-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מחכה לרגע המתאים לתקוף אך האגרוף הממוקד של סלוקינג יותר מהיר ופוגע בצ'רמנדאר.צ'רמנדאר מתאושש מהפגיעה שספג.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר.סלוקקינג לא מצליח להתחמק בשל הקרבה בינים ונפגע קשה.
סלוקינג מתאושש מהפגיעה שספג הרגע.מרק אומר"סלוקינג עוד אגרוף מממוקד שיחסל אותו מובן סלוקינג"סלוקינג משתמש באגרוף מוקד.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור שלו.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור את פינסירשל לינה.פינסיר לא הצליח להתחמק ונפגע קשה.לינה אומרת לפינסיר"תשתמש במספרי איקס על הצ'ימצ'אר הזה"פינסיר משתמש במספרי איקס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;725886][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מחכה לרגע המתאים לתקוף אך האגרוף הממוקד של סלוקינג יותר מהיר ופוגע בצ'רמנדאר.צ'רמנדאר מתאושש מהפגיעה שספג.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר.סלוקקינג לא מצליח להתחמק בשל הקרבה בינים ונפגע קשה.
סלוקינג מתאושש מהפגיעה שספג הרגע.מרק אומר"סלוקינג עוד אגרוף מממוקד שיחסל אותו מובן סלוקינג"סלוקינג משתמש באגרוף מוקד.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר גם לתקוף בחימום יתר שיחסל אותו
-
[QUOTE=monster;725886][B][COLOR="Red"]יגאל
סלוקינג מתאושש מהפגיעה שספג הרגע.מרק אומר"סלוקינג עוד אגרוף מממוקד שיחסל אותו מובן סלוקינג"סלוקינג משתמש באגרוף מוקד.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור שלו.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור את פינסירשל לינה.פינסיר לא הצליח להתחמק ונפגע קשה.לינה אומרת לפינסיר"תשתמש במספרי איקס על הצ'ימצ'אר הזה"פינסיר משתמש במספרי איקס.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תקשיבי גם אם זה יפגע זה לא יצא משהו על צ'ימצ'אר ...." אומרת ללינה .
"צ'ימצ'אר גחלת ואז להביור ~"
-
[B][COLOR="Red"]מרי
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהמספרי האיקס של פינסיר ולכן נפגע.צ'ימצ'אר מתאושש מהפגיעה שספג.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על פנסיר.פינסיר מתחמק בקלות מן הגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על פינסיר.פינסיר לא מצליח להתחמק מן הלהביור של צ'ימצ'אר ולכן נפגע קשה.פינסיר מתאושש מהפגיעה.לינה אומרת"פינסיר מכת צבת על צ'ימצ'אר"פינסיר משתמש במכת צבת .מה תעשי[/COLOR][/B]
י[B][COLOR="DarkOrange"]גאל
צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר.הכדור הצל פוגע בצ'רמנדארקשות.החימום היתר פוגעגם בסלוקינגקשות.לפתע שני הפוקימונים נופלים ומעולפים.מרק מחזיר את סלוקינג לפוכדורשלו ואמר לך"נתת קרב טוב יגאל אך נראהנוצר תיקו.אתה רוצה תג הרגיל או לא"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;725900][B][COLOR="Red"]
י[B][COLOR="DarkOrange"]גאל
צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר.הכדור הצל פוגע בצ'רמנדארקשות.החימום היתר פוגעגם בסלוקינגקשות.לפתע שני הפוקימונים נופלים ומעולפים.מרק מחזיר את סלוקינג לפוכדורשלו ואמר לך"נתת קרב טוב יגאל אך נראהנוצר תיקו.אתה רוצה תג הרגיל או לא"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את צ'רמנדר ואומר למרק שאני רוצה את התג
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מרקאומר לך"במקרה של תיקו מנהיג המכון מחליט אם לתת לך תג אוקי.אז אתה מקבל את תג הנורמלבכותי יגאל"הוא מגיש לך את תג הנוורמל מיל אומרת לך"נתת קרב טוב הצ'רמנדארשלך התחזק בטח אחריק רבהמכו הזה"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;725900][B][COLOR="Red"]מרי
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהמספרי האיקס של פינסיר ולכן נפגע.צ'ימצ'אר מתאושש מהפגיעה שספג.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על פנסיר.פינסיר מתחמק בקלות מן הגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על פינסיר.פינסיר לא מצליח להתחמק מן הלהביור של צ'ימצ'אר ולכן נפגע קשה.פינסיר מתאושש מהפגיעה.לינה אומרת"פינסיר מכת צבת על צ'ימצ'אר"פינסיר משתמש במכת צבת .מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תעשה חור באדמה בעזרת להביור !(אם יש לו חפירה אז שיעשה את זה במקום ...) ותברח !אחרי זה להביור מתי שאתה יוצא!
