-
[QUOTE=LordAbizi;624047]
תמיר
בגלל שהנדוואר נע במעגל, אז הראשים מסתכלים כל אחד לכיוון אחר, ובמעגל יש 360 מעלות. (כמו הסמל של מרסדס, כך הראשים הסתכלו)
ואגב, ברור שאני נותן להתנות מהלכים. פקודה מהסוג: "תקוף אותו ואם זה מצליח תן לו בומבה לפנים" הן מאוד קבילות אצלי. להפך, מסוכן יותר לרשום תגובות כמו "תקוף אותו ותן לו בומבה לפנים" כי זה משאיר יותר מדי חלל לשגיאות.
--
"השתמש במרדף!" אומר פול מורפי "אם התכנית שלו תצליח, תתאמו את זה כך שבסופו של דבר תעיפו אותו" דודריו והנדוואר רצים, בזמן שהנדוואר יורה גחלת על דודריו שמרובה הוא מתחמק. דודריו פוגע בהנדוואר עם המרדף. הנדוואר קופץ ונושך את אחד הראשים. הראש מנסה להביא את הנדוואר למצב בו קל לנקר אותו, אבל הנדוואר קופץ מראש זה לשני, ואז לשלישי, וכשהוא מתכוון לחזור לראשון, אז הראש מכין את המקור ואז בחבטת בייסבול לא ראה בכלל הוא מעיף ממנו את הנדוואר שנוחת על הרצפה.[/QUOTE]
"עכשיו הנדוואר,גחלת!"
-
[QUOTE=LordAbizi;624047]ג'וני
הפוקימונים מסכימים איתך ואתה הולך בדיוק לאותו מקום בו היית אתמול.
[/QUOTE]
"אוקי סקווריטל השתמש בקרן בועות ואחר כך באקדח מים אבל תנסה חזק יותר מאתמול ואתה פיצ'ו בוא נעבוד על הוצאת החשמל ממך תנסה אבל תנסה חזק אני מאמין בשניכם!" אומר להם ואתחיל לצפות בהם
-
תמיר
"דודריו, מקדחת ניקור!" אומר הינריך הרץ. הנדוואר מתחיל לירות גחלת אל דודריו, ודודריו רץ לכיוון הנדוואר בזמן שהוא משתדל להתחמק מכמה שיותר גחלות (ובכל זאת נפגע מכמה) ולבסוף הוא מתקרב להנדוואר ופוגע בו חלקית עם מקדחת הניקור.
ג'וני
סקווירטל יורה בועות שנראות די ממוקדות באזור אחד, ואז יורה אקדח מים שנראה די רציני.
פיצ'ו מנסה להוציא חשמל ממנו, וניצוצות עפים ממנו למרחק של בערך מטר בכיוון אחד.
-
[quote=LordAbizi;624047]
מור
מריפ נוגח בגליימיאו, וגליימיאו שולח את הזנב שלו ומצליף על הגב של מריפ פעמיים בערך.[/quote]
כעת אני מחזיר את מריפ ושולף פוקדור ריק ואומר לגלאימיאו "עם כוח כמו שלך ואסטרטגיה כמו שלי, נוכל יחד להגיע רחוק במקום הזה. תכנס הנה, לפוקדור הזה, ותבוא איתי." אומר ואחכה לתשובה ממנו
-
[QUOTE=LordAbizi;625129]
ג'וני
סקווירטל יורה בועות שנראות די ממוקדות באזור אחד, ואז יורה אקדח מים שנראה די רציני.
