-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
לפתע מרק עוצר אותך ואומר לך"אסור לך להרוג את הגנבביינתים תוציא את הרקוס שיחזיק אותו עדשהשוטרת ג'ני תבוא ותיקח אותו לבת הכלא.טוב ג'ון.הלו השוטרת ג'ני בדרך 4במחוז העשב יש גנב תבואי מיד" השוטרת ג'ני אומרת למרק"אין בעיה אני יבוא תוך 5דקות הכי מהר שאני יכולה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה וצי'קושמחים על שתסתם ארון ועל זה שתפסתם את הפוקימון הראשון שלך.אתה מחבק את צי'קו והוא אותך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;726416][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה וצי'קושמחים על שתסתם ארון ועל זה שתפסתם את הפוקימון הראשון שלך.אתה מחבק את צי'קו והוא אותך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"רוצה לחפש עוד קרב?" אני שואל אותו
-
[QUOTE=monster;726357][B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בשריטות שפוגעות בארון.צ'יקו משתמש בעלי טער שפוגעים בארון ומביסים אותו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה זז לבדוק מי עשה את הלהביור.אתה מבחין שזה היה מגמר.המגמר תוקף אותוך בלהביור אך למזלך הצלחת להתחמק בזמן מן הלהביור.מה תעשהה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את לפרס ואומר לה לתקוף בקרן קרח
-
[quote=monster;726416][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע מרק עוצר אותך ואומר לך"אסור לך להרוג את הגנבביינתים תוציא את הרקוס שיחזיק אותו עדשהשוטרת ג'ני תבוא ותיקח אותו לבת הכלא.טוב ג'ון.הלו השוטרת ג'ני בדרך 4במחוז העשב יש גנב תבואי מיד" השוטרת ג'ני אומרת למרק"אין בעיה אני יבוא תוך 5דקות הכי מהר שאני יכולה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה וצי'קושמחים על שתסתם ארון ועל זה שתפסתם את הפוקימון הראשון שלך.אתה מחבק את צי'קו והוא אותך.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "בסדר, צא הרקרוס, תודה ספירו תחזור, הרקרוס תחזיק אותו עד שהשוטרת תבוא".
-
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
ספירו חוזר לפוכדור שלו.הרקרוס יוצא מהפוכדור שלו ומחזיק את הגנב עם שתי ידיו.כעבור 5דקות של המתנה השוטרת גני גיעה עם האופנוע שלה.היא שמה אזיקיםעל הפושע ושמהאותו בצדהאוחרי של האפפנע שלה ואומרת לכם"תודה על העזרה.האש הזה מבוקש על מחוזהעשב להתראות לכם"השוטרת גני נוסעת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס שמחהש אתה משתמש בהסוף סוף.לפרס משתמשבקרן קרח על מגמר.מגמר קופץ לשיחים ומתחמק מהקרן הקרח של לפרס.מגמר יוצא מהשיחים ותוקף בקרן על את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצהעוד קרב מעניין[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;714697][B][COLOR="Red"]רורק
אתה נכנכס למכון העיר קרן ורואה שם את מנהיג מכון הלחימה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr028.png[/IMG] הוא אומר לך"שמי ג'וטד ואני מאמן המכון של העיר קרן.אני מבין שאתה מאתגר אותי לקרב מכון אז אין בעיה אני מסכים.הקרב היה 2על 2 .למנהיג המכון אסור להחליף באמצע קרב פוקימונים ולך מותר להחליף באמצע הקרב פוקימונים.אם הבנת את החוקים אז אנו מתחילים.אתה תוקף ראשון צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/56.png[/IMG]."המאנקי של ג'וד יוצא לקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי שלגון צא!!!!! תקוף בזעם דרקון מהר!!!!!"