-
[QUOTE=monster;725910][B][COLOR="Red"]יגאל
מרקאומר לך"במקרה של תיקו מנהיג המכון מחליט אם לתת לך תג אוקי.אז אתה מקבל את תג הנורמלבכותי יגאל"הוא מגיש לך את תג הנוורמל מיל אומרת לך"נתת קרב טוב הצ'רמנדארשלך התחזק בטח אחריק רבהמכו הזה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל תודה ושנלך למרכז הפוקימונים כדי להחליף בין הפוקמונים שאצל הפרופסור
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר יודע חפירה
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובעזרת שתי ידו הקטנות הוא חופרבור ענקי שאליו ננכנכס וכך מתחמק מהספרי איקס.צ'ימצ'אר יוצא ותוקף בלהביורעוצמתישמביס את פינסיר.לינה אומרת לך"כול הכבוד מרי ניצחת אותי לוחמת חזקה"לינה מחזירה את פינסיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל יוצאים מהמכון והולכים אל מרכז הפוקימונים.כעבור 6 דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.אתם נכנכסים לשם והאחות ג'וי"תרצו להחליף פוקימונים אם כן תגידו איזה להוציא ואיזה להסיא לכם.ואתםרוצים גם לרפא את הפוקימונים שלכם"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;725919][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר יודע חפירה
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובעזרת שתי ידו הקטנות הוא חופרבור ענקי שאליו ננכנכס וכך מתחמק מהספרי איקס.צ'ימצ'אר יוצא ותוקף בלהביורעוצמתישמביס את פינסיר.לינה אומרת לך"כול הכבוד מרי ניצחת אותי לוחמת חזקה"לינה מחזירה את פינסיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל יוצאים מהמכון והולכים אל מרכז הפוקימונים.כעבור 6 דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.אתם נכנכסים לשם והאחות ג'וי"תרצו להחליף פוקימונים אם כן תגידו איזה להוציא ואיזה להסיא לכם.ואתםרוצים גם לרפא את הפוקימונים שלכם"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה לינה ...ועוד משהו קטן ...רציתי לתת לך לאמן פוקימון שאני לא יכולה ...זה הטראפינאץ' שלי ...לצערי לאחרונה אין לו איך להתאמן כי היריבים קשים והוא לא התאמן בכלל לאחרונה ,ואת יודעת לטפל בפוקימוני חרק ....אבל ...אני אבוא לקחת אותו ...מתי שהגלייגר שלי יוכל ללמוד לעשות את המתקפה FLY אני יבוא ..את יכולה ??...." אני אומרת לה בעצבות .
-
[QUOTE=monster;725919][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר יודע חפירה
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה ומיל יוצאים מהמכון והולכים אל מרכז הפוקימונים.כעבור 6 דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.אתם נכנכסים לשם והאחות ג'וי"תרצו להחליף פוקימונים אם כן תגידו איזה להוציא ואיזה להסיא לכם.ואתםרוצים גם לרפא את הפוקימונים שלכם"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה שאני רוצה לאחליף את אייוי בלפרס ואני רוצה שתרפי את הפוקמונים שלי בבקשה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונם שלך והולכת לחדק יווק.כעבור קדה חוזרת אומרת לך"ריפאתי לך את הפ]וקימונים והחלפתי לך איוי בלפרס עודמשהו"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
לינה אומרת לך"צטערתאני לא מלמדת פוקיוניאדמה אבל בדרך 5 נמצאמלמד פוקקימונים הוא ילמד את הפוקימון שלך
מה שרצית"מה תעשהי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;725930][B][COLOR="Red"]יגאל
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונם שלך והולכת לחדק יווק.כעבור קדה חוזרת אומרת לך"ריפאתי לך את הפ]וקימונים והחלפתי לך איוי בלפרס עודמשהו"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
לינה אומרת לך"צטערתאני לא מלמדת פוקיוניאדמה אבל בדרך 5 נמצאמלמד פוקקימונים הוא ילמד את הפוקימון שלך
מה שרצית"מה תעשהי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה תודה ושואל את מיל מה הדרך הכי מהירה למכון הבא
-
[QUOTE=monster;725930][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]מרי
מה שרצית"מה תעשהי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"את לא הבנת ....רציתי שאת תאמני אותו ..."
לינה אומרת לך"מצטערת אני לא מלמד המלמד שנמצא בדרך 5ילמד את הפוקימוןשלך מתקפות אוקיהבנת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"הדרך הכי מהירה היא לעבוראת דרך ואז לעבורעודדר ומגיעיםאםאני לא טועה"[/COLOR][/B]