-
ג'וני
אמרת לסקווירטל לתקוף בכל הכח. סקווירטל השתמש בכל הכח שלו בהתקפת אקדח המים ההיא, ועכשיו אין לו יותר כח (כי הוא השתמש ב[b]כל הכח[/b]) ולכן המתקפות חלשות
--
סקווירטל מביט בך בחוסר הבנה ולא מבין על מה אתה מדבר. הוא מנסה שוב להשתמש בהתקפות, אבל הם עדיין יוצאות מאוד חלשות.
פיצ'ו משחזר את הישגו הקודם, אולי עם שיפור קל.
תמיר
אולי. לא תדע אם לא תנסה...
--
הנדוואר מתחיל לירות את הגחלת לכיוון דודריו, ודודריו קופץ כדי להתחמק. הנדוואר מכוון למעלה, עד שדודריו מתחיל לנחות ליד הנדוואר. הנדוואר קופץ הצידה, ודוריו מסיט את הראשים הצידה ומנקר מספר פעמים את הנדוואר במהלך הקפיצה שלו. הנדוואר נוחת ויורה שוב גחלת ופוגע בדודריו.
"דודריו, כעת מתקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ.
-
[QUOTE=LordAbizi;627554]ג'וני
אמרת לסקווירטל לתקוף בכל הכח. סקווירטל השתמש בכל הכח שלו בהתקפת אקדח המים ההיא, ועכשיו אין לו יותר כח (כי הוא השתמש ב[b]כל הכח[/b]) ולכן המתקפות חלשות
--
סקווירטל מביט בך בחוסר הבנה ולא מבין על מה אתה מדבר. הוא מנסה שוב להשתמש בהתקפות, אבל הם עדיין יוצאות מאוד חלשות.
פיצ'ו משחזר את הישגו הקודם, אולי עם שיפור קל.
[/QUOTE]
"טוב אתם צריכים מנוחה" אומר לעצמי "הייתם נהדרים חזרו" אומר להם ואחזיר אותם לפוכדורים ואחזור למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;627554]
תמיר
אולי. לא תדע אם לא תנסה...
--
הנדוואר מתחיל לירות את הגחלת לכיוון דודריו, ודודריו קופץ כדי להתחמק. הנדוואר מכוון למעלה, עד שדודריו מתחיל לנחות ליד הנדוואר. הנדוואר קופץ הצידה, ודוריו מסיט את הראשים הצידה ומנקר מספר פעמים את הנדוואר במהלך הקפיצה שלו. הנדוואר נוחת ויורה שוב גחלת ופוגע בדודריו.
"דודריו, כעת מתקפת שלוש!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
"תקפוץ למעלה ואחורה,ואז תירה גחלת על דודריו או על האלמנט שכן יצליח להתקרב אליך!"
-
ג'וני
אתה מחזיר את הפוקימונים והולך למרכז הפוקימונים. כעבור זמן קצר הם שוב במלוא הכח. (אני מקווה שלמדת את הלקח ולא תגיד כל פעם 'בכל הכח')
תמיר
יכול להיות שאני לא ממש הבנתי אותך, בכל זאת אתמול סבלתי מבעיות כיבה רציוניות והיום יש לי כאב-ראש-סגנון-ג'ון-מקליין-במת-לחיות-3, אבל למה שאף אחד מהאלמנטים לא יתקרב אליו? במילים אחרות, למה יש ספק בכלל שאחד האלמנטים יתקרב?
--
מתקפת השלוש מתקרבת אל הנדוואר שעסוק בלקפוץ אחורה, והוא יורה גחלת שמנטרלת את הקרח שמחלישה את האש ואז רק הברק נשאר והוא פוגע בגב של הנדוואר בזמן הנחיתה שלו.
"דודריו, השתמש במרדף!" אומר הינריך הרץ
-
[B]שם:[/B]רומה ריג'רדסון
[B]צורת פנייה:ר"ר[/B]
[B]גיל:16[/B]
[B]אופי:שחצן , תמיד הולך בכיוון ההפוך של הזרם , אוהב ליהיות שונה, מיסתורי , תחרותי.[/B]
[B]רקע:[/B]רומה גדל למשפחה רגילה אשר ניעלה חממה , דודו של רומה היה מאמן מצליח אשר הישתתף בליגת המחוז אותה , רומה מאד אהב את דודה אשר היה גם הסנדק שלו.
רומה נישבע שהוא יהיה כמו סנדקו ויהיה מאמן חזק מאד אשר ינצח את כל המכונים ויגיע לליגה.
כשרומה הגיעה לגיל המתאים לצאת למסע הוריו אסרו עליו לצאת למסע המסוכן הזה אך רומה לא הקשיב לההם ובהיזדמנות הראשונה ברח מביתו והתחיל בדרכו אל מעבדת הפרופסור.
