למנהיג המכון בארג' המתועב מן העיר סטריישן להתגבר על מתקפה שלנו..ואנחנו אמרנו לא עוד! הבאנו אותו...וכמו שאני מבטיח לכם שנביא את ליסה בחזרה. גם נביא את בארג' לצדק. ונחסל סופית את המתרומם עם השיער החום הגולש" פרנסיקוס אומר ולפתע שוט מופיע בידו. הוא מתחיל להצליף בבן אדם, שצורח מכאבים, נראה שהתעללו בו לפני, הוא לא מתגונן, רק משתטח על הקרקע, סובל מהשוט. "מתנדבים? הבאנו לכם אטרקציה משובחת." פרנסיקוס אומר ומספר אנשים מיד קמים ומתחילים להצליף בבן אדם, צוחקים עד השמיים, האחרים משקשקים בכוסותיהם ומריעים להם. אתה מביט בשעון, השעה כבר שתיים עשרה..אמרת לניקולס שתפגוש אותו בעוד כעשר דקות, אסור שתאחר. מצד אחד אם תקום עכשיו יחשבו שאתה מתנדב להצליף בבחור, ותיאלץ להתעלל בבחור הטוב. מצד שני, אסור לך לאחר לניקולס. מה תעשה[/COLOR]
-
[QUOTE=Jan Luigi;1502277][FONT=tahoma][U][B]
[COLOR=#ff0066]מקס:[/COLOR][/B][/U][COLOR=#ff0066][B]
חחח מה אתה מסביר לבאלבזור מה אתה תופס פוקימון. כאילו אכפת לו... עוד חבר, ועוד מסוג עשב כמוהו. חחחחחחח הרגת אותי! "באלבזור נעלב עלייך רצח, מפליץ לך בפנים והולך!" חחחחחחחחחחחחח
המתקפות בסוגריים הן עם היפר קישור, הן לחיצות ושולחות אותך לתמונת המחשה... רעיון של ניב.[/B]
~~~~~~~~~
"וואוו... אילו פוקימונים יש כאן!" אתה ממש מתמוגג מהמראה המיוחד ומשחרר החוצה את באלבזור ופיקאצ'ו גם יחד. פיקאצ'ו לפקודתך קורא תיגר על פירו ומנהל עימו קרב. הוא מפתיע את הציפור הגדולה במתקפת הלם חשמלי שתופסת את פירו לא מוכן ומהממת אותו בעצמה! מתקפה שמאוד משפיעה עליו, כשאז פירו מתעצבן נורא ויורד למטה ותקוף בחבטות זעם, פיאקצ'ו מחוייך וכבר יודע מה לעשות. הוא מביט בוא בחיוך בטוח כשלפתע ממנו יוצאים עוד שני מעגלי כפילים כאלה שמתרוצצים סביב בקפיצות ומתחמקים, פירו מגביר את הקצב חובט עם תופריו, מקורו וכנפיו החזקות ומעלים כמה ומאוד מתעצבן מכך שלא פוגע באמיתי. בצווחה גדולה הוא עולה מעלה ומשתמש במתקפת רוח רעה ([/COLOR][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Fantina_Drifblim_Ominous_Wind_2.png"][COLOR=#6699cc]Ominous wind[/COLOR][/URL][COLOR=#ff0066]) ומשב רוח סגול אפור כזה יוצא מניפוף כנפיו הגדולות והפרוותיות. ומעיף את כל הפיקאצ'ואים על הרצפה על גזעי עץ ושיחי קוצים ומעלים אותם בזה אחר זה כשפיקאצ'ו מנסה כמה שניות לאחוז בדשא בציפרניו הקטנות שניי ליפני שמתרומם מעלה מן הרוח ומוטח על עץ שהיה מאחוריו, הוא קם ומנער את ראשו כשלפתע פירו מתחיל לרקוד מין ריקוד משונה ומפזר שלל נוצות בצבאי כסף שמתעופפות כמו סופה אל פיקאצ'ו ([/COLOR][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Chester_Fletchling_Feather_Dance.png"][COLOR=#6699cc]Feather Dance[/COLOR][/URL][COLOR=#ff0066]).
בנתיים אתה מתלבט מה לעשות עם באלבזור, אין לך מושג איך יקבל זאת אז אתה חושב מעט ומחליט לשלוח אותו להכיר את האודיש שעליו כיוונת. הוא יוצא בחביבות ובא אליכם מאחור. אומר שלום בכולו הגרוני והמתוק "באבבבס'וורר!" והן לפתע נבהלות נורא!!! וקופצות רוטטות בבהלה ומסתובבות עליו, מתחילים לצעוק עליו בגסות שהוא הבהיל אותן מאוד ושהוא חוצפן, באלבזור מפיל פניו וממלמל בעצבות כשהוא מביט בך מצוברח. השלושה הללו חברות טובות כנראה כבר המון זמן והן סנוביות נורא.
מה תעשה?
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
חחחח בקשר לבלבזור. אל תפתח אותו מהר. כאילו לא גם עוד הרבה זמן אבל אתה יודע לא בזמן הקרוב מאוד. וזה בסדר שבלבזור ופיקאצ'ו יהיו על פוקימון אחד, זה אפשרי במשחק שלי אז לכן זה מותר! חחחח מה נהמה עושה? חח
"פוקימון חזק מאוד...בדיוק מה שאנחנו צריכים!" אומר בהתלהבות אפילו יותר גדולה מהפירו הגדול, אזכר בסיפורי ילדות, אוכל אפילו לעוף עליו! שמעתי על מלא פירויים שהטיסו את המאמנים שלהם על גבם. זה יהיה מגניב. "בלבזור תעזור לפיקאצ'ו!" אומר ואחשוב על מהלך מנצח. "אוקיי. פיקאצ'ו תשתכפל וכולכם תשתמשו בהלם חשמלי על פירו! תחשמלו אותו בחוזקה! אם הוא ינסה להעיף אתכם שוב בעזרת הרוח, תחזיק מעמד! בלבזור במידה והוא מגיע לתקוף את פיקאצ'ו פיזית או מרחוק, תזוז הצידה מחוץ לטווח ותירה עליו עלי תער נגועים בנבגי הלם ביחד!" אומר להם ועכשיו אורה להם על המהלך האחרון. "אוקיי. קדימה! לאחר שהתשתם אותו-פיקאצ'ו אני צריך שתיתן את כל כולך! בלבזור תוודא שפירו קרוב מספיק, וברגע הנכון תאחוז בפיקאצ'ו בעזרת גפניך ותעיף אותו פירו במהירות, פירו לא יבין מאיפה זה יגיע לו כשתתקוף אותו בהלם חשמלי מטווח אפס!!!" אורה לשניהם, אסמוך עליהם שיתנו את המקסימום, בחרתי בהלם חשמלי ולא בניצוץ בגלל שריקוד הנוצות של פירו החליש את ההתקפה הפיזית של פיקאצ'ו, והלם חשמלי יהיה עדיף.
-
[QUOTE=Sharpedo;1502265][COLOR=#A52A2A][B]
פטריק-
חחחח בסדר אלב מיסמאגיוס יודעת עוד מתקפות חוץ מרוח, ואייפום יודעת רק ציפורן צל..[/B]
אייפום קופצת לכיוון הזירה מוכנה ומזומנה לקרב ארוך ולא קל. אתה מבחין עד כמה היא חזקה מהיום בו תפסת אותה, היא משתפרת מאוד. "תסתכלי טוב טוב על המיסמאגיוס הזה. הוא היריב שלך לקרב הזה. עכשיו, השתמשי בטפור צל עליו! אל תאבדי אותו, יש סיכוי שהוא ינסה להשלות אותך עקב החשיכה שכאן. הישארי ממוקדת עליו! צמצמי את עיניך כדי לראות יותר טוב אם זה מה שעוזר לך!" אתה מסביר לאייפום את המצב והיא מהנהנת בהסכמה. אייפום שועטת לכיוונה של מיסמאגיוס כשאגרוף הזנב שלה מוקף באנרגיה שחורה בצורת ציפורניים, היא קופצת לכיוון מיסמאגיוס. "צוות כפול" פנטינה קוראת ומיסמאגיוס משתכפלת. אייפום מוקפת בשכפולים כשהיא איננה יודעת מיהי המיסמאגיוס האמיתית. "מיסמאגיוס מכת ברק" פנטינה מוסיפה והשכפולים מחשמלים את אייפום בחוזקה. מפילים אותה לקרקע. אייפום מביטה סביב, מנסה להיות ממוקדת, כשלפתע היא מבחינה בתנודה לא נכונה של מימסאגיוס האמיתית, טוענת ציפורן צל נוספת ושורטת אותה בעוצמה כשהיא מועפת אחורנית. "לא רע בכלל..מיסמאגיוס קדימה כוח נסתר!" פנטינה פוקדת על מיסמאגיוס שטוענת את המתקפה הבאה שלה. מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
רק שאיפום יותר מגניבה ממיסמאגיוס
ועדיין לא ענית לי בכמה פוקימונים אני יכול להשתמש
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יפה מאוד איפום" אומר. "איפום, תתכונני! תשתמשי בצוות כפול ואז בטופר צל! תשתמשי קודם בזנב שלך כדי לקפוץ לאוויר ולהתחמק מהכוח הנסתר! אני סומך עליך, אני יודע שאת יכולה! מהר, מכל הכיוונים בכוח!" אומר. אסרוק את הזירה בפרוטרוט בינתיים - אנסה ללמוד ולהבין כל פרט קטן בה שעלול לעזור לי. 'מיסמאגיוס הזאת קשוחה. יש לה מתקפות לא רעות. הדבר הכי חשוב אבל הוא שאיפום זריזה ומהירה, ושאני יודע שהיא יכולה להתחמק מהמתקפו שלה ולהספיק לתקוף במהירות' אחשוב.
-
[QUOTE=Sharpedo;1502279][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
אוקיי קודם כל שתבין- אין זונות! חחח כשהוא אמר בחורות הוא סתם התכוון לחיילות מצוות פלזמה שהוא מחבב, כמו בצבא שמסתכלים על חיילות יפות-סמים, יש מדי פעם, כמו בצבא, תמיד יש את החייל הלא ממושמע הזה שמפר פקודות, זה שהם חלק מצבא גדול לא אומר שאין כאלו שעושים מה שבא להם, ואתה מבין שאתה לקחת זהות של חייל בעייתי, וסאדיסט ברמות יותר מאשר שאר החיילים. זה באמת מקום מאובטח, בגלל זה הוא החביא לך את השקית של הסמים, כדי שאף אחד לא יראה. שאר המקום באמת מאובטח והמקום עצמו רציני. וניקולס לא לידך. הוא אמר לך לפגוש אותו בשתיים עשרה ועשרה בחדר של השבויים שאראה לך. אחרי שתצא משם אתה תבין למה קיבלת חייל כזה.[/B]
אתה מנסה מהר לעבד את מה שאתה שג'סלי היה עושה. אתה לא מכיר אותו, אך ממה שאתה שומע, מכך שהיה לוקח סמים ומסתובב עם אנשים שאינם ממושמעים, אתה מבין שאין מדובר בחייל המסודר ביותר, או הממושמע ביותר. כנראה ניקולס בחר אותו בכוונה, שבמידה ותעשה טעויות יוכלו להאשים את האופי הבעייתי של אותו חייל. חייל מגעיל במלוא מובן המילה. [/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]"סתם אחיייי עזוב, כואב לי הראש מהבוקר, מרגיש פיצוצים במוח. וסתם הייתה משעממת אחי אין כלוםםםם" אתה עונה לו, מופתע מהקול החדש שיש לך. החייל מתחיל לצחוק. "תחביא את השקית..אתה רוצה ששוב ישפטו אותנו? עוד ישלחו אותנו להיות בעוד אחד מהמסעות קורבן של אחד הכוהנים האלו..עד שקיבלנו את הקידום להיות במתקן הזה, אסור לאבד אותו!" חברך החייל מסביר לך, אתה מבחין בתג חולצתו, שם המשפחה לא נקלט לך אך אתה מבין ששמו צ'אד. "מה אחי מה עשית עכשיו?! ספר מה הולך?" אתה שואל ומנסה להישמע מציאותי ככל שניתן, צ'אד מסדר את כפפותיו ומוציא סכין גדולה מהאפוד הפנימי שבתוך חולצתו. "אל תשאל..שמו אותי לשמור על השבויים. זה היה נוראי. כולם מעולפים, חוץ מאיזו אחת שהתחילה לצעוק עליי ולבכות..בחורה עם שיער ארוך, דווקא חמודה...אתה מכיר אותי. אם היו נותנים לי? היא הייתה שותקת" צ'אד מתחיל לצחוק ותוקע בך מרפק. אתה והוא מתחילים לצחוק. כשבתוך תוכך אתה נגעל ובא לך להקיא. במיוחד מכיוון שאתה מדמיין שאותה הבחורה היא לולה. הצפיפות מתחילה להיות יותר ויותר גדולה, עד שאתה נמצא בגוש של כ-200 אנשים שרק מחכים להיכנס לחדר אוכל. רובם עומדים בשקט מופתי, אך אתה שומע מספר מוקדים בהם צועקים אחד על השני פקודות מוזרות וקודים שרק צוות פלזמה יכול להבין. "שלחו לך את התוכנית לארוחה היום?" צ'אד שואל אותך לפתע, אתה לא כל כך יודע מה להגיב, ואתה עונה שפרח מזיכרונך. "אויי אתה. עישנת משהו לפני השמירה נכון? מסטול שכמוך" צ'אד צוחק שוב, הצחוק שלו מעורר בך סלידה גמורה מהבחור. אבל אתה חייב להיות לידו. אתם מתקדמים בתור לחדר אוכל, כשסורק מיוחד סורק את השבב שעל הבגדים שלכם, "ג'סלי. ברוך הבא. חייל החופש של צוות פלזמה" קול רובוטי אומר. אתה וצ'אד נכנסים וצופים בחדר אוכל ענקי, ומאובזר, המון אנשים עומדים בתור לקבל אוכל, נושאים מגשים, צלחות וסכום בידיהם. אתה לא מבזבז זמן ולוקח לעצמיך מגש וצלחת עם צלי בשר ואורז לבן. מעט ירקות חתוכים בצד, אתה מתיישב ליד החברים של צ'אד שמוזג לך בירה שחורה בכוס שקופה וגדולה מזכוכית. אתה מבחין שבאמצע חדר האוכל עומדת במה גדולה, כנראה לנאומים. אתם אוכלים כרבע שעה, בהם החברים של צ'אד מספרים לצ'אד על המשימה שלהם בעיר מיסטרלטון, על שלושה אנשים שרצחו כשהפריעו להם, ועל שלל הזהב שמצאו. "הבאנו הכל למפקדה כאן. שיפרו לנו את הציון הכללי" אחד החברים של צ'אד ששמו בארני, משוויץ. אתה מבין שהחיילים מדורגים ומועלים בדרגות על ידי ציונים לשבח. כמה שיותר יותר טוב. לידכם מתהלכות
[/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#333399][IMG]http://up416.siz.co.il/up1/idgnyitzjzol.png[/IMG][IMG]http://up416.siz.co.il/up1/idgnyitzjzol.png[/IMG][IMG]http://up416.siz.co.il/up1/idgnyitzjzol.png[/IMG]שלוש חיילות, צ'אד שורק להן, והן מרימות את ידיהן ושולחות נשיקה באוויר. "אח..על זה אני מדבר! סיפרתי לך שאני רוצה ללכת אליה אחרי זה לחדר? כלומר. קבעתי איתה לאימון במרכז האימונים. אני שוקל להמשיך אותו בחדר שלה.." צ'אד אומר בקול מלגלג. לפתע אתה מבחין שממול לבמה, עומד מקרן, וליד המקרן עומד בחור מבוגר מאוד המזכיר לך את אותו הכוהן מהמכון של לנורה, אותו עצרת בעזרתו של ליליפאפ מטקס הקרבת קורבנות [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/152.gif[/IMG]הכוהן לוקח מיקרופון ומתחיל לדבר. "שלום. לצדיקי המשמר שלנו. הטובים שבטובים". הכוהן מתחיל, וזוכה למחיאות כפיים. "אני, פרנסיקוס ה-4 מצר על כך שחברי,פרנסיקוס ה-3 נמצא עדיין במעצר על כך שלא סיים את טקס הקרבת הקורבנות אז במכון הנורמל, סמל שיעבוד הפוקימונים הגדול ביותר במחוז שלנו. אך אל תדאגו! נשחרר אותו בקרוב..אנחנו עובדים על זה" פרנסיקוס זוכה למחיאות כפיים וקריאות עידוד מכל האולם, האוזניים שלך הופכות לחירשות, צ'אד לידך צועק כמו מטורף. "אני רוצה להקרין לכם סרטון קצרצר, של אחת מהקורבנות האהובות עליי שהייתה אמורה לשלם את המחיר..אך כנראה שרצה הגורל ושיחררו אותה. אנחנו עוד נמצא אותה! בהבטחה. אנחנו מחפשים אותה כעת.." פרנסיקוס חודל מלדבר והאורות כבים. המקרן מופעל וכולכם צופים בסרט. ההתחלה חשוכה, היא מתרחשת בחדר קטן הנראה כצינוק, דמות כלשהיא קשורה מהידיים בשלשלאות ברזל לתקרה, לאט לאט האור מתבהר. הפרצוף של הדמות מתרומם והלב שלך יורד לתחתונים. פרצופה הבלונדיני היפה של ליסה הלני מופיע במסך. כשדמעות מכסות את כל פניה האדמומיות. "מי האל שלך?" קול מבוגר שואל אותה. "אני לא יודעת..בבקשה תשחרר אותי-" בום. סטירה חזקה פוגעת בלחייה, "מי האל שלך?! מה אמרנו לך על רשיראם וזקרום? האם את מתעלמת מן הפרטים הקטנים?! תתביישי!" הקול צועק עליה ומחטיף לה עוד סטירה בפרצוף. קהל הצופים משתגע משמחה ומעודד את הנעשה בסרטון, אתה מכווץ את אגרופך כל כך חזק שאתה עוד שניה קורע את הכפפה השחורה שלך. לפתע..קולה הרך אך השברירי כל כך של ליסה נשמע לראשונה. "בבקשה..אני מתחנ..נת.. אפשר לראות את הפוקימונים שלי?" רק לדקה" אתה לא עומד בפני קולה העצוב של ליסה, והלב שלך פשוט מתחיל לבכות מבפנים. עכשיו אתה מבין על אילו עינויים היא דיברה כשתחקרת אותה. "את לא תראי את הפוקימונים שלך לעולם..הם ישוחררו. הם שונאים אותך!" הקול צועק שוב וליסה מתחילה לבכות. "זה לא נכון! אני אוהבת אותם. בכל גופי!". "את צריכה לאהוב את האל שלך בכל גופך! חוטאת! כופרת!" הקול גובר על קולה של ליסה שנשבר בבבת אחת, סוטר לה עוד פעם כשקולה הבוכה מסיים את הסרטון. האורות חוזרים, הקהל חוזר להריע, ואתה מרגיש שמשהו בתוכך מת עכשיו. "אז..כמו שאמרתי.. אנחנו במאמצים למצוא את ליסה שוב. אנחנו רוצים שתשלם על החטאים שלה כמה שיותר מהר" פרנסיקוס אומר ולפתע זוג חיילים מושכים בשלשלאות איש מבוגר שמופל על הקרקע [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/050.gif[/IMG]"החוטא הזה. הארור הזה! עזר למנהיג המכון בארג' המתועב מן העיר סטריישן להתגבר על מתקפה שלנו..ואנחנו אמרנו לא עוד! הבאנו אותו...וכמו שאני מבטיח לכם שנביא את ליסה בחזרה. גם נביא את בארג' לצדק. ונחסל סופית את המתרומם עם השיער החום הגולש" פרנסיקוס אומר ולפתע שוט מופיע בידו. הוא מתחיל להצליף בבן אדם, שצורח מכאבים, נראה שהתעללו בו לפני, הוא לא מתגונן, רק משתטח על הקרקע, סובל מהשוט. "מתנדבים? הבאנו לכם אטרקציה משובחת." פרנסיקוס אומר ומספר אנשים מיד קמים ומתחילים להצליף בבן אדם, צוחקים עד השמיים, האחרים משקשקים בכוסותיהם ומריעים להם. אתה מביט בשעון, השעה כבר שתיים עשרה..אמרת לניקולס שתפגוש אותו בעוד כעשר דקות, אסור שתאחר. מצד אחד אם תקום עכשיו יחשבו שאתה מתנדב להצליף בבחור, ותיאלץ להתעלל בבחור הטוב. מצד שני, אסור לך לאחר לניקולס.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]כתבתי בעדכון הזה דברים אינטימיים, תבין שאני לא רואה את הדמות שלי כנגעלת מהדברים האלה. כל הרקע שלי בנוי על זה שמיוחדות שלי הוא שהמוח הוא מאוד מפותח וההבנה שלי לגביי העולם והזיכרון שלי מוגברים משל אדם רגיל, זה למה אבחנו אותי כל חיי. בקיצור אני לא נגעל מהדברים האלה (הדמות כאילו) עושים כי עושים, סוכן עד הסוף!
~~~~~~~
אחשוב מעט מה לעשות מצד אחד זה להכות בחור כף מפשע. שלא עשה דבר ואני לא רוצה להיות אחד כמותם. מצד שני, זמן הוא קודש במשימה הזאת, איחור יכול להיות אסון עבורי. ועבור ניקולס...
