-
ג'וני
אתה מחזיר את כולם ויוצא ומסתובב במרכז הפוקימונים ולא ממש מוצא
"אפשר לעזור לך?" שואלת האחות ג'וי
מור
מריפ מנסה שוב, והאור נמצא קצת יותר זמן ליד מריפ, אבל האור לא עוזב אותו. מריפ מתחיל לרוץ לכיוון גלימיאו, וגלימיאו שולח את הזנב שלו קדימה לפני הרגליים של מריפ, אבל מריפ קופץ מעל זה ואז נוגח בגלימיאו.
-
[quote=LordAbizi;619129]ג'וני
אתה מחזיר את כולם ויוצא ומסתובב במרכז הפוקימונים ולא ממש מוצא
"אפשר לעזור לך?" שואלת האחות ג'וי
[/quote]
"אשמח אם אני אקבל משהו לאכול" אומר לה בחיוך ואשאל "את מכירה אולי מישהו שיוכל לעזור באימון הפוקימונים שלי?"
-
[quote=LordAbizi;619129]
מור
מריפ מנסה שוב, והאור נמצא קצת יותר זמן ליד מריפ, אבל האור לא עוזב אותו. מריפ מתחיל לרוץ לכיוון גלימיאו, וגלימיאו שולח את הזנב שלו קדימה לפני הרגליים של מריפ, אבל מריפ קופץ מעל זה ואז נוגח בגלימיאו.[/quote]
"ועכשיו ננסה לתפוס אותו! פוקדור צא!" אומר ואשלוף פוקדור ואשליך אותו על הגלאימיאו
-
ג'וני
"אני נראית לך כמו לוח מודעות? ממתי מגישים אוכל במרכז פוקימונים? בשביל זה יש מסעדות ובתי קפה! ואגב אתה רוצה להחזיר את המפתח שלך?" היא עונה/שואלת/צועקת
מור
אתה זורק את הפוכדור אבל גלימיאו מבחין בו ממרחק, ומסיט אותו עם הזנב. אתה רואה את הכיוון המשוער אליו עף הפוכדור, אם כי בגלל החושך קשה לראות איפה בדיוק.
-
[quote=LordAbizi;619467]ג'וני
"אני נראית לך כמו לוח מודעות? ממתי מגישים אוכל במרכז פוקימונים? בשביל זה יש מסעדות ובתי קפה! ואגב אתה רוצה להחזיר את המפתח שלך?" היא עונה/שואלת/צועקת
[/quote]
"סליחה גבירתי" אומר לה בסליחה ואושיט לה את המפתח ואצא מהמרכז פוקימונים ואסתובב לי בעיר
-
[QUOTE=LordAbizi;618632]תמיר
אל תראה סתירה בין העובדה שתנצח אותו ובין הדברים שהוא אומר. הוא כמו מבחן, המטרה זה לא להכשיל אותך אלא לבחון אותך.
--
"אני לא יודע מה איתך, אבל אני למדתי את תורת הקרבות במשך 10 שנים." אומר הינריך הרץ בעוד הוא נעמד מולך. שופט ניגש לאמצע.
"קרב המכון בין המאמן, ראיין, לבין מנהיג המכון הינריך הרץ יתחיל עכשיו. הקרב יסתיים אם ורק אם המאמן ינצח את כל הפוקימונים של מנהיג המכון עם לכל היותר ארבעה מפוקימוניו. בכל עת יהיו על המגרש לכל היותר פוקימון אחד של המאמן ופוקימון אחד של מנהיג המכון" אומר שופט הדגלים "התחילו!"
"צא דודריו!" אומר הינריך הרץ ומוציא את דודריו.
[/QUOTE]
'דודריו מהיר.אני צריך פוקימון מהיר.אך גם לא יהיה חכם להמר ולשלוף את הפוקימון הכי חזק שלי על ההתחלה...' אני מנסה לתכנן אסטרטגיה במהירות בראשי,מריץ תרחישים.
"הנדוואר,צא החוצה!" אני קורא,משליך את הפוכדור שלו באוויר
'אנסה לתקוף אותו מרחוק,נקווה שזה יעבוד' אני חושב,ומנסה לתפוס את הפוכדור שחוזר אלי מהאוויר,ותופס אותו לפני שהוא מחליק מהידים המיוזעות שלי.
-
ג'וני
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומסתובב קצת, ואתה מוצא בניין שכתוב בשלט עליו "ביצ'חץ קפה"
תמיר
כמה ציורי. אבל הזהרתי שאם מישהו יגיד שהוא זורק את הפוכדור לאוויר זה יפגע לו בראש.
--
הפוכדור עף ויוצא ממנו הנדאוור, ואז נוחת חזרה ופוגע בראש שלך. אתה מצליח לתפוס אותו חרף כל הקושי שתארת בתגובה שלך.
"דודריו, התחל בתמקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ. כל אחד מהרשים של דודריו יורה את אחד האלמנטים ושלושתם ביחד נעים לכיוון הנדוואר.