[B]פוקימון:נידורן זכר.[/B]
[B]בקשות:[/B]לתפוס : אלקיד טוטודייל מורקרוו\סוואבלו\בגון.
[B]מודע לשחקנים אחרים:[/B]אמת
[B]תמונה:[IMG]http://i49.tinypic.com/33ti2jk.png[/IMG]
[/B]
-
[b]שם:אודיס[/b]
[b]צורת פנייה:אלמוג[/b]
[b]גיל:29[/b]
[b]אופי:נינוח,סקרן,אסטרטגי,נבון,תמים.[/b]
[b]רקע:נולד למשפחתו והחליט כי הוא רוצה להיות נזיר בגיל צעיר מאוד ומכך שהיה בן עשרים הלך לנזירות והיה כנזיר.הוא חיבב את הפוקימונים ושילב אותם שקט ובאווה של הנזירות אך זמנים הגיעו והוא החליט לצאת למשימה חזקה אשר שם הוא יוכיח את עצמו.הוא רוצה להחשב כגיבור אמתי וידיד נפש לפוקימונים.[/b]
[b]פוקימון:מאתיקפ[/b]
[b]בקשות:אין.[/b]
[b]מודע לשחקנים אחרים:אמת.[/b]
[b]תמונה:קירח,שפם חום,אף רזה,פה בינוני,רזה.[/b]
-
[QUOTE=LordAbizi;629678]
תמיר
יכול להיות שאני לא ממש הבנתי אותך, בכל זאת אתמול סבלתי מבעיות כיבה רציוניות והיום יש לי כאב-ראש-סגנון-ג'ון-מקליין-במת-לחיות-3, אבל למה שאף אחד מהאלמנטים לא יתקרב אליו? במילים אחרות, למה יש ספק בכלל שאחד האלמנטים יתקרב?
--
מתקפת השלוש מתקרבת אל הנדוואר שעסוק בלקפוץ אחורה, והוא יורה גחלת שמנטרלת את הקרח שמחלישה את האש ואז רק הברק נשאר והוא פוגע בגב של הנדוואר בזמן הנחיתה שלו.
"דודריו, השתמש במרדף!" אומר הינריך הרץ[/QUOTE]
אם כל אחד יורה אלמנט אחר לכיוונו,אז הראשון מפספס,השני ינסה לירות למיקום הנוכחי שלו ויפספס/יפגע,וכך השלישי...
--
ולמה הגב?הוא קפץ ברוורס-עם הפנים אליהם!
--
"גחלת!"
-
[QUOTE=LordAbizi;629678]ג'וני
אתה מחזיר את הפוקימונים והולך למרכז הפוקימונים. כעבור זמן קצר הם שוב במלוא הכח. (אני מקווה שלמדת את הלקח ולא תגיד כל פעם 'בכל הכח')
[/QUOTE]
כן למדתי חח ופוקימונים יכולים להתפתח לבד?כאילו אם למשל סקווירטל מתאמן הרבה אז הוא יתפתח?
"טוב חברים בואו נחפש פוקימונים חדשים לתפיסה או מישהו שיעזור לנו באימונים" אמלמל לעצמי ואתחיל לחפש אנשים שנראה שיעזרו לי באימונים
-
ר"ר
הייתי בשמחה רושם אותך, אילו היית קורא שכתוב במפורש הבנחיות לרקע ש[b]אסור לך להיות קשור לאירוע המוזכר בעילה[/b]
אגב, בזבזתי 10 דקות כדי למצוא את טופס ההרשמה המקורי שלך, ולא מצאתי את התגובות שלך. משונה בהחלט. אולי אתה זוכר באיזה עמוד אתה היית כאן?
אלמוג
זה בהחלט רקע לא שגרתי. אני מניח שאם בפוקימון התכוונת "מדקיפ" אז הכל בסדר ואתה רשום.
תמיר
אה... אז זהו שברירת המחדלת זה לירות את כולם ביחד לאותו כיוון, ולכן אם הנדוואר לא עושה מהלך התחמקותי מתוחכם במיוחד, כולם יפגעו.
לגבי הקפיצה, אני יודע, אבל יכול להיות כשהוא קפץ הוא הוריד את הראשה למטה קצת, כי יש חיות שקופצות ככה. לא יודע, אבל מה עדיף, שזה יפגע לו בראש או בגב?
--
דודריו מנסה להתחמק על ידי תנועה הצידה מסויימת, אבל לא תמיד מצליח, לבסוף הוא מתקרב להנדוואר ופוגע בו עם המרדף (תהא אשר תהא המשמעות של זה)
"דודריו, נצל את הקרבה וקדוח בו עם הניקור!" אומר הינריך הרץ.
ג'וני
פוקימונים ללא התפתחות מפוצלת מתפתחים לבד. פוקימונים עם התפתחות מפוצלת זקוקים חפץ לכל ענף התפתחות.