אשים ידי האחת על המכנס אצמיד את הברך לתחתית השולחן ארשום בפנקס 'העזרה בדרך, ספוג אתזה ותיהיה חזק' אקרע את הדף ואחזיר במהירות ואלגנטיות הכל לכיס. אקפיד להסתכל על הצלחת שלי ולאכול עם היד השנייה. (נמלטים סטייל:D). אקום בנשימה עמוקה ובנינוחות ואומר "צ'אד, בארני, יש סיבה שאנחנו עומדים פה? בוא נרביץ קצת לאפס הזה!" אומר להם בחצי חיוך מתחת למסיכה הזאת" ואז אלך איתם כשאני מוביל לשם. אכנס מתוך האנשים ואפנה בכוחניות את הסובבים אותי, להפגין קצת נוכחות ואומר "זוזו לנו מהדרך, נראה להם מזה להכות" ואתכסה בתמיכה מצד צ'אד ובארני שילוו אותי. תחילה אתן להם להכות אותו כרצונם ואז אכה אותו מעט בעצמי אחנוק אותו מעט ואתן לו כמה אגרופים, אצמד אליו כשאני מרביץ לו אסתיר את ידי מהכלל. ואביט לו בעיניים כמה שניות היטב וכדי שיבין שדחפתי לו משהו לגומי של תחתוניו את הפתק ואמצמץ בעיניים טובות ואקווה שיבין מזה משהו. ואז אקום מיד כאילו לא קרה דבר. אכה את בגדי כדי לנקות אותו ואצחק "חחחח אוףףף סתם גרם לי להזיע הטמבל הזה. בואו לשירותים רגע..." ואקח אותם איתי אחפש עם העיניים את המזדרון שאליו צריך ללכת.
בשירותים איך שניכנס אביט שאין כאן אנשים ואעלף את שניהם במכות זריזות, אגרור אותם לתא. שם אשבור לשניהם את המפרקות, כך שבעצם אחסל אותם מבלי שירד דם. אנעל את התא מבפנים ואדלג למעלה לתא ליד (כמו שעשו עם תאיר ראדה ז"ל), ממנו אצא ברוגע אדביק על הדלת פתק נוסף שאקרע מתוך היומן שעליו רשום 'לא תקין' ואדביק על התא בוא הם נמצאים. מה שיתן לפחות יממה עד שישימו לב... אצא מהשירותים ואעלם אל החדר בו קבעתי עם ניקולס בסולדיות ובחשאיות.
[COLOR=#ff0066]
[B][U]מקס:
[/U]1. מי תכנן לפתח לך אותו עכשיו? ובסדר כן, משחק שלך... כמה שאתה רוצה על כמה שאתה רוצה.
2. לעוף על פירו? נראלי אתה מתבלבל עם פידג'יוט. בדוק בבולבפדיה פירו 1.20 (גובה של ילד בכיתה ב') ושוקל 36 קילו. איך תעוף עליו?!?
3. צוות כפול לא יוצר מלא פיקאצ'ו, אלה סתם כפילים שנועדו לבלבל עם הפועולת או המתקפות שלהם לא אמיתיות... זה לא נארוטו, רק האמיתי פוגע באמת ומשפיע. אחרת צוות כפול הייתה המתקפה הכי חזקה בעולם. [/B]
~~~~~~~~~~~
אתה נהנה מאוד מהקרב נגד פירו ושוב מבקש מפיקאצ'ו להשתמש בצוות כפול, שלל נוצות זוהרות כסופות מעופפות ומציקות לפוקימון שלך כתוצאה מריקוד הנוצות הוא משתמש בהלם חשמלי והם מפריעות טיפה להתקפה אך פיקאצ'ו שוב פוגע ומזיק קצת. באלבזור מצטרף לחגיגה לפקודתך ותוקף בעלי תער שמרוססים בנבג ההלם. פירו עולה עוד מעלה ומתרחק אך חלקם שורטים אותו ובנתיים לא נראה כיזה משפיע. הוא שוב משתמש ברוח רעה. באלבזור שולף את גפניו ואוחז אחת בקרקע האחת בשיח, מתקופף ועומד איתן. כשפיקאצ'ו וכפיליו שוב מתעופפים ונעלמים ושוב פיקאצ'ו מוטס לקרקע בכוח, ונגרר עליה. פירו יוצא על באלבזור ותוקף אותו עם מתקפת מקור (Pluck) מקורו זוהר באור לבן והוא דוקר את באלבזור בעצמה שוב ושוב ומעיף אותו לאחור והוא נענק מכאב... אתה מדריך אותם מה לעשות ובאלבזור מתעשט על עצמו משתמש בגפן מצליפה, אוחז בפירו מסתחרר במקום כמה פעמים ומנסה לזרוק אותו לאחר פירו מועף מעט אחורה ולא יותר וזה בדיוק מה שאתה צריך, פיקאצ'ו יוצא עם מתקפה מהירה אל באלבזור שמביט מעבר לכתפו מוכן אם גפנים שלובות כמו מקלע. פיקאצ'ו אוחז בזה ובאלבזור משגר בדיוק אל פירו שמופתע מאוד, העכברון הקטן נתלה עליו ובקריאה רמה "פייייקהה... צ'ווו!!!" מחשמל אותו כהוגן מטווח 0 ומסיים את העבודה, פירו מעולף לחלוטין!
פרץ החשמל הפחיד את הפוקימונים שראית קודם, גורם לצ'אנסי לדלג ולהתרחק וגם לאודישים לברוח בין השיחים, מאנקי כבר קיפץ משם מזמן...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE]
מאט-
"אוקיי צ׳ארמנדר להביור, הפג את עלי התער ותקוף ישירות על רוזליה! אלקטריק, קפוץ שוב על אילומיזיה במתקפה מהירה ואז ניב חשמל משולב עם ניצוץ! סוואבלו אייס אווירי על וולבט!" אתה קורא. צ'רמנדר יורה להביור עוצמתי במיוחד, ששורף את עלי התער של רוזליה והופך אותם לאפר. הלהביור עושה את דרכו לרוזליה ופוגע בה חזיתית, מעלף אותה מיד. אלקטריק מתמרן ברגליו הזריזות וקופץ על אילומיזה ותוקף אותה במתקפה מהירה, הוא איננו מרפה, אלקטריק מקיף את עצמו בחשמל ורץ לכיוונה של אילומיזה ככדור חשמלי ופוגע בה, נושך אותה תוך כדי הפגיעה. אילומיזה נפגעת מכמות חשמל גדולה מאוד, שמעלפת אותה גם. סוובלו מתעופפת ופוגעת באס אווירי בוולבט, שאיננו מתעלף. הוא רק מתעופף לכיוונה של אילומיזה, מעיר אותה ושניהם נמלטים מהמקום. מה תעשה?
[/QUOTE]
"עבודה טובה! פוקדור צא!" אני קורא בילדותיות משהו. זורק פוקדור על רוזליה ומלטף את אלקטריק בראשו. "כל הכבוד לשלותיכם. עשיתם עבודה מעולה!
אני מזדקף ומחפש מאמן שאפשר לאתגר אותו לקרב פוקימונים.
-
[COLOR=#800080][B]מאט-[/B]
[RIGHT]"עבודה טובה! פוקדור צא!" אתה צועק ושולף פוכדור וזורק אותו על רוזליה שנשאבת פנימה, כעבור כמה רגעים הפוכדור נפתח! רוזליה עומדת מבועתת ומאוד חלשה, אתה מבין שהיא לא מעוניינת להיות שייכת למאמן פוקימונים ולהילחם בקרבות, והיא נמלטת מן המקום. למרות האכזבה מכך, אתה משבח את הפוקימונים שלך, כשאתה מלטף את ראשו של אלקטריק אשר נראה נהנה מן המגע, הוא נובח מספר פעמים ומשדר סימני נאמנות גדולים אליך. ארבעתכם הולכים בסביבה ויש מספר מאמנים שמעוניינים בקרב, השאלה היא באיזה קרב אתה מעוניין? קרב יחידים, כפול או משולש? מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#006400][RIGHT]
[B]פטריק-[/B]
"יפה מאוד איפום" אתה משבח את אייפום שקופצת במיומנות ונאמנת מלפניך, מתחמקת ממכת ברק נוספת של מיסמאגיוס בהצלחה. "איפום, תתכונני! תשתמשי בצוות כפול ואז בטופר צל! תשתמשי קודם בזנב שלך כדי לקפוץ לאוויר ולהתחמק מהכוח הנסתר! אני סומך עליך, אני יודע שאת יכולה! מהר, מכל הכיוונים בכוח!" אתה פוקד על אייפום מיד. אייפום זועקת זעקת קרב ומתחילה להשתכפל במהירות, במהרה 10 אייפומים מופיעים, מיסמאגיוס משגרת את הכוח הנסתר שלה אך למזלך פוגעת באחד הכפילים. זנבה של אייפום משמש לה כמקפצה חזקה כשהיא נזרקת לאוויר על ידו, באוויר היא את אגרופה עוטף בשנית אנרגיה שחורה וציפורניים חתוליות, כשהיא והשכפולים שלה פוגעים במימסאגיוס שמתקשה להתגבר על המהלומות שהיא חוטפת. מיסמאגיוס חוטפת נזק רציני, אך פנטינה מחייכת, נראה שזה כלל לא מלחיץ אותה. "מיסמאגיוס! על חושי. את יודעת מה לעשות" פנטינה פורשת את ידיה כשעיניה האפלות של מיסמאגיוס מתחילות לזהור בכחול. בשניה שזה קורה כלל השכפולים כולל אייפום האמיתית מתחילים לרחף באוויר, אתה חושש ממה שקורה, כשפתאום מיסמאגיוס מטיחה את כולם בקרקע, מעלימה את כל השכפולים כשרק אייפום האמיתית נשארת, מוטחת פעם אחר פעם בקרקע, מיסמאגיוס זורקת אותה לאוויר ומשתמשת במכת ברק, מצליחה להתחמק מן המכה, אך היא עומדת במאמץ רב, מתנשמת מעט בכבדות. גם מיסמאגיוס לא נראית בכושר שיא. אתה סוקר את הזירה. כעיקרון הזירה היא זירת קרב רגילה, כשאמצע הזירה הוא בלי שום אלמנט סביבתי, אתה שם לב שנרות שעווה מרחפים מסביב לזירה, אורם חזק אך הוא מתמעט כל כמה זמן, ולאחר מכן הוא שוב בוהק. אתה מבין שזה פועל על פי זמן. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-
אוקיי אתה לא נגעל, אבל שום מילה על הסרטון המזוויע שראית של ליסה?! או על בארג'? יא חסר רגשות! ולא ראיתי נמלטים חח והיומן שלך לא עליך, הוא בתיק במרכז הפוקימונים[/B]
אתה שוקל בראשך מה לעשות, מצד אחד אם תקום, תיאלץ להזיק לבן אדם המסכן, אך כמו שאתה יודע, הזמן הוא מה שקובע אם הוא ושאר השבויים ישוחררו, ולכן אתה נאלץ לעקוב אחרי הנסיבות של המציאות שאתה נמצא בה. אתה מחפש בכיסי האפוד של ג'סלי, ומוצא בו פנקס ועט שחור, אתה מדפדף בפנקס ובין ציורים מגונים של בחורות ועד לתרשימים של השיעורים בצוות פלזמה, אתה מוצא את הפנקס שימושי ומחליט לשמור אותו. אתה קורע ממנו דף ריק וכותב בעט בכתב יד ברור וקריא, שיהיה חזק והעזרה ממהרת לבוא. אתה תוחב את הפתק לכיס ומביט בצ'אד ובארני, שנראים משועשעים ולוגמים בירה שחורה מהכוס שלהם בהנאה כשהם צופים במעשי הסאדיזם הנוראיים המתבצעיים בשבוי המסכן. "צ'אד, בארני, יש סיבה שאנחנו עומדים פה? בוא נרביץ קצת לאפס הזה!" אתה קורא ומלהיב את השולחן שלך, צ'אד טופח לך על השכם כשכולכם קמים לכיוון השוט המצליפה, צ'אד ובארני מצליפים בבן אדם שצורח מכאבים, אתה מבחין שגופו שמבעד לחולצתו הוא כבר נהיה כולו אדום, לא מסוגל להגן על עצמו. תורך מגיע. יש לך פרפרים בבטן, כולם מסתכלים עליך. אולם שלם של אנשים מרושעים. אתה תופס באחיזה טובה בשוט ומתחיל להצליף בבן אדם בחוזקה, הבן אדם ממשיך לזעוק ודמעות יורדות מעיניו..לאחר מכן אתה עוזב את השוט ומתחיל לחנוק אותו, מגזים אפילו עם אגרופים "כןןן זה הג'סלי שאני אוהב!" צ'אד מריע לך בצחוק כשאתה עוצר ומביט לשבוי בעיניו. העיניים הדומעות של השבוי מביטות בך במבט שכולו רחמים. אתה שולף את הפתק במהירות בלי שאף אחד יראה, ומכניס אותו לגומי של התחתונים של השבוי. אתה מפסיק והשבוי מתעלף. "תחזירו אותו לכל האחרים! בושה.." פרנסיקוס מורה לצמד חיילים שלוקחים את השבוי ושופכים עליו מים, מעוררים אותו מיד, הם לא משקיעים בו במיוחד מכיוון שהם פשוט ממשיכים לגרור אותו ויוצאים מחדר האוכל. אתה מציע לצ'אד ובארני לצאת לשירותים, להירגע קצת כשבראש שלך אתה פשוט רוצה להרוג את שני האנשים הנוראיים האלו, שלושתכם ניגשים ליציאה מחדר האוכל, ששמה עומדים שני חיילים של צוות פלזמה חזקים וחסונים במיוחד. "לאן זה?" אחד מהם שואל בגסות. אתה משיב לשירותים והחייל מנענע את ראשו. "לא ולא. אסור לצאת מכאן עד שההרצאה מסתיימת. תשב אם אתה לא רוצה שנושיב אותך בדרך הקשה" החייל אומר בקול קשוח ומרושע, אתה מבין שמכאן לא תוכל לצאת. פרנסיקוס החל כרגע לדבר על ההיסטוריה של צוות פלזמה, דבר שמשעמם אותך כי שמעת את אותו דבר בדיוק מהשיעורים שלך עם ניקולס. אתה לא יודע מה לעשות, כשלפתע ניגש לכניסה בחור בלונדיני עם משקפיים, שכשהוא עומד לידך שני החיילים הגסים נעמדים בזקיפות ומצדיעים לו [/RIGHT]
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/148.gif[/IMG]"פרופסור קולורס" החייל השני אומר, "משוחררים" הפרופסור משיב, אתה מזהה את הקול, זהו אותו הקול הרך והמסתורי ששמעת לפני שנכנסת לבונקר הזה, קולורס הוא זה שדיבר עם חבורת הפושעים שהעבירו אליהם את השבויים ממרכז הפוקימונים. "אני מעוניין לקחת מכאן את ג'סלי לשיחה בנושא קידום. תתנו לנו לעבור" קולורס תוקע בעיניו מבט חד בשני החיילים שגמגומים עזים יוצאים מפיהם. "כן..בטח אדוני. בבקשה" אומר החייל ונותן לשניכם לעבור, אתה מגניב מבט לצ'אד ובארני, שנותנים לך אגרוף חברי בכתפך, "בהצלחה תותח. מגיע לך" צ'אד לוחש לך כשהוא ובארני חוזרים לשבת ואילו אתה יוצא החוצה עם הפרופסור. "ג'סלי נערי..הכל בסדר?" קולורס שואל בנינוחות, פס קולו משדר שלווה ורוגע, בנוסף ללחץ. שניכם הולכים לכיוון המעלית, אתה מתמלא באושר כי זה בדיוק לאן שניקולס אמור לפגוש אותך. "רציתי לציין שקיבלתי את הבקשה ממפקד הגדוד שלך, עקבתי אחרי הפעילויות שלך בבזיזות האחרונות, ואני חייב להגיד שאני מאוד מרוצה. אבני האיזמרגד שנתת לי שימשו בצורה פנטסטית את הניסוי שאני מכין..הניסוי הזה גדל. הוא אוכל היטב." קולורס מפרט לך בפרטי פרטים, ואתה קשוב לו. מרוכז במה שהוא אומר. "רק מספר אנשים מצומצמים לוקחים חלק בניסוי הזה. ואני מעוניין לקדם אותך להיות העוזר האישי שלי. לכן אני אקח אותך לאחד החדרים השמורים ביותר במתקן שלנו" הפרופסור אומר, ומוביל אותך לתוך המעלית. המעלית חורקת ומתחילה לרדת למטה. הכל מתחיל להתקטן כשהקומה יורדת עוד ועוד למטה. הדלת נפתחת וכל מה שאתה רואה הוא מסדרון רחב וריק לחלוטין. שניכם יוצאים ורק שתי דלתות עומדות מולך, האחת של השבויים, לידו עומד חייל פלזמה, שעל פי מבט עיניו אתה מגלה שזהו ניקולס! אתה עומד ממש מולו, ניקולס אינו מסתכל עליך, הוא עומד כמו עמוד בטון, אינו זז, כנראה תפקיד החייל שהרג הוא לשמור על הדלת כעת. אתה נעצר ליד ניקולס כשהפרופסור מוציא צרור מפתחות, ומביט בך בפרצוף לא מבין, כועס, אפילו נעלב מעט.."ג'סלי, אני יודע שיש לך בעיות ריכוז. אבל כרגע הרעפתי עליך לא מעט מחמאות. ואתה מעיז לעמוד עם הגב אליי? האם אתה רוצה שאשלח אותך לצינוק ברגע הזה ומילים כמו קידום יישכחו וייקברו?" הפרופסור שואל ברצינות, אתה יודע שאתה צריך לעמוד ליד ניקולס עכשיו אך הפרופסור לוחץ עליך..אתה מבין שהוא טיפוס שפשוט אסור לעצבן אותו. מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=Jan Luigi;1502289][COLOR=#ff0066]
[B][U]מקס:
[/U]1. מי תכנן לפתח לך אותו עכשיו? ובסדר כן, משחק שלך... כמה שאתה רוצה על כמה שאתה רוצה.
2. לעוף על פירו? נראלי אתה מתבלבל עם פידג'יוט. בדוק בבולבפדיה פירו 1.20 (גובה של ילד בכיתה ב') ושוקל 36 קילו. איך תעוף עליו?!?
3. צוות כפול לא יוצר מלא פיקאצ'ו, אלה סתם כפילים שנועדו לבלבל עם הפועולת או המתקפות שלהם לא אמיתיות... זה לא נארוטו, רק האמיתי פוגע באמת ומשפיע. אחרת צוות כפול הייתה המתקפה הכי חזקה בעולם. [/B]
~~~~~~~~~~~
אתה נהנה מאוד מהקרב נגד פירו ושוב מבקש מפיקאצ'ו להשתמש בצוות כפול, שלל נוצות זוהרות כסופות מעופפות ומציקות לפוקימון שלך כתוצאה מריקוד הנוצות הוא משתמש בהלם חשמלי והם מפריעות טיפה להתקפה אך פיקאצ'ו שוב פוגע ומזיק קצת. באלבזור מצטרף לחגיגה לפקודתך ותוקף בעלי תער שמרוססים בנבג ההלם. פירו עולה עוד מעלה ומתרחק אך חלקם שורטים אותו ובנתיים לא נראה כיזה משפיע. הוא שוב משתמש ברוח רעה. באלבזור שולף את גפניו ואוחז אחת בקרקע האחת בשיח, מתקופף ועומד איתן. כשפיקאצ'ו וכפיליו שוב מתעופפים ונעלמים ושוב פיקאצ'ו מוטס לקרקע בכוח, ונגרר עליה. פירו יוצא על באלבזור ותוקף אותו עם מתקפת מקור (Pluck) מקורו זוהר באור לבן והוא דוקר את באלבזור בעצמה שוב ושוב ומעיף אותו לאחור והוא נענק מכאב... אתה מדריך אותם מה לעשות ובאלבזור מתעשט על עצמו משתמש בגפן מצליפה, אוחז בפירו מסתחרר במקום כמה פעמים ומנסה לזרוק אותו לאחר פירו מועף מעט אחורה ולא יותר וזה בדיוק מה שאתה צריך, פיקאצ'ו יוצא עם מתקפה מהירה אל באלבזור שמביט מעבר לכתפו מוכן אם גפנים שלובות כמו מקלע. פיקאצ'ו אוחז בזה ובאלבזור משגר בדיוק אל פירו שמופתע מאוד, העכברון הקטן נתלה עליו ובקריאה רמה "פייייקהה... צ'ווו!!!" מחשמל אותו כהוגן מטווח 0 ומסיים את העבודה, פירו מעולף לחלוטין!
פרץ החשמל הפחיד את הפוקימונים שראית קודם, גורם לצ'אנסי לדלג ולהתרחק וגם לאודישים לברוח בין השיחים, מאנקי כבר קיפץ משם מזמן...
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
קיצר אל תדאג אני לא הולך לעוף עליו, זה יהיה שימושי לעתיד.
