-
[QUOTE=monster;723283][B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מניף את שתי ידיו ויוצר מספרי איקסס ומשגר אותם אל פאליגאטור.הזנב הברזל של פאליגאטור מתנגש עם מספרי האיקס.הזנב הברזל של פאליגאטוריותר חזק לוולכן מחזיראת מספרי האיקס לגליסקור פלוס זנבברזל.גלייסקור נפגעקשהנ מאוד מהמלך הזה.גלייסבקור מנסה גיוטינה.פאליגאטור מתחמק מהגיליטינה.רקס אומר"פאליגאטור עוד זנב ברזל"פאליגאטור משתמ בזנב ברזל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל קופץ לאויר וכך מתחמק מהכדור הצל של סלוקינג.ספיל משמש בחטת גוף שפוגעת בסלוקינג.מרק אומר לך"אם הפוקימוןשלך ישתמשרקבחבטת גוף זה לא יעזור להבס את סלוקינג.זזה לא ישפיע ליו הרבה.מתקפה רגילה על רגילה זה לא טוב.סלוקינג עודכדור צל אליו"ססלוקנג משתמשבכדור צל ומשגר אותו אלספיל.מה צעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף שוב בחבטת גוף
-
[quote=monster;722583][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו עושה לא עם הראש ואתה מבין שהוא לא רוצה להילחם נגד הפיג'י הזה.אתם הולכים לחפשפוקימונים חזקים יותר ואתם רואים לכם ארון הולך על דרך 1.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"נילחם מולו?" אני שואל את צ'יקו בהתלהבות
-
[QUOTE=monster;721923][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס למקדש גראודון.אתהרואה שתי לוחמים הם אומרים לך"ילד תתחפף מפה זה מסוכן לילדים להיות פה טעוף מפה הבנת ילד.אלא אכן אתה רוצה קרבנגדו .אם תפסיד תות אם לא נלך אך הבוסשלנו לא ילך.מה אתה אומר ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמשבפעימת מים על הכדור החשמל של ביבריל.המתקפות מתנגשותווצרות פיצוץ.בזמן הזה ספיל קופץ לאויר ושתמש בחבטת גוף.ביבריל לא מבחין בספיל בגלל הפיצוץ וננפגע קשה מהמכה.מרק אומר"ביבריל תתאושש ואזכדור חשמל"ביבבבריל מתאושש ומשתש בכדור חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בפעימת מים וזהיוצרגלחים עלהזירה ומחסל את פעימת הדרקון של שלגון.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הגלים עלהרציפה.שלגון מתחמק מהקרן הקרחשל קאקונה.רקס אומר לך"אתהשוב מפתי אותי מאיפה למדת את המהלך הזה.שלגון ציפורן דקרון"שלגון משתמש בציפורן דרקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
השופט אומר לך"טוב בסדר קח את הריר הקנדיהשני"הואנותן לך בידו הינמית שני ריר קנדי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
אתה מחפש עוד פוקימון לאימון צ'יקו שלך.אתה רואה פיג'י שהולך בשמחה בדרך 1 מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
פינסיר פוגעבמרשטופ עם מכת צבת קטלנית.מרשטופ נפגע קשה אך מאושש.מרשטופ משתמש בקרן קרח .פינסר מתחמק מהקרן הקרח.מרשטופ משתמש בגלישה והוא גולש להנאתו.פינסיר גם מזה מתחמק.לינהאומרת"פינסיר אגרוף ממוקד"פינסיר משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמק ותהפוך את הזירה לקרח שהוא יחליק !"