--
אתה מתסובב מעט בסביבה של העיר, ואתה מוצא שם מישהו (אין לי כח ממש לתאר אותו, אתה יכול לעשות אותו גמד או ארנולד שוורצנגר כרצונך)
"היי, אתה, אני רוצה ללכת למכון אבל אני לא בטוח בעצמי, רוצה קרב?" שואל היצור המוזר שדמיינת בסעיף א.
-
הייתי באיזה מוד 20-30 ככול הזכור לי ...
ואני יערוך תרקע...
אפילו שזה אומר שאני צריך לכתוב רקע חדש לגמרי Xd
-
[QUOTE=LordAbizi;629728]
תמיר
אה... אז זהו שברירת המחדלת זה לירות את כולם ביחד לאותו כיוון, ולכן אם הנדוואר לא עושה מהלך התחמקותי מתוחכם במיוחד, כולם יפגעו.
לגבי הקפיצה, אני יודע, אבל יכול להיות כשהוא קפץ הוא הוריד את הראשה למטה קצת, כי יש חיות שקופצות ככה. לא יודע, אבל מה עדיף, שזה יפגע לו בראש או בגב?
--
דודריו מנסה להתחמק על ידי תנועה הצידה מסויימת, אבל לא תמיד מצליח, לבסוף הוא מתקרב להנדוואר ופוגע בו עם המרדף (תהא אשר תהא המשמעות של זה)
"דודריו, נצל את הקרבה וקדוח בו עם הניקור!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
אוקיי,מובן.
--
"הנדוואר,נשיכה ואז גחלת!"
--
אין לי יותר מידי מתקפות,והקרב הזה צריך להגמר מתישהו בשנה הקרובה...
-
[QUOTE=LordAbizi;629728]
ג'וני
פוקימונים ללא התפתחות מפוצלת מתפתחים לבד. פוקימונים עם התפתחות מפוצלת זקוקים חפץ לכל ענף התפתחות.
--
אתה מתסובב מעט בסביבה של העיר, ואתה מוצא שם מישהו (אין לי כח ממש לתאר אותו, אתה יכול לעשות אותו גמד או ארנולד שוורצנגר כרצונך)
"היי, אתה, אני רוצה ללכת למכון אבל אני לא בטוח בעצמי, רוצה קרב?" שואל היצור המוזר שדמיינת בסעיף א.[/QUOTE]
"כן מתאים לי קרב עכשיו! בוא נזוז" אומר לו ואלך איתו לזירת הקרב
-
[quote=LordAbizi;629728]אלמוג
זה בהחלט רקע לא שגרתי. אני מניח שאם בפוקימון התכוונת "מדקיפ" אז הכל בסדר ואתה רשום.
[/quote]
התכוונתי מדקיפ ותודה שמח שאהבת את הרקע:)(סורי שאין תגובה אבל אין לי בררה אחרת אולי בפרטי?)
-
איזה יום פורה מבחינת המשחק, בערך פי 5 הודעות מכל יום אחר. 11 הודעות!!
רומה
בדקתי ולא, אבל לא פלילי.
כשתתקן תרגיש חופשי לשלוח הודעה כאן או הודעה פרטית.
תמיר
א. אף פעם אין קצת מדי מתקפות, הכל תלוי ביצירתיות שלך.
ב. הוא אכן יגמר עד (תאריך מוזר שאף אחד לא יודע) או 31.12.2010
--
שנים מהראשים של דודריו פוגעים בהנדוואר, ואז הנדוואר קופץ ונושך את דודריו. הנדוואר קופץ מדודריו וויורה עליו גחלת שרובה פוגעת. דודריו מתחיל להתעייף.
"דודריו, השתמש במתקפת זעם!" אומר פול מורפי.
ג'וני
"לאן בדיוק אתה הולך? אפשר להלחם בכל מקום. אין מקום מיוחד שבו נלחמים" הוא אומר
אלמוג
אתה תצטרך להבין בשביל המשחק הזה, שאני תמיד אומר בדיוק את מה שאני אומר, ואם אמרתי שזה רקע מוזר זה לא אומר שאני אוהב אותו. זה גם לא אומר שאני שונא את הרקע שלך, זה פשוט לא אומר כלום (או כמו שאמר החכם ד"ר ודים גרינשטיין: אם אין לנו תנאים של משפט, אז אין לנו משפט!)
ואני מניח שההתחלה לא הייתה מספיק בולטת בהודעה הראשית.
עכשיו היא ללא ספק מספיק גדולה. אתר אותה ותתחיל את המשחק.
-
[QUOTE=LordAbizi;629754]
ג'וני
"לאן בדיוק אתה הולך? אפשר להלחם בכל מקום. אין מקום מיוחד שבו נלחמים" הוא אומר
[/QUOTE]
"אהה סבבה מגניב צא פיצ'ו!" אומר ואוצי את פיצ'ו מהפוכדור "קדימה אני מחכה" אומר לו בחיוך