"אוף..צ'אנסי ברחה גם?" אומר בקול מאוכזב, לא היה מזיק לי פוקימון המסוגל לרפא בצוות שלי, אך אניח שיש עוד הרבה צ'אנסים בקנטו, ואמצא אחת אחרת בהזדמנות. "בלבזור ופיקאצ'ו אליי!" אקרא לשניהם ואלטף אותם ואחבק אותם. "כל הכבוד! זה היה קרב נהדר! שיתפתם פעולה בצורה יוצאת דופן! תמשיכו ככה" אשבח את שני הפוקימונים האהובים שלי כשאשלוף פוכדור ריק מהחגורה שלי. "פירו. אתה עומד להיות שלי!" אקרא ואזרוק את הפוכדור על פירו, ואמתין בשקיקה. למקרה שיצא החוצה אפקוד על בלבזור ופיקאצ'ו לתקוף את פירו, ולמקרה השני פשוט אשמח על כך שהצלחתי לתפוס את פירו, אקח את הפוכדור שלו, אשאל את הפוקימונים שלי אם הם עייפים מדי ורוצים לנוח בפוכדור, או שהם מסוגלים ללכת איתי ביחד. בכל מקרה אמשיך ללכת מיד אחר כך לכיוון נקודת המפגש עם אריה
-
[QUOTE=Sharpedo;1502341][COLOR=#800080][B]
[B]פטריק-[/B]
"יפה מאוד איפום" אתה משבח את אייפום שקופצת במיומנות ונאמנת מלפניך, מתחמקת ממכת ברק נוספת של מיסמאגיוס בהצלחה. "איפום, תתכונני! תשתמשי בצוות כפול ואז בטופר צל! תשתמשי קודם בזנב שלך כדי לקפוץ לאוויר ולהתחמק מהכוח הנסתר! אני סומך עליך, אני יודע שאת יכולה! מהר, מכל הכיוונים בכוח!" אתה פוקד על אייפום מיד. אייפום זועקת זעקת קרב ומתחילה להשתכפל במהירות, במהרה 10 אייפומים מופיעים, מיסמאגיוס משגרת את הכוח הנסתר שלה אך למזלך פוגעת באחד הכפילים. זנבה של אייפום משמש לה כמקפצה חזקה כשהיא נזרקת לאוויר על ידו, באוויר היא את אגרופה עוטף בשנית אנרגיה שחורה וציפורניים חתוליות, כשהיא והשכפולים שלה פוגעים במימסאגיוס שמתקשה להתגבר על המהלומות שהיא חוטפת. מיסמאגיוס חוטפת נזק רציני, אך פנטינה מחייכת, נראה שזה כלל לא מלחיץ אותה. "מיסמאגיוס! על חושי. את יודעת מה לעשות" פנטינה פורשת את ידיה כשעיניה האפלות של מיסמאגיוס מתחילות לזהור בכחול. בשניה שזה קורה כלל השכפולים כולל אייפום האמיתית מתחילים לרחף באוויר, אתה חושש ממה שקורה, כשפתאום מיסמאגיוס מטיחה את כולם בקרקע, מעלימה את כל השכפולים כשרק אייפום האמיתית נשארת, מוטחת פעם אחר פעם בקרקע, מיסמאגיוס זורקת אותה לאוויר ומשתמשת במכת ברק, מצליחה להתחמק מן המכה, אך היא עומדת במאמץ רב, מתנשמת מעט בכבדות. גם מיסמאגיוס לא נראית בכושר שיא. אתה סוקר את הזירה. כעיקרון הזירה היא זירת קרב רגילה, כשאמצע הזירה הוא בלי שום אלמנט סביבתי, אתה שם לב שנרות שעווה מרחפים מסביב לזירה, אורם חזק אך הוא מתמעט כל כמה זמן, ולאחר מכן הוא שוב בוהק. אתה מבין שזה פועל על פי זמן. מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
מגניב, אני הולך להשתמש בזה
כמה פוקימונים?!?!?!?!
תעשה ששלושה בבקשה.
~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי איפום, אני מאמין בך! אני יודע שאת יכולה! נתרי עם זנבך והיתלי על מיסמאגיוס!" אומר לה, אך לאחר מכן אלחש מהר ובקשט:"כשהיא תנסה לנער אותך השתמשי בטופר צל היישר לתוך הצוואר שלה, כמו עקרב" אומר לה ואחשוב על סקורופי. 'בין אם זו איפום או מיסמאגיוס, אחת מהן עומדת לסיים את חלקה בקרב הזה בקרוב מאוד' אחשוב. 'הנרות נדלקים ונכבים בתזמון? נראה לי שעלה לי רעיון איך לנצח אותה...' אחשוב.
-
[QUOTE=Sharpedo;1502276][COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]"פנאפי-אני יודעת שזה קשה אבל תשתמש שוב בגלגול קרח" את אומרת ומתקרבת מעט ומנסה לדבר בקול יותר שקט "ברגע שתוכל תשתמש בדיחפור שאתה נמצא מאחוריה, כך שלא תוכל לצפות את זה." פאנפי מהנהן, פאנפי מיד מתגלגל ויורה קרח לכיוונה של נידורינה שיורה כנגד רסיסי הקרח עוקצי רעל רבים, המבטלים אחד את השני. פאנפי מתגנב מאחורי נידורינה, וקופץ הפעם בגובה נמוך יותר, כדי שיוכל להפתיע אותה במהירות, הפגיעה מתבצעת בצורה מושלמת ונידורינה מתעלפת. "יפה מאוד נידורינה" וויטני משבחת את נידורינה ומשיבה אותה לפוכדור. "פאנפי שלך מאוד חזק. הוא מסתדר מצוין יחסית עם ההרעלה" וויטני אומרת בחיוך ומשחררת את הפוקימון הבא שלה [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/039.gif[/IMG] "ג'יגליפאף! חמודה" וויטני אומרת במתיקות וגי'גליפאף משיבה לה בקול רך ומתוק להפליא, את מתמוגגת מהמתיקות שלה. קשה לך לדמיין אותה נלחמת. פאנפי נשאר לעמוד איתן, אך ההרעלה מגיעה ולוקחת ממנו נזק נוסף, פאנפי נשאר לעמוד יציב. "גי'גליפאף! תשתמשי בסטירה כפולה!" וויטני פוקדת במהירות, ג'יגליפאף מתחילה לרוץ לכיוון פאנפי כשהיא מרימה את ידה הימנית ומתכוננת לסטור לו בפניו. מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"תתחמק תוך כדי הגנת כדור!. תעבוד מהר לגלגול ואז דחפור" הורה לפנאפי במהירות. "הנידורינה שלך גם מאוד חזק והג'יגליפאף שלך מתוק" אחמיא לוויטני חזרה. "פנאפי, אם כואב לך מידי בגלל הרעל אתה יכול לומר לי" אוסיף בשקט, לא רוצה שפנאפי יסבול יותר מידי מכאבים.
-
[RIGHT][COLOR=#333333][INDENT][COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
"תתחמק תוך כדי הגנת כדור!. תעבוד מהר לגלגול ואז דחפור" את פוקדת כשאת מניפה את ידך במהירות ומצביעה על ג'גיליפאף בביטחון. פאנפי קופץ אחורה, לצד שמאל וימין וג'יגליפאף רודפת אחריי פאנפי, בכל פעם סותרת את האוויר. באחת הקפיצות פאנפי משתדל להתרחק יותר מג'יגליפאף ומחסן את הגנתו הפיזית ומיד מתחיל להתגלגל, פאנפי פוגע בעוצמה בג'יגליפאף ומעיף אותה אחורנית. פאנפי אינו מבזבז זמן, הוא קופץ בעודו כדור וממהר לנחות על ג'יגליפאף "ג'יגליפאף תשאפי אוויר!" וויטני אומרת לפתע, את שמה לב שג'יגליפאף פותחת את פיה ומכניסה לתוכו אוויר, מתנפחת כל כך עד שהיא מגיע לגודל של גלגל משאית, ומרחפת באוויר. פאנפי מתנגח בקרקע וחוזר לעמידה נוחה, אינו מבין לאן ג'יגליפאף נעלמה, ג'יגליפאף מוציאה מעצמה את האוויר, ומתחילה להתעופף במהירות כמו בלון שבורח לו האוויר, בשליטה די טובה על גופה, ג'יגליפאף נוחתת ליד פאנפי וסופסוף מצליחה לסטור אותו פעמיים. פאנפי המותש קם, הוא אינו מוותר אך נזק ההרעלה מגיע, שמכניע אותו ומפיל אותו למטה. מעולף. "האני שלי כל הכבוד!" וויטני שולחת נשיקה באוויר לג'יגליפאף שמתחילה לרקוד ולשיר בעליזות. אם כי נפגעה מהגלגול של פאנפי. מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
סתם שתדע, לומברה הוא סוג עשב ומים, לכן מתקפות חשמל משפיעות עליו רגיל חח תגיד שכחת שלומברה יודע ערפל?[/B]
אתה משיב את קומבאסקין לפוכדור למנוחה ארוכה, "עכשיו נשאר רק לומברה. זה לא מה שרציתי, הוא חלש למתקפות חשמל. אבל אין לי ברירה..." אתה ממלמל וואטסון, שומע אותך, במיט בך בהעה לא מבינה. "לומברה? הוא לא חלש לסוג חשמל..כלומר הוא כן סוג מים, אך הוא גם מסוג עשב, מה שגורם לחולשה שלו למים להתווסת כנגד חשמל" וואטסון מנחם אותך ומעלה בך חיוך, אתה משחרר את לומברה שמרים את ידיו ומוכן לקרב. לומברה פותח את פיו הברווזי ומשחרר משם מטח של זרעים זהובים, מנקטריק מתחמק מהם במהירות. לומברה רץ אחריי מנקטריק ויורה לעברו אקדח מים, אך מנקטריק מתחמק גם מן המתקפה הזאת. "מנקטריק נשיכה! תעיף אותו באוויר ואז מכת ברק!" וואטסון קורא, מנקטריק מזנק קרוב ללומברה ונושך אותו בעוצמה, מעיף אותו באוויר ומתכונן לתקוף במכת ברק חזקה. "קדימה ג'יי! לומברה אתה מאוד חזק!" אתה שומע את קולה המעודד של לילי, ומצטרפים אליה איווי וגלום אשר קופצים וקוראים בקריאות עידוד נוספות. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]פטריק-
חחח זה שלושה פוקימונים! חח במה אתה הולך להשתמש? [/B]
"אוקיי איפום, אני מאמין בך! אני יודע שאת יכולה! נתרי עם זנבך והיתלי על מיסמאגיוס!" אתה קורא מיד, ואייפום מתרוצצת על הזירה על ארבע ומזנקת בעזרת זנבה ונתלת על מיסמאגיוס, "כשהיא תנסה לנער אותך השתמשי בטופר צל היישר לתוך הצוואר שלה, כמו עקרב" אתה מוסיף מיד. מיסמאגיוס מצליחה להתחמק בקלות מן אחיזתה של אייפום, שהדגימה בצורה יוצאת מן הכלל את אחיזתו של סקורופי, שאיתו התאמנה הרבה, אך קשה מאוד לתפוס פוקימוני רוח, משום שזו מצטיירת כמתקפת נורמל, שאינן משפיעות על פוקימונים מסוג רוח. "מיסמאגיוס. קדימה. הטריק המוכר!" פנטינה פולטת במסתוריות מקפיאה, ומיסמאגיוס מביטה באייפום, משתמשת במכת ברק ומנסה לפגוע באייפום. אייפום מתחמקת, ומיסמאגיוס העייפה מובילה את אייפום למלכודת..אייפום תופסת מיקום חכם ומנתרת למעלה, ציפורניים שחורות נוצרות בזנבה והיא מתכוננת לשרוט את מיסמאגיוס בחוזקה. "מיסמאגיוס! תשתמשי בקשר עתידי! (destiny bond)" מיסמאגיוס לא נעה מילימטר, כל גופה מתחיל לזהור באור שחור ואפל, ואייפום מצליחה לשרוט את מיסמאגיוס אינספור פעמים, מיסמאגיוס מתעלפת ונוחתת על הקרקע, אייפום קופצת ושמחה על כך שהצליחה לעלף את מיסמאגיוס, כשלפתע האור השחור יוצא מגופה של מיסמאגיוס ונכנס לגופה של אייפום, עיניה נקפאות והיא נופלת על הקרקע מעולפת גם. אתה מבחין שמישהו נכנס ליציע הצופים, אתה מביט שמעלה ומבחין בשלי, שמתיישבת מחויכת ומשחררת את הפוקימונים שלה שיצפו בקרב שלך. היא מעט נלחצת כשהיא רואה את אייפום המעולפת, ונראה שכמו פנטינה, היא מחכה למהלך הבא שלך. מה תעשה?
[/COLOR][/INDENT]
[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE] מאט-
"עבודה טובה! פוקדור צא!" אתה צועק ושולף פוכדור וזורק אותו על רוזליה שנשאבת פנימה, כעבור כמה רגעים הפוכדור נפתח! רוזליה עומדת מבועתת ומאוד חלשה, אתה מבין שהיא לא מעוניינת להיות שייכת למאמן פוקימונים ולהילחם בקרבות, והיא נמלטת מן המקום. למרות האכזבה מכך, אתה משבח את הפוקימונים שלך, כשאתה מלטף את ראשו של אלקטריק אשר נראה נהנה מן המגע, הוא נובח מספר פעמים ומשדר סימני נאמנות גדולים אליך. ארבעתכם הולכים בסביבה ויש מספר מאמנים שמעוניינים בקרב, השאלה היא באיזה קרב אתה מעוניין? קרב יחידים, כפול או משולש? מה תעשה?
[/QUOTE]
אני מעוניין בקרב יחידים טוב. כזה שיאפשר לי להתרכז בפוקימון זאני מעוניין לפתח אותו... אני מהרהר לעצמי בדממה ותר אחרי מאמן שיעזור לי לפתח את הפוקימונים שלי.
-
[quote]ג'יי-
סתם שתדע, לומברה הוא סוג עשב ומים, לכן מתקפות חשמל משפיעות עליו רגיל חח תגיד שכחת שלומברה יודע ערפל?
אתה משיב את קומבאסקין לפוכדור למנוחה ארוכה, "עכשיו נשאר רק לומברה. זה לא מה שרציתי, הוא חלש למתקפות חשמל. אבל אין לי ברירה..." אתה ממלמל וואטסון, שומע אותך, במיט בך בהעה לא מבינה. "לומברה? הוא לא חלש לסוג חשמל..כלומר הוא כן סוג מים, אך הוא גם מסוג עשב, מה שגורם לחולשה שלו למים להתווסת כנגד חשמל" וואטסון מנחם אותך ומעלה בך חיוך, אתה משחרר את לומברה שמרים את ידיו ומוכן לקרב. לומברה פותח את פיו הברווזי ומשחרר משם מטח של זרעים זהובים, מנקטריק מתחמק מהם במהירות. לומברה רץ אחריי מנקטריק ויורה לעברו אקדח מים, אך מנקטריק מתחמק גם מן המתקפה הזאת. "מנקטריק נשיכה! תעיף אותו באוויר ואז מכת ברק!" וואטסון קורא, מנקטריק מזנק קרוב ללומברה ונושך אותו בעוצמה, מעיף אותו באוויר ומתכונן לתקוף במכת ברק חזקה. "קדימה ג'יי! לומברה אתה מאוד חזק!" אתה שומע את קולה המעודד של לילי, ומצטרפים אליה איווי וגלום אשר קופצים וקוראים בקריאות עידוד נוספות. מה תעשה?
[/quote]
וואלה? לא ידעתי שזה שהוא גם סוג עשב מבטל את החולשה, מוזר... וכן, באמת שחכתי שהוא יודע ערפל חחחח אבל בתכל'ס זאת גם ככה מתקפת לא הכי שימושית שיש xd
--------------------------------------------
"זה הצ'אנס שלנו, לומברה!" אקרא בקול רם. "אקדח מים על מנקטריק ואז אגרוף שאיבה בכל הכוח! אני מאמין בך!" אקרא בגאווה ואקווה שלומברה יצליח לתקוף את מנקטריק ולהשיב לעצמו קצת כוח.
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
לא מתקפה שימושית? באמת? חחח ערפל זה ועוד איך שימושי. אתה היית יכול עכשיו להשתמש בערפל ואז מנקטריק לא היה רואה אותך והוא לא היה יכול לשגר את מכת הברק כמו שצריך. ואז היית ניצל מפגיעה. זה מאוד שימושי. היית יכול להשתמש בערפל כדי שמנקטריק לא יידע מאיפה אתה מגיע ואז לתקוף באגרוף שאיבה.[/B]
[RIGHT] "אקדח מים על מנקטריק ואז אגרוף שאיבה בכל הכוח! אני מאמין בך!" אתה קורא ללומברה ומבקש ממנו להתרכז. מנקטריק משגר את מכת הברק ואילו לומברה מתקשה באוויר לשגר אקדח מים אך הוא משתדל מאוד, אקדח המים עושה את דרכו כנגד מכת הברק ושניהם מתנגשים, מים מוליכים חשמל ולכן לצערך החשמל פשוט ממשך לזרום עד שהוא מגיע ללומברה ומחשמל אותו בחוזקה. לומברה נופל על הקרקע ומתקשה מאוד לקום. לומברה מתקדם למנקטריק עם אגרוף שאיבה חזק אך מנקטריק המהיר מתחמק במהירות. "מנקטריק הוא גמור. תסיים את זה במכת ברק נוספת. אם הוא בכל זאת יצליח להתאושש תשתמש בניב חשמל" וואטסון אומר בקול ברור ומנקטריק יוצא במכת ברק נוספת, שאתה יודע שתגמור את הקרב בשבילך. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#800080][B]מאט-
חחח מה הלחץ לפתח פוקימונים?! ככל שתתקדם הם יתאמנו ויתפתחו תאמין לי [/B]
[/COLOR][COLOR=#800080] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/056.gif[/IMG]אתה מסתובב בין ההמון ומביט מסביב, אתה רואה מאמן אחד שמעוניין להילחם בך. שניכם תופסים מרחק מה אחד מהשני כשהוא משחרר את הפוקימון שלו לזירה
[/COLOR][COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR]
[/RIGHT]
-
[quote]ג'יי-
לא מתקפה שימושית? באמת? חחח ערפל זה ועוד איך שימושי. אתה היית יכול עכשיו להשתמש בערפל ואז מנקטריק לא היה רואה אותך והוא לא היה יכול לשגר את מכת הברק כמו שצריך. ואז היית ניצל מפגיעה. זה מאוד שימושי. היית יכול להשתמש בערפל כדי שמנקטריק לא יידע מאיפה אתה מגיע ואז לתקוף באגרוף שאיבה.
"אקדח מים על מנקטריק ואז אגרוף שאיבה בכל הכוח! אני מאמין בך!" אתה קורא ללומברה ומבקש ממנו להתרכז. מנקטריק משגר את מכת הברק ואילו לומברה מתקשה באוויר לשגר אקדח מים אך הוא משתדל מאוד, אקדח המים עושה את דרכו כנגד מכת הברק ושניהם מתנגשים, מים מוליכים חשמל ולכן לצערך החשמל פשוט ממשך לזרום עד שהוא מגיע ללומברה ומחשמל אותו בחוזקה. לומברה נופל על הקרקע ומתקשה מאוד לקום. לומברה מתקדם למנקטריק עם אגרוף שאיבה חזק אך מנקטריק המהיר מתחמק במהירות. "מנקטריק הוא גמור. תסיים את זה במכת ברק נוספת. אם הוא בכל זאת יצליח להתאושש תשתמש בניב חשמל" וואטסון אומר בקול ברור ומנקטריק יוצא במכת ברק נוספת, שאתה יודע שתגמור את הקרב בשבילך. מה תעשה?[/quote]
ואז מה, לומברה כן יראה בערפל? Xd יש לו ראיית אינפרא אדום או משהו שאני לא יודע? יאללה נזרום, זה לא שיש לי עוד משהו לעשות חחחח
-------------------------------------------------
"לומברה..." אומר בדאגה. 'אני חייב למצוא משהו אחרת הקרב הזה גמור... אני יודע!' אקרא במהירות לעבר לומברה. "לומברה, מתקפת ערפל עכשיו!" אומר בזריזות ואצפה בערפל מכסה את הזירה. "מתערב שלא ראית את זה מגיע!" אחייך לעבר ווטסון. "לומברה, אגרוף שאיבה עכשיו! ואז קליע זרעים!"