-
[quote=LordAbizi;619467]
מור
אתה זורק את הפוכדור אבל גלימיאו מבחין בו ממרחק, ומסיט אותו עם הזנב. אתה רואה את הכיוון המשוער אליו עף הפוכדור, אם כי בגלל החושך קשה לראות איפה בדיוק.[/quote]
"אוקיי, מריפ תנסה שוב להשתמש בחזמל שלך כדי שאוכל לראות איפה הפוקדור, ואם תוכל לשגר מהר את החשמל לעבר גלאימיאו!"
-
מור
מריפ מייצר ברקים סביבו שמאפשרים לך לראות בבוודאות את הפוכדור. מריפ מנסה לשלוח את הברקים אל גלימיאו, הברקים עוברים חצי מהדרך ועלמים. גלימיאו רץ לכיוון מריפ כדי לדחוף אותו.
-
[quote=LordAbizi;620178]ג'וני
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומסתובב קצת, ואתה מוצא בניין שכתוב בשלט עליו "ביצ'חץ קפה"
[/quote]
"ממ אולי כאן אני אמצא ארוחת בוקר טובה" אומר ואכנס לקפה
-
[quote=LordAbizi;619129]
מור
מריפ מנסה שוב, והאור נמצא קצת יותר זמן ליד מריפ, אבל האור לא עוזב אותו. מריפ מתחיל לרוץ לכיוון גלימיאו, וגלימיאו שולח את הזנב שלו קדימה לפני הרגליים של מריפ, אבל מריפ קופץ מעל זה ואז נוגח בגלימיאו.[/quote]
"מריפ, תשתמש בהתקפת זנב בפרצוף של גלאימיאו עכשיו!!!" אעצעק בכוח למריפ!
-
[QUOTE=LordAbizi;620178]
תמיר
כמה ציורי. אבל הזהרתי שאם מישהו יגיד שהוא זורק את הפוכדור לאוויר זה יפגע לו בראש.
--
הפוכדור עף ויוצא ממנו הנדאוור, ואז נוחת חזרה ופוגע בראש שלך. אתה מצליח לתפוס אותו חרף כל הקושי שתארת בתגובה שלך.
"דודריו, התחל בתמקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ. כל אחד מהרשים של דודריו יורה את אחד האלמנטים ושלושתם ביחד נעים לכיוון הנדוואר.[/QUOTE]
תודה...
--
"הנדוואר,זוז לצד ימין ותתחמק,ואז גחלת"
אני מקוה שיש לו גחלת...
-
ג'וני
איש אחד בכניסה אומר לך
"שלום ברוכים הבאים לקפה ביצ'חץ. לך למכונה שמה, תקליד שם את מה שאתה רוצה להזמין, תבחר שולחן, תכניס כסף, ואנחנו נטפל בזה" הוא אומר.
אגב, יש לך כסף "לכל צורך מעשי", כלומר לכל דבר שתרצה להזמין והוא בגדר הסביר זה מספיק.
מור
מריפ שולח את הזנב לעבר גלימיאו, וגלימיאו שולח את הזנב שלו כדי ללכוד את הזנב של מריפ. מריפ מנצל את המצב ומטלטל את הזנב שלו מהר ובכח זורק ממנו את גלימיאו שמתרסק קלות.
תמיר
יש לו בערך משהו כזה.
--
הנדוואר קופץ ימינה ויורה את ניצוצות האש לעבר דודריו.
"דודריו, קפוץ למעלה ואז נחת לידו והשתמש בניקור מקדחה!" אומר הינריך הרץ. דודריו קופץ ומתחמק מהגחלת ובדרכו לעבר הנדאוור.
-
[QUOTE=LordAbizi;621647]
תמיר
יש לו בערך משהו כזה.
--
הנדוואר קופץ ימינה ויורה את ניצוצות האש לעבר דודריו.
"דודריו, קפוץ למעלה ואז נחת לידו והשתמש בניקור מקדחה!" אומר הינריך הרץ. דודריו קופץ ומתחמק מהגחלת ובדרכו לעבר הנדאוור.[/QUOTE]
"הנדוואר,תשתמש בגחלת ואז תקפוץ הצידה ועוד פעם גחלת!"
-
[quote=LordAbizi;621647]ג'וני
איש אחד בכניסה אומר לך
"שלום ברוכים הבאים לקפה ביצ'חץ. לך למכונה שמה, תקליד שם את מה שאתה רוצה להזמין, תבחר שולחן, תכניס כסף, ואנחנו נטפל בזה" הוא אומר.
אגב, יש לך כסף "לכל צורך מעשי", כלומר לכל דבר שתרצה להזמין והוא בגדר הסביר זה מספיק.
[/quote]
"צאו חברים" אומר ואוציא את סקוירטל ופיצ'ו מהפוכדור ואומר להם "קדימה אנחנו צריכים לאכול ארוחת בוקר טובה,בואו נבדוק מה יש במכונה" אומר להם ואלך איתם למכונה ואתחיל לחפש דברים במחיר סביר