-
[QUOTE=LordAbizi;616909]
תמיר
אני מקווה שזכור לך שצריך לרפות אותם מתישהו.
--
אתה הולך כעבור זמן מה למגדל הרדיו ההרוס ומוצא בכניסה את הרץ. ואני מניח שאתה שואל אותו משהו בנוגע לקרב.
"אה, ראיין הקרב... טוב התקשרתי לוועדה האולימפית כדי לקבל את האישור, ובכן אנחנו יכולים לקיים פשוט בחוץ קרב, והפעם יהיו רק 3 שופטים, כי שופט הדגלים מאתמול עדיין לא החלים לגמרי. עכשיו, האם אתה רוצה להתחיל את הקרב מההתחלה, או שאתה רוצה להמשיך מאתמול, רק שאסור לך להשתמש בפוקימונים שהשתמשת בהם אתמול?" הוא אומר/שואל.[/QUOTE]
אני יודע,רק רציתי לדבר איתו
--
"אני רוצה להתחיל מההתחלה,אבל אני צרירך לרפא את הפוקימון שלי,ולהשאיר כמה במרכז הפוקימונים.
אתה מוכן לחכות לי 5 דק' בערך?" אני שואל,ומתחיל להתרחק לכיוון מרכז הפוקימונים,לא ממש מחכה לתשובה
-
ג'וני
"כן, להיום יש עוד כמה. אתה נשאר רק להיום?" היא עונה/שואלת
תמיר
אהההה מחוכם++
--
היינריך הרץ מהנהן, ואז אתה נעלם ממנו ומגיע למרכז הפוקימונים.
-
[quote=LordAbizi;617159]ג'וני
"כן, להיום יש עוד כמה. אתה נשאר רק להיום?" היא עונה/שואלת
[/quote]
"להיום רק" אענה לה בחיוך
-
[QUOTE=LordAbizi;617159]
תמיר
אהההה מחוכם++
--
היינריך הרץ מהנהן, ואז אתה נעלם ממנו ומגיע למרכז הפוקימונים.[/QUOTE]
אני יודע
--
אני מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לי את הפוקימונים,ובינתים ממלא טפסים ומשאיר את דאנספרס,סקיפלום,פוליאג וטרפינץ' במרכז הפוקימונים.
-
[quote=LordAbizi;614987]מור
מריפ יוצא רץ מעט ודוחף את גליאמיאו. גליאמיאו מתאושש מהמכה ולאחר מכן קופץ ושורט את מריפ.[/quote]
אני אומר למריפ להשתמש בהתקפת זנב בראש של גלאימיאו ולנסות להעיף אותו על אחד העצי באזור!
-
ג'וני
"אוקיי, בבקשה" אומרת האחות ג'וי ומושיטה לך מפתח בחדר לאחר שהיא עושה משהו במחשב שלה.
תמיר
האחות ג'וי מרפאת את כל הפוקימונים. אתה נותן לה את הטפסים, ואני מניח שגם את הפוכדורים המתאימים, ותהליך האחסון הושלם. יעודכן מיד.
מור
מריפ מניף את זנבו ופוגע בגלמיאו. מריפ אינו על סטריואידים, ולכן גילמיאו לא מועף על עץ. גלימיאו מניף את הזנב (המאוד משונה שלו) ופוגע במריפ.
-
[quote=LordAbizi;617324]מור
מריפ מניף את זנבו ופוגע בגלמיאו. מריפ אינו על סטריואידים, ולכן גילמיאו לא מועף על עץ. גלימיאו מניף את הזנב (המאוד משונה שלו) ופוגע במריפ.[/quote]
'איזה זנב ארוך' אחשוב ואז אצעק למריפ "מריפ תנסה לאגור את החשמל שלך במקור כלשהו בגוף שלך ואז לירות אותו על מריפ! אם זה לא עובד עד דחיפה.!"
-
[QUOTE=LordAbizi;617324]
תמיר
האחות ג'וי מרפאת את כל הפוקימונים. אתה נותן לה את הטפסים, ואני מניח שגם את הפוכדורים המתאימים, ותהליך האחסון הושלם. יעודכן מיד.
[/QUOTE]
אני מודה לאחות ג'וי,ובהתרגשות פוסע בזהירות אל המכון,אל הרץ שמחכה לי שם.
-
מור
מריפ מנסה, ואזורים שונים ליד הגוף שלו נהיים קצת מוארים, אבל לא יותר מדי. מריפ מתחיל לרוץ לעבר גלימיאו. גלימיאו שולח את הזנב ומנסה לתפוס את הרגל של מריפ, וזה מצליח, אך גורם למריפ ליפול על גלימיאו, כלומר מריפ פוגע עם הדחיפה.