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
חחחח כן הוא יכול לראות, בגלל שהוא זה שירה את הערפל, זה כאילו ערפל שלומברה כן יכול לתמרן בו.[/B]
אתה נלחץ, אתה יודע שלומברה גמור, מתקפות החשמל של מנקטריק פשוט יותר מדי חזקות. [RIGHT]"לומברה, מתקפת ערפל עכשיו!" אתה פוקד מיד ובמאמץ גדול לומברה פותח את פיו הברווזי ופולט מתוכו ערפל סמיך וקריר שממלא את הזירה, עוצר את מתקפתו של מנקטריק. "מנקטריק הישאר ממוקד!" וואטסון קורא. מתערב שלא ראית את זה מגיע!" אחייך לעבר ווטסון. "לומברה, אגרוף שאיבה עכשיו! ואז קליע זרעים!" אתה קורא באושר, ואילו וואטסון מחייך ומצחקק מעט. מנקטריק מנסה למצוא את לומברה אך זה קשה מדי. לומברה מנצל את כל כוחו שנותר, ורץ לתוך עננת הערפל כשידו זוהרת בצבע ירוק, לומברה מפתיע את מנקטריק מימין כשהוא נותן לו אגרוף חזק ועוצמתי. הערפל מתפזר, ואתה רואה איך האנרגיה ששאב ממנקטריק משקמת את לומברה ואת אנרגיית הלחימה שלו. לומברה אינו מבזבז זמן ומשגר קליע זרעים, מנקטריק לא רגיל לתחושה ששואבים ממך אנרגיה והוא מנסה להתאושש מן המכה שחטף, מה שגורם לו להיפגע מקליע הזרעים ולקבל נזק. אתה מבחין שמנקטריק די פגוע. אך זה לא עוצר ממנו לרות לכיוון לומברה ולנשוך אותו בניב חשמל עוצמתי, לומברה צווח בכאב כשחשמל מקיף את ידו השמאלית. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1502341][COLOR=#333366][B]דרו-[/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333366][B] אוקיי אתה לא נגעל, אבל שום מילה על הסרטון המזוויע שראית של ליסה?! או על בארג'? יא חסר רגשות! ולא ראיתי נמלטים חח והיומן שלך לא עליך, הוא בתיק במרכז הפוקימונים[/B]
אתה שוקל בראשך מה לעשות, מצד אחד אם תקום, תיאלץ להזיק לבן אדם המסכן, אך כמו שאתה יודע, הזמן הוא מה שקובע אם הוא ושאר השבויים ישוחררו, ולכן אתה נאלץ לעקוב אחרי הנסיבות של המציאות שאתה נמצא בה. אתה מחפש בכיסי האפוד של ג'סלי, ומוצא בו פנקס ועט שחור, אתה מדפדף בפנקס ובין ציורים מגונים של בחורות ועד לתרשימים של השיעורים בצוות פלזמה, אתה מוצא את הפנקס שימושי ומחליט לשמור אותו. אתה קורע ממנו דף ריק וכותב בעט בכתב יד ברור וקריא, שיהיה חזק והעזרה ממהרת לבוא. אתה תוחב את הפתק לכיס ומביט בצ'אד ובארני, שנראים משועשעים ולוגמים בירה שחורה מהכוס שלהם בהנאה כשהם צופים במעשי הסאדיזם הנוראיים המתבצעיים בשבוי המסכן. "צ'אד, בארני, יש סיבה שאנחנו עומדים פה? בוא נרביץ קצת לאפס הזה!" אתה קורא ומלהיב את השולחן שלך, צ'אד טופח לך על השכם כשכולכם קמים לכיוון השוט המצליפה, צ'אד ובארני מצליפים בבן אדם שצורח מכאבים, אתה מבחין שגופו שמבעד לחולצתו הוא כבר נהיה כולו אדום, לא מסוגל להגן על עצמו. תורך מגיע. יש לך פרפרים בבטן, כולם מסתכלים עליך. אולם שלם של אנשים מרושעים. אתה תופס באחיזה טובה בשוט ומתחיל להצליף בבן אדם בחוזקה, הבן אדם ממשיך לזעוק ודמעות יורדות מעיניו..לאחר מכן אתה עוזב את השוט ומתחיל לחנוק אותו, מגזים אפילו עם אגרופים "כןןן זה הג'סלי שאני אוהב!" צ'אד מריע לך בצחוק כשאתה עוצר ומביט לשבוי בעיניו. העיניים הדומעות של השבוי מביטות בך במבט שכולו רחמים. אתה שולף את הפתק במהירות בלי שאף אחד יראה, ומכניס אותו לגומי של התחתונים של השבוי. אתה מפסיק והשבוי מתעלף. "תחזירו אותו לכל האחרים! בושה.." פרנסיקוס מורה לצמד חיילים שלוקחים את השבוי ושופכים עליו מים, מעוררים אותו מיד, הם לא משקיעים בו במיוחד מכיוון שהם פשוט ממשיכים לגרור אותו ויוצאים מחדר האוכל. אתה מציע לצ'אד ובארני לצאת לשירותים, להירגע קצת כשבראש שלך אתה פשוט רוצה להרוג את שני האנשים הנוראיים האלו, שלושתכם ניגשים ליציאה מחדר האוכל, ששמה עומדים שני חיילים של צוות פלזמה חזקים וחסונים במיוחד. "לאן זה?" אחד מהם שואל בגסות. אתה משיב לשירותים והחייל מנענע את ראשו. "לא ולא. אסור לצאת מכאן עד שההרצאה מסתיימת. תשב אם אתה לא רוצה שנושיב אותך בדרך הקשה" החייל אומר בקול קשוח ומרושע, אתה מבין שמכאן לא תוכל לצאת. פרנסיקוס החל כרגע לדבר על ההיסטוריה של צוות פלזמה, דבר שמשעמם אותך כי שמעת את אותו דבר בדיוק מהשיעורים שלך עם ניקולס. אתה לא יודע מה לעשות, כשלפתע ניגש לכניסה בחור בלונדיני עם משקפיים, שכשהוא עומד לידך שני החיילים הגסים נעמדים בזקיפות ומצדיעים לו
[/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#333366][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/148.gif[/IMG]"פרופסור קולורס" החייל השני אומר, "משוחררים" הפרופסור משיב, אתה מזהה את הקול, זהו אותו הקול הרך והמסתורי ששמעת לפני שנכנסת לבונקר הזה, קולורס הוא זה שדיבר עם חבורת הפושעים שהעבירו אליהם את השבויים ממרכז הפוקימונים. "אני מעוניין לקחת מכאן את ג'סלי לשיחה בנושא קידום. תתנו לנו לעבור" קולורס תוקע בעיניו מבט חד בשני החיילים שגמגומים עזים יוצאים מפיהם. "כן..בטח אדוני. בבקשה" אומר החייל ונותן לשניכם לעבור, אתה מגניב מבט לצ'אד ובארני, שנותנים לך אגרוף חברי בכתפך, "בהצלחה תותח. מגיע לך" צ'אד לוחש לך כשהוא ובארני חוזרים לשבת ואילו אתה יוצא החוצה עם הפרופסור. "ג'סלי נערי..הכל בסדר?" קולורס שואל בנינוחות, פס קולו משדר שלווה ורוגע, בנוסף ללחץ. שניכם הולכים לכיוון המעלית, אתה מתמלא באושר כי זה בדיוק לאן שניקולס אמור לפגוש אותך. "רציתי לציין שקיבלתי את הבקשה ממפקד הגדוד שלך, עקבתי אחרי הפעילויות שלך בבזיזות האחרונות, ואני חייב להגיד שאני מאוד מרוצה. אבני האיזמרגד שנתת לי שימשו בצורה פנטסטית את הניסוי שאני מכין..הניסוי הזה גדל. הוא אוכל היטב." קולורס מפרט לך בפרטי פרטים, ואתה קשוב לו. מרוכז במה שהוא אומר. "רק מספר אנשים מצומצמים לוקחים חלק בניסוי הזה. ואני מעוניין לקדם אותך להיות העוזר האישי שלי. לכן אני אקח אותך לאחד החדרים השמורים ביותר במתקן שלנו" הפרופסור אומר, ומוביל אותך לתוך המעלית. המעלית חורקת ומתחילה לרדת למטה. הכל מתחיל להתקטן כשהקומה יורדת עוד ועוד למטה. הדלת נפתחת וכל מה שאתה רואה הוא מסדרון רחב וריק לחלוטין. שניכם יוצאים ורק שתי דלתות עומדות מולך, האחת של השבויים, לידו עומד חייל פלזמה, שעל פי מבט עיניו אתה מגלה שזהו ניקולס! אתה עומד ממש מולו, ניקולס אינו מסתכל עליך, הוא עומד כמו עמוד בטון, אינו זז, כנראה תפקיד החייל שהרג הוא לשמור על הדלת כעת. אתה נעצר ליד ניקולס כשהפרופסור מוציא צרור מפתחות, ומביט בך בפרצוף לא מבין, כועס, אפילו נעלב מעט.."ג'סלי, אני יודע שיש לך בעיות ריכוז. אבל כרגע הרעפתי עליך לא מעט מחמאות. ואתה מעיז לעמוד עם הגב אליי? האם אתה רוצה שאשלח אותך לצינוק ברגע הזה ומילים כמו קידום יישכחו וייקברו?" הפרופסור שואל ברצינות, אתה יודע שאתה צריך לעמוד ליד ניקולס עכשיו אך הפרופסור לוחץ עליך..אתה מבין שהוא טיפוס שפשוט אסור לעצבן אותו.
[B]מה תעשה?
[/B][/COLOR][/QUOTE]
הוא דמות מגניבבבהה... תוסיף אותו לצוות הרשע שלי, אגב לא ביקשת ממני הרבה זמן... אתה צריך לערוך משהו מסויים במשחק? וחבל שלא ראית. זה מה שגורם לי להיות יצירתי עכשיו בהמשכים הללו...
~~~~~~~
"לא כמובן שלא, אני מתנצל פרופסור!" אומר בהשפלת ראשי וסידור הכובע, כך אנסה להראות לו כי אני מתנצל ומאוכזב מעצמי. מיד שיסתובב... אתן בעיטה קטנה לניקולס בהולכי אחריו, אביט לו בעיניים עמוק שיבין שזה אני ואלך בשקט מבלי להוציא הגה אחרי הפרופסור. אחכה להיכנס איתו אל החדר המסתורי ולהבין מה עליי לעשות שם. אהייה צייתן ושקט, ואקפיד לעמוד זקוף ונינוח כדי להראות בשפת גופי כי אני שמח על הקידום הזה "כביכול"... זאת כדי שאוכל לבחון טוב טוב את הסביבה בא אני נמצא ואת מה לעשות עם הפרופסור הזה.
[COLOR=#ff0066][B][U]
מקס:[/U]
סוף-סוף הבנתי ת'מפה המחורבנת שלך... יא נודניק. שברתי ת'ראש. הלכתי לראות סרטונים של אדום אש בשביל זה.[/B]
~~~~~~~
אתה מאוכזב למראה זה שם צ'אנסי ברחה ונבהלה, היית שמח לפוקימון שמרפא בצוות שלך. אבל אתה נראה מכוון שאתה רק בתחילת המסע 'אין מה לדאוג, אני בקנטו... בטח אראה עוד המון מאלו' אתה חושב וחוזר לשלך. מביט בפירו המעולף. שולף פוקדור ריק וזורק עליו אותו, הפוקדור מכה בפוקימון ונפתח, שואב אותו פנימה ומתחיל להתנדנד ולהבהב על הקרקע, כשלבסוף נעצר אטום, [U]תפסת פירו![/U]
אתה מרים את הפוקדור מאושר עד מאוד, מריץ לך אין ספור מחשבות על הפירו החדש והמגניב שלך. אתה מביט בפוקימונים שלך ושואל אותם אם הם רוצים לנוח, הרגע הם יצאו ממרכז הפוקימונים והם אומרים מסרבים בחיוך, אתה משקה אותם במעט מים ליתר ביטחון ומלטף אותם. מחזיר אותם לפוקדור וממשיך להתקדם. חולף בדרך על עוד מספר פוקימונים זוטרים... בכיוון ברור אל מחצבות האבן לעבור אותם ולפגוש שוב את ארייה. כשלפתע אתה מבחין בשתי שוטרים, האחד מעט שמנמן ומנופח[/COLOR][COLOR=#ff0066][IMG]http://www.interload.co.il/upload/2163560.png[/IMG][/COLOR][COLOR=#ff0066]והשני רזה יותר[/COLOR][COLOR=#ff0066][IMG]http://www.interload.co.il/upload/1245899.png[/IMG]ו[/COLOR][COLOR=#ff0066]הם עומדים כמו שער [/COLOR][COLOR=#ff0066]מליפני סרט סימון וכמה קונוסים ומונעים מילד אחד בלונדיני נמוך קומה לעבור. אתה מתקרב והילד רוקע ברגליו צועק ורותן עליהם שהוא צריך לעבור במנהרה, לתפוס פוקימונים חזקים ולהגיע לספרון. ושהם מפריעים כאן לאלוף המחוז החדש!
ושני השוטרים לא מתייחסים אליו בדיבורים, רק משגיחים בכוחניות שלו יעבור חלילה את האיזור המסומן בטענה חוזרת "אין מעבר כאן, הדרך למנהרות חסומה עקב מציאת ראיות מפלילות להימצאותם של צוות רוקט באיזור, עד שלא תסתיים כאן הבדיקה בעוד שלושה ימים אין מעבר ילדון! ומצידי תיהיה לאנס שומר הפוקימונים".
חדשות מצערות מאוד עבורך. [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
חחחח כן הוא יכול לראות, בגלל שהוא זה שירה את הערפל, זה כאילו ערפל שלומברה כן יכול לתמרן בו.
אתה נלחץ, אתה יודע שלומברה גמור, מתקפות החשמל של מנקטריק פשוט יותר מדי חזקות.
"לומברה, מתקפת ערפל עכשיו!" אתה פוקד מיד ובמאמץ גדול לומברה פותח את פיו הברווזי ופולט מתוכו ערפל סמיך וקריר שממלא את הזירה, עוצר את מתקפתו של מנקטריק. "מנקטריק הישאר ממוקד!" וואטסון קורא. מתערב שלא ראית את זה מגיע!" אחייך לעבר ווטסון. "לומברה, אגרוף שאיבה עכשיו! ואז קליע זרעים!" אתה קורא באושר, ואילו וואטסון מחייך ומצחקק מעט. מנקטריק מנסה למצוא את לומברה אך זה קשה מדי. לומברה מנצל את כל כוחו שנותר, ורץ לתוך עננת הערפל כשידו זוהרת בצבע ירוק, לומברה מפתיע את מנקטריק מימין כשהוא נותן לו אגרוף חזק ועוצמתי. הערפל מתפזר, ואתה רואה איך האנרגיה ששאב ממנקטריק משקמת את לומברה ואת אנרגיית הלחימה שלו. לומברה אינו מבזבז זמן ומשגר קליע זרעים, מנקטריק לא רגיל לתחושה ששואבים ממך אנרגיה והוא מנסה להתאושש מן המכה שחטף, מה שגורם לו להיפגע מקליע הזרעים ולקבל נזק. אתה מבחין שמנקטריק די פגוע. אך זה לא עוצר ממנו לרות לכיוון לומברה ולנשוך אותו בניב חשמל עוצמתי, לומברה צווח בכאב כשחשמל מקיף את ידו השמאלית. מה תעשה?[/QUOTE]
"לומברה מהר, נצל את החשמל שמקיף את היד השמאלית שלך! תתעל את האנרגיה החשמלית והכה את מנקטריק בכל הכוח!"
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
חחח ניסית ללמד אותו אגרוף רעם?[/B]
[RIGHT]"לומברה מהר, נצל את החשמל שמקיף את היד השמאלית שלך! תתעל את האנרגיה החשמלית והכה את מנקטריק בכל הכוח!" אתה קורא באסרטיביות, אתה מבחין בלומברה צועק כשהוא מתאמץ לשמוע אותך. לומברה מרים את ידו הימנית והמשוחררת, החשמל שעובר בידו של לומברה עולה לכיוון ידו, לומברה מנסה בכל כוחו ובעוצמתו לתעל את אגרוף ידו, לומברה צווח בכאב, החשמל רב מדי..פתאום! ידו של לומברה מתחילה להיצבע בצהוב ברקי כשהוא מנחית אגרוף על ראשו של מנקטריק! מעלף אותו לחלוטין! [B]לומברה למד אגרוף רעם! [/B]"מנקטריק לא יכול להילחם. לומברה הוא המנצח!" לומברה קופץ משמחה כשוואטסון משיב את מנקטריק לפוכדור וצועד לכיוונך. "זה היה קרב נהדר. לומברה שלך הוכיח יכולות למידה ולחימה מאוד מתקדמות. אני גאה בשניכם" וואטסון אומר כשהוא מושיט לפניך את תג המכון [/RIGHT]
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/1264271.png[/IMG]"בבקשה. רק עוד 5 עד לליגת הואן האדירה!" וואטסון מברך אותך ואתה מתאחד שוב עם לילי שקופצת משמחה ומחבקת אותך. "וואו! זה היה כל כך יפה! הפוקימונים שלך כל כך חזקים!" לילי אומרת בחיוך כשגלום מברכת את לומברה, איווי עומד לצידה וקופץ מהתרגשות. נראה שאיווי ממש נהנה לצפות בקרב. כולכם יוצאים החוצה, לומברה מבקש ללכת למרכז הפוקימונים כדי להתרענן. נראה שלילי לא מתכוונת לעזוב אותך. אתם נכנסים למרכז הפוקימונים כשאתה מרפא את הפוקימונים שלך. "אז..מה התוכניות שלך לעכשיו? אתה מתקדם להמשיך לקראת העיר במכון הרביעי?" לילי שואלת בסקרנות ובחיוך מאוזן לאוזן, מחכה לתשובתך. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-
אני אוסיף אותו אל תדאג, ושיפצתי קצת את האנשים שפגשתם והספוילרים שם קצת התחרבשו לי, אשמח אם תוכל לתקן אותם. [/B]
[RIGHT]"לא כמובן שלא, אני מתנצל פרופסור!" אתה מצטער בפני הפרופסור ומצדיע לו כאות הערכה, הבעתו הכועסת מתחלפת בהבעה מעט משועשעת, כאילו עשה זאת רק כדי לעצבן אותך. אך אתה מבין שהוא מאוד רוצה שיהיו ממושמעים לו. הפרופסור לוקח את המפתחות ופותח את דלת הסתרים, לפתע ניקולס מסתובב כשהוא עומד ממול לפרופסור, מצדיע ואומר בקול חד,ברור ומשמעתי "הקשב הפרופסור! היני מבקש להיכנס פנימה ביחד איתך. בבקשה" קולו של ניקולס נשמע אחרת לגמרי, כנראה שם על צווארו אותו חיישן התואם את קולו של החייל שחיסל. "קווין..טוב נו. גם אתה עוד לא ראית את הניסוי שלנו. בוא תיכנס" קולורס פולט ומזיז את הדלת, צמרמורת בכל הגוף צורמת אותך כשאתה וניקולס ניגשים לתוך החדר. אתה משתדל לשמור על הפה סגור. מתחיל מזה שמדובר במעבדה. המון ציוד רפואי, מבחנות, חומרים ונוזלים בצבעים שונים עומדים על מדפים גבוהים ובתוך מבחנות. עשן עולה ממבחנה ירוקה שמתחתיה עובדת גזיה קטנה, כנראה מחממת את התרכובת למטרה מסוימת.. אתה וניקולס נעמדים באמצע החדר, ואתה מבחין ממולך במשהו יוצא דופן באופן נדיר ומיוחד ביותר. באמצע הקיר עומד בצמוד לו מיכל מים ענקי, המכיל פוקימון משונה ביותר..אתה מנסה להיזכר בראשך, זה פוקימון אמיתי בכלל? [/RIGHT]
[IMG]http://i.imgur.com/fm3bWnd.png[/IMG] הפוקימון נמצא בתוך המיכל, מחובר לאלקטרודות רבות, גופו כווץ בצורת כדור כשכולו צף בתוך המים במיכל (אם ראית את הסרט הראשון של פוקימון, איך שהשיבוטים היו מכווצים בתוך המיכלים שלהם, או איך שמיוטו היה, אז תדמיין את זה ככה) הוא נראה לך כמעין ציפור. צבע נוצותיו העליונות צבוע בירוק אמרלד מדהים ביופיו, זנבו הארוך והדרקוני יש להגיד מונח מלפני פניו, הרי כל גופו מכודרר ככדור. "ג'סלי..קווין..אני גאה ונרגש להציג בפניכם את אחת מהיצירות הגדולות שלי. השיבוט החלוץ הראשון של צוות פלזמה. הינדסתי אותו בעצמי. מאז שהיה תא אחד ויחיד" קולורס מציג בפניכם את הפוקימון בהתרגשות מזוויעה, אתה רק חושב כמה נורא זה ליצור פוקימון. "הוא בנוי להכל..השתלתי בו תאים של התפתחות. המקור שלו הוא אחד החזקים ביותר שנראו בטבע, הכנפיים שלו יכולות להגיע למהירות מטורפת, הוא כמו ברק ביום בהיר..אוכל בשר בעיקר. והצווחות שלו..אוי אלוהים! הפוקימון שלפניכם הוא מוטציה מושלמת של צירופי די אן איי רבים של פוקימונים שונים, שאוחדו ביחד כדי ליצור מכונת מלחמה משוכללת במיוחד" קולורס מתמוגג בצורה מפחידה מהיצירה שלו, אתה נזכר בוולבי ובראפלטים, איך הם צווחו, אתה לא רוצה לדמיין את הצווחה של הפוקימון הזה. "הקשב הפרופסור! כחייל חדש בפרויקט! אפשר לשאול שתי שאלות?" ניקולס אומר בקול ברור ונקי, ממש רובוט. "כן קווין..מה שתרצה" קולורס ממלמל, אוחז בעיניו הבעה כמעט מטורפת. "בן כמה הוא? זה לא מסוכן להחזיק בו? הוא לא ימרוד בצוות פלזמה? יצור כל כך חזק..איך זה אפשרי?". "ובכן קווין. אלו שאלות חשובות ביותר. הפוקימון הזה בן כחצי שנה. כל חייו חי בתוך המיכל הזה. איך נשלוט בו? כשהוא יגיע לבגרות מלאה, נוכל להשתיל לו חיישנים במוח שיעקבו אחרי מכשיר מיוחד שאני מייצר בעצמי. הוא יהיה בלתי ניתן לעצירה..עכשיו הוא עדיין תינוק. הוא יכול למות בלי העזרה המתאימה" קולורס עונה לניקולס, שחוזר לעמוד בהקשב, כשלפתע אתה מבחין בקולורס נופל על הקרקע, מעולף לחלוטין. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/426.gif[/IMG] אתה נבהל, כשאתה מבחין בדריפבלים מרחף מולך. "דרייפבליםם" הפוקימון לוחש. "דריפבלים חזרת. ביטלת את המצלמות בכל המסדרון?" ניקולס שואל את הפוקימון שלו, שמהנהן באיטיות. "יופי. אין לנו הרבה זמן. דרו תקשיב לי. אני עומד לעשות משהו שלא ייתכן שתאהב אבל אנחנו חייבים. יש לנו 3 דקות לפתוח את החדר הסמוך ולהעביר את כל השבויים החוצה. קח את הפוכדורים האלו. כשתשחרר אותם הם כבר ידעו מה לעשות עם השבויים. בשום פנים ואופן אל תחכה לי. אני אשאר כאן עם דריפבלים" ניקולס אומר לך ומסביר לך ביסודיות, נותן לך 3 פוכדורים. "קדימה! אין לנו זמן!" ניקולס אומר לך, ניקולס מתחיל לאסוף במהירות מסמכים וספרים מהמעבדה, אתה רואה שהוא לוחץ על איזה כפתור מסוים שמוציא את המים מהמיכל הגדול, ניקולס מתכוון לשחרר את הפוקימון! אתה מביט באימה בפוקימון שפותח את עיניו! צבע עיניהן ירוק באופן קריסטלי, מהממות.. הפוקימון מביט לכל הצדדים בלחץ ופחד, ובנקישה דקה בלבד (!!) הוא שובר את הזכוכית! הפוקימון יוצא החוצה, רגליו עומדות כמו עמודי בטון, טופרים ארוכים וחדים כתער קורעים את המתכת עליה הוא עומד, כנפיו נפרשות. ענקיות, יפות, מלאות נוצות בצעי ירוק איזמרגד,שחור ואדום. הניסוי המפלצתי לפתע צווח וצורח בחוזקה אדירה, זה כל כך צורם, קריאתו פשוט קולנית ברמה אחרת. "קדימה!!! אין לנו זמן!! השומרים יגיעו לכאן בקרוב!" ניקולס צועק עליך, דריבפלים נאבק בפוקימון השיבוטי, אך הוא ממש לא יחזיק עוד הרבה זמן. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Jan Luigi;1502387][COLOR=#ff0066][B][U]
מקס:[/U]
סוף-סוף הבנתי ת'מפה המחורבנת שלך... יא נודניק. שברתי ת'ראש. הלכתי לראות סרטונים של אדום אש בשביל זה.[/B]
~~~~~~~
אתה מאוכזב למראה זה שם צ'אנסי ברחה ונבהלה, היית שמח לפוקימון שמרפא בצוות שלך. אבל אתה נראה מכוון שאתה רק בתחילת המסע 'אין מה לדאוג, אני בקנטו... בטח אראה עוד המון מאלו' אתה חושב וחוזר לשלך. מביט בפירו המעולף. שולף פוקדור ריק וזורק עליו אותו, הפוקדור מכה בפוקימון ונפתח, שואב אותו פנימה ומתחיל להתנדנד ולהבהב על הקרקע, כשלבסוף נעצר אטום, [U]תפסת פירו![/U]
אתה מרים את הפוקדור מאושר עד מאוד, מריץ לך אין ספור מחשבות על הפירו החדש והמגניב שלך. אתה מביט בפוקימונים שלך ושואל אותם אם הם רוצים לנוח, הרגע הם יצאו ממרכז הפוקימונים והם אומרים מסרבים בחיוך, אתה משקה אותם במעט מים ליתר ביטחון ומלטף אותם. מחזיר אותם לפוקדור וממשיך להתקדם. חולף בדרך על עוד מספר פוקימונים זוטרים... בכיוון ברור אל מחצבות האבן לעבור אותם ולפגוש שוב את ארייה. כשלפתע אתה מבחין בשתי שוטרים, האחד מעט שמנמן ומנופח[/COLOR][COLOR=#ff0066][IMG]http://www.interload.co.il/upload/2163560.png[/IMG][/COLOR][COLOR=#ff0066]והשני רזה יותר[/COLOR][COLOR=#ff0066][IMG]http://www.interload.co.il/upload/1245899.png[/IMG]ו[/COLOR][COLOR=#ff0066]הם עומדים כמו שער [/COLOR][COLOR=#ff0066]מליפני סרט סימון וכמה קונוסים ומונעים מילד אחד בלונדיני נמוך קומה לעבור. אתה מתקרב והילד רוקע ברגליו צועק ורותן עליהם שהוא צריך לעבור במנהרה, לתפוס פוקימונים חזקים ולהגיע לספרון. ושהם מפריעים כאן לאלוף המחוז החדש!
