-
[quote=LordAbizi;365271][size=7][U][B][SIZE=5][COLOR=darkred]ההתחלה לכל מי שנרשם:[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)[/quote]
אני נושם את נשימה עמוקה ומחליט ללכת על תכנון החדש שהוא לעזור לפוקימונים החלשים ולעזור לצוות העוזרים,אני מתחיל ללכת לכיוון מתארי ומתכונן לעזור בכל דבר אפשרי.
-
רומה
ואללה, חיפשתי בעמוד 120 בערך, וחיפשתי ב100 מינוס, אבל לא ב102. נו אז מה אתה אומר? איזה טופס הרשמה יותר טוב?
רשום
תתחיל בזמנך החופשי.
ג'וני
"רגע, בכמה פוקימונים ישתמש כל אחד מאיתנו בקרב זה?" שואל המשהו שאתה נלחם מולו.
אלמוג
מה??? אני די בטוח שאני מרוכז עכשיו, ואני מבין את המילים שאני קורא, אבל אני די בטוח שהמשפט שלך בשום אופן לא מתקשר לשום דבר לא ברקע ולא במשחק.
מה זה מתארי?
לאיזה צוות עוזרים אתה רוצה לעזור?
סלח לי, אבל אני לא מבין שום דבר מההודעה שלך.
-
[quote=LordAbizi;630100]אלמוג
מה??? אני די בטוח שאני מרוכז עכשיו, ואני מבין את המילים שאני קורא, אבל אני די בטוח שהמשפט שלך בשום אופן לא מתקשר לשום דבר לא ברקע ולא במשחק.
מה זה מתארי?
לאיזה צוות עוזרים אתה רוצה לעזור?
סלח לי, אבל אני לא מבין שום דבר מההודעה שלך.[/quote]
*כתוב לקראת הסוף של הרקע את מה שלא הבנת אבל אני ישנה!
אני הולך למנזר עם מודרה בידיים,נושם נשימה עמוקה ומחליט שהרעיון לעזור לפוקימונים נדחה עד למועד מתאים.
-
[quote=LordAbizi;630100]רומה
ואללה, חיפשתי בעמוד 120 בערך, וחיפשתי ב100 מינוס, אבל לא ב102. נו אז מה אתה אומר? איזה טופס הרשמה יותר טוב?
רשום
תתחיל בזמנך החופשי.
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)
[/QUOTE]
זה שעכשיו נרשמתי איתו..
-------------------
[לפי הרקע אני כבר בדרך למעבדת הפרופסור.]
אמשיך בדרכי למעבדת הפרופסור.
-
אלמוג
כמה חבל שלא יכולת לתת לי אתגר יצירתי מחשבתי מעניין. נו טוב, עשית תנוחה מוזרה של נזירים ובכך שלפת לעצמך את עמוד השדרה ומתת.
ר"ר
כן, כמובן, כמובן שאתה בדרכך למעבדת הפרופסור. זה הבעיה בהתחלות כלליות - או שאני צועק על אנשים שהרקע לא מסתדר עם ההתחלה, או שההתחלה חסרת תועלת.
--
כעבור המשך של הליכה לכיוון מעבדת הפרופסור אתה מגיע למעבדה. על השלט כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים".
-
[quote=LordAbizi;630346]
ר"ר
כן, כמובן, כמובן שאתה בדרכך למעבדת הפרופסור. זה הבעיה בהתחלות כלליות - או שאני צועק על אנשים שהרקע לא מסתדר עם ההתחלה, או שההתחלה חסרת תועלת.
--
כעבור המשך של הליכה לכיוון מעבדת הפרופסור אתה מגיע למעבדה. על השלט כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים".[/quote]
כמובן שאני דופק בדלת ומחכה לשמי שהוא יפתח .
-
[QUOTE=LordAbizi;630100]
ג'וני
"רגע, בכמה פוקימונים ישתמש כל אחד מאיתנו בקרב זה?" שואל המשהו שאתה נלחם מולו.
[/QUOTE]
"לי יש בינתיים 2 פוקימונים רק אז כנראה שנשתמש בשתיים" אומר לו בחיוך
-
רומה
אתה דופק בדלת ואז מישהו פותח אותה.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל
ג'וני
"כרצונך, דע רק שלפול מורפי יש שלושה פוקימונים. ובכך אני אתחיל. סווינב צא!" אומר.
-
[quote=LordAbizi;631018]רומה
אתה דופק בדלת ואז מישהו פותח אותה.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל
[/quote]
"אממ כן אני מאמן מתחיל ובאתי לפה כדי לקבל הדרכה על המש ואת הדברים הנחוצים להתחלתו" אומר לו ..
-
[QUOTE=LordAbizi;631018]
ג'וני
"כרצונך, דע רק שלפול מורפי יש שלושה פוקימונים. ובכך אני אתחיל. סווינב צא!" אומר.[/QUOTE]
"היי זה לא ממש הופר כי פיצ'ו הוא פוקימון חשמל וסאוינב הוא אדמה וחשמל לא משפיעה על אדמה אבל לא נוותר קדימה פיצ'ו השתמש מהר בגילגול ואחר כך השתמש בסטירה כפולה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;629754]איזה יום פורה מבחינת המשחק, בערך פי 5 הודעות מכל יום אחר. 11 הודעות!!
תמיר
א. אף פעם אין קצת מדי מתקפות, הכל תלוי ביצירתיות שלך.
ב. הוא אכן יגמר עד (תאריך מוזר שאף אחד לא יודע) או 31.12.2010
--
שנים מהראשים של דודריו פוגעים בהנדוואר, ואז הנדוואר קופץ ונושך את דודריו. הנדוואר קופץ מדודריו וויורה עליו גחלת שרובה פוגעת. דודריו מתחיל להתעייף.
