-
[QUOTE=LordAbizi;613386]
תמיר
"משהו בסגנון, אבל לא היה אוויר, ואם הם השתמשו בזה כדי להפיל מסוק, זה חייב להיות לחץ די גדול. נשק מוזר, דורש מחקר מעמיק. המסקנה שהגעתי אליה, זה שיצורים מסוג זה תקפו את הביתן להשכרת אופנועי ים בנהר רום, איפה שפגשתי אותך. הגוף המתכתי של היצורים האלו הודף כדורים בתבנית דומה מאוד לזו שראיתי שם. התכניות שלי כעת הן לחקור את הנשק לעומק, ולחקור טביעות אצבעות. שאלות?" הוא עונה
[/QUOTE]
"לא,אז שיהיה לילה טוב,ואחרי שהוא אומר ביי,אני מנתק,אוכל ומאכיל את כולם,והולך לישון
-
מור
אחרי הקרב אתה מבחין שכבר מתחיל להחשיך (למרות שכל מה שהספקת לעשות ביום זה רק לקחת פוקימון וללכוד אחד, המשחק חייב להיות בו-זמני), ואתה רואה את אורות מרוול מרחוק. אבל אתה פוגש גליימיאו
תמיר
אתה מסיים את השחיה, ומאכיל את הפוקימונים שלך. אתה הולך לישון. בבוקר אתה מתעורר, כפי שהבטחתי לפני כמה עמודים, עם בטרפרי על הראש, שעף ממך ברגע שאתה מתעורר.
-
[QUOTE=LordAbizi;613664]
תמיר
אתה מסיים את השחיה, ומאכיל את הפוקימונים שלך. אתה הולך לישון. בבוקר אתה מתעורר, כפי שהבטחתי לפני כמה עמודים, עם בטרפרי על הראש, שעף ממך ברגע שאתה מתעורר.[/QUOTE]
אני נאנח,מסדר את השיער שלי,והולך להתארגן,לאכול,וכו' וכו'.
לאחר מכן אני חוזר לעיר
-
[quote=LordAbizi;613386]ג'וני
פיצ'ו מנסה שוב, ונראה שיש שיפור קל, הניצוצות עפים מפיצ'ו בכיוון אחד, עדיין לא עוברים מרחק גדול יותר מדי, אבל יש שיפור.
סקווירטל יורה אקדח מים. קריקטוט מנסה להתחמק אבל הוא עייף מדי ונפגע. כשסקווירטל רץ לכיוונו כדי לעשות בועות קריקטוט קופץ עליו ונושך אותו. סקווירטל יורה בועות שמתפוצצות מסביב לקריקטוט וגורמות לו ליפול מסקווירטל.
[/quote]
"קדימה סקווירטל תגמור אותו כבר עם אקדח מים ואחר כך קרן בועות בכל הכוח!!!" אומר לו
-
תמיר
כל הדברים שכתבת כולל כל הדברים הסבירים שה"כו'" יכלו לאמר התבצעו ללא הפרעות. לאחר הליכה, אף היא נטולת הפרעות, אתה חוזר לעיר.
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים אל קריקטוט ופוגע. קריקטוט נהדף אחורה והוא נופל. נראה שהוא אוגר כוחות כדי לקום.
-
[quote=LordAbizi;614123]
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים אל קריקטוט ופוגע. קריקטוט נהדף אחורה והוא נופל. נראה שהוא אוגר כוחות כדי לקום.[/quote]
"קדימה סקווירטל השתמש שוב באקדח מים ואחר כך בבועות בכל הכוח!" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;613664]מור
אחרי הקרב אתה מבחין שכבר מתחיל להחשיך (למרות שכל מה שהספקת לעשות ביום זה רק לקחת פוקימון וללכוד אחד, המשחק חייב להיות בו-זמני), ואתה רואה את אורות מרוול מרחוק. אבל אתה פוגש גליימיאו.[/quote]
אני פונ ה לגלימיאו ואומר לו "אם אתה רוצה קרב, מה דעתך שהוא יהיה מחר בעיר?" ואחכה לתשובה ממנו
-
ג'וני
אתה זוכר שזו החלטה שלך מתי לסיים את הקרב?