ושני השוטרים לא מתייחסים אליו בדיבורים, רק משגיחים בכוחניות שלו יעבור חלילה את האיזור המסומן בטענה חוזרת "אין מעבר כאן, הדרך למנהרות חסומה עקב מציאת ראיות מפלילות להימצאותם של צוות רוקט באיזור, עד שלא תסתיים כאן הבדיקה בעוד שלושה ימים אין מעבר ילדון! ומצידי תיהיה לאנס שומר הפוקימונים".
חדשות מצערות מאוד עבורך. [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אוי באסה.." אמלמל בעצבות ואנסה למצוא פתרון אחר, אגש לשוטרים ואשאל אותם בנימוס. "אם הדרך מכאן חסומה, יש לכם מושג איך אוכל להגיע לעיר של המכון השלישי? אני מאמן פוקימונים ואני רוצה לאתגר את מכון החשמל". לאחר שיענו לי, במידה ויעזרו לי אציע לילד להתלוות אליי, אם לא יעזרו לי אנסה להוציא את המפה ולחפש דרך עוקפת, אם גם זה לא יעזור לי, אבדוק אם יש לי את המספר של אריה ואנסה להתקשר אליה, לשאול אותה איך אוכל להגיע אליה.
-
[quote]ג'יי-
חחח ניסית ללמד אותו אגרוף רעם?
"לומברה מהר, נצל את החשמל שמקיף את היד השמאלית שלך! תתעל את האנרגיה החשמלית והכה את מנקטריק בכל הכוח!" אתה קורא באסרטיביות, אתה מבחין בלומברה צועק כשהוא מתאמץ לשמוע אותך. לומברה מרים את ידו הימנית והמשוחררת, החשמל שעובר בידו של לומברה עולה לכיוון ידו, לומברה מנסה בכל כוחו ובעוצמתו לתעל את אגרוף ידו, לומברה צווח בכאב, החשמל רב מדי..פתאום! ידו של לומברה מתחילה להיצבע בצהוב ברקי כשהוא מנחית אגרוף על ראשו של מנקטריק! מעלף אותו לחלוטין! לומברה למד אגרוף רעם! "מנקטריק לא יכול להילחם. לומברה הוא המנצח!" לומברה קופץ משמחה כשוואטסון משיב את מנקטריק לפוכדור וצועד לכיוונך. "זה היה קרב נהדר. לומברה שלך הוכיח יכולות למידה ולחימה מאוד מתקדמות. אני גאה בשניכם" וואטסון אומר כשהוא מושיט לפניך את תג המכון
"בבקשה. רק עוד 5 עד לליגת הואן האדירה!" וואטסון מברך אותך ואתה מתאחד שוב עם לילי שקופצת משמחה ומחבקת אותך. "וואו! זה היה כל כך יפה! הפוקימונים שלך כל כך חזקים!" לילי אומרת בחיוך כשגלום מברכת את לומברה, איווי עומד לצידה וקופץ מהתרגשות. נראה שאיווי ממש נהנה לצפות בקרב. כולכם יוצאים החוצה, לומברה מבקש ללכת למרכז הפוקימונים כדי להתרענן. נראה שלילי לא מתכוונת לעזוב אותך. אתם נכנסים למרכז הפוקימונים כשאתה מרפא את הפוקימונים שלך. "אז..מה התוכניות שלך לעכשיו? אתה מתקדם להמשיך לקראת העיר במכון הרביעי?" לילי שואלת בסקרנות ובחיוך מאוזן לאוזן, מחכה לתשובתך. מה תעשה?[/quote]
אממממ אולי... Xd
"מעולה! לומברה, זה היה גדול! ולמדת להשתמש באגרוף רעם, זה מצויין. אני כלכך גאה בך. עכשיו תנוח" אומר ואחזיר את לומברה המותש לפוקדור. "התג השלישי!" אומר ואקח בשמחה את התג הדינאמו מידו של ווטסון. "זה היה קרב מדהים. תודה רבה ווטסון" אודה לווטסון ואצא מהחדר הזירה. "כן, זאת התוכנית שלי." אומר ללילי בזמן שאני מחכה לשלושת הפוקדורים. 'אם היא תמשיך להתלוות אליי... איך אני אוכל להמשיך לחקור את צוות אקווה?' אחשוב לעצמי. "היא מהווה סיכון... ואם ניתקל בצוות אקווה, אני אצטרך להגן עליה.'
-
[FONT=tahoma][COLOR=#ff0066][B][U]מקס-[/U]
אוי שלומי שלומי... רק בריאות מכל הלב, אתה כתבת את המפה הזאת איך אתה לא מבין מה היא אומרת?!?! חחחחח פשוט כישרון מהלך. מקווה שתבין תבילבול שלך בעדכון הזה. העדכון האחרון אגב נועד כדי שתכיר את הנער, מה שלא עשית -__-"[/B]
~~~~~~~~
"ררר... לעזזל! מה עכשיו!" אתה ממרר בכעס לעצמך, ניגש אל שני השוטרים הללו בנימוס, הריי לא עמדת שם במשך כמעט שעתיים והתווכחת איתם כמו הילד שלידך. "סילחו לי, אם הדרך מכאן חסומה, יש לכם מושג איך אוכל להגיע לעיר של המכון השלישי? אני מאמן פוקימונים ואני רוצה לאתגר את מכון החשמל" השניים מביטים זה בזה מרימים גבות, ואז מביטים בך והרזה בהם אומר "מכון החשמל? הריי הוא נמצא בעיר וורמיליון, שזאת הדרך אל העיר ספרון בכלל. פנה דרומה מכאן, שם תמצא את מה שאתה מחפש".
הוא מסיים ואתה מבולבל, אתה פותח את המפה בחוסר הבנה:
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/9464539.jpg[/IMG]
אתה רואה כי המקום שארייה דיברה עליו הוא בכיוון אחד, אבל המכון הוא באחר. אתה מחפש מספר בפוקדע ואיך שאתה פותח אותו והמכסה נשלף נופל פתק קטן עם המספר שלה, אתה מחייג בקוצר רוח והיא עונה ואומרת "או יופי, שמור את המספר. כמו שאתה וודאי רואה הפגישה שלנו תצטרך להתעקב מעט, אני מצטערת... מקווה שלפחות הפקת משהו בדרך הזו. אחכה לך בדיוק בנקודה שאמרתי, זכור את הרמז" (אם אתה לא זוכר לך חפש אותו כמה עדכונים אחורה).
אתה נאנח ומבין שהדרך התארכה, ומנסה לפחות להתנחם בעובדה שיש לך חבר חדש וחזק מאוד בצוות, לפתע אתה שומע פסיעות מאחורייך הילד הבלונדיני רץ אחרייך ואומר "היי חכה לי!" אתה נעמד והוא אומר "אם אתה הולך לעיר וורמיליון אפשר להתלוות אלייך? שמעתי מהצד מהשיחה שלך עם השוטרים שאתה גם מאמן פוקימונים. אשמח להתלוות אלייך" הוא מציע בחיוך רחב. אתה נענה בחיוב ויחד אתם הולכים. "קוראים לי דילן, אני מהעיר וורידיאן ואני בן 14.5. אז... איך קוראים לך? מהיכן אתה? כמה זמן אתה כבר מאמן?" הוא שואל ותוך הליכה של קרוב ל-7 שעות מפרכות. אתה מתחיל לראות את וורמיליון, לפניה יש איזור כפרי בו גרים חקלאים רבים, מגדלים טאורוסים ועוד חיות משק למינהן... שדות רחבים מלאים בפוקימונים מסוגים רבים.
אתה מגיע לעיר, עיר נמל שקטה קטנה וציורית, בתים קטנים בנויה לאורכה מלבנים לבנות והמזח הגדול משתרע על כולה. ישנו ממזרח נקודת חוף יפה עם שובר גלים ומגדור והמון ספינות וסירות חונות בנמל שם. יש שם שני מסעדות האחת מסעדת דגים מטופחת וגדולה והשנייה מסעדת ספגטים חלבית, בנוסף כמובן יש את המרכז החנות ובקצה השמאלי של העיר ממוקם המכון, ממש סמוך לתחנת הכוח של העיר.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE] מאט-
חחח מה הלחץ לפתח פוקימונים?! ככל שתתקדם הם יתאמנו ויתפתחו תאמין לי
אתה מסתובב בין ההמון ומביט מסביב, אתה רואה מאמן אחד שמעוניין להילחם בך. שניכם תופסים מרחק מה אחד מהשני כשהוא משחרר את הפוקימון שלו לזירה
מה תעשה? [/QUOTE]
לא התכוונתי ללפתח, אלא לחזק. טעות של מורה, סליחה. ~_~
-
"יפה. מאנקי הוא פוקימון לחימה מעניין מאוד." אני אומר ומסתכל בריכוז רב על מאנקי. "אני חושב שאנחנו נתחיל עם צ׳ארמנדר! השתמש במסך עשן כבד ותקוף בלהביור!"
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-[/B]
[RIGHT]"מעולה! לומברה, זה היה גדול! ולמדת להשתמש באגרוף רעם, זה מצויין. אני כלכך גאה בך. עכשיו תנוח" אתה משבח את לומברה ומשיב אותו לפוכדור למנוחה ארוכה. אתה מתלהב כולך מן התג השלישי ומודה לוואטסון על הקרב. לאחר שריפאת את הפוקימנים שלך ולילי שואלת אותך על תוכניותך לעתיד, אתה מבין שלקחת שותף למסע איתך יהיה סיכון לא קטן. במיוחד כשיש לך תפקיד סודי כסוכן של הממשלה. "בכל אופן..התחרות הבאה שלי נמצאת בעיר פאלרבור והיא אחרי הר צ'מני, חשבתי שנוכל ללכת לשם ביחד..אבל מה שאתה רוצה" לילי משיבה אליך בחמידות, ונראית לא נעלבת, היות ולא ענית לה. שיערה הורוד מחמיא לה מאוד, והיא מעט מוצאת חן בעינייך..אתה מבין שאחרי שהתג השלישי בידיך, אין לך יותר מה לחפש בעיר מיובייל, לפתע הפוקידע שלך מצלצלת, אתה מבין שזה סטיבן. אתה עונה לשיחה. "היי ג'יי זה שוב אני, אני רק רציתי להודיע שאנחנו הולכים להתאמן בשנית, האימון יתרחש במורד הר צ'מני, תגיע לשם כמה שיותר מהר. שיהיה המשך יום נעים" סטיבן אומר ומנתק את השיחה. אתה מבין שיש לך דרך ללכת עד להר צ'מני, אתה יכול לבחור ללכת אותה לבד או בחברתה של לילי. מה תעשה?
[B]מאט-
[/B][/RIGHT][/COLOR][COLOR=#800080][RIGHT][B]חחחח הכל טוב [/B]
"יפה. מאנקי הוא פוקימון לחימה מעניין מאוד." אתה אומר כשאתה מתרכז במאנקי שקופץ ממקום למקום כשהוא צווח בקולות רמים. "אני חושב שאנחנו נתחיל עם צ׳ארמנדר! השתמש במסך עשן כבד ותקוף בלהביור!" אתה אומר כשאתה משחרר את צ'רמנדר. צ'רמנדר פולט עשן סמיך שמערפל את האזור, מאנקי נבלע לתוכו ונראה נחנק מעט מן העשן. צ'רמנדר יורה להביור שפוגע ומחליש את מאנקי, העשן מתפזר ומאנקי, שנפגע מהלהביור נמצא מול צ'רמנדר ופוגע בו במכת קרטה חזקה. "מאנקי קדימה! תשתמש בשריטות! מיד אחר כך שבירת לבנים! תתחמק מן המתקפות של צ'רמנדר" המאמן אומר ומאנקי מתכונן לשרוט בעזרת ציפורניו החדות את צ'רמנדר שמחכה להוראותייך. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Jan Luigi;1502419][FONT=tahoma][COLOR=#ff0066][B][U]מקס-[/U]
אוי שלומי שלומי... רק בריאות מכל הלב, אתה כתבת את המפה הזאת איך אתה לא מבין מה היא אומרת?!?! חחחחח פשוט כישרון מהלך. מקווה שתבין תבילבול שלך בעדכון הזה. העדכון האחרון אגב נועד כדי שתכיר את הנער, מה שלא עשית -__-"[/B]
~~~~~~~~
"ררר... לעזזל! מה עכשיו!" אתה ממרר בכעס לעצמך, ניגש אל שני השוטרים הללו בנימוס, הריי לא עמדת שם במשך כמעט שעתיים והתווכחת איתם כמו הילד שלידך. "סילחו לי, אם הדרך מכאן חסומה, יש לכם מושג איך אוכל להגיע לעיר של המכון השלישי? אני מאמן פוקימונים ואני רוצה לאתגר את מכון החשמל" השניים מביטים זה בזה מרימים גבות, ואז מביטים בך והרזה בהם אומר "מכון החשמל? הריי הוא נמצא בעיר וורמיליון, שזאת הדרך אל העיר ספרון בכלל. פנה דרומה מכאן, שם תמצא את מה שאתה מחפש".
הוא מסיים ואתה מבולבל, אתה פותח את המפה בחוסר הבנה:
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/9464539.jpg[/IMG]
אתה רואה כי המקום שארייה דיברה עליו הוא בכיוון אחד, אבל המכון הוא באחר. אתה מחפש מספר בפוקדע ואיך שאתה פותח אותו והמכסה נשלף נופל פתק קטן עם המספר שלה, אתה מחייג בקוצר רוח והיא עונה ואומרת "או יופי, שמור את המספר. כמו שאתה וודאי רואה הפגישה שלנו תצטרך להתעקב מעט, אני מצטערת... מקווה שלפחות הפקת משהו בדרך הזו. אחכה לך בדיוק בנקודה שאמרתי, זכור את הרמז" (אם אתה לא זוכר לך חפש אותו כמה עדכונים אחורה).
אתה נאנח ומבין שהדרך התארכה, ומנסה לפחות להתנחם בעובדה שיש לך חבר חדש וחזק מאוד בצוות, לפתע אתה שומע פסיעות מאחורייך הילד הבלונדיני רץ אחרייך ואומר "היי חכה לי!" אתה נעמד והוא אומר "אם אתה הולך לעיר וורמיליון אפשר להתלוות אלייך? שמעתי מהצד מהשיחה שלך עם השוטרים שאתה גם מאמן פוקימונים. אשמח להתלוות אלייך" הוא מציע בחיוך רחב. אתה נענה בחיוב ויחד אתם הולכים. "קוראים לי דילן, אני מהעיר וורידיאן ואני בן 14.5. אז... איך קוראים לך? מהיכן אתה? כמה זמן אתה כבר מאמן?" הוא שואל ותוך הליכה של קרוב ל-7 שעות מפרכות. אתה מתחיל לראות את וורמיליון, לפניה יש איזור כפרי בו גרים חקלאים רבים, מגדלים טאורוסים ועוד חיות משק למינהן... שדות רחבים מלאים בפוקימונים מסוגים רבים.
אתה מגיע לעיר, עיר נמל שקטה קטנה וציורית, בתים קטנים בנויה לאורכה מלבנים לבנות והמזח הגדול משתרע על כולה. ישנו ממזרח נקודת חוף יפה עם שובר גלים ומגדור והמון ספינות וסירות חונות בנמל שם. יש שם שני מסעדות האחת מסעדת דגים מטופחת וגדולה והשנייה מסעדת ספגטים חלבית, בנוסף כמובן יש את המרכז החנות ובקצה השמאלי של העיר ממוקם המכון, ממש סמוך לתחנת הכוח של העיר.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
חחחחח אין עליך, פוקימון חזק מאוד שלא עידכנת פרטים עליו!! ותקשיב אני עורך את הרקע שלי קצת, מוסיף דברים מעניינים. אני הולך לתפוס קצת פוקימונים שלא יהיו השישייה הסופית שלי, אבל אני פשוט אישם אותם אצלי בבית והם יתאמנו שמה, אני לא אש! משאיר אותם אצל הפרופסור שיהיו עצלנים. שבע שעות הליכה?! חחחחח אמור להיות לילה עכשיו
[RIGHT][COLOR=#000000][FONT=tahoma]אחכה לך ביציאה במקום בו עץ מאונך ועץ מאוזן נפגשים יחדיו בצל ומדברים"
אביט בעיר בשקיקה, אתלהב כל כך מן המראות היפים האלו. "לשאלתך. קוראים לי מקס דיובורי, אני מהעיר פאלט ואני מאמן בערך שבוע" אענה לו ואצחקק מעט על כל מה שעברתי עד עכשיו. "חוות טאורוס..מעניין אותי אם הם יכולים לתת לי אחד. מה אתה חושב?" אשאל את דילן בחיוך, אנסה לעניין גם אותו. "אני האמת ממש רעב..אתה רוצה לאכול משהו?" אשאל אותו בנימוס, אם יסכים, נלך למסעדה טובה ונשפר את הקשר ביננו, אספר לו על הצוות שלי ועל מה שעברנו עד כה, כמובן בלי שום פרט על אריה, ואם ירצה נלך לטייל באזור הכפרי. אם השעה תהיה מאוד מאוחרת, אציע לדילן שניקח חדר במרכז ונדחה את הטיול שלנו למחר. [/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE]מאט-
חחחח הכל טוב
"יפה. מאנקי הוא פוקימון לחימה מעניין מאוד." אתה אומר כשאתה מתרכז במאנקי שקופץ ממקום למקום כשהוא צווח בקולות רמים. "אני חושב שאנחנו נתחיל עם צ׳ארמנדר! השתמש במסך עשן כבד ותקוף בלהביור!" אתה אומר כשאתה משחרר את צ'רמנדר. צ'רמנדר פולט עשן סמיך שמערפל את האזור, מאנקי נבלע לתוכו ונראה נחנק מעט מן העשן. צ'רמנדר יורה להביור שפוגע ומחליש את מאנקי, העשן מתפזר ומאנקי, שנפגע מהלהביור נמצא מול צ'רמנדר ופוגע בו במכת קרטה חזקה. "מאנקי קדימה! תשתמש בשריטות! מיד אחר כך שבירת לבנים! תתחמק מן המתקפות של צ'רמנדר" המאמן אומר ומאנקי מתכונן לשרוט בעזרת ציפורניו החדות את צ'רמנדר שמחכה להוראותייך. מה תעשה? [/QUOTE]
"צ׳ארמנדר הסתחרר על הגב במהירות ותירה להביור כדי ליצור מגן שירחיק את מאנקי ואז חמוק ממתקפת השבירת לבנים!" אקרא במהירות.
אנחנו הכי חזקים ואנחנו לא מותרים. מאנקי מהיר ובעל מתקפות חזקות ביותר. אני חייב למצוא מוצא! יש לו גם יכולת לעמוד מול מתקפות כמו להביור. לפתע עלה לי רעיון שעשוי לעזור! "צ׳ארמנדר, תזדרז לתקוף בלהביור על כפות הרגליים של מאנקי, אז מהר ושרוט אותן!" אני רק מקווה שצ׳רמנדר נחוש מספיק לתכסיס הבא.
