-
[QUOTE=monster;727231][B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מתחמקת מהלהביור של מגמר.לפרס משתמשת בגלישה.מגמר לא מצליח להתחמק מן הגלישה של לפרס ולכן נפגע קשה מהגלישה של לפרס.מגמר מתאש מהפגיה.מגמר משתמש שוב בלהביור.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"עכשיו ראינו מגבי שנחטף.רק עלינו לחפש ואולי נמצא עוד פוקימוני אש בדרך "[/COLOR][/B[B][COLOR="Green"]]5[/COLOR][/B][/B][/QUOTE]
אני אומר ללפרס לחמוק ואז שוב לתקוף בגלישה
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג קופץ לאויר ובכך מתחמק הראשיה של כריינדוס.טרטויגבאוויר משתמש בשוטי גפםן .כריינדוס מתחמק מהמכהשל טרטויגבקלות.רורק אומר"כרקיינדוס לךהביור בכל הכוח"כריינדוס משתמש בלהביור מה תעשה[/COLOR][/B] [/QUOTE]תחמוק טרטואיג בעמידה על השוטים שלך ואז נחת עליו בלחיפה ושוטי גפן!
-
[quote]לוקאס
סטרביה מנסה ליצור רוח סיחרור לאסאורי הוא מצליח אך נפגעבעצמו.סטרביה משתמש באסאוירי על פאליגאטור.פאליגאטור לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.לפתעהסטרביה וגם פאאליגאטו רנופלים על האדמה מעולפים.רקס מחזיר את פאליגאטור לפוכדור שלו ואמר לך"סטרביה שלך חזק מאוד כול הכבוד.יפה הצלחנו לצמצם ל 2 2.אז מי הפוקימון הבאשלך?לוקאס"מה תעשה[/quote]
"קראקונה צא!!! זה שוב קראקונה..."
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימי.מתוך הפוכדור אתה מוציא את קאקונה לקרב שלך.רקס אומר לך"אזקאקונה הוא הבא בתור אין ביעה.הגיע הזמן שתכיר את החבר החדש לי לצוות.זמן קצר אחרי שנפרדנו פגשתי באוניקס.נלחמתי נגד והבסתי אותו.ולאחר זמן מההוא התפתח לי לסטיקס.אז הגיע הזמ שתכיר את סטילקסישלי.צא סטליקס אבנים חדות."סטילקס של רקס יוצא הוא נראה עצום.סטילקס משתמש באבנים חדות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן הלהביור של כריינדוס.טרטויג מתקרב אל כריינדוס ומשתמש בדחיפה.הדחיפה לא ממש מזיה לכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן.כריינדוס לא מצליח להתחמק מן השוטי הגפן של טרטויג.כריינדוס נפגע קשה מהפגיעה אך מתאושש מהר.רוקר אומר"כריינדוס בכל הכח ראשיה זן"כריינדוס משתמש בראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מצליח להתחמק מן הלהביור של מגמר.לפרס משתמש בגלישה ומתחילה לגלוש לה.מגמר לא מספיקזריז ולכן נפגעמהגלישה.מגמר נופל על האדמה ומעולף ניצחת בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
מרק אומר לך"בסדר אין בעיה אני מקווה שהיה לנו מזל ונצליח לפגוש בפוקימון אש פה"אתם ממשיכים בדרך 5.לפתע מרק נעצר ואומר לך"הנה פוקימון אש סלגמה.סלגמה כאשר הוא מתפתח נה לו סוג ננוסף.אדמה.אז מה אתה אומר ג'ון תלכוז את הלסגמה הזה*או שנחפש פוקימון אש ללכידה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דיפ
ריולו מצליח בדקה התשעים להתחמק מן הזנב הרעל של סויפר.ריולו מתקדם אלסויפר ותוקף אותו במכת עצם.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכת העצם של ריולו.סויפר מתאושש מהפגיעה שספג.גבריאל אומר לך"אפילו אם סויפר יפגע מהמכות העצם עדין הוא לא יפסיד ריולו יפסיד אם יפגע מהמכת הרעל של סויפר.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל וזנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;727539][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא פוכדור מכיסך הימי.מתוך הפוכדור אתה מוציא את קאקונה לקרב שלך.רקס אומר לך"אזקאקונה הוא הבא בתור אין ביעה.הגיע הזמן שתכיר את החבר החדש לי לצוות.זמן קצר אחרי שנפרדנו פגשתי באוניקס.נלחמתי נגד והבסתי אותו.ולאחר זמן מההוא התפתח לי לסטיקס.אז הגיע הזמ שתכיר את סטילקסישלי.צא סטליקס אבנים חדות."סטילקס של רקס יוצא הוא נראה עצום.סטילקס משתמש באבנים חדות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]טרטויג מצליח להתחמק מן הלהביור של כריינדוס.טרטויג מתקרב אל כריינדוס ומשתמש בדחיפה.הדחיפה לא ממש מזיה לכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן.כריינדוס לא מצליח להתחמק מן השוטי הגפן של טרטויג.כריינדוס נפגע קשה מהפגיעה אך מתאושש מהר.רוקר אומר"כריינדוס בכל הכח ראשיה זן"כריינדוס משתמש בראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפרס מצליח להתחמק מן הלהביור של מגמר.לפרס משתמש בגלישה ומתחילה לגלוש לה.מגמר לא מספיקזריז ולכן נפגעמהגלישה.מגמר נופל על האדמה ומעולף ניצחת בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]מרק אומר לך"בסדר אין בעיה אני מקווה שהיה לנו מזל ונצליח לפגוש בפוקימון אש פה"אתם ממשיכים בדרך 5.