-
ירין-
בטעות שחכתי, הנה:[img]http://i31.tinypic.com/w86e77.png[/img]
--------------------------
לפתע נראה שלצעוק לו היה טעות, ואתה מבין זאת אחרי שאתה רואה מאות פוקימוני חרק מסתכלים עליך בפחד-הם מתחילים לרוץ אחריך
עומר-
"תתחמק, ואחר כך זנב ברזל ועוקץ רעל" אומרת לוסי. האנטר משתמש במבט מפחיד אבל לא משפיע על ארבוק. הוא תוקף בקללה אבל ארבוק מתחמק, הוא חוזר ופוגע בהנטר בזנב ברזל וגם בעוקץ רעל
ניב-
מריל לא יכול לתקוף במעגל אקווה, אין לא מספיק שטח והוא מוותר. הוא שולח אקדח בועות על פרופלו ומנתק אותו-המסוק מתרסק אבל האישה מצוות רוקט צונחת ממנו. בזמן שהיאמתקדמת אל הקרקע באיטיות היא אומרת:"זה עוד לא נגמר ניב שלמון וטורה גראונד" ואחר כך היא מראה לכפ תיקיות שלכם
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 03:53 PM
[b]
עומר-
"תתחמק, ואחר כך זנב ברזל ועוקץ רעל" אומרת לוסי. האנטר משתמש במבט מפחיד אבל לא משפיע על ארבוק. הוא תוקף בקללה אבל ארבוק מתחמק, הוא חוזר ופוגע בהנטר בזנב ברזל וגם בעוקץ רעל [/b][/quote]
"האנטר ליקוק ואז אגרוף שאיבה!"
-
[b] ירין-
בטעות שחכתי, הנה:[img]http://i31.tinypic.com/w86e77.png[/img]
--------------------------
לפתע נראה שלצעוק לו היה טעות, ואתה מבין זאת אחרי שאתה רואה מאות פוקימוני חרק מסתכלים עליך בפחד-הם מתחילים לרוץ אחריך
[/b][/quote]
"קריס, תוציאי את הפוקימונים שלך!צ'אם צא! גחלת לכל הפוקמוני חרק! הוט תחזה את העתיד ואז תפתיע את הפינסר הזה עם חבטה!" אני אומר
-
[b] ניב-
מריל לא יכול לתקוף במעגל אקווה, אין לא מספיק שטח והוא מוותר. הוא שולח אקדח בועות על פרופלו ומנתק אותו-המסוק מתרסק אבל האישה מצוות רוקט צונחת ממנו. בזמן שהיא מתקדמת אל הקרקע באיטיות היא אומרת:"זה עוד לא נגמר ניב שלמון וטורה גראונד" ואחר כך היא מראה לכפ תיקיות שלכם [/b][/quote]
"מאיפה יש לה מידע עלינו? טוב טורה מה נעשה, נשמיד את התיקויות או שנלך?"
-
ניב-
האישה צוחקת ואומרת:"המידע הזה כבר במחשב הראשי של צוות רוקט, אני רק לקחתי העתק. אני נועדתי להיות הניסיון האחרון"
ירין-
מה זה נראלך בדיוק גחלת? זה כדור אחד קטן שנורה-ואומרים לך שיש בו מאות פוקימונים
-------------------------
"הפינסר לא נותן לקריסטל ללכת, הוא תופס אותה חזק יותר וצועק על הפוקימונים. כ50 פוקימונים עולים על צ'אם ולא מאפשרים לו תנועה
עומר-
"עוד זנב ברזל" אומרת לוסי. ארבוק שולף את הזנב להתקפה אבל הנטר הודף אותו בליקוק, לפני שארבוק מגיב שנית הנטר פוגע בו שוב
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 04:13 PM
[b]
עומר-
"עוד זנב ברזל" אומרת לוסי. ארבוק שולף את הזנב להתקפה אבל הנטר הודף אותו בליקוק, לפני שארבוק מגיב שנית הנטר פוגע בו שוב [/b][/quote]
"יופי האנטר, צוות כפול ואז קללה ואגרוף שאיבה!"
-
[b] ניב-
האישה צוחקת ואומרת:"המידע הזה כבר במחשב הראשי של צוות רוקט, אני רק לקחתי העתק. אני נועדתי להיות הניסיון האחרון" [/b][/quote]
גחלת זה הרבה כדורים קטנים, בסדרה בגטיקס/ערוץ הילדים קוראים לזה גיצים
[b]
ירין-
מה זה נראלך בדיוק גחלת? זה כדור אחד קטן שנורה-ואומרים לך שיש בו מאות פוקימונים
-------------------------
"הפינסר לא נותן לקריסטל ללכת, הוא תופס אותה חזק יותר וצועק על הפוקימונים. כ50 פוקימונים עולים על צ'אם ולא מאפשרים לו תנועה
[/b][/quote]
גחלת זה המון כדורים של אש..
----
צ'אם תגדיל את האש שבזנב שלך ותתן להם מכותצ עם הזנב!" אני אומר
-
ניב-
אבל לא מספיק כדי לטפל במאות פוקימונים
---------------------------------------
"אני הייתי ניסיון אחרון לחסל אותכם, מעכשיו אתם הכי מבוקשים אצלנו וניתן למפקדים לטפל בכם" היא אומרת, אתם רואים שהיא מגיעה לקרקע-מגיעה אליה מכונית והיא נכנסת אליה ובורחת.