-
[COLOR=#800080][B]מאט-[/B]
[RIGHT]"צ׳ארמנדר הסתחרר על הגב במהירות ותירה להביור כדי ליצור מגן שירחיק את מאנקי ואז חמוק ממתקפת השבירת לבנים!" אתה קורא במהירות. צ'רמנדר קופץ באוויר ומתחיל להסתובב באיטיות, יורה להביור ויוצר מעין מערבולת של אש חמה ואדומה שמרחיקה את מאנקי. "מאנקי תקפוץ ותכה בו!" המאמן של מאנקי קורא ומאנקי קופץ לאוויר באתלטיות קופית מיומנת למדי, ופוגע במכת קרטה חזקה בראשו של צ'רמנדר, שעליו אין הגנה של אש. צ'רמנדר מועף אחורנית אך מבצע סלטה אחורה ונעזר בציפורניי הידיים שלו כדי לרכך את הנפילה ולהאט את ההדף. צ'רמנדר מקשיב לך ומתחיל לירות להביור לכיוון רגליו, מאנקי מופתע מן המהלך ונראה מעט מבולבל, הוא נופל ונפגע מלהביור חזק שמעייף אותו. מאנקי האומנם אינו מוותר ורץ לכיוונו של צ'רמנדר עם שבירת לבנים כשצ'רמנדר שולף את ציפורניו ורץ לבקשתך כדי לשרוט את מאנקי. שני הפוקימונים עומדים האחד מול השני, ומנהלים ממש קרב אגרוף מהיר וחזק, כשבכל פעם צד אחר נפגע מהמכות של השני. לעיתים הם מתחמקים אחד מהשני. צ'רמנדר שורט את מאנקי בחוזקה בציפורניו הלבנות והקשיחות ואילו מאנקי פוגע בצ'רמנדר בשבירת לבנים. שני הפוקימונים נסוגים אחורנית, שניהם מתנשמים. זה קרב טוב. הוא אפילו משך תשומת לב של מספר עוברי אורח, כולל אפילו הורים וילדים. "מאנקי בוא נגמור את הקרב הזה! מיקוד אנרגיה ואז מיד תבעט בצ'רמנדר ללא הפסקה עם בעיטה נמוכה, תשרוט ותחמוק הצידה, תתקוף ותפגע בו שוב ושוב!" המאמן קורא בהתלהבות ומאנקי מרכז את האנרגיה שלו, עיניו נפתחות והוא מתכונן לתקוף את צ'רמנדר שמחכה להוראות שלך. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[quote]ג'יי-
"מעולה! לומברה, זה היה גדול! ולמדת להשתמש באגרוף רעם, זה מצויין. אני כלכך גאה בך. עכשיו תנוח" אתה משבח את לומברה ומשיב אותו לפוכדור למנוחה ארוכה. אתה מתלהב כולך מן התג השלישי ומודה לוואטסון על הקרב. לאחר שריפאת את הפוקימנים שלך ולילי שואלת אותך על תוכניותך לעתיד, אתה מבין שלקחת שותף למסע איתך יהיה סיכון לא קטן. במיוחד כשיש לך תפקיד סודי כסוכן של הממשלה. "בכל אופן..התחרות הבאה שלי נמצאת בעיר פאלרבור והיא אחרי הר צ'מני, חשבתי שנוכל ללכת לשם ביחד..אבל מה שאתה רוצה" לילי משיבה אליך בחמידות, ונראית לא נעלבת, היות ולא ענית לה. שיערה הורוד מחמיא לה מאוד, והיא מעט מוצאת חן בעינייך..אתה מבין שאחרי שהתג השלישי בידיך, אין לך יותר מה לחפש בעיר מיובייל, לפתע הפוקידע שלך מצלצלת, אתה מבין שזה סטיבן. אתה עונה לשיחה. "היי ג'יי זה שוב אני, אני רק רציתי להודיע שאנחנו הולכים להתאמן בשנית, האימון יתרחש במורד הר צ'מני, תגיע לשם כמה שיותר מהר. שיהיה המשך יום נעים" סטיבן אומר ומנתק את השיחה. אתה מבין שיש לך דרך ללכת עד להר צ'מני, אתה יכול לבחור ללכת אותה לבד או בחברתה של לילי. מה תעשה?[/quote]
"אני... אני צריך ללכת רגע לשירותים." אומר ללילי וארוץ לחדר השירותים הקרוב [בתקווה שמאמני פוקימונים אכן משתינים או שזה 600 פרקים רצופים של "היי מכון בוא ננצח ניצחנו יאללה לעיר הבאה] "מה אני עושה?" אתהה לעצמי. "אם אני אנטוש את לילי... טוב, זה לא יהיה נעים. אבל אם היא תבוא איתי... היא תגלה שאני לא סתם מאמן רגיל." אתהה לעוד כמה רגעים ואצא מהשירותים בחזרה להיכן שלילי מחכה לי. "אני... אני אשמח להגיע איתך לתחרות, אבל... יש מקום שאני חייב לעצור בו קודם." אומר ללילי. "לא, אני לא יכול לעזוב אותה ככה" אומר ואסתובב אליה. "אני עומד לספר לך משהו... אבל את חייבת להישבע לי שאת לא מגלה את זה, לאף אחד. אף פעם." אומר לה ואלך איתה למאחורי אחד השיחים הקרובים. "אני... אני לא מאמן פוקימונים רגיל. אותרתי ע"י הממשלה ואני מאומן ע"י סטיבן סטון, על מנת למצוא ולהילחם בפעילות המחודשת של צוות אקווה בהואן. הסיבה שלא עניתי לך מקודם היא... סטיבן התקשר אליי, הוא רוצה שאני אגיע לאימון נוסף באזור הר צ'ימני. אני מספר לך את כל זה כי אני מרגיש שאני יכול לסמוך עלייך. [חסר לך שאתה הופך אותה לאקווה סמוייה פתאום xd]"
-
[QUOTE=Sharpedo;1502394][COLOR=#a52a2a]
[/COLOR][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
אני אוסיף אותו אל תדאג, ושיפצתי קצת את האנשים שפגשתם והספוילרים שם קצת התחרבשו לי, אשמח אם תוכל לתקן אותם. [/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]"לא כמובן שלא, אני מתנצל פרופסור!" אתה מצטער בפני הפרופסור ומצדיע לו כאות הערכה, הבעתו הכועסת מתחלפת בהבעה מעט משועשעת, כאילו עשה זאת רק כדי לעצבן אותך. אך אתה מבין שהוא מאוד רוצה שיהיו ממושמעים לו. הפרופסור לוקח את המפתחות ופותח את דלת הסתרים, לפתע ניקולס מסתובב כשהוא עומד ממול לפרופסור, מצדיע ואומר בקול חד,ברור ומשמעתי "הקשב הפרופסור! היני מבקש להיכנס פנימה ביחד איתך. בבקשה" קולו של ניקולס נשמע אחרת לגמרי, כנראה שם על צווארו אותו חיישן התואם את קולו של החייל שחיסל. "קווין..טוב נו. גם אתה עוד לא ראית את הניסוי שלנו. בוא תיכנס" קולורס פולט ומזיז את הדלת, צמרמורת בכל הגוף צורמת אותך כשאתה וניקולס ניגשים לתוך החדר. אתה משתדל לשמור על הפה סגור. מתחיל מזה שמדובר במעבדה. המון ציוד רפואי, מבחנות, חומרים ונוזלים בצבעים שונים עומדים על מדפים גבוהים ובתוך מבחנות. עשן עולה ממבחנה ירוקה שמתחתיה עובדת גזיה קטנה, כנראה מחממת את התרכובת למטרה מסוימת.. אתה וניקולס נעמדים באמצע החדר, ואתה מבחין ממולך במשהו יוצא דופן באופן נדיר ומיוחד ביותר. באמצע הקיר עומד בצמוד לו מיכל מים ענקי, המכיל פוקימון משונה ביותר..אתה מנסה להיזכר בראשך, זה פוקימון אמיתי בכלל? [/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#333399][IMG]http://i.imgur.com/fm3bWnd.png[/IMG] הפוקימון נמצא בתוך המיכל, מחובר לאלקטרודות רבות, גופו כווץ בצורת כדור כשכולו צף בתוך המים במיכל (אם ראית את הסרט הראשון של פוקימון, איך שהשיבוטים היו מכווצים בתוך המיכלים שלהם, או איך שמיוטו היה, אז תדמיין את זה ככה) הוא נראה לך כמעין ציפור. צבע נוצותיו העליונות צבוע בירוק אמרלד מדהים ביופיו, זנבו הארוך והדרקוני יש להגיד מונח מלפני פניו, הרי כל גופו מכודרר ככדור. "ג'סלי..קווין..אני גאה ונרגש להציג בפניכם את אחת מהיצירות הגדולות שלי. השיבוט החלוץ הראשון של צוות פלזמה. הינדסתי אותו בעצמי. מאז שהיה תא אחד ויחיד" קולורס מציג בפניכם את הפוקימון בהתרגשות מזוויעה, אתה רק חושב כמה נורא זה ליצור פוקימון. "הוא בנוי להכל..השתלתי בו תאים של התפתחות. המקור שלו הוא אחד החזקים ביותר שנראו בטבע, הכנפיים שלו יכולות להגיע למהירות מטורפת, הוא כמו ברק ביום בהיר..אוכל בשר בעיקר. והצווחות שלו..אוי אלוהים! הפוקימון שלפניכם הוא מוטציה מושלמת של צירופי די אן איי רבים של פוקימונים שונים, שאוחדו ביחד כדי ליצור מכונת מלחמה משוכללת במיוחד" קולורס מתמוגג בצורה מפחידה מהיצירה שלו, אתה נזכר בוולבי ובראפלטים, איך הם צווחו, אתה לא רוצה לדמיין את הצווחה של הפוקימון הזה. "הקשב הפרופסור! כחייל חדש בפרויקט! אפשר לשאול שתי שאלות?" ניקולס אומר בקול ברור ונקי, ממש רובוט. "כן קווין..מה שתרצה" קולורס ממלמל, אוחז בעיניו הבעה כמעט מטורפת. "בן כמה הוא? זה לא מסוכן להחזיק בו? הוא לא ימרוד בצוות פלזמה? יצור כל כך חזק..איך זה אפשרי?". "ובכן קווין. אלו שאלות חשובות ביותר. הפוקימון הזה בן כחצי שנה. כל חייו חי בתוך המיכל הזה. איך נשלוט בו? כשהוא יגיע לבגרות מלאה, נוכל להשתיל לו חיישנים במוח שיעקבו אחרי מכשיר מיוחד שאני מייצר בעצמי. הוא יהיה בלתי ניתן לעצירה..עכשיו הוא עדיין תינוק. הוא יכול למות בלי העזרה המתאימה" קולורס עונה לניקולס, שחוזר לעמוד בהקשב, כשלפתע אתה מבחין בקולורס נופל על הקרקע, מעולף לחלוטין. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/426.gif[/IMG] אתה נבהל, כשאתה מבחין בדריפבלים מרחף מולך. "דרייפבליםם" הפוקימון לוחש. "דריפבלים חזרת. ביטלת את המצלמות בכל המסדרון?" ניקולס שואל את הפוקימון שלו, שמהנהן באיטיות. "יופי. אין לנו הרבה זמן. דרו תקשיב לי. אני עומד לעשות משהו שלא ייתכן שתאהב אבל אנחנו חייבים. יש לנו 3 דקות לפתוח את החדר הסמוך ולהעביר את כל השבויים החוצה. קח את הפוכדורים האלו. כשתשחרר אותם הם כבר ידעו מה לעשות עם השבויים. בשום פנים ואופן אל תחכה לי. אני אשאר כאן עם דריפבלים" ניקולס אומר לך ומסביר לך ביסודיות, נותן לך 3 פוכדורים. "קדימה! אין לנו זמן!" ניקולס אומר לך, ניקולס מתחיל לאסוף במהירות מסמכים וספרים מהמעבדה, אתה רואה שהוא לוחץ על איזה כפתור מסוים שמוציא את המים מהמיכל הגדול, ניקולס מתכוון לשחרר את הפוקימון! אתה מביט באימה בפוקימון שפותח את עיניו! צבע עיניהן ירוק באופן קריסטלי, מהממות.. הפוקימון מביט לכל הצדדים בלחץ ופחד, ובנקישה דקה בלבד (!!) הוא שובר את הזכוכית! הפוקימון יוצא החוצה, רגליו עומדות כמו עמודי בטון, טופרים ארוכים וחדים כתער קורעים את המתכת עליה הוא עומד, כנפיו נפרשות. ענקיות, יפות, מלאות נוצות בצעי ירוק איזמרגד,שחור ואדום. הניסוי המפלצתי לפתע צווח וצורח בחוזקה אדירה, זה כל כך צורם, קריאתו פשוט קולנית ברמה אחרת. "קדימה!!! אין לנו זמן!! השומרים יגיעו לכאן בקרוב!" ניקולס צועק עליך, דריבפלים נאבק בפוקימון השיבוטי, אך הוא ממש לא יחזיק עוד הרבה זמן. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אהנהן בראשי ואעשה כדבריו, ארוץ מהחדר לכיוון הכלובים בהם יהיו כל השבויים, במידה ויגיעו אנשי צוות פלאסמה, אשחק אותה עדיין כג'סלי ואומר "בואו עיזרו לי" וכשירוצו אליי אכה ואעלף אותם.
כשאגיע אל התאים אשחרר את הפוקימונים, ואקווה שכמו שניקולס אמר יפעלו מיד וידעו מה לעשות. יחד איתם ועם דיוואט שאוציא החוצה באותה עת נפתח את הכלובים ונשחרר את כולם.
במידה ונתקשה לפתוח את הכלובים אשחרר גם את דרומקה ואפקוד עליו ועל דיוואט לשחק על המנעול בין אקדח מים ללהביור עד שאיכות המנעול תהרס לחלוטין ונשבור אותו קליל!
[COLOR=#ff0066][FONT=tahoma]
[U][B]מקס-[/B][/U]
ערכתי. ואני בעד שתתפוס עוד חוץ מ-6 גם אני מתכנן לעשות זאת... פוקימון עשב שהוא קצת טנקי, פוקימון מעופף... אולי דרקון בעתיד הרחוק. אל תדאג אני אפרגן לך, תיהיה לך אחלה של שישיה.
ולגביי הזמן, אם אתה זוכר התחלת ללכת בשעת לפנות בוקר (05:30) אז אין לך מה לדאוג עם הדרך למנהרה ועכשיו? קצת אחריי אמצע היום (17:30 בערך)
~~~~~~~~~
'אחכה לך במקום בוא עץ במאונך ועץ במאוזן נפגשים יחדיו בצל ומדברים' אתה נזכר במשפט במוחך וממלמל אותו הלוך ושוב, מנסה להבין את המשמעות המשונה שלו ותוהה היכן ואיך זה יראה.
אתה מביט בעיר בשקיקה גדולה, מתרגש להיות בה ונהנה מיופיה המרענן. "לי קוראים מקס דיוברי, אני מפאלט שלידך וגם אני ואני מאמן קצת יותר משבועיים" הוא מגיב בצחקוק קל ואומר "מממ.. שכנים חחח... מגניב שאתה מאמן כמותי!" ואתם לוחצים ידיים וצוחקים, כאילו מכירים באופן רשמי. אתה מתייעץ איתו לגביי חוות הטאורוסים והוא מגלגל עיניים ואומר "מממ.. מבין אותך כלכך גם אני נסיתי לבקש בפעם שעברה בה הייתי בעיר, הם רוצים על כל טאורוס 5000 שקל! אם יש לך את הסכום הזה אז" ואתה קוטע אותו בייאוש ומניד את הראש בסירוב. ואך אתם ממשיכים להתקדם והדבר חולף, ריח האוכל משגע אותך ואתה מציע לו ושניכם הולכים לזלול לכם משהו באיזו מסעדה חביבה, אתם מזמינים תבשיל פטריות מוקפצות משגע, לזניה חלבית-טבעונית נהדרת, קרוביות מטוגנות יחד על מצה דג משגע ועסיסי... כל אלו לצד מגוון סלטים וקנקן לימונדה סחוטה, שירות נהדר והנוף של המרינה של העיר בהחלט מטיב עם הסעודה.
בין ביס לביס אתה מחזק את הקשר בינכם, מספר לו על כל מה שעברת על נחיל הבידריל שהתקיף אותך, שהצלת שבט פיקאצ'ואים קטן ממפולת סלעים שכמעט חיסלה אותם ועזרת להם למצוא מקום חדש לגור בו אחריי שהאיזור שלהם נהרס, על הקרב שלך עם טיירון והתבוסה הראשונה שלך (מקרים מן העבר שלומי חחח). ומראה לו את השני התגים שלך. הוא מקשיב לכל בריכוז רב ונשמע מאוד מתעניין. אחר כך הוא מראה לך את מגן הפלאפון המיוחד שלו בו 8 ניקובים קטנים ש-3 מהם מכוסים בתגים, הסלע של פיוטר, הטיפה של סרוליין, והזריחה של וורמיליון. אתה מבין שהוא כבר ניצח את סירג' וחזר לכאן יחד איתך בעצם כדי לבצע את העיקוף אל העיר ספרון והוא מסביר לך שזה כי יש המון מקרי גניבות, פריצות ורצח בספרון אז העיר וחלק מהאיזורים במצור...
אתה ישר חושב על צוות רוקט אך מסתיר ממנו את מה שיש לך להגיד, בכל זאת, אתה אינך מכיר אותו כראוי ומיועד להיות סוכן של ארייה אסור שידעו. אתם מסיימים את הארוחה מלאים עד תום. נחים וצוחקים על פוקימונים שפגשתם ודברים של מאמנים.