"דודריו, השתמש במתקפת זעם!" אומר פול מורפי.
[/QUOTE]
א.היצירתיות שלי נגמרה מזמן...
ב.WHAT A FUN...
ג.עברתי כבר מזמן את מורפי:oing:
--
רק מתחיל להתעייף?!:what:
--
"כל עוד הוא מתקרב,גחלת בכל הכוח!בוא נסיים את הקרב הזה!*רמז עבה מאוד*"
-
ר"ר
אתה חייב לכתוב עם פחות טעויות הקלדה, זה יהיה קשה יותר בשבילי להשלים לפי ההגיון למה התכוונת.(לא שהיו הרבה, פשוט בכל תגובה יש טעות הקלדה בלתי ניתנת לפירוש)
--
"אה, בשביל זה עליך לדבר עם הפרופסור. הוא בתוך המעבדה אי שם בקצה המרוחק" אומר לך עוזר המחקר ומפנה את הכניסה.
ג'וני
אה, סליחה שחכתי שהוצאת את פיצ'ו ^^"
--
"גם המטרונום של קלפייבל של פול מורפי ממש לא הוגנת. יש שמועות שהמרטונום שלו לא כל כך אקראי" הוא מעיר בדרך אגב "ובכן סווינב תקוף בהפלה, ולאחר מכן נשוך אותו!". סווינב נע לעבר פיצ'ו שמתגלגל אליו. הם מתנגשים (ובכך הגלגול של פיצ'ו נעצר). פיצ'ו סוטר מספר פעמים לסווינב, ואז סווינב קופץ ונושך אותו.
תמיר
אופס, אם היית שם לב, כתבתי ממקודם שחיפשתי את טופס ההרשמה הראשון של ר"ר ובדרך דפדפתי בכמה עמודים שהיה בהם קרב עם מר. מורפי ידידינו משכבר הימים (בכל זאת לקח שליש מהמשחק)
יצירתיות לא יכולה להגמר. אתה מספיק יצירתי כדי לכתוב במחשב ולא לצאת החוצה ולהתחיל לקפוץ על עצים ולצעוק כמו קוף. אני מניח שזה אומר שעוד יש בך יצירתיות. מ.ש.ל
--
"אני קובע מתי הקרב נגמר! אסור לך לייעץ לי בנוגע להכרעת הקרב!" אומר שופט הדגלים.
דודריו נע שלוש צעדים וחצי (בכל זאת הוא לא כל כך רחוק) לכיוון הנדוואר, והנדוואר יורה בזמן הזה גחלת אליו, ואז דודריו שולח את המקורות שלו בכעס ופוגע בהנדוואר מספר פעמים. הנדוואר אף הוא מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;631758]
תמיר
אופס, אם היית שם לב, כתבתי ממקודם שחיפשתי את טופס ההרשמה הראשון של ר"ר ובדרך דפדפתי בכמה עמודים שהיה בהם קרב עם מר. מורפי ידידינו משכבר הימים (בכל זאת לקח שליש מהמשחק)
יצירתיות לא יכולה להגמר. אתה מספיק יצירתי כדי לכתוב במחשב ולא לצאת החוצה ולהתחיל לקפוץ על עצים ולצעוק כמו קוף. אני מניח שזה אומר שעוד יש בך יצירתיות. מ.ש.ל
--
"אני קובע מתי נגמר! אסור לך לייעץ לי בנוגע להכרעת הקרב!" אומר שופט הדגלים.
דודריו נע שלוש צעדים וחצי (בכל זאת הוא לא כל כך רחוק) לכיוון הנדוואר, והנדוואר יורה בזמן הזה גחלת אליו, ואז דודרהקרביו שולח את המקורות שלו בכעס ופוגע בהנדוואר מספר פעמים. הנדוואר אף הוא מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
1/3 משחק?
אתה חייב לקצר את הקרבות האלה
ותתפלא,אבל נגמרו לי כל הרעיונות לבינתיים.עשיתי ריפרש על היצירתיות שלי אבל זה עדיין לא סיים לטעון...
ל(א).מ.ש.ל
--
"תרגיע" אני מסתכל על השופט במבט משועמם,מנסה להבין מי הפריק שתיכנת אותו לעזאזל.
"הנדוואר,נשיכה על הפרצוף האמצעי ואז גחלת כל עוד אתה נושך!בכל הכוח!"
-
תמיר
אני מנסה, אני מנסה.
--
"דודריו, נסה להוריד אותו ממך עם שני הראשים האחרים שלך!" אומר הינריך הרץ. הנדוואר קופץ על דודריו ומתחיל לירות גחלת. שני הראשים האחרים תופסים עם המקור שלהם את הנדוואר ומצליחים להרחיק אותו מדודריו והם מטיחים אותו על האדמה. הראש האמצעי של דודריו נראה קצת שרוף ומעוות.
-
[QUOTE=LordAbizi;632722]תמיר
אני מנסה, אני מנסה.
--
"דודריו, נסה להוריד אותו ממך עם שני הראשים האחרים שלך!" אומר הינריך הרץ. הנדוואר קופץ על דודריו ומתחיל לירות גחלת. שני הראשים האחרים תופסים עם המקור שלהם את הנדוואר ומצליחים להרחיק אותו מדודריו והם מטיחים אותו על האדמה. הראש האמצעי של דודריו נראה קצת שרוף ומעוות.[/QUOTE]
אני יודע,אבל אם אני חש צורך להזכיר לך...:big_wink:
--
אני מחייך חיוך סדיסטי למדי,נפעם מההשפעה המדהימה של המתקפה.
"עוד פעם את אותו מהלך,אך הפעם על הרגלים של דודריו!"