-
תמיר
הנדוואר שולח את הגחלת בדיוק רב אל דודריו ופוגע בו. דודריו ממשיך במסלולו ושולח את מקור הקידוח. הנדאוור קופץ הצידה, אבל דודריו פוגע בו, מה שגורם לו להסתובב מעט. הנדאוור מתגלגל הצידה ואז יורה שוב גחלת לעבר דודריו ופוגע בו.
"דודריו השתמש במרדף!" אומר הינריך הרץ.
ג'וני
כאמור, לכל צורך מעשי יש לך מספיק כסף. לקנות אוכל זה צורך מעשי. פשוט תכתוב רשימה של דברים וזה יהיה בסדר, או לחילופין אתה יכול לכתוב משהו דוגמת 'אני בוחר בזה בזה ובזה', בלי לפרט, כי זה לא מעניין.
-
[QUOTE=LordAbizi;621866]תמיר
הנדוואר שולח את הגחלת בדיוק רב אל דודריו ופוגע בו. דודריו ממשיך במסלולו ושולח את מקור הקידוח. הנדאוור קופץ הצידה, אבל דודריו פוגע בו, מה שגורם לו להסתובב מעט. הנדאוור מתגלגל הצידה ואז יורה שוב גחלת לעבר דודריו ופוגע בו.
"דודריו השתמש במרדף!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
"הנדוואר,תשתמש בגחלת כשהוא קרוב ואז נשיכה!"
-
תמיר
"דודריו, לאחר המרדף השתמש בניקור!" אומר הינריך הרץ. הנדאוור יורה את הגחלת לכיוון דודריו המתקרב. חלקם פוגעים חלקם מחטיאים. דודריו מגיע להנדוואר ופוגע בו במרדף. הנדוואר קופץ על דודריו נושך אותו, ודודריו לאחר מכן מנקר אותו עם כל הראשים מה שגורם להנדוואר לקפוץ הצידה כדי להמנע מלקבל נזק נוסף.
-
[QUOTE=LordAbizi;622220]תמיר
"דודריו, לאחר המרדף השתמש בניקור!" אומר הינריך הרץ. הנדאוור יורה את הגחלת לכיוון דודריו המתקרב. חלקם פוגעים חלקם מחטיאים. דודריו מגיע להנדוואר ופוגע בו במרדף. הנדוואר קופץ על דודריו נושך אותו, ודודריו לאחר מכן מנקר אותו עם כל הראשים מה שגורם להנדוואר לקפוץ הצידה כדי להמנע מלקבל נזק נוסף.[/QUOTE]
"הנדוואר,גחלת כל עוד אתה קרוב ואת תיסוג אחורה!"
'רוב המתקפות שלו הן מתקפות פיזיות,מרחק יעזור לי להמנע מהן' אני חושב לעצמי.
-
[quote=LordAbizi;621866]
ג'וני
כאמור, לכל צורך מעשי יש לך מספיק כסף. לקנות אוכל זה צורך מעשי. פשוט תכתוב רשימה של דברים וזה יהיה בסדר, או לחילופין אתה יכול לכתוב משהו דוגמת 'אני בוחר בזה בזה ובזה', בלי לפרט, כי זה לא מעניין.[/quote]
"אוקי חברים בואו נזמין לנו אוכל" אומר ואזמין שתי צלחות מזון לפוקימונים בשביל סקווירטל ופיצ'ו ובשבילי אזמין חביתת אומלט עם לחם
-
תמיר
"דודריו השתמש במתקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ. הנדאוור יורה גחלת שפוגעת חלקה בדודריו, הנדאוור מתחיל לסגת ודודריו יורה את מתקפת השלוש למקום המשוער שבו יהיה הנדאוור, הנדאוור מבחין בהתקפה, מנסה לברוח אחורה, אבל המתקפה פוגעת בקרקע והנדאוור נפגע מהפיצוץ
ג'וני
אתה הקשת על מסך המגע את המזון, השולחן והכנסת את הכסף. אתה מתיישב וכעבור כמה זמן מגיע מלצר עם מה שהזמנת.