פיצ'ו מנסה להוציא חשמל ממנו, וניצוצות עפים ממנו למרחק של בערך מטר בכיוון אחד.[/QUOTE]
"יפה חברים פיצ'ו כל הכבוד אך נצטרך קצת יותר חשמל בשביל מכת ברק אז תנסה שוב תנסה להוציא את כל החשמל מתוכך ותכוון אותו לעץ ששם" אומר ואצביע על עץ שלא נראה יותר מדי רחוק מאיתנו ואפנה לסקווירטל,אתכופף אליו ואדבר איתו בעודי מלטף את ראשו "כל הכבוד עכשיו אני רוצה שהבועות יתחזקו כדי שיהפכו לקרן בועות ושאקדח המים יהיה חזק יותר מובן? אל תדאג אתה תצליח אתה ממש חזק וכך גם פיצ'ו" אומר ואפנה לפיצ'ו
-
אני לא ננמצא בבית ולא יכול לצטט מהפלאפון,...
----
”הנדוואר,תשתמש בנשיכה על הרגלים שלו,ואז גחלת על הרגליים„
-
מור
גלימיאו שוקל את ההצעה, ואז הוא קופץ אחורה בדריכות.
ג'וני
נראה לי שלהוציא את 'כל' החשמל יהיה קצת מסוכן, לא?
אגב, לא אמרת לסקווירטל לנסות שוב, אבל אני אניח שהתכוונת לכך.
--
פיצ'ו מנסה שוב, ולא משפר בהרבה את ההישג הקודם שלו. סקווירטל יורה אקדח מים שנראה שהרוחב גלו גדל קצת. הבועות נראות יותר מרוכזות במקום אחד, והם מהירות יותר.
תמיר
אוקיי
--
"דודריו, קפוץ למעלה ואז השתמש במתקפת שלוש, קרח חשמל אש. כוון היישר לתוך הגחלת שלו!" אומר הינריך הרץ. הנדוואר מנסה לנשוך את דודריו אבל דודריו מספיק לקפוץ. הנדוואר מיד יורה את הגחלת, ובינתיים דודריו טוען את מתקפת השלוש. חלק מהגחלת פוגעת בדודריו כשדודריו יורה תחילה את הקרח שפוגעת בגחלת, ואז את החשמל. ממקום ההתנגשות אתה רואה טיפות, שלפעמים הבזקים קטנים עפים מטיפה אחת לשנייה, מכוונים לעבר הנדוואר וחלקם פוגע בו. לבסוף מתקפת האש גם היא פוגעת, בלי לגרום יותר מדי נזק.
-
[QUOTE=LordAbizi;625796]
ג'וני
נראה לי שלהוציא את 'כל' החשמל יהיה קצת מסוכן, לא?
אגב, לא אמרת לסקווירטל לנסות שוב, אבל אני אניח שהתכוונת לכך.
--
פיצ'ו מנסה שוב, ולא משפר בהרבה את ההישג הקודם שלו. סקווירטל יורה אקדח מים שנראה שהרוחב גלו גדל קצת. הבועות נראות יותר מרוכזות במקום אחד, והם מהירות יותר.
[/QUOTE]
אתה צודק ובגלל זה אמרתי לו לכוון לאץ שלא כל כך רחוק ממנו כדי שיפגע בעץ ולא בי
יפה פיצ'ו עכשיו תשתמש במכת וולט על העץ אנחנו צריכים להתאמן גם על המתקפות שאתה יודע תנסה בכל הכוח ואחר כך תנסה שוב להוציא את החשמל שלך אל העץ כי אולי ממכת הוולט הוא כבר יהיה בחוץ וסקווירטל קדימה אני רוצה שזה יהיה מושלם אז תנסה פעם אחרונה ובכל הכוח שלך קדימה אתה יכול!" אומר לו
-
”הנדוואר,תיסוג אחורה ותחכה למהלך הבא שלו„
-
ג'וני
פיצ'ו מקיף את עצמו בניצוצות ואז רץ לעץ ומתנגש בו, מה שגורם לניצוצות להקיף את העץ. פיצ'ו מנסה לשלוח את החשמל החוצה, אבל בגלל שהעץ קרוב וטעון חשמלית מהמכה הקודמת, אז זה פוגע.
סקווירטל יורה -בכל הכח- אקדח המים והוא יוצא גדול מאוד ואז סקווירטל יורה בועות, אבל הן בקושי יוצאות.