והולכים השעה היא כבר שעת ערב ומוטב שתתארגנו ללינה בעיר, אתם נעים למרכז מזמינים חדר, עולים אליו ומניחים שם את הדברים. אתה כבר מאוד עייף אתה ער מ-05:30 בבוקר. ואילו דילן אומר "וואוו כמה אנרגיות ישלי עכשיו? תרצה לצאת להסתובב קצת? זה בסדר אם תרצה לישון"
[B]מה תעשה?[/B][/FONT][/COLOR]
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
מה. אתה.עושה.לעזאזל.?!?!?! אסור לך להגיד את זה! אם כבר אז בשלב מאוחר יותר אבל בטח שלא עכשיו! אתה יכולת פשוט להגיד לה שאתה יכול להמשיך איתה עד להר צ'מני וזהו, שאתה נשאר שמה להתאמן עם חברים ואתה לא רוצה לעכב אותה[/B]
אתה רץ לשירותים, משאיר את לילי מאחור. אתה חושב מה לעשות מכאן, האם תשבור את הבטחתו של סטיבן? אתה יודע שאסור. הבטחת שלא תעשה זאת. אתה חוזר ללילי שנראית מעט חוששת מתשובתך, מפחדת מעט מסירוב...אתה עונה לה שתוכל ללכת איתה אבל רק עד הר צ'מני, אתה נשאר שם להתאמן עם חברים וזה משהו שקבעת איתם הרבה מאוד זמן. לילי מחייכת מאוזן לאוזן ונראית מרוצה ביותר! "כן בטח! נוכל להיפגש בעיר פאלרבור שתסיים. אני אשאר שם הרבה זמן. אני צריכה להתאמן לתחרות שלי שמה. אני גם שונאת חום..אז אני לא רוצה להתעכב שם הרבה זמן". אתה מחייך לאות הסכמתה של לילי ובכך שלא אכזבת אותה, שניכם יוצאים מן מרכז הפוקימונים בעיר מאוויל ויוצאים צפונה לכיוון דרך 111. את הכניסה לדרך מאבטחות שתי שוטרות ג'ני [IMG]http://www.interload.co.il/upload/7355666.png[/IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/7355666.png[/IMG]והפוקימונים שלהן [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/310.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/310.gif[/IMG] אתה נגיש לאחת מהן ושואל האם הכל בסדר, השוטרת ג'ני נראית עסוקה אך היא מסתובבת אליך, מחייכת בנימוס ועונה לשאלתך. "כן הכל בסדר. אנחנו רק מאבטחות את הכניסה לדרך שהייתה חסומה כאן על ידי אבנים, אנחנו רק מבקשות שתיזהרו בדרך.". אתה ולילי נכנסים פנימה לדרך 111. מצד ימין שלכם ולאורך כל ההליכה נמצא הר גבוה וארוך ואילו מצד שמאל מספר בתים קטנים ומקומיים מנעימים לכם את הנוף. אתה ולילי מקשרים את הקשר בינכם, כשאתם מתחילים לספר אחד לשני חוויות מהמסע שלכם. לילי צוחקת מהבדיחות שלך ומספרת לך על איך אודיש התפתחה. "אל תשאל..בעיר רוסטרובו עדר של רטטה התקיף אותנו1 ואודיש עמדה מולם והגנה עליי! ופתאום היא התפתחה! זה היה מדהים". אתם מגיעים לדרך 112, שהיא בעצם צומת דרכים. מצד ימין אתם מבחינים בכניסה למדבר, שכעת השמש די קופחת עליו וחם שם..ואילו מצד שמאל יש לכם את המשך הדרך להר צ'מני, שכשאתם מביטים למעלה, רואים אותו עומד במרחק מה ממכם. לפתע מולכם ישנו מחזה לא נעים במיוחד..מספר נערים זורקים אבנים ובועטים בדודו [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/084.gif[/IMG] שנפצע.."דוו דוו דווו" דודו צווח בכאב ומתחנן שיפסיקו, [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/333.gif[/IMG]סוובלו, שנראית חברתו של דודו, מנסה להגן עליו אך [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG] גדול ומבחין מונע ממנה להתקדם, בעודה מצייצת בפחד. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה מהנהן בראשך במהירות ומבצע את מה שניקולס אומר לך. המוטציה צווחת, דריפבלים מנסה לעצור את תנועותיה בעל חושי, הוא מצליח למספיק זמן כדי שתוכל לצאת מהחדר, אתה ניגש החוצה עם הפוכדורים, בעוד שפיצוץ ענקי נשמע מתוך החדר, אתה מציץ החוצה ורואה את המוטציה אוגרת אש ירוקה וגועשת בפיה ומשגרת אותה על כל המעבדה, ממש הורסת אותה..אתה לא מבחין בניקולס, אתה חרד מאוד לשלומו אך אתה מבין שאין זמן. לרוע מזלך אזעקה נשמעת בכל המסדרון, ואתה יודע שאין לך הרבה זמן בכלל..אתה מפחד שיגיעו חיילי פלזמה נוספים, אבל אף אחד לא בא, לפחות לא עכשיו. אתה מבין שרוב החיילים נמצאים עדיין בחדר האוכל, ובחירת הזמן של ניקולס לבצע את החדירה למתקן האבטחה הייתה נכונה. הדלת נעולה, אתה לא מצליח לשבור אותה. אתה משחרר את דיווט ששורט בלי הפסקה את הדלת עם הצדפים שלו, הצירים נשברים והדלת נפתחת. בתוך החדר יש אור, אתה רץ פנימה, רואה מספר אנשים ערים מביטים בך בחרדה..כאילו אתה מלאך המוות. אתה נכנס פנימה כשלפתע המון אנשים מתנפל עליך, משכיב אותך לרצפה ואפילו מכים אותך. "תפסנו אותו! הצלחנו!" אחד השבויים אומר. "תהרגו אותו!" צועקת אחת אחרת, "לא! תשמרו אותו כקלף מיקוח!"-"נראה לך שבאמת יהיה אכפת להם מחייל אחד שלהם?" שבוי אחד משיב לשני. דיווט אינו יכול לעזור לך, כנראה גם התנפלו עליו, עד שלפתע שבוי אחד, שמצליח לעמוד בקושי על רגליו, "צועק בקולי קולות. "תפסיקו!!!!!!! עכשיו!!!!!!" השבויים ברגע מביטים בו, לא מבינים. "אתה משוגע? אתה מגן עליו?! הוא בא להרוג את כולנו!" משיב לו אחד השבויים, אתה מרים את ראשך שנחבט ברצפה מספר פעמים, מנסה לזהות את הבן אדם ואתה חש תודה..זה אותו הבן אדם מחדר האוכל, במדי הקראטה, שהכו אותו בתורות. "אני מזהה את החייל..הוא השאיר לי פתק שהוא יציל אותנו. אל תעשו לו כלום" השבוי משיב, אתה מבחין שפניו מלאות פצעים וחתכים, בידיו סימנים כחולים. קולות ותהיות של אנשים נשמעים ברחבי החדר. "אתה מאמין..לו? הוא שקרן!". אתה מזדקף מהר, שבוי אחד כמעט נותן לך אגרוף, כשאתה מרים את ידיך, ועונה להם. "הוא צודק..אני כאן בשבילכם. בבקשה" הקול שלך עוצר את כולם, אתה מוציא את הפוקימונים של ניקולס, שלושה פוכדורים שמשחררים [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/178.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/178.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/178.gif[/IMG]"הם ישחררו אתכם..אל תדאגו" אתה אומר להם, השבויים קמים כולם, ואתה לפתע מבחין..בלולה! נראה שלא הרביצו לה, אך עיניה אדומות מבכי רב. אתה שומע קולות רגליים מחוץ למסדרון, ומתחנן כלפי הפוקימונים של ניקולס שיעשו משהו. "קסאאטוווו" אחד מהם אומר, יש שמונה שבויים בחדר,איתך זה תשעה. אתה משיב את דיווט לפוכדור, שנראה שגם הוא קיבל מעט מכות, כל קסאטו נצמד לשלושה אנשים,עד שאור כחול שוטף את גופם של הקסאטווים, ולאט לאט שוטף גם את קולם של האנשים. צעקות נשמעות מבחוץ.. "מי לעזאזל עשה את זה?!?!?!?!" קול מפחיד צועק בקולי קולות. אתה מתחנן שהכל ייגמר..עד שלפתע אתה נעלם מהמקום. אתה מרגיש מוזר. כאילו אתה נע בזמן כשלפתע אתה עומד במדבר. הכל חשוך, ומצד ימין עומד מרכז הפוקימונים הגדול, אתה נושם לרווחה, אבן ענקית ירדה לך מהלב. אתה פאקינג הצלחת! האנשים מתחילים לבכות מאושר כשהם רצים לכיוון מרכז הפוקימונים, הקסאטווים נשארים לידך ונעלמים שוב איתך. הפעם אתם בנקודה מעט יותר רחוקה ממרכז הפוקימונים, שצבוע כעת באורות כחולים ואדומים של סירנות משטרה. אחד הקסאטווים משיב לך את הבגדים והציוד שלך, מסמן לך להתלבש. אתה עושה זאת. אתה מוריד את כל הבגדים עד שאתה עומד מול הקסאטויים בתחתונים. מתגעגע ללבוש שלך כפי שלא דמיינת שיקרה, אתה מתחיל לשים את הבגדים, הציוד, התיק והכל עליך, אחד הקסאטויים מרים בעל חושי את הבגדים והפנקס של ג'סלי, אך את זה אתה מבקש לשמור לעצמיך. החיישנים שניקולס הצמיד לך לאוזן ולצוואר מרחפים גם בהשפעת הקסטואיים. "קסאטו" אחד מהם אומר והם פתאום נעלמים מהמקום. אתה מנסה להבין איך זה קרה..ואז אתה נזכר שקסאטויים יכולים להשתמש במתקפה שנקראת טלפורט (teleprot) המאפשרת להשתגר ממקום למקום. אתה מתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים.. הוא נמצא במרחק של כ-30 מטר ממך. מעכל הכל. חושך הלילה מקיף אותך. ראית היום מראות קשים מאוד, הרגת בן אדם..כל כך הרבה קרה בשלוש השעות שלא הייתה פה. אתה מבין שאנשים שקרובים אליך נמצאים על הכוונת, ואתה רק מבין כמה חזק צוות פלזמה. אתה מנסה לחשוב מה קורה עם ניקולס. האם הוא בסדר? בפעם האחרונה שראית אותו הוא היה במעבדה שהתפוצצה לחלוטין. אתה נכנס למרכז הפוקימונים. שם אתה רואה [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/085.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/085.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/085.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/085.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/085.gif[/IMG]שוטרים רבים מחלקים ציוד, תיקים וכסף גנובים לאנשים שעומדים בתור, האחיות ג'וי [IMG]http://www.interload.co.il/upload/9423986.png[/IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/9423986.png[/IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/9423986.png[/IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/7770480.gif[/IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/7770480.gif[/IMG][IMG]http://www.interload.co.il/upload/7770480.gif[/IMG]ואודינואים רבות מתרוצצים בין האנשים ומחלקים תרופות, תחבושות ועוזרים למי שמבקש. אתה הולך למרכז הלובי, מצד שמאל אתה רואה מחזה חמוד מאוד..[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/496.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/636.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/619.gif[/IMG] ואת [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/629.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/627.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/627.gif[/IMG]ישנים ונשענים על הקיר, לכולם צמידי זיהוי. וולבי מכורבלת סביב האחים שלה, סרבין מאפשרת למיאנפו לשים עליה ראש, ואילו לארבסטה מרכך את ראשם של צמד הראפלטים בעזרת גופו העטוף משי. הם נשארו ערים אך נרדמו..[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/143.gif[/IMG]לולה מקבלת טיפול רפואי מאחות ג'וי, וניגשת לפוקימונים שלה, תחילה סרבין פותחת עין ומפהקת, כשעיניה מבחינות במאמנת שלה היא קופצת במקום. "סר סרבין?!?!" היא צועקת ומעירה את כל החבורה. "מיאנפו!!!". "לארבסטה!!" שני הפוקימונים האחרים שלה קוראים בקולי קולות וקופצים עליה. לולה כורעת את רגליה על הרצפה ומחבקת את כולם באושר, מתחילה לבכות. אתה מחייך ודמעה נוזלת מעיניך. אתה יודע שאילולא אתה ללולה היה צפוי שבי קשה ושובר נפשית בדומה למה שליסה עברה..ואתה איחדת את הפוקימונים שלך. ניקולס עזר לך, אבל אתה מרשה לעצמיך לקחת מעט קרדיט. אחיה הפעלתן של ראפלט קופץ על לולה גם, ואילו לולה מחבקת אותו בטירוף. וולבי היא הראשונה שמבחינה בך. לראשונה, מהרגע הראשון שראית אותה נאבקת בארבוק ובשני האקנסים, אתה רואה חיוך אמיתי ממנה, כשהיא רצה על שתי רגליה וקופצת עליך. "וול וולבי!" היא מצייצת, נראה שהיא באמת התגעגעה אליך ושמחה לראות אותך. ולולה והפוקימונים שלך רואים אותך גם, ורצים אליך לחבק אותך. "דרו..אני לא מאמינה שהצילו אותי..זה פשוט עצום. מישהו בא להציל אותנו..זה היה מדהים.." היא ממלמלת באושר ומחבקת אותך חזק. הפוקימונים של לולה מחייכים אליך בגאון, אתה מבין שהם כעת סומכים עליה ברמה שלא ראית פוקימון שהוא לא שלך סומך עליך. קיימת את ההבטחה שהבטחת להם, השבת להם את היקר להם מכל, ונראה שהם יזכרו את זה לעד.. לולה בוכה אך היא מתעלפת! כנראה היא כל כך עייפה.. הפוקימונים שלה תופסים אותה ולוקחים אותה לאחות ג'וי. אתה נשאר ביחד עם וולבי ואחיה הראפלט השני והעצלן יותר, שגם נראה כי מעריך מאוד את מה שעשית, אחיהם הפעלתן נמצא עם הפוקימונים של לולה שנראים מתקשים להשכיר לה חדר. אין כל חדש מניקולס, אך השעה עכשיו כבר עוד מעט שתיים עשרה בלילה, וולבי ואחיה עייפים מאוד ואתה מותש בטירוף..אולי עדיף שתלך לישון. הצלת הרבה נפשות ליום אחד. זה מגיע לך. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Jan Luigi;1502446][COLOR=#ff0066][FONT=tahoma]
[U][B]מקס-[/B][/U]
ערכתי. ואני בעד שתתפוס עוד חוץ מ-6 גם אני מתכנן לעשות זאת... פוקימון עשב שהוא קצת טנקי, פוקימון מעופף... אולי דרקון בעתיד הרחוק. אל תדאג אני אפרגן לך, תיהיה לך אחלה של שישיה.
ולגביי הזמן, אם אתה זוכר התחלת ללכת בשעת לפנות בוקר (05:30) אז אין לך מה לדאוג עם הדרך למנהרה ועכשיו? קצת אחריי אמצע היום (17:30 בערך)
~~~~~~~~~
'אחכה לך במקום בוא עץ במאונך ועץ במאוזן נפגשים יחדיו בצל ומדברים' אתה נזכר במשפט במוחך וממלמל אותו הלוך ושוב, מנסה להבין את המשמעות המשונה שלו ותוהה היכן ואיך זה יראה.
אתה מביט בעיר בשקיקה גדולה, מתרגש להיות בה ונהנה מיופיה המרענן. "לי קוראים מקס דיוברי, אני מפאלט שלידך וגם אני ואני מאמן קצת יותר משבועיים" הוא מגיב בצחקוק קל ואומר "מממ.. שכנים חחח... מגניב שאתה מאמן כמותי!" ואתם לוחצים ידיים וצוחקים, כאילו מכירים באופן רשמי. אתה מתייעץ איתו לגביי חוות הטאורוסים והוא מגלגל עיניים ואומר "מממ.. מבין אותך כלכך גם אני נסיתי לבקש בפעם שעברה בה הייתי בעיר, הם רוצים על כל טאורוס 5000 שקל! אם יש לך את הסכום הזה אז" ואתה קוטע אותו בייאוש ומניד את הראש בסירוב. ואך אתם ממשיכים להתקדם והדבר חולף, ריח האוכל משגע אותך ואתה מציע לו ושניכם הולכים לזלול לכם משהו באיזו מסעדה חביבה, אתם מזמינים תבשיל פטריות מוקפצות משגע, לזניה חלבית-טבעונית נהדרת, קרוביות מטוגנות יחד על מצה דג משגע ועסיסי... כל אלו לצד מגוון סלטים וקנקן לימונדה סחוטה, שירות נהדר והנוף של המרינה של העיר בהחלט מטיב עם הסעודה.
בין ביס לביס אתה מחזק את הקשר בינכם, מספר לו על כל מה שעברת על נחיל הבידריל שהתקיף אותך, שהצלת שבט פיקאצ'ואים קטן ממפולת סלעים שכמעט חיסלה אותם ועזרת להם למצוא מקום חדש לגור בו אחריי שהאיזור שלהם נהרס, על הקרב שלך עם טיירון והתבוסה הראשונה שלך (מקרים מן העבר שלומי חחח). ומראה לו את השני התגים שלך. הוא מקשיב לכל בריכוז רב ונשמע מאוד מתעניין. אחר כך הוא מראה לך את מגן הפלאפון המיוחד שלו בו 8 ניקובים קטנים ש-3 מהם מכוסים בתגים, הסלע של פיוטר, הטיפה של סרוליין, והזריחה של וורמיליון. אתה מבין שהוא כבר ניצח את סירג' וחזר לכאן יחד איתך בעצם כדי לבצע את העיקוף אל העיר ספרון והוא מסביר לך שזה כי יש המון מקרי גניבות, פריצות ורצח בספרון אז העיר וחלק מהאיזורים במצור...
אתה ישר חושב על צוות רוקט אך מסתיר ממנו את מה שיש לך להגיד, בכל זאת, אתה אינך מכיר אותו כראוי ומיועד להיות סוכן של ארייה אסור שידעו. אתם מסיימים את הארוחה מלאים עד תום. נחים וצוחקים על פוקימונים שפגשתם ודברים של מאמנים.
והולכים השעה היא כבר שעת ערב ומוטב שתתארגנו ללינה בעיר, אתם נעים למרכז מזמינים חדר, עולים אליו ומניחים שם את הדברים. אתה כבר מאוד עייף אתה ער מ-05:30 בבוקר. ואילו דילן אומר "וואוו כמה אנרגיות ישלי עכשיו? תרצה לצאת להסתובב קצת? זה בסדר אם תרצה לישון"
[B]מה תעשה?[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
כן ברור פוקימון דרקון עוד הרבה זמן..ובלבזור הוא טנקי חח או אה כבר הפסדתי לו? חחחח ותעדכן את דילן באנשים שפגשתי
'מי יודע, אני עייף מאוד. אבל אולי אמצא את הרמז שאריה דיברה אליו' אחשוב, אני בן אדם צעיר, לכן אני יכול להרשות לעצמי להיות עייף. "אני אבוא!" אומר לו בחיוך, אתלווה לדילן ואלך איתו ברחבי העיר, איהנה מהאוויר הצח ואנסה למצוא את המקום עליו אריה דיברה, אולי המזל ישחק לי, ואראה או אשמע משהו שיעזור לי למצוא את המקום. "אני לא יכול לחכות להילחם בפעם הראשונה עם הפירו שלי. הוא ממש חזק! אבל זה בטח יהיה מחר. אני עייף!" אומר לדילן ואנסה לפתוח שיחה, אבקש שיספר לי מעט על סירג', אולי הוא יוכל ללמד אותי משהו. איהנה מן ההליכה, אנסה לסקור איך נראית העיר בלילה.
-
[QUOTE] מאט-
"צ׳ארמנדר הסתחרר על הגב במהירות ותירה להביור כדי ליצור מגן שירחיק את מאנקי ואז חמוק ממתקפת השבירת לבנים!" אתה קורא במהירות. צ'רמנדר קופץ באוויר ומתחיל להסתובב באיטיות, יורה להביור ויוצר מעין מערבולת של אש חמה ואדומה שמרחיקה את מאנקי. "מאנקי תקפוץ ותכה בו!" המאמן של מאנקי קורא ומאנקי קופץ לאוויר באתלטיות קופית מיומנת למדי, ופוגע במכת קרטה חזקה בראשו של צ'רמנדר, שעליו אין הגנה של אש. צ'רמנדר מועף אחורנית אך מבצע סלטה אחורה ונעזר בציפורניי הידיים שלו כדי לרכך את הנפילה ולהאט את ההדף. צ'רמנדר מקשיב לך ומתחיל לירות להביור לכיוון רגליו, מאנקי מופתע מן המהלך ונראה מעט מבולבל, הוא נופל ונפגע מלהביור חזק שמעייף אותו. מאנקי האומנם אינו מוותר ורץ לכיוונו של צ'רמנדר עם שבירת לבנים כשצ'רמנדר שולף את ציפורניו ורץ לבקשתך כדי לשרוט את מאנקי. שני הפוקימונים עומדים האחד מול השני, ומנהלים ממש קרב אגרוף מהיר וחזק, כשבכל פעם צד אחר נפגע מהמכות של השני. לעיתים הם מתחמקים אחד מהשני. צ'רמנדר שורט את מאנקי בחוזקה בציפורניו הלבנות והקשיחות ואילו מאנקי פוגע בצ'רמנדר בשבירת לבנים. שני הפוקימונים נסוגים אחורנית, שניהם מתנשמים. זה קרב טוב. הוא אפילו משך תשומת לב של מספר עוברי אורח, כולל אפילו הורים וילדים. "מאנקי בוא נגמור את הקרב הזה! מיקוד אנרגיה ואז מיד תבעט בצ'רמנדר ללא הפסקה עם בעיטה נמוכה, תשרוט ותחמוק הצידה, תתקוף ותפגע בו שוב ושוב!" המאמן קורא בהתלהבות ומאנקי מרכז את האנרגיה שלו, עיניו נפתחות והוא מתכונן לתקוף את צ'רמנדר שמחכה להוראות שלך. מה תעשה? [/QUOTE]
הקרב מגיע לשיאים חדשים וצ׳ארמנדר מוכחח מיומנות ועמידות איתנה. אני מאוהב בקרב ונהנה לראות אותו בעצמי.
"צ׳ארמנדר, תן את מה שיש לך! זעם דרקון ואז להביור בכל העוצמה! פגע בו חזיתית בזמן שהוא ממקד את האנרגיה שלו [מקווה שאתה יודע שאפילו בסדרה זה לוקח זמן לטעון מיקוד אנרגיהש בערך 2 תורות] ואז תגמור את הקרב עם מתקפה אדירה של מתקפת שריטות חזיתית!"
-
[QUOTE]ג'יי-
מה. אתה.עושה.לעזאזל.?!?!?! אסור לך להגיד את זה! אם כבר אז בשלב מאוחר יותר אבל בטח שלא עכשיו! אתה יכולת פשוט להגיד לה שאתה יכול להמשיך איתה עד להר צ'מני וזהו, שאתה נשאר שמה להתאמן עם חברים ואתה לא רוצה לעכב אותה
אתה רץ לשירותים, משאיר את לילי מאחור. אתה חושב מה לעשות מכאן, האם תשבור את הבטחתו של סטיבן? אתה יודע שאסור. הבטחת שלא תעשה זאת. אתה חוזר ללילי שנראית מעט חוששת מתשובתך, מפחדת מעט מסירוב...אתה עונה לה שתוכל ללכת איתה אבל רק עד הר צ'מני, אתה נשאר שם להתאמן עם חברים וזה משהו שקבעת איתם הרבה מאוד זמן. לילי מחייכת מאוזן לאוזן ונראית מרוצה ביותר! "כן בטח! נוכל להיפגש בעיר פאלרבור שתסיים. אני אשאר שם הרבה זמן. אני צריכה להתאמן לתחרות שלי שמה. אני גם שונאת חום..אז אני לא רוצה להתעכב שם הרבה זמן". אתה מחייך לאות הסכמתה של לילי ובכך שלא אכזבת אותה, שניכם יוצאים מן מרכז הפוקימונים בעיר מאוויל ויוצאים צפונה לכיוון דרך 111. את הכניסה לדרך מאבטחות שתי שוטרות ג'ני והפוקימונים שלהן אתה נגיש לאחת מהן ושואל האם הכל בסדר, השוטרת ג'ני נראית עסוקה אך היא מסתובבת אליך, מחייכת בנימוס ועונה לשאלתך. "כן הכל בסדר. אנחנו רק מאבטחות את הכניסה לדרך שהייתה חסומה כאן על ידי אבנים, אנחנו רק מבקשות שתיזהרו בדרך.". אתה ולילי נכנסים פנימה לדרך 111. מצד ימין שלכם ולאורך כל ההליכה נמצא הר גבוה וארוך ואילו מצד שמאל מספר בתים קטנים ומקומיים מנעימים לכם את הנוף. אתה ולילי מקשרים את הקשר בינכם, כשאתם מתחילים לספר אחד לשני חוויות מהמסע שלכם. לילי צוחקת מהבדיחות שלך ומספרת לך על איך אודיש התפתחה. "אל תשאל..בעיר רוסטרובו עדר של רטטה התקיף אותנו1 ואודיש עמדה מולם והגנה עליי! ופתאום היא התפתחה! זה היה מדהים". אתם מגיעים לדרך 112, שהיא בעצם צומת דרכים. מצד ימין אתם מבחינים בכניסה למדבר, שכעת השמש די קופחת עליו וחם שם..ואילו מצד שמאל יש לכם את המשך הדרך להר צ'מני, שכשאתם מביטים למעלה, רואים אותו עומד במרחק מה ממכם. לפתע מולכם ישנו מחזה לא נעים במיוחד..מספר נערים זורקים אבנים ובועטים בדודו שנפצע.."דוו דוו דווו" דודו צווח בכאב ומתחנן שיפסיקו, סוובלו, שנראית חברתו של דודו, מנסה להגן עליו אך גדול ומבחין מונע ממנה להתקדם, בעודה מצייצת בפחד. מה תעשה?
[/QUOTE]
מההההההה
אז למה אתה לא אומר לי את זה?!!!
אתה לא אמור להוסיף כזה סעיף של "נ.ב: אסור לכם להגיד שאתם סוכנים סמויים לאף אחד, גם לא לנערות יפות עם שיער ורוד שבא לך לעשות איתם דברים שללומברה שלך אסור לראות" או משו בסגנון???
----------------------------------
"אתם!" אקרא בקול על מנת לקבל את תשומת ליבם של הנערים. "התנהגות עויינת ומרושעת כלפי פוקימונים פראיים חסרי ישע. זה...נפסק...עכשיו!" אקרא בקול כועס, רועם אף יותר ממקודם, בעודי שולף את הפוקדורים של לומברה וקומבאסקין. "צאו!" אומר ואזרוק את הפוקדור של לומברה כך שלומברה ייצא ויוכל להגן על דודו מפני האבנים שהנערים משליכים עליו. "לומברה, תגן על דודו! תסיט את כל האבנים שנזרקים אל עברו, ואם הנערים מתקרבים אליכם... אתה יודע מה לעשות." אומר ללומברה ואזרוק גם את הפוקדור של קומבאסקין. "קומבאסקין...צא! תזנק לאוויר ותשתמש בחיתוך שמיים על מייטיאנה!"