"בתאבון" אומר הוא והולך.
-
[QUOTE=LordAbizi;622755]תמיר
"דודריו השתמש במתקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ. הנדאוור יורה גחלת שפוגעת חלקה בדודריו, הנדאוור מתחיל לסגת ודודריו יורה את מתקפת השלוש למקום המשוער שבו יהיה הנדאוור, הנדאוור מבחין בהתקפה, מנסה לברוח אחורה, אבל המתקפה פוגעת בקרקע והנדאוור נפגע מהפיצוץ
[/QUOTE]
'מסקנה,להזהר גם מטווח קרוב וגם מפיצוצים' אני חושב לעצמי ומעקם מעט את פרצופי.
'למרות שעכשיו עולה לי רעיון מדהים....' אני חושב ומרגיש חיוך נמרח על פרצופי
"הנדוואר,רוץ מסביב לדודריו בזיגזג בשיא המהירות,ובדרך תשתמש בגחלת!"
----
מי ידע שהשיר של רומניה באירוויזיון יתן לי כזו השראה...
-
תמיר
חוששני שפיספסתי את השיר של רומניה (ואת כל האירוויזיון).
עכשיו הפקודה "רוץ מסביב לדודריו בזיגזג" בהחלט דרשה ממני רגע להבין מה אתה רוצה. האם התכוונת שהנדוואר ירוץ על היקפו של גלגל שיניים שמרכזו נמצא בדודריו?
--
"מעניין, מתקפת שלוש חלקי שלוש!" אומר הינריך הרץ. בזמן שהנדואר רץ מסביב לדודריו ויורה גחלת, דודריו מכין את מתקפת השלוש, רק שכל ראש שלו מחזיק אלמנט בנפרד. הראשים יוצרים זוית של 120 מעלות בין ראש לראש, ואז הם מחשררים כל אחד את האלמנט שלו. הנדוואר אכן נפגע מאחד האלמנטים, אם כי זה רק אלמנט הקרח שפגע בו. המכה גרמה להנדוואר להתגלגל לכיוון ההפוך מהכיוון שמוביל לדודריו, אבל הוא קם שוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;622755]
ג'וני
אתה הקשת על מסך המגע את המזון, השולחן והכנסת את הכסף. אתה מתיישב וכעבור כמה זמן מגיע מלצר עם מה שהזמנת.
"בתאבון" אומר הוא והולך.[/QUOTE]
"קדימה חברים תאכלו כדי שתהיו חזקים" אומר אליהם בחיוך ואתחיל לאכול
-
[quote=LordAbizi;619129]מור
מריפ מנסה שוב, והאור נמצא קצת יותר זמן ליד מריפ, אבל האור לא עוזב אותו. מריפ מתחיל לרוץ לכיוון גלימיאו, וגלימיאו שולח את הזנב שלו קדימה לפני הרגליים של מריפ, אבל מריפ קופץ מעל זה ואז נוגח בגלימיאו.[/quote]
"כל הכבוד מריפ, עכשיו תשתמש בהתקפת ראשייה בכל הכוח!" אומר למריפ
-
ג'וני
הפוקימונים מהנהנים וכולכם אוכלים. כעבור כמה דקות כולכם סיימתם לאכול.
מור
מריפ רץ לעבר גלימיאו כדי לנגוח בו, וגלימיאו מכין את הרגל כדי לבעוט במריפ, ושניהם פוגעים בשני ונהדפים מעט אחורה, מריפ נהדף פחות כי הוא כבד יותר.
-
[QUOTE=LordAbizi;623937]ג'וני
הפוקימונים מהנהנים וכולכם אוכלים. כעבור כמה דקות כולכם סיימתם לאכול.