תמיר
כמה מתוחכם
--
"הממ? דודריו תקוף בניקור מקדחה!" אומר הינריך הרץ. הנדוואר קופץ אחורה ומחכה. דודריו מתחיל לרוץ לעברו כשהמקורות שלו מסתובבים.
-
[quote=LordAbizi;625796]מור
גלימיאו שוקל את ההצעה, ואז הוא קופץ אחורה בדריכות..[/quote]
"אז אני מבין שזה לא... אוקי" אומר לגלאימיאו ואחזיר את הפוקדור לכיס. ואז אומר למריפ "בוא ננסה שוב- חשמל בכל הכוח!!!"
-
[QUOTE=LordAbizi;626033]ג'וני
פיצ'ו מקיף את עצמו בניצוצות ואז רץ לעץ ומתנגש בו, מה שגורם לניצוצות להקיף את העץ. פיצ'ו מנסה לשלוח את החשמל החוצה, אבל בגלל שהעץ קרוב וטעון חשמלית מהמכה הקודמת, אז זה פוגע.
סקווירטל יורה -בכל הכח- אקדח המים והוא יוצא גדול מאוד ואז סקווירטל יורה בועות, אבל הן בקושי יוצאות.
[/QUOTE]
"יפה פיצ'ו עכשיו תחזור אלי ותנסה להוציא חשמל שוב ולשגר אותו לעץ,תנסה להשתמש בחשמל ממכת הוולט וסקווירטל מה קרה? התאמנו הרבה על הבועות עכשיו תנסה שוב בכל הכוח טוב? אתה יכול קדימה וגם את הפיצ'ו" אומר בעודי מחפש אחר פוקימונים מעניניים להילחם נגדם
-
מור
ניצוצות מתאספים סביב מריפ, וגלימיאו קופץ כדי לחבוט עם הזנב במריפ. הזנב נלכד בניצוצות החשמל מה שמחשמל קצת את גלימיאו וגורם לו לקפוץ אחורה.
ג'וני
בנוגע לסקווירטל, אתה השתמשת בביטוי מסויים שהזהרתי לגבי השימוש בו. אם עדיין לא תבין למה זה קרה אז אני אסביר בעצמי.
--
פיצ'ו משתמש במכת וולט ולא הולך לשום מקום, ואז שוב מנסה להוציא את הברקים ממנו אבל הם לא מגיעים עד לעץ. סקווירטל מנסה שוב, אבל אקדח המים והבועות יוצאים מאוד חלשים וקטנים.
-
[QUOTE=LordAbizi;626560]
ג'וני
בנוגע לסקווירטל, אתה השתמשת בביטוי מסויים שהזהרתי לגבי השימוש בו. אם עדיין לא תבין למה זה קרה אז אני אסביר בעצמי.
--
פיצ'ו משתמש במכת וולט ולא הולך לשום מקום, ואז שוב מנסה להוציא את הברקים ממנו אבל הם לא מגיעים עד לעץ. סקווירטל מנסה שוב, אבל אקדח המים והבועות יוצאים מאוד חלשים וקטנים.[/QUOTE]
תסביר לי בבקשה
אולי פגעתי בסקווירטל' אחשוב לעצמי ואומר "אני מצטער על מה שאמרתי אז סליחה סקווירטל אז תנסה שוב את שתי המתקפות וגם אתה פיצ'ו" אומר לשניהם
-
[QUOTE=LordAbizi;626033]
תמיר
כמה מתוחכם
--
"הממ? דודריו תקוף בניקור מקדחה!" אומר הינריך הרץ. הנדוואר קופץ אחורה ומחכה. דודריו מתחיל לרוץ לעברו כשהמקורות שלו מסתובבים.[/QUOTE]
עדיף מאשר לתקוף בשביל שהוא יחזיר את המתקפה אלי
---
"הנדוואר,גחלת,תקפוץ הצידה כשהוא מתקרב יותר מידי ואז גחלת שוב!"