-
[quote=monster;723123][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ספיל תוקף בקרן קרח את ביבריל.ביבריל מתחמק ועומד לפגוע בספיל עם הזנב הברזל שלו.ספיל מצליח להתחמק וקופץ לאוויר.ספיל משתמש בחטת גוף שפוגעת קשה בביבריל .מרק אומר"ביבריל תתאושש אל תפסיד לי.עכשיו כדור חשמלעלספיל"ביבריל מתאושש ומשגר כדור חשמל לעבר ספיל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטופ משתמש בגלישה.בזכות הגלישה מרשטופ מתחמק מהאגרוף הממוקד של פינסיר.מרשטופ תוקף בקרן קרח.פינסיר מתחמק ממנה כך שקופץ לאוויר.לינה אומרת"עכשו תראי מספרי איקס.פינסיר מספרי איקס עליו"פפינסיר משתמש במספרי איקס.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ריוו וגרויל מתחמקים מהמכת הברק שלהאלקטרודים.גרוויל משגר כדור אנרגיה שפוגע ומביס אלקטרוד 1.ריולו משתמש במכת עצם על אלקטרוד השני טך זה לא מביסאותו.החיל אומר"אלקטרוד מכת ברק"האלקטרוד הנשאר משתמשבמכת ברק.מה צתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סינדקוויל מצליח להרגיש איכשהו מאיפהבא פצצת הבוץ ומתחמק ממ ה נבזמן.סינדקוויל תוקף בלהביור עוצמי.הלהביור פוגעבמשהו ואתהחוש בשזה סוינב.לפתע עוד פצצת בוץ משוגרת אל סינדקוויל.העשן עוד לא נעלם.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקורנה חוזר לפוכדור שלו בזמן שלפנישלגון יפגעבו.סטרביה יוצא לקרב.רקס אומר לך"יפה פיתחת את הסטארלי שלך כול הכבוד אני מבין שלא רק אצלי הפוקימונים התחזקו אלא גםם אצלך זה טוב מאודהיה לשהנינו קרבס מהנה ומאתגר אתה בעד.שלגון קדימה ציפורן דרקון."שלגוןרץ אל סטארביהבציפורן דרקון.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"תני להיזכר רגע אה הנה.סוג המכון השני של מחוז העשב הוא קרח אזכדישתהיהמוכן לקרב המכון השנישלך.המכוןהשני ותרקשה מהקודם"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "יש לי פוקימון שיכול להיות חזק יחסית מפוקימון קרח או לחפש אחד כזה?".
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ משתמש בקרן קרח ומקפיא את כול הזירה.בגלל זירת הקרח פינסיר מפספס את מרטופ עםאגרוף הממוקד שלו.לינה אומרת לך"רעיון יפה עכשיו היה קשה לפינסיר לפגוע בך אבל אולי לא .צא פינסיר מספרי איקס על המרשטופ שלה"פינסיר משתמשבמספרי איקס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צי'קו אומר לך"ציקו צ'יקו צ'יקו"אתה מבין שזה כן בשפתו.לפתע ארון רואה אתוכם ורץ אל צ'יקו בראשיה חזקה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל לא היה זריז הפעם ונפגע מהכדור הצל של סלוקינגומובס בקרב.מרק אומר לך" זהו 2 2 עכשיעו תויאאת הצ'רמנדאר שלך ונגמור את הקרבהזה.לצ'רמנדארשלך אין סיוכוי מול הסלוקקינג העצום והחזק שלי.נכון סלוקינג.למרות שהצ'רמנדארקשלך חזק עם החימום היתר שלמד אך עדגין סלוקינג יצליח להביסאתו עוכוחתיו החזקים."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="teal"]לוקאס
גלייסקור מנסה לתפוסאת זנבו של פאליגאטאור עם גיולטיהנה.הוא לא מצליח ונפגע מהזנבהברזל שלו פאליגאטור.גלייסקו שתמשבמספריאיקסאך פאליגאטור מתחמק מזה.רקס אומר"פאליגאטור תגמורזאת עם משאבת הידרו"פאליגאטור משתמשבמשאבת הידרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
מרק אומר לך"הפוקימון הכי חזק על סוג קרח או אש אבל לאנדמה לי שיש לך אחד כזה אך גם חרק כביעזרו לך אני מציע שנחפש פוקימוןאשבדרך 4והוא היה הפוקיוןיעזור לך אוקי."[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;723568][B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ משתמש בקרן קרח ומקפיא את כול הזירה.בגלל זירת הקרח פינסיר מפספס את מרטופ עםאגרוף הממוקד שלו.לינה אומרת לך"רעיון יפה עכשיו היה קשה לפינסיר לפגוע בך אבל אולי לא .צא פינסיר מספרי איקס על המרשטופ שלה"פינסיר משתמשבמספרי איקס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צי'קו אומר לך"ציקו צ'יקו צ'יקו"אתה מבין שזה כן בשפתו.לפתע ארון רואה אתוכם ורץ אל צ'יקו בראשיה חזקה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל לא היה זריז הפעם ונפגע מהכדור הצל של סלוקינגומובס בקרב.מרק אומר לך" זהו 2 2 עכשיעו תויאאת הצ'רמנדאר שלך ונגמור את הקרבהזה.לצ'רמנדארשלך אין סיוכוי מול הסלוקקינג העצום והחזק שלי.נכון סלוקינג.למרות שהצ'רמנדארקשלך חזק עם החימום היתר שלמד אך עדגין סלוקינג יצליח להביסאתו עוכוחתיו החזקים."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="teal"]לוקאס