[/QUOTE]
"קדימה כולם אנחנו עדיין צריכים להתאמן על המתקפות שלכם" אומר ואלך לאותו שדה שהייתי בו אתמול
-
[quote=LordAbizi;623937]
מור
מריפ רץ לעבר גלימיאו כדי לנגוח בו, וגלימיאו מכין את הרגל כדי לבעוט במריפ, ושניהם פוגעים בשני ונהדפים מעט אחורה, מריפ נהדף פחות כי הוא כבד יותר.[/quote]
"מריפ תשתמש בנגיחה בכל הכוח כדי שתוכל לחסל אותו!!!"
-
[QUOTE=LordAbizi;623552]תמיר
חוששני שפיספסתי את השיר של רומניה (ואת כל האירוויזיון).
עכשיו הפקודה "רוץ מסביב לדודריו בזיגזג" בהחלט דרשה ממני רגע להבין מה אתה רוצה. האם התכוונת שהנדוואר ירוץ על היקפו של גלגל שיניים שמרכזו נמצא בדודריו?
--
"מעניין, מתקפת שלוש חלקי שלוש!" אומר הינריך הרץ. בזמן שהנדואר רץ מסביב לדודריו ויורה גחלת, דודריו מכין את מתקפת השלוש, רק שכל ראש שלו מחזיק אלמנט בנפרד. הראשים יוצרים זוית של 120 מעלות בין ראש לראש, ואז הם מחשררים כל אחד את האלמנט שלו. הנדוואר אכן נפגע מאחד האלמנטים, אם כי זה רק אלמנט הקרח שפגע בו. המכה גרמה להנדוואר להתגלגל לכיוון ההפוך מהכיוון שמוביל לדודריו, אבל הוא קם שוב.[/QUOTE]
אכן לכך התכוונתי.
וחבל,היה יפה,חוץ מהשיר של ישראל...:O
---
איך אפשר זוית 120 בין ראש לראש? יש 180 מעלות במשולש...
---
"הנדוואר,תשתמש בגחלת על הרגלים,ואז נשיכה על הראש השמאלי!
(ותוספת בהנחה שזה אכן מצליח,כי אני יודע שלא תיתן לי להוסיף:)כאשר שני הראשים האחרים באים לנקר אתך,תקפוץ מראש לראש בנשיכה!"
-
ג'וני
הפוקימונים מסכימים איתך ואתה הולך בדיוק לאותו מקום בו היית אתמול.
מור
מריפ נוגח בגליימיאו, וגליימיאו שולח את הזנב שלו ומצליף על הגב של מריפ פעמיים בערך.
תמיר
בגלל שהנדוואר נע במעגל, אז הראשים מסתכלים כל אחד לכיוון אחר, ובמעגל יש 360 מעלות. (כמו הסמל של מרסדס, כך הראשים הסתכלו)
ואגב, ברור שאני נותן להתנות מהלכים. פקודה מהסוג: "תקוף אותו ואם זה מצליח תן לו בומבה לפנים" הן מאוד קבילות אצלי. להפך, מסוכן יותר לרשום תגובות כמו "תקוף אותו ותן לו בומבה לפנים" כי זה משאיר יותר מדי חלל לשגיאות.
--
"השתמש במרדף!" אומר פול מורפי "אם התכנית שלו תצליח, תתאמו את זה כך שבסופו של דבר תעיפו אותו" דודריו והנדוואר רצים, בזמן שהנדוואר יורה גחלת על דודריו שמרובה הוא מתחמק. דודריו פוגע בהנדוואר עם המרדף. הנדוואר קופץ ונושך את אחד הראשים. הראש מנסה להביא את הנדוואר למצב בו קל לנקר אותו, אבל הנדוואר קופץ מראש זה לשני, ואז לשלישי, וכשהוא מתכוון לחזור לראשון, אז הראש מכין את המקור ואז בחבטת בייסבול לא ראה בכלל הוא מעיף ממנו את הנדוואר שנוחת על הרצפה.