לפתע מרק נעצר ואומר לך"הנה פוקימון אש סלגמה.סלגמה כאשר הוא מתפתח נה לו סוג ננוסף.אדמה.אז מה אתה אומר ג'ון תלכוז את הלסגמה הזה*או שנחפש פוקימון אש ללכידה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]ריולו מצליח בדקה התשעים להתחמק מן הזנב הרעל של סויפר.ריולו מתקדם אלסויפר ותוקף אותו במכת עצם.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכת העצם של ריולו.סויפר מתאושש מהפגיעה שספג.גבריאל אומר לך"אפילו אם סויפר יפגע מהמכות העצם עדין הוא לא יפסיד ריולו יפסיד אם יפגע מהמכת הרעל של סויפר.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל וזנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "לא, אני חושב שפוקימון לא מספיק טוב, אני רוצה לבדוק עוד פוקימונים".
-
[quote]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימי.מתוך הפוכדור אתה מוציא את קאקונה לקרב שלך.רקס אומר לך"אזקאקונה הוא הבא בתור אין ביעה.הגיע הזמן שתכיר את החבר החדש לי לצוות.זמן קצר אחרי שנפרדנו פגשתי באוניקס.נלחמתי נגד והבסתי אותו.ולאחר זמן מההוא התפתח לי לסטיקס.אז הגיע הזמ שתכיר את סטילקסישלי.צא סטליקס אבנים חדות."סטילקס של רקס יוצא הוא נראה עצום.סטילקס משתמש באבנים חדות.מה תעשה[/quote]
"נחמד אבל... לא יעבוד עליי קראקונה תיצור מגן היתנגדות מימי עם אקדח מים ואז רוץ אליו עם פעימת מים וכשאתה מגיע אליו תפגע בו פגיעה ישירה ואז תעלה לו על הגב..."
-
[quote=monster;727042][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה וציקו הולכים לחפש פוקימון אחר.אתם רואים אזוריל מקפץ על זנבו בשמחה.בנוסף אתם רואיםסטרמי שמתאמן על אקד חמים[[/COLOR][/B]/quote]
"מול מי נילחם" ני שואל את ציקו
-
[QUOTE=monster;727539][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימי.מתוך הפוכדור אתה מוציא את קאקונה לקרב שלך.רקס אומר לך"אזקאקונה הוא הבא בתור אין ביעה.הגיע הזמן שתכיר את החבר החדש לי לצוות.זמן קצר אחרי שנפרדנו פגשתי באוניקס.נלחמתי נגד והבסתי אותו.ולאחר זמן מההוא התפתח לי לסטיקס.אז הגיע הזמ שתכיר את סטילקסישלי.צא סטליקס אבנים חדות."סטילקס של רקס יוצא הוא נראה עצום.סטילקס משתמש באבנים חדות.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן הלהביור של כריינדוס.טרטויג מתקרב אל כריינדוס ומשתמש בדחיפה.הדחיפה לא ממש מזיה לכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן.כריינדוס לא מצליח להתחמק מן השוטי הגפן של טרטויג.כריינדוס נפגע קשה מהפגיעה אך מתאושש מהר.רוקר אומר"כריינדוס בכל הכח ראשיה זן"כריינדוס משתמש בראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפרס מצליח להתחמק מן הלהביור של מגמר.לפרס משתמש בגלישה ומתחילה לגלוש לה.מגמר לא מספיקזריז ולכן נפגעמהגלישה.מגמר נופל על האדמה ומעולף ניצחת בקרב.מה תעשה[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"בסדר אין בעיה אני מקווה שהיה לנו מזל ונצליח לפגוש בפוקימון אש פה"אתם ממשיכים בדרך 5.לפתע מרק נעצר ואומר לך"הנה פוקימון אש סלגמה.סלגמה כאשר הוא מתפתח נה לו סוג ננוסף.אדמה.אז מה אתה אומר ג'ון תלכוז את הלסגמה הזה*או שנחפש פוקימון אש ללכידה"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דיפ
ריולו מצליח בדקה התשעים להתחמק מן הזנב הרעל של סויפר.ריולו מתקדם אלסויפר ותוקף אותו במכת עצם.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכת העצם של ריולו.סויפר מתאושש מהפגיעה שספג.גבריאל אומר לך"אפילו אם סויפר יפגע מהמכות העצם עדין הוא לא יפסיד ריולו יפסיד אם יפגע מהמכת הרעל של סויפר.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל וזנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני זרוק פוכקדור עליו
-
[QUOTE=monster;727539][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Teal"]דיפ
ריולו מצליח בדקה התשעים להתחמק מן הזנב הרעל של סויפר.ריולו מתקדם אלסויפר ותוקף אותו במכת עצם.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכת העצם של ריולו.סויפר מתאושש מהפגיעה שספג.גבריאל אומר לך"אפילו אם סויפר יפגע מהמכות העצם עדין הוא לא יפסיד ריולו יפסיד אם יפגע מהמכת הרעל של סויפר.סויפר זנב רעל"סויפר משתמש בזנב רעל וזנבו הופך לסגול.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מכניס את ריאולו לפוכדור ומוציא את גרוויל ואומר לו להשתמש בכדור אנרגיה.