-
[QUOTE=monster;726669][B][COLOR="Teal"]ג'ון
ספירו חוזר לפוכדור שלו.הרקרוס יוצא מהפוכדור שלו ומחזיק את הגנב עם שתי ידיו.כעבור 5דקות של המתנה השוטרת גני גיעה עם האופנוע שלה.היא שמה אזיקיםעל הפושע ושמהאותו בצדהאוחרי של האפפנע שלה ואומרת לכם"תודה על העזרה.האש הזה מבוקש על מחוזהעשב להתראות לכם"השוטרת גני נוסעת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס שמחהש אתה משתמש בהסוף סוף.לפרס משתמשבקרן קרח על מגמר.מגמר קופץ לשיחים ומתחמק מהקרן הקרח של לפרס.מגמר יוצא מהשיחים ותוקף בקרן על את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו עושה כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצהעוד קרב מעניין[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס לתקוף מהר בקרן קרח
-
[quote=monster;726669][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ספירו חוזר לפוכדור שלו.הרקרוס יוצא מהפוכדור שלו ומחזיק את הגנב עם שתי ידיו.כעבור 5דקות של המתנה השוטרת גני גיעה עם האופנוע שלה.היא שמה אזיקיםעל הפושע ושמהאותו בצדהאוחרי של האפפנע שלה ואומרת לכם"תודה על העזרה.האש הזה מבוקש על מחוזהעשב להתראות לכם"השוטרת גני נוסעת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס שמחהש אתה משתמש בהסוף סוף.לפרס משתמשבקרן קרח על מגמר.מגמר קופץ לשיחים ומתחמק מהקרן הקרח של לפרס.מגמר יוצא מהשיחים ותוקף בקרן על את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו עושה כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצהעוד קרב מעניין[/COLOR][/B][/quote]
אני מחפש עוד פוקימון
-
[QUOTE=monster;726327][B][COLOR="Green"]דיפ מצטער
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG]"שמי גבריאל ואני קצין העשב של צוות ניוטק שמעת עלינו במקרה.אני מסכים לתנאים שלך.אני נותן לך לתקוף ראשון צא סופר לקרב"גבריאל מוציא פוכדור ומהפוכדור הזה יוצא סויפר עוצמתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הגנב עונה לך"שמי אלן ואני גנב.גנבתי את המגבי הזה כי הוא שווה הרבה בשוק השחור של הפוקימונים.תעזבו אותי אני רוצה להרויח כסף על המגבי הזה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
צ'יקו מתחמק מן הראשיה של ארון.צ'יקו משתמש בדחיפה ודוחף את ארון לצד.ארון לא מוותר הוא מנסה לנשוך את צ'יקו והוא מצליח.צ'יקו נפגע מזה.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
את יוצאת מן המכון בשמחה זכית בתג השני שלך.כעבור 8 דקות את מגיעה למרכז הפוקימונים ונכנסת אלו.את אומרת לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים שלי"האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפאה אותם.את יוצאת מן המרכז הפוקימונים ומוציאה את וירברה.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שם את הExp. Share על לפרס ומיל אומרת לך"בסדר יאלה בוא"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים.אתם מגיעים ליציעה מן העיר גקס ומגיעים לדרך 7.אתם מטילים בדרך 7 שלפתע משום מקום מגיע להביור שכמעט פוגע בכם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
חח לא נורא.
"צא ריאולו!" אני אומר ומוציא את ריאולו , תקוף במכת עצם ריאולו!"