גלייסקור מנסה לתפוסאת זנבו של פאליגאטאור עם גיולטיהנה.הוא לא מצליח ונפגע מהזנבהברזל שלו פאליגאטור.גלייסקו שתמשבמספריאיקסאך פאליגאטור מתחמק מזה.רקס אומר"פאליגאטור תגמורזאת עם משאבת הידרו"פאליגאטור משתמשבמשאבת הידרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
מרק אומר לך"הפוקימון הכי חזק על סוג קרח או אש אבל לאנדמה לי שיש לך אחד כזה אך גם חרק כביעזרו לך אני מציע שנחפש פוקימוןאשבדרך 4והוא היה הפוקיוןיעזור לך אוקי."[/COLOR][/B][/QUOTE]
תקפוץ עליו לפני שהוא מספיק ואז ירית בוץ
-
[QUOTE=monster;723568][B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="teal"]לוקאס
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
מרק אומר לך"הפוקימון הכי חזק על סוג קרח או אש אבל לאנדמה לי שיש לך אחד כזה אך גם חרק כביעזרו לך אני מציע שנחפש פוקימוןאשבדרך 4והוא היה הפוקיוןיעזור לך אוקי."[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלאיסקור ניב רעם על משאבת ההידרו"
-
[quote=monster;723568][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צי'קו אומר לך"ציקו צ'יקו צ'יקו"אתה מבין שזה כן בשפתו.לפתע ארון רואה אתוכם ורץ אל צ'יקו בראשיה חזקה.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"צ'יקו, תשתמש בעלי טער!" אני מורה לו
-
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו מתחמק מהראשיה של ארון.צ'יקו מוציא מעלה שלו עלים דים שהם עלי טער.עלי טער פוגעים בארון הוא נפגע קשה.ארון מנסה שובראשיה.הוא רץ בראשיה.מה תעעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
המשאבת הידרו של פאליגאטר היתה יותר מהירה מהניברעם של גליסקור ולכן גלייסקורמובסבקרב.רקס אומר לך"רואהאיך השבתי 1 1 לשנינו אזיאלה מי הפוקימון הבא כבר ראיתי 3 מהפוקימונים שלך אז מי הרביעי אנ סקרן מאוד לוקאס."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]
מרי
מרשטופ מתחמק מהספרי איקסשל פינסירבזמן.מרשטופ קוטפץ ומשתמשבירית בוץ על פינסיר.פינסיר זריז אאך מתחמק מכמה.לינה אומרת לך"פינסיר שלי נסה לפגוע עם מספרי איקס"פינסיר שוב משתמשבמספרי איקס.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;723675][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו מתחמק מהראשיה של ארון.צ'יקו מוציא מעלה שלו עלים דים שהם עלי טער.עלי טער פוגעים בארון הוא נפגע קשה.ארון מנסה שובראשיה.הוא רץ בראשיה.מה תעעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
המשאבת הידרו של פאליגאטר היתה יותר מהירה מהניברעם של גליסקור ולכן גלייסקורמובסבקרב.רקס אומר לך"רואהאיך השבתי 1 1 לשנינו אזיאלה מי הפוקימון הבא כבר ראיתי 3 מהפוקימונים שלך אז מי הרביעי אנ סקרן מאוד לוקאס."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]
מרי
מרשטופ מתחמק מהספרי איקסשל פינסירבזמן.מרשטופ קוטפץ ומשתמשבירית בוץ על פינסיר.פינסיר זריז אאך מתחמק מכמה.לינה אומרת לך"פינסיר שלי נסה לפגוע עם מספרי איקס"פינסיר שוב משתמשבמספרי איקס.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תקפיא אותו עם קרן קרח !!!ואז תבעט אותו עד לשמיים !אבל אל תדאגי לינה ...אני לא מתכוונת באמת לשמיים "
-
[quote]לוקאס
המשאבת הידרו של פאליגאטר היתה יותר מהירה מהניברעם של גליסקור ולכן גלייסקורמובסבקרב.רקס אומר לך"רואהאיך השבתי 1 1 לשנינו אזיאלה מי הפוקימון הבא כבר ראיתי 3 מהפוקימונים שלך אז מי הרביעי אנ סקרן מאוד לוקאס."מה תעשה[/quote]
"צא סטרביה! תשתמש באס אווירי משולב עם מכת כנף!"