--
סקווירטל יורה אקדח מים ובועות על קריקטוט ופוגע בו. קריקטוט נפגע והניסיון שלו לקום נכשל. הוא מתחיל לנסות לזחול הצידה ולברוח.
מור
גילמיאו לא ממש עונה והוא מביט אליך במבט חשדני, והוא דורך את עצמו.
-
[quote=LordAbizi;614537]ג'וני
אתה זוכר שזו החלטה שלך מתי לסיים את הקרב?
--
סקווירטל יורה אקדח מים ובועות על קריקטוט ופוגע בו. קריקטוט נפגע והניסיון שלו לקום נכשל. הוא מתחיל לנסות לזחול הצידה ולברוח.
[/quote]
איך? מה אני בורח וזהו? ואני לא אהיה פעיל עד יום שבת בערב כי אני נוסע לאילת
"אוקי סקווירטל הית נהדר עכשיו השתש באקדח מים ובועות" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;614537]
מור
גילמיאו לא ממש עונה והוא מביט אליך במבט חשדני, והוא דורך את עצמו.[/quote]
אני הולך אחורה ואומר "אתה ביקשת את זה- מריפ צא עם דחיפה!"
-
ג'וני
לדמיונך הפרוע, אבל כל מהלך שאתה עושה שזה כתוב בצורה ברורה דיה שרומזת "הקרב הסתיים", יתקבל.
--
אקדח המים והבועות פוגעים בקריקטוט שאין לו כח להתחמק. הוא בכל זאת מנסה לברוח.
מור
מריפ יוצא רץ מעט ודוחף את גליאמיאו. גליאמיאו מתאושש מהמכה ולאחר מכן קופץ ושורט את מריפ.
-
[quote=LordAbizi;614987]ג'וני
לדמיונך הפרוע, אבל כל מהלך שאתה עושה שזה כתוב בצורה ברורה דיה שרומזת "הקרב הסתיים", יתקבל.
--
אקדח המים והבועות פוגעים בקריקטוט שאין לו כח להתחמק. הוא בכל זאת מנסה לברוח.
[/quote]
"מספיק סקווירטל עשית אימון מעולה עכשיו תן לו לברוח" אומר ואחזיר את שניהם לפוכדורים ואלך למרכז הפוקימונים הקרוב כדי לרפא אותם
-
[QUOTE=LordAbizi;614123]תמיר
כל הדברים שכתבת כולל כל הדברים הסבירים שה"כו'" יכלו לאמר התבצעו ללא הפרעות. לאחר הליכה, אף היא נטולת הפרעות, אתה חוזר לעיר.
[/QUOTE]
אני הולך למכון ומחפש את הרץ,מעוניין לדעת מה יהיה על הקרב שלנו.
-
ג'וני
ג'וני החזרת את הפוקימונים ואתה חוזר לעיר. כשאתה מגיע לעיר אתה מגלה שכבר די חשוך. הלכת למרכז הפוקימונים וריפאת את הפוקימונים.
תמיר
אני מקווה שזכור לך שצריך לרפות אותם מתישהו.
--
אתה הולך כעבור זמן מה למגדל הרדיו ההרוס ומוצא בכניסה את הרץ. ואני מניח שאתה שואל אותו משהו בנוגע לקרב.
"אה, ראיין הקרב... טוב התקשרתי לוועדה האולימפית כדי לקבל את האישור, ובכן אנחנו יכולים לקיים פשוט בחוץ קרב, והפעם יהיו רק 3 שופטים, כי שופט הדגלים מאתמול עדיין לא החלים לגמרי. עכשיו, האם אתה רוצה להתחיל את הקרב מההתחלה, או שאתה רוצה להמשיך מאתמול, רק שאסור לך להשתמש בפוקימונים שהשתמשת בהם אתמול?" הוא אומר/שואל.
-
[quote=LordAbizi;616909]ג'וני
ג'וני החזרת את הפוקימונים ואתה חוזר לעיר. כשאתה מגיע לעיר אתה מגלה שכבר די חשוך. הלכת למרכז הפוקימונים וריפאת את הפוקימונים.
[/quote]
אני ניגש לאחות ג'וי במרכז הפוקימונים ושואל "יש לכם אולי חדר פנוי בשבילי?"