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוכדור מכיסך המיני.מתוך הפוכדור אתה מוציא את ריולו.ריולו תוקף במכת עצם את סויפר.סויפר נפגע מזה אך לא כל כך קשה.גבריאל אומר לך"זה הפפפוקימון שלך ריולו על בטוח תפסיד נגדי.אין לריולו שלך מספיק עוצמה בשביל להביס את את הסויפר שלי.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל.זנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה וציקו הולכים לחפש פוקימון אחר.אתם רואים אזוריל מקפץ על זנבו בשמחה.בנוסף אתם רואיםסטרמי שמתאמן על אקד חמים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מצליחה להתחמק מן הקרן העל של מגמר.לפרס משתמש בקרן קרח ופוגעת בבמגמר קצת.מכיון שמגמר סוג אשסוג קרח חלש עליו וזה משפיע קצת עליו.מגמר מתאושש מהפגיעה ומגון להביור ללפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
אתה מוציא פוכדור מכיסך המיני.את מוציא את שלגון שלך לקרב.שלגון משתמש בזעם דרקון על מנקי.מנקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהתקפה של שלגון.מנקי מתאשש.ג'וד אומר"מנקי אגרוף ממוקד בכל הכח על שלגון"מנקי משתמש באגרוף מוקד על שלגון.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;727042][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מצליחה להתחמק מן הקרן העל של מגמר.לפרס משתמש בקרן קרח ופוגעת בבמגמר קצת.מכיון שמגמר סוג אשסוג קרח חלש עליו וזה משפיע קצת עליו.מגמר מתאושש מהפגיעה ומגון להביור ללפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס לתקוף בגלישה
-
[quote=monster;726669][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ספירו חוזר לפוכדור שלו.הרקרוס יוצא מהפוכדור שלו ומחזיק את הגנב עם שתי ידיו.כעבור 5דקות של המתנה השוטרת גני גיעה עם האופנוע שלה.היא שמה אזיקיםעל הפושע ושמהאותו בצדהאוחרי של האפפנע שלה ואומרת לכם"תודה על העזרה.האש הזה מבוקש על מחוזהעשב להתראות לכם"השוטרת גני נוסעת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את לפרס מהפוכדור שלה.לפרס שמחהש אתה משתמש בהסוף סוף.לפרס משתמשבקרן קרח על מגמר.מגמר קופץ לשיחים ומתחמק מהקרן הקרח של לפרס.מגמר יוצא מהשיחים ותוקף בקרן על את לפרס.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו עושה כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצהעוד קרב מעניין[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "אז איפה פוקימוני אש בדרך 4?".
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מתחמקת מהלהביור של מגמר.לפרס משתמשת בגלישה.מגמר לא מצליח להתחמק מן הגלישה של לפרס ולכן נפגע קשה מהגלישה של לפרס.מגמר מתאש מהפגיה.מגמר משתמש שוב בלהביור.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"עכשיו ראינו מגבי שנחטף.רק עלינו לחפש ואולי נמצא עוד פוקימוני אש בדרך "[/COLOR][/B[B][COLOR="Green"]]5[/COLOR][/B][/B]
-
[QUOTE=monster;727042][B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מוציא פוכדור מכיסך המיני.מתוך הפוכדור אתה מוציא את ריולו.ריולו תוקף במכת עצם את סויפר.סויפר נפגע מזה אך לא כל כך קשה.גבריאל אומר לך"זה הפפפוקימון שלך ריולו על בטוח תפסיד נגדי.אין לריולו שלך מספיק עוצמה בשביל להביס את את הסויפר שלי.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל.זנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה וציקו הולכים לחפש פוקימון אחר.אתם רואים אזוריל מקפץ על זנבו בשמחה.בנוסף אתם רואיםסטרמי שמתאמן על אקד חמים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
אתה מוציא פוכדור מכיסך המיני.את מוציא את שלגון שלך לקרב.שלגון משתמש בזעם דרקון על מנקי.מנקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהתקפה של שלגון.מנקי מתאשש.ג'וד אומר"מנקי אגרוף ממוקד בכל הכח על שלגון"מנקי משתמש באגרוף מוקד על שלגון.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
תתחמק ואז מכת עצם!" אני אומר.
-
[quote=monster;727231][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפרס מתחמקת מהלהביור של מגמר.לפרס משתמשת בגלישה.מגמר לא מצליח להתחמק מן הגלישה של לפרס ולכן נפגע קשה מהגלישה של לפרס.מגמר מתאש מהפגיה.מגמר משתמש שוב בלהביור.מה תעשה[/COLOR][/B]
[b][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך"עכשיו ראינו מגבי שנחטף.רק עלינו לחפש ואולי נמצא עוד פוקימוני אש בדרך "[/COLOR][/B[B][COLOR=green]]5[/COLOR][/B][/B][/quote]
אני אומר למרק: "טוב בוא נצא ונחפש פה בדרך 4 פוקימוני אש".