-
[quote=monster;723568][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטופ משתמש בקרן קרח ומקפיא את כול הזירה.בגלל זירת הקרח פינסיר מפספס את מרטופ עםאגרוף הממוקד שלו.לינה אומרת לך"רעיון יפה עכשיו היה קשה לפינסיר לפגוע בך אבל אולי לא .צא פינסיר מספרי איקס על המרשטופ שלה"פינסיר משתמשבמספרי איקס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צי'קו אומר לך"ציקו צ'יקו צ'יקו"אתה מבין שזה כן בשפתו.לפתע ארון רואה אתוכם ורץ אל צ'יקו בראשיה חזקה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ספיל לא היה זריז הפעם ונפגע מהכדור הצל של סלוקינגומובס בקרב.מרק אומר לך" זהו 2 2 עכשיעו תויאאת הצ'רמנדאר שלך ונגמור את הקרבהזה.לצ'רמנדארשלך אין סיוכוי מול הסלוקקינג העצום והחזק שלי.נכון סלוקינג.למרות שהצ'רמנדארקשלך חזק עם החימום היתר שלמד אך עדגין סלוקינג יצליח להביסאתו עוכוחתיו החזקים."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לוקאס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]גלייסקור מנסה לתפוסאת זנבו של פאליגאטאור עם גיולטיהנה.הוא לא מצליח ונפגע מהזנבהברזל שלו פאליגאטור.גלייסקו שתמשבמספריאיקסאך פאליגאטור מתחמק מזה.רקס אומר"פאליגאטור תגמורזאת עם משאבת הידרו"פאליגאטור משתמשבמשאבת הידרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מרק אומר לך"הפוקימון הכי חזק על סוג קרח או אש אבל לאנדמה לי שיש לך אחד כזה אך גם חרק כביעזרו לך אני מציע שנחפש פוקימוןאשבדרך 4והוא היה הפוקיוןיעזור לך אוקי."[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "אם זה 2 פוקימונים אז הרקרוס ופוקימון אש, ייאלה לדרך 4".
-
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה ומרק הולכים ומגיעים לדרך 4.אתם מצשיכים ללכת וראים מגבי קטן.לפתע אישמתנפל עלמגבי ושם אותו בשק ובורח.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
סטרביה יוצא מהפוכדור שלו.סטרביה משתמש באסאוירי משולב עם מכת כנף.פאליגאטור לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהמכה.פאליגאטור מתאושש מהפגיעה שספג.רקס אומר לך"אז סטרביה הפו'קימון שתשתמש בו עכשיו אין ביעה.פאליגאטור זנב באקוה"פאליגאטור משמש בזנב אקוה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
ממרשטופ נפגע מהמספרי איקס של פינסיר.מרשטופ ממתאושש וטמשתמשבקרן קרח.פינסיר מתחמק מהקרן קקרח של מרשטום.לינה אומרת"פינסירגמורזאת עם מספרי איקס"פינסיר משתמש במספרי איקס.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;723802][B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה ומרק הולכים ומגיעים לדרך 4.אתם מצשיכים ללכת וראים מגבי קטן.לפתע אישמתנפל עלמגבי ושם אותו בשק ובורח.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
סטרביה יוצא מהפוכדור שלו.סטרביה משתמש באסאוירי משולב עם מכת כנף.פאליגאטור לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהמכה.פאליגאטור מתאושש מהפגיעה שספג.רקס אומר לך"אז סטרביה הפו'קימון שתשתמש בו עכשיו אין ביעה.פאליגאטור זנב באקוה"פאליגאטור משמש בזנב אקוה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
ממרשטופ נפגע מהמספרי איקס של פינסיר.מרשטופ ממתאושש וטמשתמשבקרן קרח.פינסיר מתחמק מהקרן קקרח של מרשטום.לינה אומרת"פינסירגמורזאת עם מספרי איקס"פינסיר משתמש במספרי איקס.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
מרשטוף,מהר תתחמק !!ואז תנסה להשתמש ברעידת אדמה !
-
[QUOTE=monster;723802][B][COLOR="Teal"]ג'ון
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
[B][COLOR="Blue"]מרי
ממרשטופ נפגע מהמספרי איקס של פינסיר.מרשטופ ממתאושש וטמשתמשבקרן קרח.פינסיר מתחמק מהקרן קקרח של מרשטום.לינה אומרת"פינסירגמורזאת עם מספרי איקס"פינסיר משתמש במספרי איקס.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סטרביה תשתמש באס אוירי מסביבו כדי לבלבל אותו ואז ניקור לתוך העין שלו!"