תמיר
אתה הולך חזרה לכיוון המכון, ואתה רואה שם את השופטים מסרטטים על האדמה זירה הינריך הרץ מראה את המימדים של הזירה לטלפון שלו.
"אוקיי תודה לכם, אני אבצע את הקרב עכשיו" אומר הינריך הרץ ומסיים את השיחה.
-
[QUOTE=LordAbizi;618190]
תמיר
אתה הולך חזרה לכיוון המכון, ואתה רואה שם את השופטים מסרטטים על האדמה זירה הינריך הרץ מראה את המימדים של הזירה לטלפון שלו.
"אוקיי תודה לכם, אני אבצע את הקרב עכשיו" אומר הינריך הרץ ומסיים את השיחה.[/QUOTE]
אני רץ לקצה שלי בזירה,ונעמד שם בנינוחות.
"אני לא יודע מה איתך,אבל אני התאמנתי בזמן שעבר" אני אומר בחיוך,שולף פוכדור מהחגורה ומגלגל אותו בידי המזיעה מהתרגשות.אני מחכה שהשופט המחליף יכריז על תחיל הקרב ושהרץ יוציא פוקימון.
-
[quote=LordAbizi;618190]מור
מריפ מנסה, ואזורים שונים ליד הגוף שלו נהיים קצת מוארים, אבל לא יותר מדי. מריפ מתחיל לרוץ לעבר גלימיאו. גלימיאו שולח את הזנב ומנסה לתפוס את הרגל של מריפ, וזה מצליח, אך גורם למריפ ליפול על גלימיאו, כלומר מריפ פוגע עם הדחיפה..[/quote]
"מריפ תעבור להתקפת נגיחה שוב! ואז תנסה שוב את התקפת החשמל כמו שאמרתי קודם"
-
[quote=LordAbizi;617324]ג'וני
"אוקיי, בבקשה" אומרת האחות ג'וי ומושיטה לך מפתח בחדר לאחר שהיא עושה משהו במחשב שלה.
[/quote]
"תודה" אומר במהירות וארוץ לחדר,אנעל אותו ואוציא את סקוירטל ופיצ'ו ואומר "יאאלה לילה טוב לכולם תישנו טוב למה מחר יש הרבה אימונים" אומר להם ואלך לישון
-
תמיר
אל תראה סתירה בין העובדה שתנצח אותו ובין הדברים שהוא אומר. הוא כמו מבחן, המטרה זה לא להכשיל אותך אלא לבחון אותך.
--
"אני לא יודע מה איתך, אבל אני למדתי את תורת הקרבות במשך 10 שנים." אומר הינריך הרץ בעוד הוא נעמד מולך. שופט ניגש לאמצע.
"קרב המכון בין המאמן, ראיין, לבין מנהיג המכון הינריך הרץ יתחיל עכשיו. הקרב יסתיים אם ורק אם המאמן ינצח את כל הפוקימונים של מנהיג המכון עם לכל היותר ארבעה מפוקימוניו. בכל עת יהיו על המגרש לכל היותר פוקימון אחד של המאמן ופוקימון אחד של מנהיג המכון" אומר שופט הדגלים "התחילו!"
"צא דודריו!" אומר הינריך הרץ ומוציא את דודריו.
מור
מריפ מנצל את הקרבה לגלימיאו ונוגח בו. גלימיאו מצליף במריפ שלוש פעמים עם הזנב. מריפ מנסה שוב לשחרר ממנו חשמל, אבל התוצאה בערך כמקודם.
ג'וני
אתה נכנס לחדר, נועל אותו, מדבר עם הפוקימונים והולך לישון. למחרת בבוקר אתה מתעורר בשעה 7:10 לפי שעון הטלפון הנייד שלך.
-
[quote=LordAbizi;618632]
ג'וני
אתה נכנס לחדר, נועל אותו, מדבר עם הפוקימונים והולך לישון. למחרת בבוקר אתה מתעורר בשעה 7:10 לפי שעון הטלפון הנייד שלך.[/quote]
אני קם מהמיטה מהר,מתארגן,מחזיר את הפוקימונים שלי מהר לפוכדור בלי שהם יתעוררו והולך לחפש משהו לאכול בלובי של מרכז הפוקימונים
-
[quote=LordAbizi;618632]
מור
מריפ מנצל את הקרבה לגלימיאו ונוגח בו. גלימיאו מצליף במריפ שלוש פעמים עם הזנב. מריפ מנסה שוב לשחרר ממנו חשמל, אבל התוצאה בערך כמקודם.[/quote]
"מריפ תנסה שוב חשמל בכל הכוח, במידה וזה שוב לא עובד תשתמש בנגיחה!"