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן הלהביור של כריינדוס.טרטויג מתקרב אל כריינדוס ומשתמש בדחיפה.הדחיפה לא ממש מזיה לכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן.כריינדוס לא מצליח להתחמק מן השוטי הגפן של טרטויג.כריינדוס נפגע קשה מהפגיעה אך מתאושש מהר.רוקר אומר"כריינדוס בכל הכח ראשיה זן"כריינדוס משתמש בראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/color][/b]
[/quote]זה לא עומר להגמר אהה?
"טרטואיג חכה לרגע האחרון ואז קפוץ אל גבו!הכה ב קשה עם שוטי גפן."אומר לו.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מחכה לרגעה אחרון לקפוץ על גבו של כריינדוס.טרטויג מוצא את הרגע וקופץ לאוויר ומשתמש בשוטי גפן חזקים מאוד שפוגעים קשה בכריינדוס.כרינדוס מתעלף על הזירה של הקרב.רוקר מוציא פוכדור מכיסו ומכניס לשם את הכריינדוס שלו.רוקר אומר לך"כול הכבוד הג'וני נתת פייט מצוין תרצה את תג האבן?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
ריולו מצליח להתחמק מזנב הרעל של סויפר.אתה מוציא פוכדור ומכניס לשם את ריולו שלך.אתה מוציא את גרוויל לזירה.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה חזק מאוד.סויפר לא מצליח להתחמק מן הכדור האנרגיה של גרוויל ונפגע קשה מהמכה.גבריאל אומר לך"זה לא חוקי קבענו 1 על 1 ל 2ע 1 אתה תשלם עלזה .סועיפר עוקץ רעל" סויפר משתמש בעוקץ רעל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
יש לך מגבי
אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על המגמר הזה.מגמר נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדדנד ונתח.מגמר יוצא מהפוכדור.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
צ'יקו מורה להילחם מול אזוריל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
קאקוונה משתמש באקדח מים ויוצר מגן התנגדות שמגן עליו מאבנים חדות.קאקונה רץ אל סטילקס.כאשר קאקונה קרוב אל סטיליקיס הוא משגכר אליו פעימת מים.סטילקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.רקס אומר"מהלך יפהה עשית הקאקונה שלך.סטילקס חפירה"סטילקיס משתמש בחיפרה ונעלם מן הזירה.
מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]ג'ון
אתם הולכים לחפש פוקימון אש אחר וראים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]
[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;728496][B][COLOR=seagreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]צ'יקו מורה להילחם מול אזוריל.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"נקרע אותו" אני מחייך "צ'יקו עלי טער!"
-
[quote]לוקאס
קאקוונה משתמש באקדח מים ויוצר מגן התנגדות שמגן עליו מאבנים חדות.קאקונה רץ אל סטילקס.כאשר קאקונה קרוב אל סטיליקיס הוא משגכר אליו פעימת מים.סטילקס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהפגיעה.רקס אומר"מהלך יפהה עשית הקאקונה שלך.סטילקס חפירה"סטילקיס משתמש בחיפרה ונעלם מן הזירה.
מה תעשה[/quote]
קראקונה תשתמש בקרן קרח על הזירה כדי שהוא לא יוכל לצאת מהבור!
-
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער.אזוריל רואה זאת ומתחמק מהעלי הטער של צ'יקו.אזוריל משתמש באקדח מים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח ומקפיאה את החור של סטיליקס.לפתע סטיליקיס יוצא מהבור שלו ומשתמש בצווחה.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.רקס אומר"כול הכבוד סטיליקס אתה חזק.עכשיו זנב ברזלעל קאקוה."סטיליקס משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;728636][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]צ'יקו משתמש בעלי טער.אזוריל רואה זאת ומתחמק מהעלי הטער של צ'יקו.אזוריל משתמש באקדח מים.[/COLOR][/B][/quote]
"תתחמק ותקפוץ עליו!" אני מורה לצ'יקו "תשתמש בעלי טער כשאה נוחת עליו!"