-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-
אתה סוכן סמוי, המילה סמוי אומרת שאתה סודי! אז אפשר לספר את זה?! חח ימסטול[/B]
[RIGHT]"אתם!" אתה צועק ושני הנערים מביטים בך בפרצוף זדוני. "תפסיק! לך מכאן!" אחד מהם צועק אליך. "התנהגות עויינת ומרושעת כלפי פוקימונים פראיים חסרי ישע. זה...נפסק...עכשיו!" אתה צועק אליהם ומשחרר את לומברה שרץ במהירות ומפריד בין דודו המקרטע על הקרקע ובין הנערים. "איווי צא לעזור!" לילי קוראת ואיווי יוצא החוצה, מתגלגל באוויר בצורה יפה ומושכת לעין ועומד איתן ליד לומברה. איווי נוהם כלפי הנערים שמעט הולכים לאחור, "מנטיאנה תעזור לנו!" אחד הנערים מצווה על המנטיאנה שלו שעומד מול איווי וחיוך מלא שיניים יוצא החוצה. איווי מפחד, אך אתה מזהה בו תכונות של פוקימון לוחם, שאוהב להילחם. "איווי!" איווי קורא ומתגבר על הפחד, אך אתה מקדים תרופה למכה. אתה זורק את הפוכדור של קומבאסקין לאוויר, קומבאסקין נוחת על הקרקע וטפריו זוהרי בכחול כשהוא מרחף לכיוונו של מנטיאנה ושורט את צווארו ומעיף אותו לאחור בעוצמה. "קוומממבאסקין!" אומבאסקין קורא והנערים בורחים ביחד עם מנטיאנה המובס. אתה לפתע מבחין בגליל נייר, אתה ניגש אליו ומרים אותו, אתה פותח את הנייר שנראה כסוג של כרזה, "התגייסו לצוות אקווה..תוכיחו לנו שאתם יכולים!" עצבנות ניגרת בפניך, אתה מסתיר את הכרזה בתיק שלך, בלי שלילי מבחינה. "אוי זה כל כך עצוב..דודו!" לילי אומרת וניגשת במהירות לעבר דודו, ועוזרת לו לקום, דודו מתאמץ לעמוד על שתי רגליו אך נופל מהר מאוד. "דו..דו!" דודו מצייץ בכאב, לילי מיד משחררת את גלום בעודה מורחת משחה רפואית על הפצעים ברגלו של דודו. "גלום תשתמשי בסינטזה, תנסי להשיב לדודו כוחות" לילי מבקשת מגלום בנימוס ואור השמש נספק בפרחים שלראשה של גלום, גלום נוגעת בדודו ונראה שהיא מצליחה לגרום לו להחלים. סוובלו מתעופפת במהירות בינכם ומדברת עם החבר שלה בשפת הפוקימונים. סוובלו מביטה בכם בהערצה, כשהיא נראית מאושרת מכך שהצלתם אותה ואת החבר שלה. נראה שלילי דיי מתעניינת בסוובלו.. "תרצו להסתובב איתנו קצת? נשמור עליכם" לילי מציעה בנימוס ודודו נראה אסיר תודה על כך שעזרתם לו, משכנע את חברתו שמסכימה. כולכם ממשיכים ביחד בדרך, לאחר כ-20 דקות אתם מגיעים לאזור סלעי וחם, מרגלות הר צ'מני. "שמעתי שיש לבה בהר הזה..אני מתכוונת לחצות אותו כמה שיותר מהר" לילי אומרת במהירות. "האמ. אז כאן אנחנו נפרדים?" לילי שואלת אותך ואתה מאשר. "אוקיי. אני אעזור לסוובלו ולדודו לעבור את ההר למקום בטוח יותר. אז נתראה!" לילי מצחקקת בחיוך כשהיא מנשקת את הלחי שלך. שפתיה קטנות ועדינות ואתה מתאמץ להסתיר את העובדה שאתה מסמיק. לילי, דודו וסוובלו נכנסים לתוך ההר. אתה יודע שסטיבן אמור להיות באזור, אתה עומד ומחכה לו, אתה יכול להשקיף על אזור המדבר, שם אתה ממרחק ב-[/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/329.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/329.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/329.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/329.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/329.gif[/IMG]מתעופפים בחול. אתה מסתכל סביב, ומצליח להבחין בכמה פוקימונים בסביבה שלך [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/109.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/023.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/299.gif[/IMG]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]
מאט-
חח לפחות שני תורות? לא. במשחקים מיקוד אנרגיה לוקח תור אחד. ובפעם האלף אני לא עוקב אחרי המשחקים אני עוקב אחרי האנימה חח, מיקוד אנרגיה כאן זה לוקח כמה רגעים, זה לא קצר אבל גם לא הרבה זמן. אתה מתבלבל אולי בין מיקוד אנרגיה לטעינה של קרן סולארית[/B]
חיוך אסרטיבי מתמרח על פניך. הקרב הזה כיפי לך ולצ'רמנדר. שניכם מתואמים וחזקים. [RIGHT]"צ׳ארמנדר, תן את מה שיש לך! זעם דרקון ואז להביור בכל העוצמה! פגע בו חזיתית בזמן שהוא ממקד את האנרגיה שלו ואז תגמור את הקרב עם מתקפה אדירה של מתקפת שריטות חזיתית!" אתה פוקד על צ'רמנדר שפולט קריאה רועמת וחיוך ערמומי מתמרח על פניו. מאנקי קופץ במהירות לכיוונו של צ'רמנדר שבצורה מדהימה מתחמק מן הבעיטה הנמוכה של מאנקי כשהוא קופץ מעליה, בעודו באוויר הוא דורך על ראשו של מאנקי, תופס גובה ומאחוריו הוא פולט להבה ירוק הונוצצת שפוגעת במאנקי. מאנקי מתקשה לקום אך עושה זאת. צ'רמנדר נוחת על הקרקע, מרים את ידיו בתנוחה מאיימת, חושף שיניים "צ'אר צ'ארמנדר!" צ'רמנדר קורא כשלפתע הוא מתחיל לזהור בלבן! אתה נדהם למראה! עוברי האורח נראים מתלהבים גם הם! גופו של צ'רמנדר משתנה! האור נעלם, וצ'רמנדר נראה אחרת לגמרי! גופו נהיה יותר חסון וגבוה, צבעו הפך ליותר אדום וקרן בולטת בחלקו האחורי של ראשו [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/005.gif[/IMG]"צ'ארמיליון!" צ'ארמיליון שואג. [B]צ'רמנדר התפתח! [/B]צ'ארמיליון רץ במהירות הבזק לכיוונו של מאנקי, "תעצור אותו!" המאמן קורא ומאנקי מתחיל לכוון שריטות ובעיטות לכיוון צ'ארמיליון שמתחמק מכל בעיטה או שריטה אפשרית במיומנות רבה, קופץ מעל רגליו של מאנקי וחוסם את ידיו באמצעות ידיו החסונות. ציפורני ידיו מתחילים לזהור בלבן כשהוא משסף את גופו של מאנקי פעם אחר פעם, ממש כמו לטאה שצדה טרף בטבע, באופן פראי! [B]צ'ארמיליון למד שיסוע! (slash) צ'ארמיליון למד ניב אש! [/B]מאנקי מתעלף במקום והמאמן משיב אותו לפוכדור. "וואו! מזל טוב על ההתפתחות!" המאמן משבח אותך וצ'ארמיליון מרים את ידיו ונהנה מתשואות הקהל שצבר. "צ'אר צ'ארמיליון" צ'ארמיליון נוהם בגאון ומשוויץ בכוחו החדש. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
אט-
חח לפחות שני תורות? לא. במשחקים מיקוד אנרגיה לוקח תור אחד. ובפעם האלף אני לא עוקב אחרי המשחקים אני עוקב אחרי האנימה חח, מיקוד אנרגיה כאן זה לוקח כמה רגעים, זה לא קצר אבל גם לא הרבה זמן. אתה מתבלבל אולי בין מיקוד אנרגיה לטעינה של קרן סולארית
חיוך אסרטיבי מתמרח על פניך. הקרב הזה כיפי לך ולצ'רמנדר. שניכם מתואמים וחזקים.
"צ׳ארמנדר, תן את מה שיש לך! זעם דרקון ואז להביור בכל העוצמה! פגע בו חזיתית בזמן שהוא ממקד את האנרגיה שלו ואז תגמור את הקרב עם מתקפה אדירה של מתקפת שריטות חזיתית!" אתה פוקד על צ'רמנדר שפולט קריאה רועמת וחיוך ערמומי מתמרח על פניו. מאנקי קופץ במהירות לכיוונו של צ'רמנדר שבצורה מדהימה מתחמק מן הבעיטה הנמוכה של מאנקי כשהוא קופץ מעליה, בעודו באוויר הוא דורך על ראשו של מאנקי, תופס גובה ומאחוריו הוא פולט להבה ירוק הונוצצת שפוגעת במאנקי. מאנקי מתקשה לקום אך עושה זאת. צ'רמנדר נוחת על הקרקע, מרים את ידיו בתנוחה מאיימת, חושף שיניים "צ'אר צ'ארמנדר!" צ'רמנדר קורא כשלפתע הוא מתחיל לזהור בלבן! אתה נדהם למראה! עוברי האורח נראים מתלהבים גם הם! גופו של צ'רמנדר משתנה! האור נעלם, וצ'רמנדר נראה אחרת לגמרי! גופו נהיה יותר חסון וגבוה, צבעו הפך ליותר אדום וקרן בולטת בחלקו האחורי של ראשו
"צ'ארמיליון!" צ'ארמיליון שואג. צ'רמנדר התפתח! צ'ארמיליון רץ במהירות הבזק לכיוונו של מאנקי, "תעצור אותו!" המאמן קורא ומאנקי מתחיל לכוון שריטות ובעיטות לכיוון צ'ארמיליון שמתחמק מכל בעיטה או שריטה אפשרית במיומנות רבה, קופץ מעל רגליו של מאנקי וחוסם את ידיו באמצעות ידיו החסונות. ציפורני ידיו מתחילים לזהור בלבן כשהוא משסף את גופו של מאנקי פעם אחר פעם, ממש כמו לטאה שצדה טרף בטבע, באופן פראי! צ'ארמיליון למד שיסוע! (slash) צ'ארמיליון למד ניב אש! מאנקי מתעלף במקום והמאמן משיב אותו לפוכדור. "וואו! מזל טוב על ההתפתחות!" המאמן משבח אותך וצ'ארמיליון מרים את ידיו ונהנה מתשואות הקהל שצבר. "צ'אר צ'ארמיליון" צ'ארמיליון נוהם בגאון ומשוויץ בכוחו החדש. מה תעשה
[/QUOTE]
"צ׳ארמיליון! וואו אתה מדהים!" אני קורא בהתלהבות. אני ממהר ללטף את ראשו בגאווה. "שמור קצת להביור לאחר כך." אזרוק לו בהומור.
אני אחזיר אותו לפוקדור ואודה למאמן. צועד לעבר העיר הבאה שבה המכון הבא.
-
[quote]ג'יי-
אתה סוכן סמוי, המילה סמוי אומרת שאתה סודי! אז אפשר לספר את זה?! חח ימסטול
"אתם!" אתה צועק ושני הנערים מביטים בך בפרצוף זדוני. "תפסיק! לך מכאן!" אחד מהם צועק אליך. "התנהגות עויינת ומרושעת כלפי פוקימונים פראיים חסרי ישע. זה...נפסק...עכשיו!" אתה צועק אליהם ומשחרר את לומברה שרץ במהירות ומפריד בין דודו המקרטע על הקרקע ובין הנערים. "איווי צא לעזור!" לילי קוראת ואיווי יוצא החוצה, מתגלגל באוויר בצורה יפה ומושכת לעין ועומד איתן ליד לומברה. איווי נוהם כלפי הנערים שמעט הולכים לאחור, "מנטיאנה תעזור לנו!" אחד הנערים מצווה על המנטיאנה שלו שעומד מול איווי וחיוך מלא שיניים יוצא החוצה. איווי מפחד, אך אתה מזהה בו תכונות של פוקימון לוחם, שאוהב להילחם. "איווי!" איווי קורא ומתגבר על הפחד, אך אתה מקדים תרופה למכה. אתה זורק את הפוכדור של קומבאסקין לאוויר, קומבאסקין נוחת על הקרקע וטפריו זוהרי בכחול כשהוא מרחף לכיוונו של מנטיאנה ושורט את צווארו ומעיף אותו לאחור בעוצמה. "קוומממבאסקין!" אומבאסקין קורא והנערים בורחים ביחד עם מנטיאנה המובס. אתה לפתע מבחין בגליל נייר, אתה ניגש אליו ומרים אותו, אתה פותח את הנייר שנראה כסוג של כרזה, "התגייסו לצוות אקווה..תוכיחו לנו שאתם יכולים!" עצבנות ניגרת בפניך, אתה מסתיר את הכרזה בתיק שלך, בלי שלילי מבחינה. "אוי זה כל כך עצוב..דודו!" לילי אומרת וניגשת במהירות לעבר דודו, ועוזרת לו לקום, דודו מתאמץ לעמוד על שתי רגליו אך נופל מהר מאוד. "דו..דו!" דודו מצייץ בכאב, לילי מיד משחררת את גלום בעודה מורחת משחה רפואית על הפצעים ברגלו של דודו. "גלום תשתמשי בסינטזה, תנסי להשיב לדודו כוחות" לילי מבקשת מגלום בנימוס ואור השמש נספק בפרחים שלראשה של גלום, גלום נוגעת בדודו ונראה שהיא מצליחה לגרום לו להחלים. סוובלו מתעופפת במהירות בינכם ומדברת עם החבר שלה בשפת הפוקימונים. סוובלו מביטה בכם בהערצה, כשהיא נראית מאושרת מכך שהצלתם אותה ואת החבר שלה. נראה שלילי דיי מתעניינת בסוובלו.. "תרצו להסתובב איתנו קצת? נשמור עליכם" לילי מציעה בנימוס ודודו נראה אסיר תודה על כך שעזרתם לו, משכנע את חברתו שמסכימה. כולכם ממשיכים ביחד בדרך, לאחר כ-20 דקות אתם מגיעים לאזור סלעי וחם, מרגלות הר צ'מני. "שמעתי שיש לבה בהר הזה..אני מתכוונת לחצות אותו כמה שיותר מהר" לילי אומרת במהירות. "האמ. אז כאן אנחנו נפרדים?" לילי שואלת אותך ואתה מאשר. "אוקיי. אני אעזור לסוובלו ולדודו לעבור את ההר למקום בטוח יותר. אז נתראה!" לילי מצחקקת בחיוך כשהיא מנשקת את הלחי שלך. שפתיה קטנות ועדינות ואתה מתאמץ להסתיר את העובדה שאתה מסמיק. לילי, דודו וסוובלו נכנסים לתוך ההר. אתה יודע שסטיבן אמור להיות באזור, אתה עומד ומחכה לו, אתה יכול להשקיף על אזור המדבר, שם אתה ממרחק ב-
מתעופפים בחול. אתה מסתכל סביב, ומצליח להבחין בכמה פוקימונים בסביבה שלך מה תעשה?[/quote]
אממממ... עכשיו כשאתה אומר את זה ככה... צודק xd
אז לא הבנתי, אני מסיים עם סטיבן ואני אמור לפגוש אותה בפלארבור?
"וויבראבה... הצורה הבאה של טראפינץ'." אומר בעודי אוחז לרגע בפוקדור של טראפינץ'. "בקרוב. אני מרגיש את זה." אומר בחיוך גאה ואעזוב את אחיזתי. "מייטיאנה, בהר צ'ימני. זה לא צפוי במיוחד. יש סיכוי שהמייטיאנה הזה שייך למישהו?" אתהה לרגע בעודי בוחן את הפוקימונים בסביבה. "נוזפאס... כמו האחד שהיה לרוקסן!" אחייך לרגע ואמשיך להתקדם. "אבל שלושה זה מספיק לכרגע." אומר בגאווה בעודי מביט על הפוקדורים של שלושת הפוקימונים שלי. לאחר מכן אמשיך לחפש אחרי סטיבן. כשאמצא אותו, אראה לו את הכרזה שמצאתי.
-
[QUOTE=Sharpedo;1502357][RIGHT][COLOR=#333333][INDENT][COLOR=#0000cd][B]
[COLOR=#006400][B]פטריק-
חחח זה שלושה פוקימונים! חח במה אתה הולך להשתמש? [/B]
"אוקיי איפום, אני מאמין בך! אני יודע שאת יכולה! נתרי עם זנבך והיתלי על מיסמאגיוס!" אתה קורא מיד, ואייפום מתרוצצת על הזירה על ארבע ומזנקת בעזרת זנבה ונתלת על מיסמאגיוס, "כשהיא תנסה לנער אותך השתמשי בטופר צל היישר לתוך הצוואר שלה, כמו עקרב" אתה מוסיף מיד. מיסמאגיוס מצליחה להתחמק בקלות מן אחיזתה של אייפום, שהדגימה בצורה יוצאת מן הכלל את אחיזתו של סקורופי, שאיתו התאמנה הרבה, אך קשה מאוד לתפוס פוקימוני רוח, משום שזו מצטיירת כמתקפת נורמל, שאינן משפיעות על פוקימונים מסוג רוח. "מיסמאגיוס. קדימה. הטריק המוכר!" פנטינה פולטת במסתוריות מקפיאה, ומיסמאגיוס מביטה באייפום, משתמשת במכת ברק ומנסה לפגוע באייפום. אייפום מתחמקת, ומיסמאגיוס העייפה מובילה את אייפום למלכודת..אייפום תופסת מיקום חכם ומנתרת למעלה, ציפורניים שחורות נוצרות בזנבה והיא מתכוננת לשרוט את מיסמאגיוס בחוזקה. "מיסמאגיוס! תשתמשי בקשר עתידי! (destiny bond)" מיסמאגיוס לא נעה מילימטר, כל גופה מתחיל לזהור באור שחור ואפל, ואייפום מצליחה לשרוט את מיסמאגיוס אינספור פעמים, מיסמאגיוס מתעלפת ונוחתת על הקרקע, אייפום קופצת ושמחה על כך שהצליחה לעלף את מיסמאגיוס, כשלפתע האור השחור יוצא מגופה של מיסמאגיוס ונכנס לגופה של אייפום, עיניה נקפאות והיא נופלת על הקרקע מעולפת גם. אתה מבחין שמישהו נכנס ליציע הצופים, אתה מביט שמעלה ומבחין בשלי, שמתיישבת מחויכת ומשחררת את הפוקימונים שלה שיצפו בקרב שלך. היא מעט נלחצת כשהיא רואה את אייפום המעולפת, ונראה שכמו פנטינה, היא מחכה למהלך הבא שלך. מה תעשה?
[/COLOR][/INDENT]
[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
סוד כמוס לפרה ולסוס :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'קשר גורלי... זה מכון רוח, הייתי צריך לצפות את זה' אחשוב. "סקורופי, צא! אני מאמין בך!" אומר לו. 'סקורופי הוא עקרב, שהוא פוקימון לילי, לכן אני מאמין שהוא יסתדר עם המחסור הקל באור. אחכה שפנטינה תוציא פוקימון (ובבקשה תעשה שזה יהיה האנטר כי יש לי תכנית EPIC לדריפבלים עם פוקימון #3) ואז אומר לו:"סקורופי! זנק עליו ונשוך אותו, כמו שעשית לטרטוויג של גרדניה!". 'אם איפום הצליחה עם תרגיל עקרבי של סקורופי, אני בטוח שסקורופי יצליח' אחשוב.
-
[QUOTE=Sharpedo;1502357][RIGHT][COLOR=#333333][INDENT][COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
"תתחמק תוך כדי הגנת כדור!. תעבוד מהר לגלגול ואז דחפור" את פוקדת כשאת מניפה את ידך במהירות ומצביעה על ג'גיליפאף בביטחון. פאנפי קופץ אחורה, לצד שמאל וימין וג'יגליפאף רודפת אחריי פאנפי, בכל פעם סותרת את האוויר. באחת הקפיצות פאנפי משתדל להתרחק יותר מג'יגליפאף ומחסן את הגנתו הפיזית ומיד מתחיל להתגלגל, פאנפי פוגע בעוצמה בג'יגליפאף ומעיף אותה אחורנית. פאנפי אינו מבזבז זמן, הוא קופץ בעודו כדור וממהר לנחות על ג'יגליפאף "ג'יגליפאף תשאפי אוויר!" וויטני אומרת לפתע, את שמה לב שג'יגליפאף פותחת את פיה ומכניסה לתוכו אוויר, מתנפחת כל כך עד שהיא מגיע לגודל של גלגל משאית, ומרחפת באוויר. פאנפי מתנגח בקרקע וחוזר לעמידה נוחה, אינו מבין לאן ג'יגליפאף נעלמה, ג'יגליפאף מוציאה מעצמה את האוויר, ומתחילה להתעופף במהירות כמו בלון שבורח לו האוויר, בשליטה די טובה על גופה, ג'יגליפאף נוחתת ליד פאנפי וסופסוף מצליחה לסטור אותו פעמיים. פאנפי המותש קם, הוא אינו מוותר אך נזק ההרעלה מגיע, שמכניע אותו ומפיל אותו למטה. מעולף. "האני שלי כל הכבוד!" וויטני שולחת נשיקה באוויר לג'יגליפאף שמתחילה לרקוד ולשיר בעליזות. אם כי נפגעה מהגלגול של פאנפי. מה תעשי?[/COLOR]
"כל הכבוד פנאפי! היית מעולה" אומר לפנאפי ואחזיר אותו לפוקדור. "מזמן לא נלחמנו ביחד חבר" אומר בחיוך ואקרא לקווליבה לקרב. "קווליבה! מסך עשן ואז גלגול אש-הכי חזק שאתה יכול" הורה לו בהתרגשות. 'אני צריכה להילחם איתו יותר. התגעגעתי לקרבות איתו' אחשוב במוחי.