ירין-
אבל לא מספיק כדי לטפל במאות פוקימונים ;) . ונראלך שצ'אם שולט באש שבזנב שלו?
----------------------
צ'אם מנסה אבל הוא לא משפיע, זה כאילו רק מנפנפים להם את זנב מול העיניים וחוץ מזה יש מאות חרקים ואינו מצליח לפגוע בכולם
עומר-
"תתחמק ואז זנב ברזל" אומרת לוסי. ארבוק מצליח מהקללה של הנטר, הוא תוקף בזנב ברזל אבל מחסל רק מעט הנטרים, כולם ההנטרים תוקפים יחד ופוגעים בו באגרוף שאיבה משותף
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 05:08 PM
[b]
עומר-
"תתחמק ואז זנב ברזל" אומרת לוסי. ארבוק מצליח מהקללה של הנטר, הוא תוקף בזנב ברזל אבל מחסל רק מעט הנטרים, כולם ההנטרים תוקפים יחד ופוגעים בו באגרוף שאיבה משותף [/b][/quote]
"יופי עכשיו שוב אגרוף שאיבה, אם הוא תוקף שלח מבט מפחיד, ואז הרגזה!"
-
[b]
ירין-
אבל לא מספיק כדי לטפל במאות פוקימונים ;) . ונראלך שצ'אם שולט באש שבזנב שלו?
----------------------
צ'אם מנסה אבל הוא לא משפיע, זה כאילו רק מנפנפים להם את זנב מול העיניים וחוץ מזה יש מאות חרקים ואינו מצליח לפגוע בכולם
[/b][/quote]
בטח ששכן כמו צ'ימצ'ר וכזה..
-----
"צ'אם חזור! אני רק רוצה את חברה שלי.." אני קורא לו
-
[b] ניב-
אבל לא מספיק כדי לטפל במאות פוקימונים
---------------------------------------
"אני הייתי ניסיון אחרון לחסל אותכם, מעכשיו אתם הכי מבוקשים אצלנו וניתן למפקדים לטפל בכם" היא אומרת, אתם רואים שהיא מגיעה לקרקע-מגיעה אליה מכונית והיא נכנסת אליה ובורחת. [/b][/quote]
"מבוקשים? למה אנחנו מבוקשים? כל מה שעשיתי לצוות רוקט זה השמדת הבסיס שלהם במערת דיגלט, ומה את עשית להם? טוב לא משנה אני צריך לנצח במגדל הקרב אז בואי נגמור את הטיסה. מריל חזור"
-
[SIZE=3]מיני פרסים בעמוד 160:
1)כל מי שמגיב שם מקבל 500$
2)הראשון שמגיב מקבל גם כדור GS וגם וחפץ מהחנות לבחירתו
3)השני מקבל אולטרה כדור[/SIZE]
ירין-
צ'ימצ'אר יורה אך ורק לכיוון אחד וכך המתקפה. ומי אמר שקריסטל היא חברה שלך?
-----------------------------------------
צ'אם רץ אליך אבל אז פוקימוני החרק תופסים אותו ולוקחים אותו אליהם
עומר-
"זנב ברזל ואז אקדח שמן" אומרת לוסי. ארבוק קם כדי לתקוף בזנב ברזל אבל הנטר מפיל אותו שוב באגרוף שאיבה, הוא קם שנית והנטר מנסה להפריע לו במבט מפחיד ובהרגזה אבל זה לא עובד וארבוק פוגע בהנטר באקדח שמן חזק
ניב-
"פעם אחת שהיסתובבתי במיי קנטו ראיתי פוקימוני ציפור חזקים במיוחד, פירוו היה אחד מהם-ואז הוא היה ספירוו, מצאתי שמה חייל צוות רוקט שהיה בצפלין והרסתי את מכונתו. הכל היה נהדר עד שהוא היתפתח-הוא נעשה עצבני, חזק בצורה מטורפת ובילתי נשלט. אבל הכל היסתדר" אומרת טורה
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 05:42 PM
[b] [SIZE=3]מיני פרסים בעמוד 160:
1)כל מי שמגיב שם מקבל 500$
2)הראשון שמגיב מקבל גם אולטרה כדור וגם וחפץ מהחנות לבחירתו
3)השני מקבל אולטרה כדור[/SIZE]
ירין-
צ'ימצ'אר יורה אך ורק לכיוון אחד וכך המתקפה. ומי אמר שקריסטל היא חברה שלך?
-----------------------------------------
צ'אם רץ אליך אבל אז פוקימוני החרק תופסים אותו ולוקחים אותו אליהם
[/b][/quote]
מה זה משנה.. שתגיד תודה שאני משחרר אותה בכלל..
-----
"צ'אם תירה גחלת לכל הכיוונים!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 19 2009, 05:42 PM
[b]
עומר-
"זנב ברזל ואז אקדח שמן" אומרת לוסי. ארבוק קם כדי לתקוף בזנב ברזל אבל הנטר מפיל אותו שוב באגרוף שאיבה, הוא קם שנית והנטר מנסה להפריע לו במבט מפחיד ובהרגזה אבל זה לא עובד וארבוק פוגע בהנטר באקדח שמן חזק [/b][/quote]
"האנטר תישתמש בצוות כפול ואז היפנוזה אח"כ בילבול!"